Új privát üzeneted érkezett!

Eól megírtam, nem?
Mirci

mirci001

Értelek Mirci, igen mindenhez külön suli kell.Remélem a középiskolában jobban érzed majd magad!A hétévesed meg legyen csak vagyány ,szemtelen, csak majd találja meg a határokat, ohgy később igazán jó fej pasi legyen! :wink:

Betti, köszi!
Te meg légyszi húúúúzzzzáááál haza szépen,jóóóó?Az kell Neked, pont az idegeskedés! :evil:

KépKépKép
tünci28

Most húzok haza...
De holnap jó korán kell jönnöm, itt alszok anyunál.
Az a szívás, hogy pályázati elszámolások és ezt nem tudja senki tényleg megcsinálni, 2007 óta én csinálom és most szerződéseket, számlákat előszedni, online rögzíteni stb. mindent napra, összegre passzítani, és így is tudom, hogy kilométeres hiánypótlás lesz, mert abból indulnak ki, hogy az ember alapvetően lop.....csal...hazudik. A papírról is papír kell. Pedig tök jól halad minden, és minden arra lett elköltve amire kellett és kértük, mégis mindig van baj....

Betti
Kép
betti0412

Megváltoztattam a képet, az olyan szomorú volt.....

Betti
Kép
betti0412

Betti

Igen ez olyan kis aranyos! :wink: Iszkiri haza..................

Tünci

Jobban vagy már lelkileg?

Én is mindjárt megyek haza. TEgnap Benink oltást kapott, de nem túlzottan viselte meg. Olyan mindenlében kanál már. Állandóan láb alatt van. :?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike, végre már ,hogy írtál!Azért csak vigyázzatok az a csöpp kis kutyus, nehogy rálépjetek.

És igen, köszönöm jobban vagyok, nagyon sokat segít, ohgy itthon vagyok..Ma arra gondoltam, hogy ennyire egy lusta dög lennék, hogy mindjárt kisimulok, hogy nincs munka.A tegnapi éjjelt leszámítva olyan jókat alszon, bár hozzászoktam ,hogy korán ébredek.Egész nap apránként teszek -veszek, csinálgatom a házimunkát,nézem a Szívek szállodáját(az elmúlt héten lenyomtam az első két évadot.. 8) )
a házból szinte ki se mentem,csak macskát, kutyát etetni, kellene gazolni, mert ez a jó kis időjárás már úgy elrendezte a kertet, ohgy magasabb a gaz, mint a virág.
Két napja nem mentem a temetőbe, de holnap megyek mindenképpen, már rosszul érzem magam, hogy ennyit kihagytam.

Ma láttam a barátnőmet, pont kinnt voltam és elment a ház előtt..olyan szar volt, ide se fordult....

Ezek vannak, olyan csendes napok, párom dolgozik, ha itthon van sem sokat beszél, most vannak gondjai a melóhelyen, de ő nem szereti elmondani, csak szól ,hogy miért csendes, én meg nem zavarom, így napok is eltelnek ilyen hallgatagon.

Na, jó ,ennyit rólam, mostmár írjatok Ti.

jó éjt

KépKépKép
tünci28

Melcsike hát szeret titeket a kiskutyus azért van mindenütt ott! :wink: Barci nagyon elvan vele?

Betti ez a kép szerintem is aranyosabb!
A könyvelőségi munka sem egy leányálom(mint ahogy egy sem....)

De bennem mindennap jobban erősödik a tudat,hogy elcsesztem 15évesen!Ha újrakezdhetném bizti e.ü.suliba mennék!
De valahogy mostmár nincs erőm újrakezdeni mindent!
A tanulást,vizsgákat...előbb kellett volna....de ha belegondolok akkor meg tudom,hogy nem szeretném az egész
életemet boltba tölteni...nem szeretem azt a melót tiszta szivemből....bocsi h ennyit magamról....

puszi

Kép
Kép
szintus

Szia Szinti!

itt a kitűnő alkalom, hogy tanulj, most még évekig otthon leszel, valószínű ennél jobb idő erre nem lesz.És Te még olyan fiatal vagy, ez a néhány év is sokat számít, jobban fog az agy, könnyebben megjegyzel bármit!
hogy elrohant az idő, most látom csak.Nemrég jelentetted be a babát,s már 15 hetes leszel holnap.Hogy vagy, jól viseled Fruzsi mellett?Vannak már nevek talonban?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Betti!
Gondolom azért jót tett az önbizalmadnak,hogy elnyerted az állást, a sors fintora,hogy rosszkor ajánlották fel.
És tényleg nem kellene most a stresszes munka.
Beázás: most újra kell festetni?

Tünci!
Pihenjél csak, a házimunka megvár..... Engem is várhatott ma :oops: Mától szabin vagyok. Annyira kifáradtam az elmúlt 2 hétben,hogy elhatároztam 1 hétig pihenni fogok,játszok a gyerekekkel,sétálunk a kutyával,játszóterezünk és délutánonként lefekszem aludni a kicsikkel. Csak a legszükségesebb házimunkát csinálom meg. Pedig ablakpucolást,gardrób átpakolást,játékok szelektálását terveztem,de meggondoltam magam :D
Hízókúrázni nekem nem kell,csak kicsit elengedni magam és már kúsznak is fel rám a kilók :evil:
Most eljutottam arra a pontra,hogy utálom magam és utálok tükörbe nézni,ez ellen tenni kell.
Nagyon szép a nappali. Több fotó? Cicák?
Csőtörés vacak egy dolog,főleg új háznál bosszantó.

Hasli
Együttérzek diéta ügyben Veled, én is sorolhatnám a tiltott kedvenc ételeimet.
Remélem bejön az előrejelzés, 2010 már nincs messze :wink:
Munkámmal az a baj,hogy elveszek az vezetői feladatokban,nem jutok ki az eladótérbe max. ha ellenőrzöm a lányok munkáját, hiányzik a vásárlókkal való személyes kontaktus, már nem keresnek engem személyesen,pedig sok törzsvevőm utánam jött a Marionnaud-ból.
Alig tudok a saját részlegemmel foglalkozni,annyi adminisztráció,papírmunka van az egész üzlettel.
Volt egy marionnaudos kolléganőm,ő is átjött a Müllerbe /csak nem itt hanem Bp-en/, és megpályázott egy Shiseido-s sminkesi állást,elnyerte és most járja az országot és sminkel a Müllerekben. És jól érzi magát,imádja a munkáját. Én meg irigykedek :( :oops:
Armani sminkes hm.....én nem mondanék nemet :wink:
Köszönöm Marcell nevében a köszöntést!

Hettuli!
Huu teljesen átéltem a biciklis történetet,ijesztő lehetett,a hideg is kirázott. Hasonlótól rettegek én is mindig,mert Marcell nagyon kiszámíthatatlan tud lenni. Ma az egyik szomszéd kissráccal bicikliztek a házunk előtt és mint a villám elindultak az úttest felé,kiabáltunk,rohantunk utánuk,szerencsére Marcell megállt,de a másik kisfiú átbicajozott az úton :roll: Szerencsére nem jött autó,nem olyan forgalmas az út,de iszonyúan megijedtünk.
Szóval átéltem a Te ijedséged is.

Bende!
Hova mentek nyaralni? Jó nyaralást!

Jázmin!
Én imádom a kutyafotókat :wink:

Szinti!
Jó hogy felraktad a vonalzókat én is meglepődtem,hogy már itt tartassz. Mozorog már a pocaklakó?
beátab

Tünci!
A férfiak elkényelmesedéséről: ma hazajött a férjem este,lekiabálta a fejem,mert nem volt meleg vacsora :roll: Hát nem csináltam, az ebéd meg elfogyott. Mondtam neki egyen hideget,erre duzzogva felvonult a hálóba, visszakiabálta,hogy egész nap nem csináltam semmit,arra se voltam képes,hogy csináljak neki lecsót,pedig mondtam délelőtt,hogy lehet megcsinálom a rengeteg paprikát ami a hűtőben van. Valóban mondtam,de délután inkább elmentünk a gyerekekkel játszótérre meg biciklizni. Ja és persze nem csináltam semmit,csak ebédet,meg a gyerekekkel voltam. És a lakás is fel lett porszívózva,igaz az ablakpucolás elmaradt......Ennyit arról,hogy pihenjek :(
Egy nő,egy anya ne pihenjen,csak végezze a dolgát,mert az van neki bőven.....
Na eldugulok,elég volt mára belőlem......magamnak is :cry:

Jó éjt!
beátab

Kicsi Marcell!

Boldog névnapot kívánok! :D
Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Köszi!
Hogy vagytok?
Nem írsz mostanában :(
beátab

Bea,
olvaslak benneteket, és köszöntgetek...néha sikeresen, néha mellétrafálva (lásd Betti köszöntését). :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nem bírok innen elszakadni, de még a jövő hetet is zsúfoltnak látom.....basztikuli nagyon összeszaladt minden.
Vagy teljesen kilépek, vagy így semmi értelme mert félig nem lehet csinálni. Az előbbit még nem mertem meglépni, nem bízom a testemben még.

Betti
Kép
betti0412

Bea
Nem is tudom, ezt az önbizalom dolgot....sosem képzeltem magam okosnak, csak ami feladat van, próbálom megoldani, más is ezt tenné, de elég sokszor bazilikázok...mindegy. Igazából inkább megijedtem, hogy meg tudok-e felelni neki. Azt is tudom, hogy ott még feszültebb a munkatempó, több a projekt = több a feladat is.
Hétfőre megpróbálom magam bekönyörögni a dokihoz, hogy utána felhívjam az állásos fazont....utána 3 hétig folyamatosan van időpontom, most nincs, mikor kellene.

A férfiak...hát ahogy olvastalak sokszor bólogattam magamban.

Na megyek haza, eleget melóztam mára...

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Bea, Marcell barátunknak én is nagyon boldog névnapot kívánok! :) Az előbb láttam a naptárban.
Nem bántotta őket a csaj állítása szerint, csak nem engedte ki őket a házból, úgy menekültek el, meg állandóan kötözködött velük,a gyereket elzárta előle, szóval egy orbitális barom, nem is, egy állatkirály. :twisted:

Jázmin, a helyzet az, hogy már én is csak a biológia meg a fizika törvényeiben hiszek, a lelki dolgokkal azért genetikai betegséget ne magyarázzanak már. De a kedvencem az a magyarázat, amikor valamelyik felmenőnk bűnéért kell vezekelnünk, ez annyira kurva jó, nem? :?
A dokim azt mondta, fatális véletlen, baleset. Az okok keresésébe bele lehet őrülni.
Engem is idegesít a pozitív szemlélet-duma, legjobb volt, mikor anyám a történtek után nem sokkal megjegyezte más kapcsán: ugyan, ne gondolj már a legrosszabbra! Jaaaa… :shock:.
De azt meg tudom érteni, ha valaki ezzel próbálja túlélni.

Tünci, sajnálom, hogy így alakul a kapcsolatotok, de tudod, minden annyira képlékeny, és azért sokszor írtad azt is, hogy tökjól meg tudtok beszélni dolgokat, most talán rosszabb időszak van. Nem mondom, hogy a mi kapcsolatunkat nem tépázta meg ami történt, én totálisan bezárultam, és nincs bennem elég erő vagy akarat, hogy nyissak.
Ahogy leírtad, hogy érezted magad az egész előtt, és amit Betti mondott, hogy egyszerűen meg sem fordult a fejében, hogy baj lehet, dettó. Már arra is gondoltam, hogy talán túl jó és szép volt minden? Lehet túl szép és jó? Vagy túl elégedettek voltunk?
De annak örülök, hogy javul a helyzet Nálad odabent :wink:

Bende, Neked életedben kellene szobrot emelni, annyira kedves egy nőszemély vagy. Hát nagyon köszönjük a képet, Vincus annyira örült neki! (Én is). :D
Kár, hogy én már nem láttam a Nyanyósakat, elküldöd priviben, amit innen kiszerkesztettél?

Szintike, dobhatnál Fruzsiról egy képet és beszámolhatnál mik a hírek. :wink:

Melcsike, Te pedig a nyaralásról bővebben, képekkel!

Hasli, nekem tetszik az Armani-sminkes dolog…
És az asztrológus jóslata is… :wink:

Mirci, sajnálom… :cry: megírod priviben?
Szörnyű lehet, hogy eredendően szereted a hivatásod, és mégsem tudod csinálni.
A kisfiaddal mi történt?

Franka, Veled mi a helyzet?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hettuli, anyóspajti tényleg rendes, csak viszonylag ritkán jön, így én is igyekeztem kihasználni a helyzetet. Persze Vinyó ettől függetlenül reggelente jönni akart velem „dolgozóba”.
Hű, ez a Vencel-esős sztori :shock: , de észnél voltál ám, ez igen.

Bende, mikor indultok nyaralni és hova? Tényleg próbálok már írni privit. :oops:
Zalán és Hajna nevéből raktam össze a Zahát, de van egy olyan iráni építésznő, hogy Zaha Hadid. Még az is elképzelhető, hogy be lehetne jegyeztetni itthon.

Tünci, szép a nappali, nagyon kellemes a színe.

Betti, édes ez a kép a három babával.
És akkor mi lesz most állásügyben?

Bea, remélem, nem szívtad mellre a lecsó-dolgot. Én úgy gondolom, régen volt az a világ, hogy a nőknek otthon mindent meg kellett csinálni, de érted, ma már Te is ugyanúgy dolgozol, ha szabin vagy, Neked is jár a pihenés, szóval igazán igazságtalan a dolog. És jól tetted, hogy a hülye főzésre meg házimunkára szánt időt inkább a lurkókkal töltötted.

Nem tudtam mindent rendesen visszaolvasni még, majd este próbálom, jövő héten meg szabin vagyok, így remélem itt is gyakrabban előfordulok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha
Hétfőn, ha a dokinál minden rendben, lemondom az állást, ha nem, elválllalom.
Már most remeg a kezem, ha rágondolok, hogy megint UH hétfőn, ez egy sokk.
De muszáj menni, mert az meg rosszabb, ha nem tudok semmit.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci

Tökre sajnálom, hogy a volt barátnődben ilyen nagyot kellett csalódnod. Tudom hogy nagyon rossz érzés, de hidd el nem volt igazi a barátsága.

Amúgy meg nálunk is vannak ilyen napok, hogy csak úgy elvagyunk. Nincsenek mindig nagy beszélgetések. Szerintem ez mindehol meg van ám.

Szinti

Hát tényleg nagyon repül az idő! :shock:

Képek majd lesznek lányok, mert nekem még elő kell hivatnom. Majd jövőhétre marad.

MÉg nem tudtam visszaolvasni mindent. Igy nem is tudok nagyon reagálni. Holnap dolgozom egész nap. Lesz időm.

Kép

Kép
melcsike70

MARCELL:

Ezt én küldöm neked!

Kép

Ezt meg Barci küldi neked!

Kép

És mindez mellé még sok puszit küldünk! Boldog Névnapot Marcell! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Marcell nagyon boldog névnapot kivánunk neked!
Sok-sok puszi kiséretében!!! :wink:
szintus

Tünci tudom,hogy igazábol most lehetne tanulni,de sok pénz is kell hozzá,ami ugye nincs raktáron :? :(
Nevek?Hát nekem lányban a Hanna tecc,fiúban pedig Balázs,nos majd látjuk.....
Sajnálom én is,hogy a barátnőd igy reagál a dolgokra....nos de majd rájön egyszer,hogy igazi barátot veszitett el csak lehet akkor már késő lesz részedről...

Melcsike igen,az idő gyorsan megy.Mindennap egy kicsit idősebbek leszünk
8) Én is nagyon várom már a nyaralós képeket!Örülök azért,hogy annyira-amennyire jól érezted magadat... :wink:

Betti
kivánom,hogy mondd le az állást! :wink:

Zaha
nekem is nagyon tetszik ez a név,elösször azt gondoltam igy hivnak,csak késöbb jöttem rá,hogy ezt miből raktad össze!
:( Szabadság=EGY KIS LAZITÁS?Mentek még valamerre pihenni?Meddig leszel szabin?

Bea
hát igen,férfiak...

:roll:

Kép
Kép
szintus

Egy kép Fruzsikárol meg az apukájárol :wink: Kép

Kép
Kép
szintus

Ez pedig olyan szép kép Kép
szintus

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket,képeket,megmutattam Marcellnek,nagyon örült neki.

Most nem tudok maradni,a férjem gépéről írok,az enyém ma reggel egy frissítés után nem indult el,nem tudom mikorra lesz jó újra,azt se tudom hirtelen hova forduljak :? :(

Jó hétvégét,ha nem jönnék!
beátab

Szia Zaha!

Végül is a kisfiam, csökkent izomtónussal született. Én vettem észre,hogy baj van, de szerencsére időben neurológushoz kerültünk. Majd irány a Dévény alapítvány 1 hónaposan. Ennek köszönhetjük, hogy ma minden rendben, de ami másnak természetes, pl hogy jár, az nekünk igen sok pénzbe és szenvedésbe került. Ott nagyon sok korababa volt, senkinek sem kívánom az ott látottakat.
Mirci

mirci001

Szèp estèt! :wink:

Tünci sajnàlom,hogy igy vagytok most a pàroddal...-remèlem ez csak 1 olyan mèlypont ahonnan ,màr csak jobb jöhet!

Betti nagyon nehèz ez most èrtelek,de bizz 1 picit magadban!Nagyon szurkolunk neked szerintem mindannyian!Minden rendben lessz ,èrzem! :wink:

Bende annyira jot mosolyogtam ...-nagyon dràga vagy! :wink: A turotortàt a fèrjem lestoppolta! :wink: Jo nyaralàst! :wink: Mi is megyünk ,de csak 1 napos kiràndulàsra Montreux-ba holnap (6-7 oràs vonatozàs,de gyönyörü hegyes ,panoràmàs).A hazamenèst meg valoszinüleg sztornozzuk erre az èvre sajna.... :(

Bea neked ,màr jo ideje akarok irni hosszabban...-hètfötöl lessz is màr idöm vègre!Csendes fèrjedröl hirtelen nem is tudtam elkèpzelni,hogy igy reklamàl! :D Enyje -benyje neki! :wink: ...-èn vasalàs ugyben szoktam dorgàlàst kapni! 8)

Meli kèpek!?!

Franka,Jàzmin?

Zaha nyugalmas hètvègèt kivànok neked sok mosolygàssal! :wink:

ès persze mindenkinek! :wink:
Vendég

Szintike, köszi a képet!!!!! Annyira tünemény. :)
És a másik is szép...
Csak a jövő héten leszek már szabin, utána sokáig nem. Vinyóval ketten leszünk, neki sem lesz még ovi, szerintem csavarogni fogunk meg itthon szórakoztatni egymást.

Bende, csak tudjál róla, hogy Nyanyó ott virít Vinyó szobájában. :D Tényleg, ez eddig fel se tűnt: Nyanyó-Vinyó.

Betti, én szívből kívánom, hogy a közeljövőben ne dolgozz ennél a cégnél, de legalább 2 év 9 hónapig! Utána lehet róla szó. :wink:
Gondolok majd Rád hétfőn.

Mirci, de jó, hogy minden rendben a fiaddal, képzelem, min mentetek át. :(

Hasli, Nektek nagyon jó utat és szép kirándulást!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ma reggel elmentem dolgozni, ebédeltem a férjemmel, aztán még dolgoztam, hazajöttem, kitakarítottam, Vinyóval játszottunk, beszéltem pár barátnőmmel, most egyedül vagyok, kiültem a teraszra, megittam egy pohár sört, filmezek és netezek.
Lehetett volna akár egy tökéletes nap is...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Remélem, mindenki jól alszik.
Én is elpatázok.
Pussz mindenkinek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha anyukám 2 héten belül utazik Pestre(illetve Maglódra)Eddig én is mindég vele mentem(ott él az ő édesanyja)csak most sajnos nem tudok!De ha lenne lehetőségem,akkor bizti velemennék és találkozhatnánk!Mert én nagyon szeretném azt! :D
De majd egyszer!Bizti! 8)
A mama beteg volt és azért megy Maglódra őt meglátogatni!
Egy kicsit hazajön Temerinbe a mama!(apukám nagy örömére :lol: :lol: :lol: )

Boccs egy kicsit bénául fogalmazok,de nézzétek el nekem,álmos vagyok....

Hasli a múltkor kérdezted,hogy h van a párom!Minden nap egy kicsit jobban!De azért még mindég hijányzik neki az anyukája....
(ami ugye természetes is,holnap lesz 6 hete)
Haslikám kellemes kirándulást kivánok nektek!:)

Mi is tervezünk vasárnapra(vagy a jövőre)egy egy napos kirándulást!Állatkert,tó,ebéd valahol(már ugy várom....) :D :wink:

Puszi mindenkinek,jó éjt
szintus

Zaha

Azért jó hogy vannak ilyen napok is.

Hasli

Jó utat nektek is.

Szinti

Azt hiszem egy kis vidámságot hozott most ide a medencés kép. :wink: Fruzsi nagyon édes rajta, és ott a büszke apuka is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Talán jövőre már tényleg Magyarországra is kirándulhattok egyet. :wink:

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Picsa kedvem van.
Reggel óta fekszem, bambulom a tv-t, pokróccal a fejemen.
Utálatos hangulatban vagyok.

Betti
Kép
betti0412

Lehet egy anyai meg egy apai sokat lendítene a helyzeten....

Betti
Kép
betti0412

[quote="betti0412"]L írta:betti0412ehet egy anyai meg egy apai sokat lendítene a helyzeten....

Akkor szólj anyukádnak :lol:

Amugy nekem is car a hangulatosom,fáj a fejem... :cry: :evil:
szintus

Jázmin merre van?
Talán csak nem a tengerparton sütetti a hasát??? :lol: :lol: 8) 8) :?:
szintus

Lehet, hogy van valami hülye front.
Hívjatok föl valakit, hm? Én ilyenkor azt szoktam.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szinti, pedig de jó lenne, ha tudnál jönni!
Talán fel nem vidítanálak, de jól eldumálnánk.

Lyly, múltkor csak olyan rövid voltál, nem jössz?

Kisanya?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Mindjárt indulok a barátnőmhöz,elötte ajándékot venni,holnap
megyünk szülinapra!

Fejem még mindég fáj,persze be nem veszek semmit... :?

Zaha nem is kellene,hogy felvidits,csak beszélgetnénk egy jót...
Meg megismerhetném a kis Vincust is :wink: :)

Tünci te ma?

Melcsike?
szintus

Sziasztok!

Én dolgozok. És marci unalmas minden. Meleg van, semmi mozgás. Szét ültem a hátsómat. Holnap reggelig itt vagyok.

Szinti

Holnap mi is szülinapra megyünk. Gőzöm nincs mit vigyek ajándékba. Valami olyasmi kellene, amit visznek Amerikába és hasznát is veszik. Hmm....... Nem tudom mi legyen az.

Betti

Elmúlt a p..... kedv már? Jó idő volt, nem használtátok ki?

Kép

Kép
melcsike70

Hát én ma a nagy semmit csináltam de azt nagyon.
Feküdtem a nappaliban.
Ennyi.
Most gondoltam lenyírom a füvet, de párom elzavart, mert elég nagy lett és nehéz, szerinte, majd ha kisebb lesz, csinálhatom.
Az éjjel hánytam, mindent ki, soha nem hánytam még ilyenkor, lehet most sem az volt, de ez aztán rátette a mai napi közérzetemre a bélyeget.
Mindegy, ilyen nap is kell néha...holnap reggel 6.-kor már indulunk Szabadkára piacra, majd délre már visszasírom a mai napot.

Betti
Kép
betti0412

Szinti, azért remélem, egyszer összejön.
Jó barátnőzést!

Melcsike, akkor ilyenkor mennyit nyomsz le egyhuzamban a munkahelyen?
Kinek lenne az ajándék?

Betti, eddig sosem hánytál? Már a terhességek alatt?
Mit csináltok a piacon?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sosem, egyik terhességem alatt sem, de ma egész nap nagyon sz--ul voltam.
Piacon nézelődünk, én szeretnék egy nagy húslevesfőző fazekat, a régi kicsi, meg majd látom még.

Betti
Kép
betti0412

Szabadkai piac elég jó és persze aránylag olcsó is....

Nekünk is kellett volna menni Szabadkára anyummal elintézni a vizumot.De sehogyan sem akarodzott!3 :!: hetet várt az új utlevélre(mert ugye most itt Szerbiába mindenkinek újat kell csináltatni),meg 2 hetet vár most a vizumra!Hát azért nem semmi ami itt folyik!Gondolom ti ezt már képtelenségnek tartjátok,hogy itt még mindég ilyen carul megy minden!

Betti az csak jó jel ha hánysz,akkor emelkedik a hcg szint!(de gond.ezt már tudtad te is :wink: )Kedves férjed kimél téged!
Nemhiába jófejek ezek a vajdaságiak! :wink:

Melcsike részvétem a sok ülős munkáért!Gondolom az pszihikailag fárasztja az embert! :?
Barci várja a sulit?Ti mikor kezdetek?(itt szept.1 a kezdés)
Hány évesnek megy az ajándék?

Képzelj.én lüke elfelejtettem,hogy ma volt a szülinap! :oops:
Igy mi is holnap megyünk el(még egy pár,ahol a csajszi e.ü.és dolgozik)Mit mondjak,hogy miért nem mentünk ma?Az igazat,h béna vagyok és elfelejtettem.... :roll: :?
szintus

helló kedves mindenki!

már régóta nem voltam neten, kezdtek elvonási tüneteim lenni :shock: Költözködtünk, meszeltünk, takarítottam, pakoltam. Szuper volt, de tényleg, legalább csináltam valamit. Lehet rendezkedni, dekorálni :-) szeretem az ilyet! Jól is éreztem/érzem magam, szerintem még nem is volt ilyen a kislányom halála óta... több nap sírás nélkül. WOW :!:

Betti, gondolok rátok hétfőn! és amikor olvastalak én is izgulni kezdtem, :? görcsbe rándult a gyomrom, ahogy eszembe jutott amikor az uh(-k) előtt magamban pánikoltam... mégis magam körül mindenkivel elhitettem, hogy cseppet sem félek, biztos vagyok benne, hogy minden rendben van... Igen, "velünk nem történhet semmi rossz"...
Minden maradék szerencsémet (vagy mit) küldöm nektek! nagyon szorítok, hogy minden jó legyen!
franka

Zaha, Tünci, Betti,
"egyszerűen meg sem fordult a fejében, hogy baj lehet, dettó. Már arra is gondoltam, hogy talán túl jó és szép volt minden? Lehet túl szép és jó? Vagy túl elégedettek voltunk? "

nekem is voltak hasonló érzéseim, mégha nem is fogalmaztam meg magamnak sem. Ijesztő ez nagyon.. hogy azért jöhet valami rossz, hogy .. (nem is tudom, hogy lehet ezt érthetően írni) "kompenzáljon"..nehogy elszálljunk, vagy mi??? (Mert akkor most valami elképzelhetetlen jónak kell jönnie, hogy visszabillenjen a mérleg. Vagy mik a 'szabályok'?.. )pfff. Néha belelovallom magam ilyen hülye filózásokba, végül már önmagam számára is fárasztó vagyok, semmi értelme, csak pörgök magamban. Búgócsiga. Nem haladok úgysem sehová, de nem lehet leállni, mindig előjönnek a MIÉRTEK. És hiába vagy/vagytok/vagyunk okosak, erősek, szépek, akármilyenek, nincs megoldás, ha megfeszülsz sem.

A "túl szép és jó"-hoz csak annyit, hogy nálunk kívülről egyáltalán nem tűnt annak (gondolok itt az anyagiakra főleg..), én mégis úgy éreztem, hogy fél méterrel a föld felett járok és nem érdekelnek a károgók, nem tudnak ők semmit. Majd én megmutatom! Boldog család leszünk(vagyunk!), mindenki minket néz majd az utcán... hogy milyen szépek vagyunk így együtt hárman..... Beleégtek az agyamba az ábrándképeim, és nem is akarom kitörölni őket. Kellenek. Képzeletben néha továbbélem, azt ami "NORMÁLIS" lett volna. Ugye van más is aki ébren álmodik?
franka

Persze hogy van, Franka. Szerintem itt mindenki...sőt én már felnőttként is látom őket...
Teljesen leírtad a gondolataimat, érzéseimet. Van, aki azt mondja, nem lesz válasz sosem, főleg a materialista orvosok, lásd enyém. Szeretném tényleg hinni, hogy "csak" egy fatális véletlen, hogy csak biológia, és nincs mélyebb értelme. És van, aki azt mondja, hogy egyszer lesz válaszunk a miértre.

Az viszont olyan jó, hogy jól érezted/érzed magad, abszolút kijön a soraidból is, nagyon örülök. Neked már hány hónapja pontosan, nyolc?

Szinti, szerintem is mondd meg az igazat, hogy egyszerűen benézted a dátumot, az a legjobb, nem?
Hányással kapcsolatban én is ezt olvastam pont itt a babaneten, hogy a babáknak jót tesz, védi őket. Nekem ugyanis volt olyan kedves ismerős, aki tanácsolta, vizsgáltassam ki magam, mert nem normális, hogy hánytam...
Sajnálom, hogy ilyen rosszul mennek ott a dolgok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó éjszakát emberek (vagyis asszonyok).

Zaha

Kép
Kép
zaha

jajj, van egy borzalom, amit ma láttam, bár lehet, hogy csak nekem az. Le kell írnom.

könyvtárban voltam és ilyenkor a rutinom, hogy megnézem a Kismamát. Mármint az újságot.
Az augusztusiban van egy cikk, ha jól emlékszem az a címe, hogy: "Te is bedőltél neki?" - és babonákról van benne szó, mit ne tegyen a kismama, fiú lesz-e vagy lány, stb., ezekről viccesen leírják, hogy mekkora baromság.

Egy óriási rajz van az elején:
anyuka nyújtózkodik, a hasa "átlátszó", benne a baba iszonyú pózban, a köldökzsinór a nyakán, mintha fel lenne akasztva, lóg.... a szemei kidülledve, a nyelve lóg, és az egész gyerek undorító lilára festve.

egy fuldokló kisbaba az anyja hasában.
amikor megláttam, alig kaptam levegőt, csak ültem ott szívenszúrva.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Miért kell ilyen förtelmet rajzolni egy kismama újságba?!?!?!?! :-((((((

Az én lányom így halt meg. Viccet csinálnak a szenvedéséből. És nyilván nem mi vagyunk az egyetlenek ebben az országban, akik ezt megéltük............
ezek betegek. Az hagyján hogy a rajzoló ennyire tréfásnak találja a dolgot...de MIÉRT jelentetik meg???
franka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?