Sziasztok,
akkor itt van nesztek nektek csíkok (délelőtt az ablak előtt Marci az egyik kezemben, a másikban a gép, és ez jött ki belőle...
):
Amúgy nekem is hullámos alapból a hajam, és ha megmosom, akkor egy oroszlánra jobban hasonlítok, mint a máskori magamra. De én sosenem szárítom, hanem vizes hajjal szoktam lefeküdni, és reggelre száraz. na, olyankor vagyok igencsak oroszlános.
Gabi, te meg 50 évesen fogsz 30-nak kinézni, az tuti.
Ilba, én is a 2. mellszívót használom, az első nem bírta a sterilizálásokat, és ott ahol a nyomokart rá kell tenni, ott eltörött.
Aztán vettem a teszveszen egy alighasználtat 7e-ért.
Nekem akkor is a rövid tetszik.
És én is a fok- és a lilahagymára esküszöm!!!
Nálunk az a szerencse, hogy apa is imádja mindakettőt, így szerintem Marci is fogja. MArci különben is mostmár szinte mindenben kapja a fokhagymát! Tejciben is, kajában is.
Timi,
én lemaradtam egy hsz-odról...
milyen karikát evett meg Fanni?????
Egyébként hogy áltok alvással? Mi sehogy...
A nagy terv, hogy majd most november környékén már átjön MArci a kisszobába.....hááááááát....nem nagyon akaródzik belevágni....
Nem tudom miért. Valahogy jobban érzem magam, ha ott van. Ez tök gáz. Pedig jobb lenne neki is, tudom, vagy inkább tudni akarom, de nem megy....
Sajtiné,
jövő héten jöttök majd játszóba ugye?
Jaj erről jut eszembe, csajok csináltam névsort a KLUBhoz, küldöm mailen, majd egészítsétek ki, meg javítsatok, ha kell. Köszi.
Cool, Mancs, Ilba - micsoda szokások....! Én enm hordtam sose férfiboxert pedig apának is csak az van. Egyébként Collasa, velem tuti hogy nem eteted meg, hogy az egy simulós naci....az nem ilyen...meg az a lábszár ott a háttérben sem arról árulkodik, hogy valami bazi-bazi-bazinagy lenne Nokipapa.
Egyszerűen csak be kéne vallani, hogy.....mit is? őőőőőőőőőő..... na tudod mit!...
Natasa, te igenis egészségesen táplálkozol! A kóóóóóbász, meg a csülök az nagyon is egészséges, és hasznos! Egészséges, mert jól megmozgatja a beleket
, és hasznos, mert csinál jó sok tejcit a sok szénhidrát!!!
Én is ilyen egészségesen táplálkozom....
Én is akarok sütisbödönt Marcinak! Tuti megőrülne érte! Na majd lehet vasárnap elszaladunk a metróba.
Na most írtam tök sokat. (Marci alszik, apa meg a távirányítót forrasztja itt mellettem a földön, mert Marci a földhöz csapkodja állandóan, és egy kcsit megviselődött....kíváncsi vagyok meddig bírja...)
Jaj, tudom mit akartam még újságolni!
Képzeljétek el, hogy ha hasra vagy hanyatt fekszünk a földön vagy az ágyon, akkor MArci azonnal ott terem, és lovagló ülésben ráül a hasunkra (hanatyyfekvésél) vagy a derekunkra (hasonfekvésnél) és belekapaszkodik a pólónkba, és ráncigálja, hogy akkor most azonnal gyiapacizzunk! Beszarás volt amikor először csinálta! És nem tudom honnan jött ez neki, mert nem szoktunk lovacskázni így. Csak aha a térdünkön ült. Szóval ezt ő találta ki, és most már követeli is a játékot. Nagyon édes. Meg Apja szokott vele a Másik rádióra denszelni időnként esténként, és most már tőlem is követeli napközben. Ül az ölemben, mutogat a rádió (vagy inkább a tv???) felé, és köben rázza a pólómat, és ugrál a kezemben. Édespofa. Imádom.
Most szinte mindenre azt mondja hogy "eb", meg azt "be". Kiváve az apját, mert neki mondja hogy apa...
Na jól van akkor mostmár tényleg dugulok...