Sziasztok!
Tegnap nekünk is szörnyű napunk volt!Szilvi egésznapi alvásiedeje fél óra volt összesen.Egyfolytában nyöszörgött,szenvedett.Enni semmit persze csak szopi.Mindenre rázta a fejét,hogy nem,nem drága anyukám nem eszem nem alszom csinálhatsz bármit.Végül 5 óra felé adtam egy kanál Panadolt,mer folyton a szájába nyúlkákt,azt gondoltam hátha fáj valamije.Aztán fürdés,és estére magevett 1 üveg főzit,majd elaludt.Egész jól ahhoz képest ahogy gondoltam.
Ma pedig jó sokat levgőztünk,még hintáztunk is,mert egész hétvégén énekelni kelet a hinta-palintát ő pedig dülöngélt ide-oda hozzá.
úgy látom kezdünk átállni az egyszeri alvásra ami 1 és 2 között lesz,mert délelőőt már nem alszik.
Kispesti lányok!Módósulnak a séták!Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?
Gabi:
Sajnállak benneteket a takonykór miatt és az éjszakák miatt is.Te azért már jól vagy?
Vanilia:
Köszi a múltkori invitálást,de csak most tudok reagálni rá.De most én vagyok a soros a meghivásban!
Ilba:
Készits sok képet majd az 1 éves Beniről!
Mi már használtuk az aromaterápiás fürdetőt,de nem sok haszna volt nálunk sem.
Fanniról kiskori képet nem tudok feltenni,hacsak Gabinak nem adok oda egy pár képet és ő fel nem teszi.Remélem,ha szépen megkérem rá megteszi
és akkor megnézhetitek Fannit is.
Mancs:
Drukkolok a vérvételhez!A piciknek nem az ujjuk hegyéből vesznek vért?
Coolasa:
Ezt a börtönös filmet/Szökés/ én is kedvelem!Nagyon jó izgalmas!
Bubek:
Marci azzal a sok fogával nagyon aranyos!
Te pedig ne idegeskedj a külön altatáson,majd foogod érezni,hogy mikor van itt az ideje.
A bölcsis néni /ahová járunk/mindig azt mondja,hogy ha az anyuka fejben már eldöntötte,hogy mit akar változtatni azt elöbb-utóbb a gyerek is akarja majd.Ő példaként a szoptatást mondta,hogy fekben eldöntjük,hogymár ne szopizzon és igy is lesz,De amig vacilálsz,hogy mi is legyen addig Te s akarod igazán.Hát ez is egy nézőpont.
Sasha:
Jobbulást a Daninak!