Helló Lányok!
Melcsikém!
Örülj, hogy sokszor alszik Pöri! Lili is jóalvó volt, már a kórházban végigaludta az éjszakákat, és én ezt Dorka után, aki 3 éves koráig egyetlen éjszakát sem aludt át, nagyon nagyra értékeltem! Nálunk az is előfordult, hogy felhívtam az orvosunkat, mert 6,5 (azaz hat és fél!) órát aludt napközben egyhuzamban
Kevés neki a bébipapi? Jó étványa van kisasszonynak!
Édes lehet, ahogy élvezi a kintlétet! Jövő ilyenkor majd szaladhatsz utána a babakocsis tesóval
Ami a súlyomat illeti, pénteken a dokinál 82 kg-ot mázsáltam
Négy éve 83-mal mentem be szülni, 71-gyel jöttem ki, 69-ről indultam. Az is több volt a kelleténél
(162 cm vagyok), de még semmi problémát nem okozott. De most... Problémám már nem csupán esztétikai...
KrisztaNyanyaDruszám!
Nálam soha nem volt gond sem az elhatározással, sem az akarattal! Az a gondom, hogy több jön vissza - Lili születése óta már 2x megtörtént
De minden új diétát szívesen fogadok, előre is köszönöm, ha küldöd!
De neked éppen ellenkező problémáid vannak a súlyoddal, mint nekem, vagy tévedek? Te a cukor-problémáid miatt csinálod?
Balázs? Blanka? És Te?
Mandula!
"Az én kislányom is elég szétszórt, művész lélek! Gyönyörűen rajzol, nagyon jó a kézügyessége, de sajna a rend nem az erőssége."
- ezt mintha Lucusról írtad volna!
Elképesztő az ő szétszórtsága is! Mondom neki múltkor, hogy "olyan vagy, fiam, mint a Balfácán című filmben a Pierre Richard(?)". Erre elmesélte, hogy mi történt vele aznap: "Képzeld, anya, ültem a buszon, és nem tudtam, hol a pénztárcám. Aztán megláttam a földön, lehajoltam érte... Nem tudtam felvenni, aztán megmozdult, és akkor jöttem rá, hogy az egy néni cipője
"
Vele mindig történik valami hülyeség...
Persze a pénztárca az ölében volt, mert felszálláskor odatette, és aztán leesett, ahogy felállt, de benne volt az angliai útjának 20 ezer Ft-os részlete, mert azt meg elfelejtette odaadni a suliban
Icus!
+4-5-6 kg
Nagyon ügyes vagy!
Jó olvasni, amit a pocakosságodról írtál, emlékek és vágyak jönnek elő
Azt mondja Lili, hogy süssek neki "olyat"
Fanny!
Lehet, raszta-ügyben nekem is az időhúzásra kellene játszanom? Nem is gondoltam, hogy ez nem csak nálunk népszerű téma
Lili elkezdte olvasni a nyomtatott kisbetűket is. Ráadásul ma az oviban is olvasott, úgyhogy az óvónénik döbbent arccal fogadtak délben.
Paga?
Sziasztok!
R.Kriszta