helló lányok!
laura üdv. közöttünk!
nagyon szorítok neked! hajráhajrá!
enikő, nagyon sajnálom, ne keseredj el kérlek!
hugi, örülök, hogy nem fáj már a fejecskéd. csoki megy még? vagy van már valami új kedvenc?
hogy érzed magad mostanság?
andy, továbbra is szuper jók a képeid!
vasikáé, biciklizz csak jó sokat, nekem már sajnos azt sem lehet...épp tegnap mentem ki a garázsba amikor is találkoztam az én kis bringámmal, olyan szívesen tekertem volna egyet...
baba, további jó kertészkedést neked!
tocsa, lefotóznád a virágocskáidat egyszer?
örülök, hogy jól vagy. marci baba nagyon édes!
tinkyb, bibus mi újság veletek?
noki, már nagyon várom az új képeidet!
zsiby, mi va helyzet veled? annyira régen jelentkeztél már!! nagyon várunk!
szóval lányok én ma voltam a c-ben...laura lehet, hogy láttuk egymást? csak az a baj, hogy én szinte senkire sem emlékszem...vv-re mentem nyolcra. majd 11-re uh-ra... ma vagyok 12 hét 6 napos és a genetikai vizsgálat volt napirenden. képzeljétek kósa doki vizsgált, nekem nagyon szimpatikus volt, jó a humora.
és tényleg nagyon óvatos volt, maximálisan elégedett voltam vele.
eredmények valamikor a köv. hétre várhatóak. nem is tudtam, hogy az istenhegyin elemzik, sok jót hallottam a klinikáról.
amúgy kicsit furcsa volt a szitu, mert egy héttel ezelőtt amikor v. dokinál voltam, kérte, hogy a pénteki vizsgálatot (mert első körben akkora voltam beírva, tehát a mai vizsgálat időpontot) tegyük át hétfőre, mert ő pénteken nincs és nem szeretné, ha más vizsgálna...és a vért sem kell levetetni a c-ben, majd megbeszéljük hétfőn a vizsgálatkor és kedden szerdán meg lesz vv is... mondjuk nem igazán értettem, mert úgy tudtam, hogy ez egy olyan vizsgálat, amit csak adott időintervallumban lehet elvégezni... úgy éreztem kicsit lazán kezeljük ezeket a dolgokat, de gondoltam a v.doki biztos tudja mit csinál.
tegnap kaptam egy hívást a c-ből, hogy ma feltétlenül jelentkeznem kell, mert ma van az utolsó időpont, hogy a vizsgálatokat elvégezzék, a hétfő már késő...nem értettem az egészet, de természetesen jelentkeztem ma és megcsináltak mindent, én megnyugodtam, mert talán tényleg így volt a legjobb.
hétfőn meg visszahívnak, hogy most kell mennem v. dokihoz vagy sem...
móricka, mert így hívjuk a babót most
jól van, egy centit nőtt egy hét alatt, így már 7 cm
és hát megint nagyon édes volt. bízom benne, hogy a vizsgálatok eredménye is tökéletes lesz.
puszi nektek! vigyázzatok magatokra!
ha nem is reagálok azonnal, általában naprakész vagyok, hogy mi is történik a fórumon, tehát írjatok jó sokat.