Nyulasz!
Persze, távol álljon tőlem, hogy bárkit is nagy kiadásokba hajszoljak
Az én kórházamban nem volt ingyenes a szűrés, 9 ezerbe a teszt. Uh-t meg mindenképp az istenhegyin akartam, szóval így nekem, úgy érzem jobban megérte , még ha kicsit többet is fizettem /5 ezerrel/ és várnom sem kellett
Ahonnan én rendeltem a szopipárnát láttam az ikreset, ott csak 20 cm-rel nagyobb, amúgy ez a két bébi egyszerre szoptatás nekem tiszta szájenszfiksön
A párna biztos segít benne.
Konak!
Hát a táblába be van írva hogy ő a dokim, de igazából ez csak "úgy maradt", a babám spontán baba, jóval mielőtt megfogant befejezettnek tekintettem a "kaálizást"
Mérleggel kapcsolatosan nekem is hasonló fenntartásaim vannak, én is csak bérlésen gondolkodom mint Skrisz, a legelejére, és kész
Skrisz!
Még nem jártam utána az itteni mérleg-bérlési lehetőségeknek. Tudom használtan sokkal barátságosabb áron lehet venni dolgokat, de ezt már megbeszéltük, én nagyon ódzkodom a használt elektromos cuccoktól. Mert ha az nálam mondja be az unalmast, akkor a végén tényleg jó drágán veszek. Inkább kiadok érte többet, de engem megnyugtat a garancia
Hálózsákot én vettem vékonyat, minit
(Szandrától ), meg vastagabbat nagyobbat télre, aztán vagy fogjuk szeretni, vagy nem. A barátnőm 3 éves fia még mindig benne alszik, ő beszélt rá.
Tisztálkodószerekre nekem is ez az infóm, akkor felírják mikor benn vagytok a kh-ban, és mire hazajöttök Apuka szépen kiváltja. Első időkben csak a gyógyszertári javallt.
Gratula az utolsó naphoz, ideje volt már!!!!
Vanda!
Ez az első napokban nincs pancsi dolog nekem új....
JujjdeVén Till!
Szép nagyok vagytok, gratula!! Tesó milyen édes ezzel az ajándékkal