Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Melinda! Nem tudom miért, de nekem azt írja ki az albumodnál, hogy az album üresKép! Azért még próbálkozom, remélem sikerül!

RKriszta! Sajnálom, hogy nem sikerült megcsináltatni a vizsgálatokat, de az idősebbek már csak ilyenek.... Apósomnak pl. meggyőződése, hogy ha orvoshoz megy akkor lesz igazán beteg.
Az én kislányom is elég szétszórt, művész lélekKép! Gyönyörűen rajzol, nagyon jó a kézügyessége, de sajna a rend nem az erőssége.( Na jó, a fiamnak sem!) Kitti már legalább odáig eljutott, hogy valamennyire odafigyel az órán. (mindíg mondták a tanárok, hogy mintha ott sem lenneKép)
Jót nevettem a Lili ügyön, nagyon édes kislány lehetKép!

Melcsi! Képzeld, az én fiam is megkérdezte a múltkor, hogy ha megnöveszti a haját akkor megengedem-e hogy berastázza? Hát ő még csak 13, úgyhogy nemet mondtam. A fiad tanárai mit szóltak a frizurához? Nem volt belőle gondja? Pöri nagyon aranyos lehet! Amikor olvasom a soraidat az nekem mindíg nagy bátorítás, hogy bízzak benne nem lesz semmi baj és mi is kapunk egy hasonló csodát mint tiKép!

Regina! Én nem hallottam még ilyenről! Azért örülök, hogy minden rendben!

Majonéz! Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd és nem jön megKép!

Köszönöm a biztatásokat ház ügyben! Tegnap megbeszéltük a dolgokat, ma hívja a férjem az ügyvédünket és mehet minden! El kell indítani a hitelt stb... Na, meg el kell adni a régi telket, mert annak az árából tudjuk megcsinálni az átalakítást.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Látom újra beindult itt is az élet! Mi hétvégén az Állatkertben voltunk, és arra gondoltam, jövő ilyenkor már a lányomnak fogom mutogatni az állatokat. Alig várom! Bár a jelenlegi állapotot is sokáig őrizném, mert a hangulatom nagyon jó: a pocakom gömbölyödik, a baba rugdos, az idő gyönyörű- mi kell még?
Mostanában kismamaruhákat fabrikálok, hirtelen minden kicsi lett. Pedig az utóbbi időben nem is a haskörfogatom nőtt sokat, hanem a derekam fölött kezd kigömbölyödni.Varrtam nadrágot, blúzt, még kéne 1-2 ruhát is, de valami
olyan szabást amit szülés után vissza lehet alakítani. Most már a mérleg is folyamatosan mutatja hogy hízom, eddig kb. 4 kilo jött
rám, a java az utóbbi hetekben. Májusban kezdődik az utolsó trimeszter, izgi leszKép

Mandula!
ha jól értem, megveszitek a nagykertes házat? Kevesebb munka lesz a hozzáépítéssel, az szerintem nem mindegy. De jó nektek...
Majd írj, mi volt az UH-n. Hány hetes vagy?

Melcsi
Én örültem, amikor a BMC-ben kisbabákat láttam, mert ez mindig reményt adott, hogy ha másnak sikerült, nekem is sikerülhet.
Köszi a babaruhás tanácsokat (a többieknek is), arra már én is gondoltam hogy a talpas rugi jobb megoldás mint a zoknis. De addig nem jutottam el hogy az ujjatlan rugi nyár lévén tényleg jobb, végül is hosszú ujjú bodyt lehet adni alá. Biztos van sok praktikus tapasztalatod, írj még ha eszedbe jut.

Melinda
A fotóalbumra nekem is azt írja a gép, hogy üres.

R. Kriszta
Nagyon helyes kislány Lili, és édes lehet ahogy mindenkinek köszöngetKép

Icus

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

KrisztaNyanya
Megkérdeztem a HRG-nél, nyáron csak minimális leállás lesz, valószínűleg augusztusban, 2-3 hét.
Múlt héten a suliban az elmélet után végre volt egy kis gyakorlat, 7-8 hónapos babákat hozott anyukájuk vizsgálatra ill. kontrollra, néztük hogy kell felvenni a tesztet, és hogyan zajlik a tornájuk, nagyon jó volt. Jó lenne nagyobb gyerekeket is látni, nekik más feladatok vannak. Esetleg május 5-én, ha jöttök, zavarna ha bemennénk és csendben figyelnénk, hogyan zajlik a vizsgálat? Bocs, nem akarok tolakodó lenni, írd meg nyugodtan ha nem akarod, tudom hogy van akit zavar, ha mások nézik. Tényleg csak ha nem bánnád.

Ja, rég nem volt tábla, teszek fel egyet.

Icus

Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Szia IcusKép! Jó hallani rólad! Ez komoly, hogy eddig CSAK 4 kilót híztál???? Na én biztos fogok addigra 14-et isKép! Ügyi vagy, hogy kismamaruhát is varrsz, én is gondoltam rá, hogy majd megpróbálom. Én most elvileg (sztem gyakorlatilag is) 6 hét+4 napos vagyok. Én is sokkal vidámabb vagyok mióta kisütött a napKép!

Szia

Paga mi újság?

KépKép
mandula35

Melinda! Végre meg tudtam nézni az albumot!! Nagyon helyesek a fiúkKép! Benji nagyon édes! Tényleg csodálatos lehetett élőben látni ezt a sok szépet!

KépKép
mandula35

Kriszta!
Utólag is boldog szülinapot!
A szénhidrátdiéta nagyon hatásos fogyókúra Kép Ha rászánod magad, szívesen segítek. Küldök táblázatokat és elmesélem én hogy csinálom.

Melinda!
Jók a képek. Te is rajta vagy? A hullámvasút vagy ahhoz hasonló kocsiban szemüvegben Te ülsz?

Melcsi!
Remélem 1 hónap múlva azt halljuk, hogy babát vársz Kép

Icus!
Engem nem zavar, ha bejössz, de ha Lakatos Katalin szerint a gyereket zavarja vagy eltereli a figyelmét, akkor legfeljebb kimész ill. kimegyünk, mert lehet, hogy mi se lehetünk bent. Fogalmam nincs hogy lesz. Tényleg csak a gyerek érdekein múlik, hogy be tudsz e jönni. Cseréljünk tel számot, hogy ne kerüljük el egymást. ide írj n.kriszta@chello.hu és akkor megadom a telefonszámom. Most még csak a felmérés lesz, hogy melyik csoportba kerüljön. Május 5.-én azaz jövő hét pénteken reggel 8-1/2 10-ig lesz.

Kép

KépKép
nyanya67

Zsenge!
Rákérdeztem a dokimnál a petevezeték elkötésre. Azt mondta, nincs nyomtatvány. Nekem kell írni egy nyilatkozatot és beletenni a kismamakönyvbe. Te kitől kérted a nyomtatványt? Nem tudnád elküldeni nekem. Scanner vagy befényképezve, vagy nagyjából leírva a szövegét?

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Én is napokig csak olvastam, mert rengeteg dolgom volt, (áfa bevallás, nyenyi bevallás és hasonló finomságok)de lassan a végére érek. Most hétvégén még elmegyek Pécsre, egyetemre (sajna az utolsó alkalom)és utánna vége.Annyi szabadidőm lesz...csak azt nem tudom, hogy jó lesz-e az nekem, mert én egy elég pörgős tipus vagyok, utálom ha nincs feladatom.
Raszta:az én fiamnak világéletében tüsi haja volt, aztán kitalálta, hogy rasztás lesz, lassan egy éve növeszti a haját (mert ahhoz azért kell egy bizonyos hosszúság)mostmár a nyakán túl lógott és én kérdeztem,hogy na, mikor lesz raszta haj ő meg közölte, hogy meggondolta, hülyeség, nem lesz. Szóval ez időhúzás is lehet egyfajta megoldás.
Mandula! Látod minden megoldódik,érződik rajtad, hogy nagyon örülsz, hogy mégicsak a nagyobb telkes ingatlan sikerült.Ennek így kellett lennie. (Én csak annyit mondtam volna, hogy gyönyörű egy nagy, szépen rendben tartott telek, de az csak addig szép amíg gondozva van.Azt kell meggondolni, hogy lesz nektek annyi időtök, energiátok? De ez már csak költői kérdés.)
Melcsi! Úgy örölük,hogy végre valaki leírta a súlyát. Én is évek óta súlyproblémákkal küzdök és én is 116 kg vagyok.Hogy bírtad a terhességet, szülést. Engem azért nagyon aggaszt ez a dolog.
Üdv.Fanny
fanny01

Sziasztok!

Még Húsvétkor akartam feltenni egy képet ( csak elfelejtettem), a neve kalácsbaba. Kissé édes kelt tészta, a sonkával meglepően finom, és szerintem jól is mutat. Lehet hogy ti ismeritek, nekem újdonság volt, most sütöttem először és nagyon tetszett, gondoltam megosztom veletek:
Kép

Melinda
Megnéztem a képeket, az előbb nem tudom miért írta ki nekem hogy üres az album. Nagyon helyesek a fiúk, főleg a legkisebbKép Igazán szép helyeken járt a fiad!

Kriszta
Köszi, írtam mailt.

Mandula
Az a 4 kg lehet hogy 5-6Kép. A mérlegünk eléggé megbízhatatlan, pedig nemrég vettük, digitális. A terhesség elején még csak a védőnő mérte a súlyomat, így igazán majd az ottani mérleghez fogom hasonlítani a gyarapodást, ha legközelebb megyek. A digitálist pár hete szereztük be, és bár elvileg 100 gr. a tűréshatár, szerintem sokkal többet csal. Meg attól is függ hogy evés-ivás előtt vagy után mérem pl. ma délelőtt 1,5 kilóval kevesebbet mért mint reggel, pedig csak egy pisilés volt közben de az nem lehetett annyiKép. Aztán egy óra múlva - próbaképpen -mégegyszer ráálltam, 40 dkg pluszt mutatott. Ilyen gyorsan nem nő az a babaKép Szóval nem is tudom... lehet hogy rossz a mérleg.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Helló Lányok!

Melcsikém!
Örülj, hogy sokszor alszik Pöri! Lili is jóalvó volt, már a kórházban végigaludta az éjszakákat, és én ezt Dorka után, aki 3 éves koráig egyetlen éjszakát sem aludt át, nagyon nagyra értékeltem! Nálunk az is előfordult, hogy felhívtam az orvosunkat, mert 6,5 (azaz hat és fél!) órát aludt napközben egyhuzambanKép
Kevés neki a bébipapi? Jó étványa van kisasszonynak!
Édes lehet, ahogy élvezi a kintlétet! Jövő ilyenkor majd szaladhatsz utána a babakocsis tesóvalKépKépKép

Ami a súlyomat illeti, pénteken a dokinál 82 kg-ot mázsáltamKép Négy éve 83-mal mentem be szülni, 71-gyel jöttem ki, 69-ről indultam. Az is több volt a kelleténélKép (162 cm vagyok), de még semmi problémát nem okozott. De most... Problémám már nem csupán esztétikai...Kép

KrisztaNyanyaDruszám!
Nálam soha nem volt gond sem az elhatározással, sem az akarattal! Az a gondom, hogy több jön vissza - Lili születése óta már 2x megtörténtKép De minden új diétát szívesen fogadok, előre is köszönöm, ha küldöd!
De neked éppen ellenkező problémáid vannak a súlyoddal, mint nekem, vagy tévedek? Te a cukor-problémáid miatt csinálod?
Balázs? Blanka? És Te?

Mandula!
Kép"Az én kislányom is elég szétszórt, művész lélek! Gyönyörűen rajzol, nagyon jó a kézügyessége, de sajna a rend nem az erőssége."Kép - ezt mintha Lucusról írtad volna!Kép Elképesztő az ő szétszórtsága is! Mondom neki múltkor, hogy "olyan vagy, fiam, mint a Balfácán című filmben a Pierre Richard(?)". Erre elmesélte, hogy mi történt vele aznap: "Képzeld, anya, ültem a buszon, és nem tudtam, hol a pénztárcám. Aztán megláttam a földön, lehajoltam érte... Nem tudtam felvenni, aztán megmozdult, és akkor jöttem rá, hogy az egy néni cipőjeKépKépKép"
Vele mindig történik valami hülyeség...
Persze a pénztárca az ölében volt, mert felszálláskor odatette, és aztán leesett, ahogy felállt, de benne volt az angliai útjának 20 ezer Ft-os részlete, mert azt meg elfelejtette odaadni a sulibanKépKép

Icus!
+4-5-6 kgKép Nagyon ügyes vagy!
Jó olvasni, amit a pocakosságodról írtál, emlékek és vágyak jönnek előKép
Azt mondja Lili, hogy süssek neki "olyat"Kép

Fanny!
Lehet, raszta-ügyben nekem is az időhúzásra kellene játszanom? Nem is gondoltam, hogy ez nem csak nálunk népszerű témaKép

Lili elkezdte olvasni a nyomtatott kisbetűket is. Ráadásul ma az oviban is olvasott, úgyhogy az óvónénik döbbent arccal fogadtak délben.Kép

Paga?

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Lányok!

Én ugyan nem küzdök súlyproblémákkal (legalább azzal nem, úgyhogy nem írom le hány kiló vagyok, nem akarok senkit "bosszantani" vele. Viszont barátnőim küszködnek súlyproblémákkal, mindegyik a 90 napos diétára esküszik!! :o))))

Majonéz
majonéz

Kriszta!

Azért ellenkező problémám nincs, nem vagyok egy nádszál kisasszony, de súlyproblémám sose volt viszont a hasam kissé nagy, mert mindig arra szedek fel. Most legalább van mire fogni Kép Sajnos nem terhesen is olyan vagyok mint egy kismama, mert az aránylag vékony alkatomhoz egy nagy pocak párosul.
Én most csak a cukrom miatt fogyózom illetve diétázom, de nagyon jól fogyok mellette.
A különböző fogyókúrákkal csak az a baj, hogy valamit mindig meg kell vonni a szervezetedtől, amire viszont szükség lenne. A szénhidrátdiétánál mindent ehetsz, csak oda kell figyelni, hogy mikor mennyi szénhidrátot fogyasztasz. Ehhez csak az élelmiszerek ch tartalmát kell ismerni, amiről rentgeteg táblázat is van. Azt pl jó tudni, hogy a rizs jobban hízlal mint a krumpli, mivel a ch tartalma több (3x annyi). Fontos a többszöri és rendszeres étkezés és az étkezések között semmi nasi. A legtöbbet reggel, ebédre és korai vacsorára (kb 17-18 óra) ehetsz. Tízóraira, uzsonnára és vacsira (vacsi kb 20-kor) csak nagyon keveset a ch-ból.
A szénhidrát mennyiségeket szándékosan nem írtam, mivel az én diétám egy kezelés és nálad nem áll fenn betegség. Én ha fogyni szeretnék biztos, hogy csak dietetikus szakember segítségével tenném és nem a szomszéd néni vagy kolleganők jobbnál jobb ötleteire esetleg a drágán forgalomban lévő semmit nem érő tablettákkal. Érdemes lenne felkeresned dietetikust, mert egyéni csak rád szabott diétát írna elő.
Táblázatok:
http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html
http://www.kcal.hu/kcal.php

Balázs mostanában megint kezdi a hisztit, pedig volt 2 hét amíg kisangyalka volt. Amikor épp nem hisztis, akkor nagyon édes. Egyre okosabb és olyan jó fej. Nagyon jó a humora és mindig bohóckodik. Az ovodát már imádja. Úgy kell kikönyörögnöm a búcsupuszimat és hogy integesen egyet az ablakon, mikor elmegyek. Amikor érte megyek, akkor meg még maradni akar. Hát eljutottunk idáig is Kép
Blanka nagyon eleven baba. Állandóan mocorog rugdos. Szerintem egy örökmozgó lesz, nem olyan lusta mint a bátyja. Én is jól vagyok, csak a diétába kezdek belebolondulni.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!
Kedves Fanny!
Ugy megörültem, hogy nemcsak én vagyok ilyen kövér. Sajnos a sulyom még sosem gátolt semmiben, talán ezért sem tudok lefogyni.Bár a házidokim folyton fenyeget mindenféle betegséggel, de én már annyiszor fogyókuráztam, hogy ez a felesleg mind annak az eredménye. Ha semmit nem csináltam volna, talán még mindig csak 90 kiló lennék, mint amikor megismertem a férjemet (16 éves voltam).
A terhességet könnyen viseltem, semmi szervi bajom nem volt, de szigoruan kellett vigyáznom a hizással, és 3 kilónál meg is álltam, de csak kb 20 hetesen kezdtem gyarapodni.
Nem fájt a lábam, nem dobogott a szivem erősen, le tudtam hajolni és az utolsó percig fürge voltam.
Most rosszabb a helyzet, mert a ludtalpam nagyon fáj, elmegyek az ortopédiára hamarosan. Mióta gyaloglunk Pörivel, sajnos nagyon fáj.
Egyébként viszont nem érzem magam elhasználtnak, már a császár után 2-3 héttel ugy éreztem, bármikor jöhet a következő bébi. Szóval Téged se tartson vissza csak a sulyod. Persze majd meghallod, hogy mennyi veszély leselkedik, de a soványakra is, sőt a 20 évesekre is! Vigyázni kell a hizással, szerintem ennyi az egész, és keresni kell 1 olyan nőgyógyászt, aki nem piszkál minden vizsgálatnál a sulyoddal, hanem együtt kezel vele.Ugyse a terhesség alatt fogsz lefogyni.
Kedves Druszám!
Megnéztem a képeket, milyen szépek! Látni közelebb is pandamackót, vagy el kell repülni Kináig?
Nekem is kéne csinálni fotoalbumot.
Kedves Icus!
Milyen béke lehet most Benned! Ezért is vágyom még babára, a terhesség számomra is csodálatos, békés, boldog várakozással telt.
És milyen gyönyörü a kalács! Te nagyon ügyes vagy!
Kedves Kriszta!
Olvastam az emilt, de azt irja, hogy ne válaszoljak rá. Pedig válaszolnék. Illetve irnék inkább Neked, azt gondolom még ma.
Lányok, az én kicsi fiacskámnak még 8.-ban is tüsi haja volt...
Nem szóltak a tanerők, sőt az oszifőnek kifejezetten tetszett a gyermek feje. De egyébként a fiam normális, tisztelettudó, udvarias gyerek, a magatartásával ebben a suliban még sose volt gond, sőt ezt a pozitivumot emelik ki a tanerők a fogadóórán. Volt aki ezért nem buktatta meg. Szóval a kemény külső érző szivet takar, ezért nézik el gondolom Neki.
Ragaszkodik a rasztájához. Már az apja is megszokta.
Pöri továbbra is el van büvölve a természettől. Ma a kutyatejek tanulmányozásába kezdett, és hangosan sikongat odakint. Elkezdte a mászást tanulni, csak az a baj, hogy nem ismeri fel az összefüggéseket. Vagy a karját tolja ki vagy a feneke áll égnek, a kettő együtt még nem megy. De nagyon igyekszik. Közben is kurjongat, biztatja magát.
Kedves Mandula!
Bizony, Nektek is lesz 1 ilyen jó kis bébitek!
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy már ennyien megnéztétek a fotókat. Köszönöm a pozitív véleményeket.
Kriszta! A barlangvasúton valóban én vagyok a fiaim között.
Remek, hogy Balázs már ilyen jól érzi magát az oviban. A diétához további kitartást!
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Melinda
fermel

Sziasztok!

Még nem mondtam, de a súlyproblémával én is csatlakozom az érintettekhez. Tehát ez is ideköt. És elgondolkodtató, hogy így összejöttünk, legalább is úgy értelmeztem, hogy vagyunk itt többen hasonló paraméterekkel: tanárok + császárosok + husikák + a lakhely (Dél-Pest) vagy azon túl délre (Dunaharaszti).

A fogyiról semmi újat nem tudok írni. Lánykoromban elég csinos voltam, most pedig eléggé nem vagyok az. Így röviden. Számokkal kifejezve +22 kg az, amivel az elmúlt 12 évben kipárnáztam magam. Foghatnám a gyerekekre, de nem lenne igaz, ezt mindenki tudja.

Az viszont érdekes, hogy amikor jó passzban vagyok és elfogadom magam ilyen "asszonyos alkatúnak", akkor mindenki békén hagy. Amikor nagy belül az elégedetlenség, akkor megjegyzéseket tesznek az ismerősök. Tényleg igaz, hogy azt vonzzuk magunkhoz, ami éppen a "rezgésünkkel" harmonizál.

Arra már rég rájöttem, hogy fogyókúra, mint olyan, nem létezik. Csak életmódváltás. Olyan nincs, hogy 4-6 hétig fogyi és utána minden a régi lehet. Mert ebből lesz a jól ismert jojó effektus. Gondolom többen ismeritek ti is.
Én tudom az aranyszabályokat és azok működnek is, ha betartom. Én viszont hajlamos vagyok arra, hogy minden létező szabályt felrúgjak. Nem tudom, honnan ez a nagyfokú gyarlóság. Valami szabadságmánia lehet..
Úgyhogy nálam a fogyókúra mindig holnap reggel kezdődik. Ugye ismerős?

És még filozófiát is gyártottam hozzá pár éve. Úgy gondoltam, hogy ha elfogadom a súlyfelesleget, tehát nem zavar a pufókság, akkor tényleg bármikor bármit ehetek.Nem kell feszengeni, számolgatni, aggódni. Ez hatalmas szabadság!
Elmondtam a férjemnek is, mire azt felelte, hogy: Igen, szabadság. A hülyeség szabadsága. Úgyhogy elvetettem az elméletemet.

Kicsit hosszú lett és fárasztó. Bocsi. Zaklatott két napom volt.

Kép
regina3

Sziasztok....

Nyanyuska anno mikor Nikivel voltam terhes még volt forma nyomtatvány(2004)ben nos azota lehet már ez is megszünt. Nekem a szülés elött pár héttel kellet kitöltenem doki tanására és beletette a korlapomba.De ezek szerint elég akkor ha leirod egy papirra mért is kéred az elkötést(kor,császárok száma stb).

Kép
zsenge

Zsenge!
Elsősorban a kor, 39 éves leszek, mikor a lányom születik. Másodsorban, de lehet, hogy inkább ez az első, hogy a dietetikus közölte, egy harmadik gyerek születésénél tuti megmarad véglegesen az inzulin. És végül eleve 2 gyereket terveztem, elsőre egy fiút másodikra egy lányt, mert én is mindig egy bátyóra vágytam. Ezt azért egyes számban írtam, mert a férjem örült volna egy harmadiknak is. 3 gyereknek már nem tudnám megadni mindazt, amit 2-nek még igen. Itt most csak az anyagi dolgokra gondolok. Szóval nekem minden bejött a terv szerint, itt kell befejezni Kép
Pár sorban letudnád írni a formanyomtatványt, ha nem túl bonyolult előhorgászni vagy visszaemlékezni csak nagyjából?
Milyen az új lakás? Már belaktátok?

Kép

KépKép
nyanya67

Szerintem is butaság, hogy ducin nem lehet babát vállalni. Persze nem jó eleve súlyfelesleggel kezdeni egy terhességet, de a plusz kilók mindenkit megviselnek, akár vékony, akár duci, mivel hírtelen nagyobb terhet kell cipelni, meg hírtelen átalakul a szervezet. Csak akkor gondolom indokoltnak a fogyasztást babázás előtt, ha eleve magatokhoz képest van a plusz kg. Amúgy én mindig is "vékony" voltam és mégis problémás mindkét terhességem. A cukor is állítólag a molettebbek betegsége. Na és a pajzsmirigy alulműködés tünete is az elhízás. Hát nekem mindkettő van és mégsem. Mindenki maga érzi, hogy bírja e a terhet. Azért jó, hogy a terhességre lehet fogni a + kilókat Kép Én 24 évesen 48kg voltam. Most 63-al kezdtem a terhességem és tudom, hogy semmi köze a terhességnek, szülésnek a súlygyarapodáshoz, mert már a fiammal is 60-ról indultam. Egyszerüen a korral jár Kép De valahogy 2 gyerek után nem várják el, hogy nádszálak legyünk Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!
Kedves Regina!
Igen, mindig holnap kezdődik, ismerős...
De a legfontosabb a lelki béke, nem lehet állandó büntudattal élni, hogy ezt nem kellett volna megenni. Mivel csak az nem hizlal, amit nem eszünk meg. Az én filozófiám az, hogy az evés az egyetlen káros szenvedélyem, és nem is eszem annyit, amilyen kövér vagyok. Ilyen az alkatom és a családom is. Volt 1 felmenőm, akiről azt mondják, Szombathelyről Budapestre a vonaton 1 bőrönd kaját szokott megenni, és 120 kiló volt.
Az uramnak azt szoktam mondani, hogy a világ tele van vékony csinos nőkkel, akiket a férjük 1 másik vékony csinos nőért hagyott el.
Valahogy én lánykoromban se tudtam levakarni magamról a fiukat, pedig nem is voltam szép. És ma is ugy érzem, a férjemet se tudom levakarni, pedig 19 éves házasok vagyunk. Igaz, nem is akarom...
Nyanyuska kedves, engem keresztül-kasul vizsgáltak már, se cukrom, se pajzsmirigy betegségem nincs.

A lányom ma elkezdte szándékosan kidobálni a játékokat a járókából. Sokszor egymás után csinálta, és utána mindig nézett rám meg az apjára is este, hogy adjuk vissza. Élvezi...
Melcsi

melcsi1967

Kedves Rabkri!
Fiacskám érdeklődik, hogy Dorkádnak van-e MSN-e??
Ha van, és gondolja, vegye fel: simsongazol@hotmail.com
Életbevágó!
Melcsi

melcsi1967

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon volt időm írni mostanában, kicsit behavazódtam. Sokat dolgozom, hogy minél több mindent rendebn át tudjak adni a kollégámnak. Május 3-án lépek ki, és másnap már kezdek az új helyen. Kicsit szorongok még mindig, hogy mennyire lesz jó ez a váltás, de remélem, hogy nem bánom meg. Ma hajnalban indult volna a férjem Berlinbe, dolgozott éjjel-nappal, hogy a határidős munkáival kész legyen, de nem sikerült neki, ezért tegnap este 6-kor visszamondta az utat, szomorú volt miatta, de azt mondta a függőben lévő dolgok annyira nyomasztották volna, hogy ugysem tudott volna kikapcsolódni, talán majd legközelebb sikerül neki.

Nyanya!

Engem nagyon érdekelne a szénhidrát szegény diéta minden részletében. Mikor lehet több szénhidrátot enni? Mikor mit és mennyit? Stb. És csatlakozom a túlsúlyosokhoz. Most nekiálltam fogyózni, és hétközben megy is a dolog, mert egész nap nem vagyok itthon, folyton rohanok, de a hétvégék azok bűbözéssel telnek.

Melcsi, Rabkri!

Már a gyerekek is ismerkednek egymással?

Melinda!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szépeket és ügyesen fotóztatok. A gyerekek nagyon helyesek.

Icus!

A süti nagyon guszta, biztosan finom is volt. Ügyes vagy!

Mandula!

Örülök hogy mégis sikerül a másik ház. Remélem minden rendben megy most már. Beszéltetek az ügyvéddel? Te jól vagy?

Jó éjszakát mindenkinek!

Gabi
paga

Paga!
Szénhidrát diétánál érdemes tudni, hogy melyik étel hogy szívódik fel. Vannak gyorsan (tej, alma, stb) és lassan (kenyér, főételek) felszívódó szénhidrátok. Főétkezésekre szokták a lassan felszívódót és akkor lehet többet. A legtöbbet délben ebédre ehetsz. Az én diétám orvosi ezért nem biztos, hogy neked is jó, de hasonló szerintem mehet. Biztos van dietetikus rendelés a neten is. Már annyi minden van. Majd este talán lesz időm és rákeresek. Nem akarok hülyeséget mondani, jobb szakemberrel megbeszélni. Én tuti fogyok Kép Este leírom az én diétám pontos részleteit támpontként. Azt még tudni kell, hogy nekem az inzulinigényem miatt a diéta időpontjain és mennyiségén is rendszeresen változtatnak az inzulinadag mellett. Majd este jövök, most rohanok.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Paga! Biztos minden rendben lesz az új helyenKép! Nagyon drukkolok neked, hogy később úgy érezd jól döntöttél!! Voltam ügyvédnél, ma menni kell az OTP-be, csak még nem szólt az ismerős, hogy mehetek. Köszönöm én jól vagyok, tul. kép. semmit nem érzek azon kívül, hogy reggel korábban kell ennemKép!

RKriszta! Igen, tényleg az én lányom is hasonlóKép! Legtöbbször mikor beszélgetünk vele, csak nézünk egymásra a férjemmel, hogy (szerintünk) egy mondatban legalább 4 témát tud érinteni. Persze neki ez nem feltünő és ha rákérdezünk teljesen jó összefüggéseket találKép!

Icus! Csodaszépek a kalácsok!!! Biztos finom is volt! Majd ha végre lesz normális sütőm ( itt az albérletben sajna a 35 éves házgyári van, ami csak alulró éget aztán ennyiKép) akkor majd kérek egy pár receptet!

Fanny! Igen, tényleg nagyon örülök, remélem mostmár semmi akadály nem lesz! A férjem elég örökmozgó, itt a bérházban nem találja a helyét, hát bízom benne, hogy rendben tudjuk majd tartani a kertet.

Én sem küzdök súlyproblémákkal, bár rengeteg édességet meg bírok enni... Most azért vigyázok egy kicsit, mert az előző terhességnél a 18. hétre felszedtem 8 (!) kilót. Igaz most nem is kívánom a csokit, inkább gyümölcsöket.

Melcsi! Azt hogy csináltad, hogy csak 3 kg-ot szedtél fel?

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Paga!

Én jelenleg így eszem:

6 óra 15 perc

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Melcsikém!
A reggeli "bekukknál" kicsit elképedtemKép Nászasszonyok leszünk, vagy közvetítünk?Kép
No, a fiatalok dolgába nem szólunk bele, megadtam a fiad MSN-akármiét Dorkának, a többit majd ők intézik. Azt tudom, hogy a kisasszony ma nem nagyon lesz net-közelben, mert színházba megy.
Pöri már a mászással kísérletezik? Nagyon öregszikKép, hihetelen, hogy így elszaladtak ezek a hónapok! A dobálás pedig nagyon jó játék: Anyát-Apát-Tesót ugráltatni félévesen - kimondottan szórakoztatóKép

KrisztaNyanya!
Köszi a táblázatokat!
Az pedig igazán megnyugtató, ha Balázs jól érzi magát az oviban. Hogyan viszonyul a tesó gondolatához?

Majonéz!
Nem is tudod, milyen jó neked!KépKépKép
Õsszel én is a 90 napossal fogytam le, valóban hatékony és betartható volt (5 hét alatt 8 kg). Utána azonban nem tartottam be az előírtakatKép

Mandula!
Neked is nagyon jóKépKépKép
Hát, Lucával mi is úgy érezzük sokszor, hogy a beszédében kihagy gondolatokat, nem tudjuk őt követni - ezért olykor hülyének nézzük egymást: ő az értetlen anyját, én az összefüggéseket a beszédében látszólag mellőző lányomat. De megmagyarázni ő is kitűnően tudKép, és olyankor kiderül, hogy a fejében megvan a hiányzó láncszem, csak nem tud olyan gyorsan beszélni, hogy ki is mondja azt.

Drága Paga!
Irigylem a túlsúlyodatKép

Regina!
Szintén zenész...KépKépKép
HusikákKép
Engem kimondottan dühít, amikor azt mondják, hogy három gyerek után mit akarokKép Én nem a terhességeim alatt híztam el, a két nagy után simán hordtam ha nem is mini, de térd fölötti szoknyát, és jól éreztem magam! Lili után sem Lili miatt lett gond...
És teljesen egyetértek veled: csak életmódváltással oldható meg a súlyproblémánk - már akinek problémaKép. Abba viszont az egész családot be kell vonni, ám ha a többi családtagból hiányzik a megfelelő motiváció (pl. nem túlsúlyosakKép), akkor csak nagyon nehezen kivitelezhető.
Nálunk nem mondhatnám, hogy családilag ilyenek vagyunk: mondhatni "egyedülálló" a problémámKép. Ezért is bánt nagyonKépKépKép
Dunaharaszti - csak nem ott laksz? Kép Az nagyon nincs messze tőlünk - mi meg Ráckeve alatt, a sziget csücskénKép Tényleg jól összejöttünk itt!

Zsenge!
Ti nem ide költöztetek?Kép

Holnap nem dolgozom, annyit helyettesítettem szívességileg, hogy most visszakapom. De éppen jókor jön, mert hétvégén esküvőre megyünkKép
Legalábbis remélem, mert Lilinek fáj a füle, úgyhogy reggel az SZTK-ban kezdek veleKép

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Melcsi!

Írtam e-mailt, nézd meg légy szíves, hogy átment-e, mert nálam úgy csinált, mintha küldené, de nem jelez ki semmit...

Köszi!
R.Kriszta
Vendég

Sziasztok!

A mai nap volt talán az egyik legszebb az életemben: 4D-s Uh-n voltunk, hát az valami csoda, egész nap a hatása alatt voltamKép A kisasszony ugyan nem nagyon mocorgott - hajnalban már kiugrálta magát - de a pofiját szépen megmutatta, meg kicsit mozgatta a kezecskéjét, egyszer rúgott is egyetKép Csak néztem és éreztem hogy könnybe lábad a szemem... Aztán napközben is többször, amikor eszembe jutott. Győrffi doktor vizsgált, nagyon kedves volt, és azt mondta, minden rendbenKép Teszek fel egy képet:
Kép

Mandula, Paga
A kalácsbaba egyszerű kelt tészta, inkább a látvány nmiatt érdekes, a recept nem nagy szám, de gyerekek között nagy sikere vanKép

Melcsi
Helyes lehet a lánykád ahogy ugráltatja a családotKép Biztos tetszik neki, hogy mindenki úgy ugrál ahogy ő fütyül...illeteve dobálKép
Épp erről volt szó múltkor a szenzomotoros tanfolyamon, nevezetesen arról, hogy a mozgásfejlődés fontos állomása a tárgyak tudatos, szándékos elengedésének képessége...úgyhogy nézd innenKép

Paga
Biztos izgulsz az új munkahely miatt, biztos klassz lesz, majd mesélj.

Holnap egész nap suli, aztán utazunk vidékre anyósomékhoz. Kerti party és kirándulás volt betervezve, de az időjárás nem nagyon akarja amit miKép Kedden jövök, mindenkinek jó hétvégét!

Icus

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok Lányok!
Kedves Icus!
Gyönyörü lánykád lesz!
Eszembe jutott az a nap, mikor megismerkedtem a jó Győrffy dokival és a gépével, és azt mondta, hogy 150% lány. Olyan furcs de jó érzés fogott el... Igen, elhiszem hogy a föld fölött jársz! Párod is Veled volt?
Kedves Paga!
Hát az már a jövő hét! Én csak 1x váltottam munkahelyet mielőtt itthon kötöttem ki, de féltem 1 kicsit...
Nyanyuska kedves!
Hát ez a számolgatás nem leányálom! Elhiszem hogy nem hizol... A férjemnek azért nem ennyire szoros a diétája, pedig 4x szurja Magát naponta.
Kedves Mandula!
A 3 kiló ugy sikerült, hogy a lelkemre kötötte a doki, hogy nehogy cukorbeteg legyek még a suly tetejébe. Ezért nagyon vigyáztam, minimális CH-ot ettem, ami azzal járt, amit Nyanyuska is leirt.Hozzáteszem, hogy akaratedzés képpen, a férjem osztotta nekem ki az ételt.
Kedves Kriszta!
Megjött az emiled, választ is küldtem rá...
Lánykád már regisztrált a fiamnál, csak mondta Máté hogy nincs fent.
Igen, gondolom csak életmódváltással sikerülne lefogyni. De ez is olyan érdekes, a férjem cukros, de mivel nincs elhizva, csak a CH van maximálva, igy aztán eszi a füstölt sonkát, szalonnát, meg a csirkepörköltet, rántotthust minimális kenyérrel, krumplival vagy tésztával, hát ez se korszerü táplálkozás...
A lánykám tovább fejlődött, nemcsak minket néz a játékkidobás után, hanem ma lenézett a földre is.
Ma volt nálunk a doktornéni, aki mindent rendben talált, és nagyon elégedett volt Pörivel. A lányom folyamatosan büvölte, nevetett rá és beszélgetett is vele, szóval a szokásos képet mutatta.
Bediktáltam a vérvétel eredményét a jó Krizsa dokimnak. Képzeljétek, a hormonjaim TÖKÉLETESEK, indulhat a babagyártás!!! Május 8-án megyünk hozzá, felirja a recepteket, megnéz UH-n, és INDULÁS!!!!
Megyek mert a fiam törött lábát kell megmosnom!
Elhanyagolt gyermek.
Melcsi

melcsi1967

Jó reggelt Lányok!
Lenne pár képem ismét, de elfelejtettem hogy is kell feltenni? A kicsinyités már megvan, de hogy fog átjönni ide?
Miért nem jövök rá???
Melcsi

melcsi1967

Nem jövök rá, már megnéztem az ezelőtti bénázásomat is, de akkor magamtól rájöttem, most viszont nem!
Ha akartok látni képeket, SEGITSETEK!
Mennem kell, felébredt.

melcsi1967

Melcsi!
Ahová az üzenetet írod, alatta van a melléklet feltöltése gomb. Utána Browswe, kiválasztod a képet, és Feltöltés.

Mindenkinek szép napot!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok!

Nyanya egy kicsit megizzasztottál, de megtaláltalak (Szinte biztos). Köszönöm a diéta leirásokat. Aranyos vagy nagyon, ha esetleg találtál még valami forrást ezzel kapcsolatban, ahol olvashatnék róla, akkor azt szivesen veszem.
És nagyon jó, hogy Balázs ennyire megszerette az ovit. Ki gondolta volna ezt egy-két hónapja?!

Icus!

Helyes a pici lányod! Nagyon jó érzés lehetett látni őt!

Rabkri!

Lili hogy van? Voltatok dokinál vele?

Gabi
paga

Szücsi!

Nagyon jó ez az UH-s kép, s tényleg nagyon megható lehetett az az élmény, amit UH-n átéltél. És csoda jó dolgok állnak előtted, hiszen lesz ennél még meghatóbb is...

A kalács is nagyon jópofa, majd megmutatom a lányomnak, de biztos nyúzni fog, hogy én is süssek olyat.
Mi egyébként tavaly nyúl alakú linzert készítettünk, az is jó volt, csak aztán sajnáltuk megenni...

Kép
regina3

Képzeljétek!!! A cicáinktól napok óta ajándékot kapunk. Minden reggel hoznak a bejárathoz egy frissen csócsált egérfejet. Aztán ha arrébb rúgjuk, akkor visszateszik pont a lábtörlőre. Hát, nem valami guszta dolog, de állítólag a gazdinak szól és valami kedveskedés féle.

Dunaharaszti. Nem ott lakom, csak valaki közületek, én pedig belevettem a felsorolásba. Én közelebb lakos a fővároshoz.

Este, ha lesz időm, majd még írok a fogyiról néhány gondolatot, most mennem kell dolgozni.

Kép
regina3

Szücsi!

Nagyon szuper az UH kép! Én is ilyet szeretnék!!! Mikor a lányommal terhes voltam, még csak sima uh volt, ez annál sokkal jobb!! Kép)))

RKriszta!

Voltál dokinál? Mizu?? Azt írtad, hogy meg kéne gyorsítani valahogy ezt a babaprojectet! Van valami hír? Sajnos nálam úgy néz ki, hogy ez a hónap ki van lőve! Kicsit barnázgatok, gondolom annak a jele, hogy meg fog jönni!! Na mindegy! Majd a következő hónapban belehúzunk! Egyébként nálunk is zajlanak a dolgok, a párom márciusban megkérte a kezem (idáig csak együtt éltünk) és úgy néz ki, hogy augusztusban összeházasodunk! Röviden ennyi!
Mindenkinek ennél sokkal szebb napot kívánok, mert ilyen pocsék időben semmit nem lehet csinálni!

Majonéz
majonéz

Kriszta!
Nagyon várja a tesót és puszilgatja a hasamat. Báránykának hívja és meg van sértődve, ha mi Blankának, de megbeszéltük, hogy Õ nyugodtan hívhatja Báránykának.
Jobbulást Lilinek.

Icus!
Nagyon helyes kiscsaj, már most is Kép Annyira várom, hogy én is mehessek, de még van 4 hét hátra.

Melcsi!
Nem is tudtam, hogy a férjed is cukros. Nem lehet könnyű neki. Nekem az a szerencsém (csak el ne szóljam), hogy szülés után vége lesz viszont a terhesség alatti diéta és inzulin sokkal szigorúbb, mint egy cukorbetegnél. Azért beleőrülnék, ha egy életen keresztül kéne számolgatnom meg szúrkálnom.
Úgy könnyű, ha kiosszák neked a kaját Kép Sajnos nekem mindent magamnak kell, mivel nincs cukros a családban. Azért a férjem nekem is sokat segít, bár néha eleszi a diab. csokimat.
Pörköltből, szalonnából, husiból én is annyit eszem amennyit akarok Kép

Paga!
Én is kerestelek már, de nekem nem sikerült rádtalálnom. Kép
Tettem fel pár linket dietetikusról, van köztük netes is.

Regina!
Kedves kis cicus Kép Próbáld megmagyarázni neki, hogy elég az egér farkincájából egy kicsi Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Icus!
Igen, én is igy emlékeztem, de hiába nyomom, nem csinál semmit. Lehet, hogy mikor visszatettük a cuccokat, valamit nem csináltunk meg?
Pedig a mászkáról is van 1 képem!
Még este benézek, de most vasalnom kell!
Melcsi

melcsi1967

Hát ez most nem megy, Máté meg Nagyrédén borpincézik a hétvégén. De látom itt se nagy az élet, megyek is aludni. Ha van tipp hogy mi lehet a baj, érdeklődve várom.
Melcsi

melcsi1967

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon volt időm a gép elé ülni. Néha olvagattalak Benneteket.

Melcsi!
Láttam ám a pici lányod, nagyon aranyos babóca.
Marcell 6,9 kg, 65 cm. Ma kapta a 4 hónapos oltást kicsit késve a betegsége miatt. Nem is sírt, csak kicsit nyüszizett.

Icus!
Szuper jó az ultrahangos kép. Megértem elgyengülésedet ez valóban megható dolog. Én is nagyon szerettem a 4D-és ultrahangot, sok fotóm van a gyerekekről. A Györfi Mátyásnál voltam én is.
Kyrát felvették az óviba. Remélem a kedvenc óvó néni csoportjába kerül.

Súly problémáim nekem is vannak. Az első terhességemet 56 kg-val kezdtem, most 70 vagyok. Minden terhesség után maradt rajtam jó pár kiló.
Alig várom, hogy Marcell elkezdhessen főzelékeket enni és neki álhassak fogyókúrázni. Amíg szoptatok nem akarok koplalni, csak próbálok odafigyelni arra mit eszek. Legalább 10 kg-t szeretnék fogyni. Persze a tornát is folytatnom kellene, de arra legkevésbé tudnék időt szakítani. Most a Norbi Update ebédjét eszem. Nagyon finom, már kezdek hozzászokni. De fogyni még nem sikerült, pedig nálunk már minden Norbi Kép. A férjem ki is van akadva emiatt.

Mandula!
Olvastam, hogy házat vesztek, gratulálok hozzá. Mire a baba megszületik kész lesz?
Jó, hogy könnyen viseled az első időszakot. Szerencsés vagy.

Paga! Sok sikert az új munkahelyedhez, Köszi a meghívást a MyVipbe. Regisztráltam, de még nem tudom mire fogom használni.

Kriszta!
Remek, hogy Balázs teljesen megszokta az óvit. Így Neked is könnyebb lesz, ha kórházba kell menned. Az elkötéssel kapcsolatban: hol kell ezt kérni? Ambuláns végzik, vagy be kell feküdni a kórházba?
Úgy hallottam,hogy az elkötés előbbre hozza a változókort és ráadásul több tünet is erősebben jelentkezik. Ti hallottatok erről valamit?

Bea
beátab

Sziasztok.....

Beátab,olvasom amit irtál ,hogy az elkötés tüneteket okoz nos ebben kételkedem nekem ugyanis semmi tünetem nincs.Ugyan ugy megjon minden honapba 28napra (ezzel sosevolt gondom),az elkötés nem azt jelenti hogy nem fogsz mensezni hanem hogy nem maradsz terhes.Nekunk ugyan ugy van peteérésunk csak a "fiuka" nem talál célbaKép
És semmit nem érzek vagyis semmi különöset miota elvagyok kötveKép
Amugy az elkotés hasfalon keresztül történt nálam,igaz császáros voltam maga a mutétett akkor csinálták,csak ehhez a részhez tudok hozzászolni.
Nyanyuska Én igy irnám a Helyedbe a szöveget...... Tisztelt korház
Kérem a szülésem után a sterilitást akoromra és a betegségemre valo tekintettel.Szerinem ennyi elég nekik.Ma már nem kötnek bele semmibe (rendelet van Minden Nönek szuverén joga az elkotés)2006,0101töl.
De Zsirai doki igen rendes biztos segit neked a megfogalmazásbaKép
Remélem tudtam segiteni NekedKép
Dorogra költöztunk amugy,ma megint megprobálkozunk az állatkerttel( mult héten is fent voltunk) bemenni persze nem volt idegrendszerem hosszu tömöt sor a pénztárnálKép
Nagyfiamék tegnap a sulival kint voltak az állatkertbe és azt ,mondta senki szoszerint senki az Ö sulijukon kivül nem volt bentKép
Ma is lehetne ijen szerencsénkKép
Szép napot Nektek zsenge

Kép
zsenge

Nyanyuska kérdésem most jutott eszembe.....mit halottál a cukrosteárol? már ugy értem amit a cukorbetegek isznak? tegnap a drogériába lehettt kapni de nem ismerem nem mertem venni.Nem ismered a nevét véletlen a csodaszernek amit sok nagy "muvész " iszik?köszi

Kép
zsenge

Zsenge, köszi, de nem erre a fogalmazásra gondoltam. Fogalmazni még tudok, inkább a hivatalos szöveg érdekelt, ami a Te papírodon volt. Amúgy eszemben sincs bele írni az okot, mivel semmi közük hozzá és törvény engedi az elkötést. A kórlapomon meg ott a szül. évem. Na mindegy, ha már nincs meg neked, akkor kitalálom.

Tea: még nem is hallottam róla. Amúgy én iszom teát, de miért kéne diabetikusnak lennie. A teában nincs cukor, csak amit beleteszel, akkor meg mire jó az a diabetikus?

Bea!
Az elkötés ezen részéről még én se olvastam, de amit Zsenge írt az loikusnak hangzik. Ha megjön akkor mi másba zavar be.

Kép

KépKép
nyanya67

Zsenge!
Csak nem hagyott nyugodni az a tea, rákerestem Kép

DIABET - L 100 g
teakeverek cukorbetegsegben
Hatasok: vercukorszint es koleszterinszint csokkento, hasnyalmirigy termelest elosegito.
Felhasznalas: kiegeszito kezeles cukorbetegsegben.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Kriszta, Zsenge!
Nem az elkötés utáni időszakban jelentkezhetnek a kellemetlenségek, hanem a változókor idején /legalábbis így hallottam /, majd utánanézek a dolognak.
Azt én is tudom, hogy mit is jelent az elkötés...

Bea
beátab

Bea!
Igen-igen úgy értettem én is, csak azt nem értem mitől hozza előrébb. Minden ugyan úgy működik és még a házasélet is nyugodtabb Kép
Ha valamit találsz róla az engem is érdekelne
köszi
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!
Az elkötés nem azt jelenti, hogy elzárják a petevezetéket? Nekem magától el van záródva, akkor én is számithatok a fentebb emlitett kellemetlenségekre?
Kedves Bea!
Szeretnénk látni ujabb fotókat Marcellről! Milyen szép nagy kisfiu lett!
Még mindig nem jöttem rá, hogy is kéne feltenni a képeket. Ha nem segitetek, sose láttok képet Pörimről!!!
Kedves Zsenge!
Dorogon is van állatkert? Vagy itt voltatok Pesten?
Lassan én is el akarom vinni Pörikét,egész napra, és majd megvárom mig alszik hogy lássa az állatokat. Kb 1 hónap mulva már fel tudom ültetni a kocsiban, és csavargunk 1 jót még a beültetés előtt.
Melcsi

melcsi1967

Sziasztok!

Próbáltam utána nézni a petevezeték elkötésnek, de még túl sokat nem tudtam meg róla. Egy doki írta itt a babaneten, hogy semmi hormonváltozást nem okoz, tehát nem lehet elvileg semmi hátránya.

Melcsi!
Marcusom tényleg elég nagy srác lett, mindenki fél évesnek nézi. Az utóbbi két kétben szerencsére megállt a hízásban, már csak 20 dkg-t gyarapodott. Már kóstolgatunk gyümölcsöket, ízlik neki minden amit eddig kapott.Képzeld vettem neki csőrös poharat, és tud belőle inni. Nem akarok neki cumisüveget adni, gondoltam megpróbáljuk és egyből tudta szívni, pedig ezt nem könnyű / csöpögésmentes /.
Rakok fel képeket.
Nem tudom Neked miért nem sikerül. A szövegírás után egyből rákattintok a melléklet feltöltésére, feltöltöm,és utána a küldés. Ennél többet nem tudok segíteni, nem vagyok túl profi.

KépKépKép

Bea
beátab

Szia Zsenge!

Azt hogy csinálod, hogy egymás alá kerülnek a fotók? Nekem mindig csak egymás mellé sikerül. Béna vagyok.

Bea
beátab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?