Sziasztok!
Köszi mindenkinek az érdeklődést, Jázmin taknyol még egy kicsit, meg köhög is mellé naponta hármat, és ennyi. Szívjuk az orrát, de nem kell sokszor, reggel-délben-este, már ő szalad oda a porszívóhoz ha érzi hogy kéne hogy szívjuk le. Olyan kis ügyes
Én is strandot terveztem mára, de inkább még várunk csütörtökig, addigra bizti jól lesz teljesen.
Szóval
Kata, mi csütörtökre tervezzük a strandolást
De én délelőtt megyek velük, itt lesz a nővérem lánya is, kell nekik a program.
Ti mindig délután jártok?
A tiszakécskei stranddal meg voltunk elégedve, bár én életemben először voltam ott, úgyhogy nem tudom tavaly milyen volt.
A pancsoló felett van két nagy napernyő, bizti jó az is, de Jázmin kb. 2percet töltött benne, mert a szülők nem mehetnek be (jogosan) így nem volt neki annyira érdekes. Abban a medencében voltunk ahova két sárga csúszda megy bele, kellemes hőmérsékletű volt, kb. 28-30fokos. A fiúk úsztak a bentben is, meg a kinti hidegben is, na oda Jázmint is bevittük, és sztem ott hűlhetett meg...
De annyira nem tűnt hidegnek, még jól is esett akkor.
Cserkeszőlőben is jó állítólag a strand, csak az még messzebb van. És még a túrkeveiről hallottam jókat ill. láttam képeket.
De hétköznapokon nekem megfelel a Tiszaligeti is, arra a 4-5órára amit ott töltünk.
Kata, gratu Marci első fogához!
Márti, de jó nektek hogy bálba mentek!!
Jaimee, tök jó Rékáról az a kendős kép
Hát nemtom minek kéne ahhoz történnie hogy Apa beleegyezzen a 3.babába
Nem hiszem hogy lesz valaha is. De az sem baj, már van kettő szépségem
Ti mikorra tervezitek a kistesót?
Mennyi korkülönbséget szeretnél?
Anikó, látszik a képeken hogy mennyire élvezte Dorka
Fürdőruciban van?
Szandál leárazásról nem tudok sajna, pedig nekünk is kell majd mindkét gyereknek
Én a
www.gyerekcipobolt.hu -ról szoktam rendelni néha, érdemes figyelni az oldalt, szokott lenni akció, én télen vettem 3párat elég jó áron. Most persze nincs
Betti, nekem könnyebb dolgom volt
Majd legközelebb is rádköszönök én