Fanni! /és többiek is/
ezt már írtam régebben is, de újból ide kapcsolódik:
Dacára az egyre többször megjelenő cikkeknek és riportoknak/amik sokszor csak egymásra hivatkoznak/ még mindig nem érkezett semilyen beadvány azokhoz a bizottságokhoz, amik a lombikok számának egy főre vetülő, bármilyen formájú csökkentésére vonatkoznának. Itt gondolok, az 5-ből csak négy, vagy 40 felett, vagy második gyerek és még sorolhatnánk a variációkat. Az oldal , amit mutattál a lombikosok érdekvédelmi szövettségének oldala. Ennek vezetőnőjével beszélni szoktam, bejár hozzánk. A Parlamenti bizottságokat rendszeresen nyúzza ezügyben. Jelenleg még nincs is mit elbírálniuk!
Az kétségtelen, hogy a TB csökkenti a finanszírozás mértékét, havi limitet szab , emiatt vannak az u.n. várólisták, mint pl. a nem életmentő műtéteknél is, a kórházakban.
Erről már fenntebb írtam, a dokit kérdezzétek, hogy kinél mi a helyzet, és íratkozzatok fel már az esetleges neg. teszt után rögtön.
De a személyre szóló 5 lombik lecsökkentése ügyében még nincs beadvány! Csak kérdések és kétségbeesés.
A médiának nagy ereje van, tudom. Mindenki úgy gondolja, hogy ami elhanzik biztos úgy van.
Egyelőre csak a várólistára összpontosítsatok.