Új privát üzeneted érkezett!

Jázmin, ne tudd meg ,mennyire utálom magam....két éve még, ha visszagondolok magamra,ó, ha akkor ismertetek volna...A világ tetején álltam, úgy éreztem, enyém minden, ami jó..magbiztos, szép, okos..ilyennek éreztem magam..mára semmi lettem, csak egy maszk mögött megbúvó remegő kis állatka..

KépKépKép
tünci28

Én nagyon szívesen hallgatlak. :lol: Sőt ha kell nagyon szívesen hallgatok melletted. Kicsit megcsömörlöttem mindentől. A környezetemben lévőknek megpróbálok a magam módján segíteni. Nem sajnálok sem időt, sem energiát és mégis az emberek 90%- a meg sem rezdül. Vagy természetesnek veszi, vagy hidegen hagyja a dolog. ..Kicsit elfáradtam. De Érted továbbra is bármikor, bármit!
bende

Tünci!

Kiszerkesztettem. Aki most jön olvasni hülyének néz, mert mindent átszerkesztek.
Szerintem is tündériek. Nekem nagyon sokat segítettek ott. Mindkétszer ott tudtam, hogy vége és ott nyugodtam meg először a Nyanyót illetően.

Írok Neked privit, jó?
bende

Megírtam.

Jázi! hogy van a fogatlan????????
bende

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.08.12 08:36-kor.
jázmin20

Aranyos a kutya.

Tüncike, remélem, mióta beszéltünk már jobb a kedved.
Én már tényleg, ahogy mondtam csak azt várom, hogy mostmár találják meg a bajt, ne találgassanak, és ha megvan kezeljék, bárhogyan is kell.
Mert ez így nem jó.

Jázmin.
Megértelek. bátor dolog, hogy tudsz és mersz az érzéseidről írni, így.
A várakozás hónapjai a legszarabbak, ez bizots, mikor még tudod, hogy nem lehet és tudod, hogy várni kell és utálsz magad körül mindenkit, akinek sikerült. Türelem, türelem, de mennyi még, igaz?
De van egy "jó" hírem. Az élet nem tette meg a szívességet, hogy mi is meghalljunk és vagy így, vagy úgy, de eltelnek a napok, mert azok csak előre tudnak menni és nagyon hamar itt lesz a január. Bár mikor tavaly ilyenkor nekem mondták, hogy december, először is elküldtem az any...ba a dokit magamban, másodszor pedig száz évnek tűnt. Aztán eltelt, meg a következő 4 hónap is. Túléltem, túlélhető.

Zaha, tényleg jó nagy paraszt az a pasi.

Betti
Kép
betti0412

Betti te mikor mész megint dokihoz?
Hány hetes is vagy most?

Tünci igazat adok Bettinek,hogy mielöbb találják már meg a bajt és tudjonak segiteni rajtad!Nagyon jól tetted,hogy elmentél másik dokihoz!Mert ugye már neked is furcsa volt,hogy nem jött meg ilyen sokáig!Mielöbbi megoldást kivánok a problémádra,mielöbbi megnyugvást és mielöbb babázhassál te is kedves Tünci! :)

Jázmin érzem az irásaidból,hogy azért nyugodtabb vagy mostmár!
Olyan jó,amikor azért jó irányban kezdenek haladni a dolgok!
Te is azért nyugodtabb vagy mostmár,hogy dr.Ceizel jó dolgokat mondott nektek!
Kutya cép és muki!
:D

Melcsike nagyon nyaral!Nem is jelentkezik nekünk :( :wink:

Többiek merre kószáltok?
szintus

[quote="zaha"] írta:zahas most ezt elmondom: a múlt héten azt mondta nekem egy falubeli ismerősöm részeg férje, mivel befogadtam a feleségét és a gyerekét a házunkba, hogy szívből örül, hogy elvetéltem a két kölykömet és hogy családgyilkosok vagyunk.

:( :( :( :cry: :cry: :cry:

no comment....
szintus

"A jó irányba haladnak a dolgok"...na azért az nagyon messze van.És kicsit sem vagyok nyugodt.A várakozás megőrjít.

Lyly:hogy vagy???
jázmin20

Tünci, ezt én is így éreztem ám!
Lehet, hogy túl jól ment minden?
Én is így voltam, munka, férj, szerelem, haladtunk is, soha olyan vékony nem voltam, sport, szórakozás stb. Jött a terhesség, ó, mit nekem, ez is menni fog.
Lányok ha hiszitek ha nem, egyetelen pillanatig soha még a gondolataimban sem fordult meg, hogy baj lehet, soha.
Hiszen körülöttem mindenkinek mindig sikerült, én ilyenekről, hogy vetélés, beteg baba hallani sem hallottam.

Kicsit olyan nekem ez a nap, hogy végre, ezen is túl vagyok, végre lezárult egy év és végre körbeértem egyszer. Minden távolabbinak tűnik.

Betti
Kép
betti0412

Betti, igazán örülök, hogy így érzel,bárcsak egy más szintre tudnék lépni én is.

Ete 8 ra megyek vissza orvoshoz, remélem végre tudunk vmi pontosabbat,kb 10 óra lesz mire hazaérek ,akkor már nem telefonálok, esetleg írok sms-t.
Majd megírom ide.

Mindenkinek puszi

KépKépKép
tünci28

Gyönyörű az új kép Betti, bárcsak....
tünci28

[quote="jázmin20"]& írta:jázmin20quot;A jó irányba haladnak a dolgok"...na azért az nagyon messze van.És kicsit sem vagyok nyugodt.A várakozás megőrjít.

Lyly:hogy vagy???

Nekem ugy tünt az irásaidból....boccsi
szintus

Sziasztok!

Itthon vagyok.

Tünci

Remélem nem kell hogy műtsenek.

Zaha

Huu nagyon mérges lettem arra az emberre. Hogy lehet ilyen rohadék valaki. Bár mit várjunk egy ilyentől.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, megjöttem.No, jó híreim vannak, ma már nincs akkora pánik, megfigyelés, jövő héten kontroll, javulni látszik a dolog. :)
Annyira ideges voltam, hála az égnek az uram elkísért, majdnem egy órát vártunk, volt egy kedves hölgy előre engedett, különben enm érem el a buszom.
Úgyhogy most még egy hétig legalább itthon héderelek.Ami szintén jó, legalább nem leszek idegbeteg a melóhelyen.Szóval itt végre vidámság van!

Melcsike, sziaaaa,képeket ide a nyaralásról!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Zaha!
No comment az ürgéhez :evil: :evil: :evil:
Miért kellett befogadni a családját a pasinak? Bántotta őket?

Bende!
Lemaradtam a Niki fotókról :(
Mitől vagy rosszkedvű?
Én is fogyókúrázok,de a tornát még nem kezdtem el :oops:

Nekem is vacak napjaim vannak, gondjaim vannak a munkahelyemen, sokat dolgozom, mások helyett is,csak úgy tűnik megbecsülés nélkül :(

Tünci!
Örülök!!! épp írni akartam,hogy remélem kedvezőbb híreket hozol, most olvastam vissza pár napra,annyira elszomorított ami Veled történt :( :(

Betti!
Végül elmentél arra az állásajánlatra? Bocsi ha írtad,felszínesen olvastam vissza :oops:
Jól vagy? Minden rendben Veletek?
beátab

Bea
Elmentem és el is nyertem, nem volt merszem megmondani mi a helyzet, de jövő héten meg kell legkésőbb.
Csak remélni tudom hogy nem ráz át a sors.....

Tüüüüüüüüüüüüüünciiiiiiiiiiiiiiiii :D

Betti
Kép
betti0412

Melcsike
Újra itthon, milyen volt? Már épp hiányoltunk is....

Betti
Kép
betti0412

Na,mi van Betti, hajnali álmatlanság ott is??Miéer is nem tudunk alukálni???????? :wink:

KépKépKép
tünci28

Nálam ez normális, hogy kelek már 6.-kor. Tök magamtól, régen alig bírtam kitápászkodni, most meg mikor aludhatnék felver az ágy.
Nem mintha csinálnék valamit, iszom a tejes kávém meg nézem a híreket, általában 5-6 csatornán, meg várom, hogy emberibb időpont legyen.

Jaj tegnap! Vendégek jöttek, ágyazok a kisszobában, felnézek a plafonra, vizfoltok. Fölment a vérnyomásom rögtön, este 10 kor felhívtam a tulaj nyugdíjas házaspárt, mert terjedt....hogy nézzünk már fel, még be sem költöztek, mi van..azok is megilyedtek, hogy ha nálunk látszik, náluk mi lehet...
Kiderült, tetőtér, unoka nyitva hagyta a tetőtéri ablakot.....8-tól este itt leszakadta az ég, az ő ablakjukról a laminátjukon keresztül a mi plafonunkon állt meg.....de legalább nem csőtörés vagy ilyesmi.

De rémísztő....mikor kötöttük a biztosítást mondták, hogy pl arra jó, klasszikus példa, hogy mikor felülről a szomszéd eláztat...én meg akkor azt gondoltam, mekkora hülyeség, jaj, csak sose legyen ilyen....
De ezt már többször észre is vettem, hogy ha rosszat hallok, és azt reagálom magamban, hogy jaj, ez nem történhet meg velünk, tuti produkáljuk. És ez már nem az első példa, kicsit félelmetes is. Vajon miért lehet?

Betti
Kép
betti0412

Szinti, már akartam mondani ,hogy szerintem ne vedd le a vonalzókat, hm?Többiek, ugye nem gond???

Bea!
köszi, ma már jobban is vagyok.Megmondom őszintén, hogy az is sokat segít, hogy itthon vagyok, annyival nyugodtabbnak érzem magam.Megértem a munkahelyi dolgot, nálunk ugyanez van.Épp az előbb írtam a főnökömnek, hogy lehet még jövő héten is táppénzen leszek ,erre :Jjjaaajjj, akkor egyedül kell lenniük minden nap.Hát kérem szépen egy héten az akkor három és fél nap mindegyiknek(kb 37-39 óra, normális munkahét, )s ha én velük vagyok, szinte egész nap ,mindent egyedül csinálok, úgyhogy lehet beleszokni..és tényleg semmi megbecsülés..no, meg a bér, amit kapok, hát nyalják ki és kapják is beee. :D Ha táppénzen vagyok, igaz, ohgy kevesebb, de kevesebbet is költök.Lehet hülyén hangzik, de se nem kell mosnom a sok ruhát, se nem veszem a büfében a kaját, szóval napi 500-600 forintot spórolok, kb ennyivel kapok kevesebbet.

Nagy fogyókúra bajnok Bea és Bende!Figyuzzatok ,szerintem inkább hízókúrázzunk, az sokkal jobban menne, nekem is és lehetne végre sikerélményem!!!!!!!!!! :lol: Mit szóltok?

KépKépKép
tünci28

Betti ,nem akarlak elkeseríteni..én laktam társasházban és általában úgy volt pénzünk festetni ,hogy amikor akartuk, kihívtuk a biztosítót, mert majdnem évente eláztattak minket.ne gondold, ohgy a csőtörés a fő gond..hanem:leesik a cső, amin a mosógépből folyik ki a víz, nem zárja el a kádcsapot, s a kedvencem, a wc-nél törik el a lefolyó és szennyvíz áztat el...kétszer volt olyan leázásunk, ohgy ÖMLÖTT a falon a víz, lapátoltam ,hogy ne follyon az előszobából a szobaszőnyegre....Nálunk a házmesternek volt kulcs jódarabig mindenhová, hogy be lehessen avatkozni, ha ilyen van.

KépKépKép
tünci28

Jo reggelt mindenkinek! :wink:

Örülök Tünci a jo hireknek,Legalàbb is annak ,hogy jobbb,mint rosszabb!

Tegnap voltam orvosnàl: Tiltva burgonya,szöllö,görög dinnye,banàn,fehèr liszt ès csak barna cukor + minimàlis tejtermèk (aminek nem nagyon örülök)!Ugylàtszik ezek a dolgok csak segitenek a pcos-nek..Ami viszont jo,hogy ujra van menzem ,nehezen ès nagyon erösen 35-6 napos ciklusokkal ,de van.Ma ,màr bevehetem az elsö peteèrèst serkentöt is.Ja ès kèpzeljètek mèg ebben a honapban kapok sertès influlenza elleni oltàst,mivel az ällapotosok nagyobb veszèlynek vannak kitève...-igy azt itt sokhelyen elöre megkapjàk(hatjàk)!Na azèrt kicsit fèlek töle... :roll:

Betti,de jo hogy van biztositàsotok....-nèha megtudja magàt trèfàlni a sors!Ügyes ez az unoka gyerek,gondolom örülnek neki a nagyszülök!Mit lehet ilyenkor csinàlni a plafon-nal?

Apropo el is felejtettem: 1 astromàgus szerint 2010-2011-között novemberig bezàrolag születni fog gyerekem,de csak 1 egèsz èletemben ès làny lessz.A születèsi idöpontjaim alapjàn josolta!Ami furi,hogy otthon 1 honapja valaki ugyanezt mondta a születèsi idöpontjaimbol! :roll: Na majd kiderül!

Meli milyen volt a nyaralàs?Kèpek?!?Kutyus ,hogy van?

Bea mi a baj bent?Kèpzeld kaptam ajànlatot az eggyik àruhàzba Giorgio Armani sminkesnek 50%-ban ,de nem füllik hozzà a fogam!Jo lenne ,de luxus àruhàzban van a stand ès nem birnàm a sok luxus macàt plàna nem jopofizni ès a sok szörmebundàt nèzni(amit legszivesebben leègetnèk rolluk)!Keresgèlek szerintem tovàbb! :(
Marcell-nek ugye most lessz a nèvnapja igaz?Ha igen akkor elöre is Boldog nèvnapot neki! :wink:

Zaha neked irok!

Bende megy privi!

Jàzmin nagyon cukor pofa ez a kutya!Milyen jokat tudnèk vele itt sètàlni a parton! :) Szeretnèk èn is àllatot,de nem fèr össze az èletvitelünkel!Sajna!

Kriszta
Vendég

Szia Hasli, de jó hírek ezek is, nagyon örülök, hallottam én is, hogy a speciális diéta segíthet!!Szuper ,hogy rendesen van menzesz!!

itt a babaneten is van cikk róla ,ohgy az állapotosokat beoltják..Te nem félsz tőle?Mégiscsak egy új szer..áá, fene tudja.

Jaj, olyan régóta ígértem képeket a cicákról ,már szép nagyok ám és ollllyan erőszakosak, fut a lábam mellett, mint egy kutya és ha nem állok meg megsimogatni,akkor elémfordul elgáncsol.Majd ma próbálok fotózni ,ha szép idő lesz, bár inkább most eső van.

Jázmin fogatlan vérebe ééédes!A macskáim milyen jól terrorizálnák.. :lol:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Zaha! Bocs hogy csakmost válaszolok, de tegnap jöttünk meg a nyaralásból.
Szóval az én babámnak rekesz sérve volt, amit nem tudom miért nem vettek észre, mindenesetre fél nappal a születése után a Tűzoltó utcában meghalt. Valahol írtam is róla, ha részletekre vagy kíváncsi megírom priviben.

Más! Szerintetek normális az, hogy egy embert, akinek meghalt a gyereke pedagógusként dolgoztassanak? Mert ebben a kerületben ez teljesen oké.
Teljesen kivagyok már minden kudarctól ami emiatt ér.
Mirci

mirci001

Szia Mirci!

Régen voltál, de úgy tűnik nem túl rózsás a helyzet.Szeretnél mást csinálni és nem engedik???Ilyet még nem hallottam.Hogy érted a kudarcokat?Miben ér kudarc?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!!!

Tünci, nagyon örülök, pihengess csak, remélem egyre jobbak lesznek az eredményeid...

Betti!!! Te meg a szívgörcsöt hoztad rám a három angyalkás avataroddal... De komolyan. Egy pillanatra levegőt sem kaptam, csak néztem döbbenten. Huh!

Szia Melcsike!!! Végre megjött a törzstag, lesz aki mindig ír... Remélem jól érezted magad.

Bende! Nekem sem válaszoltál. Kicsit lazíts, nem kell mindig maxon pörögnöd. Ja és megint lemaradtam a képekről. :( :( :( Ez nem ér!!! Már alig várom, hogy bejussak játszózni hozzátok. Remélem Vencu vegyül majd a többiekkel mi meg tudunk kicsit beszélgenti.

Zaha, az a pasi egy állat, te meg nagyon rendes vagy. Előbb utóbb a jó tetteidért megkapod a viszonzást. Az alkoholista apák meg ... vagy mondjanak le!!!
De jó neked, hogy anyós pajti besegít. Én is el bírnám viselni. A szívem szakad meg amikor hív Vencu játszani és el kell küldenem mert főzök, mosok, mosogatok, takarítok, kistesót látom el... Jó lenne "csak" játszani vele.

Jázmind, jól látod, egy bizonyos szint után már magadnak kell az utad megtalálni. Szerintem jól csinálod, az írásaidból nekem ez jön le. De már lehetne az az "örülünk majd együtt"!

Szia Szinti!!! Jó, hogy jöttél. Minden rendben???

Bea, neked, hogy vidámabb légy: Két gályarab beszélget. Kérdezi az egyik: Te szeretsz evezni???

Mirci, ezt nem értem teljesen. Ezt a pedagógusként dolgoztatást. :?
hettuli

Ma kicsi fiamat majdnem elütötte egy autó...

Kb két hete jár kicsi bicajjal. Eleinte nagyon figyeltem rá, de úgy láttam ügyes és hallgat arra amiket mondok. Ma hazafelé egy keskeny, lejtős utcán jöttünk lefelé, járda közvetlenül az út mellett. Szóltam neki, hogy fékezzen és kanyarodni kell neki jobbra a járdára. Nem tudom miért, de nem fékezett és a járda végén nekiment egy fának úgy, hogy a brigáról az úttest felé repült, ahová a kereszteződésbe éppen egy kis teherautó érkezett a hátunk mögül. Szerintem hallotta, hogy üvöltök Vencelnek és csak állt amíg el nem hoztam az autó mellől a gyereket. Még szerencse, hogy nem esett az autó alá. Minimálisan megzúzta egyik könyökét. Én meg ahogy rohantam hozzá, hogy gyorsan elhúzzam az autó mellől a babakocsit csak elengedtem a lejtőn. Amikor felnéztem látom ám, hogy gurul felénk... Egyik kezemben a gyerek, másikkal a kis bicót ráncigálom az útról, a harmadikkal fogtam volna a babakocsit... Nem éreztem magam a helyzet magaslatán.
hettuli

Na jövök:

Hettuli:
Párom: Fagyisék hogy vannak? ( ezek vagytok ti....)
Én- miközben olvasom a hozzászólásod- Jól- haladok lejebb- nem jól!- felolvastam Neki
Párom: Szegény Csaj, jól meg van áldva.

Na leküldöm Őket a játszóra, aztán jövök.
bende

Szóval jövő héten megyünk nyaralni, annak előkészületeiben élek. Főzök, takarítok, ügyeket befejezek...stb.

Megpróbálok azért reagálni.
Zaha- várom a privit! SŐŐŐŐŐT! Nagyon várom, de nem érkezik :shock:

Hettuli- ígérem válaszolok, csak valahogy elhavazódtam. Ma is bank, okmányiroda, posta, bevásárlás, főzés....stb.
Nyanyót már nem is említem. Mindent lepakol. Azt mondták hamar meg fogja unni, de Ő erre rácáfol. Szerintem még csak most kezd belejönni. Mindent beledobál a fürdőkádba, ha szerencsém van, éppen nem ázik benne semmi.

Nekiálltam edzeni is, már nem állapot, hogy így létezzek.

Haslikám: én akkor nem tudom mit ehetnék. Maximálisan burgonyapárti vagyok, ezért tudok csak edzéssel fogyni.

Jázi! Ha kölcsönkérem Te fogatlanod, enyém fogatlanom mellé, akkor vajon lekötik egymást egy szuszannásnyi időre? Azt hiszem ellennének, bár félek utána még több lomot kellene összetakarítanom.
bende

Nem is tudom mit írjak...
Pedig most csend van, jöhetne az ihlet...
Valaki írta, hogy tetszik neki a Száva név. Basszus nekem pedig valahogy a Zaha tetszik. Ez biztosan nem anyakönyvezhető, pedig a párom neve mögé még illene is.

Ihlet....ihlet..ihlet...

elkerül engem. Megyek meglesem a priviket, valakinek tutira tartozom.
Aztán visszakanyarodom.
bende

Jelentem pótoltam a mulasztásaimat.
Melcsike, valszeg holnap postára is adom a pénzt. Zaha neked már elküldtem, amit akartam.

i van még, mi van még...

Tüncike- a hízókúrához nem csatlakoznék. Biztosan hamar lenne eredmény, de inkább mégsem. Annyira vágyom arra, hogy újra lötyögjön rajtam a nadrágjaim dereka....
bende

Zaha!

A falubeli piásra csúnyát mondanék. Inkább Őt vetélte volna el az anyja!
bende

Kisanyácskáról, Ábelről nincs semmi hír????
bende

Szia Bende!

Szerintem Kisanyácska még nyaralásban van.

Melcsike már benézett, de aztán nem írt, csak láttam ,hogy bejelentkezett.

Bettinél is vendégek,Ő se ér rá.

Franka jó régen volt, remélem minden rendben vele.

Olvastátok ,hogy Bobokáéknál már megvan az első bébike?

Nem találom fel magam itthon, tengek-lengek, kicsit kéne takarítani, de nagyon lazára vettem a dolgot, majd meglesz a böjtje.. :?

Hettuli, elképzeltem ,ahogy leírtad, jaj, ne csináljatok ilyet!!!Nem tudsz kétfelé szakadni, féltelek, hogy kimerülsz teljesen.

Ma éppen olvastam egy cikket a nők lapjában a pasikról, hogy mennyire vannak elkényeztetve..a franc tudja, de mikor látom, hogy vannak nők ,akik a lelküket kiteszik otthon, meg a gyerek, meg minden és akkor még a férj hazaér munkából és jól végezte dolgát elhenyél...nem látják, hogy mennyi munka a NŐKÉ?Nem mondom ,hogy minden nap, de nem lehetne, hogy hetente kétszer a férfi készítsen vacsorát, vagy teregessen ki??Kicsit kiegyensúlyozottabb anyukát találna otthon, nem egy "hárpiát"( a fáradtságtól...)
Szóval ,akinek nem inge ne vegye magára, de megérdemelnek az Anyukák is törődést és pihenést és a pasik kapják össze magukat!!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Hát pedagógusnak az a helyzet,hogy pedagógusnak tanultam és szívből az is vagyok ma is. A probléma azzal van, hogy mióta meghalt a kislányom már nem vagyok olyan mint rég, már nem tudok úgy bánni gyerekekkel, mint egykor. Nem tudok például egyáltalán szigorú lenni. És ez nagy baj. Ebből erednek a kudarcok.
Tanultam én mást is, de előszőr is nem kapok munkát tapasztalat hiányában, másrészt egyedül ezt szeretem csinálni, csak már nem vagyok olyan erős mint rég.
Mirci

mirci001

Mirci és esetleg a pedagógiának egy olyan ága, ahol nem kell hivatalból szigorúank és erősnek lenni, hanem sokkal inkább "érző, átérző" lénynek?Esetleg hátrányos helyzetű, vagy fogyatékkal élő gyerekekkel nem menne jobban..?sokkal több érzelmet lehetne belevinni és ezerszer hálásabbak is azt hiszem..sajnos elég átfogó képem van a mai iskoláskorúakról.. :roll:

Jázmin mért vetted ki a kutyulit???? :cry:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci

Én irtam, reggel és nem látom amit irtam. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

A nyaralás eltelt. Nem tudtam felhőtlenül jól érezni magam gondolhatjátok. Jó sűrű programok voltak. Barci nagyon jól érezte magát az a lényeg. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.08.12 20:03-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Csak egy pillanatra jelntkezem.
Zaha: itt vagyok, olvasok csak nem írok.....De mindig sokat gondolok rátok és szorítok, sírok, nevetek veletek együtt....

Tünci tőled már akartam kérdezni, hogy hány napra szokott megjönni? Mert nekem Bence előtt is és most is kéthavonta, de akkor pontosan :lol:

Betti neked gratulálok és szorítok nagyon, hogy minden oké legyen

Bende nektek jó nyaralást!

Hettuli te meg vigyázz magatokra nagyon, férjecskéd jól van már?

Na puszi

királylány

Holnap vàlaszolok a privikre!Most nincs idöm! :oops:

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.13 08:49-kor.
Vendég

benéztem hátha van vki éjszakai bagoly..felébredtem fél 3-kor és nem tudok visszaaludni.Hiába, aki nem dolgozik, nem is fárad el, pedig nem aludtam napközben és nem is feküdtem korán..valahányszor elaludnék, zakatoló szívvel ébredek..áá, de úúútálom, ideges vagyok, vagy mi a szösz...

KépKépKép
tünci28

Hettuli
Hát 3 gyermekem van nem? Még. Nagyon nem kívánom, hogy ez is angyalka legyen.....

Kómázok a kv felett, megyek be dolgozni, rá kellene magam venni valahogy a dologra.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike,lehet elrepült az a hsz.Én is szoktam úgy járni, ohgy megírom, klikkelek, hogy elküld, aztán kiírja, ohgy a weblap nem jeleníthető meg.Na, alig voltam ideges.
tünci28

Megmutatom, hogy milyen lett a nappali, kicsit fura kép, de jól megmutatja a gerendát és a gerendaközökben van a gipszkarton álmennyezet.

Kép
Kép
Kép
És a csőtörés a konyhai falban, hurrá, most vissza se lehet falazni, mert vizes, megy előtte a ventillátor egész nap.Az a fehér színű FÉM cső repedt el, még ilyet nem látott a szaki sem...
tünci28

Bende:jól ellennének, de a te fogatlanod mehetne egy fél programmra utána, mert annyira bújna hozzá, hogy tiszta nyál lenne a te fogatlanod.Amúgy imádja a kölyköket, itt az utcánkba a kiscsajok meg vannak őrülve érte és viszont is, tegnap pl a játszótérre kellett menni, mert meglátta az aprónépet és sehova nem tudtam elrángatni.Ja, és alul is hullik a fogsor!

Tünci:levettem, de cserébe rakok mindig újat, tegnap este olyan művészfotókat csináltam róla, hogy csak na.Az a nyitja, hogy séta után kell fotózni, mert akkor már nem urgabugrál, csak pihen.
Na majd hozok a tegnapiból, bár lehet van akinek nem jön be, hogy a kutyámat mutogatom.
Nappali nagyon nagyon szééép, tetszik!!!A cső annyira már nem... :evil:
jázmin20

...
Vendég

Csajok, itt bent annyi a gond, hogy legszívesebben hazarohannék már.
Elfáradtam vagy nem tudom, de már besokaltam a stressztől.

Tünci, jó a nappali!

Betti
Kép
betti0412

Szia Tünci!

Hát most megpróbálok egy szakközép iskolában dolgozni, már megvan az állás, szeptember 1-én kezdek aztán majd meglátom.
Szívesen mennék olyan gyereek közé dolgozni, de manapság ahhoz is külön képesítést kérnek. Egyébként tudom mit jelent a mai iskolában fejlesztőként dolgozni, nekem is van egy 7 éves fiam, ő most megy elsőbe, de ő is sérülten született, de most minden rendben van vele,de olyan mozgékony és szemtelen, hát...
nem kívánom senkinek.
Mirci

mirci001

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?