2009.08.10 05:52
Szerző: tünci28
nahát Lánykák, mi van mindenkivel?
Hosszú hétvége van??Remélem mindenki jót pihengetett, de mostmár tessék írni!!
Sajnos a hétvégén betegeskedtem, nem vagyok vmi jól.Úgy általában vannak gondok..még nem tudom megírjam e, várok egy pár napot.
Ezenkívül vasárnap reggel az első mozdulattal meghúztam a hátam(nem a deréknál, rosszabb, a nyakamnál) és ez elviselhetetlen fájdalom és bizonyos okokból még gyógyszert sem mertem bevenni, csak masszírozgatta az uram kétóránként, meg kenegettem, de a rossz merev tartástól, mostmár a hátam közepéig görcsöl.Alig bírok mozogni, de ma be kell mennem vérvételre.Úgy döntöttem jelen helyzetben táppénzre megyek, képtelen vagyok dolgozni,úgyhogy Bende ne mtudsz meglátogatni.Egyébiránt érted már nagyon aggódom, nem szoktál ennyi időre eltűnni, úgyhogy kérek széepn életjelt, s ugyanígy Zahától..
Á, tulajdonképpen megírom..Egy nagyon kedves ismerősöm, rábeszélt, hogy mivel még mindig nem jött meg, menjek orvoshoz, ne várjam meg a dokim..Szombatra beprotezsált egy vizsgálatra , hüvelyi uh-t csinált a doktor úr..Sajnos elképesztő állapotokat talált, holnap a vérvizsgálat eredményével vissza kell mennem hozzá, s ha akkor is ugyanazt látja, mint szombaton, akkor szerinte sürgősen "ki kell üríteni a méhet"..Képtelenség leírn i,amit érzek..a saját szememmel láttam ,hogy a nyálkahártya kitölti az egész méhüreget, 25 mm-esnek mérte..szerinte nem szabad várni, még addig sem ,amíg a Csetényi visszajön a szabiról,mert félő, ohgy belenőhet a méhizomzatba..Nem kaptam semmi gyógyszert, annyi a teendő, hogy a "kaparékot" kellene szövettanra küldeni..Egyszerűen nem értem hogy történhet ez már velem, kétségbe vagyok esve..
Ennyit rólam.
S, akiknek nem reagáltam semmit, ezért elnézést kérek, szégyenlem magam ,az egyetlen mentségem, hogy képtelen voltam csak erre gondolni..
kisanya, remélem Ábel már el is felejtette a kutyás dolgot és semmi rossz későbbi hatása nem lesz, érezzétek jól magatokat az úton.
Melcsike, remélem Te is jól nyaralsz!
Leda, de jó ,hogy benéztél, örülök Neked, mindenképpen adj hírt magadról, legalább ,ha megszületik a bébike.képzeljétek Bobokáéknál már van egy baba!
Lyly, megkaptam múltkor a leveled, de még nem volt erőm,időm reagálni.
Hettuli, Te is írjál, mi van most veletek?
Jaj, bende a fuldoklásos olyan ijesztő, már láttam pár ilyet és mindig ledöbbenek ,hogy az anyukák mennyire észnél tudnak lenni a pánikban is éas mindig lazán fejreállítják a gyerekeket!!!Jó, hogy ilyen talpraesett vagy!!!
Hasli, azt hiszem Neked elfelejtettem boldog névnapot kívánni!!!
Jázmin, Betti!
A tesztekhez nem tudok hozzászólni, annak idején ez eszembe se jutott, bezzeg most, én is bebiztosítanám magam.mifelénk a 12 hetes vérből vett teszt ingyenes, csak nem nagyon reklámozzák...
No, akkor én most igazán szép hosszút írtam, ilyesmit kérek mindenkitől!!!Most megyek a vérvételre.
Kérlek Titeket, mindenki meggyőződése szerint, szorítson, vagy imádkozzon, hogy ne kerüljön sor a műtétre!!!!
puszi