Sziasztok mamik!
Nem tűntem el, csak egyszerűen feszült voltam.
Először is!
Twist, Timi!
Jó hogy itt vagytok ti is, és igen várjunk sok-sok kismamit odaátról!
Till!
Így nagyon megkésve is boldog szülinapot! Ha nem is volt nagy ünneplés, de biztosan nagyon boldog az egész család a kis jövevény miatt!
Hanna!
Hhetetlen, hogy már négy hónapos múlt Olivér! Nagyon édes, mint mindig!!!
Nyulaszka! Nagyon sajnálom párod! Minden jót nektek, hogy már csak a babákra tudjatok konzentrálni!
Lois!
Kb. egy hónapja én sem híztam, gondolom a diéta miatt, ami eddig nem a CH számllálós volt, csak jobban figyeltem.
Nagyon szép a pocikád!
Szülést illetőleg bennem is van némi félsz, de bennem inkább a körülményekmiatt. Nekem nem igazán van segítségem itt Pesten, ( a szülők vidékiek, itt aludni meg nem nagyon van hely) úgyhogy ha elindul a dolog, akkor csak párom meg én vagyunk. Mondjuk a legjobb barátaink a szomszédunk, de sajnos nekik van elég bajuk most, minthogy majd velünk foglalkozzanak....
Én bébiőrt pont a kis lakás miatt nem vettem, de légzésfigyelőt igen, mert az egyik barátnőm annyit idegeskedett amiatt, hogy többször elkékült a babája, mire észrevették, hogy nem lélegzik, hogy nem akarom azt átélni, amit ő. Illetve amit lehet, megteszek ellene. Egyébként semmi baja nem lett a kicsinek, szép egészséges kisfiú.
Amit te "mutattál" az az újszülött kezdőszett,, amiről Angel írt az a "sima" kezdőszett!
Sajnálom a kellemetlen vizsgálatot. Én nem is tudom írtam-e, hogy a 3. rákszűrésem is megvolt, eredmény ma lesz és szó szerint ömlött e vérem.
Kis Zé reméljük még azt a jó három hetet szép kis bojlerjában tülti!