Új privát üzeneted érkezett!

Mereszt!

Írtam privit. Megkaptad? Nem vagyok benne biztos, hogy átment-e?

Noanko
a.noanko

Noanko!

Megkaptam és válaszoltam is!
mereszt

Lona!
Erőltetni tényleg nem szabad.Csak úgy jó,ha mindketten akarjátok.Nálunk szerencsére nem volt ilyen probléma.Mindennek eljön az ideje.Légy türelemmel. :lol: Tudod:türelem babát terem. :lol: :lol: :lol:
mereszt

Sziasztok

Noanko
a babásba szoktam róla írni, ide azért nem mert a nyáron ebből balhé volt

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!
Abból volt balhé,hogy a kisfiadról írtál?Miért?
mereszt

Sziasztok

Mereszt
nem abból volt balhé, hanem ha jól emlékszem abból, hogy akkor még csak tán 1 Kaális volt, és valaki beszólt hogy miért itt beszélgetnek azok akiknek már sikerült (vagyis akik épp babát vártak - várnak, és akiknek már van), mert ez nagyon bántja azokat akiknek pedig még nem. De ez az illető ha jól emlékszem azóta sem jelentkezett itt.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Mereszt
nem abból volt balhé, hanem ha jól emlékszem abból, hogy akkor még csak tán 1 Kaális volt, és valaki beszólt hogy miért itt beszélgetnek azok akiknek már sikerült (vagyis akik épp babát vártak - várnak, és akiknek már van), mert ez nagyon bántja azokat akiknek pedig még nem. De ez az illető ha jól emlékszem azóta sem jelentkezett itt.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!
Ez furcsa.Engem nem bánt az hogyha másnak van.Kivéve ha nem úgy bánik a gyerekkel ahogy kellene.Olyankor tényleg mérges vagyok amiért neki van,nekem pedig nincs.De normál helyzetben örülni szoktam más örömének.Meg milyen felfogás az hogyha nekem nincs akkor másnak se legyen?Dehát nem vagyunk egyformák...

Jó éjszakát!
(Én nagyon örülök,hogy van kisfiad. :lol: )
mereszt

Noanko!
Köszi a kérdésed, rettenetesen :D Állandóan látogat a róka, szóval kész állatkert az egész. Tudod, a zebrával kezdődik, aztán a róka a végén meg a gólya :lol: :lol: :lol: :lol:
Krizsa egy áldott jó EMBER

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szegény-szegény Melcsi... :cry:

Emesével is ilyen nehéz volt az eleje? Persze azért annyira nem siratlak, mert gondolom, semmivel sem cserélnéd le az állapotodat (na jó, lehet hogy bejönne Neked a zebra meg a gólya, ha nem lenne ott a róka, nem?)
Na jó, ez már kész állatmese így. El is álmosodtam magamtól :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Jaj, még közben most láttam, hogy Te is Érden laksz. De jó, mi is.

Noanko
a.noanko

hali, kismóki :)

bocsánat a figyelmetlenségért, csak most láttam, hogy nem is icsiorsi válaszolt. :shock: Mindenesetre sikerült bejelentkeznem, hála neked. Köszi a gyors infót! :D

melcsi,
kitartás! Gondolj arra, hogy a gólya nemsokára megvendégeli a rókát, és akkor buta rókánknak muszáj lesz rájönnie, hogy nem ütheti bele mindenbe az orrát! (Ez egy mese, remélem érted, miről becélek...) Egyébként én is küzdök az egész napos ingerrel... "Valamit valamiért" - ahogy anycikám monnya.

erika,
sajnálom, hogy ilyen beszólásnak voltál kitéve. :cry: Én csak nagy nehezen válok meg ettől a topictól. Még mindig jobban érzem itt magam, hiszen veletek együtt kezdtem mindent, ugyanazokon mentem keresztül... Sajnálom azokat, akik képesek leállni irigynek lenni. Szerintem csak az gusztustalan, ha valaki visszaél azzal, hogy neki jobb. Na, arra lehet fújni. De nem hiszem, hogy itt erről lenne szó.
pompomlány

Szia Pompi!

Szerintem igazad van, és nem is kéne foglalkozni azokkal, akik irigykednek, meg beszólogatnak. És tényleg soha nem azok gerjesztik a vitát, akik írogatnak is rendszeresen.
Én például szívesen olvasnék itt Rólad a továbbiakban is :lol:

Noanko
a.noanko

Hahó
De amint írtátok csajok, már nincs itt olyan akit zavarna, ha kismamik jönnek, szóval csak gyertek.

Figyusszatok, én 4 alkalommal nyomtam eddig gonalt (vagy 3 és félszer) és ma reggel úgy beindult a tojásfehérjeszerű termékenységi nyák hogy hajjaj... Elvileg ez jó, tüszőérésre utal, nem? Nektek milyen tapasztalatotok van? Hány nap után indult be és mennyire volt brutál?
emma1976

Emma!

Nekem is volt, amikor beindultak a tüszőcskék, bár nem figyeltem meg, hogy mikor is kezdődött, de pár napig volt az biztos. Ja és elég brutál volt. Ha a tojásfehérje hasonlatnál maradunk akkor szerintem mennyiségileg is annyi :)

katyerina

Sziasztok, újra itt!

Kismókus,
eddig nem volt alkalmam gratulálni, bár az eredményedben biztos voltam! :wink: De most pótolom: GRATULA! :D
Ugye, szerencsét hozott a sok 13-as! :lol:

Egy icipici pontosítás kérés a táblában: a punkcióm januárra fog esni!

Katyerina,
gratula a triplázáshoz! :D

Mereszt,
utólag is boldog szülinapot!

Melcsi,
tetszik ez az állatkert! :lol: :lol:

Sajna eddig nekem csak az a péntek 13-i madár jutott, de nem mentem vele semmire :roll:

Most teljesen nem vagyok képben mindennel, de drukk mindenkinek, amihez kell! :)
És üdv az újaknak! :)
angel37

Katyerina :lol:
Köszi :lol: Reggel volt úgy egyharmad tojásnyi, meg 11 körül is egy hasonló nagy löket :lol: :lol: remélem nem voltam túl naturális...
emma1976

Sziasztok

Pompomlány
nem nekem szóltak be, hanem szegény Zseboroszlánnak ha jól emlékszem

Emma
én nem emlékszem hogy nekem ilyen lett volna

Lányok
most a fellegekben járok, mert decemberben randizunk Krizsa dr-al tesó ügyben (a férjecském beleegyezett)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
nem csodálom, hogy várod a randit! :D

Emma :)
nekem sem volt semmi ilyesmi.
angel37

Emma! :)
Nekem is voltak hasonló tünetek, de szerintem egy pár nappal később. Igen, nekem is ilyen löketszerűen jött, elég nagy darabokban! :oops: :roll:

Angel! :)
Köszi a gratulációt, aranyos vagy! Átírom a januárt, és remélem, hogy akkor Neked is sikerülni fog, és Te is közelről megismerkedhez az egész állatkerttel! :wink: :lol:
kismokus

Köszi! :)
Amíg megérkezik a zoo, addig elleszek a Mókusokkal! :lol: :lol:
angel37

Ági!
Mi a helyzet, hogy vagy?

Lona
te már tudsz valamit?
szivvi

Szivvi!

Még semmit sem tudok. Holnap megyek Harcinkhoz vérvételre...
akkor kiderül minden.

Nemsokára mész a doktornôhöz!

Lona

Kép
lona1

Lona!

Nagyon-nagyon drukkolok a holnaphoz!!!!
tesztet nem csináltál?

katyerina

Kismókus, Angel, Katyerine, Mereszt :lol:
Köszi a válaszokat. Jó, hogy itt minden baromságot meg merek kérdezni :lol: Én is akarom az egész állatkertet!!! (na jó, a róka kimaradhat :lol: )

Lona,
Reméljük, hogy jó hírrel jössz holnap.
Én is reggel ott kezdek - tüszőnézés. Elcsaltam a páromat is.

Eláruljátok hogy néz ki Harcika? Szőke?
emma1976

Katyerina!

Köszönöm a drukkot!
Nem csináltam tesztet és terveim szerint nem is fogok, csak akkor ha biztosan két csíkos lesz! :D

Emma!
Köszi! Akkor lehet, hogy látjuk holnap egymást!

Lona

Kép
lona1

Köszi csajok megvagyok, még kihasználom ezt a pár napot, amit itthon töltök. Hát a lakáson eléggé meglátszik, hogy nem csináltam semmit a két hét alatt, de hát sebaj. Egyébként minden oké még!!

Lona szorítok!!
Ági28

Orsi
Uh???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lona,
nagyon drukkolok neked a holnapi naphoz! :)

Emma,
majd megtudod! :wink:

Drukk neked is a tüszőkhöz! :)
angel37

Emma! :)
Harcimókus kérésére itt nem fedjük fel a kilétét, de ha írsz neki privit, többet is megtudhatsz róla!
kismokus

erika,
bocs a kavarásért! :roll: A névmemóriámnál már csak az arcmem.em rettenetesebb... :cry: Micsinájjak?!? Így 35 után már kihagy az agyam!
Amúgy nagy drukk a decemberhez! Tuti hónap lesz! :D

noanko, emma
köszi a marasztalásos megerősítést, arik vagytok!

lona,
nagyon szurkolok neked holnap!!! Én a vérvétel reggelén mertem csak kibontani a tesztet. Akkor is csak azért, hogy ne más előtt legyen nekem nagyon valamilyen. Igyekeztem felkészülni a bármilyen hírre.

kismóki,
én is nagyon kíváncsi vagyok, melyik pultos-angyalka lehet a harcimókus, de valahogy a Kaálin belül sosem bírtam elképzelni, hogy valakihez odalépjek, és megkérdezzem: "Te vagy a harcimókus?"
pompomlány

Sziasztok!

Lona!
Holnapi napra megy a drukk! Tudod, csak ügyesen :D !

Ági!
Sokszor eszembe jutsz! Csak így tovább :lol: !

Lányok!
Magamról csak annyit, ma elkezdtem szedni a fogigátlót. Decemberben meglesz a harmadik ET. Remélem ez már eredményes lesz. (1. sikertelen, 2. bio-kémiai terhesség, 3. siker (reményeim szerint :wink: )

Folyamatosan olvaslak benneteket, az újaknak üdv.!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Emma!
Nekem is volt tojásfehérjém! :lol: :lol: :lol: Úgy tudom,hogy az tényleg jót jelent,de akkor nekem miért volt?Ezek szerint én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt. :P Tutti jó jel!!!!!
Drukkolok!

Angel!
Volt hal szag :?: :?: :?: Hogy érezted magad?

Erika!
Neked is drukkolok a decemberi randihoz. :P :P :P Rám most inkább a rettegés jön,ha a következő lombikra gondolok. :roll: :cry: Remélem mire odajutunk elmúlik.

Lona!
Már holnap?Reggel nagyon fogok drukkolni! :lol: :lol: Ne haragudj,hogy nem emlékeztem,de most az öribaba miatt teljesen meg vagyok kergülve.Szerintem már egy kicsit többet gondolok rá,mint asikertelen lombikra.Ez jó.
mereszt

Katyerina, Emma, Ági, Angel, Pompi, Bols, Mereszt!

Köszönöm!!
Rajtatok nem múlik a holnapi siker az biztos :D

Pompi!
Eljátszottam a holnapi tesztelés gondolatával, ugyanabból az okból amit írtál. Na, majd meglátom.

Mereszt!
Nem csodálom, hogy "kerge" vagy az öribaba miatt, hiszen egyre közelebb lesztek a célhoz.

Bols!
Drukk a harmadikhoz!

Ági!
Neked mikor derül ki? Bocsi, hogy kiváncsiskodok!
Mivel együtt haladunk neked is most van itt az idô vagy tévedek?

Mindenkinek szép estét!!
Lona

Kép
lona1

lona nem nekem még nincs itt az idő, mert nekem a múlt kedden volt a transzfer, tehát még jó pár napot ki kell bírnom.

De neked nagyon nagyon szorítok.
Ági28

Hahó
Láttátok a cikket az origo-n? A kormány meddő párokon akar spórolni címűt.......... Francba...

Harcikát megértem. Azért a közeljövőben szerintem kitaláljuk egymásról, hogy ki kicsoda :lol:

Lona
Párod is elksér reggel?
emma1976

Ági!

Értem. Azt hittem, a punkciótól számítják :?
Akkor jövöhéten szorítunk neked!

Emma!
Igen, elkísér. Ha jó, ha rossz lesz a hír, szükségem lesz rá! :)

Jó éjszakát!
Lona

Kép
lona1

Sziasztok!

Olvaslak Benneteket folyamatosan, de most nem inkább csak csendes szemlélőként, hiszen nem sok érdekességről tudok beszámolni, kivéve a puffadást.

Látom már sokan részt vesznek a rókavadászaton :) , de úgy gondolom ez az áldozathozatal belefér!

Lona1, Ági: Sokat gondoltam rátok és szorítok!!! :lol:

Mereszt: Gondolj inkább most az öribabára és kevésbé a lombikra, főleg ha rossz érzéseket ébreszt! Nagyon-nagyon szorítok nektek :shock:

Melcsi: A barnás kérdés megoldódott már?

Icsilya: Jól vagy? Levi rendbejött?

És persze kitartást mindenkinek akinek szüksége van rá!!

Jó éjt mindenkinek!!
pézsé

Sziasztok lányok! Kép
Ahhoz hogy mindenki tisztán lásson hogy azok akiknek sikerül a lombik miért mennek el ebböl a topikbol vagy miért jönnek ritkábban az lapozzon vissza a 318-ik oldalra és onnan kezdödnek a konfliktusok!Egy pár oldalon keresztül tart igy olvassátok el, mindent érteni fogtok!
Én is nagyon szerettem ide jönni és mindig olvasgatlak benneteket de jobb a békesség mindenkinek!
Szoritok mindenkinek nagyon nagyon!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Lona!
te itt csendben vérvételre mész holnap :?: :D Nagyon nagyon drukkolok!
Ági!
Ne is törődj a lakással, még kevesebbet fogsz vele foglalkozni, a baba miatt :D
Emma!
Emesével nem voltam ennyire rosszul, az elvesztett babámmal, aki fiu volt, viszont igen. Ebből tisztán lejöhet, hogy fiu lesz. Legalábbis a férjem szerint :lol: Pont ma hallottam a Tv-ben vmi hülye beszélgetést, miszerint a férfiak már akkor a vérünket szivják, amikor még meg se születtek! Nem pont igy szólt, de elgondolkoztató :lol:
De egyáltalán nem bánom, sőt örülök minden jelnek, ami Tőle jön :D
Pézsé!
A barnácska kitart mellettem, de elhatároztam, hogy nem fog bajt csinálni!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok

Nagyon nagyon drukkolok mindenkinek ahoz amihez kell.

Melcsi
ki beszélt a TV-ben ilyen hülyeségeket, én azt tudom, hogy nekem a beülti után 2 hét volt rettenet, de hányinger terhességi jellegzetes panaszok semmi nem volt, Nekem annyira nem szívta a vérem, hogy alig mocorgott, ha már megmozdult én újjongtam, a CTG vizsgálatoknál is néha úgykellett böködni hogy mocorogjon. Úgyhogy nekem nemszívta semmimet. Ja és nekem az egyik munktársam azt mondta, arra hogy nem igazán mocorog (neki 3 nagy gyereke van vegyesen) hogy szerinte tuti fiú, mert lusta, és hát fiú lett.

Emma
mikor volt a cikk az origon, mert én mindennap végigvizslatom de nem találkoztam még vele

Mereszt
ne rettegj, nem tesz jót neked, inkább gondolj csak szép dolgokra és arra, hogy legközelebb tuti

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

SZiasztok! Ma még senki? :shock:

Mereszt,
Háát itt ott meg kellett vele küzdenem! :roll:
Azt hiszem ezentúl maradok a jól bevált délnél, csakis abba az irányba utazom! :D

Remélem elmúlik belőled a félelem, és a hogy közeledik a következő időpont, már várni fogod! :)

Melcsi,
biztos nem lesz gond :)

Lona???
drukkolok ám! :)

Emma,
tüszők? :wink:
angel37

angel37

Hahó Csajok
Imáim, hogy 5 és 10 közötti dbszám legyen, meghallgatásra találtak. 9 szépség van, 12-13mmesek :lol: 5egyik, 4 másik oldalon.
Méhny: 11 mm.
Vérvétel is volt. Vissza kell venni 112-re az adagot.
Szóval eddig - Istennek hála - minden OK.
Vasárnap kell mennem megint uh-ra, valószínű, hogy szerda körül punkció.

Lona
Nem találtam ki, melyik vérvételes lányzó voltál te...

Harcika
Mi találkoztunk :lol:
emma1976

Sziasztok

Angel
köszi, hát ez rettenet, de nagyon remélem, hogy legalább hallgatnak Kaáli profra, mert ha nem, akkor itt gyerekek nem nagyon lesznek, főleg ha a Kaáli Intézet megszünik akkor aztán azon kevesek is várhatnak nem hónapokat a bebocsátásra, hanem talán akár 1 évet is.
Na mindegy, sajnos a programban résztvevőket nem kérdezik meg, csak az érdekli őket hogy nekik jó legyen.
Én mind ki.......... őket, csak azt nem nézik hogy nyugaton nem ennyit keresnek az emberek, hanem jóval többet, és max nem mennek nyaralni hanem gyerekre fordítják azt a pénzt, nálunk meg ezek után ügye v. gyerek v. kaja lesz, főleg jövőre a + 50%-os gázáremelés mellett.
Bocs de ez kijött belőllem, mert mindig minden olyan kérdésben olyanok döntenek akiknek van mit a tejbe aprítani, és nem okoz gondot az a pár ezer ft-os többlett havonta.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
abszolút igazad van!
Ezeket a remek döntéseket tehetős, többgyermekes emberek hozzák, az igazán érintettek meg le vannak szarva :evil:

Jujj, azért a Kaáli csak nem zár be! :shock:

Emma,
gratula, csak így tovább! :)
Látod, jól szúrtad be azt a gonalt! :lol:
angel37

sziasztok!

szomorúan olvastam én is a cikket :evil:
szerintem erre is azt fogják kitalálni, hogy csináld hitelből. Max ha nem tudsz fizetni elveszik a gyereket, meg a házat.
fujj ez nagyon morbid volt, de Magyarországon most ez a divat, majmoljuk a nyugatot, kapsz 8 féle hitelkártyát és nyugodtan költheted a pénzt, csak azt felejtik el, hogy nyugaton kicsit több fedezet áll ezek mögött, és tök mind1 mihez nyúlsz nem fognak hitelképtelenné nyilvánítani.
ja és ami megdöbbentőbb, hogy ausztriába olcsóbban tudok bevásárolni mit itthon és nekik ehhez még 3x annyi fizujuk van.
no comment!

Lona!

miujs? már tűkön ülök!

Emma!

ügyike vagy! mikor lesz punkció?

Ági!

szarjál a lakásra. Őszintén szólva, mivel állandóan rosszul vagyok, meg a férjem eltiltott a pórszívózástól, a pihenőéletmód miatt, rohan a lakás :)
szegény most megtudja, milyen ha munka mellett még háziasszony is akarsz lenni :)
de nagyon édes :)

katyerina

Erika! Egyetértek veled... Én is most aggódom szét magam a gázáremelés miatt, meg hogy valahogy spóroljunk össze egy cserépkályhára valót...
Elolvastam a cikket is, és könnybe lábadt a szemem... Tudom, hogy mit (KIT) köszönhetek a Kaáli Intézetnek és én az összes kezelést kifizettem, mert nem vagyok támogatott lombikos! És ha a Kaáli nem lenne, akkor a hasonló helyzetűekkel mi lesz? Évekig rengeteg pénzt fizettem a tb-nek, és mikor rászorultam volna a kezelésre, csak széttárták a kezüket, azt mondták, fiatal vagyok próbálkozni kell, és minden vizsgálat nélkül hormonális támogatással akarták elősegíteni a terhesség megtartását. 3 vetélés lett a vége.
Ha nincs a Kaáli, és nincs elég pénzünk utazásra, kezelésre, gyógyszerre, SZAKÉRTELEMRE, akkor most nincs baba a pocakomban. Soha nem mertem volna még egyszer belevágni anélkül a háttér nélkül, ami a Kaáliban van.
És mi lesz a lombikosokkal? Hány esetet látunk, mikor 4., 5. próbálkozásra sikerül? Dühítőnek tartom, hogy magyarországon a népesedéspolitika kb. annyit jelent, hogy az állam kifizeti a családi pótlékot x gyerek után, amit a kedves szülő aztán a kocsmában még aznap el is költ... A gyerek meg éhes az iskolában, és azért születik újabb testvére, hogy legyen a szülőknek miből/kiből élni. Ez nem kiadás és nem probléma az államnak. Ezeket a gyerekeket próbálom én emberré nevelni az iskolában... a szívem szakad meg értük.
Ne haragudjatok lányok, hogy mindezt leírtam, de kiakaszt, ami ebben az országban folyik... (És majd akkor tessék a magyarországi biztosítót az angliaihoz hasonlítani, ha a bérem is annyi lesz, mint egy ottani két diplomás értelmiséginek!)

A babákért és értetek nagyon szorítok, és a babás/babaváró fórumon mindenki szeretettel várunk! Előbb v. utóbb mindenki rátalál a kisbabájára!

dkata

Sziasztok

DKata
megkérdezhetem, hogy titeket miért nem támogatott a tb?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Sajna nem sikerült.
Voltam bent vérvételen és Harci olyan rendes volt, hogy teljesen megnyugodtam. Reggel megcsináltam a tesztet, de csak én láttam rajta a halvány csíkot... na persze, mivel a hcg-m 0.1 lett.
Úgy látszik sas szemem van :D

Emma!
Nem találkozhattunk, mert én késöbb mentem mint te.
Ugye a teszt után elkámpicsorodtam, de a férjem hosszas unszolására mégis bementem, ami nagyon jó ötlet volt. Gratulálok a szép eredményekhez!! :)

Harcimókus!
Köszönöm mégegyszer a törôdést!!
Nagyon jól esett!
Legközelebb már nem rontom a nyakláncod statisztikáját :wink:

Lona
lona1

Erika! Azért, mert nálunk nem lombik volt! Vis a babát mi "csináltuk", de előtte a ciklust rendesen beállították (úgy, mint egy lombikosnál, de nekem nem kellett annyi tüszőt érlelni (nehogy sok baba legyen)). A leszívás-beültetésen kívül minden ugyanaz egyébként, csak a gyógyszer kevesebb. Talán az inszemre jobban hasonlít, csak a párom az "inszeminátor". És ezt a tb nem fizeti a Kaálinak (lehet, hogy egy állami kórházban fizette volna, de nem tudták vagy nem akarták megcsinálni!!!). A mi kiadásunk egyébként elenyésző volt egy lombikhoz képest. Uh-k, gyógyszerek, mint mindenkinek, de a lombikosoknak sokkal több kell, nekem az 1 havi nem volt több 20 ezer ft-nál, + vérvétel, mikor + lett a teszt - összesen egy ciklus 60 ezer forint körül lehetett (+ a szabadságok, utazás mert nem Pesten lakunk) ezért nem is értem, miért nem támogatja a tb. Vagy egy állami kórházban miért nem vizsgálnak ki ilyen alaposan, és oldják meg a problémát? Nekem is jobb lett volna helyben, kényelmesen "kezelődni", ráadásul megyeszékhelyen lakunk, nem a világ végén.

Egyébként találtam egy régi ígéretet, csak az olvassa el, aki fel akarja bosszantani magát:
http://www.origo.hu/itthon/20050111olcsobba.html

dkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?