Új privát üzeneted érkezett!

Ági :D
ha ez ilyen hullámzó akkor tényleg utána kellene járni, hogy mi a helyzet.
tesztet a 14. napon már simán csinálhatsz. Mikor kaptál HCG tartalmú injekciót utoljára?
ha több mint 1 hete akkor az tuti nem zavar már be semmit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

az meg hogy mióta tart nem mérvadó. van aki az első 12 hetet végigbarnázza, vérzi külünböző intenzitással.

(nem beszélve arról a bnőmről, akinél 5 hónapos terhes volt, amikor kiderült, mert szabályosan menstruált, és amikor megmozdult a baba akkor vetteészre, hogy valami helyzetváltozás van :D művelt nő, de tényleg semmi hasa nem volt)

Orsi
KépKépKép
icsilya

hÁT INJEKCIÓT UTOLJÁRA 19.-ÉN KAPTAM, DE SZERINTEM NEM TARTALMAZOTT HCG-T. pONT AZON AGYALOK, HOGY DU FELHÍVOM MAJD A DOKIT.
Ági28

Du? :D és addig még sakkozol? :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!
Hallgass Orsira!!

Mindenképp jó lenne tudni mi a helyzet. Ha sikerült azért, ha nem akkor felesleges még egy hétig utrózni szerintem...
Drukkolok! Bátorság!
lona1

Tudom, de én ilyen nyuszika vagyok.
Ági28

:P :P neked kell tudnod :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na felhívtam a dokit holnap reggelre kell mennem hozzá UH-ra. Aztán majd kiderűl mi lesz.
Ági28

Ügyes vagy!! :D
Hány órára mész?
lona1

és mit fog az UHn nézni? :D
merthogy tr után 14 nappal sokmindent nem láthat.
OK a vérzés esetleg el lehet dönteni, meg a nyh vastagságát is látja. de előtte nem kéne tudni, hogy van-e baba vagy nincs?

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah és persze drukkolunk nagyon.
hogya vérzés jót jelentsen Nektek!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hát ez jó kérdés, hogy mit fog nézni. Gondolom azért csak lát ott valami maszatot. Meg hát ő az orvos, neki kell tudni, hogy két hét után mit is kell látni. Meg lehet, hogy otánna elküld vérvételre is.
Ági28

nem lát még babát. tr. után 14 nappal semmi maszat nincs még ott.
egyéb fizikai jellemzők alapján lehet a terhességet valószínűsíteni, de UHval még semmit sem lát.
az nagyon-nagyon korai még.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hello csajok!

Ági
ne add fel, szurkolunk!

Én nagyon vegyesen érzem magam, már teljesen be vagyok fordulva, alig alszok..Kiderülhetne már valami! :? Fájdogál a hasam, a gyomrom, a fejem..Közben émelygek néha.
szivvi

Hát biztos tudja mit csinál.
Ági28

Ági
Most hányadik napon vagy? Megjött vagy sem?

Szivvi
Drukkolok. Az azért jó, ha émelyegsz :D

Csajok
11kor lsz punkcióm. Ha 9ig valaki bekukkant válaszolna?
- miket vigyek?
- milyen ruhában csinálják?
- ugye nincs borotválás?
emma1976

Emma! :)
Nem kell vinni semmit!
Ott adnak nagyon csini ruhát (hátul megkötős :lol: ), a lábadra műtősmamuszt, és a fejedre sapkát! Esteleg, ha fázós a lábad, akkor zoknit vihetsz, amit felveszel a mamusz alá!
Nincs borotválás!

Nyugi! Minden rendben lesz! Szorítunk!
kismokus

Emma!
Gondolok rád!

Lona
lona1

SZiasztok!
Egy másik topicon az olvasatm, hogy már van várólista.
Igaz, hogy már nem lehet csak úgy időpontot kapni? Az egyik csaj bejelentkezett és februárra kapott időpontot és ő a huszon valahanyadik.
Byby
byby

Sziasztok

Emma
nagyon szorítok, hogy meglegyen a létszám és hogy nagyon szépek legyenek.
Mennyien lettek?

Byby
és a barátnőd melyik intézményben kapott februári időpontot?
Mert az időpont attól is függ legalábbis a Kaáliban, hogy most megy életében előszőr, vagy már járt ott.
Mert én múlthéten jelentkeztem be és dec 7-ére kaptunk időpontot, igaz mi már nem vagyunk ott újjak.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nem sikerült, úgyhogy folyt köv februárban.
Ági28

Ági!
Ôszintén sajnálom!
lona1

Ági!
Sajnálom! :cry:
Úgy vártam, hogy valami jó hírrel jössz....
kismokus

SZiasztok!

Emma :)
drukk a petékhez! +++++++++
Kismókus megírta az infókat :)

Nahát én eddig mindig úgy fordultam vissza levenni a bugyimat, tiszta hülye vagyok olyankor! :roll:

Ági,
sajnálom :(

Várólista? :shock: Volt ezzel ijesztgetés, ezek szerint itt van :( Bár tökéletesen nem vagyok vele tisztában, hogy ez konkrétan mit takar :? Pl ha nem sikerül most januárban, akkor lehet, hogy a következő stimu nem három hónapra rá, hanem mondjuk szeptemberben lehetne? Meg is őrülök! :shock:
angel37

Ági :( :( :(
ma gondoltam rád, mert a dévai mellett jöttem be Pestre.

voltunk UHn :D a baba ca. 5mm, votl szívhang és minden OK vele :D :D
este a babavárósba majd teszek fel képet.

Angel :D
én hasonlóan értelmezem a várólistát, bár ha kurtítják a fizetett lombikok számát, akkor tuti rövidülni fog.
az intézetek nem csinálnak regresszióba eső lombikot - vagyis, amit már nem fizet nekik a TB- ezért egy hónmapra csak az előírt kvótát fogják teljesíteni.
(az előírt most úgy megy a Tb ált. finanszírozásánál, hogy az előző év azonos időszakának a 95%a)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Ági
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Icsily
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Orsi! :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt! :lol:
5mm, ilyen nagy??? :lol: :lol: :lol:
kismokus

Icsilya,
gratulálok! :D
Meglepődtem volna, ha nem ilyen hírrel jössz! :wink:

Remek lesz ez a várólista :roll:

Csak elméletben: az vajon lehetséges, hogyha tényleg egy szept. lenne a rákövetkező, akkor önköltségre csináltathatnék mondjuk májusban egyet? Na nem mintha felvetne a pénz, csak próbálok látni :)
angel37

Erika13 :D

Ő pécsi...., szerintem ott csak Kaáli van , nem?
Nos, minden esetre lesz változás......, nem gondoltam volna.
Harci biztosan tudja.
Orsi
grat a szivecskéhez!
byby
byby

Ági :cry:

Emma :!:
Drukk-drukk. Kíváncsian várom, hány petikéd lesz :P

Orsi :lol:
Gratulálok, de ezt már tudtuk előre, hiszen most Te sem izgultál. Ma vagy 6 hetes? Remélem, kislány lesz :wink:

Angel :P
Aki már elkezdte, annak biztosan adnak időpontot akkor, amikor folytatni szeretné. Nem hiszem, hogy hónapokat kellene majd várnod. S különben is érdemes kihasználni a támogatott lehetőségeket, ki tudja meddig támogatnak... noha megjegyzem, érdemes ellátogatni a www.lombikbaba.com weboldalra, s elolvasni a szerkesztő megjegyzését a főoldal első cikkéhez... s akkor már végképp nem tudja az ember, hogy mit gondoljon...

Fanni
fanni73

Byby,
Pécsen tudtommal nincs Kaáli...

Fanni,
köszi :P hát így legyen!
Persze kihasználom, amíg lehet, csak elméletben voltam kíváncsi :wink: De gondolom pénzért nyilván :?
angel37

Sziasztok

Byby
Kaáli ha jól tudom, csak Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon és Szegeden van.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

sziasztok csajok! :wink:
Byby! Pécsen nincs Kaáli, Erika listája igaz, egy kiegészítéssel: Tapolcán is van, de ott csak a vizsgálatokat és max. inszemet csinálnak.
Várólista dolog rendkívül képlékeny még, mindenki kérdezze bátran meg a saját dokiját, hogy nála mennyi az átfutása /egyénileg más /
Angel! szeptemberig én kizártnak tartom, max. egy hónap csúszás érzésem szerint, És önköltségesen természetesen bármikor , bárkinek, dehát ugye nem ez a cél :cry:
/Emma jó hírekkel fog jönni :oops: /
Orsi babája gyönyörű :lol:
pussz nektek
harcimokus

Harcimókus :D

Köszi szépen!!! :)

Persze, persze, csak gondolkodtam! :wink:

Emmát várjuk a pontos számmal! :)
angel37

Ági: Nagyon sajnálom!

Icsilya: Tökéletesen "működöl". Gratulálok. Vigyázz magatokra!!!

PéZsé!
pézsé

Sziasztok

Harcimókus
köszönjük szépen az eligazítást

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Ági
Úgy sajnálom.... Hogy vagy?

Hú, nekünk jó napunk volt :D Harcika gyorsan észrevett, bemutatott Orsinak, láttam a gyönyörű babájáról képet :lol: Aztán Harcika :bejött az uh-ra, ahol a doki annyit mondott hogy van sok, és minden ok, utána Harcika viszont felvilágosított, hogy focicsapatnyit le fognak szívni :lol: Ekkor már nagyon megnyugodtam, mosolyogva újságoltam a jó hírt a férjemnek. Felmentünk ott vártam kb. fél órát, aztán 11.15kor műtőbe voltam, gyorsan alvás, 11.50kor tértem magamhoz. Hamarosan Harcika újságolta, hogy 17 lett! :lol: :lol: :lol:
Aztán nemsokára azt is újságolta, hogy a férjem is nagyon tuttit produkált! Úgy örülök!
Most kicsit fájdogál, de nem vészes, fájdalomcsillapító még nem kellett, egyfolytában, iszom, meg pisilek, különben meg felpolcolt lábbal vagyok. Hát ennyi :lol:
emma1976

Emma! :)
Gratulálok! :lol:
Nekem is 17 volt!!! :lol:
kismokus

Sziasztok

Emma
nagy nagy gratula, és nagyon várjuk a következő napok jobbnál jobb híreit.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Fanni! /és többiek is/
ezt már írtam régebben is, de újból ide kapcsolódik:
Dacára az egyre többször megjelenő cikkeknek és riportoknak/amik sokszor csak egymásra hivatkoznak/ még mindig nem érkezett semilyen beadvány azokhoz a bizottságokhoz, amik a lombikok számának egy főre vetülő, bármilyen formájú csökkentésére vonatkoznának. Itt gondolok, az 5-ből csak négy, vagy 40 felett, vagy második gyerek és még sorolhatnánk a variációkat. Az oldal , amit mutattál a lombikosok érdekvédelmi szövettségének oldala. Ennek vezetőnőjével beszélni szoktam, bejár hozzánk. A Parlamenti bizottságokat rendszeresen nyúzza ezügyben. Jelenleg még nincs is mit elbírálniuk!
Az kétségtelen, hogy a TB csökkenti a finanszírozás mértékét, havi limitet szab , emiatt vannak az u.n. várólisták, mint pl. a nem életmentő műtéteknél is, a kórházakban.
Erről már fenntebb írtam, a dokit kérdezzétek, hogy kinél mi a helyzet, és íratkozzatok fel már az esetleges neg. teszt után rögtön.
De a személyre szóló 5 lombik lecsökkentése ügyében még nincs beadvány! Csak kérdések és kétségbeesés. :cry: A médiának nagy ereje van, tudom. Mindenki úgy gondolja, hogy ami elhanzik biztos úgy van.
Egyelőre csak a várólistára összpontosítsatok.
harcimokus

Harcika :lol:
Ránéznél reggel, mik történnek a laborba? Már nagyon várom híreket :lol:

Kismókus :D
Mivel nem akartalak rögrön lerohanni a kérdéseimmel, gyorsan visszaolvatam, látom, neked első telefonnál 8at mondtak, végül 12 szépség lett :D Megkérdezhetem, miért 3at kértél? Én eddig csak kettőben gondolkodtam, de érdekelnének más vélemények...
emma1976

Emma,
gratulálok!
Remélem a folytatás is olyan lesz, mint Kismókusnál! :)

Harci,
köszi! :)
Na ehhez fogom magam most már tartani! Amíg nem írod, hogy valóban csökkentés van, addig nem hiszek semmilyen rémhírnek! :)
angel37

Emma!

Nagy-nagy gratula! Ügyesek voltatok!!
Kívánom, hogy a továbbiakban is ilyen szépen alakuljon minden!

Lona
lona1

Ági!
:cry: :cry: :cry: Sajnálom!

Emma!
Nagyon ügyes kis páros vagytok a férjeddel! Gratula!

Orsi!
Vigyázz az "óriás" pocaklakódra, ilyen híreket vártam Tőled! Nem csalódtam benned! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Emma :D
Kellett Neked itt aggódni, hoy 2-3-4 petesejt lesz :D :D :D
mondtam én, hogy sokat kell számolni!
Drukkolok, hogy jól sikerüljön a találka a fiúkkal! :D :D :D

Igen, már óriásbébink van :D nagyon szép.

képet holnap este, mert ma csak röptében ugrottam be.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Emma
nekem tavaly 13 petesejtem lett, abból 24óra múlva csak 1, 48 óra múlva 3 termékenyült meg. Mire értük mentünk talán volt 1 4.is. Mi 3-at kértünk vissza, ebből a 3-ból lett a picifiunk.
Nagyon kicsi az esély hogy mind a 3 megtapad. De így talán nagyobb az esély hogy 1 megtapad. És én valszeg jövőre a kistesónál is 3-at kérek vissza, de 2-őt az tuti.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok
Lányok igaz, hogy van várólista. Eddig a Dévaiban, és a Nyirőről hallottam, és a Győri kaáliról. Mindenhol be lesz vezetve!!! A Kaáliban azért nincsen még, mert van rá keret és még tudják fogadni a többieket. De náluk is lesz úgy néz ki, hogy Januártól. A Dévaiban, ha várólista nélkül akarsz sorra kerülni, 500 ezret kellett befizetni, de múlt héttől 300-ra ment le.
Úgy müködik, hogy fel írnak egy listára, és abból ami megengedet lombikoznak. A többiek várnak mire sor kerül rá. Ez hatalmas nagy lista, úgyhogy akkár hónapok is elmehetnek mire rá kerülsz. A gyógyszer árak is emelkednek elég rendesen....
Egyenlőre ennyit tudok!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Emma: Gratulálok! Drukkolok a randihoz!!!

PéZsé
pézsé

sziasztok!

Az én ismerősöm bejelentkezett az egyik meddőségire és úgy volt, ahogy írja kagyló!
De hiszek Harcinak is. Szóval van ahol már van ilyen, szerencsére
itt még nincs.
Byby
byby

Icsilya! Gratulálok! Dehát szerintem Mindenki ezt várta Tőled! :wink:

Ági! Sajnálom! Fel a fejjel és előre nézni!

Emma! Tyűűűűűűűűűűűű-ha! :) Gratula!

Angel! Te csak ne gondolkodjál ennyire előre! :wink: Nem lesz már rá szükséged,mert már olyan távlatokban beszélsz amikor már rég kismami leszel! :)
andrea23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?