Ditke
Tesztelés, holnap reggelre elhalasztva!
Én is a Bromo-ból ½-et szedek!
Igen, köszi már jobban vagyok!
Jajjj a privit elfelejtettem elküldeni, na majd most, vagyis reggel elküldöm.
Köszi, Anyának azóta nem volt rosszulléte…..szerencsére!
Szerintem, az előző lakásunk eladása miatt volt annyit ideges, mert amióta azt eladtuk, azóta sokkal, de sokkal nyugodtabb!
Persze még hátra van a másik lakásunk eladása is, de mivel azon a lakásunkon nincsen hitel és nem magas a közös költsége sem stb. nem annyira sürgős számunkra az eladás, így lazábban is veszi ezt az ingatlant, nem úgy, mint azt, amit már eladtunk.
A mosógépet, az egyik barátnőm édesanyja vette meg, akinek már 3 hete ígérte a bátyám, hogy amint lehet, elszállítjuk neki és akkor Ő ki is fizeti neki. A 3 hetet viszont túllépte és most hétvégén a legnagyobb viharba szállították el a férjemmel.
A mosógép sikeresen megérkezett a barátnőmékhez, a fiúk be is állították a helyére, a bátyám megkapta a pénzt és mire elvonult a vihar Ők visszafele jöttek már az iroda fele. A mosógép ára viszont nem sokáig maradt a bátyám kezébe, ugyanis pénteken mikor kint volt nála a gázos azt mondta, hogy olyan rossz állapotban van a berendezés, hogy még szerencse, hogy nem robbant fel olyan xar az egész. Így hétfőre a bátyám megbeszélte vele, hogy jöjjön ki és csinálja meg. 45.000,-Ft-ba került a 2 órás szerelés!
A lakást, sorházi lakást, házrészt, házat időnként nézegetünk és olykor-olykor meg is tetszik egy-egy, de mikor az adott telefonszámot felhívjuk, mindig vagy azt közlik velünk, hogy már elment vagy azt, hogy a foglalót már letették.
Így, hogy egy foglalónak megfelelő összeg sincs nálunk, képtelenség valamit is lefoglalni, megvenni, pedig ismerünk olyan eladót, aki a foglaló letevése után bőven tudna még várni a lakásvásárlással. Most hétvégén, szombaton a párom édesanyja szólt, hogy náluk ott lent Fóton, van most egy gyönyörű eladó családi ház. Vasárnap le is mentünk megnézi, hááá…….csodaszép!!!
Fóton a hegyen van, gyönyörű kilátás van és persze nagyon jó levegő!
Egy építész csinált meg benne mindent, minden vadi új!:) A helyiségek arányosak, szép színnel vannak ki festve. Ha jól emlékszem 50 nm alul, felül. Alul van egy rendes előszoba, aztán egy nagy konyha, ahova egy nagy étkezőasztal is elfér. Ugyanitt az alsó szinten van még egy szép fürdőszoba (tusolós, mosógép férőhelyes) és egy kisnappali. Az alsó szinten a konyhából ki lehet menni a hátsó udvarra is. A felsőszinten, ahogy felérünk a lépcsőn, jobbra van egy fürdőszoba (kádas, wc-s), mellette pedig egy felnőtteknek való szép nagyszoba. A lépcsőtől balra fordulva van 2 arányos gyerekszoba.
Az eladó mondta, hogy az egyik szobát narancssárgásra, kislányosra festette, a másikat szobát pedig kékesre, fiúcskásra.
Mondanom sem kell, a férjemmel teljesen elolvadtunk, annyira megtetszett az egész ház és a helyiségek
15 M, de 13,5 megvehetnénk. Ja és a kert, akkora, hogy a kocsink 6 is elférne a ház előtti és mögötti kertben. Sok helyen megvan hirdetve ez a ház és ahogy az eladó szavaiból kivettük nagyon kellene neki a pénz, így szerintünk nem nagyon tud várni az eladással.
Persze azért, hogy valami hátrányt is mondjak, az út nagyon xar, tiszta földes út van ott és nem tudni mikor csinálják meg. A buszmegálló kb. 10 percre van a háztól, a vasútállomás pedig olyan 15, 20 perc gyalog. Gondolkoztunk azon, hogy hogyha megvennénk, akkor az nagyon jó lenne, de nem maradna semmi a bútorokra, berendezésre. Jelenleg ugyanis van egy IKEA-s komódunk, polcunk és dobozaink + sporttáskáink megpakolva. Ja és egy szőnyeg is van!
Az iroda egyenlőre még nem tudom, hogy hol lesz, de mindenesetre nem szeretnék tőle nagyon messze lenni. A másik meg, hogy én olyan helyre szeretnék költözni, ami központilag nagyon jó hely. Bolt, doki, ovi, bölcsi stb. Ne legyen nyüzsi, de ne is egy madár látta hely!
Sajnálom, hogy nem volt valami jó az első napod a melóhelyeden!
Én se voltam nagyon feldobva, amikor inszemi után egy, két nappal bejöttem dolgozni. Olyan érzésem volt, mint aki először jött erre a munkahelyre és nem tudja mit kellene csinálnia, mert a telefonok szóltak, Anya hol evvel beszélt, hol avval. Gépelt, elrohant, visszajött, ügyfelek jöttek stb.
Szóval nem örültem, hogy bejöttem dolgozni.
Párnap kellett aztán ismét olyan volt mint előzőleg.
Az inszemi utáni barnázásról 2 embertől is hallottam, hogy az jót jelent és ezeknek az embereknek kisbabájuk, kisbabáik is lettek
Nekem a 6 inszem alatt egyszer sem volt ilyen tünetem. Fájt a hasam, görcsölgetett a méhem, de egyszer sem volt barizásom.
A petefészek görcsölgetés nem feltétlenül jelenthet rosszat, lehet, hogy most dolgozik a szervezeted azon, hogy megtermékenyüljön a petikéd. A beágyazódás az inszemitől számolva 7 nap, tehát lehet, hogy éppen ágyazódik.
Persze az is lehet, hogy cysta, habár ez egyáltalán nem biztos.
Nekem volt olyan, hogy a bal oldali petefészkem (ami átjárható), annyira fájt, görcsölgetett, hogy az nem igaz. Aztán az uh vizsgálatkor kiderült, hogy a jobb oldali petefészkemben lett egy cystam.
Jövő héten már hétfőtől elkezded a tesztelést? Jajjj, nagyon drukkolok
Nem egy embert ismerek, akinek már rögtön az első inszemije sikerült. Remélem most Te is csatlakozni fogsz hozzájuk!!!