Új privát üzeneted érkezett!

Jujj,tűkön ülök továbbra is,már párom lépett be az oldalra,látja rajtam a nagy izgalmat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

No,ezt Oroszlánnak küldöm a ma éjszakához!! :)
Vendég

Kukk,

Kpn,
anyanyúl :-) nem semmi.
volt már böködésem, M inszem előtt (2008. eleje), részben a nőgyogyós részekre, és részben a súlyomra vonatkozóan.
tartóssága: hát biztos hogy szükséges egy életmódváltás, tudok olyat aki már a többedik kezelésen van túl és 2-3x8 kg már lement neki és tartja és ehet mellette normálisan is.
étvágyam az tuti nincs ! kivi vagyok a mai mérlegelésre.
nagyon bízom benne hogy ez a kúra és az eredmények segítenek abban hogy agyban átálljak és magamtól is menjek tovább ezen az úton.
nagyon szeretném azt a húszast ledobni.

Oroszlán,
ha még otthon vagytok :-) írtam emailt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Oroszlán hírek: Május 16-án este 10:35-kor megszületett Nóri 3335 grammal, 52 cm-vel. Gyönyörű és egészséges :D

Itt is szívből gratulálok Oroszlán! :D

eszter82
Budapest

Jujj de jó,Eszter!!!!

Tudtam hogy fel kell kelnem!!!! :D :D :D

Oroszlán: tiszta szívből gratulálok pici Nórikához!!! Isten hozta közöttünk! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

No visszamegyek alukálni... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én és a megérzéseim... :D
Vendég

OROSZLÁN!
GRATULÁLOK NÓRI BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCIT KÍVÁNOK!

gyoreneildi

Oroszlán,
Gratulálok, sok örömet és boldogságot kívánok nektek!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Előbújok :-)

Oroszlán! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nektek :-)

Olvasgatlak Benneteket, nem vagytok elfelejtve....

Breki :-) már a 27. hét jajj de gyorsan megy az idő

Mi jól vagyunk,ez a 15. hét ma reggel torokfájással ébredtem :-(

Pocak : növöget, sajnos sokára megyek dokihoz máj vége, remélem minden rendben van. Szúr feszít más tünet nincsen.

Puszi Nektek remélem a köv talira el tudunk menni

Üdv!
Andi
kisborso

Gratulálok, jó egészséget Nórikának.
vicky79
Budapest III. kerület

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú micsoda hírek !

Oroszlán !

Szívből gratulálunk ! Sok tejcit és jó egészséget kívánunk Nektek. Várunk Benneteket haza :-) és persze a képeket és beszámolót is.

kubuspace

Jóreggelt!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oroszlán!!!! Nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek itt is!!!! :wink:

Nórikát ezzel a pár sorral köszönteném: :lol:

Mikor megszülettél, ünnep volt az égen.
Megkérték a Jóistent a kisangyalok szépen,
legyen ez a kislány szebb a százszorszépnél,
ragyogjon jósága szebben az ékszernél.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Gratula Oroszlán!Nórika Isten hozott,jó egészséget kívánok babának,anyának!!!

Kép
Kép
missancsi

Szépséges reggelt mindenkinek :D

Nóri,
Isten hozott kicsi világunkba! Egészséget, boldogságot kívánok Neked és szüleidnek! :D

Csajok,
nagyon elküldtem valamivel a hátamat, szinte az egész jobb oldalam béna tőle :? (anyum szerint ez a múltkori nagytakarítás folyománya)
Tudtok valamit amit ilyenkor a 3. trimeszterben még lehet használni??? Fastum gél, Voltaren, valami?????

Kép
judit0713

Juditkám: nem tudom, szerintem rá kéne csörögnöd S-re..... :roll: :roll: :roll: Majd Ő megmondja!!!

Jajj Csajok, olyan jó, hogy Oroszlán már túl van rajta és ott van Nekik Nóri baba!!! HOlnap ctg után felmegyek szeirntem megnézem Őket :)

A mienknek viszont nem akarózik kijönni, legalábbis semmi klasszik jelét nem látom..... B. Patópál Iza ez a gyerek... Pedig mondtam Neki, hogy vegyen példát Nórikáról.... :lol: :lol:

De Ő csak táncol odabent, de tegnap óta olyan intenzíven, hogy ne tudjátok meg!!! Hú, úgy megsorozta este az apja tenyerét is.... :wink: :wink:

andrea-1

Andikám,
hát ha hidegre nem akart előbújni, talán majd most a melegre :wink:
Istentelen melegeket írnak a hét második felére, hátha ez jobban teccik majd a kisasszonynak :D

Kép
judit0713

Hát akkor viszont az annya-lánya lesz, mert az nagyon imádja a jó kis meleg, napos időjárást..... :shock: :shock: :shock: :shock: Meglátjuk..... :wink:

andrea-1

Oroszlán, GRATULÁLOK NÓRI BABÁHOZ! Sok-sok boldogságot, örömöt és persze tejcsit kívánok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Judit,
nekem mintha rémlene hogy homeos kenőcsök is vannak ilyen esetre, de én is inkább S-t kérdezném meg hogy mit lehet.
vagy kismama masszázs, mert hátat- vállat ilyenkor is lehet.

Andi,
hamarosan eljön Iza napja is! :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Oroszlán!
GRatulálok Nóra babához,sok-sok tejcsit kívánok neki!
Andikám!
Hajrá, légy te a következő!Pusz!
ritabmc

Zsuzsi!
már neked sincsen sok hátra!
Vigyázzatok magatokra lányok!
Eszter!
Örülök hogy nemsokára kezdhettek!
Mi követjük Fülöp doktor útját,elvileg július az"engedély "ideje.
:lol: :wink:
ritabmc

Lányok,kérlek drukkoljatok nekem nagyon mára...
fél11-re megyek a dokihoz,kiértékeli a cukromat is,no meg a szokásos kedvenc manuális vizsgálatom... :shock:

de most csak a cukor érdekel,hogy mit mond rá...

Köszi! :)

Andi: hányra mész holnap ctg-re?
Vendég

Béku: 10.30
Cukorhoz a legjobbakat!!!! :wink:

Rita: szia!!!! :wink: Vélhetően én leszek... remélem... :shock: :shock: :shock:
És utána Értetek drukkolhatunk... végre!!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Oroszlán, gratulálok Nóri babához, sok tejcsit, mielőbbi felépülést kívánok!

Kép
carla1227

Rita!
Drukk Fülöp doki módszeréhez!
Mi azt éreztük, hogy van még anélkül is esélyünk :D Ha ne adj'Isten mégsem sikerül, akkor belevágunk mi is :)
De sikerülni fog :)

Clara!
De jó hogy te is előkerültél :D
Hogy vagytok?
Pocak már brutál nagy, ugye??? :D
Teszel majd képet?

Béku!
Drukk hegyek mennek, hogy jó legyen a cukrod :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Woody!
pü ment :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Oroszlán gratulálok Nóri baba üdvözölünk ,
Anyanak babának jó egészséget sok tejcsit kívánunk!
Várjuk a képeket, beszámolot!

Andikám nagyon szépek a cipők Izácska megnézed? Nekem a szivecskés az első befutó!

Na megyek vissza dolgozni,
Eszterkém hogy van a fogod helye?? de bátor vagy bárcsak én is ilyen ügyes lettem volna nekem beletört a szájsebész székéből meg féluton kiszáltam ugy fáj . Remegtem és bőgtem ha anyám akkor nincs ott nem tudom mi lett volna kegyetlen volt.
Így elvagyunk a nagyobbik gyökérrel nem fáj el van velem.
Lukácsné de ari vagy akkor most jó utat!

béku ,eszter de korán keltetek!
evolet
Szolnok

Sziasztok!
itthon vagyok,Sz talált a petezsák alatt egy hematómát... :shock: :shock: :shock: :shock:
nem tom mi az,de remélem nincs gáz,jövőhéten kedden megyek a magánrendelésére!

Oroszlán!
Gratulálok!
vikus82

Oroszlánnak és kisdruszámnak nagyon sok boldogságot 8)

ma végre nem zuhany, hanem ülőfürdő volt!!! azt hittem ki se jövök :lol: :lol: :lol:

Andikám, remélem a tornasort jól megjegyezte Iza :!:
kpn

Vikus!
Vérömleny az! Drukk hogy mihamarabb elmúljon!
Ne aggódj, pihenés, fekvés, pihenés, fekvés! Ennyit tudsz tenni a hematoma mielőbbi felszívódása érdekében!
Itt sokaknak volt már ilyen, és hála Istennek ott lapulnak az egészséges babócák a pocakokban! :)

Evo!
Én nem menekülhettem...a blogban írtam is, hogy nem engedtek ki a rendelőből ...biztosra akartak menni :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak arra gondoltam, hogy ezt ki kell bírni, másoknak is sikerült, nekem is fog, pláne, hogy a BABÁKÉRT csinálom! csak ez lebegett a szemem előtt!
Pedig nekem aztán bármilyen orvos jöhet, nem mozgat meg a téma, de a fogorvos....na tőlük nagyon félek!!!!!
De hamar túl van rajta az ember :D
Ha egyszer sor kerül rá, kérj dupla érzéstelenítőt...én 4-et kaptam :D

eszter82
Budapest

Vikus,
nyugi, nekem is hematoma volt, kb. két hét szigorú fekvés és fel is szívódott!
Annyit meg ugye simán ki lehet bírni a baba érdekében :wink:
Keress jó könyveket, filmeket, ha van türelmed kézimunkázhatsz is, a lényeg a fekvő-félfekvő póz, és a világon semmi megerőltető.
S konkrétan azt mondta, a mosogatónak még a közelébe se mehetek, apa se kerülgessen, max amíg kaját hoz meg elviszi a maradékot.

Eszter,
nem elég a tegnapi fognyűvés, ma meg hajnalban kukorékolsz?!
Bár ilyen híreket várunk most sorban egymás után hajnalonként :D
Nameg majd a sok pozi tesztet!
Rita júliusban, ti aug-ban akcióztok! Sajti, Ann, Beni, Csucsu is esélyes mostanában...húúúú lesz itt következő generáció :D :D :D

Nóri,
na igen, a várva-várt 6. heti rábólintás, hogy most aztán már mindent lehet 8)

Breki,
naná hogy drukkolunk! Nem lesz ott gáz, max rendszeresebb kajálást, esetleg nagyobb odafigyelést ajánlanak majd!

Evo,
bocsi, de elfelejtettem....ti hogy is álltok most? Nálatok lenne esélyes a petesejt donor?

Kép
judit0713

Nórikám, szajkózzuk Neki, el se felejthetné... mindenesetre jó lenne ha megúsznánk a Milka-effektust :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikus: Miezának, meg talán Juditnak is volt vérömleny asszem... feküdni, pihenni kell vele és akkor nem lesz gond!! :wink:

Csucsukám: merre vagy? :roll: :roll:

andrea-1

Sziasztok!

Jó régen voltam erre. Néha próbálok olvasgatni, de szerencsére itt termés mindig van rendesen.

Szerencsére velünk eddig minden oké, kicsit nehezen indult be a dolog, de már 20 mm-es a kis drágám, keze lába látszik, és ficereg.

Oroszlánnak gratulálok Nórikához.

Látom azért mindenki rendben van, a kismamik szépen növesztik a pocijukat. Az akciózóknak drukkok.

Szerintetek a BMC-ben kiadják a vérvételek eredményét?
franci

Sziasztok!!!!

Oroszlán!!!!
Hatalmas gratuláció Nóri babához!!!!

Estrellának adjátok át az én üdvözletemet is!!!!!

Most csak ennyi,majd még jövök,csak alig 4 oldal lemaradásom van!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó,

-4 kg :-)

Vikus,
nyuuuuuuuuugi sok pihi, nekem is volt vérömlenyem, haj de mekkora !

kubuspace

vikus: Reméljük a legjobbakat. Lehet hogy fel is szívódik mire mész.

franci: Nagyon édesek ilyenkor ezek a kis picúrok.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Gratula. Én is kb. annyinál járok. Ma eldöntöttük, hogy elmegyünk tornázni. Kíváncsi leszek rá, hogy a puhány testem hogy fogja bírni.
vicky79
Budapest III. kerület

Én miért nem látom Zsuzska vonalzóját???
És Vikusét sem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig szeretném látni én is...pláne, hogy a múltkor jól megdicsérgettétek :D

Judit!
Én igyekszem megfelelni a "követelményeknek" :D Remélem a következő babásodó generáció stabil tagja leszek a pocival együtt :D
Ne viccelj, egész 0-24 órákat lesem a híreket ...most Andikám sms-ére, vagy hívására vagyok teljesen rápörögve :D
jajj de jó lenne ma éjjelre is egy ilyen jó hír :D

eszter82
Budapest

Kubu!
Gratulálok a mínuszokhoz :D

Vicky!
Miért ne bírnád...tuti hozzászoksz és utána hipp-hopp alakul minden vissza a régi kerékvágásba :D

Lacom kapja a Meforalt Tűű dokitól, és fogynia kell egy jó adagot.
Csajok!
Mikor én elkezdtem szedni a merckformint, már másnap lement 20-30 deka, és csak most kezdett leállni a folyamat...mondjuk úgy, mérséklődni :) Azt nem is bánom, mert 50 kiló vagyok és annál kevesebb kifejezetten ellenjavallt az esetemben babásodás előtt az összes doki szerint.
Lac szedi a Meforalt, napi 3-at, és semmi nem mozdul....1 gramm sem :shock: :shock: :shock: Tartja a diétát is, mozog is, de semmi...majd rákérdezek jövő pénteken Tűű dokinál, hogy ez rendben van-e így :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Sziasztok!!!!

Eszter és Társai,akik már ebben nagy szaktekintélyek,léccike kukkantsatok rá a vv-eredményeimre,mert szerintem eléggé kilógnak a sórbol!!!!

TSH 1,840 mlU/L 0,400 - 4,000
Prolaktin 570,2 mlU/L * 70,8 - 566,5
25-OH-kalciferol 36,6 nmol/L * 50,0 - 100,0

A prolaktin eredmény úgy lett ennyi,hogy napi 1 bromocriptint szedek!!!!

Előre is köszike!!!!!

Eszter:
Nemtudom,hogy nem látod a vonalzómat,pedig én el nem dugtam előled!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

eszter: Nekem ez a testmozgás már a régi életemben sem működött. Puhány vagyok. :D Ha tovább fogynál a mettől, akkor mond Tűűnek nyugodtan. Van egy ismerős csaj, ő már csak 45 kiló és másik bogyóra állította át a doki. Nálam azért mennek le a kilók, mert a met mellett nincs étvágyam és állandóan megy a hasam. Nem bánnám, ha beállna végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Oroszlán, óriásgratuládé!!! Sok sok boldogságot kiscsaládnak!

Zsuzska, ez micsoda? Ezt hol csinálták? bmc-ben?
25-OH-kalciferol 36,6 nmol/L * 50,0 - 100,0
Én ilyennel még nem találkoztam...

Képzeld Zsuzska, aztán én is mentem le a nagylaborba, mert elfelejtette a recepciós hölgy hogy vmi miatt 2 hormont nem tudnak megcsinálni csak a nagy laborban. Na ezért sorba álltam majdnem fél órát, sorra kerültem és akkor mondta a vv-s csajszi, hogy hát miért nem szóltak a recepción, menjek vissza, írassak papírt a nagylaborba. Na akkor már majdnem lejárt a 2 órám, mert felkelést követő 2 órán belül kell a prolaktint megcsinálni. Így a nagylaborban pofátlan módon előreviharzottam, de nem is érdekelt volna ki mit mond, hadd ne menjek emiatt majd újra vv-re...de mindenki csöndben volt..na mert volna beszólni bárki is :))
ann74

Ann:
Kalciferol= D vitamin
Engem is felvílágosítottak elemlámpával,mert csak néztem nagy bambán,hogy akkor ez most mi is???? Nem BMC-be csínálták,hanem magánban nézettem meg!!!!!

Nem láttalak a nagy laborba pedig Én 2 órát ott voltam végig!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

értem Zsuzska, hhűű akkor az tényleg elég alacsony. Nekem a 77,5-re is azt mondta dokker, hogy javítani kell rajta, mert elég gyengécske...
Az én papíromon így néz ki a d vit értékelése:
25 alatt: hiány
25-75: elégtelen
75-250 megfelelő
250 felett toxikus
Na mostmár itt a jó idő, vmi napozós programot kitalálhatunk lassan :))
ann74

Ann:
Köszike!!!!
Azt hiszem a napozás nem lesz elég ehez az értékhez,valoban elég alacsony!!!! Nem is értem,nálunk mindig van valami,nehogy egy nyugodt hetünk legyen!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
A D vitaminod elég karcsúúú, de nem vészes :)
Hamar be lehet állítani :)
kérj D vitamint a dokidtól, azt szeded, gyorsan normál szintre jön és jöhetnek a sítáborosok :D addig napozz, napozz és napozz :)
A prolaktinod brutááál! Pláne, hogy ez bromoval értendő :shock: :shock: :shock: :shock:
Szerintem a TSH az nem para... :roll:

Ann!
Az a D vitamint :D

eszter82
Budapest

Lányok!
nekünk azt mondta a doki, hogy a D vitaminom babásodáshoz 80-85 körüli kell hogy legyen :)

eszter82
Budapest

Zsuzska, még mi sem vagyunk a végén, van még néhány eredmény...
De most érzem azt, hogy annyira de annyira messzi van az az aug. közepe amit elterveztünk. És konzultációra pl. időpontot kell kérni, ami 11 vagy max 12 óra lehet. Ez tök jó, mert pont félbevágja a napot, még fél nap szabi sem elég rá, az utam min. 1 óra a melóhelyemtől. Tehát ez nem csak egy átugrás lenne, főleg ki tudja mikor végeznék. Azért az luxus lenne, hogy ezért 1 nap szabit kivegyek, pedig valszínű nem lesz más választásom.

Zsuzska, nyugi kapsz biztos vmit bogyót, és segít rendbe tenni a d vitamin. Az a jó, hogy legalább megnézetted.
ann74

A tsh az tényleg teljesen rendben van.
Eszter, csodálkoztam volna, ha én mint napimádó extra alacsony d vit-t produkálok, de azért én is növesztem még. Szerencsére a 80-85höz közel járok :))
De gyorsan utól fogtok érni d vit. témában :))
ann74

Ann!
Én nagy iramban raktározom a d vitamint :D
heti 80-85 cseppnél járunk :D
Minden csütörtökön extra dózis, és hétvégén ránapozok :D

Érdekes, én éppen ma döbbentem rá, hogy mennyire rohan az idő :)
PL Oroszlánnal visszanéztem azt az sms-ezésünket, mikor megírta a BMC-ből, hogy sikerült nekik, és majdnem 50 lett a hcg-je :) és most már ott van velük Nóri :D
De már május közepe van...mindjárt vége és itt a június...a nyári napok hamar elszaladnak, addig mindannyian tökéletesítjük a rendszert és jöhetnek a babók! :D
Persze már én is nagyon várom a július végét, hogy kezdhessem a szurizást és utána augusztusban beköltözzenek a Pirinyókáink, de szerintem hamar ott tartunk majd :D

eszter82
Budapest

Lányok,megjöttem! :)

Köszi a sok-sok drukkot,és a belém vetett hitet!!!
Mire mennék nélkületek?! :roll: :D :D :D

Szóval igazatok volt,tökéletes minden eredményem!!!! :D :D :D

Semmi para nincs vele,doki kiakadt,hogy minek húzták alá neki az asszisztensek,hogy nézze meg,mikor tökéletes?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kis félreértés miatt (terh.gondozás helyett a gépben nőgyógyászatra küldte az adataimat a recepció) elég sokára kerültem be,pedig még telefonáltam is,hogy kések 5 percet (zebra-hiány miatt nehéz átjutni a túlpartra,így lekéstem a buszt...)...

A vizsgálaton is minden okés volt,teljesen zárt méhszáj,baba szívverése is tökély! :D

Látszik,hogy csak a védőnőt nem csípi,a dokinak odatolta magát :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?