Sziasztok!
Forgi!
Én a terhesség előtt igen keményen sportoltam, de pocakosan nem mertem megkockáztatni. Elméletben mindennel tök tisztában voltam, meddig mehet fel a pulzus, satöbbi, de nem mertem kockáztatni, mert a méhszáj sajnos teljesen észrevétlenül, előjelek nélkül is ki tud nyílni. Számomra úgy néz ki, hogy Réka nagyon meg akar felelni Norbikának, aki viszont egy felelőtlen, önző barom. Ez persze csak szvsz.
Igen, emlékszem arra a lányra, ő is járt babamasszázsra, pontosabban egyszer eljött
Őt nagyon irigyeltem! Mondta, hogy 8 kilót hízott csak. De ez alkati kérdés is lehet, meg attól is függ, mennyit rókázott az elején
Én is jó sokat híztam, de lement mind, pedig semmit nem tettem érte, szülés utáni első 3 hónap a zabálás jegyében telt.
Picus!
Ez szuper, akkor a következő Babanetes talit a Medservben tartjuk, Vermes dr ajtaja előtt
Terhesség alatt rám ugráltak felfelé a kilók, amit így utólag nem bánok, csak a végén már nagyon kényelmetlen volt, fájt minden ízületem pocaktól lefele. Én Toffifee-t ettem dobozszám, meg iszonyat sok almát. Naponta kb 1,5 kg almát benyomtam, csak úgy, nassnak.
Hízás-ügyben nálunk is ugyanez van, én minden bűntudat és következmény nélkül megeszem a St. Jupát kétszemélyes csülöktálját tökegyedül, de a férjem hízós alkat, már többször leszidott, amiért meleg kajával várom, merthogy nem tud neki ellenállni és miattam hízik
Dehát én így szeretem, ilyen mackósan
Annamari