Én is jelen, csak maratoni
"24" nézésbe kezdtem és haladni kell vele, hogy a holnapi szülésemre befejezzem ....................
(most ez az új céldátum)
Rani!
Szerintem ne halogasd, keresd meg a védőnőt, én 9 hetesen mentem először, és már akkor rögtön laborokra zargatott. Kombinált tesztet nem akarsz csináltatni?? Mert ha tb-sre akarod, ahhoz is ő kell, legalábbis nálunk. Ahhoz meg rég késő lenne a 13-14.-ik hét.
Én is úgy nyomoztam ki hova kihez tartozom, itt a kh-ban utcák szerint rá lehet keresni. És az én dokim is csak firkantott pár sort, nagy feneket nem kerített neki egyikőjük sem.
Nyulasz!
Bevallom őszintén én csacsiknak véltem az ágyneműn a zebrát............. de már helyretettem magamnak, nagyon is zebra
De nekem ez a problémás téma, a hinta-pihenőszéken sem jutok dűlőre, vajh, milyen patás is lehet rajta
Szerinted??
Édesek ezek a pólók, bár én nem vettem semmi ilyen pólószabású cuccot, a tesóm szerint nagyon nem praktikus semmi, amit felcsúszós. Így ellenálltam nekik
Angel!
Nem a csokis palitól jutottam el a boxira isten bizony ....
Inkább a roxiról ugrott be
Én sem szeretnék indukált szülést, de ha hétvégéig nem lesz semmi, akkor kezdek barátkozni a gondolattal
Vanda!
Na ezt sosem fejtettem volna meg úgy hiszem
De ez már annyira gáz, hogy inkább költői mélységeket vélek benne felfedezni....
Ettől a kedves házas hasonlattól a'szem belőlem sem jött volna ki reakcióként semmi kedves..... majd viszonozd neki alkalomadtán
Rékababa szívecskéje: Juhéjjjuhéjj!!
Baba!
Köszönöm kérdésed, egész jól, lévén ki sem dugtam az orrom de még a teraszig sem
Idebenn tombol a klíma és a kellemes 24 fokban elvagyok. De úgy nézem a lábam sejti hogy mi a helyzet kinn, mert bár nem dagadt be nagyon, de megint tiszta piros foltos-pöttyös
A férjem épp most jött be, azt mondja nem emberi ami kinn van min. 35 fok.