Sziasztok!
voltunk ortopédiai kontrollon, minden okés, most már szép szimmetrikus a két combcsont, tornáztatni még kell Mátét, de már nem minden pelusozásnál, és legközelebb csak akkor kell menni, ha már önállóan jár. ez szerintem egész hamar "meglesz" mert iszonyatosan gyúr a gyerek
hasról hátra már forog, múlt héten kezdte el az új tudományát, persze ez még nem fix program neki, de egyre többször sikerül, a hátról hasra ég nem megy, de nagyon próbálkozik, aztán sípol, hogy helló valaki, hasra fordítom /de csak félig szokta, ő fejezi be a mozdulatot/ és rettenet boldog hogy akkor igen ő ezt akarta
meg kell zabálni
nálam még mindig nyűglődés van, az a "legklasszabb", hogy nem tudják még mindig, hogy mi a bajom, de tömnének gyógyszerrel, ami mellett nem lehet szoptatni...no comment. /a lábzsibbadás mellé bejött a szédülés és a homályos látás is/
huh, visszaolvastam, de nem jegyzeteltem
Peni: Soma hogy van? a kis sebe már begyógyult szépen? és te hogy vagy kismami?
tegnap volt nálunk egy baráti házaspár, és 18 hetes a Réka, hát ott nosztalgiáztam a pociját nézve
leda: üdv! nagyon tündér a kisfiad!
megnéztem az összes képet, bocsánat ha valakit nem említek személyesen, a korral jár
rota: nekünk már a hűtőben figyel a második kör. alapból be akartuk adatni neki, de úgy meg pláne, hogy rajtam szülés után egy héttel ment végig, és nem kellett sok a kiszáradáshoz. kombinálódott még egy kis fini gyerekágyi lázzal. remélem a kistesónál ilyen nem lesz.
gyerekorvos: a körzetessel mi sem vagyunk megelégedve. ráadásul nem is ahoz a dokihoz tartoznánk, de a kompániából ez a legjobb. én kicsit "fújok" rá azóta, hgy oltotta a gyereket amikor még kicsit taknyos volt /1 hetet várt csak/ hát meg is lett az eredménye. 1 hét volt mire kiheverte az oltást a gyerkőc. a Ritz dokinéni nekünk is szimpatikus, a másik gyerekorvosnő annyira nem "jött be" nekünk.
húh, mit is akartam még az életjelen kívül...szét vagyok esve agyilag
sheila: gyerkőcök jobban vannak már?
Mona: Danust elvittétek Telkibe? kiderült már miért beteg 3 hete?
bigike: szoptatásnak miért lett vége? nem kéri a melled? sajnálom! biztos rossz érzés volt.
petramama: hú, már két hónapos a gyerkőc! azta, hogy megy az idő
jud:örülök, hogy jól éreztétek magatokat Alsópáhokon, és nem szereztetek be semmi "extrát"
hablaty: úszással kapcsolatban lett valami előrelépés? /hosszúhajú apukák stb./
kicsinyítek képet a kis husigombócról
6160 gr volt tegnap előtt
pont a duplája a születésinek, pedig ahogy indult az egész szoptatás/kínlódás nem gondoltam volna, hogy ilyen szép husi lesz