Lányok,
nagyon kedvesek vagytok köszönöm a dicséreteket, irulpirul
Ma nem volt kánikula, lábam teljesen emberi maradt estére is, mintha sosem lett volna pöffeteg
Pedig ma is mászkáltam, úgy látszik csak a melegtől borul így ki, nem annyira a terheléstől
Till!
Nekem is voltak ennyi idősen tök erős görcseim a frontoktól, de később meg sem éreztem... Pedig azt hittem, ha 27 hetesen így reagálok a hidegfrontra, akkor majd harmincpárhetesen tuti meg is szülök tőle, de azóta semmi. Bevallom nekem némi alkohol segített
Lona!
Nekem is azt mondta a támadónéni, hogy ennyi idősen nem gáz (mármint az enyémben), ha fiatalabb terheskorban jön, akkor szemmel kell tartani jobban. De ez csak tünet, a vérnyomást meg az esetleges fehérjét kell nézni a vizeletben olyankor, és mert valóban toxémia gyanús lehet.. Méregeted a vérnyomásod??
Nekem fájni nem fáj cseppet sem a lábam, csak nem tudom úgy hajlítgatni a lábujjaimat, az furi.
Mikor abbahagytad a metformint hízni kezdtél? És a cukrod hogy alakul?
Jó pihenést!
Mó!
nem gyenge a tiéd sem. Nekem ezen a képen volt a csúcs, azért is örökítettem meg, főleg hogy így a papucsom is ily művészien kirajzolódott rajta
meg bokában véget is ért a dolog. És reggelre tök normális lett. De ma kellemes az idő, és semmi dagadás.
Kis*!
Köszi
Puszedli és /vagy Szandra fog írni, amelyikük gépközelben lesz, Őket fogom értesíteni, voltak oly drágák, hogy megígérték, hogy megírják Nektek
Vanda!
Nekem a műanyag-orrszívót is sikerült eltörnie vendégkisgyerek Apukájának, semmi sem törhetetlen....szimplán Apuka rálépett
Aztán valahogy nem sikerült vennie másikat helyette....
Ma egy éves kissrác szintén vendég üzemmódban kipróbálta pihenőszék funkcióban KisZé hintáját, teljesen odavolt tőle, szülei itt sopánkodtak, hogy bárcsak lett volna ilyenjük minikorában
Nagyon bizakodom, hogy enyémKölök is csípni fogja
Voltam ma NST-n, vagyis lehet ez ma CTG volt, mert sokkal retrósabb volt az egész. Az eredmény, enyémgyerek hűdejólvan benn még mindig, egy hét múlva folytköv. Mondtam a dokimnak hogy és azután?? Szóval a köv. Nst-n, szerdán meg is vizsgál, és ha addig semmi történés, akkor a hétvégén valszeg rásegít. Akkor jár le a terminus.