Sziasztok Lányok!
Kedves Bogyeszka!
Örülök, hogy hírt adtál magadról nagyon eltüntél mostanában, és nagyon sok az új látogató én sem nagyon győzöm követni őket.
Ami a mocorgást illeti ne aggódjál, nekem Olivér 18 hetesen mozdult meg előszőr határozottan, de még aznap este Dominik ráugrott a hasamra, amitől nagyon megijedtem főleg attól ami utána következett, illetve nem következett, mert kb. másfél hétig meg sem mozdult a baba.
Még orvosnál is voltam emiatt, de azt mondták, hogy ha bármi baj lenne annak más jelei is lennének, úgyhogy mire sikerült megnyugodnom addigra megint érztem a mocorgását
!
Hát ennyi ami a mocorgást illeti!
Írj gyakrabban, vigyázzatok magatokra!
Puszi Sziszike
Kedves Philissa!
Remélem előbb vagy utóbb tényleg írsz nekem pár sort, nagyon várom.
Baba ügyben van valami fejlemény???
Írj!
Puszi Sziszike
Kedves Evaanya!
Írtam Neked pár sort, de nem válaszoltál a kérdéseimre!
Hány hetes vagy? Mikorra várod pontosan a babádat?
Lehet, hogy találkozunk, ha az én kicsikém úgy dönt hogy korábban akarja meglátni a napvilágot
!
Mekkora a babád az ultrahang szerint, mikor volt utoljára súlybecslésed???
Írj!
Szia Sziszike
Sziasztok Lányok!
Az én férjecském is bent volt a szülésnél, és Neki is fantasztikus élményként jelentett, amikor kibújt a baba buksija, sőt az is amikor még csak a kis hajat látta meg, és a fejecske még sehol nem volt, nem undorodott a vértől, nem volt sápadt, nagyon jól bírta!
Szeritem ha lehetne akkor még a császármetszéstől sem riadna vissza, volt egy időszak az életében amikor orvos akart lenni, csak Nagyváradon akkor nem volt olyan iskola SAJNOS!!!
Ő vágta el a köldökzsinórt
!
Ami a legrosszabb volt az elmondása szerint a gátmetszéskor keletkezett sercegő hang
!!!
Még mindig emlékszik rá!
Az én férjem kamerázott, de nem teliben!
Azt is lekamerázta, amikor elvágta a köldökzsinórt, de semmi nem látszik belőlem szerencsére!
Amíg engem elaltattak a méhüri betapintás során elkisérte a babát és végig lekamerázta, ahogy megmosdatták, lemérték, és felöltöztették
! Nem hagyta Benit és Domit sem magára egy percre sem
!
A fényképezést a szülés utánra hagyta!
Most is azért izgul, hogy sikerüljön a szülés és nem kelljen császározni, mert nagyon szeretne most is ott lenni velem!!!
De sajnos mivel Benikém császárral született, van esélyem a császárra ismét!
Sziasztok!
Írjatok nekem is néha pár sort! OK!
Sziasztok
Sziszike
Utóirat:
A KÉJGÁZRÓL tud valamelyikőtök valamit???
Van közöttetek olyan aki kapott a szülésnél???
Tényleg jó?
Úgy hallottam, hogy kábít és a fájdalmat is tompíja!
IGAZ MINDEZ???
Sziasztok!