Sziasztok!
köszönöm szépen az együttérző szavakat.
Jud!
remélem, Ti nem jártok így, és minden OK lesz.
mi most voltunk ott kb. 15. alkalommal, de soha ilyen még nem történt velünk, betegséget még ott nem kapott Melissa...eddig
de töretlen optimizmussal máris foglaltam a következő babaúszó táborra (szept 28-okt. 3.), mert Mayának nagyon bejött a babaúszás, az oktató is csúcsszuper volt (majd teszek fel képeket)
igaz, most én is úgy vagyok Alsópáhokkal mint Peni, a hideg is kiráz tőle
(milyen jó, hogy Mayát beoltattam rota ellen)
Peni!
olvastam a rotás sztoritokat , de azt nem tudtam, hogy Soma is ott kapta el
én a játszóházra gyanakszom, hogy esetleg ott kapta el Melissa, esetleg a bébipancsolóban, mert a víziszonya miatt a nagymedencébe nem mer menni
a babaúszás a nagymedencében zajlott, az nagyon erősen fertőtlenítve volt, az biztos...
az a baj, hogy iszonyú mennyiségű gyerek van ott, főleg az ilyen programhetek keretén belül, és biztos van olyan szülő, aki betegen viszi oda a gyerekét
csütörtökön hányt egy hét év körüli kislány az uszodában (nem a vízben), és péntek reggel (elutazásunk napján) kezdett hányni Melissa
az utolsó babaúszást meg se vártuk, azonnal elindultunk haza
most Mayácska miatt aggódom, lehet, hogy valami bújkál benne, hőemelkése van, néha köhög, és olyan rosszkedvű
éjjel is nyugtalan volt, többször felsírt...igaz, tegnap kapta meg a négy hós oltást, és a védőnő szerint ez a kis hőemelkedés még belefér, de az anyai ösztönöm azt súgja, hogy többről van szó...remélem nem lesz igazam.
Nálatok volt ilyen az oltások után??
Petramama!
nagyon köszönöm a vigasztaló szavakat tejci ügyben...van ám lelkifurdalásom rendesen, de sajnos az utóbbi hetek történései nagyon megviseltek...most is azt mondtam magamban, hogy: "lám, nem kapja már azt a kevés tejet sem, máris beteg lesz"
hiába negyedik baba, én teljesen pánikba tudok esni már a hőemelkedéstől is
Boróka nagyon ügyes, biztosan elég Neki a tej, azért nem fogadja el az üveget