Új privát üzeneted érkezett!

Olga!
Boldog Születésnapot!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Olga Boldog szülinapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Olga! Boldog Születésnapot! :D De jó neked, hogy még nem vagy 30.

Kép
szilbee

Olga, Nagyon Boldog Születésnapot! :D Ajándék, torta? :)

Szilbee, azért édes lehet az apakezdemény is :) Majd mondja nemsokára rendesen is :wink:

Évi, Csongi jobban van?... Gyors jobbulást Neki! :(

Anikó, durci-Dorci? :wink: :lol:

Szami, és ma merre "kószáltok" Apával? :) Időpont...dettó, mint Szilbee; majd alkalmazkodunk :) Előre tervezett programunk diccse májusra.

Ildi, köszi a PC-s infót :)

Ha érdekel valakit, és esetleg nem kapott (még) Deichmann-os szórólapot: nagyon fajin kiscipők vannak (legalábbis úgy néznek ki a képeken), jó áron. Kicsit meg is ütött a guta, mert délelőtt vettünk Lucinak a 101 kiscipőben Falcon cipit 9000-ért...

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga: Boldog szülinapot kívánunk!!! Hogy van Balázs? Sajnálom, hogy így jártál a szakdoliddal, ez a méreg, nem a cián.

Évi: Csonginak jobbulást! Hogy van ma?

Dorka: rohamcsomag együtt van már? Kiságy beállítva, kisruhákat mosod? Tök jó, hogy minden rendben Bálint babussal :lol: Szerintem sem a magzatvédő vitamintól nagyok egyes babák, bizonyított, hogy jellemzően nem ezek befolyásolják a magzatok súlyát.

Szilbee: hogy a férfiaknak miféle rosszulesikjeik vannak?! :lol: De amikor istenként néznek rájuk a fiaik, az nem baj... :lol: én legalább is olyan tekintetet soha nem kapok, mint az apjuk... :roll:

Andii: elmúltak a pöttyök?

Balwin Judit: nagyon fájin a babakocsi, amit kinéztél..., de lesz rá szükséged?!

Mi jól vagyunk most már. Bence tegnap délben egy hét után evett másfél túrógombócot... természetesen a nagyanyja gyönyörűségére... :wink: Na azóta is eszik, már csak a sebek, varak , maradtak a szája szélén. Sőt, olyan, mint ha az orrmandulája is húzódna vissza, nem tompa már a hangképzése... Csak jó ez a tavaszi napsütés... Marci változatlanul szórakoztat éjszakánként... ennek kevésbé örülök, viszont ami pozitívum, tegnap hasra fordult, és azóta is sűrűn gyakorolja. Derekam alakul, soká lesz tökéletes a megterhelés miatt, de óvatosan mozgok. Nagyon sokat vagyunk kint.

Kép

Kép
szolkata

Hali,

mi is állandóan kint vagyunk, csak most Apával kettesben kacsákat ment etetni Szabi, úgyhogy minipihit iktatok be :)
(Bár Judit, most, hogy írtad ezt a deichmannos akciót, túl közel van hozzánk, hogy ne ugorjak le szétnézni :wink: )

Évi, Csongival mi hír? Füle? Kedve? ÉS a tiéd?

Kata, de jó, hogy Bence alakul, és hogy MArci a betegséget megúszta!
Hasraforduláshoz gratula!! Komoly mérföldkövek ezek a picik életében!
És igen, összeállt a NAGYPAKK, akár szülhetünk is :)
Kiságy még Szabié, de minden ruha, textilpelus, ágynemű frissen mosva-vasalva várja Bálintot.

Olga, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :) Mesélj, torta, ajándék, hogy telt a nap?
Terhesvitkót szedem, de nagyon hébe-hóba, eddig a 7,5 hó alatt 90 szem csúszott le :roll: Szóval asszem ez nem befolyásolja a méretét. Apa szerint a sok szénhidrát :D :D De hát MUSZÁJ néha jégkérmet nutellával nyomatni :)
Szakdoliddal legalább tudod, mit csinálj, nem valami teljesen újat kért tőled... Bár tudom, sovány vigasz...

Szami, tényleg nagyon rendes tőled, hogy figyelsz ránk is, nekünk igazából bármelyik hétvége jó, bár tny, hogy inkább május elején, mint közepén... De ha a többieknek nem jó, akkor a sincs semmi baj, a többség dönt! :)

Szilbee, hétvége? Közös játszó? Vagy Rákóczi? belefér?
Dév is annyira mondja már a magáét, épp múlt héten figyeltem, hogy nagyon ki akarja fejezni magát :)

Amúgy ma voltam TG-ben, minden rendben, súlyügyileg sem paráztatott senki, úgyhogy este pizza jégkrémmel a vacsi :)
ÉÉÉÉS, már 9-kor ott volt a doki!

Csajok, egy körkérdés, kicsit nevelésügyi: a játszón, ha odamegy a ti gyereketek által épített kupachoz egy kisebb, és megpróbál segíteni, és ezen felhúzza magát a gyerkőcötök, ti mondtok neki?
mert Szabi egy 7-8 év körüli forma fiúhoz ment oda, ugyanúgy lapátolta a homokot egy nagy kupacba, erre a fiú közölte, hogy "IStenem, menj már innen, nemá!!! Anya!!!!!" Erre az anyja azt mondta, hogy "ne hagyd magad"... :cry:
nekem ez olyan csalódás volt... Én nem ezt mondanám....

Kép
Kép
dorkáék

Szilvi!
Javulok köszi!!

Dorka!
Hát ez a játszós dolog elég fura volt így nekem!
Jó mi kis faluban lakunk átlagban mindenki ismer mindenkit szindróma,de itt a gyerekek többsége még figyel is a kicsikre és pátyolgatják őket,ilyet akkor hallottam elősször,mikor akkor voltunk kinn a játszón amikor az ovisok is ebből is a nagycsopi-és ott szólt rá egy kisfiú Robikára hogy meg ne merje érinteni a bicijét(biztos elolvadt volna :twisted: )viszont én szóltam a kisfiúnak hogy nem akarjuk elvinni,megenni......nem bántjuk csak megnézzük.Persze utána Robikát eltereltem más irányba

Bencusnak további jobbulást!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Olga, mi is kívánunk Kép

Kata, örülök, hogy jobban vagytok, és Bence már tudott enni is! :D Marcinak gratulálok a forgolódáshoz, nagyon ügyes! :D
Remélem hamarosan a derekad is rendbe jön!

Dorka, szerintem igazságtalan volt az a megjegyzés a játszótéren. :evil: Mintha valami veszély fenyegette volna az a gyereket, hogy viselkedhet így egy szülő? :evil: Mit tanul az a gyerek ebből? :evil:

Ma mi is voltunk játszótéren, de szerencsére nem volt kellemetlenségünk. Nimród kipróbálta a hintát, nagyon bejött Neki. :D Máskor is menni fogunk.
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Dorka! Szombaton anyumékhoz megyünk, vasárnap Falvára. Délután ha szép marad az idő valszeg besétálok Dévvel a 101 Kiscipőhöz, aztán kavicsozunk, békás kút... majd játszó. Ha esetleg nincs van kedvetek csatlakozni, az tök jó lenne. :) Valszeg Leventéék is csatlakoznak majd.

A játszós esetre... Egy ennyi idős nagyfiúnak szerintem már nem az anyukájához kéne fordulnia ha ilyen problémája van. Mondjuk én Norbiból indulok ki... szóval lehet tévedek.
Én úgy szoktam egyébként csinálni (látni már a másik gyerek viselkedéséből hogy egyedül akar játszani), hogy ilyen esetben, hogy inkább elcsalom Dávidot, bár nem titkolom el előle, hogy nem akarnak vele játszani. "A kisfiú/nagyfiú egyedül szeretne játszani. keressünk másik játszótársat." stb.
Levente is nehezen viseli ha rajta csüng az öccse. (Néha meg persze imádja... pl. tegnap is így volt.) Szóval vhol megértem a dolgot... az anyuka megnyilvánulását viszont nem értem. :shock:
szilbee

Olga: Boldog szülinapot!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Tegnap többször is próbálkoztam, és nem engedett be a babanet... Dú úgy látom benneteket igen! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a szülinapos köszöntéseket! :D

Szilbee! Ja, még nem vagyok harminc, de gondolod, hogy szarul fog esni? :shock: Most még úgy gondolom, hogy nem, de majd meglátjuk egy év múlva! :lol:

Ajándék apától: 3 DEDIKÁLT Sylvia Beer könyv (igaz én rendeltem de ő fizette), süti a Zagyvából (mostanság nem nagyon sütizünk: a gyümölcskenyérből 3 szelet fogyott el, az isteni mákos-mascarponés muffinból tegnap dobtam ki az utolsó 4-et, vagyis az 1/3-át...). valamint külön meglepi volt, hogy tegnapra apa szabit vett ki, így a délelőtött együtt töltöttük, és a városban flangálva kaptam egy szép rövidujjú blúzt 8 ezer pénzért. :roll:

Anikó! Még az előző olalon kérdezted, nem tudok eladó sportkocsit. A mi PegPeregónk még mindig kiszolgál minket. De ha veszel, akkor szerintem figyelj arra, hogy egy kicsit dönthető legyen a háttámlája, ha elaludna a gyerkőc kényelmesebb legyen neki.

Gumimaci! Csak nem te kötötted azt a rugit, ami Nimródon van? :shock: Biztos nagyon élvezte a hintázást! Nyár végére meg csúszdáztok is! Tényleg! Nálatok is igy volt nagyobb gyerekes anyukák: még kisebb volt Balázs együtt csúsztam le vele! Néha baromi hülyén éreztem magam, és néha komolyan halálfélelmem volt lecsúszni... :oops: :roll:

Dorka! Hát igen, anyukának szerintem sem igy kellett volna viselkednie. Inkább arra kellene nevelnie a gyermekét, hogy osztozkodni tudjon. Óvodában is akkor egyedül játszik a gyereke, mert nem tud osztozkodni? Gratula...
Az meg, hogy ne hagyd magad... no comment..., de inkább mégis: BÍRKA!

Balwin Judit! Épp ma reggel néztem meg a D-os újságot, nekem is megtetszett két cipellő, aztán nézem a hátulján, S-betűknél, csak Székesfehérvár van ott... Na mondom erről is lemaradtam. De aztán ahogy olvasom Dorka hsz-át, mégegyszer megnéztem. Hát a birkák nem ábécé sorrendbe, hanem irányító szám alapján tették közé a címeket! Kiiisz vagyok!

Szakdoga: hááááááát, átszerkesztettem úgy, ahogy kérte tanárnő, de azért még beleköt tartalmilag, amit nagyon zépen köszönök neki, mert szépen kezd kerekedni az egész. Szóval még küzdök vele, meg a hivatkozásokat formázom, mert nem tudtam, hogy oldalszámokat is fell kell tüntetni a forrásoknál, így tegnap délután a könyvtárban peshedtem.

Na hirtelen ennyi. Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Helló!

Az a pár pötty ami felhólyagosodott a szájában is elmúlóban van. A testéről meg mind eltünt. Csak most taknyos a lelkem! Éjszaka a szokásosnál is többször riasztott eldugult orr miatt!

Marcinak gratulálunk a forgáshoz, Bencének meg a túrógombóchoz!

Dorka: én baba nélkül is iszonyat édességet kívánós vagyok! Minden este gyártom a pudingokat.
Ezt a "ne hagyd magad" mentalitást soha nem értettem! Talán így kell a legkevesebbet foglalkozni a gyerekkel. Sokkal fárasztóbb megbeszélni egy ilyen szituációt, inkább kényelmesebb ennyit odaböfögni.

Katlina: ez jó, hogy nem eszitek meg a bringát! :)

Olga: akkor tök jó szülinapod volt. De hogy kidobtátok a gyümölcskenyeret!!! Legközelebb dobjátok el idáig!

Szilbee: nálunk meg minden felnőtt apa. Én egy két hétig anya voltam, de most általában megint apa vagyok. Az a legjobb, mikor az utcán mondja vadidegen férfiaknak, hogy szia apa!
:)

Andi

Kép
Kép
andii

Nálatok is téli időszámítás van a babaneten?

Andi

Kép
Kép
andii

Áve.

Kata, dejó, hogy jól vagytok végre :D Marcinak gratu a hasraforduláshoz! :)
Hátööö, ha két gyerekkel akarok sétálni, vásárolni, akkor kelleni fog a babakocsi...úgy saccolom, kb. fél évig, vagy jövő tavaszig...

Eza játszós dolog...nekem is az jutott eszembe, amit Szilbee írt: egy ekkora gyerek miért Anyutól várja a megváltást?! Anyuka reakciója meg...nemtom, lehet napi szinten játszótéren "edződött" (vagy inkább agyonunt) anyaként tán könnyen csúszott ki ez a mondat a száján (legalább megbánta vóna), node egy kisebb gyerkőccel szemben?! :shock:

Olga, én bele se férnék a csúszdákba :mrgreen: Kezdettől egyedül csúsztattuk Mucit (eleinte ketten kellettünk hozzá), szerencsére élvezte is :)

Megjött nekünk is a kzsv-szett :) Tényleg gyorsak, rugalmasak.

Judit
Kép

Kép
balwin

Helló!

Olga! :oops: Nagyon boldogságos szülinapot!!!!

Ildi! Nagyon aranyos Nimród!! :)

Kata! Gratu a forduláshoz! :D És örülök, hogy Bence jobban van! :D Te is próbálj töltődni a napsugarakkal!!

Balwin! Jól néz ki a kocsi! Friss fotó Annalucusról, pocakról...??? :wink:

Katlina! Jól reagáltad le a bicós esetet. :lol: Hogy vagytok? Gondolom, Robika is élvezi a kinntlétet!

Megjött a poncsó, már szárad, szuper, ( bár pont jó, sztem őszre másik kell :roll: ), de gyönyörű, kifogástalan anyagú, állapotú, minőségű!

Játszós-gyereknevelős-hülyeanyukás témában fortyognak jelenleg az indulataim... Nézzétek el. :oops: Dorka, én a helyedben lehet, hogy visszakérdeztem volna anyukától, hogy "ugyan miért ne hagyja magát a kicsi fia? Mit árthat neki egy Szabi korabeli picúr? :evil: " Olyan hülyék vannak, hogy kiakasztó. Sajnos nálunk ez most aktualitás, a környezetünkben... Valami a mi fejünkkel lehet, mert az a trendi, a vagány, azzal lehet dicsekedni, ha a gyerkőc üt-vág-köpköd-püföl-csúnyán beszél..., mert az talpraesett... Hát Dorka nem ilyen. És nem is erre hajtunk a nevelésében, hogy így viselkedjen másokkal.

Lányok, akik már voltak börzén, jó szokott lenni? Ki megy a vasárnapira?

donkoaniko

sziasztok,

én is megjöttem tegnap éjszaka.. ma munka, szalad a lakás, én meg utána. és agyilag is hulla vagyok, ráadásul délelőtt volt egy tárgyalásom, és végre megoldódott egy 4 hete húzódó számlázási ügy, asszem nem fogok unatkozni hétfőn sem... ennek a cégnek négy hete nem számláztunk, sé napi 1, de előfordul a kétszeri szállítás is, özön alkatrészből...

Először is Olga!

Nagyon sok boldog szülinapot! Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
húú de kicsesztek veled, de ügyes vagy Te, megoldod! meg muszáj is....kidobod a sütit? na ha Andiékhoz sem fér, jöhet erre is!

Na akkor el lettél kényesztetve! :lol:

Kata!
örülök, hogy Benuska jobban van, meghoyg Te is alakulsz! gratu Marcinak a forgáshoz!

Andi!
akkor másfelől mennek a gyógypuccok! Ha hólyagosodás is volt, akkor valószínűsítetted már a barihimlőt?

Nálunk is volt Letinek éjszaka láza, 38,1, felsírt keservesen, sztem még midnig az ínye. hetek óta be van gyulladva mind a két szemfoga alól, de csak nagy duzzadt, közepén, halovány fehér hegycsúcs, de még nem kopog a kanál...reméel most már nem kínozza tovább.

Szami!
még nem raktál 5 gyerekes kreatívos képeket!

Jaimee!
Jobbulást apukádnak! írj már pár szót mi is volt tulképpen!

Anikó!
én lehet nem számítok vélemény ügyileg, de nagyon szuper!!!! várok mindenkit az asztalomnál!!! asszem 32-es vagy 35ös???

Dorka!
Jobbulást Szabinak! 4 kiló? atya ég! én arra gondoltam hoyg Te oylan pici vagy, dehát Szabi sem volt minurka! én előtte Gréti előtt 3 hónappal Letivel 6 és végig szedtem az elevitet, és tudjátok miylen picik lettek, szóval ez is genetika. Peti génjeit öröklik a skacok!

a játszótérhez uaz jutott eszembe, mint itt mindenkinek, anyukának kellett volna beszólnod, hogy elég gáz, hogy egy ekkora gyerek nem tudja magát megvédeni, egy másfél-évestől! felkapni Szabit, és tovarobogni...had fortyogjon a tahó!! ne hagyd magad! itt mire gondolt? üsse meg? kicsivel könnyebb elbánni!

a szomszéd kislány amikor Gréti 2 éves volt, arra tanította hogy hülye, meg buzi, az anyja (tanítónő!!!!) azt mondta, jaj majd elfelejti, és röhögött. mivel én nem fegyelmezem más gyerekét, ha az anyja is ott áll, csak annyit mondtam, érthető hangszínnel, nekem nem ezek a nevelési elveim, sé egy gyorsan kitalált ürüggyel bejöttünk.. ebből lehetett érteni. bár nem bíztos hoyg fogta, ha annyi esze sem volt... na mindegy.érdekes egy állatfaj ez a nő is. bezzeg ha az ő gyerekét éri sérelem!
én olyan sokszor úgy vagyok, hoyg jobb idebent! van énnekem elég bajom, nem akarom én még más hülye gyerekét nevelgetni! csak felidegesítem magam, a lányok elkezdenek bömbölni, ha otthagyják őket, elveszik a motorjukat, direkt futtatják a bicijük után a nagyok.. nem hiányzik az életemből ez a fajta cirkusz. ilyenkor komolyan mondom, utálom a tavaszt a nyarat. pont az iylenek miatt...

na mentem vakarni a koszt, este vendégeink lesznek...

még van amit elfelejtettem, de majd eszembe jut útközben

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Hogyne számítana a véleményed börze-ügyileg, Te!!! :lol: Asztalszámot jegyeztem. :wink:

[quote="bbj"] írta:bbjn olyan sokszor úgy vagyok, hoyg jobb idebent! van énnekem elég bajom, nem akarom én még más hülye gyerekét nevelgetni! csak felidegesítem magam, a lányok elkezdenek bömbölni, ha otthagyják őket, elveszik a motorjukat, direkt futtatják a bicijük után a nagyok.. nem hiányzik az életemből ez a fajta cirkusz. ilyenkor komolyan mondom, utálom a tavaszt a nyarat. pont az iylenek miatt...

Nálunk most ez megy... Persze nálunk még nincs szó pl. motorelvételről, de a vadság az megy... Semmi igazi játék, labdázás, vagy bármi, csak őrültködés, kiabálás, féktelen rohangálás az aszfaltos (!) úttesten itt az utcánkban... Anyuka üvölt, ordít a gyerekek után, néha pofoz, amúgy meg jól elvan nagy unalmában,csúcs.
Na mi erre azt találtuk ki, hogy jobbra el, inkább felsétálunk a központba, keressük a korabeli gyerkőcöket,vagy csak sétálunk, cicát, kutyát, virágot... nézünk, csak akkor jövünk haza, ha már jönni kell be... Éri szó a házelejit, hogy különcködünk, de teszek rá, azt nézzük, mi a jó Dorkának.

donkoaniko

Sziasztok!

Köszönöm a további köszöntéseket!

Anikó! Máskor ne írj olyan kis betűkkel, teljesen belefúrtam az orrom a monitorba, hogy el tudjam olvasni! :lol: Csodálkozok, hogy bbj Judit nem jegyezte meg! :lol:
Én is voltam már börzéken, nekem is tetszik! Vasárnap naná, hogy én is ott leszek vásárolgatni! Néhány játszós pólót és rövidnadrágot kellene beszereznem.
Pocsó: Nem biztos, hogy új kell ősszel. Legalábbis Balázs szinte nem is nagyon váltott méretet 1-2 éves kora között (86-92), most vagy két hónapja ugrott meg megint a növésben (98-as).

Néha napján mi is beszélgetünk ilyen dolgokról Petivel, hogy mit csinálunk, ha 8-10-12 (akárhány) éves lesz a gyerek? Leengedni egyedül, hogy csavarogjon? :shock: Hááát, tényleg nem tudom, hogy mi lesz!

Olga

Kép
juhaszolga

Andi! :lol: Igen, nálunk is téli időszámítás van még a babaneten! :lol: Kb egy hét alatt szoktak átálni, ezt már megfigyeltük régebben is.

A lényeg:
Szami! Nekünk is mindig minden nap jó tali ügyben! Szóval rajtunk nem múlik! Máj. utolsó hete körül nem jó, de úgyis előbb szeretnéd úgy tudom.

Olga

Kép
juhaszolga

minket is utolért a végzetünk. Letinek tüszös mandulagyuszija van. ilyenünk még úgysem volt, ideje volt feszegetni az immunrendszerünket...

Anikó!
azért írtam, hyog az én véleményem nem feltétlen számít, mert én ugye 120 kilométert is képes vagyok egyért utazni, csakhoyg kincsekre leljek...

c-k egyébként a szomszédok?

Olga!
ezen már én si agyaltam. a szomszédok a 4 éves ygereket kilökik felügyelet nélkül, igaz hogy zsákutca de votl már egy két helyi barom kevesebb helyismerettel úgynevezett hvcs, aki a kis kiszuperált verdájával 50-nel fordult be az utcába elvétve azt. nagyon meglepődött, és mi is, ahoyg 50-nel végighúzott azon a kemény 180-200 méteren. ha éppen akkor szalad ki valamelyik gyerek, kiskanállal nem szedem össze. aztán persze vissza is kellett jönnie, mert a túlvégen csak gyalogos fér ki. na azt nem tette zsebre amit kapott!

Szami! nekünk is mindegy, mi ráérünk a csajokkal, mégha Misi nem is.. beindult a méhészszezon...

Judit,
Kép
Kép
bbj

bbj Judit! Küldtem privit!

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Olga, szerintem én kívánok utoljára boldog születésnapot, de nagy-nagy szeretettel teszem ezt!

Mi folyamatosan úton vagyunk: ma a Nemzeti Múzeumba megyünk Mátéval az 1848-as kiállításra (a versenyfelkészüléshez nagyon hasznosnak gondoltam), engem meg a sajtófotó kiállítás érdekel.

Szép hétvégét mindnekinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

jó reggelt,

csak még a játszós dologról: én is úgy voltam vele, hogy ne én neveljem más ygerekét, de a folytatást nem írtam le: miután anyuka azt mondta, ne hagyd magad, a fiú megkérdezte, hogy megverjem? :shock: :cry: Erre azt mondta, azt azért nem kell....
Nagyon szörnyű...
Én csk annyit mondtam Szabinak, hogy az anyuka is hallja, hogy menjünk arrébb, pakoljunk a vödrödbe homokot, az irigy kisfiú nem akarja, hogy segíts neki....
Na mindegy, fogunk még találkozni elkeserítő helyzetekkel.

Szami, jó utat!
Valahová nekünk is mozdulni kéne ebben a szép időben...

Anikó, börzéről nekem is jó véleményem van, tavaly ősszel kb. 20.000 FT-ot hagytunk ott... Na jó, RÖmer bébihordót, kengurut is vettünk, meg ruhákat, stb.

lldi, nagyon édes Nimi a hintában, asszem beindul nálatok is a játszós móka! :)

Na lépek dolgomra, jó hétvégét!!
Ki merre megy, mit csinál ilyen szép időben?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szami! Köszi a köszöntést, és szép napot nektek!

Dorka: Hogy mit csinálunk hétvégén? Ma nyelvtanfolyás 2-6-ig, holnap meg anyósnál össznépi szülinapozás... Pedig én menni szerettem volna az abonyi vadasparka, még ugyse volrunk, meg utánna a Mészárosba... Bár épp azt gondoltam ki, hogyha a nyelvtanfolyásból az első órát ellógom és csak 3-ra megyek, még az is jó... Úgyis házit ellenőrzünk az elején, ami nekem már 3 hete nincs kész... :roll: :oops:

Játszós dolog: mondom én, hogy bírka az anyja annak a gyereknek! Mi az, hogy megverjem? Mert Szabi ránézett? Elkeserítő... És gondolom közben vállon veregeti magát, hogy milyen jó anya...

bbj Judit! Köszi a választ!

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Szép napot Mindenkinek!
Végre már jó a gépünk és újra tudok írni!Teljesen fel kellett újítani mindent, internetet is újra kellett telepíteni, most szedem össze a jelszavakat, felhasználó neveket, mert az enyém még csak okés, de Kristóf nem igazán jegyezte meg őket.A munkahelyemen pedig sajnos csak 1 gép van és ott nem igazán lehet internetezni, csak azt lehet megnézni ami szükséges.
Mindenkinek nagyon boldog születésnapot illetve névnapot kívánok utólagosan is.
Visszaolvasni igyekszem, de nem egyszerű.Most hogy már ilyen jó idő van, rengeteget vagyunk kint.Angéla megtanult napok alatt 2 kerékkel kerékpározni, eddig megúsztuk kisebb horzsolásokkal.
Kristóf készül a tavaszi szünetre.
A férjemnek június 3-án kell a kórházba befeküdnie a műtétre.
A sógornőm október 28-ra van kiírva.
Húsvétkor ki mit csinál, van valami jó ötletetek hogy hová lehetne menni?A férjem 12-én dolgozik, ezért másnap szeretnék elmenni valahová.
Hát röviden ennyi, igyekszem bepótolni a lemaradásaimat.
További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bmárti75

Te jó ég, mi ez a pangás? :D

Ki volt tegnap börzézni? Judit, sikerült jól zárni a tegnap délelőttöt?
Én vettem babónak 4 pólót, rendses utcai hordható állapotúak (400ft/db), Juditnál egy lenvászon elegáncsos nadrágot, egy őszi pufibb mellényt (de ezért nem olyan vastag 500ft), egy kis nyári fehér kapusznis mellényt, és azt hiszem ennyi. Szerintem egyre igényesebb, rengeteg kiegészítő (babakocsi, hordozó, utazóágyak) voltak.

Szombaton csak elmentünk az abonyi vadasparkba. Petivel tisztára meglepődtünk! Valaki azt mondta, hogy sz@r, háziállatok vannak csak benne. Ennek ellenére láttunk lámákat, emukat, struccokat, nem is tudom hányfajta makákót, Buborékot, a vizilóbébit :), zebrát... Szóval nagyon tetszett mindhármónknak! Sajna a játszinál a büfé még nem volt nyitva, babó mondta együnk kenyeret :oops: , merthogy a tengerimalacokhoz volt bedobva száraz kifli. De a játszin is jól elvoltunk, én is hintáztam két hintán. :lol: :oops: Aztán betértünk a Mészárosba, és megint megkellett állapítanunk, hogy még mindig nem a mi szájízünk szerint főznek, arról nem beszélve, hogy az üdítős pohataknak halszaguk volt... Na mindegy. De amúgy nagyon jó nap volt! Ajánlom mindenkinek aki még nem volt, vagy ha van egy kis szabadideje. Babóval pont betudtunk járni (ő is gyalog volt), nem fáradt el, még játszizni is volt ereje.

Szami! Írok pü-t!

Na jó, eldugulok.

Márti! Angélának gratu a bicajozáshoz! Párólót használod még?

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Mi is levegőztünk, mamáztunk a hétvégén.

Olga: a vadasparkot mi is imádjuk! És a Mészárosban még én sem ettem jót! Ez olyan érdekes, mert rengetegen imádják! :shock:

Márti: nagyon ügyes nagylányod van. Férjedet mivel műtik?

Andi

Kép
Kép
andii

Köszi Andi! Végre valaki (Petin kívűl) egyetért velem ebben a dologban! Épp néztem a vendéglőben, hogy ki van rakva, hogy 2007-ben benne voltak "a legjobb 100 magyar étterem" sorában! :shock: (Halkan megjegyzem: ennyire kevés étterem lenne MO-on, hogy belefértek a legjobb 100-ba?) :)
Kiszolgálás kissé csapnivaló, meg hát elég zsírosan és fűszeresen főznek... Na mindegy. Ez az én véleményem.

Többiek?

bbj Judit! Leti mandulái hogy alakulnak?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

El vagyok havazva,,, na és a jóidő is kicsal Mineket. :D

Csak képeket tudok most hozni...

Dávidos képek
Szombati mamázás

Pusz!
szilbee

Niki Katájának nagyon boldog második születésnapot!!!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.04.06 13:46-kor.
jaimee1

Ez nem igazság!!! Jaimee megelőzött!!!

Niki! Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Katának!

Képeket és életjelet dobjál!!! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Niki: Katának nagyon boldog 2nd szülinapot kívánunk!!!

Bbj: hogy vannak az aftáitok?

Kép

Kép
szolkata

Katának boldog szülinapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Verőfényest :)

Katának Nagyon Boldog Második Szülinapot kívánunk! :D

Kép

Judit, Leti hogy van? Gyógycupp neki!

Mi is mamáztunk ezerrel :D Muci gyakorlatilag az egész hétvégét az udvaron töltötte, gyanítom itthon is kiköveteli majd a jó levegőt :)

Szilbee, Dávidnak mennyi haja lett :shock: :lol: Az Opelt ugye te mosod? Láccika melír :D
Ollan pihepuha macikát mi is árultunk, volt rénszarvasos változata is, imádtam mindkettőt :)

Húsvét: terveim szerint szüleimtől hazafelé, hétfőn beugrunk Hollókőre. Ha nem esik az eső :? Mer asztat mondanak, ba+... :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Nagyon boldog születésnapot Katának!!
Olga! Igen használom még a párolót.A gyerekekmis imádják a párolt zöldségeket.Főleg a brokkoli az a mi nagyon bejön nekik.Egyébként még nassizni is szeretik.
Andii! a férjemet epekővel műtik majd. Épp ma írattam be a szabadságjaimat a műtét hetére.
Angéla ma a saját kerékpárjával ment oviba.Nagyon féltem tőle hogy majd elesik, de nem volt semmi gond.
Kristóf meg megörökölte a déditatája mini romet vagy riga motorját és nagyon ügyesen motorozik szülői felügyelettel az udvaron.Pénteken pedig mire haza jöttem a munkából meglepett egy sajátkészítésű húsvéti dísszel.Majd teszek róla képeket.

Kép
Kép
bmárti75

Katának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Judit, Kata!
Köszi!
kiderült, nem afta, hanem a torkáról jöttek azok a kis valamik, maradt a 3 pici a nyelvén, remélem nem is nő a számuk, phlogosollal kenem, hát elég nehéz rábírni, de nincs menekvés. Mára pedig Gréti is csatlakozott a mandulagyuszisokhoz.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin! Nem az a nővérem! :mrgreen: Nekem már azóta besötétszőkült a hajam!

Niki! Katának nagyon boldog születésnapot!

Kép
szilbee

Katának sok boldog születésnapot kívánunk mi is!!!
Kép

Kicsi betegeknek nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!
Sajna itt a jó idő, a kórságok meg csak jönnek...

Én is csatlakozom, hurutos tüdővel, köhögéssel, rekedtséggel...
Ráadásul rengetegszer keményedtem tegnap meg ma, a házidoki a magnéziumot is elrendelte... :cry:
Szóval remélem, húsvétra mindenki meggyógyul és újult erővel várja majd a locsolókat!

Mi nem börzéztünk, nagggyon hajtósra sikerálódott a hétévége, el is felejtődött... :roll:

No lépek még vasalni, aztán pihi....
Jó éjt!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szilbee! Hát majd kiesett a szemem! Dávid hogy megnyúlt! Azta! Meg a haja is! Nem győzök csodálkozni! :shock: Hát az utcán nem ismertelek volna meg gyerkőc után! :lol: Tiszta nagyfiú! Hát kész vagyok!

Dorka! Szedjed csak a magnéziumot! Még azért néhány hetet húzzatok már ki!

balwin Judit! Jól hangzik Hollókő! Az időjárkálás kevésbé... Mi is hazamegyünk vasárnap Debrecenbe. Jó lesz! :) Főznek, sütnek ránk! :lol:

bbj Judit! Jobbulást Grétinek! Leti már ment bölcsibe?

Olga

Kép
juhaszolga

Katának mi si boldog szülinapot kívánunk!

Judit, a lányoknak meg jobbulást!

Dorka, Neked is mielőbbi gyóygyulást és pihenj sokat!

Nálunk csak én kaptam egy helyes kis torokgyulladást, remélem, a többiek kimaradnak belőle. Amúgy rengeteget rohangálnak az udvaron, úgyhogy keveset vagyunk mi is bent.

Akit érdekel, a másik fórumra kerültek fel gyerekfilmek és angolos anyagok.

Képeket most mentem le a gépről, ha van köztük jó, hozom még ma.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata!
Utólag boldog Születésnapot!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Kis és nagy betegeknek gyors gyógyulást kívánunk!

Én is ápolgattam a Kisbetegemet a hétvégén. :( Csúnyán köhögött, éjjel szinte semmit sem aludtunk. Láza is volt. Dokinéni 3 féle gyógyit írt fel, már jobban vagyunk. Ma már sétáltunk, voltunk játszótéren. :)

Olga, azt a kék együttest Anyósom kötötte Nimródnak. Én a fehéret kötöttem, a múltkori képek között van.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

bbj Judit, hogy sikerült a börzézésed? Ne haragudj, hogy csak elrohantam előtted, de valahová, talán épp Edithez rohantam. Egyébként is szerettem volna tőled mézet is kérni, de börze előtt az utolsó napokban iszonyat be voltam havazva, semmire nem volt időm.
Remélem attól még, hogy nem közvetlenül a bordásfal előtt volt az asztalod jól sikerült árulnod. Rita Zita egy kissé késve érkezett, igazából már kezdtem azt hinni, hogy nem is jön, akkor igazi dőzsölés lehetett volna számodra 4 asztal :)
A végén mindent hazavittél magaddal? Találtunk ott az egyik széken valamit, ha neked hiányzik, akkor szólj, Edittől átvehető.

Sajnos, vagy kevésbé sajnos, én most sem tudtam szétnézni, vásárolni. Talán háromszor indultam el az asztalomtól, de mindig gyorsan vissza is kellett mennem, mert akkor kezdtek el jönni a kedves vásárlók.

Az őszire börzére előjegyzésbe vegyelek asztaljegyre?

A Kismamásra mész árulni, vagy vásárolni? Van már jegyed?

Puszi!
Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Mit csináltok hétvégén?

Balwin nem félsz, hogy Hollókőn jól meglocsolnak? :lol: Biztos tök jó lesz!

Most kivételesen hozzánk jönnek a mamák itt is alszanak mindkettőnk szülei. Nálunk olyan jól sikerült az összebarátkozás a szülőknek, hogy nélkülünk is összejárnak! Remélem még jó idő lesz! Anyukámék hozzák a finom sonkát...

Tegnap este jutott eszembe, hogy kifújt tojást kell vinni az oviba. Apa fújta, én meg fúrtam, de annyit röhögtünk a bénázásunkon, meg, hogy csendben kellett lenni. Pont előtte raktuk le a lányokat. Ma nem kell gondolkodni a vacsin, rántotta lesz! :D

Hogy szoktatok húsvétolni? Mi már pici koromban is vasárnap tojást kerestünk a kertben, hétfőn meg locsolkodás volt. Én mondjuk nem szeretem a locsolkodást, de lehet, hogy lányos anyukaként vissza kell hozzá szoknom... :roll:
Tesómmal annyira szerettünk tojást keresni, hogy egészen addig, mindig volt elrejtve tojás az udvaron, míg Maja meg nem született. Azóta neki van elrejtve. Szerintem tök jó muri, ahogy elindul a kis kosarával és keresi a csokitojásokat.
Nálunk nagyobb ajándékot nem szokott hozni a nyúl.

Szami: tali ügyban mi is tudunk alkalmazkodni! Jó lenne, ha lassan lenne egy dátum és akkora bizti nem szervezünk semmit. Egyébként hol lesz? Vagy ez már kiderült, csak nem figyeltem? :oops:

Andi

Kép
Kép
andii

Ja, és ki mit süt főz!

Andi

Kép
Kép
andii

Akarom mondani: Ki mit süt-főz ?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Végre egy kis élet! El se hiszem! :)

Andi! Ez a tojáskeresés nagyon aranyos! Na majd jövőre mi is beizzítjuk ezt a hagyományt anyósnál! Nem sütök-főzök, anyúékhoz megyünk. Illetve sütni fogok, de majd már csak ott hugival, raffaellót.
Andi, Szami is bizti írja majd, de idáig úgy tudom, hogy "házavató" lesz náluk, Cegléden. Tegnap esti "nyomiskodást" megnéztem volna! :)

Ildi! Nem semmi, hogy te tudsz kötni! Azta! Képzeld anyúkám is állandóan, köt, horgol, hímez, kivar (gobelin) úgy hogy közben tv-t néz! :shock: Nekem nincs hozzá türelmem. :oops:
Nimród hogy van azóta? Sajna most Balázs is újra elkezdett köhinteni.
:?

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina! Jó az új kiskép Robikáról!

Szami! És te hogy vagy ma? Képeket rakjad csak!

bbj Judot! Mézzel kapcsolatban amit írtam neked priviben? Valami reakció?

Olga

Kép
juhaszolga

Kicsi Kata! Utólag is boldog szülinapot Neked!!!!!!! Anyának üzenem, írjon végre, meg hozzon ilyen volt-ilyen lett képet! :wink:

Csak egy pár sor:

Voltam én is börzézni, sztem fantasztikus volt, vettem pár rucit.

Judit! Nem találtalak meg. :oops: :oops: :oops: Pedig párszor körbementünk. Csak hát az én térlátásom... Merrefelé árultál? Lányoknak jobbulást!

Andi! Én nem szeretem a locsolkodást, de most biztos fognak jönni Dorka miatt. :roll: Sonka és egyéb húsvéti finomságok: nyami. :)

Dobok 2 képet, aztán húzok teregetni. :(

Kép

Kép

( A felső, a ruha, és a kiskalap is börzés. :wink: )

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?