Új privát üzeneted érkezett!

jajj lona :cry: , annyira sajnálom.
nagyon drukkoltam, a doktornő is olyan jó passzban volt, remélem nem én merítettem le... :(

pihenjél, most. meg szerencsére itt a hétvége, apával találjatok valami jó kis programot ami eltereli a gondolataidat. bár nem egyszerű...

Folytatni fogjátok az inszemet, vagy lombik lesz?

katyerina

Lona,
sajnálom :(
A 0.1 hcg-re mit mondtak? Mert azért vmi elindult ha nem 0...
angel37

Lona sajnálom, meglásd a következő menni fog!! Ne add fel!!!
Ági28

Lona :cry: :cry: :cry:

Előttem ugyebár a 4. lombik áll... így azt hiszem, jobb, ha nem írok semmit a megjelent cikkre.
Az, ami azt is érinteni fogja, aki "még csak" az első kudarcán van túl az az, hogy már a 2.-nál sokkal stresszesebb lesz, mint eddig, hiszen tudja, hogy a 2. után már csak max. 1 dobása van. Tesókról meg ne is beszéljünk :?
Gondolom a hiteleken kívül, amivel egyetértek, hogy úgy lesz, talán Katyerina írta?, szerintem minden embrikét le fognak fagyasztani szinte azonnal, s így majd több lehet a próbálkozás szám.
De különben nagyon elkeserítő.

Sziasztok,
Fanni
fanni73

Sziasztok

Lona
nagyon sajnálom, akkor most pihenjetek egy jó nagyot, és én drukkolok nektek és persze a többieknek is nagyon nagyon továbbra is

Dkata
lehet hogy sikerült volna helyben is ha egyáltalán ott van olyan nőgyogyi akinek a területe a meddőség, az enyémnek az - ők a klinikán csinálnak inszemet is - csak lombikot nem - ezért mentünk mi a Kaáliba

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Lona!

:cry: Nagyon sajnálom,igazán együtt tudok veled érezni.Igaza van Katyerinának:csinálj valami olyat amit nagyon szeretsz vagy vágysz rá,ami eltereli a gondolataidat.Nekem az öribaba segített továbblépni.(Félre ne érts,nem azt akarom ezzel mondani,hogy te is ezt tedd,csak leírtam,hogy nekem mi segített elfogadni az elfogadhatatlant.)Pedig már kezdtem azt hinni,hogy sose fogynak el a könnyeim.Most viszont tele vagyok életkedvvel.Bár minden nap eszembe jut a meg nem született babám,de mégis szép jövőt látok. :lol: :lol: :lol:
Fel a fejjel és gyűjtsd az erődet a következő sikereslombikhoz.
mereszt

Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat!

Katyerina!
Dehogy merítetted le! Verd ki gyorsan ezt a fejedbôl!
Szerintem a doktornô ilyen sikertôl inkább feltöltôdött!

Angel!
Nem el sem indult...

Ági!
Továbbra is szurkolok! Pihenj szorgalmasan ez után is!

Erika!
A pihenés most jól fog jönni. Szeretnék elutazni valahová szép hazánkban. Örülök, hogy hamarosan mentek kistesó ügyben!

Mereszt!
Nekem is segítene fellélegezni az öribaba ügy egyengetése. De ahogy te is írtad ki kell várnom a megfelelô idôpontot. Szerencsére ebben a kérdésben nem vagyok türelmetlen. Úgy gondolom minden baba megérdemli, hogy anya és apa együtt, szeretettel várják (mindegy, hogy vérszerinti-e vagy sem). Gyereket sosem erôszakolnék a férjemre, ehhez aztán tényleg ketten kellünk :D
Nagyon örülök, hogy tele vagy életkedvvel!
Maradjunk inkább a sikeres inszemnél, jó? :lol: :lol:
Még van három lehetôségünk!

Puszi: Lona
lona1

Lona!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: De ugye mentek tovább? Beírhatom a táblázatba decemberre a 4. inszemet?

Erika!
Neked is be szeretném írni, hogy dec. 7-én randizol Krizsával. Ugye a 2. lombik lesz kistesóért?

Ági!
A teszt mikor lesz? Nov. 7.?

Szivvi!
A teszt mikor lesz? Nov. 11.?

Ha megkapom a válaszokat, felteszem a táblázatot!
kismokus

Zsófi,
bocs, hogy csak most írok, de nagy a lemaradásom és mindig később olvasok vissza, mint ahogy írok :-) Szóval, nagyon örültem volna, ha meglátogatsz :P :P
Jól vagyok, néha kicsit rosszul viselem a fekvést, meg a hányást :( , ráadásul rettentően viszketni kezdett a bőröm és csalánkiütéses lettem. Nemtom mi lehet az oka, a dokim szerint nem lehet a terhességtől, de mi mástól? Még esetleg a rutascorbinra gyanakszom ,mert akkor kezdődött, mikor azt kezdtem szedni. Ezektől eltekintve jól vagyunk mindhárman, sőt minda négyen, a ház ura remekül állj a frontot mosás, mosogatás és kajacsinálás terén, csak a takarításban nincs az élen, úgyhogy iszonyú állapotok vannak a lakásban :P
Nov. 13-án megyek nyaki tarkóredő mérős ultrahangra, egye jobban izgulok, remélem, minden rendben lesz.
Te hogy vagy?

Ági,
nagyon drukkolok!

Lona, gondolok rád :(

Erika,
gratula és a férjednek is a nagy döntéshez :D
szonya

Kismókus!
Köszi! Legyen inkább január.
Hogy érzed magad?

Szonya!
Remélem hamarosan még jobban leszel!
Ne izgulj, minden rendben lesz! Szorítok!

Kép
lona1

Sziasztok!

Lona! :cry: :cry: :cry:
Most nehéz, de gondolj a következőre!

Erika!
Hurrá! Újra akcióba léptek!

Szonya!
Örülök, hogy jól vagy a kellemetlenségeket leszámítva. Ezek szerint a férjed egy házitündér :D .

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok!

az mtv1-en a hiradóban is említették, hogy csökkentik a lombik támogatást.
sajna többet nem tudok, hogy mi volt, mert később kapcsolatm át és csak egy gyors összefoglaló hír volt.

szonya!

örülök, hogy jól vagy és jelentkeztél!

katyerina

Kedves Lányok! Én csak ismerkedek még a babanettel és veletek! Szép estéket! :)
Néhány szó magamról: túlestem 4 inszemen és két lombikon. A dokim Krizsa Superman. :lol:
Tegnap volt a hcg-szint mérésem... mit gondoltok a 14. napi 1475-ös értékről?
Nem mertem a lombikos babát várók topicba írni... istenem, de messze vagyok attól....

A pohár félig tele van. ;-)
sugár

Sziasztok

Kismókus
igen dec. 7-én megyünk a nagy mágushoz Krizsa dr-hoz tesó ügyben, és nagyon remélem, hogy jövőre is varázsol nekünk egy babócát - 2. lombik lesz, (de most még csak arról lesz szó, hogy milyen vizsgálatokat kell újra csinálni. De Harcimókus azt mondta, hogy mindet újra kell, úgyhogy a kezdés valszeg szerintem leghamarabb március lessz)

Szonya
nagyon ügyi a férjecskéd, a rumli miatt pedig ne aggódj, lessz az még nagyobb is majd jövőre.
Mikor lesz vonalzód?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sugár! Kép

Üdv közöttünk! :)
Én ehhez a HCG-eredményhez csak gratulálni tudok!!! (Szerintem két babát jelent, de erről majd a többiek is biztosan írnak valamit! :lol: )
Én úgy gondolom, hogy nyugodtam átmehetsz a babavárós topikba, de természetesen itt is szívesen látunk!!! :)
Én is Krizsa dokihoz járok :lol: , és nekünk is most hozott össze 1. lombikra valakit... (Nov 13-án megyek UH-ra, majd akkor többet tudunk :lol: ).
kismokus

Kismókus! Köszönöm válaszod. Végülis most kihez jelentkeztél be? Hiszen Mágusunk leghamarabb nov. 24-én lesz. Én biztos, ami biztos alapon megbeszéltem Vele egy randit 25-re, de az már a 7. hét lesz. És bevallom, a fene "megesz", mi újság van odabenn. Úgyhogy elképzelhető, hogy elmegyek én akárkihez hamarabb. Egy héttel idősebb a babád? :wink: Mikor volt az ET?

Erika! A 2. lombik előtt Krizsa doki csak a teljes vérképvizsgálatot és a rákszűrési papírt kérte tőlem. Szerencsére eltekintett az újabb spermavizsgálattól, pedig 1 év telt el....

Kellemes hétvégét mindenkinek!

sugár

Sugár! :)
Nekem okt. 13-án volt az ET.
Én nov. 13-ra kaptam időpontot Kováts doktornőhöz.
Szerintem telefonálj Te is, mondd el, mi a helyzet, és kérj időpontot valakihez!
kismokus

Nyilván egyértelmű, hogy be kell jelentkeznem valakihez, ha tudni szeretném, hogy.... De kit ajánlotok inkább? Szmatonát vagy Kováts doktornőt?
Kismókus! Az én ET-m október 19-én volt. Igen, megvan az egy hét. :wink:

sugár

Szonya :lol:
De jó, hogy a férjed átvállalt mindent! :) Pihenj sokat, és koncentrálj a babócákra. Akkor 10 nap és megint látod őket? Rutascorbint miért kell szedned?

Sugár :lol:
Gratulálok a gyönyörú eredményhez. Én sajna nem tudom, hogy 1 vagy két babára utal ez a szám, még kezdő vagyok... Ti drukkoltok, hogy mindkettő ott legyen?

Kismókus :lol:
Neked is nov. 13? Jó nap lesz az :lol:

Én próbálom bíztatni mind a 9 tüszőmet, hogy érjék el a 18-20 mmert.
Megírnátok csajok, hogy nektek milyen nagyok voltak az utsó uh-nál?
emma1976

Sziasztok

Üdv itt Sugár
szerintem tuti jó eredményed van, mondjuk nekem fogalmam sincs hogy tavaly a kisfiamnál mennyi volt a HCG szintem mert Krizsa dr. nem mondta, úgyhogy azt nem tudom hogy hány pocaklakód van.
Én nem tudok ajánlani neked senkit hogy kihez jelentkezzél be, mert én csak Krizsa dr.-hoz jártam.
Harcimókus mondta írta egyszer nekem hogy valszeg a nekem a hormonos vérvizsgálatok is kellenek majd merthogy a terség során lehet hogy változott valami. Meghát ügye nekem az előző vérvétel és vizsgálati eredményeim lassan 2 évesek lesznek, úgyhogy nem tartom valószínűnek hogy elfogja őket fogadni.

Sziasztok

Erika

Ja - és mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, szebbet mint az időjárás.

Kép

Kép
erika13

Emma! Nekem a leszívás előtt 3 nappal voltak 16-17-18 mm-esek a tüszők. 3 nap alatt ezek kb. még 2-3 mm-t nőnek. Az én eredményemhez csak annyi, hogy egy babánál a 14. napi hcg átlag 400-500 szokott lenni. Én attól tartok, mi van, ha mind a 3 megtapadt?! :shock:

sugár

Kismókus!
Én már a dátumokkal, úgy vagyok, hogy örülök, ha tudom milyen nap van.. :D
Igazából csüt, vagy pénteken gondoltam. Szerintetek mikor lehet először, hányadik nap körül?
szivvi

sugár!

nekem a 14. napi hcg-m 1849 volt és három tapadt meg, de a vérvétel után nem mondtak semmi konkrétat, mert kevesebbel is volt iker baba és többel is volt csak 1 baba.
szerintem azért iker várható.
szmatona dokit nem ismerem, de a kováts doktornő egy tündéri nőszemély. A mágus nöi változata.
és tuti terhes vagy.

katyerina

sugár :lol:
Ja, most a kettő vagy 3 a kérdés? :lol: Most van más is ilyen helyzetben.....
Én Kovács dokihoz járok, és ő is nagyon klassz. Itt a csajok mindig Krizsáról zengedeznek :lol: , de én nagyon bírom a jóképű dokimat :lol:

Szóval ha honap 16-17 mmeseket látnánk, akkor szerdán punkció, ugye?

Nem is írtam nektek, hogy a tegnapi vérvétel után még egyszer módosította a doki a Gonál adagomat: tegnap 112,5 egységet adtam, ma már 75öt kell csak.
emma1976

Katyerina!
Köszönöm a válaszodat! Sajnos nem tudok Rólad (sem) semmit: a babák megszülettek már vagy most várod Őket? Mi lett a 3 embrióval?
És lányok, még egy kérdés: én így, az ET utáni 17. napon kifejezetten érzem a méhemet. Néha valami belenyilall. Szinte tudom, érzem, hol vannak a babák, annyira mindig két ponton kezd belehasítani az enyhe fájdalom. Nos, a kérdésem Hozzátok, tapasztaltabbakhoz (és főleg Katyerinához, hiszen ezek szerint Neki ikrei vannak) : ez mennyire természetes állapot? Nem tartottál attól, hogy a babák... már bocs' a hülye fogalmazásért... eltűnnek, felszívódnak?
Bár már 32 éves vagyok, és lám, még csak most jutottam el ide, hogy ilyen dolgokon aggódjak.

sugár

Emma, úgy van, ahogy mondod! Ha holnap 16-17-18 mm, akkor szerintem még egy adag Gonalt kapsz, aztán hétfőn este tüszőrepi (ha szerencséd van, Ovitrelle-t ír ki Neked a doki- az hasba megy, bőr alá, így nem kell ügyeletre elmenned), 36 óra múlva meg már alszol is. :lol:
Kovács doki csinálta az első 3 inszemet. Szakmailag nem vonom kétségbe a tudását. Amivel Krizsa több, az a közvetlenség, emberség, a végtelen név- és arcmemóriája... szóval a személyisége. Igazán elbűvölő fazon. :lol: Ugye, csajok?

sugár

Lányok! :)
Elég régen tettem fel táblázatot, úgyhogy most felteszek egyet!
Ha valami nem stimmel, vagy van új infója valakinek, esetleg valaki új (Sugár :?: ) szeretne bekerülni a táblázatba, az szóljon, és a következőbe beleteszem! :lol:

Szivvi! :)
Neked a csütörtököt írtam be. :wink: Nagyon változó, hogy ki mikor csinál tesztet. Én például nem csináltam, hanem a 13. napon elmentem vérvételre! (Illetve azóta csináltam, hogy biztos legyek benne, még mindig terhes vagyok-e még :oops: )

Szóval a táblázat!
Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Gyönyörű és áttekinthető a táblázat. Szép munka volt. :)
Katyerina, a kérdést visszavonom, már minden kiderült. Majdnem.
Dráága AlinKat! Mi gyakran összefutottunk ám az nlc-s kaális topicon! találd ki, ki vagyok! Na jó, ez nehéz lesz.... örömmel látom, hogy ilyen előre jársz!
Jó egészséget kívánok Mindenkinek!
Kismókus, ha a következő táblázatba beteszel, megköszönöm.
Tehát: sugár, 32 éves, 4 inszem és 2 lombik, 2. lombik Et-je: október 19, 14. napi teszt: pozitív. Röviden. Dokim Krizsa. Ismeretlen eredetű meddőség.

sugár

Hát nekünk nagyon ajánlották Kovács dokit, ismerőseinkenk csodás 2 kislányt hozott össze elsőre :lol: Ez volt a tutti ajánlólevél :) 2 péntelen is 1/2 9 re bejenetkeztem, odaéertem 8 előtt 10 perccel, és már fogadott is, semmi várakozás, semmi idegőrlés, nyugodt, kedves. Én nem bánom ha nem bratyizunk :)
emma1976

Emma, a lényeg, hogy neked szimpatikus legyen és bízzál benne. Semmi más nem számít. :wink:

sugár

Sziasztok

Emma
akkor ha a Gonalt-F -t csökkenteni kell akkor nagyon gyönyörűek lehetnek, nekem tavaly 2Xis emelni kellett az adagot

Sugár
Krizsa dr. = tündér
a terhesség elején ha olyan mintha meg akarna jönni az normális, nekem is úgy fájt egy darabig a hasam és a dokim azt mondta, hogy normális, és el is múlt egy idő után.

Kismókus
életkorom jelenleg már sajna 33 év, de nem tudom hogy érdemes-e most kijavítanod mert január 13-án már 34 leszek és addig már nincs sok idő, úgyhogy döntsd el te hogy érdemes e.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Lehet,hogy most napokig nem tudok majd jonni,mert a ferjecskem elrontotta a gepet. :twisted: :twisted: :twisted: Most valami lemezrol irok,ekezetek sincsenek,bocsi. :oops:

Emma!
Drukkolok,szepek a tuszoid. :lol: :lol: :lol:

Sugar! :P
en pedig a Szmatonat tudom ajanlani>csak ot ismerem.Szerintem jo fej.Bar ilyenkor mar mindegy,hogy kihey mesz nem?Gratulalok a babahoz.

Noanko!!!!
Remelem olvasod amit most irok.Ha megcsinalta a gepet a parom valaszolok a privire,de most nem lenne sok ertelme.Ugye nem haragszol?Drukkolj nekunk hetfore.
mereszt

Sziasztok!

Drága Lona: Szörnyen sajnálom! Csak együttérezni tudok!!

Ági: Szurkolok nagyon!!! Majd írj!!

Kismókus: Köszönöm szépen a táblát!

Emma: Ügyes vagy, szép kis tüszőket növeltél. Én is a Kovácshoz járok, igaz nem beszél fölöslegesen, de nekem bejön és örülök hogy Őt választottam. De szerintem ez a kérdés annyira szubjektív, hogy több szót nem is érdemel. Drukkolok!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
pézsé

Hahó!

Szia Mereszt!

Ne aggódj, olvastam a soraidat., majd írsz, amikor tudsz. Persze, hogy nagyon drukkolok hétfőn!!!!

Sugár! Nagyon gratulálok az X számú babádhoz, és drukkolok, hogy annyi legyen, amennyit szeretnél! Tényleg, mennyit szeretnél?

Noanko
a.noanko

Jó napokat!
Kicsit szégyellem magam, Noanko. Évekig azért imádkoztam, hogy legyen babám. Most itt van egy lehetőségem (persze, ne feledjük: semmi nem biztos- most csak találgatunk) - és az jár az eszemben, hogy húúú... mi lesz, ha három maradt meg. Kettőt szeretnék "természetesen", ha egy lesz, annak is nagyon fogok örülni, ha egy sem.... na, annak nem fogok. És ha három? Akkor ráérek még gondolkodni. :roll:
Pézsé! Hol tart a terhességed? A táblázatból látom, hogy lesz egy gyönyörű babád, de mikor?
Noanko! Rólad mit kell tudni? Úgy vettem észre Te még nem szerepelsz az összefoglalóban. Vagy... elsiklott a szemem a neved felett?
Emma! Hánykor kell ma(?) beadni a tüszőrepit? És melyiket?

sugár

Sziasztok lányok! Kép

Lona! :D
Basszus! :cry:
Pedig uuuuugy szoritottam!

Sugár! :D
Gratulálok!
Nekem a 12-ik napi hcg-m 552 volt és egy baba van a pocakomba!
Szoval még nem biztos hogy 3-an vannak!
És bárkihez is jelentkezel be ultrahangra mindenki szuper!
Én speciel a doktornö betege "voltam" de egy tündér!Imádom!!!!!

Szonya! :D
Az rutascorbin érfalerösitő azt nagyon jo hogy szeded de attol nem viszkedhetsz!!!

Bols! :D
Szoritok nagyon!

Ági! :D
Teljes csuriba vagyok! Kép

Emma! :D
Gyönyörüen nönek a tüszöid!

Kismokus! :D
A szülés várhato ideje nálam 2007 máj. 16. ha beirnád a táblicskuba!Köszönöm!

Szivvi! :D
Szoritok nagyon! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt mindenkinek!

Sugár: okt. 24-én voltam a 12. napon és akkor mondták hogy pozitív. Nov. 9-én megyek az első Uh-ra. Tehát mi még nagyon fiatalok vagyunk! Remélem csütörtökön jó hírekkel szolgálok.
Gratulálok a babócákhoz. Vigyázz magatokra!

PéZsé!
pézsé

Sugár :D
Semmi okos szégyelni magad! Szerintem mindnyájan egyet vagy kettőt szeretnénk egyszerre. A három tényleg ijesztő. Mindenki megérti az érzéseidet.

Pézsé :D
Ja nem egy szószátyár :lol: Az a lényeg tényleg, hogy mindenki meg legyen elégedve a saját dokijával

Helyzetjelentés:
Reggek voltam uh-n. Kicsit vegyesebbek az érzéseim mint pénteken. Nem emlékszem totál pontosan, de kettő vagy három 16-17 mmes van, legalább 6-7 még csak 14-15mm, és megint több nődögélt 12 mmre. Szóval teli vagyok mint a déli busz, csak különböző méretűekkel. Harcika vett vért, ma már csak 37,5 Gonalt kell beadnom, holnap este 11kor repesztő-szuri, szerdán délelőtt 11 kor PUNKCIÓ.

Harcika :D
Nagyon köszönöm!
Férjemmel el voltunk ájulva, hogy vasárnap délelőtt ennyire kedves hogy lehet ott mindenki!!! Nagyon sokat segít ez a hozzáállás, főleg a te kedvességed :lol: :lol: :lol:
emma1976

Anikó! Micsoda "erős" terhességed volt már a kezdetek kezdetén is! És hogy őszinték legyünk, az is benne van a pakliban, hogy a 6. heti ultrahagon már senkit nem látnak odabent. Tehát tényleg báááármi lehet. :cry: Azt lehet érezni, ha elmegy a baba?
Csajok! Az utrótól elkaptam valami viszketést! Az utró okozhat viszketést vagy összeszedtem valami sz@rságot?
Emma! Valóban nagyon vegyesek a tüszőid. A legkisebbekkel lehet, hogy nem tudnak mit kezdeni. Ha meg több Gonalt kapsz, akkor meg a nagyok "érnek túl". Nehéz most a helyzet, de a Kaáliban vérprofik dolgoznak!

Pézsé! Hűűű, gondolom, nagyon várod már 9.-ét! Mit érzel? mennyi lett a hcg-d? mire számítasz?

sugár

Sugár! :D
Igen,én is elcsodálkoztam az elején! :shock:
És fel is tettem a doktornönek a kérdést hogy akkor mennyi????
És azt mondta ne izguljak ezt a hcg-t csinálhatja egy baba is nem annak a függvénye!Aznap volt egy hölgy és olyan magas volt a hcg-je mint neked és egy embrikét kapott vissza az ET-nél!Csak azért mesélte el nekem hogy ne izguljak!És tényleg egy baba lett!De szerintem nem tapadhatott meg több ugy érzem.De hát ki tudja?!
Az utro tud ilyen viszketös kimarást csinálni :evil: ,hivd fel a dokid hogy váltsatok szájon átra!

KépKépKépKép
aniko24

Szia Sugár!

Jól siklott a szemed, tényleg nem vagyok benne a táblában. Csak ritkán szoktam írogatni, mert én most éppen várakozó állásponton vagyok (két lombik utáni pihenőmet töltöm több mint egy éve), és erőt gyűjtök az újabb nekirugaszkodáshoz. Illetve elindítottuk az örökbefogadást, és ott is várunk.

Semmi baj nincsen azzal, amit leírsz a babák számáról. Szerintem teljesen jogos. Akkor nagyon drukkolok, hgy egy vagy kettő legyen, jó?
A többieknek is megadrukkokat küldök. Jó sok ultrhang lesz a közeljövőben, ez izgi... Kismókusnak is lesz dolga a táblázattal...

Emma ne aggódj, nekem is mindig egyenletlen volt a tüszők nagysága, de mire punkció volt, mindig sikerült 7-9 szép, érett petesejtet leszívni. Tudják ezek a kális zseni doktorbácsik, hogy mikor mit kell csinálni. Szóval csak nyugi, a legjobb kezekben vagy.

pusz

Noanko
a.noanko

a.noanko!

Szabad tudni, miért vársz több mint egy évet a 3. lombikkal? Nagyon megviselt a dolog? Bocs, azért kérdezem, mert én is a 3. előtt vagyok, de én a kötelező 3 hónapot is nehezen várom ki.
Privibe is jöhet a válasz!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

SZiasztok!

Emma,
Drukk a tüszőidnek, és nagy szurk a szerdához! :)

Sugár,
üdv itt! :)
Én is viszkettem az Utrotól, sztem szedheted szájon át, nekem is azt mondta a doki!

Erika,
én is dec 7-én megyek legközelebb! :)
angel37

Sugár

A 12. napon 167 volt a hcg-m. Gondolom, van 1 babám és nagyon remélem hogy csütörtökön már láthatom is. Én úgy gondolom nem emberi gyarlóságról van szó akkor amikor az ember lánya a többes terhességről beszél. Hiszen addig csak azért harcolunk, hogy bárcsak lennék terhes, aztán mikor kiderül 1 ilyen óriási hcg szám persze hogy meglepődünk és továbbgondoljuk a dolgokat! Szerintem ez egy teljesen normális gondolkodás a Te helyzetedben, hiszen Én is biztosan be lennék sózva, igaz én ettől az értéktől is leugrottam az ágyról!
Tehát szeretnék 1 szép babócát látni! És azt kívánom neked is, hogy ami most ott van az meg is maradjon, legyen az x,y vagy z számú baba. Te mikor jössz Uh-ra????
Nekem az utrot le is kellett tenni mert nagyon csunyán felömlöttem és ezért Kovács doki Duhpastont írt fel.

Emma: Én úgy gondolom szépek a méretek. És az endo egyenesen jó volt a multkor!! Szurkolok!

Harcika: Egy tündér!!!!
pézsé

Icsilya: Jól vagytok??

PéZsé
pézsé

Szia :D
köszi jól :D fáradékonyan.
várom a szerdát :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Bols!

Lelkileg talán már felkészültem a 3. lombikra, csak testileg nem. A második lombik (pontosabban a histero-laparo műtétem) után tele lettem kiütésekkel, amit senki nem tudott kezelni, illetve semmilyen orvos/természetgyógyász nem tudta megmondani, hogy mi bajom van. Azután már be is ödémásodtam, tehát állandóan bedagadt a szemem, szám stb. Borzalmas volt. Végül azt mondták, hogy candidás vagyok (valószínű a sok hormontól). Egy éve diétázom miatta, és szedek gombaölő gyógyszert. Most már tünetmentes vagyok teljesen, de a doki szerint még korai lenne a lombik a sok hormonnal.
Hát nem tudom. Egy kicsit szkeptikus vagyok az egész kérdéssel kapcsolatban. Még várok egy picit, és amikor már azt érzem, hogy muszáj megint próbálkozni, akkor csak magamra fogok hallgatni, és újból belevágunk a lombikba.
Hát ennyi az oka.

Icsilya drága!

Fáradékonyságon kívül semmi tünet? Róka koma továbbra is elkerül, és émelygés sincs, ugye?
Drukkolok szerdára, Pézsének csütörtökre.

Ági, Neked mikorra kell drukkolni, csak kedden lövöd el a tesztet, vagy már holnap bepróbálkozol vele? Megérzések?

Noanko
a.noanko

Sziasztok

Angel
és ti hányra mentek? Lehet hogy talizni fogunk?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Noanko :D
semmi :D
rókakoma elkerül. Annyi van, ami a fiúkkal is volt, hogy ha nem reggelizem -bizony előfordult :D- akkor rossz a gyomrom.
de most már figyelek a reggelire.
ennyi :D a fáradékonyság sem vészes. most fejeztem be épp a vasalást :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :lol:

Látom, akkor a régi vagy. Energiáid is dübörögnek. Én holnap fogok vasalni, most számítógép előtti munka van :cry:

Tényleg, Te oly tapasztalt vagy minden orvosi kérdésben, hallottál már mástól is ilyen összefüggést candida és a hormonok/lombik között? Egyáltalán hiszel a candida okozta bajokban?

Még egy kérdés: Családban már elmondtátok az új kis jövevényt? Vagy majd csak az ultrahang után?

Noanko
a.noanko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?