Sziasztok!
Dia! köszi a történetet! Nálunk először vmi Bibi nevű szülésznő volt bent, és ő kötötte rám az nst-t. Azt hittem, hogy csak negyed óráig lesz rajtam, aztán hagynak, de mikor kétszer kértem, h vegye le, közölte, h ennek végig rajtam kell h legyen, és úgy rámszorította, h nekem is bemélyedt a hasamba Hunor fejénél. Azután azt piszkáltam mindig arrébb...
Szerintem ha nem lett volna dömping és több idejük lett volna rám, akkor beleegyeztek, h ne végig legyen rajtam.
Én még szeretnék szülni itt a BAjcsy-ba, de amiatt azért kivagyok bukva, h doki mellett még szülésznőt is kéne fogadni, h tényleg úgy legyen a szülés, ahogy én szeretném...
A második szülésznőm, akivel végül szültem, ő volt az Ildikó. Velem sem voltam egy hullámhosszon, de az ő gyakorlottsága azért jól esett. Viszont egyfolytában azt szajkózta, h ne mozgassam a karom, mert kijön a kanül. Basszus! AMikor vajúdok ezerrel már az oxytól, akkor baromira nem tudok odafigyelni rá.
szóval én sem a legjobb szülésznőket fogtam ki
Egyébként megvagyunk Hunorral, csak baromi hisztis
Már kezd kőszikla szívem lenni
Csak akkor hagyja abba, amikor felvesszük a karunkba. Ezt csinálja napok óta. Előszőr a frontra fogtuk, h biztos az viseli meg, így egyfolytában a karomba volt. Aztán hozzászokott, és azóta, ha nem alszik, vagy nem szopizik, akkor üvölt, mintha kínoznák... Ha melléfekszem és magyarázok neki, az se elég, és üvölt, míg fel nem veszem.
Szerintetek mit lehet még vele csinálni?
Alig várom, h nagyobb legyen és érdeklődő, mert még nemigen tudom lekötni a figyelmét, csak pár percre.
Rita!
Köszi a tescós tippet. TEgnap megvettem a téli felszerelést! kabát, meg kardigánok. De milyen igazságtalan, h 3szor annyi lány ruha van, mint fiú!
Baba! én is még vérzek egyfolytában... de szerintem is inkább menj dokihoz! Az a legbiztosabb.
Fruzsa! mikor mentek sétálni? szerdáig dolgozik a párom, így egyedül vagyunk!