Sziasztok lányok!
Két napot kihagyok és már követni sem bírom az eseményeket....Igérem, minden nap jönni fogok, nehogy kimaradjak a nagy család történéseiből
Lullaby drága druszám,
Én nem mondom azt hogy sajnálom, még ne add fel, lehet hogy a barna ellenere van ott valami !! Péntekig, vagy amíg meg nem jön rendesen minden lehetséges !!! Én még mindig drukkolok
Lara, Zsu, Manó és mindenki aki segített összehozni a táblázatot, nagyon szupi, nálam az egyetlen kiegészítés, hogy Kovats doktorno az orvosom. Olyan jó rajta lenni a listán
Azt hiszem Lullaby es Milena utan en jovok a teszttel, remélem a zebrások között leszek
Manó,
sajnálom hogy te is átestél a hiperstimun, de hátha ez fog segíteni
Woodi,
Örülök hogy ilyen stramm a szervezeted, hidd el, felveszed a versenyt minden huszonévessel
Milena
Neked is megy a drukk a tesztig, neked kell elol jarnod a jo példával
Zsu, ZSebi,
Ezerrel szorítok, remélem mire ti kezdtek, addigra en mar zebras leszek
Lara,
Sok sikert a gyogyszer vadászathoz, szerencsére sok a segítő kéz nálunk
Dóri,
Jó hogy újra itt vagy, a próféta szóljon belőled. Én is pályázok arra, hogy hamarosan atkerüljek az általad indított topikba. Karácsonyra remélem már legalább 4-5en ott leszünk innen !
Mandaran Anna, Snori,
Üdv a csapatban, ne maradjatok sokáig, menjünk inkább a babás topikba.
Fodrász,
Nekem a párom szedi a MACA-t, nem is teljesen rendszeresen, napi 2-3-at, attol függ hogy van itthon. Most telt le a 3 honap, es most mutatkozott a hatasa. Ilyen spermaképeink voltak:
Majusban MACA előtt 50 mio, 20 % jól mozgó, júliustól szedte a MACA-t
Szeptemberben 40 mio, 30 %, októberben 45 mio 40 %
Reméljük hogy ez a szép javulás plusz az én 4 clostis petesejtem jövö hetre babat növeszt
Szerintem mindenkepp erdemes megprobalni, artani nem art, de nem mindenkinek segít. Próba cseresznye...
Evike,
Üdv itt nálunk. Nekem volt kontrasztanyagos átjárhatóságim. A sosrol nem tudok, ami nekem volt, az szerintem alaposabb, sajnos nalam rögtön ki is mutatta mindket oldalon az elzáródást. Előtte nekem is minden hormoneredményem rendben volt. De hiába a szép peték, ha nincs hol lejutniuk a méhbe. Igy ezt a Kaáliban mindenképp megcsinálják, hogy el tudják dönteni, inszem, vagy lombik kell-e. Engem elküldtek laparra, ahol végül is átjárhatóvá tettek, igy most inszemelünk...Remélem eredményesen. Neked is sok sikert, itt jo kezekben vagy.
Kriszta