Új privát üzeneted érkezett!

Kata: remélem most már tényleg gyógyultok!!!

Nálunk nem tudom mi van. Nórin kijöttek ugyan piros foltok, sok főleg a testén, hajas fejbőr, száján belül is láttam, de mivel nyűgös volt, többet szoptattam. Lehet ennek köszönhetően nem hólyagosodtak fel. Ma mintha már múlóban is lennének. Vagy nem is bárányhimlő volt. Vagy ha mégis, akkor most védett lett, vagy nem. Vagy lehet, hogy még ezután jönnek a hólyagok. Az oltással meg végképp nem tudom mi legyen. Áááááá!

HOL VAN MÁR A JÓ IDŐ!?!?!

Andi

Kép
Kép
andii

Kata! Csonginak aftától volt 39 fokos láza!!! (hm, emiatt kerültünk kórházba, aztán ott szépen tüszös mandulát állapítottak meg, majd 5 nap után rájöttek, hogy afta)
Szóval kenegesd neki, nekünk anno erre Cataflamot adtak, meg valami kenőcsöt! És próbáld minél többet itatni!!! Nem baj, ha nem eszik, csak igyon!!!!!!!
Remélem gyorsan túl lesztek rajta!

Andi, mi nem voltunk bárányhimlősök, de gondolom, ha az lett volna, akkor nem lennének múlóban...

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Kata, végre.... Innen már csak jobb lehet.... és Andi, nektek is... mielőbbi gyógyulást... még olvasni is olyan rossz.... nincs fájdalmasabb, mint egy beteg gyerek....

Megyek főzni, csak benéztem, hogy vannak a kis betegek.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Andi! Dávidon 3-4 hósan jött ki a b.himlő. Én be lettem oltva, szoptattam és így csak 10 pötty jött ki, abból is csak egy pár lett hólyagos... ami 1-2 nap alatt lelohadt, a többi pedig visszahúzódott.

Kata! Örülök hogy sikerült levinni!!! :D Én is hűtőfürdőztetni szoktam 39 körül.

Rólunk: Levente erőst javul. Már csak melegíteni kell a fülét.

Most van egy kis csepergés... de ha elmúlik megyünk ki levegőzni. Kipróbáljuk esmét Dávid délbeni altatását, mert tegnap már jeleket küldött, hogy lehet sok neki a napi 2 alvás.
szilbee

Kata, Andi, Szilvi: Kis betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!++++++++++

Kép

Asszem jegyzetelnem kellene betegség fronton..... :? :? Készülni a nyavalyákra.....
jaimee1

Lányok! :?:

Tud vki egy tuti jó gyerekkönyvet ajánlani? (esti meséhez)

Olyan kéne, ami rövid állatokról szóló okos meséket tartalmaz, 3-4 éves gyereknek könnyen érthető, nem vagy csak minimális illusztráció van hozzá.
szilbee

Lányok, mi a helyzet a kis betegekkel?

Andi nálunk Anna volt úgy bárányhimlős, hogy összesen 7 pöttye volt... még szopizott, amikor elkapta Mátétól.

Szilbee, jól feladtad a leckét, majd én is gondolkodom, de szerintem Olga van benne most ebben a témában a legjobban.

Holnap a Közlekedési Múzeumba készülünk.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee!
a Benedek Elek összes mesés könyvbe van ilyen fejezet, ami kellene neked, na abba illusztráció nuku, rókáné komámasszony, és társai, szövege érthető.

Szami!
akkor majd sasollak az úton! mi 1-2 órán belül indulunk! már nem oda, de egy út visz arra :lol:

Kisbetegek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

A változatosság kedvéért meghúztam megint a meg sem gyógyult derekam... , de most nem fáj annyira, mint egy hete...

Bence még tegnap du. 38,2, este 37,8 a vízen és a kakaón kívül semmit nem eszik vagy iszik... annyira fáj a szája... Azt hittem én, kis optimista, hogy a tegnapinál nem lehet rondább a szája.... de, de, igen, ma reggelre sokkal több afta van bent, de kívül is... hát ne tudjátok meg! :cry: Katasztrófa!!! Legalább a kedve jó, most nincs láza. Sőt elküldtem apjával őket az ügyeletre, hátha van valami csodaszer, amitől csökkenthetnénk a fájdalmát, vagy gyorsíthatnánk az elmúlását ezeknek a fekélyeknek. Most várom majd haza őket.

Szerda óta nem evett semmit... :cry: :cry: :cry: (1-1 mokkáskanál rizst tegnap előtt)

Többi kisbeteg hogy van?

Kép

Kép
szolkata

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

már itthon.. csak annyit: IMÁDOM A CUNDÁT!

Kata! mi volt a dokinál!

Szupika sütik! lehet a brauninak nekiállok, mert van majd egy kila fondücsokim, de lassan lejár a szavideje. jó bele az is. sztem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Azta Kata! Hát nem semmi amin keresztül mentek most! Kitartást!

Balázs nálunk sincs túl jól, hőemelkedés, este láz, köhögés, orrfolyás, és ami rá nem jellemző, hogy 3.napja már, hogy nem eszik semmit. Csak a kakaót, napi 2X. Tea sem csúszik úgy neki, mint előtte. Szóval nincs abban az állapotban, hogy holnap visszavigyem az orvoshoz.

Andi! Orvos nem látta Nórit? Balázs még nem volt benne himlőben, de mint ahogy Szilvi is írta, ez éppen lehetett az is. Osztálytársam lányai nincsenek beoltva himlő ellen, és ősszel ők is megúszták pár pöttyel!

Szilbee! Ahogy Judit is írta csakis Benedek Elek! Más népek (nép)meséi nem valók még ennek a korosztálynak. Sajna mi kaptunk egy szépen illusztrált állatos könyvet, egy oldal egy mese, csak az a baj, hogy tanmesék. Én meg azt nem diktálom a gyerekembe. Még esetleg Kolozsvári Grandpierre Emilt is tudom ajánlani. Még ha beugrik valami, akkor írok.

Judit! Mit vettél a C&A-ban? Most vásárolsz be a vasárnapi börze előtt? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Jázminnak sok boldogságot születésnapja alkalmából!
Így ismeretlenül is: Kis druszánknak kívánunk boldog szülinapot! És Gábornak boldog névnapot!

Kép

Kata, olvasni is rossz, amin most keresztülmentek. Kitartást és gyors gyógyulást Bencének! :cry: :cry:
Derekad fáj még? Marci nem lett beteg?
Köszönjük a képdicséretet.:)

Olga, Balázs hogy van? Köhög még? Jobbulást!:cry:

Évi, Csonginál bevált a Bioparox? Te szemed?
A szélvédőt ne is mond. Mi is most cseréltettük ki, meg műszakira kellett vinni az autót. Kisebb vagyon...:evil:

Andi, sajnálom a pöttyöket. :cry: Hogy viseli a kisbeteg? Maja volt bárányhimlős?

Szilbee, nem tudom összefutottunk-e már valahol... :roll: Nem rémlik, de kicsi a világ... ki tudja.
Levente jól kifogta ezt a betegséget. :cry: Jól van? Ugye Dávid nem kapta el?

Vera, hogy sikerült a névnapi zsúr?
Köszönjük a képdicséretet.
Nagyon jók a képek a telelésről. Olyan édesek együtt a gyerekeid! :D
Nem jártatok szombaton a Pelikánban?

Szia Anikó! És köszi a dicséretet. :)
Szerintem se aggódj, hogy még nem jár Dorci. Bár ismerem a „jóindulatú” megjegyzéseket. Mi is kaptunk ilyeneket, mert Nimród 6 hónaposan még nem ült egyedül. És hiába tudtam, hogy nincs elkésve, akkor is zavartak a vélemények. Egyébként még 8 hósan sem ült, nem mászott. De a 9. hónapban mindent bepótolt. Először megtanult kúszni, majd kapaszkodva felállt, utána egyedül felült és pont 9 hónaposan mászni is megtanult.
A fogacska áttört már?
Az a bolti történet elég hajmeresztő. :shock:

Katlina, hát azok se lehetnek normálisak, akik ilyeneket kiabáltak az utcán. :evil:

Dorka, nagyon édesen pózol Szabi. :)
Nekem tetszenek azok a nevek, amiket nem nagyon lehet becézni. Egyébként mi nem is becézzük Nimródot. De ez lehet, hogy nekem onnan jön, hogy engem sem becéztek gyerekkoromban, csak akkor szólítottak Ildinek, mikor rossz fát tettem a tűzre.
Tudtál pihenni egy kicsit hétvégén? Nekem sokat segített az alvásnál a szopipárna.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok,

csak bekukk, hogy mizujs a kis betegekkel:
Kata, ennél már csak jobb lehet, komoylan! Adtak tanácsot vagy csodaszert az ügyeleten?
Derekad hogy van?

Nórinak és Balázsnak is jobbulást kívánunk!

Szilbee, én egy imádott mesekönyvet ajánlanék, sztem Anyáéknál megvan, még a miénk volt Ádámmal: a Sün, akit meg lehetett simogatni. Csak állatos mesék vannak benne, bár van benne némi rajz is. Orosz a szerzője, de sztem már Leventének valók.

Kép
Kép
dorkáék

Rólunk: mérlegeltünk ma. 8, 34 kg (1 hónapja 8 kg volt) és hosszra ugyanannyi, 80 cm. :D
Ez a fogacska most nagyon megviselte. Eddig nem volt semmi különös, leszámítva, hogy picit nyűgösebb volt. Most 2 napig hőemelkedése volt, meg hígabb széklete, extra nyűgösség. :?
Anyukámék voltak itt pár napig, és már előre adtak pénzt, hogy megvegyük a szülinapi ajándékot, így azt kap, amire szüksége van. :) Vettünk Neki kiscipőt és szerelőasztalt. :D A cipőt már használjuk, olyan édes benne:D, a játékot eltesszük még. És gondolkodunk tovább, hogy mi mit vegyünk. Ötletem már lenne... :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszi a segítséget könyv ügyben!!! :)

Néztem a neten Benedek Elek mesekönyveket, de egyenlőre állatosat nem találtam... Anyumat még megkérdem, mert lehet náluk van.

Dorka! Ez az, ugye??

Olga! Balázsnak is jobbulást!

Kata! Hogy vagytok???

Ildi! Fogzik Nimi? Húúú jó magas ő is.. :)
szilbee

Hja és rólunk...

Levente szombat óta olyan mint a régi. Az orra is csak akkor folyik, ha rohangál a jó levegőn. (Azért a fülét továbbra is melegítem.) Így el mertem engedni az oviba.
Dávid úgy tünik nem kapta el.

Jó idő lesz ma, szerintem nem sokat leszünk ma sem itthon...

Ja és áttértünk a délbeni altatásra. :) Így a kölkök már egyszerre alaszanak. Dávid percre pontosan 1 óra 45 percet huny... fele mint a napi kétszeri alvása, de majd hosszabodik (remélem legalábbis)... Leventénl is így volt.

Szép napot!
szilbee

Sziasztok!

Nóriról minden pötty visszahúzódott, egyedül a szájában van 1-2 hólyag, tehát még most is tanácstalan vagyok, de úgyis ki fog derülni, legkésőbb oviskorában amikor megint belefutunk egy járványba, hogy bárányhimlő volt-e és hogy védett lett-e.

Kata: elég, ha iszik Bence, aztán, ha meggyógyul majd felhízlalod! Gyógyuljatok!

Ildikó: Nimród tényleg nagyon magas!

Szami: akkor Jázmin megúszta egy katicabogárnyi pöttyel! :)

Andi

Kép
Kép
andii

Csak egy gyors reag: Szilbee, Csongi imádta Füzesi Zsuzsa mondókás könyveit! Szépen illusztrált, rengeteg jó kis mondóka van benne. Nem éppen mesekönyv, de szerintem nagyon jó!!!

Évi és
Kép
csongianya

Andi! Így látatlanban ugyan... de szerintem tényleg himlő lesz. Egyébként vérvételből meg tudják mondani X év múlva is, hogy volt e himlős vagy sem. Nálunk is kérdéses (legalábbis számomra) hogy teljes e a védettség Dávidnál vagy sem.

Évi! Köszi neked is! Én kifejezettem mesés könyvet keresek (Füzes Zsuzsánk rengeteg van, de már nem olvassa). A képek elterelik a figyelmét. Szoktunk képes könyvet is olvasni persze, hogy beszéltessem.. de most már a fantáziájára is "hatnom" kell.

Na rakom a rendet tovább...
szilbee

SOS

Lányok, a felnőtt sürgősségi merre van a Hetényiben?
jaimee1

Erika: sajnos fogalmam sincs! De ott biztos útba igazítanak!

Andi

Kép
Kép
andii

Szilbee: köszi a himlős tapasztalatokat!

Majának ez a könyv esti mesének nagyon bejött. Rövidek, meg tudtuk utána még beszélni is. Kicsit szájbarágósak a tanulságok, de mondom Maja szerette. Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Szép napot!

Tegnap az ügyeleten: borax nevű homeopátiás golyókból 3x5 db, valami homeos orrspray, 500 mg c-vitamin (mondjuk eddig is ennyit nyomtam bele) és sok-sok türelem na meg folyadék. Épp az előbb hívott a doki nénink is, hogy vagyunk... megnyugtatott, hogy még egy hétig is eltart a szája baja... Az én derekam meg ... hát a gerincsérvem a ludas... és mozdulni is alig tudok... éjszakai is Pisti hozta-vitte Marcit, most is itthon maradt, most épp kint vannak a fiúkkal sétálni, én meg szigorúan fexem. És fekve szoptatok... folyamatosan szülési fájdalmaim vannak... annyira...

No de most majd jól kipihenem magam és a hét vége felé már jobb lesz.

Még mindig csak olvasok, gondolkodni nem nagyon tudok... bocsi

Kisbetegeknek jobbulást kívánok!

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: mi a baj?

Bbj: melyik c&a-ban voltatok és mit vettél?

Dorka: kipihented magad?

Szilbee: én nem tudok olyan könyvet.

Andii: hátha tényleg ennyi volt a barihimlő...

Kép

Kép
szolkata

Jaimee!
gondolom már aktualitását vesztette kérdésed, de ha jól tudom, az újban lent, középen. ha a balestei sürgősségire gondolsz.

mi a baj? kivel kellett szaladni?

Kata!
basszus, és még gyógyszert sem vehetsz be, viszont van jó kiropraktőr számom pesten!

Bencusnak továbbar is ++++++++

a ferihegyibe voltunk, vettem khaki kabátot, egy fehér gatyát, több felsőt barnát, fehéret...egy kötött rövidujjút, apának pólókat. már alig várom, hyog itt is megnyisson!

Andi!
na akkor ez gyors volt hála az égnek...

Szilbee! mi a corába vettük, és mintha nem is olyan régen még láttam volna ezt a fajtát.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vééééégre 15 fok PLUSZBAN! :D

Jaimee! Ti voltatok a sürgősségin? Mi volt a baj???

Kata! Bence akkor már ha lassan is, de jobban lesz. A dokinénitek ilyen rendes, hogy felhív? :shock: :) Derekadnak gyógyulást, nyomd az ágyat, ahogy csak bírod!

Andi! A szopi segíthetett sztem, hogy ilyen könnyen átessen a himlőn Nóri. :)

Ildi! Szép méretei vannak Nimródnak! Kiscipőről fotó? ( Bár még én se tettem a miénkről. :oops: ) Fogacska határeset, de még nincs kinn.

Judit! Jól hangzanak a szerzemények! :D Mikor is nyit az itteni cunda? :wink:

Ezt vettem végülis a teszveszen:

http://www.teszvesz.hu/item593959952_86_os_kislany_poncso.html

Nem teljesen ilyet akartam, hanem kapucnisat, meg színesebbet, -szóval teljesen másmilyet :wink: - , de nem volt most, na mondom akkor egynek ez jó, ennyiért. Várom, hogy ideérjen, remélem, élőben sem csalódok, mért is a csaj, elvileg jó kell legyen Dorcira. :roll:

Ja, nem is írom, tegnap ráálltam a mérlegre, 5 kg mínusz február óta. :shock: :lol: Kicsit érzem is, hogy lötyögnek a gatyák. Na, még olyan 7-et kéne ledobni, de nem olyan egyszerű az. És utána már csak a bőrömet kéne lecseréltetni. :roll: :cry:

donkoaniko

Sziasztok!

Kata, továbbra is gyógyulást!!! Mindkettőtöknek! És kitartást!

Szilbee, már áttört az a fránya fogacska, a nehezén túl vagyunk. :)

Andi, jó, hogy nem szenvedtek sokáig a pöttyökkel Nórinál. :)
Nem írtad, hogy Maja védett-e, ő átesett rajta?

Jaimee?

Judit, ezek szerint itt is lesz C&A? :) Engem is érdekelne mikor és hol?
Még megvan a DM-es kuponom, nyárig be kell váltanom.

Anikó, nagyon szép lesz Dorci abban a piros poncsóban! :) Majd tegyél róla képet és akkor a kiscipőről is. :D Majd én is fotózok. :)
Neked pedig gratulálok a -5-höz! Ügyes vagy és kitartó :) , nekem ez nem nagyon megy. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

cunda az obival szembeni, most épülő family centerben lesz, úgy tudom a tervezett nyitás, május.

múlt héten voltunk ott, és már a térköveket rakták! talán....

Anikó!
jó ez a piros poncsó, nagyon!

-5? de jó neked, én egy hete megint szenvedtetem magam, de eddig SEMMI! szörnyű, de várom, hogy meginduljon a mérleg.. most várom pirit, nálam az iylenkor visszatartja a vizet... :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Igen maja már volt bárányhimlős, ezért is írtam biztosra, hogy Nóri is az mert teljesen úgy kezdődött mint nála. Csak épp a hólyagok nem alakultak ki.

Tényleg nagyon szép a poncsó!

Kata derekadnak joobulást! Minden összejött most...

Anikó: fogyóztál, vagy véletlenül ugrottak le a kilók?
Judit, te, hogy sanyargatod magad?
Jó lenne nyárra formába lendülni! Már tornázgatok itthon. Nóri előtti szilveszteren fogadtam meg a mindennapos tornázást és tényleg már jan 1-én nyomtam. Egy hónap múlva már hiányzott, ha nem ezze indítottam a napot. Persze mikor megtudtam Nórit felhagytam vele. Jó lenne, ha lenne hozzá megint energiám, mert akkor olyan jól éreztem magam! (meghát a formáim sem a mostaniak voltak).

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!
én utálok tornázni, nem beszélve, hoyg nevetségesnek si tartom magam közben, így nem is próbálkozok vele. én nem eszek. eddig 15 óra után semmit nem ettem, de most hogy eleve korábban kelünk, így 1/2 1 kor ebédelek, és azután csak vizet iszom.

jövő héttől a bölcsiből a főzelék menüt hozom, amit diétázóknak si ajánlanak, remélem a kettő együtt már megteszi a hatását... vettem két szexi fürdőrucit jó lenne "mutatni" bennük, meg egy kis színt is össze kellene szedni.

valaki kente már magát önbarnítóval? használt?

egyébként mire /kire tornáztál?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: de jó, hogy ilyen akaraterőd van! Én nem tudok nem enni!
Rékára tornázok. Főleg azért, mert zuhanyzással együtt egy fél órát vesz igénybe. Ennyi belefér. Mondjuk a hangját nem nagyon bírom, de hatásos. Régen amikor még ráértem, Alexandra 1 órásait is csináltam. Azok is jók voltak.

Önbarnítóval már kentem magam. Én nem lettem foltos, csak a szagát nem szerettem. Van neki egy jellegzetes szaga, meg egy kicsit sárgásbarna színt ad.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Andi!
muszáj!!!!!
és elindult a mérlegem! -20 dkg! valahol meg kell kezdeni....

elmentem Szegedre, pénteken jövök, addig ennél jóval többet írjatok!

ja és 19-én kolompos lesz miklóson!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betegek helyzet jelentést!!!

Kismamák!!! Szintén!

Mi megvagyunk. Élünk és virulunk. Naphosszat a friss levegőn...
szilbee

Áve.

Kisbetegeknek továbbra is gyógycuppok! Remélhetőleg hamar kilábalnak most már... :(

(((((Kata))))) Szörnyű lehet ilyen állapotban látni Bencét :( Mi a mai helyzet, jobban vagytok már?...

Dorka, most van folyamatban a kzsv szerződés :) Még várok tőlük egy válasz mélt, aztán sztem online rendelés lesz belőle.
Lucinak is vannak kezelhetetlen napjai...de egyelőre csak a naccülőknél :twisted: Akik ugye nem fegyelmezik. A kisasszony erre seperc alatt rá is jött - és ki is használja. Itthon azért még nem sűrűn bontogatja a szárnyait hiszti terén.

Judit, pénteken mi is cundáztunk, szintén a ferihegyiben :) Nagyonqrvajó cuccok vannak télleg! Ízlésemnek megfelelő :D Bár én most még nehezebben találok magamravalót :oops: Deazé sikerült. Luci most kimaradt a szórásból, de sztem még nekivalók ruciknak is megejtünk egy utat :)
Kellemetes fejtágítást... :wink: Vagy vizsga? :shock:

Olvasás folyt. köv.

Judit
Kép

Kép
balwin

Noakkó tőtöm az ódalt...

Dorka, Luci még elvan a séták alkalmával, mivel még ritkásan van benne része :oops: Többnyire ótózunk.
Szabival is ilyen nehéz volt a vége alvásilag?... Hát én marha szerencsés vagyok akkor, az alvókám ezúttal sem hagyott még cserben (kopp-kopp-kopp). Sőt, ha lefekvés előtt pippantok (11 körül), akkor az éjszakát is megúszom wc nélkül...noez Lucival nem így volt...monnyuk még változhat...
Nomegrendeltem a sejtbankos "szerződést", várom, hogy jelentkezzenek.
A tesókocsiról végleg lemondtatok? Én most ezzel szemezek...csak a pierre cardin-ről nemtok semmit...

PC tandemkocsi

Anikó, csini ez a poncsó! :)

Jaimee, Anikóhoz hasonlóan én sem tudok kommentelni :roll: Vagy már be kell hozzá jelentkezni?...

Húsvéti dekor: nagyon teccős ötleteket írtatok :D De émmár annak is nagyon fogok örülni, ha a tavaszi nagytakarítást meg tudom addig ejteni :oops:

Ééééééssss, jövőhét szerdán 4D-s uh :D (Itten, T.Z-nél.) Alig vááárjuk!

Csatlakozom Szilbee-hez: kisbetegekkel mizújs??

Ildi, émmég nem is írtam, hogy milyen szép szőke herceged van :lol: És nemsokára ünnepeltek!

Fogyózóknak gratula! :D Én még mecce vagyok a lehetőségtől...de ha majd ottan tartok, akkor konditerem :) Meg Apa cukros diétája. (amúgy Norbi módszere is ezen alapszik)

Hajdúékhoz: én a Peti gyereket első ránézésre (meg az 1-2 adásba belenézett névsoros produktuma alapján) nem csipáztam (ajh, milyen stílusban íroke...szal bárgyú tuskónak tartottam); aztán amikor láttam a KészÁtverésben, intelligens ember lett a szememben, mosmeg lealacsonyodott Sarka Katához (akivel amúgy semmi bajom, szép is, csak íppen buta), helyes kis papucs lett belőle. Nohát ennyi :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok,

Betegek? Hogy vannak?

Jaimee, ugye nincs gond???

vagyogatunk mi is, ma voltunk dokibácsinál:
minden rendben, csak NAAAAGY a baba... A fejecskéje és a törzse alapján 2 hét múlva szülhetnék... :shock: :roll:
De a combcsont alapján május közepére várható Bálint. Ma már elhangzott a bűvös "várható a 4 kilós baba" kifejezés is....

Előtte fogorvos volt, szóval mára kijutott a dokikból.

Judit, nálunk már biztos nem lesz testvérkocsi, így is néha hisztik árán lehet arra az időben kocsiban tartani, míg ügyet intézünk. DE tök jó áron van, amit kinéztél! Amúgy tetszene, de Szabi nem vevő már rá, asszem....
Még 1 hét és 4D, remélem jó élményekkel jössz majd!
Alvás: Az utcsó 6 hét nyűg volt, erre emlékszem... Most is azért néha vannak jó éjjeleim, néha meg rengetegszer ébredek, szintén WC látogatásra is.

Ja, és a fogyózóknak gratula és kitartást!!!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Vagyok én is, csak elhavazva...

Judit! Tényleg nagyon jó árban van a testvérkocsi! PC-ről nem tudok semmit. Majd várjuk a szerdai mozi képeit mi is! :lol:

Kata! Jobbulást Bencének! :cry:

Bocsi csajok, napról-napra olvastam, de írni már nem tudtam... szóval még ha valahol van kisbetegünk, akkor gyógypuszik mennek! ++++

Szilbee! Uradékkal találkoztam ma az oviban, látom Levi meggyógyult!

Dorka! Azt a könyvet amit belinkeltél (vagy Szilbee?), nagyon dicsérik! Én nem ismerem, de tuti megveszem!

Balázs, köszönöm kérdésetek, meggyógyult. Ma már vittem bölcsikébe.

Képzeljétek hogy jártam, én nyomorék, csak velem történhet ilyen! Elment a fősuliról az a tanár, akinél írom a szakdogám! Mondta ő ezt januárban, mikor voltam nála szakdolgozat konzultáción, de azt mondta hogy jól állok, engem végigvisz. Namármost: múlthét közepén mélben elküldtem neki a szakdogám, erre visszaírja, hogy lepasszolt egy másik tanárnak! Na, szombaton Kecskeméten megkerestem ezt a tanárnőt, hétfőn átküldtem neki a szakdogát, keddre már vissza is küldte megjegyzésekkel telitűzdelve. Ami nem baj, mert segítsen. De képzeljétek! Át kell szerkesztenem az egészet!!! Mikor megírtam az első verziót, a régi tanár áttíratta velem, most meg újra az első verziós felépítés kell! Ugyhogy ááááá!!!

Mindjárt esek neki újból....

Ugyhogy mindenkinek szép napot!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: ez tényleg szííívás! Van még elég időd rá?

Dorka, Balwin: olyan jó titeket olvasni, ez az utolsó időszak olyan izgalmas. Persze nem a legkellemesebb tünetekkel jár együtt. Dorka jó nagy babátok lesz!
Nekünk Majánál először PC kocsink volt. Az egyetlen szempont az volt, hogy szép... Irányíthatatlan volt és nehéz és összecsukva akkora mint egy ház! De az egy ősrégi modell volt ez már biztos modernebb. Inkább csak azért írom, hogy mennyi eszem volt anno...
A biztonság kedvéért megnéztem mégegyszer a képet. A váza és a kereke sem ilyen volt úgyhogy ez bizti sokkal jobb.

Judit: mindig ámulok, hogy te most is tanulsz, ráadásul jogot. Nagyon ügyes vagy!

Kata hogy, vagytok?

Andi

Kép
Kép
andii

Bocsi, a hogy után automatikusan raktam a vesszőt!

Erika: veletek mi újság?

Andi

Kép
Kép
andii

Hola.

Vagyinkább: Verőfényes szép napot :D

Olga, a múltkori pénteki szidás megvót, csak asztnemtom, gratuláltam é :roll: Noakkó moste (is?!): gratulálok! :lol:
Hát ez télleg szivacs :? Még jó, hogy a tanerők egységes álláspontot képviselnek...

Dorka, akkó mi vagyunk a két véglet :wink: Mi ugye kicsik vagyunk jelenleg... Akkor valószínű, hogy előbb jön Bálint baba :) Most látom, már a 33. hét végén jársz :shock: Már most (is) úgy izgulok értetek :lol:

Andi, én is az uccsó hetekben szerettem olvasni a kismamikat :oops: :D Egyrészt mer az izgalom miatt közlékenyebbek vagyunk, másrészt meg télleg izgalmas, nah :)
Ez a PC azért tetszett meg, mert qrva jó árban van a többihez képest, jól is néz ki, valszeg használható is (ha eldöntöttem, hogy tényleg kell, akkor a Mayában élőben is megnézem), meg hasonlít a szerkezete a mostani PegPerego-nkhoz, amit imádok.

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Csongival egész délelőtt dokikat jártunk :( Tegnap fájlalta a fülét, reggel sírt, hogy suliba akar menni, de most már nem engedtem. Először körzeti doki, majd elküldött a fülészetre. Hát fülgyuszija van, szerintem 3 éves kora óta nem is volt....
Vírusos eredetű, hiába kértem, nem kapott antibiotikumot. Nóri, nekünk is a Cetrizint írta még fel, meg Sinupret, Nurofen, Nasopax...meg melegítés, melegítés.
Dél elmúlt mire hazaértünk, tiszta hulla vagyok!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Akkor jobbulást Csonginak is!

Dorka! Szeded még (vagy szedted) a terhesvitaminokat (elevit, stb.). Csakmert a baba méreteiről jutott eszembe, hogy Zoboki doki engem is leállított a 28 hét körül, hogy ne legyen túl nagy a baba.

balwin Judit! Már én sem emlékszem volt-e gratula! Mindenesetre köszi! Meg a szidást is! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Évi, Csonginak jobbulást!

Olga, kitartást, majdcsak vége már! :lol:

Anikó, de jó az a ponchó! Én is gondoltam, hogy jó lenne egy-egy a két lánynak. Na, majd meglátjuk. És gratula Neked is, meg Juditnak is a fogyáshoz!

Kata, hogy vagytok? Bence, derekad? Fekve szopizás működött?

Jaimee, ha van időd, mesélj, mi a helyzet apukáddal. De még egyszer jobbulást Neki.

Dorka, melyik dátum az, ami Nektek (szerinted) még belefér egy babataliba?

Szilbee, nagyon hallgatsz! Minden rendben? Mi is folyton úton vagyunk, ilyenkor sokszor elkísérjük Jázminnal kettesben apát vidékre. Míg ő megbeszél, tárgyal, mi sétálunk. Ma is megyünk.

Andi, nekem Réka olyan gyors... :oops: egyszerűen nem tudtam követni... :oops: :roll: arról nem is beszélve, hogy szabályosan irritált a hangja... Hogy van Nóri?

Ildi, köszönjük a köszöntést :lol:

Vera, milyen volt az ünneplés?

Anna se hozott képet Nimiről, pedig biztosan nagy már a kétéves! :lol:

Lányok, nézzétek már meg a naptáraitokat, hogy talira milyen időpont lenne a jó!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

[quote]S írta:zilbee, nagyon hallgatsz! Minden rendben?

Szami! Igen, minden rendben! :) Aranyos vagy hogy érdeklődsz. Jó az idő aztán így délelőtt délután kint vagyunk. Szerencse hogy megcsinálták másfél éve az előttünk lévő játszót.

Évi! Jobbulást Csonginak!!!! ++++++++++++++ :(

Olga! Sikerült átszerkesztened??

Ildi! Örülök hogy találkoztunk! :D Láttalak egyébként még később is titeket, ahogy hazafelé tartottatok. (Mi meg anyósomat vártuk a piacnál.)

Katlina? Hogy vagy???

Dévről is írok már... Most már mondja a saját nevét... persze csak amolyan babásan: Dá-di meg néha Dá-dám! Mondtam is apjának hogy Ádámnak kellett volna keresztelni! ;) Az apát még mindig nem hajlandó, ill. próbálkozik, de mindig Aama lesz belőle. :roll:
Van itt a FH-ban, pont a lpházunkban egy kislány, akiért teljesen odavan. :lol: Szőke, kék szemű, igazi eleven kiscsajszi. (Szabi korú).

Hát röviden ennyi...

Szép Napot! 8)
szilbee

Sziasztok!

Köszönöm szépen az érdeklődést, apukám már jobban van. A héten dől el , hogy kell e műteni vagy elég a kezelés, amit most kap.

Kata: Hogy vagytok????

Olga: pont a minap hallottam egy SOTÉS főfődoki szájából, hogy a terhesvitaminnak nincs köze a baba méretéhez,születési súlyához.. Ez most a tudomány mai állása....egyelőre....mondjuk, én is abbahagytama 33. hét táján, pedig a dokim biztatott hogy szedhetem végig.

Szami: Magatokról esetleg??

Anikó: Csini a poncsó, én imádtam az ősszel. A tutyi nem abszolút nélkülözhetetlen. Fogyáshoz gratula!!! Ügyi vagy.

Dorka: Akkor tényleg várható néhány héttel hamarabb a picúr. :) Lepény is jól bírja?

Betegeknek jobbulást! +++

Mindenkinek szép napot!
jaimee1

Ja, lemaradt:

Anikó, Balwin: nem tudom, miért nem tudtok kommentelni....Tippem sincsen. Az biztos, hogy a kommentelés feltételei hol ilyenek, hol olyanok, van, hogy nekem is be kell jelentkeznem saját magamhoz. :shock: :lol:

Szilvi: Nagyon ügyi Dávid.

[quote]A írta:z apát még mindig nem hajlandó, ill. próbálkozik, de mindig Aama lesz belőle.

Szörrrrrnyűűűű...nem tudom, hogy bírod. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Szép napot!

Nem sokat írtatok, hiába, itt a jó idő... :D :wink:

Andi! Kevesebbet eszek, torna egyelőre nincs jelen az életemben. :oops: Nóri hogysmint?

Judit! Bár nem olvasod, önbarnító előtt használj radírt, akkor kevesebb az esélye a foltosságnak.

Balwin! Jaj de jó, 4D! Várom a képeket! Az meg, hogy "kisebb", nem jelent semmit. Legfeljebb 3 kg körüli lesz, mint Dorkánk. :wink:

Olga! Akkor van eleged meg meleged a tanárokból...

Évi! Hogy alakul Csongi?

Dorka! Szép nagyra növesztetted akkor Bálint babát! :D Rucikból sztem átugorhatjátok az 56-osakat majd! :wink:

Szami! Az én naptáram még üres májusra... :wink: Bár lesz ballagónk, de az nem tudom, idén mikor lesz pontosan. :roll: Ma hová utaztok?

Szilbee! Dév nagyon ügyes! Játszóra továbbra is irigy irigy irigy vagyok!!!!! :)

Jaimee! Itt is jobbulást Apukádnak! Bejelentkezve nem próbáltam. :oops:

Magunkról: új napirendünk van, reggel 5 körül ébredés Apával, tejcsi, 6 körül visszaalszik, 10-ig, így a délelőttből nem sok marad, futás boltba, ide-oda. De így ez a délelőtti alvás vagy legalábbis én annak hívom. Du. fél 2-2-kor alszik el, olyan másfél órát, utána megyünk ki, tegnap is 6 előtt értünk haza. :lol: Este fél 10-10-kor tente.
Amúgy jól vagyunk, pár napja hisztizni is tud, térdét csapkodva, kiabálva. :shock:

Lányok, jut eszembe, nem tud valaki használt sportbabakocsit? Jó lenne olcsón venni egyet... :roll:

donkoaniko

Erika! Azért ciki, mert Dév apának is azt mondja, hogy "Anya". :oops: Aztán látom Eden, hogy ez annyira nem esik jól neki... bár nem mondja.

Szami! Nálunk mindig minden képlékeny. Majd inkább alkalmazkodunk.

Megjött apjuk.. megyünk is le mocizni...
szilbee

Sziasztok!

Hát igen... itt a jó idő. :D Így mi is sokat vagyunk kinn. :)

Szilbee, én is örülök, hogy megismertelek Titeket! :D
Még egy darabig benn maradtunk a Belvárosban, kerestem vékonyabb sapit Nimródnak, mert a tavalyiakat mind kinőtte. Majdnem 7 óra volt mire hazaértünk. :)
Dávid nagyon ügyes, és majd csak megtanulja Apát is szólítani. :wink:

Dorka, örülök, hogy Veletek is összefutottunk. :D
Este még benéztem, olvastam is, hogy minden rendben van :D , csak írni már nem volt erőm. Szép nagy baba Bálint! :wink:

Terhesvitaminokról én is úgy tudom, nem befolyásolják a baba súlyát. Én végig szedtem az Elevitet, csak az utolsó nap nem vettem be, már nem tudtam reggelizni. :wink:

Kis- és nagybetegeknek továbbra is jobbulást!
Kata, Andi, Évi, hogy vagytok?

Olga, ez tényleg nem kellemes, most újra szerkeszteni a dolgozatodat. :evil: Hogy haladsz?

Balwin, köszi. :)
PC sportkocsink van, katica, igaz sokat nem tudok írni róla, mert csak akkor használjuk, ha autóval megyünk bevásárolni, vagy ha elutazunk. De meg vagyunk vele elégedve.
Nekem tetszik, amit kinéztetek. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?