Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hogy telt a gyereknap? Mi Minimaxos gyereknapon voltunk, sajna elég nagy volt a tömeg, de Gigáékkal összefutottunk. :D Giga, most néztem a képeken, hogy mielőtt felismerted volna Lolit, már előtte együtt játszottak a csajok. :) Sajna Lili csak háttal látszik rajtuk, de a ruhájáról megismertem így, utólag. :D
Flóra teljesen rá volt kattanva az óriásbábokra, különösen a Fifi izgatta, már messziről kiszúrta (pedig nagyon ritkán néz Fifit).

Előző nap meg falunapokon voltunk és kimentünk a lovardába. Megint felülhetett Loli egy pónira, és meg is beszéltük, hogy fogunk járni "lovagolni", ami persze eleinte csak sétáltatást jelent a póni hátán, de állítólag nagyon hamar megtanulnak egyensúlyozni a picurok és átkerülnek nagy pacira. Nem egy olyan gyereket ismerek, akik ilyen korban kezdték el a lovaglást. Meg hát olyan közel van hozzánk a lovarda (Sasvárié), hogy bármikor le tudunk sétálni.

Tüccs: netről szereztem a Dora-t, sajnos már nincs fent, de ha jöttök Pilláékhoz, addigra kiírom neked egy dvd-re, ha megfelel. Van egy pár rész, nem is tudom, hogy mennyi...
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatlak ám én mindig titeket.

Verna!
Mi is járunk lovagolni, Alexa nagyon élvezi. Domonyvölgybe a Detti lovardába. Azóta nagyon ügyes minden lovon, meg szokták dícsérni. :wink:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Én is láttam Larát, nagyon drukkolok neki!!!

Lovaglás,
hát, nekem annyira fura, hogy már most viszitek a gyerekeket, én is szerettem volna a nyáron vinni Marcit, de a lovardában azt mondták, hogy csak 3 éves kor felett lehet lovagolni, így csak jövő nyáron visszük. :cry: Tudniillik mondtam a férjemnek, hogy Ti már viszitek, és vigyük Marcit, mert biztosan szeretné (imádja a lovakat), de a férjem hallotta, amit a lovardás mondott, és nem hajlandó előbb vinni. :roll: :evil:

gyereknap,
mi a Skanzenban voltunk vasárnap, nagy mázlink volt, mert a nyitásra mentünk, így megúsztuk az esőt is és a tömeget is, a gyerekek épp annyit voltak, amennyit még élveztek. Simi elaludt a férjem hátán, Marci meg nagyokat játszott a hagyományos fajátékokkal.

Kép
Kép
nircee

Nircee!

Ez nem annyira rendszeres, havonta, 2-3 hetente 30-40 perc.
Amikor megunja szól és leszáll róla. Majd visszaül, ha még szeretne.
Ezek között van terápiás ló is, aki a sérült gyerekekkel is foglalkozik.
Most a legkisebben lovagol, ő póniló.
Tényleg nem lehet úgymond rendszeresen lovagoltatni, csak 3 éves kora után.
De ennyitől még semmi baja sem lesz. :lol:
Igaz, most 2 nap sem telt el, mert a horti búcsúban szintén lóra pattant 10 percre.
Szakképzett oktató figyel rá, tanítja a helyes testtartásra, a lovak gondozására (befogja lecsutakolni stb)

Kép
klmaria

Sziasztok!

Én is nagyon megörültem a hírnek, hogy Lara kapott szívet! Remélem most már minden rendben lesz vele! :D

Hoztam pár képet a gyereknapról:

Nézzétek csak kik vannak ezen a képen:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
giga1

Nircee!

Megkérdeztem egy ismerősömet, akinek heti rendszerességgel lovagol a lánya és ő is azt mondja, hogy a 2-3 heti alkalom nem számít ilyen korban. A heti lovaglás lenne nekik csak megterhelő. Állítólag a csontozatában okozhat elváltozást.

Kép
klmaria

klmaria,
köszi az infót! Már elkezdtem fűzni a férjemet, hátha..... Szerintem Marci imádná, persze más dolgo távolról nézni egy pacit, és más, ha fel kell ülni rá, de majd megpróbáljuk. Remélem. :wink:

Giga,
jók a képek! :D

Lányok, lehet, hogy nem tudok menni csütörtökön, mert a férjemnek el kell mennie, és elviszi a kocsit. Még próbálom szervezni a dolgot. :roll:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Csak nagyon röviden: Larácska a körülményekhez képest már jól van! Reméljük, sikerül véglegesen megnyernie a csatát ennek a pici lánykának.

Távolmaradásom és rövid bejelentkezésem oka pedig a képen: Roni-Viggo-Bogi

Kép
andibab

Andi!
Tök jó a kép! :lol:

Csajok!
Lehet, hogy ismeritek, lehet, hogy nem. Én most talátam ezt az oldalt az egyszervolt.hu-n keresztül. Lili még most is azzal nyaggat, hogy nézzük a traffokat. :wink: :lol: www.traff.hu Nagyon aranyos szerintem. :D

Kép
Kép
giga1

Giga: :D
Az a ruhaszárító nekem nagyon bejött amúgy, lehet, veszünk egyet. :)

Klmaria: örülök, hogy ti is jártok lovagolni, ez mind megerősít abban, hogy jól döntöttünk. :) Persze itt is arról van szó, hogy sétáltatják kicsit a pónival, meg beszélgettünk egy olyan anyukával, akinek a lánya szintén ennyi idősen kezdte, és azt mondta, hogy főleg egyensúlyozást tanulnak eleinte (karkörzések a paci hátán meg ilyenek). Én is arra gondoltam, hogy hetente mondjuk egy fél óra, annyi biztos bőven elég lenne.

Nircee: én szívesen elugrom értetek, ha csak azon múlik, hogy gyertek, de csak Loli alvásideje után tudunk menni, ha az megfelel.
Egyébként majd beszámolok részletesen a pacizásról, most részleteket nem tudtunk megbeszélni, mert az a nő, aki tartja, éppen lovagoltatott, csak annyit beszéltünk meg, hogy mehetünk, és megadta a számát. Egyébként szerintem ott vállalnak picurokat, ahol van póni - itt van, és nagyon barátságos, Verdinek hívják. Jó duci póni, mondták is, hogy azért, mert rajta nem lovagol senki, csak szoktatósnak használják, amíg át nem ülnek nagyobbra a gyerkőcök. (Egyébként nagyobb korban át is akarunk menni másik lovardába, mert azt mondták, hogy ez itt csak kicsiknek jó igazán, a nagy lovak nem olyan megbízhatóak. És van ennél jobb és olcsóbb lovarda is, ismerősök ígérték, hogy majd elvisznek oda, ha már ott tartunk. De kicsi korban ők is ezt ajánlották.)
Vendég

Verna, nagyon köszi, ha kiírod a Dora babát!! :D

Szupik a képek!!!!

KépKép
tüccs

Andi,
szupi a kép! Hogy bírod a kutyával is????? Nekünk középschnuzink volt, hát, egy égedelem energiabomba volt, el sem tudom képzelni, hogy bírnék el most egy ilyennel. :lol: Szerettem volna már kérdezni, hogy a fülcsonkítás már nem tiltott? Mikor kb. 14 éve megszületett a mi kutyusunk, már akkor nem engedélyezték, csak a farok csonkolást. Újra szabad?

Verna,
nem elmenni a gond, hanem, hogy a férjemnek este 6-ra el kell mennie, tehát vagy hazavisz minket 5-kor, vagy csak 7 után tudunk elindulni. Az előbbivel az a gond, hogy nem tudni, meddig tart a buli, mennyire nehezen tudom elhozni Marcit (lehet, hogy nagyon könnyen :wink: ), az utóbbival meg, hogy az már túl késő nekünk, nagyon hisztisek lennének, hiszen általában 1/2 7-kor van a fürdés, max. 7-ig tudjuk húzni, de akkor már visít mindkettő. Még a buszra gondoltam, hogy kisétálok addig, és hazaviszem őket. Téged nem szeretnélek már ugráltatni emiatt, teljesen másfele laksz, ráadásul már annyiszor vittél minket! :oops:

Kép
Kép
nircee

Rosszul fogalmaztam: SENKIT nem szeretnék ugráltatni. Azt hiszem, a busz jó megoldás lenne, mert akkor akkor tudunk hazamenni, amikor Marci ténylegesen menni szeretne. Simivel nincs gond, őt a hátamra kötöm.

Kép
Kép
nircee

Nircee, mi is buszozni fogunk ;)
Mondjuk Márk meg van őrülve a tömegközlekedésért, és ő a legnagyobb vonatrajongó, akit valaha ismertem :lol: :lol: :lol:

Andi, jajj de édesek így hárman - a csajok meg a kutyus :lol:

Giga, jók a képek! És milyen jól le tudtad kapni a két csajszit ;)

Klmaria, de jó hogy jelentkeztél. Hogy vagytok? Képek Alexáról?? :wink: Biztos nagyot nőtt ő is

Verna, Lolinak aztán mozgalmasan telnek a napjai. Márk ennyi programtól nagyon kiakadna.
Mondjuk Loló biztos tőletek örökölte a nagy társasági élet iránti rajongását :wink: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Jó reggelt!

Akkor holnap délután 3 órától szeretettel Titeket!

Címet, telefonszámot priviben elküldtem, aki már volt nálunk, annak nem. Giga, Szantre, ha nincs már meg a cím, telószám, akkor priviben küldöm, ha kell.

Mivel kerti buli lesz, a gyerekeket játszó ruhában hozzátok, és Ti is nyugodtan jöhettek melegítőben.
Kérlek Titeket ne hozzatok egy vagon ücsit, sütit és egyebeket, mert nem fog elfogyni, és nekem is rettentő kellemetlen lenne, ha egy hegynyi kajával és itallal állítanátok be.
Amivel én készülök: üditők (szénsavas, rostos, ásványvíz, stb.), ropogósak (magok, ropik, stb.), mini szenyák.

Remélem az idő kegyes lesz hozzánk és nem fog esni az eső. Bár ez esetben a terasz védett hely, de félek a skacok nem lelkesednének érte, ha nem hintázhatnának, homokozhatnának.

Holnap találkozunk... Tiszta izgatott vagyok már, hogy ennyien leszünk.
Vendég

Pilla,
mi lehet, hogy az első között érkezünk, mint a múltkor, hogy Marci fokozatosan találkozzon a gyerekekkel. :wink:

Én is nagyon várom már a holnapot, el sem hiszem, hogy sikerült ennyi embert összehozni! :D :D :D

Kép
Kép
nircee

Nircee,
hááát....... nem könnyű :lol: de nem is lehetetlen.
De bizonyos új szabályokat bevezettünk - van köztük nagyon jó is - pl. mostmár végleg kint kajál mindig mindenki a konyhában, nincs tévé előtt zabálás (hála az égnek!), a folyosóra szereltünk biztonsági babaajtót (úgyis kellett volna venni a házba a lépcsőhöz) így a kutya a gyerekszobába és a hálóba nem tud bejönni, valamint a konyhába se, mert ott is van rács. A nappali és a folyosó meg az előszoba végre nem tiszta kupi, mert ott van a kutty, és a csajok megtanulták, hogy nem hagyják szét a cuccukat mert akkor meg van rágva :wink:
Én reggel 6-kor adok enni a dögnek, aztán leviszem félórára pisi-kaksi, első nap még rángatta a pórázt, másnap már kábé megtanulta, mire való, és már a lépcsőn is csak lefelé kell cipelni, felfelé jön magától. Sőt, egy nap után felismeri a lépcsőházat, tudja hová kell bemenni, még véletlenül se téveszti el... Délben kap újra enni, ez az egyetlen "gáz" időszak, mert Roni alvása miatt nem tudunk lemenni sétálni. És hát ugye a természet... bár már tanulgatja, hogy egy helyre végezze a dolgát, nem sok baleset volt eddig a szobában, az előszoba linóleumát meg pikk-pakk fel lehet takarítani.
Nagyon agilis és szeretetéhes a kisdög, és imádjuk, persze módjával, nehogy elkapassuk, aztán a fejünkre nő. Júliustól megyünk kutyaoviba is, fegyelmet tanulni. Ott a gazdit is nevelik :wink:
Este meg 6-kor van az utsó kaja aztán séta, utána nincs csak víz, és 9-10 között még egyszer leviszem, és ennyi. Éjszaka sincs vele gond, nem nyüszít, nem sír, nem kapar. Odafekszik a folyosóra a rács túloldalára, szemmel tartja a hálót és a gyerekszobát és ennyi. Reggelig alvás... eddig legalábbis :D
A csajok is tök jól elvannak szerencsére, egyedül Bogi szokott háborogni, hogy vele miért nem akar sétálni a kutyuska normálisan... hát mert olyan neveletlen a dög, mint Bogi, és olyan értetlen, mint Roni. Szóval a harmadik gyerek... :lol: :lol: :lol:
andibab

Ja, még annyit, hogy a barom EU miatt nem minden állatorvos kupírozza a kutyák fülét (bár bizonyos fajtáknál kellene!), van amelyik a farkát se, de sajna a snaci olyan fajta, hogy sok fülproblémát okoz neki a natúron hagyott lógó fül. Az enyémnek is már nagyon kicsiként volt egy enyhe fülgyulladása, és a tenyésztővel megbeszéltük, hogy jobb a békesség és a kutyának is könnyebb betegségek nélkül, így vágattuk a fülét. Most is még kenegetni-kezelgetni kell és vigyázni rá, de a későbbiekben, mivel "dolgozni" akarok majd vele, jobb lesz ez így, mintha 3-4 évesen meló vagy kiképzés közben a farka törne, mert az iszonyú kínokat jelent, és ha akkor csonkolják, egy életre kiütheti a kutya agyát, és a fülét se lenne jó, ha kicakkoznák a többi kutyák kiképzéskor... Így döntöttünk, ha valakinek nem tetszik, az kérdezze meg a fajtához értő szakembereket... Persze a "nagyságos" EU-s országokból érkező vásárlók mind, kivétel nélkül úgy kérik ezeket a kutyákat, hogy legyen vágva a farkuk és a fülük... szóval nagyon álságosak és undorítóak tudnak lenni az EU-jukkal egyetemben... no comment tovább, mert csak pufogni tudok miattuk...
andibab

Pilla!
Nekem a számod megvan. A címre meg emlékszem, mert az utcátokkal szemben lévő házban lakik egy barátunk. :) Nem fogom eltéveszteni! :wink:

Andi!
Ahogy leírtad tök jól összerázódtatok már így 5-en. :D Szerintem szép így a kutyus, vágott füllel. Én nem értek hozzá, hogy miért jó vagy nem jó, így csak a látványt tudom értékelni, de szerintem aranyos az égnek álló fülekkel. :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Már én is nagyon várom a holnapot, Tüccs, Giga, Szantre, Henus, tiszta jó, hogy végre "élőben" is találkozunk :lol: Persze annak is nagyon örülök, hogy Pilla, Nircee, Verna, veletek is talizunk megint :lol: :lol:

Andi, cuki az eb, a lányaid meg nagyon édesek, ahogy feszítenek a kutyus mellett!! Egy kölyök kutya tényleg olyan, mint plusz egy gyerek. :shock: :lol: De ügyesen megbírkózol vele, amint olvasom. Mit akar "dolgozni" majd Viggo?

Pilla, szerintem mi is hamar érkezünk majd, hogy Sára ne legyen nagyon zizi délutánra. Hamar fekszik, hogy délután nem alszik.

Gyereknapon mi csütörtökön voltunk múlt héten a férjem munkahelyén, voltak bohócok, bűvész, lufihajtogatás, arcfestés, lehetett rajzolni, gyurmázni, kutyabemutató, jól éreztük magunkat. Vasárnap meg a keresztanyám kisfia konfirmált, oda voltunk hivatalosak, így akkor már nem gyereknapoztunk sehol.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Most már csak egy gond van.

Holnaptól megint rossz időt mondanak.
Ha rossz az idő, akkor sajna lőttek a bulinak. :( A házban csak nagyon kényelmetlenül férnénk el ennyien.
Holnap még meglátjuk mi lesz... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Remélem holnapra szép időtök lesz! 8)

Nircee!

A mosódióval engem (lehet egyedül) de lázba hoztál!
Ha kezd elfogyni a mosóporom, rendelek én is, mert a bioboltban hírből sem ismerik... :?

Andibab!

Nagyon szép a kutyátok! :wink: Mi is kutyamániásak vagyunk.
Majd keresek képet róla!

A szobatisztasággal már mi is egyre előrébb járunk, alváshoz szoktam este ráadni, de már azt is szárazon veszem le.
Bilibe, wc-be nem hajlandó csak a fürdőkádba pisil vagy kint a kertben mindkettőt. Bent még pelusba kakál.
Bocsi a kép hátteréért, de a konyha felújítása egyenlőre csúszik... :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
klmaria

Helló!

Klmaria, tök jó a kutyás kép! :wink: Mimntha csak Szonját látnám a Mirával. :) Az első képen mit ken Alexa? Szappant? :shock:
Ti egyébként nem akartok jönni Pilláékhoz? (Bocs Pilla, hogy a nevedben hívogatok..:oops:, de gondolom nem haragszol, csak Klmariát nem interjúvoltuk meg, mert ritkán ír, csak olvas. :) )

Andi, édes a kutyusotok. Meg a csajok is... :wink: ÉS ti? Ti sem jöttök?

Pilla, én most néztem a metnet-et. Esőt nem mondanak, csak néhol, csak borus, szeles időt. Hát délelőtt még fixáljuk le, hogy mi legyen... :roll: Nekem mondjuk pont holnap délutánra jelentkeztek be az unokahugaim akik 4 havonta jelennek meg, de egyenlőre lemondtam, mert én szívesebben mennék most hozzátok. :wink:

thenus

Thenus!

Pont egy túrós sütit csináltam, amikor Alexa elviharzott és magára csapta az ajtót. Gondoltam én, biztos nagydolgozik...
Helyette inkább magára kente szinte az egész tubus napozóspray-t, majd megjelent a konyhában, hogy TADAM! Én meg azt sem tudtam sírjak-e vagy nevessek! Mindenesetre a fényképezőért rohantam és egy jót röhögtem :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a meghívást! Ha tudnék menni, jelentkeztem volna.
Nyitottunk itt a hatvani Tescoban egy gsm-boltot és délelőttönként ott robotolok, délután meg behozom a házimunka lemaradást. :lol:

Kép
klmaria

klmaria,
szuper képek! Nem semmi az a napozókrémes! :lol: :lol: :lol: :lol: A mosódiót imádom, azóta rendeltem egy rendes adagot (először csak egy kis adagot rendeltem próbaként), már csak azzal mosok! A ruhák gyönyörűek tőle! Csak arra kell figyelni, hogy a fehér és világos ruháknál nem szabad elfelejteni az aktív oxigénes port, egyébként beszürkülnek/sárgulnak. Ha használod, akkor ragyogó hófehérek maradnak! :lol: Még valami: mikor kiveszed a gépből a ruhákat, akkor elég büdösek, de amint száradnak, egyre jobban előjön az öblítő illata, és mikor megszáradnak, fantasztikus illatuk lesz. Örülök, hogy kipróbálod! :wink:

Én is drukkolok a jó időnek! Megbeszéltem a férjemmel, hogy én elviszem a kocsit, ő meg motorral megy. :D

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Ha jó idő lesz, csatlakozunk mi is. Igaz én déltől vizsgázok, de talán nem tart tovább egytől. Lellét felveszem és megyünk is, remélem 3 körül, vagy után ott leszünk!

Drukkolok a jó időnek!

Pimpóka

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka, szorítok a vizsgához!!De jó, hogy ti is jöttök!! :lol: :lol: Egyenlőre szép idő van, remélem, az is marad délutánra.

Klmaria, jót derültem a napozókrémes képen. :lol: Mekkora csibész az a mosoly! :wink: :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok, rettenetesen sajnálom, de úgy néz ki, hogy ezt a bulit ki kell hagynunk, Loli nagyon náthás megint, nem akarok senkit megfertőzni. :(
Remélem, lesz még buli a közeljövőben...
Vendég

Ichtus,
azt, hogy mit "akar" majd dolgozni, az fogja eldönteni, hogy mire lesz alkalmas a kis dög. Én személy szerint nyomkeresőnek szánnám, mert a német fajtaszakértők szerint kiválóan alkalmas erre a feladatra. Meg persze megcsináljuk az őrző-védő vizsgát is, bár az a fajta "vérében" van, szinte automatikusan megy nekik, tanulás nélkül. Aztán majd kiderül, mert 2 éves kora előtt nem nő még be a feje lágya, nagyon kajla és idióta kölyök addig. Úgyhogy 2 éves koráig elviszem pár kiállításra, valószínűleg először majd ősz környékén, hogy meglegyen a "szépségvizsga" is. A felmenői között van ám világgyőztes és Európa-bajnok kutya is, és nem csak szépségkiállításon győztek, hanem nemzetközi munkaversenyeken is, szóval a gének adottak. Utána meg meló, kiképzés, stb. Nekem az se lenne ellenemre, hogy a munkámban ő legyen a "partnerem" (ezért is vettük magunkhoz most, hogy szokjon minket, pedig maradhatott volna a tenyésztőnél, amíg nem költözünk át a kertes házba), de ez sajna nem rajtam múlik, hanem a "cég"-en. Ők meg nem rugalmasak, sokat kéne "ügyeskedni" hogy összejöjjön a dolog, az meg nekem nem műfajom... :roll:

Henus,
ha tudnánk menni, jelentkeztünk volna. :cry: De Ronikám taknyol meg köhög ezerrel, bár a gyerekorvos szerint semmi baja :? az eszem megáll ettől az orvostól... meg én se vagyok 100%-os egészségileg, úgyhogy nem terjesztenénk a kórt. (szeretném ezúton megnyugtatni a kedélyeket :wink: hogy nem jártunk Mexikóban és az USA-ban. legalábbis idén még nem :lol: :lol: :lol: )
andibab

Klmaria,
haláli a csaj!!!!!!! :D :D :D :D :D
andibab

Verna,
jaj, de sajnálom!!!! Marci már reggel óta sorolja, hgy ott lesz Loló, és hogy holnap is jöjjön hozzánk Loló! Most mit mondok neki???? :cry:

Pilla,
Marci még "Móni nénit" is folyton emlegeti, hogy milyen "ajanyosz", és hogy megyünk hozzá! :lol:

Kép
Kép
nircee

Csak maradjon ilyen idő délutánra is. Kicsit szeles, de az legyen a legkevesebb.

Verna, úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Laurának már mutattam a képeket, hogy kik jönnek hozzánk, persze Flórát azonnal felismerte.

Nircee, Marci már kisebb korába is szemezett velem. Laura Őt is felismerte a képen, igaz, Nóriként azonosította. :oops: :lol:

Henus, örülök, hogy inkább hozzánk jöttök.

Én úgy voltam vele, hogy aki szeretne jönni az jelentkezik, itt, vagy priviben, esetleg felhív telefonon, mint Mali (bár Ők pont nem tudnak jönni, betegség miatt :cry: ).

Klmaria, nagyon sokat nőtt a jánykád. Szuper a naptejes kép!
Vendég

Hát, én is nagyon sajnálom, Loli is készült. Tegnap mondta is, hogy megyünk Lajurához, és ott lesz Marci is.

Nóri, találkoztam a férjeddel a boltban, oda azért elugrottunk... Loli küldött Marcinak puszit, remélem, átadja a férjed. :)
Na majd jövő héten csinálunk valamit nálunk, hogy mi se maradjunk ki... bár itt nem férünk el olyan sokan...

Holnap elviszem Lolit a magándokihoz, mert ez nem állapot, hogy állandóan taknyos, egyik betegségből ki, a másikba be... nyilván nehezíti a dolgot, hogy az apja most elsősökkel dolgozik, ő is sokkal többször beteg, mint korábban, mikor felsőben dolgozott. De hát akkor sem normális, hogy ennyit betegeskedik a csajszi, mi lesz, ha oviba megy?!
Amúgy "csak" hőemelkedése van és nagyon taknyos, elég rosszul aludt, mert el volt dugulva az orra. Köhög is csúnyán. Nem is tudom, hogy most az a jobb, ha adom a köptetőt, vagy ha nem. Ha adom, akkor nem tud aludni a köhögéstől, ha meg nem adom, akkor félek, megint hörghurutja lesz. :(
Vendég

Pilla,
emlékszem bizony Marci szemezésére! Még fotó is van róla! :wink: :D

Verna,
igen, köszi szépen, Marci megkapta Loló pusziját! :wink:

Kép
Kép
nircee

Bulcsúnak boldog Névnapot!

Kép
Kép
nircee

Ahogy elnézem jó időnk van eddig. Maradjon is így! :wink:

Nircee!
Köszi! Személyesen is felköszöntheted... :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Pilla, még egyszer nagyon köszönjük neked, nektek a lehetőséget, a teret, ezt a szupi kis délutánt! :lol: Nagyon jól éreztem magam, és a lányok is :D

Giga, de figyelmetlen vagyok, most olvastam, hogy Bulcsúnak névnapja van. BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK a kicsi fiadnak!! Nagyon szépek a gyerekeid :D

Még Csömörről sem értünk ki, Sára már aludt, ahogy sejtettem, hogy el fog aludni. Így felvittem az ágyába, pizsigatyó csere, és kész. Részéről ennyi volt az esti program :lol: Már Anna is alszik. Én is megyek nemsokára! :wink:

Jaj, lányok, annyira jó volt veletek találkozni!! Kár, hogy nem volt több idő mindenkivel többet beszélgetni.

Jóccakát mindenkinek!!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Pilla,
SZUPER volt a buli!!!!!! Nagyon szépen köszönjük! Majd holnap teszek fel képeket, ma már nincs hozzá energiám. Marci elmesélte az apjának, mi mindent csinált, és hogy nagyon jól érezte magát!

Simi nem aludt el, így itthon megfürdettük, majd utána szokásos tápiivás utána azonnal bealudt. Mondanom sem kell, ahogy hazaértünk, elkezdett sírni, és egészen a fürdés kezdetéig sírt, aztán abbahagyta, mert imád fürdeni. :roll: Marci meg annyira felpörgött a bulitól, hogy rohangált fel-alá a házban, kiáltozott, ugrált, mint egy kis sajtkukac! Alig bírtuk ágyba tenni! :D

Úgyhogy KÖSZI MÉG EGYSZER PILLA!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Na, rányomtam az elküdre, pedig még azt szerettem volna írni, hogy NAGYON JÓ VOLT VELETEK SZEMÉLYESEN IS MEGISMERKEDNI!!!!!! Fura, hogy már évek óta ismerjük egymást és a gyerekeket, de élőben mégis mennyire más beszélgetni!

Kép
Kép
nircee

Helló!

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. :lol: Szerintem is nagyon jó volt a ma délután. Szonja elaludt hazafele, és azóta is durmol, bár egyszer "anyázott". :roll:
Pilla, köszi a lehetőséget! :wink:

Azt hittem többre futja, de kihasználtam, hogy a gyermek időben elaludt, és mostanáig vasaltam :?

Nircee, átküldenéd nekem az összes fotót amit csináltál? Persze csak ha nem gond. Én is szerettem volna elvinni a gépet, de elfelejtettem :oops:

Pilla, ha te is fotóztál, akkor azokra is igényt tartanék. :wink:

henus@rehorovszky.hu
Most jóéccakát mindenkinek!

thenus

Remélem mindenki rendben hazaért tegnap. Jó, hogy ennyien el tudtatok jönni. Úgy láttam, hogy a gyerkőcök nagyon jól érezték magukat. Elfogyott az összes egészségtelen kaja, az aprónépnek köszönhetően... :shock: :lol: Most lehet tisztító kúrát tartani. :lol:

Henus, átküldöm a képeket, bár nem nagyon fényképeztem.
Még reggel eszembe volt, hogy megkérjem apát csináljon egy csoportképet, aztán azt is teljesen elfelejtettem. Na, majd legközelebb...

Katica, Nircee, örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Vendég

Jó reggelt!

Szonja fél 6-kor teljesen kialudva közölte, hogy keljünk fel. :? :? Hatig birtam húzni... Még sosem kelt ilyen korán... :shock:
Én öt órát alig aludtam... :? Nem vagyok én ehhez hozzá szokva... :oops:

thenus

Henus,
üdv a klubban! :wink: :lol:
majd én is átküldöm a képeket, szerintem csak este, mert sok dolgom van, de majd jön anyu, így lesz egy kis időm.

Kép
Kép
nircee

Hellóbelló!

Pilla, "tössz", hogy Nálatok lehettünk! Nagyon kafa volt, Lelle egész úton hazafelé mesélt és sorolta a történéseket. Jó volt találkozni! Köszönjük!

Mi nem tartunk tisztítókúrát, mert szokva vagyunk hozzá, igaz én inkább édesség párti vagyok, de Lelle benyomatja a taccost is egy kis szósszal. Szóval nem hiányzott szerintem a saláta bár és bio lekvár.

Szantre!
Fincsi süti recepjét kérjük!

9re értünk apósékhoz kocsicserére, haza Ongára pedig 10re, már nem bírta végig, az utolsó 2 km-en elaludt. Azóta is húzza még, igaz 6kor közölte, hogy kéri a banános tejet, meg hogy lécci takarjam már be, mert fázik a háta.

Mondtam neki, hogy megyünk a piacra, korán keljen, utál oda jönni, lehet ezért is alszik még. Én csak azért keltem fel, mert vasalni kellett az uramra.

Fotókat én is várok, ha lehet!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Összesen ennyi képet sikerült készítenem:

Kép Kép Kép

Délután küldöm emilben...

Mivel én nem szeretem az édes dolgokat, nálunk mindig van itthon chips, kuki, tortilla, stb. Ma reggel vettem észre, hogy kikészítettem egy adag lekváros, csokis aprósütit, ami lazán itt maradt a konyhapulton. Szita az agyam...

Mindenestre mi olyan jól éreztük magunkat, hogy egy medencés bulit is összehozunk, még idén nyáron. Remélem arra is sokan el tudtok majd jönni.
Vendég

Sziasztok!
Én is nagyon örülök, hogy találkozhattunk! Pilla! Nagyon köszönjük a lehetőséget, és a szuper bulit! Bulcsú már akkor elaludt amikor az utcából kikanyarodtunk, Lili meg akkor amikor már majdnem hazaértünk.

Katica!
Köszi a köszöntést! :)

Szantre!
Én is kérem szépen a sütid receptjét! Nagyon finom volt!

És fényképeket is kérnék azoktól akik fotóztak a kalmancheya@t-online.hu-ra.
Jó az össznépi pelenkázós kép! :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Osztom a véleményeket, rendkívűl jól éreztük magunkat. Köszönjük a lehetőséget.
Dóri is itthon pörgött fel teljesen, rohangált fel-alá a lakásban, dumált-hangoskodott. Kicsit sajnálom, hogy nem tud feloldódni mások környezetében, mert egészen más arcát mutatja ilyenkor.
Na, mindegy, majd alakul ezis valahogy.

Futok kajáltatni a népet.

KépKép
tüccs

Fotókat én is kérek, ha lehet, a katalen@freemail.hu címre.

Sára negyed nyolctól reggel fél nyolcig aludt :lol: Most Anna keltett hétkor, szóval ez még a jobbik eset, hogy hétig sikeredett aludnunk :wink:

Annának lehet, hogy a foga jön, mert olyan kis nyűgi, meg hőemelkedése is van.

Pilla, ez a medencés buli jól hangzik, ránk számíthatsz! :wink: :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Itt van néhány kép! Most csak ezeket válogattam ki, este majd elküldöm mailben őket, bár nagyon nagyon lesz a fájl, tömörített fájlt ki tudtok csomagolni?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok! Írtam még délelőtt, de elszállt. :(
Szóval sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de örülök, hogy legalább ti jól éreztétek magatokat! :)
Délután elviszem Lolit dokihoz, hátha van valami ötlete, hogy tudnánk kivédeni az állandó taknyosságot, nem lenne jó így belemenni a strandszezonba... a következő bulit sem szeretnénk kihagyni. :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?