Sziasztok!
Tiop, jajjjjjj, de örülök, hogy jelentkeztél!!!!
Eszméletlen, mennyit nőttek és változtak a gyerekeid! Roli és Anett sokat komolyodott, Zsani is rengeteget nőtt. Nagyon cuki a haja!
Sajnálom a himlőt. Te is beteg voltál, vagy csak a lányok? Gyere, mikor tudsz, mostanában tényleg nem igazán pörgött a fórum, leszámítva az ovitémát.
Nircee, gratula Simi felállásához!!Jól belehúzott a kislegény!!
Henus, Szantre, Sára dettó pancsolás terén. Ő is behurcolja a vizet a kiskonyhájába, a múltkor is már csak azt vettem észre, hogy úszik a szoba
Nálunk pont jól jön ki, ha felveszik Sárát, mert szeptemberben lesz három, akkor kezdhet. Ha nem, akkor sem lesz tragédia, itthon marad még egy évet, csak a gyerektársaságért szeretném, ha járna. Meg én délben hazahoznám mindenképpen. Nem lenne ottalvós, mert itthon sem alszik el délután, oviban meg szerintem főleg gond lenne az alvással. Bár, ha látja, hogy minden gyerek alszik, lehet, hogy ő is megpróbálná....ki tudja??
Hétvégén megyünk Bécsbe gyerekestül. A barátnőm ott él, és most fog vasárnap bérmálkodni, és meghívott minket. Annyira várom ezt a kiruccanást, még soha nem voltam Bécsben. A két gyerekkel meg igazi "kaland" lesz.
Anna mostanában kezdte összerakosgatni az azonos szótagokat, annyira édes, mikor mondja, hogy baba, mama, dede. Az apa-apa is szerepel már a repertoárjában, az apja nagy örömére, és büszkeségére.
Hogy Sárikáva is büszkélkedjek egy kicsit, ő meg ismeri a színeket. A számokkal is barátságban van, a múltkor a Jim-Jam-en nézte azt a kérdezz-felelekes feladványt, négy autó jelent meg a felhőn, és mikor kérdezték, mennyit lát, nézte, nézte, majd rávágta, hogy négy.
Néhány betűt is felismer, és a múltkor azt kérdezte az öcsémtől, hogy "Béla, hogy kell olvasni?"Erre a lüke öcsém rávágta, hogy mire négy éves leszel, megtanítalak olvasni.
Na, most lépek, jó éjszakát mindenkinek!