Sziasztok!
Kis.csillag: köszi, lehet, hogy kipróbáljuk az espumisant, ha szükség lesz rá, lekopogom, egyenlőre nem kell
én igyekszem Bálintot a saját helyén altatni, márcsak a légzésfigyelő miatt is, és egyenlőre örülök, ha éjjel kibír 4 órát evés nélkül
ügyes Máté, hogy már így forgolódik, pár nap és visszafordulni is biztos megtanul, addig kitartás!
Gyöngyi: üdv itt! hogy bírod a meleget?
Kriszta: köszi, úgy néz ki, hogy túl vagyunk a betegségen, remélem Lili nem fázott meg, tegnap töltötték Apával a medencét és abban fürdött
el vagyok tűnve, mert ezt a hőséget nem bírjuk a tetőtérben, már reggel levonulunk lentre, meg a kertbe, a gép meg fent
, a laptopot meg nincs huzatom cígölni
nagyon édes Gergő!
Nálatok tart még az imádat? nálunk igen, pedig azt hittem le fog csengeni hamar
Lili azt mondta, azért kell sokat puszilgatnia Bálintot, pl. evés közben is, mert olyan sokat alszik
ngyon sajnálom, hogy ilyen sokat kínlódtok a hasfájással, a gripe nekünk nagyon bevált Lilinél
Éva: jó, hogy írtál, szorítok, hogy minden rendben legyen! maradjon csak Petra még egy kicsit!
ja, klíma az nincs, de a szülőszobán úgy láttam van, meg ablakok is vannak, én is nyitott ablaknál szültem
evaczak: jók ezek a képek, de sajnálom, hogy kínlódtok
Zsuzsi: szívből gratulálok, nagyon édes Zsolti! ha van időd írd meg, hogy hogy alakult, miért lett császár és hogy voltál megelégedve a doktornővel
Ági: én is nehezen mertem levetkőztetni, de csak bodyba van
nagyon jók a képek, szép nagyfiú Zsolti
, szorítok, hogy lekerüljön a terpeszpelus
a pelenkába kakálással kapcsolatan, szerintem nem szabad erőltetni, főleg ebben a "kistesóm született" helyzetben nem, tudom, hogy egyszerűbb lenne, meg Zsófinak is kényelmesebb, de a barátnőm lánya 5 évesen szokott le erről egyk napról a másikra, ehhez is meg kell érni
Buba: nagyon csini Dorina!
mi ki sem megyünk az utcára, ha nem feltétlenül kell
szép estét mindenkinek! remélem enyhül kicsit a hőség