Sziasztok Lányok!
Visszaolvastam ezt az oldalt, mert ez volt a leggyorsabb, és most jöjjenek a válaszok.
Zsebike!
Látom barnáztál megint, de a pihenés biztos megteszi a hatását és abbamarad(t). Krizsa nem a jövő héttől lesz? Mert azért felhivhatnád, ha bizonytalan vagy, nem kell megvárni az aug.2-t.
Köszi hogy örülsz nekem.
Éjjel azon gondolkoztam, 2 dolgon is, 1. Nice=Nikolade(
) csak talán 1 más aspektusból
Nem jutott eszedbe ilyesmi?
A 2., lehet hogy sokan nem értenek tényleg, hogy miért küzdök még mindig 2 gyerek után. De olyan sok évig vártam Pörit, és mióta velem van, szárnyakat kaptam, és ugy érzem, megvalósithatom az álmaimat. Talán jó helyre jönnek majd azok a babák is, talán érdemes kapnom még lehetősége(ke)t...
Unique!
Hercegnőd gyönyörü! Milyen furcsa, hogy bár a vonások persze megvannak ujszülött kortól, azért mégis milyen gyorsan változik Laura! És látom, milyen ügyes! Azért figyeled a Nőt, a házimunka, az oké Nála, de a vonanait máris félti
Örülök, hogy áthidaltátok a nyüszit, most hogy már játszani kezd, nyugalmas idő veszi kezdetét 2-3 hónapra.
Norka!
A kiütés szerintem az anyatejtől van az arcán, 1-2 hét és elmulik. Hasfájásra nem tudok válaszolni, Emesének nem volt. Szerintem alkati dolog, lehet hogy nem is lehet befolyásolni, de kinövi. Viszont a kád az jó ötlet lehetett! Miért ne lehetne együtt fürdeni, hiszen Belőled bujt ki, a melledből táplálod, a kádat pedig ki lehet mosni. Még meg is szeretheti a vizet.
Kriszta!
Lekerült a kengyel!
Hajrá Máté! Biztos meglendül!
Stella!
milyen ügyesek a kisfiaid! Nagyon gyorsan fejlődnek! Még mindig a hatása alatt vagyok a képeidnek!
Erika!
Nem vagytok semmiről lekésve. A hugom kisfia 3 nappal született előbb, mint Emese, tehát 8 hónaposak multak. Pörike ma felállt, Levente(hugom kisfia) még mindig a hátratolatásnál tart, amit Pöri 2 hónapja csinált. Viszont 7 foga van, az enyémnek meg csak 2. A gyerekek nem egyformák.
Unique!
A fogra még nem is reagáltam. Biztos kezdődik valami, ami még 2-3 hónapig is eltart majd, mire kibujik. Közvetlen a kibujás előtti napokban rettenetes nyálzás van, ugy hogy állandóan folyik, akkor várható.
Sünike!
Elindult Miklóska!
Micsoda boldogság! Gratulálok!
Katyerina!
Remélem babás vagy! Mikor tesztelsz? Ne izgulj, ha lehet ezt mondani, mondd Magadnak, hogy sikerült.
Kata!
Még nem olvastam vissza a másikat teljesen, ugye Neked is sikerült, sőt ha jól emlékszem, 2.
Alinkat!
Bár nem irtam még Neked sose, de nagyon örülök, hogy Ti is haladtok előre szépen. A tarkóredőt Neked a Kaáliban mérték?
Vigyázz Magadra továbbra is, mert tudod, az első 12 hét után a többi 28 is nagyon fontos a szerencsés áldáshoz!
Timi!
Látom haladtok a sorban! Meg kellett jelölni, hogy milyen nemü legyen a baba, vagy mindegy Nektek? Remélem a gólya Karácsonyra Nektek is babát küld a Jézuskával!