Kedves Rita!
Örülök, hogy írál nekem pár sort. Te hasonló korú vagy mint én, én 1977. november 17-én születtem Szentendrén.
Örülök, hogy szimpatikus volt neked Lacza Dr. én is nagyon szeretem, főleg azért mert állandóan mosolyog, és annyira közvetlen velem.
Szerintem akár az unokája is lehetnék, olyan nagypapás nekem de korához ( 65 ) képest szerintem nagyon jól tartja magát!
Egyébként szívől gratulálok Neked a kisbabádhoz!
Hogy hogy lelépett a dokid???
Olvastam valamit az előzményekben, de egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet az, hogy az utolsó pillanatban leleépett.
MIért lett császár???
Lehet, hogy nekem is az lesz, de ez még a jövő zenéje, sok mindentől függ, olvashattad a bemutatkozó soraimban.
Leírnád nekem, ha nem teher, hogy hogy is volt?
Magától indult meg a szülés, vagy porgramozott császár volt, ha igen akkor miért?
Milyen volt az előkészítés?
Fájt-e a katéter, hogy hogy Epidurál volt és nem spináli érzéstelenítés, úgy tudom a szülésznőmtől, hogy csaszinál azt adnak?
Tettek-e a sebbe csövet? - Azt mikor vették ki?
Igaz-e, hogy 4 órával a műtét után fel kell állni és lezuhizni?
A katétert mikor vették ki?
Nagyon fájt a hasad?
Varrattal engedtek haza, vagy kiszedték amikor hazajöttél?
Hány napot töltöttél a kórházban?
Mikor mentél a baba-mama szobába?
Mikor indult be a tejed?
Ki azt akit ismersz Pilisszentkereszten???
Hogy hívják? Hallottam valakiről akinek már két nagy fia van és most kislánya született, de ő jóval idősebb mint mi ugye???
Te hol laksz???
Mekkorák a fiaid???
Nagy lehet az öröm, hogy vége kislány van a családban.
Mi is azért vágtunk bele a harmadik terhességbe, mert kislányt szerettünk volna. Tudatosan készültünk rá, 5 hónapig hőmérőztem, hogy a legnagyobb esélyekkel születhessen kislányunk, a peteérést megelőző 36-48 órában voltunk együtt.
Rögtön az első hónapban összejött a baba, és 100 %-osan meg voltunk győződve róla, hogy kislányunk lesz, amíg a 4D ultranagon meg nem pillantottuk a kicsi édi kukikáját
!!!
Lacza Dr. azt mondta, le kell cserélni a férjemet, mert valószínű benne van a hiba, és nagyobb %-ban vannak nála a fiú ivarsejtek mint a lány ivarsejtek! Ez van !
Legalább nem kell ruhatárat cserélni
- pedig de szívesen lecseréltem volna, de ezt csak halkan mondom, nehogy megsértődjön a kicsi Olivér!!!
Most már rengeteget írtam neked, úgyhogy búcsúzom!
Szia Sziszike és a fiúk
Utóiratí: Ha kiváncsi vagy ránk, akkor nézd meg az albumokat amiknek leírtam az elérhetőségét, remélem tetszeni fognak a képek!!!
Kedves Philissa!!!
Remélem hamarosan lesz időd megnézni a fényképeket!
A csecsemősökkel én sem voltam kibékülve, sok olyan eset volt, hogy bementem a csecsemős szobába, és egy csecsemős nővér sem volt ott és a gyerekek csak üvöltöttek.
Nem segítettek semmit, sem a szopatatásnál, sem a baba ellátásánál. A Budai Honvéd kórhában teljesen más volt a helyzet, ott mindent alaposan megmutattak, és sokkal közvetlenebbek voltak mint a Margitban.
Még szerencse, hogy nem az első babámat szültem ott, hanem a másodikat, így sokkal rutinosabb voltam.
7 - órával a szülés után nekem kellett kivenni Dominikot az inkubátorból, és átöltöztetnem, mert teljesen átpisilődött
!!!
Benikét a műtét után nem is mertem megfogni, úgy adták a kezembe.
Hidd el nagyon sokat számít, hogy hanyadik babát szülöd, majd hamarosan te is megládot, ha újra babát fogsz várni, és nagyon szorítok neked.
Kiket ismersz Pilisszentkereszten??,
Én a CSerfa utca 3-ban lakom ez az utca a felső kocsmánál lévő utca, jó meredek felfele. Nem tudom emlékszel-e arra, hogy hol volt régen a cukrászda, de a felette lévő ház a minek, vagyis a szüleimé!
Most már búcsúzom, várom mihamarabbi válaszodat!
Szia Sziszike
Kedves Nicki!
tulálok a kisbabádhoz!
Örülök, hogy te elégedett voltál a csecsemősökkel, szerencsés vagy!
Jó egészséget nektek, és sok-sok tejecskét!
Szia
Sziszike