Sziasztok!
Jázminnak sok boldogságot születésnapja alkalmából!
Így ismeretlenül is: Kis druszánknak kívánunk boldog szülinapot! És Gábornak boldog névnapot!
Kata, olvasni is rossz, amin most keresztülmentek. Kitartást és gyors gyógyulást Bencének!
Derekad fáj még? Marci nem lett beteg?
Köszönjük a képdicséretet.
Olga, Balázs hogy van? Köhög még? Jobbulást!:cry:
Évi, Csonginál bevált a Bioparox? Te szemed?
A szélvédőt ne is mond. Mi is most cseréltettük ki, meg műszakira kellett vinni az autót. Kisebb vagyon...
Andi, sajnálom a pöttyöket.
Hogy viseli a kisbeteg? Maja volt bárányhimlős?
Szilbee, nem tudom összefutottunk-e már valahol...
Nem rémlik, de kicsi a világ... ki tudja.
Levente jól kifogta ezt a betegséget.
Jól van? Ugye Dávid nem kapta el?
Vera, hogy sikerült a névnapi zsúr?
Köszönjük a képdicséretet.
Nagyon jók a képek a telelésről. Olyan édesek együtt a gyerekeid!
Nem jártatok szombaton a Pelikánban?
Szia
Anikó! És köszi a dicséretet.
Szerintem se aggódj, hogy még nem jár Dorci. Bár ismerem a „jóindulatú” megjegyzéseket. Mi is kaptunk ilyeneket, mert Nimród 6 hónaposan még nem ült egyedül. És hiába tudtam, hogy nincs elkésve, akkor is zavartak a vélemények. Egyébként még 8 hósan sem ült, nem mászott. De a 9. hónapban mindent bepótolt. Először megtanult kúszni, majd kapaszkodva felállt, utána egyedül felült és pont 9 hónaposan mászni is megtanult.
A fogacska áttört már?
Az a bolti történet elég hajmeresztő.
Katlina, hát azok se lehetnek normálisak, akik ilyeneket kiabáltak az utcán.
Dorka, nagyon édesen pózol Szabi.
Nekem tetszenek azok a nevek, amiket nem nagyon lehet becézni. Egyébként mi nem is becézzük Nimródot.
De ez lehet, hogy nekem onnan jön, hogy engem sem becéztek gyerekkoromban, csak akkor szólítottak Ildinek, mikor rossz fát tettem a tűzre.
Tudtál pihenni egy kicsit hétvégén? Nekem sokat segített az alvásnál a szopipárna.