Sziasztok!
Betti
(Arra a csodahoroszkópra reagálva)...ugye nekem azt írták, hogy értelmi fogyatékos gyerekem lesz...Kicsi fiam most 4 és fél éves és magától megtanult 4 évesen írni, olvasni (szó szerint magától), minket is meglepett vele, amikor felolvasott egy hosszú címet az újságból, ami a közelében volt. DE az is igaz, hogy emiatt autisztikusnak minősítették...nem, mintha ez minket annyira érdekelne.
, mert nem az. Szóval akár magamra is vehettem volna a horoszkópot.
Más: Betti, szerintem azt csináld, amit úgy érzel, hogy helyes. Hidd el, ha a baba maradni akar (márpedig, miért ne akarna), akkor marad is. Nem hiszem, hogy túlzásba esnél és azt sem gondolom, hogy ne tudnád, hogy mennyit engedhetsz meg magadnak.
Zaha
Barátnőm kislánya 2 hónapot élt, pedig azt mondták neki, hogy jó esetben 1-2 nap. Nem tudom, hogy jobb volt-e így...akkor erről nem beszélgettünk, csak később mesélt róla. Utólag ő azt mondta, hogy talán jobb lett volna, ha szegény nem szenved, mert tényleg nagyon beteg volt, és amit ő nem mondott, de én láttam, hogy ráment a házassága, az egészsége.
Nem hiszem, hogy ezt normálisan és hamar át lehet vészelni, egyszerűen ez egy emberi dolog. És szánom - bánom, de akkor, mint másik oldalon álló bevallom, hogy abban az időben én is keveset beszéltem vele, mert egyszerűen nem tudtam, mit mondani és borzasztó hülyén éreztem magam. Volt, hogy vele sírtam, de ez akkor is más. Ezt csak azért írom le, mert sokszor mondtátok hogy milyen hülyeségeket tudunk mondani, akik ezt nem élték át és egy tényleg így van. Én mondjuk úgy voltam, hogy inkább csak hallgattam őt és igyekeztem nem mondani semmit...de, hogy ő is így látta ezt, azt nem tudom.
Továbbra is szorítok nektek!