Új privát üzeneted érkezett!

Anikó! De csini Doroti! Ügyes voltál a börzén! :D Judit a bordásfallal szemben volt, ha a bejárati ajtó felől közelítettük meg, akkor talán a második vagy harmadik eladó. Még lehet, hogy nála volt a legtöbb ruha! Sajnálom, hogy nem találtál rá, mert csodaszép lánykaruhái vannak! Még én is vettem belőle! :lol:

Többiek?

Olga

Kép
juhaszolga

Sonkázásról jut eszembe: mi már tegnap elkezdtünk húsvétolni, itthon hármasban. :oops: Mert ugye odaleszünk anyúéknál hétvégén, de nehogy már kárba menjen a szép húsvéti szalvétám! :lol: Úgyhogy sonka, kolbász, tojás megfőzve, kalács kisütve! (Halkan megjegyzem: meglepődtem, mert extra jól sikerült a kalácsom). 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Szaisztok!

Nikinek továbbítok, még beolvasni sincs ideje, de készül napok óta jönni! már több hét kiesett neki, de azért próbálom képben tartani

Anikó!
jaj de sajnálom, hoyg nem taliztunk! pedig az ismerősöket lefogtam, gyorsan!
pedig még sasoltalak is! Doroti nagyon édes, valami hasonló felsőnk nekünk is van!

Olga! köszi :oops:

irigyellek, én még a nagytakarítás elején járok, most a szekrény átpakoláson vagyok túl, kiselejteztem megint egy zsák ruhát, holnaptól szabin vagyok, a lányok is itthon, úgyhogy nekiveselkedünk.

Andi!
azt, hogy mit főzök, még nem tudom. a sonkát már megvettük, rajtam kívül a család összes nőtagja csinál kocsonyát, így úgy gondolom, amennyit megeszünk, annyit kapunk.

sütik lesznek: mandula(ezt rendeltem), a Katától múltkor kapott reciskönyvből a dupla csokis braunit, almáskrémest, és sajtosrudat.

aztán még sztem ezt is fogunk kapni, innen, onnan.méterest si szívesen ennék, majd lehet ráveszek valakit, hyog süsse meg.

mi hétfőn valószínű kirándulni megyünk, a hova még kérdéses több helyszín felmerült, de szombaton lesz a döntés.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Az iwiw ismerőskereső oldalon új klubot indítottunk Szolnoki Babaruhabörze néven.
Benneteket is szívesen látunk a tagok között.

Az őszi börzéről a klubtagságtól függetlenül is küldünk értesítést.

bbj Judit. Köszi, így már tiszta kié is lehetett a ruci. Vagyis azt tudom kinek az ismerőse, ki vitte el neki a jegyet. Üzi megy a csajszinak, hogy hol veheti át az ott felejtett ruciját.

Kérdésem hozzátok, hogy ti ismeritek-e az Alma zenekart? (Mi nagy rajonfók vagyunk) Lenne-e érdeklődés a koncertjükre?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Némi reagálás... az előbbi hsz-ból sok minden kimaradt :oops: , lehet most is... :oops:

Betegeknek továbbra is jobbulást! Hogy vannak?

Mi jól vagyunk, ma már nem adtam a gyógyszereket. Ma is voltunk játszótéren, Nimród nagyon szeret hintázni. Mikor lassul a hinta, rázza a lábait és kiáltja: eeeee, hogy tovább hintáztassam.:D Mikor pedig indulnánk, a kezeit nyújtja a hinta fele. Milyen hiszti lehet majd ebből később?! :roll: :)

Szilbee, nagyon édesek a fiúk a képeken! :D
Anikó, Doroti olyan csinos kislány az új ruhácskában! :D
Katlina, nagyon jó az új vonalzókép! :D

Katának mi is kívánunk boldog szülinapot!:D

Olga, igazából nekem sem volt türelmem kötni, csak amikor megtudtam, hogy Pocaklakóm van, egy csomó ötletem lett, és a Fürge ujjakból kipróbáltam ezt-azt. Lett is jó pár sapi, kiscipő, kardigán, együttesből 2 db., de mióta Nimród megszületett, nincs időm rá.
Az abonyi vadasparkban mi is voltunk, februárban. Nekünk nagyon tetszettek az oroszlánok a kutyussal (is). Érdekes, hogy milyen jó barátságban vannak. :) Buborék már kiköltözött? Mi még benn láttuk, akkor ásták a kinti medencéjéhez a gödröt.

Márta, mi még nem "találkoztunk". Szia! Gratulálok Angélának a biciklizéshez! Nagyon ügyes! :D

Jlevay, Neked is: Szia! :)
Minket nagyon érdekelne az Alma együttes koncertje! Már néhány hete minden nap meghallgatjuk a Ma van a szülinapom című számukat. Nimród nagyon szereti. :) Ha másik szobában van és meghallja a dallamot, sebesen igyekszik a számítógéphez, nézi őket és mosolyog. :)

BbJudit, ugye Te írtál a Kolomposról?
Mi arra is elmennénk, csak nem tudom érdemes-e. A neten azt olvastam 3 éves kortól érdemes. :?:

Húsvétkor mi itthon maradunk, és idén úgy néz ki csak 3-an leszünk, így nem akarok sok mindent egyszerre elkészíteni. Az biztos, hogy csinálok nyuszikalácsot, bejglit, meg sajtos kiflit. Főzök húslevest, töltött káposztát, és lesz valami sült is. Elmaradhatatlan a sonka és a festett tojás.
Locsolkodásért én sem voltam oda, nekünk nagyon fontos ez az ünnep, az eredeti értelme miatt. Így majd elmegyünk misére, és remélem szép idő lesz, tudunk nagyokat sétálni. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jó reggelt!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket. Nagyon kedvesek vagytok, hogy felköszöntöttétek Katát.

Én is köszöntök mindenkit, akit kihagytam: Csongit, Évit, Nimit, Jázmint, Bencét. Biztos, van, aki kimaradt, de Őket is köszöntöm.

Majd megpróbálok mostmár újra írogatni.

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: Neked is boldog szülinapot!

Niki

Kép
Kép
csni

Anikó!
Nagyon aranyos Dorci ebben a ruciban!!!

Én sanjos ismét nem börzésztem,de azért mert kitűzték végre az alapot!

Ídő hiáyban szenvedek!!!
24.-én kezdem a sulit,persze itt is mért menne minden simán berakták a nyáriszünetet így majd csak októberben végzek! :twisted: Pedig a babaprojektet iskola utánra terveztük-hát valószínű nem húzzuk addig.
Mélységesen felháborodtam Gordon bácsin a gyed-lecsökkentése javaslaton-2év után nem tudom mi lenne velünk mert itt ügye nincs bölcsi :idea:
Na mindegy!

Robika tiszta zizi-egész nap kinn vagyunk,elmo rajongó lett minden reggel a kakaó mellé elmót kell nézni! 8)
Szombaton pecásztunk és kézbevette élete első halát-ne is lett jó vége szegény hal meghalt-annyira etette és itatta-de büszke apuka nem engedte hogy kivegyem a kezéből :twisted: ,na meg a gyerek sem
Röviden ennyi rólunk

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszi Niki! :D

Ildi! Örülök, hogy Nimród gyógyulgat! ++++ Mi az a nyuszikalács??? Szerintem érdemes elmenni a Kolomposra! Szerintem a zene, a színpadi játék, a sok ember már lefoglalná. Mi már többször voltunk, nagyon tetszett. Igen, ezen a kutya-oroszlán barátságon mi is meglepődtünk! Boborék még bent van a házikóban, de szerintem napok kérdése, és kiteszik, mert a medence már le volt betonozva, a kerítéshez az oszlopok hiányoztak még.

Alma is érdekel, ha megfizethető áron lesz.

Szombaton itt a MÁV Casutas Műv.házban lesz hüllőkiállítás, talán 10-15 óráig. Felnőtt 1000, ovisoknak ingyenes. Ha valakit érdekel megkuksizom pontosan. De szintén szombat délelőtt 10-11 körül a Plázában is lesz műsor, tavaszköszöntő Micimackóval, mi lehet inkább arra megyünk el.

bbj Judit! Tegnap én is Balázs ruháit próbáltam bepréselni a szekrényébe, mert elővettem a pólóit, rövidnadrágokat (azt utánna vissza is tettem még a beépített szekrénybe, mert nem tudtam Balázs szekrényébe berakni), meg a nagyon vastag téli nadrágokat tettem át a beépített szekrénybe. Még az én holmimnak nem mertem nekiállni. Takarítással el vagyok havazva, tegnap is egy csómót vasaltam.

Olga

Kép
juhaszolga

Na Katlina! Látom a vonalzótókon is megjelent elmó! :lol: Tavaly Balázs még az élő hal láttán is elsírta magát (vödörben volt, szomszéd fogta), de a Tescoba meg állandóan a halaspúlthoz kell menni, mert nézi a halacskákat! Hát igen, érdekes lesz ez a 2 év...
Gratu, hogy már elkezdődik a házacskátok építése!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Május 9. szombathoz mit szóltok, mint lehetséges tali időpont? Vagy 16-a jobb lenne? Dorka, Neked már az késő? A 16 amiatt tűnik jobbnak, hogy addigra a ballagások biztosan lemennek, de várom a szavazatokat. Nálunk lenne, Cegléden, nem nagy távolság + a férjem 6 emberkét tudna hozni-vinni.

Hoztam sok-sok képet, lehet nézegetni, amíg nem jövök. Ma délután elrepülük Helsinkibe, jövő hét szerdán jövök.

Kellemes húsvétolást, vidám ünneplést kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Játszóházban a nagyok:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A Mátra Múzeumban:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A Közlekedési Múzeumban:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A Nemzeti Múzeumban:

Kép

Kép

Alkotás kilencesben:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jázmin:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Na persze már Szami! Nem hiszem el Jázmin milyen pózókat vág! :shock: Húha! Lesz még ebből bajotok! :lol: Nagyon bájos, szépséges kis hölgy! És az sem semmi, hogy Mátéról látunk képeket! :o Már niztos nem olvasod, de jó utat és kellemes időtöltést kívánok!
Tali időpontja: mindkettő jó, rugalmasak vagyunk, ballagni nem megyünk! :D
Nem semmi, hogy Csabád is beszált kreatívkodni! :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Egy kis csemege:

"Ha az enyhébb büntetések nem segítenek, akkor - főle 2-3-4 éves gyermekek esetében - a tudatos ellenszegülés, már meggyökerezett szenvedély, elővigyázatlanság vagy veszélyes cselekedetek való hajlam esetén a vesszővel való büntetés, ritkán bár, de akkor megfelelő erővel és lehetőleg szemtanúk nélkül alkalmazható. A fenyítést a szülő, vagy annak távollétében egy arra felhatalmazott szolga végezze." (Basedow, 1913).
A továbbiakban azt tanácsolja a szülőknek, hogy a fenyítés többféle válfaját próbálják ki, és saját tapasztalata alapján válassza ki azt, amellyel a "legkönnyebben és legbiztosabban eredményt ér el".
Ez a fickó egyébként az egyik legismertebb filantropista, tehát "emberbarát" pedagógus. Ezt a könyvét pedig szülők számára írta.

Olga

Kép
juhaszolga

Akit érdekel van egy másik is:

dr.Moritz Schreber elvárta fiától, hogy a fenyítés után fia barátságosan kezet fogjon vele, és köszönje meg a verést. Schreber ugyanis úgy gondolta, hogy a gyermeknek ki KELL mutatnia, hogy nincsenek keserű érzései szüleivel szemben még a verés után sem. Ez a gesztus csak egy eleme volt a német orvos részletesen kidolgozott "fekete pedagógiai rendszerének", amely a gyermek totális testi-lelki felügyeletére, írányítására épült. Ennek eredményeképp dr.Schreber fia (Daniel Paul) a 19.század egyik legismertebb paranoiás elmebetege lett, akinek esetét később Siegmund Freud is analizálta.

Olga

Kép
juhaszolga

Van magyar vonatkozású is, ha valakit érdekel, de az még ennél is brutálisabb: " A szoktatás mindjárt a gyermek életévének első havaiban vegye kezdetét."

Olga

Kép
juhaszolga

Miket olvasol te Olga! :shock:
Még hogy emberbarát pedagógus :twisted: :shock:

Kép

Kép
katlina

Bocsi megint én... Nyugodtan ugorjátok át... De muszáj leírnom:

"A gyermeket soha ne ölelgesd, de engedd, hogy az öledbe üljön. Ha kell, a homlokán csókold meg egyszer, mikor jóéjszakát kíván. Reggel fogj kezet vele." (Watson, 1928)

Olga

Kép
juhaszolga

Szami!
Nagyon jó utat! csak Te mész? miylen apropóból? vagy csak úyg tesóhiányod van?

képek szuperek, család gyönyörű! lufira ragasztottatok dekorgumi mintát? de jó ötlet!

nekünk mindkettő időpont jó. még.

Ildi!

ezt kaptam tegnap:

[quote]J írta:anuár óta annyiszor kaptuk a kérdést: Mikor lesz Kolompos?
Örömmel jelentjük, hogy április 19-én vasárnap délután 16 órakor a Városi Művelődési Központban. A mese a Furulyás Palkó.
Előtte Családi Bütykölde 14-16-ig az Apáról Fiúra Alapítvánnyal.
Infó: 06/30-402-83-83

nem tudom, hoyg Nimi mennyire "nyugodt" baba, kibír-e 1-1,5 órát. mi ősz óta hurcibáljuk Letit, neki nagyon tetszett. egy próbát megér, annyira nem húzós áron van!

LJudit!
mi si szeretjük Almáékat!
ja és megyek bejelölni! :lol:

Olga!
szakdolgozat? érdekes... de ma is lehetősége a szülőnek fenyítést alkalmazni, amiért nem büntethető. na persze nem agyon kell ütni gyereket.

ja és melyik távol-keleti országban nem pusszizzák a gyerekeket? japán? én ezt sem értettem sosem.

Katlina!
fotózzál rendszeresen! engem nagyon érdekel, hogy haladtok majd!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Csak gyorsan...

Andi, majcsak megúszom szárazon :wink:

Szami, gyönyörűek a gyerkőcök, mint mindig :D Jázmin modell-póz naon csajos :mrgreen: Jó utat!

Anikó, csini Dorka az új szerzeményekben :D

Katlina, dejóóóó, végre kezdik a házikót! :D Jaja, fotózgassad folyamatosan :D

Olga, hát eggen, volt idő, amikor a gyerek nem azt jelentette, mint mostanság. Herr Schreber...hát nókomment.

Voltunk tennap 4D-sen, minden okés Hunor babucival :D Csak sajna nem sokat mozizhattunk belőle :| Úgy elbújt a lepénybe, hogy csak második nekifutásra sikerült valamicske arcképszerűt elcsípni (rendelés végén mégegyszer visszamentünk 5 percre, hátha addigra kimoccan a helyéből...ki is moccant, de nem a buksival :) ). Az viszont már csak kinyomtatva van meg, szal majd valamikor digitalizálom :oops: De láttuk a pöpit is - jó nagy a zacsi is, meg a cerka is :mrgreen: Ezt csak azé írom, mer én spec (lányos anya lévén...) meglepődtem az arányokon.
A fekvése továbbra is haránt, vagy popós...és kb. 28 hetesnek felel meg a méretei alapján. Ezen már nem is túráztatom magam :wink:

Judit, mi európaiak meg a latinoknak vagyunk furcsák, már-már "hidegek" a család kapcsán :)
Én meg tegnap a halálba éheztetett egy éves kisgyerek szülein akadtam ki :shock: 15 és 13 évet kaptak...minek?! Akasztás, oszt jóvan. Nameg az a nő, aki 4 csecsemőjét ölte meg... eeeehhhhh...

Judit
Kép

Kép
balwin

Ja, ja szakadolgozathoz... Azt már nem is akartam írni, hogy a gyermekdolgoztatással kapcsolatban milyen törvényt találtam. Elsírtam magam rajta.

Ez is, hogy a párhetes csecsemőt már szokasd a veréshez... hááát, igen. Biztos tudta/tudja szegény gyerek, hogy azért verik, hogy jobb ember válljon belőle. Őérte van. És köszönje meg! Kiiisz...

Igen, attól félnek, hogyha puszilgatod a gyereket, akkor "óriáscsecsemő" lesz belőle, és soha nem fog tudni levállni az anyjáról (önálló életet kezdeni). Bírkák.

Szilbee? Dorka? Kata? Betty? Orsi? Andi adott életjelet mostanság, Márti is, Anna? Évi?

Éviről jut eszembe: mozi? :D

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, ja Judit, jól írod: kötél, oszt jól van. De nekünk nincs jogunk elvenni az ő életét. Neki van joga elvenni a gyermekéét...

Mozizát elfelejtettem... :oops: Na igen, mikor Balázst is elvitték fürdetni, meg engem is rendberaktak, Petinek az volt az első mondata: hú, mekkora zacsija van! :mrgreen: (ott volt fürdetésnél).

Igazad van, azon a 9 nap eltérésen neg minek parázni? Dorka szüli a 4 kilosat, te meg a 3 kilosat! :lol: Na, ki jár jobban? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Hall!

Köszi az érdeklődést!
Megvagyunk (egy kis nátha azé a fiúnál befigyelt)!!! csak hát ugye a két kölök itthön, aztán csak hébe-hóba tudok bekukkantani... akkor is csak a képeket nézegeteni!

Szerencsére abból van dögivel! Helyes!!!! :mrgreen:

A gyerkőcök (képek) nagyon szépek. :D

Tessék még többet tenni! ;)

Na ennyi... Pusz Mindenkinek! 8)
szilbee

Hali!

Anikó: Tündéri Dorka! Legközelebb megyek veled börzézni. :)

Szami: Gyerkőcök csodaszépek továbbra is, jó utat! Jó pihit nektek!

Balwin: Arányokon én is biztos meglepődnék, örülök, hogy minden okés. Szívhang bizgentyűt használjátok? Sokat ficánkol a baba?

Ildi: Nekünk is katicás sportkocsink van, én is szeretem. Nekem is fontos a húsvét, nagyon szeretem!!! :) Hintás fotó szupi! Rékát is alig lehet kirángatni a hintából, a hiszti elkerülése végett mindig elköszönünk a hintától, integet neki....nem tudom, hogy és mint, de ez használ és szépen elegánsan távozunk a játszóról. :)

BBJ: Amúgy a Kolompos honlapján mindig fenn van a havi programjuk kb előre. Ott szoktam figyelni.

Mitakartammmmég?

Aput ma hoztuk haza a kórházból. Jobban van. Judit, Szami, köszönöm az érdeklődést. :)
jaimee1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.05.16 08:51-kor.
jaimee1

Ja és:

Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
jaimee1

sziasztok!

élek én is ha már kerestek:-)

tali időpont, nekem a 9.-e lenne jobb ugyanis 16.-áűn esküvőre megyünk

Kész a szakdogám, jelenleg kötetés alatt áll. nagyon izguloik hogy minden rendben legye vele, majd cak akkor leszek igazán nyugodt ha már az értékelése is meg lesz.....
Tesóméknak is meg volt a hétvégyén az esköüvője, nagyon jól sikerült. Keddtől meg járnia kell NST-re.
sogorom barátnőjének pedig kisfiúk lesz Máté:-)
hát mit is írjak, majd húsvétkor jövök köszönteni is, aztán írok többet. meg elküldöm a szakdogámat aki írta hogy kell neki.

puszika

Olga neketek is most kell leadni nem sokára ugye?

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Meg vagy én is de nagyon el vagyok havazva mindennel. Amióta ilyen jó idő van nagyon sokat kint vagyunk és bicikliznek a gyerekek.Rendezgetjük a kertet, ház körüli munka van. Nem is bánom igazán, mert a napi 8 órai benti munka után jólesik kint a levegőn. Kristóf nagy örömére tavaszi szünet van, ő most a mamáéknél van.Nálunk az oviban nincs tavaszi szünet, de Angéla holnapra kapott egy szabadnapot és ő is mehet a mamáékhoz.
Ma egyébként az oviban Angiék is kifújt tojást festettek, nagyon szép lett. Rengeteg húsvéti verset szaval, de azért a locsolkodókat nem várja. Egyedül az Öcsém szokott igazán locsolkodni, de csak szódával.
Én zserbót, piskótatekercset,kókuszkockát, valamilyen muffint na és persze egykis diabetikus sütit sütök majd. A sonkát majd szobaton fogom megfőzni, akárcsak a többi kaját, mert a férjem vasárnap dolgozik és ő is az ünnepi ebédből visz magával.
Szami! Jó utat Helsinkibe. A gyerekek nagyott nőttek, Jázmin kész hölgy.
Jamiee! Réka is igazi nagylány, jók a fotók!

Kép
Kép
bmárti75

Szami!
Nagyon jók a képek!!!!
Taliról nem tudok nyilatkozni,szerintem mi most kihagyjuk :(

Erika!
Réka fantasztikus mint minden képen,egyszerűen zabálnivaló
:wink:

Márti!
Mi is elvagyunk a kertel!

Lefotóztam a cölöpöket,majd ha lesz képszerkesztőm felrakom :wink:

Betti!
Szakdogához gratula!Tesódnak sem sok van már hátra :wink:

Én most nem akarok húsvétolni,ma mondtam is apának Robikával gyorsan letudják a rokonságot és menjük valahová,ötleteket várom szivesen!

Olga!
Ez mind a szakdogába kerül bele??

Kép

Kép
katlina

Hali,

vagyunk mi is, én egy cseppet dögrováson, nátha, köhögés fokozódott, de azért tartom a frontot, amennyire bírom... SZabi szerencsére kopp-kopp, nem mutatja jelét a betegségnek!

Szami, asszem a 9-e jobb lenne, bár az elől sem zárkóznék el, ha azt a szombatot a szülőszobán tölteném... :roll: Valahogy nagyon várom már Bálint születését! Szóval inkább az tűnik nekünk reálisabbnak.
Jó utat neked! A gyerekek szépek, sokat nőttek!!!!

Betti, szakdogát dobj nekem is!!!
TEsód már NSt-re jár nemsoká? Jól emlékszem, betöltött 36 hét után kell menni, ugye? Húsvét után hívom a szülésznőt.

Jaimee, Réka is mennyit nőtt, futóversenyt szokott rendezni? :wink: Te meg utána? :wink:

Judit, nekem eszemben volt a 4d-s UH, reméltem, hogy jössz a hírekkel. Nálunk Szabi volt méhlepényhez fordulós, még jó, hagy azért valamelyest láttátok a kis arcát! MAJd azért várjuk a képeket!
A 9 nap eltérés meg tényleg semmi, akármelyik irányba, a lényeg, hogy renbden van minden!

Anikó, nagyon édes Dorci az új szerzeményekben, a kalapban különösen tetszik!!!

Niki, Judit, angolozni mentetek a csajokkal?
Jó volt ma otthon szabin?

Én még holnap takarítok, főzni-sütni nem fogok, mert így is a 2 dédi, 2 nagyszülő "népkonyhát" tart, ahogy lenni szokott: kb. 7-8 féle üti, kalács, sonka, kolbász kilószámra, stb. Egyszerűen nincs értelme nekem is pepecselnem... Majd talán pár év múlva...

Többi kis beteg? Hogy van?
Ildi, örülök, hogy Nimi is gyógyulgat!

Katlina, én ELmóról még nem is hallottam.... :oops: :roll: Milyen az?

Kép
Kép
dorkáék

Ja, és kész Szabi új ágya, ma már abban aludt délután, még csak ideiglenes helyen van, a falvédő sincs kész, de a lényeg, hogy ugyanannyit alukált benne, mint máskor a kiságyban, nem volt gond az elalvással sem.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

A nem horror áru jegyár az Almára mit jelent pontosan?
500,- vagy még talán az 1000.- is elmegy?
Tudni kell, hogy jegybevételes rendezvényre iszonyat drágán mennek el.

A városban legyen, vagy inkább a Széchenyin?
A városban lenne hely, ahová beférne kb 300 ember, de a második emeleten...
A Széchenyi az földszint.
Esetleg Napsugár gyerekház?

Még gondolkodom tovább...

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Dorka!
Képet kérnénk Szabi úgy ágyáról!!!!
Elmo-igazándiból én egy bábos mesének mondanám,amcsi szerzemény,nem rossz tul.képpen-de jobban örülnék a kisvakondnak,vagy vizipóknak........stb :wink:

Szerintem az 500-1000forint reállis-mi nagyon vevők lennénk rá :wink:

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt,

Katlina, és elmo-t a tv-ben vagy dvd-n lehet utolérni?
Itt az ágy, a kis szunyókáló tulajával:
Kép

Éjjel Szabi belázasodott, 39,3 volt a láza, de semmi nyűglődés, teljesen véletlen vettük észre, hogy lázas, amikor éjfél előtt még egyszer átment Apa betakarni. Utána nurophennel 1 óra altt lement 37-re, azóta tök láztalan. Semmi nyűglődés, köhögés, orrfolyás, sírás nem volt... MI lehet ez?
Étvágya, hangulata ugyanolyan, mint volt.
Egyáltalán érdemes levinni dokihoz, beteg gyerekek közé, ha nem lesz még egyszer lázas?

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!
bezzeg mikor aludhatnék, akkor nem tudok. már egy órája nyalom a lakást!

Ljudit!
nagyon jó az 500 is, és az 1000 is! helyszín mindegy!

Katlina!
sztem Elmo nagyon király! egy csomó mindenre megtanítja a gyereket, Gréti onnan tanult meg 20-ig számolni. anno írtam is, nem sokkal volt több 2-nél, persze nem tudatosan, csak mint egy verset, megtanulta.

Dorka!
a muppet show már továbbfejlesztett változata. a szereplők uazok.a minimaxon minden nap megy, Gloverrel együtt.

képet az új ágyról! nagyon jó, hogy Szabi így vette az "akadályt"

jaja angolra igyekeztünk! mindkettő lány duplázott tegnap

Judit!
nem tudom mit izélsz ezzel a mérettel! örülj neki! jó kirándulást nektek hétfőre, hátha nem esik! mi már voltunk ott húsvétolni, vigyázd a vödrös embereket!

Betty!
tesódéknak nagyon sok boldogságot! már nst? húú akkor neki sincs sok hátra! mindenük megvan már?

Szakdogához is... ügyi vagy!

Katlina!
aggtelek, szilvásvárad, hortobágy!

de van egy jó honlap: www.utisugo.hu

jaimee!
tündér a lányotok! fodrászkodtatok? mintha elöl rövidebb lenne a haja

Gyors felépülést apukádnak! otthon már gyorsabban gyógyul az ember!

igen, mi is ott sasoltuk, csak sehol semmi nem volt, ilyenkor már a harmadik előadásra készülünk. aztán találkoztam a szervező csajjal, és kiderült, hyog tavaly kettőt saját zsebből finanszíroztak, így most azért nem volt eddig semmi!

úgyhoyg tessék átjönni, hyog minél sűrűben jöjjenek, annyira jó!

kertrendező lányok, majd dobok képet a mienkről! hát az atom kevesebb munkát csinálna, ugyanis arra döntöttünk, hoyg kivesszük a medencét. nagyon sokat kellett volna rákölteni (takarás.....)így kiemeltettük, így az udvar közepén egy óriási gödör tátong jelenleg, ma jönnek visszatölteni, legalábbis azt mondták....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
ez nagyon szuper! valami hasonlót akarok én is, csak vendégágyasat. mennyi is volt? olyan olcsón dolgozik ez az ember, emlékszem!

hát ha nem lesz láza délután, akkor valami banális izéke volt. ha igen, akkor már komolyabb

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Köszi!
Akkor ti sem unatkoztok!!!! :wink:

Balwin!
Nekem sokáig 5napon agyaltak +-ban aztán Robika a köztes megoldást gondolta a legjobbnak :wink:

Dorka!
Judit leírt mindent elmoról habár én így nem voltam vele képben hogy minek is a tovább fejlesztett változata
Mi már dvd-én is nézzük megvan vagy 30rész,így amikor kívánja nézheti
Egyik ismim vitte így tegnap a gyereket az orvoshoz,de mondta is hogy 2nap múlva jön a takony is hozzá,onnan gondolta hogy ő is benne volt és a kisebbik fia is,remélem nálatok nem ez lesz
Nagyon jó az ágy,mi is nézegetjük már,de Robi még erősen ragaszkodik a kiságyához

Kép

Kép
katlina

Dorka! Szerintem vidd el dokihoz. Ha láz van, mindig érdemes, mert nem lehet tudni mitől is van... A fiúknál mindig fül vagy mandula jön szóba, ha hirtelen magas láz van és semmilyen más tünet. Jobbulást Szabinak!!!+++++++++++++
szilbee

Hja és Dév végre kimodja az Apát is! :wink: Sokat dolgoztunk rajta... :lol:
szilbee

Köszi a tippeket! Remélem enniyvel megússzuk!

Judit, 22.000 FT volt az ágy, az ágyneműtartóval együtt, plusz erre jött a matrac, azt mi 16.000 Ft-ért vettük, lett volna olcsóbb is, drágább is.

Nálunk nincs minimax... De akkor nézek DVD-n, ha ennyire bejön Elmo mindenkinek!

Takarítani nekem is kéne,d e még nem szedtem össze hozzá magam...

Kép
Kép
dorkáék

Betty! Igen nekem is jövő péntekig kell bekötve leadnom a szakdogát. És tegnap este küldte a konzulensem az e-mailt, hogy okés, elfogadta a szakdogám, kötetthetem! Elsírtam magam... Végre ezen is túl vagyok. Ugyhogy ennek örömére mindjárt indulok vásárolgatni a buszpályára.

Elmo-t még én sem láttam (nekünk sincs mmaxunk), csak ismerem, tudom. Szóval értitek.

Dévnek gratu az apázáshoz!

Szabinak jobbulást, reméljük nem lesz belőle semmi kórság! +++

Akkor tali ügyben maradjon a május 9?

A horror árat én írtam... Halász Juditra (talán bbJuditék voltak is tavaly), nekem valami 2500-3500/fő rémlik. 3-as szorozva már horror...nekem. 500-1000 Ft/fő az okés. Helyszín mindegy.

Katlina! Nem, nem kerül bele a szakdogába, csak kell egy kis történeti hátérismeret a szakdogámhoz. Egy neveléssel foglalkozó szakfolyóírat egy évi termését elemeztem (1934-es évfolyamot). :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee! Örülök, hogy apukád már otthon lábadozik. Mielőbbi felépülést kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Sok időm nincs, rengeteg a tennivaló... Csak néhány dologra reagálok.

Olga, a bejgli tésztájából szoktam nyuszit összeállítani és kisütni mazsolaszemekkel. :) Majd lefotózom, ha kész lesz.
Ezek az idézetek... :? Jó, hogy ma már nem ez az elterjedt.
Jó, hogy már kész vagy a dolgozattal!

Olga, Judit, akkor mi valószínűleg elmegyünk a Kolomposra, hátha bejön... :)

Alma koncertre az 500-1000 Ft szerintem is rendben van.

Szamóca, nagyon szép gyerekeid vannak!!! :D
Már nem olvasod, de érezd jól magad Helsinkiben!!! :)
Időponthoz alkalmazkodunk.

Balwin, nagyon örülök, hogy minden rendben van a kis Pocaklakóval! :D Azért majd dobj képet Róla. Nosztalgiázzunk egy kicsit... :wink:

Jaimee, Réka egy tündéri kislány!!! :D Olyan édes!
Örülök, hogy Apukád jobban van! :)
És köszi a tippet a hintával kapcsolatban, majd kipróbáljuk. :)

Betty, jó, hogy elkészült a dolgozat, ügyes vagy! :)
Tesódéknak gratulálok! És akkor mindjárt babázhatnak is. :wink:

Dorka, nagyon jó Szabi új ágya! :D
A magas lázat sajnálom :( , remélem nem lesz beteg!+++
Te hogy érzed magad?

Szilbee, gratulálok Dávidnak az új szóhoz! :)

Rólunk: szülinapra ajándék megrendelve, remélem nem lesz gond az internetes rendeléssel (ettől kicsit tartok :? ).
Voltunk cukrászdákban, valószínű autós tortát fogunk rendelni (az autókért odavan:D ), túrókrémmel, ha mégis megkívánja Nimród, tudja megkóstolni.
Haladunk a hozzátáplálással: már a joghurt, banán, kenyérhéj, zöldbableves(rántás, tejföl, fűszerek nélkül) is benne maradtak. :) És látom, hogy ismét kívánja a kaját tőlünk, ezért tartok az asztalon mindig olyat is, amiből kaphat egy kicsit.

Most megyek tovább dolgomra...
Szép napot, jó készülődést mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Húú láynok én totál kivagyok, már annyira fáradt vagyok, egész nap takarítottam, olyan igazi nagytakarítás, de még nagyon sok van hátra, most leültem egy kicsit, a lányok tündérek voltak, rengeteg segítettek, főleg azzal, hyog nyugton voltak!

ki hol tart? főzni/sütni, majd holnap. ha felkelek....

Szilbee!
grat az apához!

igen mi már voltunk Halász Juditon, árra nem emlékszem, Nikiéktől kaptuk, csak arra, hogy nem 500.- volt, az biztos!

Dorka!
hát ez nagyon király ár! küld már ennek a mesternek a telszámát, amit én kigondolta, az sztem boltban úgysem kapható.

Szabival mizu? és veled?

Ildi!
akkor ez már nagy haladás nem? hátha akkor rendeződött a dolog, ha már a joghurt is megy...

na mentem tovább....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Szó-szó a Halász Juditra mi is azért nem mentünk mert a három csajnak és nekem a jegyár az iszonyat sok lett volna.
A koncert ára fix, a többi költség alakít még a jegyáron.
Erősen gondolkodom még egy Tiszai hajózós buliban is, de nem tudom, hogy most honnan tudnék keríteni egy megfelelő méretű vízi közlekedési eszközt. Anno szerveztem hajós bulit, de akkor még volt Hajóállomás Szolnokon ....

Kedvcsinálónak: a multiply.com oldaláról több Alma CD is letölthető, persze meg kell találni, na meg a YouTube videomegosztó oldalán sok-sok koncertfelvétel :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?