Sziasztok!
Timi! Remelem, Mark hamar meggyogyul!
Edina! A fenykepek nagyon szepek. Szuper helyekre viszitek a lanyodat! Hol keszultek ezek?
Gratula az ejszakat atalvo babaknak, meg mamiknak!
Szoval ujra itt. Nagyleany kint kerteszkedik apaval, kicsi fiu pedig bekesen alszik a babzsakban. Nagymami kint vasal.
Kezdunk belerazodni a nagycsaladba, bar valszeg lesznek meg meglepetesek. Ugy tunik (most), hogy a fiu allandoan alszik, eszik, alszik, eszik, egesz nap. Mivel az mar latszik, hogy egy nagyobb szopi utan kepes aludni par oran at, ma elvittuk a nagykislanyt cukraszdaba. nagyn nem lett feltekeny, de neha latszik, hogy par dolog rosszul esik neki, meg nagyon érzékeny is lett. egy csomo uj dologrol nem tudja, hogy viszonyuljon hozza. Nagyon nehez egyensulyban tartani az egeszet.
A takaritashoz. Hozzank jon egy neni hetente 1 v 2X. Nagyon nagy segitseg, szoval szerezzetek be egyet, ha van ra lehetosegetek. Ha nagytakaritani nem is fg, (bar miert ne)de a konyha, vasalas, stb. ilynekre nem kell, h. gondotok legyen. (Kisbora, Kriszti! Nekem is voltak olyan takaritas elotti napok, hogy vegigrobogtam a lakason, meg elpakoltam, meg ugy altalaban, hogy nez az ki, hogy vki jon hozzank, es rendetlenseg van.
Sajnos nalunk is kell molyolni, en a ferjem oltonyeit sajnalnam, szerencsere meg nem ettek meg. Olyan szonyegbe, ami lent van, hasznaljuk, ugye nem megy bele?).
Egy nagy kerdesem van. Fogalmam sincs mar, mit ehetegy szoptatos anyuka. Van errol valami tablazat, stb.? Mar alig merek enni barmit is, pl. meggyes rétes? Pick szalami? Alma? Olyan dolgok, amelyek nincsenek benne a jol ismert csoportokban, mint pl uborka, bab, kaposzta, stb.
Udv,
M