Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok,

Mi ismét itthon.
Na természetesen nem melegkiütés volt, hanem vmi. amiről dokinéninek lövése sincs. Olyan dologhoz nyúlt ami kiütötte. Étel (tekintettel Marci által fogyasztott mikro adagokra és a pöttyök helyére) kizárva. Nem fertőző, már múlik is a Fenistil cseppektől.

Gyöngyvér,

Ügyes vagy csak így tovább!! Kép

Barbi,

Végre még 1 élénk baba, Marci komáról én ugyanezt írhatom.
Tali elvileg ok, címet írsz priviben? cuiccolo@yahoo.com

Mackoo,

Én úgy tudom, hogy CT-nél jódos, MRI nél vmi. mást tartalmazó kontrasztanyagot adnak.
Az biztos, hogy csak ezzel tuti a kép Kép
Szoptatásra kérdezz rá a CT-ben, nekem anno scintigráfiát is csináltak, az ottani kontrasztanyaggal nem is mehettem Marci közelébe 1 napig.
Én anno """"szerencsés""" helyzetben voltam mivel a szülés utáni trombózis-intenzív osztályos időszakom miatt Marci kapott központi anyatejet így volt tartalék.

Ed, Timi, Anikó, Andi, Ildi, Judit és Többiek,

Bővebb eszmecsere a talin :-) Már aki. jön....

Kriszti

cuiccolo

Lányok akkor mi legyen? Diszponalnom kell a családom ,meg a tornát is szerveznem kell?
timili

Bocs, megjött Barbic mélje.

Hányra "kell" menni?
Én Móricz, Gellért, Szabi hid....innen indulok. Ki hol csatlakozik be? Ildi? Memorizáld az utvonalat meg a telcsiszámot és felveszelek a Móriczon, vagy a Batyin...amelyik jobb...nekem jó lenne a 11, 12 óra is akkor kifelé a kocsiban aludna a Fönök.
timili

Sziasztok!

A szerda nekünk is jó, mi kb 11.15re vagyunk Barbiéknál. Gyertek!

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

sziasztok!

timi, mail ment.

barbi, vigyünk valamit?

de jó lesz látni végre titeket!!!

ildi
matt07

Ed,

Én a 0-áson vágtázom, felvegyelek Titeket Nagytétényben?

K.

cuiccolo

Zita,

Jöttök?

K.

cuiccolo

KisborAndi, Jolikám?

K.

cuiccolo

Kriszta, köszi, mikor érnétek ide?

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed,

11? Sztem. 1/4 óra alatt simán Barbiéknál vagyunk, tudod az utat ugye?? Kép

K.

cuiccolo

Hú, de jó! én Ildivel és Ádámmál megyek. (meg persze Márkoliver is jön) és mi 11 kor találkozunk a Batyin, ennek megfelelöen érkezünk.

Mit vigyünk?
timili

Kriszta, ok, tudom az utat. Ha netán közbejön valami, akkor tudnál írni 10ig? Ide is jó, emil is jó, de írtam neked emilkét is.

Timi, jó kérdés, valami finomat, laktatót, nem hízlalót.Kép. Szerintem mi valami gyümölcsöt viszünk, ha tudok venni itt a boltban.

Ma délután megyünk az állatkertbe, 2-3 körül tervezem, hogy kiérünk, zárásig maradunk. Akinek van kevde, jöjjön ki! Telszám a profilban lesz a mai napon.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Csinálok gyümilevest, van rágcsálnivaló.
Valaki hozhat még itókát.
Bármikor jöhettek itthon vagyunk.Kép
Kár, hogy ilyen az idő.KépKomolyan én felvettem a kabátomat.

Barbi
Kép
Kép
barbic

Cuiccolo,

Nagyon köszönöm, hogy gondoltál ránk, de mi a Balatonon leszünk. Szép napot mindenkinek!

Gyöngyvér
jolikam

Ed,

Holnap 11 a közért előtt!( ami a "bartók suli" megállójánál van, nem tudom, hogy Plus vagy ilyesmi) Még rádcsörögök amikor indulunk. De TUTI megyünk, számíts ránk!

Barbi,
Háát jól meghivatta magát ez a bagázs :-)
LÉtszám: Barbi, Timi, Ildi, Ed, Kriszti és a tartozékok...

többiek?

K.

cuiccolo

Sziasztok!
Augusztus 6-án reggel megszületett a kisfunk! Jol vagyunk, bővebben később.
Puszi Mindenkinek,
M
masodik

Második, gratulálunk, nagyon sok boldogságot.

Heló, ha valaki még bejelentkezik, mi is mennénk talira, én már csak holnap este tudok bejelentkezni, de hívjatok légyszi fel. Tel a profilomba.
Judit, Dorka

KépKép
KépKép
ytong

Második,

Gratula!!!

Kriszti

cuiccolo

szia judit!

szerintem gyertek, bár ugye nem én vagyok a házigazda...
autóval tudtok jönni? barbi elküldte neked az útvonalat?

második!
gratulálunk és sok-sok örömöd legyen a manócská/dban/idban!!

ildi
matt07

Második, gratula!

Juditot hívtam telefonon, holnap jönnek, címet megadtam.

Jó éjt!
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Második! Hurrá! Welcome a világon Második Picuri!

Akkor Holnap megyünk...sztem majd útközben beszerezzük amit viszünk....

Ildi, akkor 11 kor batyi!

Judytong jön?
timili

Sziasztok!

Szerencsére jó az idő itt!Kép

Második, gratula a babához!!!

Judit most vettem észre, hogy írtál, de látom megoldódott a probléma!Kép
Kriszti, csak nagyon helyesen!Kép
Már vájuk, hogy gyertek!Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

sziasztok Kép

kisbora!
beugrottam, hogy hátha megtalálom a szüléstörténetedet Kép
gyönyörű lehetett!

mackoo!
a tietekre is rátaláltam, nagyon szépen írtad meg te is Kép

sok sok boldogságot kívánok nektek a továbbiakban is Kép

puszi mindenkinek! emő

hicudzsi

Sziasztok,

ne haragudjatok a maiért, remélem Ed megkaptad az üzimet.Úgy látszik valaki odafönt nagyon nem akarja, hogy találkozzunk veletek.
Remélem azért ti jól éreztétek magatokat.

Azért ha már nekem siekerült megfáznom ez alatt a pár nap alatt (mármint amíg hűvös volt) remélem Dorka nem kapja el, mert jövőhét végén megyünk nyaralni Horvátországba.

Ti hogy tudtátok megúszni, hogy elkapja a gyerek tőletek? Nálunk mindíg sikerült átadnom neki. Majd megpróbálok nem a közelébe menni stb.
a tudtok valami jó gyors gyógymódot írjátok meg.

Köszi Judit

KépKép
KépKép
ytong

Sziasztok,

Nagyon nagyon jól éreztük magunkat a talin. Megyünk legközelebb is Kép
Köszi Barbi Kép

Judit,

TE már gyanús vagy, valahogy mindig közbejön Neked vmi. Kép
Gyógymód ötletem nincs, Marci tőlünk még semmit nem kapott el eddig.

pusz,
K.

cuiccolo

sziasztok,

mi is nagyon jól éreztük magunkat!Kép és persze, hogy megyünk legközelebb is!
esetleg a jövőhéten akár a margitszigetre is kimehetnénk? vagy egyéb gondolat?

a fiúk annyira kifáradtak, hogy a kocsiban szine rögtön elaludtak!

barbi!Kép köszi a vendéglátást!
timi!Kép köszi a fuvart! egy élmény volt ezzel az autóval!(no meg veletek!)

judit! sajnálom, hogy nem jöttél! mi is a jövő héten utazunk, ha minden jól megy! ti merre mentek horvátországban?

ildi

szia hicu! olvastam a történetedet a kismamában! remélem a szopival továbbra sincs gondotok!

ildi
matt07

Sziasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép Mi is!Kép
Jövő héten is lehetne nálunk!Kép
Ildi, sajnálom, hogy akkor nem értek rá!
Ildi, Judit mikor utaztok?

Timi, remélem addig nélkülözni tudjátok a cseppeket és a cumisüveget!Kép

Képzeljétek Bence nem aludt, pedig elmentünk sétálni is.

Judit, kár, hogy nem jöttetek! Én egyszer voltam beteg,de Bence elkapta!

Hicu, Jöhetnél máskor is!

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Mi is sikeresen hazaértünk, persze 8 után.Kép
Ildi, sajna mi nem tudunk menni, csak szeptemberben.
Itt van néhány link, amit igértem:
hátihordozó, itthon 27990ért vettük a budaörsi sportboltban (brendon mellett)
http://www.wildwasser-laden.de/product_info.php/cPath/146/products_id/1589

lego:
http://www.legomarkabolt.hu/
Úgy vettem észre, hogy itt olcsóbbak néhány 100 forinttal, mint más játékboltban.

Judit, C vitamin.

A fotókat majd később felteszem.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

back to realityKép ismét lehetek konyhatündér egy hét balaton után....KépKépKép

MACKOOO
GRATULÁLUNK és jó egészséget kívánunk Nektek! (Gyorsan túltetted magatokat rajta KépKépKépKépKép

Második
GRATULÁLUNK és jó egészséget kívánunk Nektek!

Jolikám/GyöngyvérKép
Babaúszás - Rubin Hotel
1részt mert 10 perc sétára van tőlünk
2részt mert ott kifejezetten van egy baba medence, ahová mást emberfiát nem engednek bele csak a tanfolyam babaáit-mamáit-papáit
3részt - a szomszédasszony (2gyerek) is azt ajánlotta... Kép
KÖV TÁJÉKOZTATÓ előadás AUG 26án - ugyan neked kicsit messzi... de hátha, és Szept indul...

Barbic
köszi... és már most azon agyalokKép, hogy a következő szülést hogyan finomítsamKépKép

Ed
köszi a bíztatást és az étel infót, közbe Zita is átküldött egy rakás szuper anyagot, teljesen kikupáltKép

Timili, Matt/Ildi, Barbi
SZUPER édesek ezek a gyerkőcök, már olyan kiváncsi vagyok Dani miket fog alakítaniKép

Hicu
...hát ez a mi kis történetünk
a Kismamát csak miattad vettem megKép most komolyan! HOVÁ TÛNTÉL? Már nem is jársz ide...

Kriszti/Cuicculo
Köszi hogy gondoltál ránk, csak kedden du jöttünk haza a Balatonról, nem volt net lehetőségem + időm. Ahogy kiveszem jól sikerültKép a tali. Legközelebb mindenképpen megyünk...

Andi
kisbora

Ja ...
és Gyöngyvér
GRATULA a sikeres "uccai" szoptatáshozKépKépKépKépKép

A:o)
kisbora

Sziasztok,

jövőhét szombaton megyünk éjfélkor indulunk. Pag szigetre megyünk.
Bocs de most megyek lefeküdni, mert nagyon fáj a fejem.
Judit

KépKép
KépKép
ytong

sziasztok!

barbi, nekünk a jövőhét még jó!!
ha lehetek olyan pofátlan, szívesen mennénk!
ed? megbeszélünk valamit? köszi a linkeket, meg fogom nézegetni, mihelyst lesz egy kis időm.

ildi
matt07

Sziasztok!

Ildi, mi nem tudunk menni, szerdán este jövünk haza a tiszáról, csütörtök doki, péntek uh, péntek este megint utazunk. Majd szeptemberben.
De a vonat kb 10.20kor indul a déliből, amihez van tárnokon busz csatlakozás vagy séta. Visszafelé sajna nincsen a vonathoz busz, ami nem probléma, ha van babakocsid és sétálsz. Ugye én már babakocsi nélkül megyek Barbiékhoz.

Itt vannak az általam készített fotók:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=10682;
Kincső hétvégi kiruccanása szabadszálláson - lovaglási lehetőséggel:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12811;

A helyzet nálunk az, hogy Kincső átalussza az éjszakát! Végre! Mindez annak köszönhető, hogy nincs éjszakai szopi. Néhány sírós éjszaka kellett hozzá.
Én jól vagyok, de a sok csavargásnak köszönhetően a pocim szokott egy kicsit fájni + még a derekam is vacak.
A bébi egyre többet mocorog, bár még ma nem éreztem.

Jó hétvégét, ha tudok, jövök.
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

Ed,

Naggyon jók a fotók! Kincső, mint egy kis "tehenészlány" Kép
Jó nyaralást Nektek!

Tali,

Hétfőn jönnek hozzán Zitáék, Timiék is ha Márk meggyógyul (40 fokos láza volt ma hajnalban Kép) és Anikóék is ha hazaérnek. A helyi csapat (Ari, Judit) tuti beugrik....
Ha vkinek. van kedve csatlakozhat Kép

K.

cuiccolo

Ja, a talit azért is írtam, hogy mi most nem megyünk hanem vendégül látunk....
Barbi ? Kép

cuiccolo

Ed,

hát az a kacsás kép!!! imádnivalóKépKépKépKép

Kriszti,
mi csak szeptembertől megyünk bárhová is... az elhalasztott keresztelőre igyekszem összekapni a lakástKép DE üdv MindekinekKép

Andi
kisbora

Sziasztok!

Ildi, én nagyon örülnék, ha jönnétek!Kép

Ed, Nagyon tetszettek a képek! És gratula az alváshoz!Kép Emlékszel, attól féltünk ezzel csak 18 évesen jutalmaznak meg a skacok.Kép

KrisztiKép tali helyszín áthelyezés neeem ééééééééér! Nem lehetne megint nálunk? A fő bajom, hogy apa ezerrel tenderezik és nem óhajt minket furikázni.Kép

Andi, lakásösszekapásKép

Timi, Márkonak jobbulást! Nálunk a PanadolKépés az üveg!

Tegnap esküvőn voltunk. Bencére anyósék vigyáztak mi meg egy jót buliztunk.
Az anyakönyvvezetőhöz még elvittük, és hazafelé a kocsiban elaludt. Így nem akart anyósékkal maradni. Amikor elmentünk egy órán keresztül sírt és rugdosta a bejárati ajtót. Kiengedték és utána a kerti kaput próbálta kinyitni. Úgy sírt állítólag, hogy átjöttek a szomszédok. Kép Még jó, hogy nem hallottam.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Barbi

... hát sajnos, muszáj... ugyan én szeretek takarítani + molyolniKép ( és sajnos ezt most szó szerint kell érteni, mert molylepkét találtunk, nagyon nem kellett keresni, mert repül az a dög!, de a tanyát még nem leltem meg , hjaj a gyapjú derékaljainknak...
... egyébként meg egyre jobban gondolkodom a bejárónő témában, csakhát amilyen hüle vagyok - ép Jolikámnak írtam - mielőtt a takinéni megjönne kitakarítanék neki, hogy jól tudjon takarítaniKép

Visszatérve a szülés felkészülésre, azért hozzá kell tennem, hogy már két éve nem dolgoztam, nem találtam meg álmaim pozícióját (kifárasztott a vele járó stressz, no meg az interjúkon a tapogatozó "gyerek" kérdés: elegem lett és kiszálltam a multi-világból... otthonról dolgoztam ... így aztán fölös energiáimat és saját időbeosztásomat eképpen kamatoztattam... hát a ma délutáni Dana-kacagás alapján: NAGYON MEGÉRTEKépKépKép

AKép
kisbora

BArbi,

Sajna ezt már lefiXáltuk korábban Kép
Legközelebb megyünk Hozzátok, majd megbeszéljük!

Andi, Jolikam

Én is takarítónőt AKAROK! Amúgy hétvégén kinyaltam (szinte szó szerint) az egész házat, mondván, hogy ha tényleg találok (2 hónapja sikertelenül keresek
) tiszta házban kezdhessen Kép

pusz,
K.

cuiccolo

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy kedves ismerősöm, aki a Schöpfiben fog szülni és a dokija Jolikát ajánlotta neki, mint választott szülésznőt, merthogy ő vele szeret szülést vezetni. Mit tudtok a hölgyről? Köszi ha írtok.

Shaloya
shaloya

Sziasztok!

Timi! Remelem, Mark hamar meggyogyul!
Edina! A fenykepek nagyon szepek. Szuper helyekre viszitek a lanyodat! Hol keszultek ezek?

Gratula az ejszakat atalvo babaknak, meg mamiknak!

Szoval ujra itt. Nagyleany kint kerteszkedik apaval, kicsi fiu pedig bekesen alszik a babzsakban. Nagymami kint vasal.
Kezdunk belerazodni a nagycsaladba, bar valszeg lesznek meg meglepetesek. Ugy tunik (most), hogy a fiu allandoan alszik, eszik, alszik, eszik, egesz nap. Mivel az mar latszik, hogy egy nagyobb szopi utan kepes aludni par oran at, ma elvittuk a nagykislanyt cukraszdaba. nagyn nem lett feltekeny, de neha latszik, hogy par dolog rosszul esik neki, meg nagyon érzékeny is lett. egy csomo uj dologrol nem tudja, hogy viszonyuljon hozza. Nagyon nehez egyensulyban tartani az egeszet.

A takaritashoz. Hozzank jon egy neni hetente 1 v 2X. Nagyon nagy segitseg, szoval szerezzetek be egyet, ha van ra lehetosegetek. Ha nagytakaritani nem is fg, (bar miert ne)de a konyha, vasalas, stb. ilynekre nem kell, h. gondotok legyen. (Kisbora, Kriszti! Nekem is voltak olyan takaritas elotti napok, hogy vegigrobogtam a lakason, meg elpakoltam, meg ugy altalaban, hogy nez az ki, hogy vki jon hozzank, es rendetlenseg van. Kép
Sajnos nalunk is kell molyolni, en a ferjem oltonyeit sajnalnam, szerencsere meg nem ettek meg. Olyan szonyegbe, ami lent van, hasznaljuk, ugye nem megy bele?).
Egy nagy kerdesem van. Fogalmam sincs mar, mit ehetegy szoptatos anyuka. Van errol valami tablazat, stb.? Mar alig merek enni barmit is, pl. meggyes rétes? Pick szalami? Alma? Olyan dolgok, amelyek nincsenek benne a jol ismert csoportokban, mint pl uborka, bab, kaposzta, stb.

Udv,
M
masodik

Sziasztok!
Kisbora! De édes vagy! Tényleg miattunk vetted meg? Kép

Ne haragudjatok, hogy nem is járok ide, de szinte semmire nincs időm.
Ilyenkor este ideleseka gépre és olvasok amíg látok, de mindig közbejön valami ha épp hozzászólást írok. Kép

Millió puszi nektek! Megpróbálok felzárkózni!
Emő

hicudzsi

<font color="0000ff">Shaloya!

Olyan sok szülésznő van még a Schöpf-Méreiben! Szerintem nem bánná meg, ha nem Jolikát választaná. Elég finoman fogalmaztam?

Második!

Igazából bármit lehet enni. A tejet csak mértékkel. Az összes többi a mondák szerint problémás étellel (K-betűsök, puffasztók), pedig járj el úgy, hogy első alkalommal csak keveset egyél belőle, aztán ha nem okozott problémát, akkor legközelebb lehet többet. Hasznos olvasnivaló a témában:
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elsohathonap3 Itt a 3.2 és 3.3 pontban van szó a táplálkozásról.
http://www.lll.hu/node/185
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=10414

Jó éjt mindenkinek!

Zita</font>
pzita

Masodik!
Szerintem mindent ehetsz. Amivel érdemes vigyázni az a tejtermékek mértéktelen bevitele.

http://www.lll.hu/node/11
ezt olvasgasd át! Ebben minden okosság le van írva Kép

Puszi!
Emő

hicudzsi

Zita! Megelőztél Kép
Pont most akartam a másik linket is bemásolni, hogy a puffasztó kaját nem okozhatnak hasfájást Kép

Láttalak titeket a Tudásakadémiában! Nagyon szépek voltatok, és nagyon jókat mondtál! Kép

Most mán télleg megyekKép

hicudzsi

Zita, Emő,

Ezer köszönet a linkekért. Irány a konyha!!
Mi volt a Tudas Akademiajan? TV elé hetek ota nem tudtam odamenni,pedig ezt a musort regebben en is rendszeresen neztem.
Üdv Mindenkinek,
M
masodik

Sziasztok!

Shaloya!
Én februárban Ferenczi dokinál szültem és Jolika volt a "fogadott" szülésznőm.
Minden téren maximálisan megvoltam vele elégedve.
Nagyon kedves és aranyos nőszemély!
Én szívből ajánlom!Kép
Ha van kérdésed szívesen válaszolok!

Üdv.
Lina
Vendég

Köszi a Jolikás hsz-eket.
Szegény lányt annyira beparáztatták ezzel a Jolika rémhírrel, hogy teljesen kivan, mert a dokija csak Jolikával szeret szültetni. Linácska, örülni fog, ha elmondom neki, hogy annyira nem is vészes a helyzet. Viszont megköszönném, ha egy kicsit leírnád milyen, hogy viselkedik szülés közben, hátha így könnyebb lesz az ismerősömnek a döntés. Köszi még egyszer és gratula a babához.
Ha gondolod, írj erre az e-mailre: krissi@hu.inter.net

Üdv:
shaloya
shaloya

Jelentem alássan, Markoliver ujra top fitt!( kicsit még azért folyik "alul")-de azért másikat nem veszek helyette Kép
Én viszont ma reggelre haltam meg...a fejem egy nagy takonylufi! Nem látok, nem hallok és levegöhoz is csak elvétve jutok.yvc
<byaqAQSW>V..&micro;c
timili

......a vége persze nem én voltam.
Most kérdeziktek "mit keres a kiscsávó a komuternél negyed tizkor"...tényleg, mit is?????????
timili

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?