Sziasztok!
Bea, Marcell barátunknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!
Az előbb láttam a naptárban.
Nem bántotta őket a csaj állítása szerint, csak nem engedte ki őket a házból, úgy menekültek el, meg állandóan kötözködött velük,a gyereket elzárta előle, szóval egy orbitális barom, nem is, egy állatkirály.
Jázmin, a helyzet az, hogy már én is csak a biológia meg a fizika törvényeiben hiszek, a lelki dolgokkal azért genetikai betegséget ne magyarázzanak már. De a kedvencem az a magyarázat, amikor valamelyik felmenőnk bűnéért kell vezekelnünk, ez annyira kurva jó, nem?
A dokim azt mondta, fatális véletlen, baleset. Az okok keresésébe bele lehet őrülni.
Engem is idegesít a pozitív szemlélet-duma, legjobb volt, mikor anyám a történtek után nem sokkal megjegyezte más kapcsán: ugyan, ne gondolj már a legrosszabbra! Jaaaa…
.
De azt meg tudom érteni, ha valaki ezzel próbálja túlélni.
Tünci, sajnálom, hogy így alakul a kapcsolatotok, de tudod, minden annyira képlékeny, és azért sokszor írtad azt is, hogy tökjól meg tudtok beszélni dolgokat, most talán rosszabb időszak van. Nem mondom, hogy a mi kapcsolatunkat nem tépázta meg ami történt, én totálisan bezárultam, és nincs bennem elég erő vagy akarat, hogy nyissak.
Ahogy leírtad, hogy érezted magad az egész előtt, és amit Betti mondott, hogy egyszerűen meg sem fordult a fejében, hogy baj lehet, dettó. Már arra is gondoltam, hogy talán túl jó és szép volt minden? Lehet túl szép és jó? Vagy túl elégedettek voltunk?
De annak örülök, hogy javul a helyzet Nálad odabent
Bende, Neked életedben kellene szobrot emelni, annyira kedves egy nőszemély vagy. Hát nagyon köszönjük a képet, Vincus annyira örült neki! (Én is).
Kár, hogy én már nem láttam a Nyanyósakat, elküldöd priviben, amit innen kiszerkesztettél?
Szintike, dobhatnál Fruzsiról egy képet és beszámolhatnál mik a hírek.
Melcsike, Te pedig a nyaralásról bővebben, képekkel!
Hasli, nekem tetszik az Armani-sminkes dolog…
És az asztrológus jóslata is…
Mirci, sajnálom…
megírod priviben?
Szörnyű lehet, hogy eredendően szereted a hivatásod, és mégsem tudod csinálni.
A kisfiaddal mi történt?
Franka, Veled mi a helyzet?