Új privát üzeneted érkezett!

Loiska!
Neeee :cry: :cry: :cry: Másra számitottam. Kivánom, hogy ne legyen nagyon sokáig rossz Neked! Itt sirhatsz nyugodtan.

Zsófi!
Szerintem attól is függ, hogy hosszu vagy rövid a protokoll. Én csak a hosszuknál kapom. Egyébként az van ráirva adobnozára, hogy a férfi nemi hormont csökkenti... Nőnél való alkalmazást meg sem emlit.
Angel!
Szerintem visszakaphatod őket a következő ciklusban.
Krizsával beszéltem, november 4-21-ig nincs, 22-én kezd.
Október végi találkozót tüztünk ki, hogy megbeszéljük a kezdés uj időpontját. Tényleg jobb lesz, valahogy nem éreztem most magamban azt a hajtóerőt, ez az igazság. Pöri is sok odafigyelést igényel, talán azért is nem foglalkoztam ugy ezzel most.
Szonya!
Üdv és drukk Neked! :D
Anikó :?:
Lona!
Fagyibabák, előre! :)
Ági!
Kitetted a mikunak a kiscsizmádat? :lol:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi! :D
Én is ugy éreztem,hogy félsz az oktoberitől és javasolni is akartam,hogy talán csusztatni kéne!
Én megvagyok köszönöm.Most kaptam a szurimat amit igen csak borogatni kell! :(

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Lona, Angel, Melcsi,
naná, hogy megengedem a drukkot, nagyon jól jön :P
Nálunk péntek óta van két babajelölt, szept. 15-én lehet tesztelni, a napok csigalassúsággal vánszorognak :roll:
szonya

Szonya!
Üdvözöllek közöttünk! Kép
Nagyon drukkolok én is neked! Kép

KépKépKépKép
aniko24

lois!
annyira sajnálom! Kép Gondolom most nagyon el vagy kenődve. használd a következő időszakot a "sebeid" ápolására, hogy a következő babavárásra újjult erővel tudjál neki indulni!

Melcsi!
ha így érezted, valóban jobb, hogy nem kezdtek neki. Az idő kifutástól még messze vagy :) Amikor úgy érzed biztos sikerülni fog!

Zsofian!
a gynevac, nem hormon tartalmú készítmény, nem kavar be a lombikba. nekem pont ugy jött ki a kezdés, hogy még maradt egy szurim a gynevacból... amugy én saját felelősségre a háziorvossal irattam fel, de előtte irtam mailt a doktornőnek aki kifejlesztette.

katyerina

Jaj Lois!
Nagyon-nagyon sajnálom... :(
Gondolom, hogy most nagyon le vagy törve, és tudom, hogy mondani mindig könnyű, de azért próbálj meg előre tekinteni, és bízni a jövőben! A legközelebbi már biztosan sikerül.....

simi a buksidra

samyke
samyke

Angel!!
Húha! Vannak szép számmal eszkimóid :lol:
Mennyi sok gyereked lesz... csak gyözzél utánuk futkosni :wink:

Ági!
Alig várom, hogy sokat gyere!

Melcsi!
Lola kap vissza nemsokára fagyibabákat, nekem inszemem lesz 8)
Persze választhattam volna valami kevésbé hasonló nevet, nagyon egyforma :roll:

Olyan vagyok, mint egy gyerek. Alig várom a holnap reggelt, amikor elkezdhetem szedni a Serophent.

Lona
lona1

Lois!
Őszintén sajnálom! :cry: Nagyon Biztam Benned a jelek alapján! :( Tudom ilyenkor ez nem javít a helyzeten, de amikor a lelked megnyugszik, és újult erővel járod végig ezt az - számunkra sok akadállyal teli- utat, akkorra már könnyebb lesz, és kívánom mielőbb élvezd a babavárás örömeit.

Anikó!
Megy a drukk, nagyon jól viseled a szurikat! Tudod már mikor mész vérvételre?

Melcsi!
Ha így érzel, tényleg jobb egy másik időpontbeli kezdés.

Szonya!
Üdv. itt, és megy a drukk.

Nálam a pecsételés maradt a hasfájással együtt változatlanul. Holnap megyek a Kaáliba, ha nem jön meg rendesen.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lois! :cry: :cry: :cry: Őszintén sajnálom! Fel a fejjel! Én kb. 3napig voltam a sikertelenség miatt magam alatt,de már teljesen másképp látom.Úgy,hogy nem voltam szerencsés,hogy elsőre sikerüljön,de már a második biztosan fog.És teljes erővel készülök rá,ez a cél lebeg a szemem elött.Tudom ez most nem vigasztal,de hidd el a következő nekünk is sikerülni fog! :wink:

Melcsi! Jó,hogy leírtad mikor lesz szabin a doki.Hát akkor sajnos úgy érzem én csúszni fogok. :( Neked pedig tényleg jobb lesz így,ha magad is így érzed!

Szonya! Én is drukk!

Bols! Neked is drukkolok!

Lányok! Én most fogadom meg,és csesszetek le,ha nem így lesz! Nem fogok a beülti után tüneteket keresni! És ezt azért mondom most,mert én olyan biztos voltam,hogy Loisnak sikerül amikor leírta a tüneteit... És.... Olyan becsapós ez az egész! :(
andrea23

Sziasztok!!
Köszönöm MINDENKINEK az együttérző szavakat!! De télleg!! Nagyon aranyosak vagytok!!
Mondanám, hogy tisztára magam alatt vagyok, meg hogy telesírtam a zsepimet, de nem lenne igaz. Na jó a "mindenteldöntő" telefon után volt egy fél percnyi feszültséglevezetés, de jól vagyok. Ez van, én ilyen típus vagyok, nem rágom magam sokáig a dolgokon. Ez az utolsó nap elég feszült volt már, de most sokkal jobb, hogy tudom, még ha nem is sikerült.
Nincsenek fagyibabáink, ezért mi télleg szünetelünk és kiheverjük ezt az elmúlt időszakot. Bepótolom mindazt amit kihagytam mostanában, kihasználom a szép időt, teniszezek, napozok, talán még fürdök a Balcsiban is, most már fenébe a felfázással... :wink: 8)
Remélem el tudunk utazni a férjemmel édeskettesben pár napra, amit vigasznak ígértünk magunknak, ha nem sikerülne. Ráadásul két hét múlva indul az egyetem, nem lesz nagyon időm a tépelődésre... :roll:
Lányok még egyszer köszönöm, hogy szorítottatok nekem, remélem nem utoljára!!
Kitartás és türelem mindannyiunknak!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Rettentően sajnálom.
Nagyontetszik a hozzáállásod sajnos bennem soha nem volt ennyi elszántság én mindig totál padlóra kerültem.
Hova szeretnétek utazni?
küldök egy nagy ölelést!
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lona!
Bocs! Azt hiszem, Lolát akartam irni, csak nem sikerült. Olyan egyforma nevetek van :)
Loiska!
Te aztán erős kiscsaj vagy! Én padlón szoktam lenni jópár napig. Az utazás viszont jót fog tenni, hiszen ez olyan nehéz időszak, a lombikra készülés, injekciók, na meg a két hét. Legjobb édeskettesben kipihenni. Hová készültök?
Andrea!
Ha van fagyitok, akkor októberben nem jöhetne össze? Felhivtad már, hogy hogyan tovább?

Mi is azt tervezzük, hogy elutazunk kis fürdőzésre a lombik előtt, feltöltődés céljából. Máskor is a lombik előtt szoktunk elmenni, lehet hogy azért is maradt el, mert most nem voltunk :lol: A nyaralás már olyan régen volt...

Zsebike!
Ez az ölelős figura olyan jó! Honnan lehetne ilyeneket szedni?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

SZiasztok!

Melcsi,
köszi az infót! :)
Kár, hogy el kellett halasztani, de lehet, hogy így lesz jobb, és az év vége hozza neked a babát! :)

Szonya,
jaja, csigalassúság, de el fog jönni a nap! :wink: Reméljük két csíkosan! :)

Lona,
akár nagycsaládosnak is érezhetném magam! :lol: De úgyse egyszerre kapom őket vissza! :wink:
Megvolt az első Serophen? :)

Bols,
várjuk a híreket! ++++++++++++++++++

Anikó,
te melyik nap vetetsz vért?

Lois :)
jó csaj vagy, szuper, hogy így állsz hozzá! :wink:

Andrea,
ezt megfogadnám én is, de úgyis figyelni fogom magam, képtelenség, hogy nem :roll: És valóban ronda átverős dolog ez, majd megpróbálok nem bedőlni semmilyen trükknek! :)
angel37

Sziasztok!!

Nem rektam ki a mikunak a csízmát, mert ugye,mint mindíg várom a csodát, hátha spontánul meglátogat egy kis krapek.
Aranyosak vagytok nagyon, hogy ennyire vártok!!

Puszi
Ági28

[quote="melcsi1967"]Z írta:melcsi1967sófi!
Szerintem attól is függ, hogy hosszu vagy rövid a protokoll. Én csak a hosszuknál kapom. Egyébként az van ráirva adobnozára, hogy a férfi nemi hormont csökkenti... Nőnél való alkalmazást meg sem emlit.
:

akkor a nőnél is a tesztoszteront csökkenti :)
nekem short volt mindig és kaptam. szóval nem protokoll függő!

Lois :)
fel a fejjel! :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép napot mindenkinek!!

Bols!
Változott mára a helyzet? Nagyon drukkolok!!

Anikó!
Ma mész a Kaáliba? Neked is szorítok!

Andrea!
Igazad van! Nem kellene tüneteket keresnünk, mutasd meg hogy kell ezt csinálni :)

Lois!
Érezzétek jól magatokat és pihizzetek! Jó kis programokat írtál le, nekem is megjött a kedvem :wink:

Angel!
Na, igen nyolcas ikrek... :shock:
A fagyikból hányat kaptok vissza? Ebbôl reméljük, még tesók is lesznek! Álmaidban hány gyerek szerepel? Én mindig sok gyerekrôl álmodtam, hát jó lesz, ha összekapom magam.
:D Igen, megvolt az elsô bogyó.

A clostitól mindig szôrnyen ideges lettem, ezért ma már azt álmodtam, hogy összevesztem a barátnômmel, utána meg magyarázkodtam, hogy a gyógyszer miatt volt :oops:
Tényleg aggódom kicsit, mert most újra elsôseim vannak és nem szeretném, ha az elsô találkozásunkkor türelmetlen lennék, ne adj Isten kiabálnék :shock: Eddig a nyugalom szobra voltam, de ez a szer elôhozza a rosszabbik énemet :twisted:
Lányok, akik szedtétek a clostit: rátok is ilyen hatással volt?

Ági!
Akkor drukkolunk a spontán babának!

Szonya!
Már csak 9nap!! Ilyenkor, mintha elvarázsolnák az órákat és minden másodperc háromszor hosszabb lenne. Kitartás!

Puszi:Lona
lona1

Lona,
Kutyáknál ez teljesen okés! :lol:

Nem tudom, gondolom kettőt vagy hármat... Nem tudom hányasával tárolják őket, és megvan, hogy egy egységet olvasztanak fel, vagy kérésre bármennyit ... :?: Na majd 18-án okosabb leszek! :D

Régebben két gyereket szerettem/szerettünk volna, de most már akkor is nagyon boldog leszek, ha lesz egy icipicike... :)
Azt hiszem egy terhességnél többre nem nagyon gondolhatok, de akár egyből is lehet kettő! :wink:

Gratula az első bogyóhoz! :D
Sajnos closty ügyben nem tudok nyilatkozni!

Tanítasz? :wink:
angel37

Angel :)
általában 3asvával fagyasztják/olvasztják ki őket, és általában először 1 csomagot, ha az nem indul el megfelelően akkor többet.
nekünk bár 2*3 volt lefagyasztva az első alkalommal mind a 6 ki lett olvasztva, mert az első 3as csapat bár elindult, nem ítélte megfelelőnek őket a biológus.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya :)
Köszi!
Akkor talán egy hármas elég lesz! :wink: Ha ügyesek, kettő (mert mind tuti nem éli túl) be is kerülhetne...

Fagyasztott állapotban lehet látni, hogy melyik szép? Azt mondták, négy, ami nagyon szép, akkor azokból kéne...
angel37

Anikó!
Ma rajtad a topik szeme. Nagyon nagyonnagyon drukkolok neked és várjuk a jó híreket.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

[quote="angel37"]I írta:angel37csilya :)
Köszi!
Akkor talán egy hármas elég lesz! :wink: Ha ügyesek, kettő (mert mind tuti nem éli túl) be is kerülhetne...

Fagyasztott állapotban lehet látni, hogy melyik szép? Azt mondták, négy, ami nagyon szép, akkor azokból kéne...

a kiolvasztás után derül csak ki, hogy milyenek. előtte semmit sem lehet tudni.

és miért nem élné túl mind? nálunk is mind a 6 felébredt :)

egy bnőmnek áprilisban votl fagyis transzfere, 2-t kapott vissza, és ikreket vár! :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Aha, köszi! :)

Akkor, bízom, hogy mind túlélje! :) Na és induljon is el megfelelően! :wink:

Barátnőd példája nagyon tetszik! :D :D Gratulálok hozzá! :D

Fagyis ciklusban van vmi szuri, vagy bogyó? Vagy csak UH?

Hű, és kb mennyi költségre számítsak? :oops: Mennyi a transzfer? :oops: Nem akarjuk, hogy beleszámítson a TB-sbe!
angel37

Angel!
Régen én is többet szerettem volna, most már eggyel is nagyon elégedett lennék! Reméljük, hogy icuripicuri nem várakoztat sokáig!
Tanítok, de nem ez a fô foglalkozásom. M?vészeti szakközépiskolában okítom a tanítványokat, abszolút szerelembôl. A suli 200km-re van :!:
Hát az utazást szívesen kihagynám! Bárcsak lenne egy piros csizmácskám,csak összeütném benne a sarkamat és hip-hop ott lennék ahol akarok :lol:
Nem is tudom, hogy a vonatozás mennyire ajánlott inszem után :roll:

Bols, Anikó drukkolunk!

Lona
lona1

Angel!

A Kaális árlistán: Fagyasztott ET- 50000Ft

Lona
lona1

Lona,
Hű, akkor ez tényleg szerelem! :wink:

Nem hiszem, hogy a vonatozáson múlna a siker... :) Doki mit mond?

Köszi az infót! Lehet, hogy ilyen árlistám nekem is van??? :roll:

Az UH-kért kell fizetni? Akkor még ez a kérdésem maradt... Ja, meg hogy van-e szuri, bármi!
angel37

Angel

Ezekre a kérdésekre már nem tudom a választ :oops:
Biztos megválaszolják neked a lányok.
A vonatozásról nem kérdeztem eddig a dokit, mert eszembe se jutott, csak most, hogy holnap megyek. Nekem is az az érzésem, hogy nem a vonaton fog múlni. Köszi a megerôsítést!!

Lona :D
lona1

50.000 Ft??? így megemelték???
amikor mi dec/jan-ban voltunk, akkor még "csak" 35e Ft volt.

azt én sem hiszem, hogy a vonatozásnak bármi köze van a sikerhet...
tudod :D nagyanyáink kapálás közben is terhesek maradtak :D

(tudom, tudom, mielőtt itt leszeditek a fejem, ez nem ugyanaz... de az igazság szerintem inkább ehhez áll közelebb, mint a feküdjük végig táppénzen a 2 hetet sikertényezőhöz)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hát, akkor úgy látszik szépen megemelték...

Icsilya,
az apróbetűkkel egyetértek! :wink:
angel37

fagyis ciklusban, ha van rendes spontán, normális peteérésed, akkor nincs stimus bogyó, UH van kb. 2szer, amikor figyelik a ciklusod.
a megfelelő időben kapsz egy tüszőrepesztő szurit, hogy ezzel tudják a tüszőrepedés pontos időpontját, és ehhez képest ugyanúgy számolsz, mint a lombiknál :)
1. szuri
2. 36-40 óra múlva lenne a pungció -ez az elméleti tüszőrepedés ideje
3. a pungcióhoz képest annyiadik napon adják vissza a babákat, ahány naposan ez ET korábban volt.
4. utána utroegstan/vagy duphaston kinek mit ír fel a dokija

remélem érthető volt, amit írtam :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, és az UHkért fizetni kell, mint azt legutóbb itt tisztáztuk asszem :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
te mindent tudsz! :lol:

Akkor egy szuri tuti van! :wink: Ezt is éjszaka kell?

Az UH-kért kell(ett) fizetni? :oops:
angel37

aha kb. éjjel... de ugye ami nagy előrelépés, hogy a mostani repesztő már subcutan, így magadnak is be tudod adni.
(legalábbis nekem bőr alá simán ment a szúrás, izomba magamnak nem vállaltam be :D)

csak azt tudom, amim már nekem is volt

UHért én fizettem,d e szerintem csak 1ért a 2ből... ha emlékeim nem csalnak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hú, az jó lenne, ha be tudnám adni magamnak!

Az UH is gondolom árlista szerint - csak tudnám hol van :roll:

Na jó, lassan összerakom! :D Köszi!
angel37

Icsilya!
Július 1-tôl emelték az árakat :?
Na, igen most is nagyon sok nô lesz terhes úgy, hogy közben fizikai munkát végez... de aki alapjáraton nem jól m?ködik, mint én az talán érzékenyebb lehet. Így hát, vonatozni fogok a kapálást kihagyom :lol:
Teljesen egyetértek veled, mindent úgy csináltam, mint elötte, sôt aktívabb voltam. Inszem után persze könnyebb folytatni a napi rutint, közel sem annyira megterhelô a szervezetnek, mint a lombik.
Ugyhogy könnyen beszélek. Szerintem mindannyian érezzük, mit súg a szervezetünk: pihenjünk vagy ne, ha hallgatunk a megérzéseinkre megadtuk az esélyt a babóknak és a többi rajtuk múlik. Az ô döntésük mikor akarnak megszületni, mi csak annyit tehetünk, hogy optimális körülményeket teremtünk nekik hozzá. Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat... de most még az út elején, tele bizakodással így látom.

Lona
lona1

UH szerintem 5e ft... vagyis annyi volt régen.

én is úgy gondolom, hogy azt tegyük, ami nekünk jó :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anikó! :)

Nem jössz a hírekkel? :wink: :wink:

Nem tudjátok hol láthatok aktuális árlistát? Csak ott helyben?
Mondjuk 18-án úgyis mindent megtudok, de hol van az mééég! :roll:
angel37

Sziasztok lányok!
Voltam ma vérvételen és SIKERÜLT!!!!!
Harcimokus vette le a vérem és ő közölte a jo hirt!Ő tényleg egy tündér!!!!!
Ugy fogalmazott mint Zsebikénél:TE NAGYON TERHES VAGY!!!!!
Egy életre a szivembe zártam!
PROGESZTERON:190.80
HCGBETA:552.00
Lányok most nem is tudom megfogalmazni mit érzek!
Hol sirok,hol nevetek!

KépKépKépKép
aniko24

Ez SZUPER!!!!

hányadik nap a mai???

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gratulálok! :D :D :D Jajj, de jóóó! :lol:

Lehet, hogy hárman vannak? :) :) :)

Bejött a progiszuri! :wink:

Véletlenül épp megláttam, hogy hozzászóltál egy másik topichoz, de bírtam magammal, hogy te magad hozhasd a HÍRT! :D

Talán egyszer megtudom én is, mit érzel most... :oops:

Elárulod, hogy ki Harcimókus? :wink: Akár privátban!
angel37

Anikó! :)
Ez szuper!!! Gratulálok!
Kép Kép

Este átteszlek a SÁRGÁBA!!! :lol: :lol: :lol:

Icsilya!
Én a múlt héten voltam UH-n, és 7500 volt!
kismokus

Kismókus :)
no, akkor ezt is megemelték :D
most szerencsére nekünk sima lombik lesz... csak gyógyszerre kell pénz. :shock:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anikó!
Szívbôl gratulálok! :lol: :lol:
ÉLJEN-ÉLJEN!!
lona1

Ühüm... akkor ez a fagyis menet meglesz vagy 80.000 :shock: De inkább, minthogy ellőjek egy TB-s lehetőséget! :roll:

Tényleg, bocs, ha már ki lett vesézve a téma, de mi igaz abból, hogy az 5 alkalmat 3-ra csökkentik? :evil:
angel37

Orsi!
Ma vagyok az ET. utáni 12-ik napon!

Lányok!
Én nagyon hittem ebbe a progiszuriba! :D :D
Harcimokus egy nagyon helyes és csinos lány!De ha irsz neki privit akkor ő válaszol neked és várni fog!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó...
akkor ez kettő :D :D :D
szokd a gondolatot.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="angel37"] írta:angel37Tényleg, bocs, ha már ki lett vesézve a téma, de mi igaz abból, hogy az 5 alkalmat 3-ra csökkentik? :evil:

még semmi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Akkor jó!

Anikó,
a progiszuri kérésre van, vagy rendelésre?

Nálad, hogy derült ki, hogy az előzőknél gond volt a progival?
angel37

A progiszuri is doki kérdése, de ha kéred szerintem nem fog ellenkezni...
én magam spec. le fogom beszélni, ha ajánlja :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel! :D
Az eddigi beavatkozásoknál még a szele sem csapott meg a terhességnek! :( A doktornő már ugy másfél éve is célzott erre a szurira de azt hittem ha talán más alternativákba kapaszkodom akkor majd ugy sikerül!Igy tavaly nyáron gynevacot kaptam és oktoberbe találtam egy proft a Sotén aki a progival foglalkozik!Fél évig mindenféle kivizsgáláson végig mentem ahol kiderült hogy a tüszőrepedés után a progeszteron szintem nem éri el az 5-öt és abban a fázisba a minimum érték 25!Igy akkor már tudtam,hogy nálam ott csuszik el az egész dolog!Igy már ennek tudatában mentem vissza a doktornőhöz és egyből ezzel inditott most nálam!Ezt a szurit a pharmafutárnál lehet receptre megrendelni és 3-om nap alatt meghozzák!
Remélem nem voltam tul zavaros!!! :roll:

KépKépKépKép
aniko24

Értem! Köszi, hogy leírtad! :)

Ezek szerint nálad természetes ciklusban alacsony volt a progi...

A progi szintem elég magas volt, mikor nézték, talán akkor nincs szükségem a szurira... legalábbis magamtól kérni nem fogok ilyet! :wink:

A terhesség szele eddig elkerült engem is, igaz még csak egy lombikon vagyok túl.

Icsilya,
ennyire durva lenne? :shock:

Ha a doki ajánlaná, akkor azért benyomatnám! :D
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?