Új privát üzeneted érkezett!

Noanko :)
hmmmm..... akkor most rugaszkodjunk el egy kicist a földtől és az általam is előnyben részesített materialista-racionalista világnézettől :)
már kb. 1000szer írtam, hogy a pszichében hiszek. Ha lelkileg nem vagy stabil, akkor akármilyen tüneted lehet. Ha lelkileg gondjaid vannak az immunrendszered is sebezhetőbbé válik és _akármit_ össze tudsz szdeni.
egy lombik az összes behatásával önmagában is okozhat azért 1-2 változást a szervezetedben, ha érzékeny vagy a fertőzésekre, akkor meg pláne.

a candida egy elég alattomos kis dög, és tényleg megkínlódik vele az ember... de én azokat a tüneteket, amit leírtál nem feltétlenül párosítanám vele, vagyis nekem furcsa a párhuzam.

és azt meg, hogy a hormon okozta a candidát... hát ugyanígy kétlem.
inkább a kimerültség miatti sebezhetségre "fognám" a fertőzés összeszedését.

:D vasalni muszáj... iszonyú, hogy mennyi mosnivaló van. a kispasik fogyasztanak a leginkább. napi 1 teljes garnitúracsere (nadrág, body, pulcsi, póló.... ez 2szer)... szóval mosni és vasalni mindig van.... szerintem osztódással szaporodik :wink:

család még nem tudja... a szívhangra várunk :D utána szűk körben publikussá tesszük, a 12. hét után meg már világgá kürtöljük.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

A psziché részével abszolút egyet értek. Már nem is járok orvoshoz, úgy érzem, csak rajtam múlik, hogy lekűzdöm-e ezt a hülyeséget.

Talán az örökbefogadás gondolata segít ebben az egészben.

Egyébként a candidának állítólag rengeteg féle tünete lehet. Nekem nem nőgyógyászati van (ami azért a leggyakoribb, lehet, hogy Te is erre gondoltál), hanem nekem az emésztő szervrendszeremet, beleimet támadták meg a kis dögök. Na mindegy.
Összekapom magam, és irány a harmadik lombik, közben pedig várjuk a mi kis öribabánkat is.

A vasalás már egy öltönyös-inges férj mellett is rémálom tud lenni, hátmég kissrácok mellett... El sem tudom képzelni. Pedig még ezt a részétz is szívesen csinálnám, ha sokan lehetnénk a családban :wink:
De majd leszünk egyszer sokan is, nemcsak kettecskén + az állatgyerekek!

Azt tudja a család, hogy megint lombikoltatok, vagy titokban zajlott a hadművelet?

Noanko
a.noanko

Noanko :D
az emésztőrendszeri problémákat ismerem, mert kisbabáknál ez elő szokott fordulni, pont egy bnőmnek volt ezzel gondja.
az ödémás része furcsa.

család nem tudja a lombikot, ez most teljesen titokban zajlott :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel, Noanko, Sugár.
Köszi a véleményeket.

Orsi, te is megírnád mit gondolsz az össze-vissza tüszőimről?

Fura volt az Gonal-adagolásom: 5 napig 150, 6. nap 112,5, 7. nap 75egység, és tegnap már csak 37,5 kellett.
Tök fura az egész. A pénteki annyira szuper volt, most meg halvány dunsztom nincs, hány lesz leszívható... 2-3-4??? Több???
Jól el vagyok bizonytalanodva.... :o
emma1976

Emma :D
relax! :D :D :D
annyira nem vegyes szerintem a helyzet.
a 16-17 mmes és a 14-15 mmesek simán megnőnek normál méretre a tüszőrepesztőtől. tehát azokat simán számolhatod, mint jó tüszőket.
a kisebbek kérdésesek, de azokon se aggódj, mert ha azok a petefészekben maradnak, gyönyörű sárgatestekké tudnak átalakulni mjad, és így adnak egy kis progeszterontámogatást a szervezetednek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Icsilya! Áruld el nekem kérlek,hogy Neked,hogy sikerült mind a két lombikod? Nekem januárban lesz a második és most annyira szeretném,hogy ez sikerüljön... Nagyon csalódott leszek,ha ez sem fog!Tudnál adni nekem tanácsot mit hogy csináljak(személyes tapasztalatod alapján) ? Légysziiiiiiiiii! Előre is köszönöm!
andrea23

Sziasztok!

Erika,
ott kezdek, 8-kor! :)
Ti?

Emma,
ne aggódj, biztos lesznek petécskéid, ha a pénteki helyzet szuper volt, akkor mostanra ill. szerdára csak több lesz! :)

Noanko,
jobbulást neked, hogy minél hamarabb kijöhess ebből az állapotból!
Az élet szereti a dupla v. semmit: lesz majd lombikbaba és öribaba is! :D
Candida és hormon között sztem nincs összefüggés, de persze orvos nem vagyok.

Icsilya,
neked drukk a szívhanghoz! :)
Mikoris lesz a napja?
angel37

Andrea,
szia! :)
Ezek szerint megint egyszerre futunk neki! :wink: Remélem most több sikerrel! :roll:
angel37

Orsi :lol: :lol: :lol:
Nem véletlen, hogy téged kérdeztelek :lol: Pont erre a válaszra volt szükségem. :)
Akkor 2 nap relax, aztán szerdán majd megírom, mit lett.

KÖSZ CSAJSZIK!
emma1976

Angel :D
szerda :D már csak 2-t kell aludni :D
mivel a kispasikkal egyedül vagyok, így elég gyorsanel fog telni ez a két nap :)

Andrea :D
sajnos a tuti receptet én sem tudom :wink: úgy gondolom a hozzáálláson is múlik, a hiten, hogy sikerülni fog.
no, de egy UH még nekem is hátravan!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel! Hát én is nagyon remélem!!! :wink:

Icsilya! Minden rendben lesz az ultrahangon én biztos vagyok benne! Te feküdtél a beültetés után?
andrea23

Icsilya,
izgalmas! :)
Nem lesz ott gond, szép szívverést fogsz hallani!
Tényleg, ki fogja csinálni az UH-t?

Hú de kíváncsi vagyok, milyen érzés lehet egy ilyen UH-ra várni... :oops:

Andrea,
mikor kezded a fogigátlót?
angel37

Sziasztok csajok! Hát a tesztet még húzom szerintem,mert tegnap reggel óta barnázgatok,és tudjátok nálunk a dévaiban a 21. napon kell elvileg tesztelni. Úgyhogy még hezitálok a teszt időpontja miatt.
Ági28

Angel! nov. 30.-a körül.
andrea23

Andrea :D
szinte csak a kaáliban a kötelezőt. későn (f4kor) volt a transzfer utána utaztunk haza, majd letettük a kicsiket. utána még aznap pihengettem a TV előtt.
napközben pihengettem dél körül 1 órát még 1-2-3 napig. De amikor a fiúk otthon voltak sok választásom nem volt, emeltem is őket, emelem most is, ha épp valamiért kell.

Angel :)
Kovács doki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági :D
mihhez képest 21 nap?

Orsi
KépKépKép
icsilya

a transzferhez képest.
Ági28

az jó sok :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

szerintem a tr. után 14. napon simán tesztelhetsz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági! :)
Szerintem is tesztelhetsz a 14. napon. :)
Már nagyon kíváncsiak vagyunk..... :lol:

Orsi! :)
Nekem még 7-et kell aludni az UH-ig! Én is így számolom a napokat! :oops: :lol:
Egyébként én sokkal fáradékonyabb vagyok, mint egyébként. Tegnap pl. reggel 8-kor keltem (kb. 11 óra alvás után :lol: ), és már 1 óra múlva, 9-kor megint álmos voltam.... :oops: :roll:
kismokus

11 órát nem tudom, mikor aludtam utoljára!!! :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!
Már simán kimutatja a teszt+ Peteérés után is kimutatja 14 nappal, na most a transzfer meg egy előrehaladottabb állapot.

Kismókus
Klassz, hogy az uh-ra vársz. Az a kérdés nálatok az 1 v. 2?
emma1976

Sziasztok

Angel
mi 11-re megyünk

Icsily
húúúúúúúúúúú mindjárt itt a szerda, és látni fogjátok azt a gyönyörű dobogó pici szivecskét

Kismókus
jól elszaladt az idő, már csak 7 nap? az is gyorsan eltelik

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Emma! :)
Szerinten nálunk nem az a kérdés, hogy mennyi... Én a 13. napi háromszázvalahányas HCG-ből arra következtetek, hogy egy baba tapadt meg (ha esetleg több, akkor majd jól meglepődök :lol: és örülök egy nagyot :lol: ).
Azért várom az UH-t, hogy lássam, hogy jó helyen van a Picurkánk, és hogy szépen ver a kis szíve. :lol:

Erika! :)
Igen, már "csak" 7 nap az UH-ig...
kismokus

[quote="emma1976"] írta:emma1976gi!
Már simán kimutatja a teszt+ Peteérés után is kimutatja 14 nappal, na most a transzfer meg egy előrehaladottabb állapot.

azért e peteérés, meg a lombik kicsit más.
mondjuk egy 5. napos transzfernél trasz. után 9. napon nagyon nagy szerencsével mutat csak bármit a teszt. ha 3. napos, akkor a 11. napon már nagyobb rá az esély, de akkor még lehet álnegatív.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismókus :!:
A táblához szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy Madaran-nak, aki alul van a táblában sikerült a 4. lombikja, Kavicskáék pedig pár hónapja már megkapták a babájukat, így ők már igazi szülők!

Fanni
fanni73

Sziasztok

Fanni
Madaranéknak és Kavicskáéknak is nagy nagy gratula.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
így akkor valszeg nem fogunk összefutni, legalábbis aznap nem...

Kismókus,
jaj, olyan jó neked! :oops: :)
Remélem jól meglepődsz egy hét múlva! :wink:

Fanni,
köszi a híreket!
Madarannak gratulálok, és persze Kavicskának is az öribabához! :)
angel37

Fanni :D
Annáék sajnos elvesztették a babát. :(

Orsi
KépKépKép
icsilya

viszont Karmennek van egy 18 hetes pocaklakója, azt hiszem lombik, de pontosan én sem tudom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :!:
Szegény. Nem tudtam, csak hébe-hóba beleolvasok a másik topikokba és ott láttam, hogy babás. Az elvesztést nem olvastam :cry:

Akkor Kismókus, Madaran nyilván maradt az örökbefogadásnál, Kavicska meg már babázik.

Angel, Erika! Sajnos nem tartom Kavicskával a kapcsolatot, csak ezt is egy másik topikon olvastam... De ha erre jár Kavicska, akkor én is gratulálok nekik :roll:

Fanni
fanni73

Jujj, Madaran, így ismeretlenül is nagyon sajnálom :( :(
angel37

Fanni! :)
Köszi az infókat!
Én is olvastam a babavárós topicban, hogy Madaranék sajnos csak a 10. hétig jutottak. :cry: Kivettem a táblázatból, nem akartam, hogy ha benéz, és meglátja, elszomorodjon! :cry:

Orsi! :)
Karment beírom, és ha majd többet is tudunk, akkor kiegészítem/kijavítom!

Angel! :)
Aranyos vagy! :lol: Kívánom, hogy hamarosan Te is hasonlókért izgulhass!
kismokus

Sziasztok

Madaran
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Angel
akkor talán majd legközelebb találkozunk, de ha te most már kezdesz is akkor valszeg addigra már babás leszel

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Végre tudok írni!!!! :P :P :P
A férjecském végleg kinyírta a gépet,úgyhogy most kért bele valami kölcsön cuccot.Na de én ehhez szőke vagyok. :oops:
Tényleg jó pár UH lesz a héten. :shock: Mennek a drukkok.
Mi ma voltunk az öribaba ügyben és 5 év múlva kerülünk sorra. :shock: Erre azért nem számítottunk.Dehát időnk,mint a tenger.
Képzeljétek a legnagyobb főnök fülébe jutott,hogy mit művel a lombikosokkal az én főnököm.Teljesen kiakadt és hívatta magához.A részleteket nem tudom,de most még azt is 2x meggondolja,hogy hozzám szóljon-e. :lol: :lol: :lol: Mint kiderült a legnagyobb főnöknek is gyermekáldási problémái vannak és emiatt érzékenyen éríntette a téma(van egy örigyerekük).Azért jó érzés,hogy vannak a hátam mögött.Nyugodtam a képébe röhöghetek.Félti az állását a kis hernyó!
mereszt

Mereszt :D
ti a "hagyományos" úton indultatok el?
a nyílt örökbefogadásnál ennyire sokat azért nem kell várni.

:D az élet visszavágott :D örülök, hogy a nagyfnök mögötted áll :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
Igen,a hagyományos úton járunk.A férjem még tart a nyílt örökbefogadástól.Fél,hogy zaklatni fogja a gyereket az édesanyja.Azért bejelöltük a nyíltat is,tehát nyitva van a kapu.Meg persze majd megyünk még lombikra is,csak még nem tudjuk,hogy mikor.Most gyűjtünk rá.Ha sikerülne a lombik akkor nem is lenne baj az 5 év,mert legfeljebb kistesó jönne.Ez még a jövő zenéje.
mereszt

Sziasztok!

Mereszt: Örülök, hogy olvashatlak. Látod jól mondják: " az Isten nem ver bottal, csak megvár a sarkon". Remélem duplán kap az a szemét! Az ilyen lényeket nem is tartom embernek!!

Icsilya: Szurkolok, igaz én borzalmasan várom már hogy lássak, vagy halljak valamit.
Ma volt 1 kis fehér folyásom. Baj?

Ági: CSinálj 1 tesztet!!!

PéZsé
pézsé

PéZsé :D
a terhességnél a folyás erősebb, normális.
de én mindent megmutattam az orvosnak, mert a fertőzésekre nagyon érzékeny vagyok... és félek is tőlük.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya: Köszönöm, én is ezt fogom tenni. Meg is lepett, hiszen szinte még csak ma volt folyásom.

PéZsé
pézsé

Sziasztok

Mereszt
örülök hogy a munkahelyeden van jótét lélek is (még ha ilyen okból kifolyólag is), és a fönököd most legalább békén hagy téged

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Mereszt
Ezt az 5 évet még a világon senkitől nem hallottam.... Kb 3 évet szoktak mondani a zártra, 2 évet a nyílt esetén. Örülök, hogy támogatóra találtál a melóhelyen! Mi, meddőségi problémával küzdők tartsunk össze! :lol: :lol: :lol:
emma1976

Pézsé, Anikó!
Köszönöm nektek is az együttérzést!!

Mereszt!
Kívánom, hogy kistesó legyen belôle :wink:
A fônöködre tényleg ráfért, hogy végre erélyesen felnyissák a szemét. Remélem, rájött milyen gonosz volt a viselkedése!

Ági!
Bár nem vagyok orvos, de szerintem is csinálhatsz a 14. naptól tesztet!! Esetleg nem kaptál hcg tartalmú szurit amiért késöbb kell tesztelned, mert különben a 21 nap soknak t?nik.
Drukkolok!

Szivvi!
Hogy vagy?

Lányok, mindenkinek a legjobbakat!!
Jó éjszakát!
Lona
lona1

sziasztok! Á dehogy is mult el, sőt ma reggelre átment pirosozásba. Szóval tesztet nem csinálok! Az tuti, nem is tudtok eltéríteni az elhatározásomtól!!
Ági28

Lányok!
Segítsetek! Szerintetek az utró után mennyi idô kell mire megjön?
Mert csüt este volt az utolsó utró és ma már kedd van, de még semmi jele. Ráadásul hétvégén elutazunk pihenni( fürdôs, szaunás hely) ugyhogy nem mindegy... jajj.

Ági!
Na jó, ha nem akarsz tesztelni az rendben van, de nem beszélnél a dokival? Az utrótól is lehet barnázás, kicsi vérzés. Zsebinél és Szonyánál is volt, ha jól emlékszem.

Lona
lona1

Nem tudom majd meglátom mit teszek.
Ági28

Lona :D
nagyon egyéni, hogy mennyi idővel jön meg után.

Ági :D
szeritnem is egyeztess valami orvossal, a vérzés önmagában semmit sem zár ki - teljesen mind1 milyen a színe vagy az állaga-.
most hányadik napon vagy? ha 11. után, akkor menj el vérvételre.
szerintem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ma vagyok a 14. napon. Lehet, hogy majd felhívom. Sajnos a vérvétel nálunk nem olyan egyszerű.
Ági28

Ági! :)
Még ne add fel a reményt!
Én is barnáztam/pirosoztam egy kicsit! Amikor a 13. napon megjöttem a vérvételről, majd Harcimókustól megtudtam, hogy sikerült, utána kezdtem egy kicsit barnázni/pirosozni... Ez tartott úgy 1 napig, aztán semmi...
Nagyon szorítok! :)
kismokus

de nekem már szombat este óta tart. ma reggel meg mire beértem dolgozni, akorra volt eghy piros folt a tisztaságin, de egy fél órája voltam pisilni, akkor meg semmi nem jött. Tegnap is így volt, csak barnával.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?