Új privát üzeneted érkezett!

Emma! :)
Igen, először azt monták telefonon (punkció utáni nap), hogy 8, majd amikor mentem az ET-re (punkció utáni 2. nap) kiderült, hogy 12 :!: (A többiből 1 megsérült, 2 nem termékenyült meg, 2 pedig rosszalkodott és 2 fiúval randizott egyszerre :) , így maradt a 12)
Hát őszintén szólva az ET reggelén még úgy gondoltam, hogy kettőt kérek vissza, aztán felhívtak a laborból, hogy hányat kérek, és hogy a többit fagyasszák-e, és akkor rávágtam, hogy 3.....
Krizsa doki azt mondta, hogy "19-re lapot húzok" :lol:
Hát így történt...
Szorítok, hogy jól sikerüljön a randi a fiúkkal! :D
kismokus

Sziasztok lányok!

Második lombik előtt állok, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehetséges!

Előre is köszi!

Szép napot mindenkinek!
beu9

Sziasztok! :)

Andrea,
az az előregondolkodás nálam gyári hiba :roll: :D

És természetesen kismamák leszÜNK! :wink:

Kismókus,
mit jelent, hogy "lapot húzol"? :oops:

Azt hiszem januárban én is 3-at fogok visszakérni!

Beu,
Már hogyne lenne lehetséges! :wink: üdv itt! :)
angel37

Sziasztok

Szia Beu9. Üdv itt köztünk!

Emma
már nagyon várjuk a jó híreket.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Harcika :P
Köszi a felvilágosítást.
Én láttalak ám tegnap :lol: , de csak egy villanásra.
Nekem is azt mondta a dokim, hogy idén már nincs pénz lombikra, de én idén nem is akartam már támogatott lombikot, max. a fagyibabásat, ha addigra beköltözünk az új házikónkba. Azért a januári listára felírt :wink:

Emma :P
Ez aztán szép szám. Csak akkor kérj 3-at elsőre -szerintem-, ha megtartanád mind3-at.

Beu9 :P
Üdv. a topikon.
A Bp-i Kaáliba jársz? Kihez?

Fanni
fanni73

Beu! :)
Üdv közöttünk! Sok sikert a folyatatáshoz!
kismokus

Fanni

tudod már a fagyis pontos időpontját?
én voltam tegnap a kaáliban, és képzeld el, most nem lesz fogigátló, úgyhogy kezdek, a suprefacttal, ha megjön a vérzésem (kb 2-3 nap még). A prolactin szintemre meg ennyit mondott: "Ezt hogy csinálta? Stabil a lelkiállapota?"

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :P

Nagyon örülök! Ügyes vagy!
Akkor mindent bele, s úgyis 3 a magyar igazság, +1 a ráadás :lol:
Most minden ideális, sikerülni fog :wink:

Kérd meg Kismókust, hogy aktualizáljon Téged a táblában!

Én még nem tudom, mikor lesz. Rajtam múlik. Elvileg lehetett volna ebben a hónapban is, de inkább várok egy szabályos ciklust, így december-január...

Puszi,
Fanni
fanni73

Beu! Szia! Üdv itt közöttünk! Egy cipőben járunk,én is most indulok nemsokára a második lombikkal... Mesélj magadról egy picit!

Angel! Úgy lesz,meglátod!!! :wink:

Na mentem a dolgozóba!
andrea23

Beu :D
Jó, hogy itt vagy! Együtt könnyebb!

Helyzetjelentés:
Hívtam a labort, 9 termékenyült meg :D , egy meg kérdőjeles. (Kismókus, tényleg nagyon hasonló a helyzetünk, csak a vége is az legyen :lol: ) Holnap délben mondják meg, hogy osztódnak, meg mikor lesz ET.

Fanni
Hát igen, pont ezért gondoltam a kettőre, mert mesterséges redukció nálam kizárva, viszont a gerincferdülésem miatt nem vagyok az az alkat, aki kihord 3at. Csakhogy ezzel az is együtt jár, hogy csökkentem az esélyeimet....
emma1976

Sziasztok

Emma
nagy nagy gratula, szépen fejlődnek :D :D :D :D :D :D

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Kismókus
Azt viszont nem értem, hogy miért volt neked ET punkció utáni 2. nap. Nekem azt mondták, hogy legalább a 3. de lehet, hogy még tovább várunk.... Mondták, hogy miért, ha ennyi esély van?
emma1976

Emma :P
A 9 nagyon szép szám :)
Nekem is gerincproblémám van, s ezért 1.-re én csak 2-t kértem vissza. Aztán mindig 3-at és noha nekem a gerincoszlopom egy orvosi tanulmány, a 3. lombiknál már eljutottam odáig, hogy a 3-at is megtartottam volna, ha megtapadt volna...
Dönts úgy, hogy nyugodt lehess a várakozási idő alatt. Tudom, hogy nehéz...
Sok sikert hozzá!
Fanni
fanni73

Emma :D
A 9 az nagyon nagyon szuper szám

Kép
pbj12

Sziasztok!
Húú, de sokat írtatok mostanság, nem is tudtam egyszuszra(ezt így kell írni???) visszaolvasni.
Örömmel olvastam a jó híreket, sajnálok mndenkit akinek tovább kell próbálkoznia!!!
Én egy pár hétre igyekeztem teljesn kiszakadni a témából, de most aktualizálást kérnék a táblában!!
Kismókus!!!
Először is hatalmas gratula!!! :lol: :lol: :lol:
És a tábla: beírnád, hogy szedem a fogigátlót? (na jó igazából még nem, de már csak napok kérdése... :wink: )
Pusz.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

pbj :D
Köszi, meggyőződésem, hogy ez az a 9 amit pénteken is láttunk, a többiek hajráztak, de nem lettek olyan tuttik. Leírnád, hogy nektek hány volt? hogy termékenyültek meg? hogy osztódtak? Vagy ha megírod hányadik oldal visszekeresem :lol:
emma1976

Emma! :)
Ezen már én is sokat gondolkoztam azóta, hogy miért a 2. nap.
Nagyon érdekes volt, mert amikor a punkció utáni napon felhívtam a biológusokat 11 óra körül, már ők megmondták, hogy az ET másnap, vagyis a punkció utáni 2. napon lesz. Egyáltalán nem volt kérdés, hogy ekkor vagy akkor, hanem megmondták, hogy a 2. nap. Azt mondták, hogy nagyon szépek, nincs semmi gond, úgyhogy nem igazán értem, hogy miért siettünk annyira... de hát eddig úgy tűnik, hogy az élet őket igazolta... :)
kismokus

Kismókus :P
Ez csak találgatás, de talán azért, hogy minél több kerülhessen a fagyasztóba. Most, hogy úgy néz ki, hamarosan csökken a lehetőségek száma... Nem gondolod?
(Minél fejletlenebbek az embriók, annál alkalmasabbak a fagyasztásra, vagyis inkább a felengedésre.)
Fanni
fanni73

Fanni! :)
Igen, lehet. Ez az egyik magyarázatom nekem is. Krizsa doki mondta is, hogy nagyon örül, hogy ilyen sok, mert lehet sokat fagyasztani, és ő már akkor emlegette a csökkenő lehetőségeket.
Ha jól emlékszem akkor még olyan hírek keringtek, hogy 5-ről 4-re csökkentik, de Krizsa doki szerint ennél valószínűleg drasztikusabb változtatás lesz, mert ezen az állam nem "nyer" sokat, sokkal többet nyer akkor, ha kevesebbre csökkenti, mert az többeket érint.
De a lényeg, hogy ha minden igaz, most is lakik valaki a pocakomban, és van 9 fagyibabánk is (kistestvérnek :lol: )!!! :lol:
kismokus

A mondat eleje a lényeg, a többi már csak hab a tortán :wink:
fanni73

Emma :)
nekem 7 volt ebből 3 termékenyült meg és kettőt kaptam ( a 3. nem volt tökéletes a biolüguscsajszik szerint) vissza és csodák dodájára mind a kettő maradni akart velünk :lol:
a 12 napon mentem vérvételre 359-es lett a hcg- ami nem nem volt olyan nagygy hogy egyértelmű legyen a kettő, de mégis :lol: :oops:
Úgyhogy szerintem a 9 az nagyn jó!!!

PHPBB kód:
Kép

Judit
pbj12

Emma,
gratulálok! :)

A 9 az szép szám, nekünk is annyi volt! :D És másnapra összecsúszott még egy páros! :wink:

Kismókus,
nem árulod el, mi az, hogy "lapot húzol"? :)
angel37

Angel! :)
Privi ment!
kismokus

Kismókus,
így már értem! :)
angel37

Emma :D
Gratulálunk! ez tök jó! ügyesek a kicsik!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!

Köszi szépen az üdvözlő szavakat, jól estek.Magamról annyit a bp-ti Káaliba járunk Szmatona dokihoz. Első nekifutásra azt állapították meg, hogy a férjemmel van a probléma de az első lombik során kiderült, hogy én sem vagyok "tökéletes" a petécskék nagyon nehezen kezdtek el fejlődni. Végül sikerült leszívás és a visszaülti is de a végeredmény negatív lett.Lettek fagyasztott embriók is de a kiolvasztás során sajnos mind károsodott.Mivel letelt a három hónap az előző óta így már nem tudok tovább várni és a mai helyzetben nem is akarok.
Semmi problémám nem volt az időpontkéréssel kapcsolatban. Tegnap kértem és jövő péntekre kaptam is időpontot megbeszélésre.

Andrea23 te hol tartasz a második lombikkal? Voltál már megbeszélésen? Mikor volt az első?

Emma gratulálok a 9-hez az nagyon szép!
beu9

Emma!
Gyönyörű eredmény! A 9 nagyon jó szám. Így tovább!

Beu!
Üdv. itt közöttünk! Én jövő hét csütörtökön (16-án) megyek megbeszélésre a Kaáliba a 3. lombik miatt.

Szivvi :?:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Holnap megyek vérvételre..
szivvi

Szivvi! :)
Megy a drukk holnapra! :)
Várunk az eredménnyel! :)

Zsuzsi! :)
Te az a Zsuzsi vagy, aki a táblázatunkban szerepel (33 év, Kaáli Szeged, stb...)?

Ági! :)
Bocs, hogy nem emlékszem, de Neked lettek fagyibabák? Most rendes lombik jön, vagy fagyibabás?
kismokus

Kismókus

persze, az a Zsuzsi vagyok. Majd szeretném, ha írnál a nevem mellé, de majd csak ha tényleg elkezdődnek a szurik, most még várom, hogy megjöjjön a vérzésem.

Zsuzsi
zsuzsi73

Szivvi!
Köszi az infót. Holnapra szorítok, megy a drukk 1000-rel. Várunk a hírekkel! :wink:

Lois!
Néhány nap eltéréssel akciózunk majd ezek szerint. :D

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Szia Beu! Nekem az első ET-m augusztus 16.-án volt és sajnos nem sikerült.Totál egy csíkos tesztet produkáltam. :cry: November 30.-a körül kezdem a fogigátlót szedni.Kb. január közepére fog esni a beültetés. Lehet egyszerre indulunk???

Jó éjt Lányok!
andrea23

Bols!
Bocsi de most nem lapoztam vissza egy tábláig, ti most hol tartotok? Neked sem az első igaz? A fogigátlós protokollt csináljátok?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Tegnap voltam UH-on. Nagyon szép babócám van. Harci volt bent és megnyugtatott, hogy minden teljesen olyan, mint amilyennek lennie kell. Láttuk a kis pulzálást is!

Lányok, mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Emma: Szurkolok nagyon!!!

PéZsé
pézsé

Pézsé!
De szuper!!! Nagy az öröm, ugye? Apa is veletek volt?
Megírnád te hányat kértél vissza?

Szivvi
Nagyon remélem, hogy minden OK. Várunk a hírekkel.

Én tegnap elmentem kutyát sétáltatni, azt hittem, már kutya bajom, de utána eléggé bedurvult.... Na ma megint kímélem magam.
emma1976

Emma: Még talán fel sem fogtam, de nagyon az öröm az egész családban (szűk). Kettőt kértem vissza, mivel ez volt az első ezért a doki ezt javasolta. Igen, apa is bent volt. Ő előbb látta mindenkinél a kis pulzálást. Nagyon jó a szeme!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kívánom, mihamarabb érezzetek Ti is Ilyen boldogságot!!

PéZsé
pézsé

Pézsé! :)
Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben!
kismokus

Lányok,

a bp-i káaliban, ha 3 embriót kaptok vissza, veletek aláiratják, hogy: amennyiben mindhárom megtapad, a 12. héten vállaljátok a redukciót?

Zsuzsi
zsuzsi73

SZiasztok!

Lois, Bols, Andrea, Beu
hű, leszünk akkor páran január közepe felé! :D

Pézsé,
gratulálok, hogy minden OK! :)
angel37

Zsuzsi
Én még senkitől nem hallottam ilyesmiről. Mindenkinek saját dolga eldönteni, hogy megtartja-e mindhármat, szerintem senki nem kényszeríthető redukcióra. Ez a személyiségi jogok sárba tiprása.... Hol van ilyen?
emma1976

Kismokus sajnos nem lettek fagyik, úgyhogy minden megy a rendes kerékvágásban majd.
Ági28

Pézsé! De jó,hogy minden rendben van! Hű micsoda boldogság költözött a családotokba... :lol:

Angel! Tényleg jó sokan leszünk!De én pár dologban változtatni fogok.Pl.: ha nem haragszotok meg az ET után nem fogok fórumozni.Persze tudni fogtok rólam mindent,jelentkezek majd a hírekkel,csak most szeretném kikapcsolni az agyamat és nem ezen agyalni,hogy minden gondolatom ez legyen.És ugyebár,ha fórumozok akkor csak erre gondolok... :roll:
andrea23

Zsuzsi :D
nem íratnak semmi ilyet alá. Nekem 2szer is volt 3as transzferem.
Hol hallottál ilyenről?
(mert ez azért teljes nonszensz)

PéZsé :D
örülök, hogy minden OK.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

a barátnőmmel tegnap, Szegeden íratták alá.

Zsuzsi
zsuzsi73

Andrea,
ha úgy érzed, hogy neked így jobb! :)
Bár én fórumozás nélkül se gondolnék másra! :wink:

Zsuzsi :)
ilyenről még én sem hallottam, szerintem se kötelezhető erre senki.

Az viszont már eszembe jutott, hogyha van bizonyos orvosi probléma, ami miatt a 3 baba kihordása extrém kockázatos lenne, akkor nem is ültetnek vissza kettőnél többet... De lehet, hogy ilyen sincs, ez csak az én fejemben fordult meg! :)
Kettőt mertem én visszakérni az elsőnél, de januárban 3-at tervezek! :)
angel37

Zsuzsi :D
ez szerintem elég erőteljesen megkérdőjelezhető sok szempontból... szerintem nem jártak el jogszerűen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="angel37"]A írta:angel37z viszont már eszembe jutott, hogyha van bizonyos orvosi probléma, ami miatt a 3 baba kihordása extrém kockázatos lenne, akkor nem is ültetnek vissza kettőnél többet... De lehet, hogy ilyen sincs, ez csak az én fejemben fordult meg! :)
Kettőt mertem én visszakérni az elsőnél, de januárban 3-at tervezek! :)

szerintem a transzferált embiók számát az sem befolyásolhatja. Ha orvosilag indokolt, akkor a 2 embrióból is lehet redukciót kérni.
(2nél tudtommal csak orvosi indokkal van redukcióra lehetőség)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel! Persze,biztos hogy így is ezen fogok agyalni,de az mégsem olyan,hogy a gép elött ülök egész nap és ebből áll az egész napom.És ugye(ami ne így legyen!!!) olvasom,hogy mondjuk valakinek nem sikerült akkor letörök,mint a bili füle és az nem tesz jót!
andrea23

Icsilya,
na, akkor örülök, hogy ilyen nincs! :)
angel37

Andrea,
OK, értem! :)
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?