Sziasztok!
Na,én meg pont ezt a négy és háromemeletest találtam instabilnak...persze csak ott ránézésre,nem használat közben.És a Kikában 9ezer körül van.
Ilyen lepkeszárító félém van,csak nekem a két oldalán levő rész nem hajtható,hanem kihúzható,mert úgyanabba az irányba állnak rajta a drótok,csak vékonyabb mint a közepén.Gardénia,és nagyon jó,de erre is csak 1-1,5 adag ruha fér el.Amit most vettem a tescoban pelenkaszárítót,annak 6.5 méter körül van a szárító felület
Akkor ez nagyon kevés,nem?
Egymás mellett 2 nagyobb rugi is bőven elfér,a legalsó csíkot viszont nem lehet rajta használni,mert az már csak 15 centire van a földtől,inkább csak a stabilitásban van szerepe,és akkor így 20 rugi,vagy body vagy ilyesmi fér el rajta egyszerre.
Till,nekem a Péterfyben úgy csinálták a terheléses cukrot,ahogy azt kell.Éhgyomri,majd az általam vitt glucose-t kellett ott beáztatni,meginni és két óra múlva újra vettek vért.És szóltak,hogy tíz percen belül kell meginni a lötyit,nem sokáig kortyolgatni,hát küzdöttem vele.
Eddig úgy volt,hogy pénteken jön az asztalos,összerakja a mi szekrényünket,átpakolunk,a gyerekek öröklik az előzőt,és kedden jön a festő,kifesti az egész házat.Erre tegnap este jön a festő,hogy a jövőhét már nem jó neki,mert bécsbe van munkája,ugorjunk neki ma
Persze a gyerekszoba eddig olyan mindenes szoba volt,elnyelt minden kacatot,limet-lomot,úgyhogy apával tegnap nekiugrottunk kipakolni.Este 11-ig raktuk,és mivel még nincs meg a szekrényünk,előzőekből mindent kipakoltunk,hogy mozdítható legyen,behúztuk a szoba közepére,aztán vissza mindent bele,hát úgy elfáradtunk.
Ma reggel meg az ágyunk ágyneműtartójából ki mindent,ott tartom a téli-nyári váltás ruhákat,most éppen a télieket,így viszont kétszáz kiló az ágy,gyorsan kipakolás,hogy mozdítható legyen.
A jó az egészben annyi,hogy a hétvégére teljesen kész lesz a gyerekszoba