Lányok!
Köszönjük a dicséreteket, olyan aranyosak vagytok!!!!
Fendike!
Maldív szigetek????????? Besárgultam az irígységtől!
Biztos Máté nagyon jó kezekben lesz, és a nyaralás is szuper lesz.
Boni!
Nekem 6,5 hónapos korára jött meg, azóta rendszeresen, és nem befolyásolta a szoptatást egyáltalán.
Petra!
Én főzök is, meg üvegeset is vásárolok. Azok a zöldségek, amiket te termesztettél biztos a lehető legjobb. Üvegesből a főzelékfélékből én szinte csak HIPP-et veszek, gyümiből HIPP vagy Kecskeméti. Azt sokszor még vegyítem reszelt almával, vagy körtével. A Müllerben én is szeretek HIPP-et vásárolni, pl. a cukkini+krumpli, és a brokkoli+krumpli csak ott van.
Egyre nagyobb gondban leszek/vagyok, ugyanis Zsombinak abból kell, amit mi eszünk, és ugyebár még egy csomó mindent nem adhatok neki, elég nehéz így.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Pandus!
Én éjszakára a bugyis liberót adom, mert ha éjszaka felébred 4-5 körül, akkor megetetem, és egyszerűbb pelust cserélnem. Ha nem cserélek, hiába 1 számmal nagyobb éjszakára, akkor is kifolyik a pisi. Én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kisfóka!
Köszi, már sokkal jobban van Zsombi, mondhatnám, hogy teljesen, de azért még néha köhög. A kedve nagyon nagyon jó, és az étvágy, hááát az hihetetlen, felzabálná a hűtőt!
Örülök, hogy Grétinél minden ok!!!
Gömböcske!
A Kaáliba már bejelentkeztetek? Én is nagyon szeretném, ha spontán összejönne, de úgy gondoltam, hogy márciusban kérek egy időpontot konzultációra, és akkor írjon be mondjuk, ha lehet októberre lombikra, jaj, de negyon bízom benne!!!!
Katica!
Léna baba nagyon hősies, ügyes!
Tegyél majd fel képet.
Orsi!
Miért csak 9 kg-tól lehet használni azokat az üléseket, amikben előre néz? Mi römert szeretnénk, vagy a recaro is felmerült. Melyik römer állítható háttámlájú?