Új privát üzeneted érkezett!

Hűha, na jó én tartom a frontot!
Azért néha írok magamnak, meg el is köszönök magamtól!
Jó éjt Betti! :D

Betti
Kép
betti0412

Betti, én is a 2oo8 decemberi topikból.....
Gratulálunk és nagyon szoritunk Nektek, vigyázzatok magatokra :D :D

Kép
Kép
zsiraf8

nahát Lánykák, mi van mindenkivel?

Hosszú hétvége van??Remélem mindenki jót pihengetett, de mostmár tessék írni!!

Sajnos a hétvégén betegeskedtem, nem vagyok vmi jól.Úgy általában vannak gondok..még nem tudom megírjam e, várok egy pár napot.
Ezenkívül vasárnap reggel az első mozdulattal meghúztam a hátam(nem a deréknál, rosszabb, a nyakamnál) és ez elviselhetetlen fájdalom és bizonyos okokból még gyógyszert sem mertem bevenni, csak masszírozgatta az uram kétóránként, meg kenegettem, de a rossz merev tartástól, mostmár a hátam közepéig görcsöl.Alig bírok mozogni, de ma be kell mennem vérvételre.Úgy döntöttem jelen helyzetben táppénzre megyek, képtelen vagyok dolgozni,úgyhogy Bende ne mtudsz meglátogatni.Egyébiránt érted már nagyon aggódom, nem szoktál ennyi időre eltűnni, úgyhogy kérek széepn életjelt, s ugyanígy Zahától..

Á, tulajdonképpen megírom..Egy nagyon kedves ismerősöm, rábeszélt, hogy mivel még mindig nem jött meg, menjek orvoshoz, ne várjam meg a dokim..Szombatra beprotezsált egy vizsgálatra , hüvelyi uh-t csinált a doktor úr..Sajnos elképesztő állapotokat talált, holnap a vérvizsgálat eredményével vissza kell mennem hozzá, s ha akkor is ugyanazt látja, mint szombaton, akkor szerinte sürgősen "ki kell üríteni a méhet"..Képtelenség leírn i,amit érzek..a saját szememmel láttam ,hogy a nyálkahártya kitölti az egész méhüreget, 25 mm-esnek mérte..szerinte nem szabad várni, még addig sem ,amíg a Csetényi visszajön a szabiról,mert félő, ohgy belenőhet a méhizomzatba..Nem kaptam semmi gyógyszert, annyi a teendő, hogy a "kaparékot" kellene szövettanra küldeni..Egyszerűen nem értem hogy történhet ez már velem, kétségbe vagyok esve..
Ennyit rólam.

S, akiknek nem reagáltam semmit, ezért elnézést kérek, szégyenlem magam ,az egyetlen mentségem, hogy képtelen voltam csak erre gondolni..

kisanya, remélem Ábel már el is felejtette a kutyás dolgot és semmi rossz későbbi hatása nem lesz, érezzétek jól magatokat az úton.

Melcsike, remélem Te is jól nyaralsz!

Leda, de jó ,hogy benéztél, örülök Neked, mindenképpen adj hírt magadról, legalább ,ha megszületik a bébike.képzeljétek Bobokáéknál már van egy baba!

Lyly, megkaptam múltkor a leveled, de még nem volt erőm,időm reagálni.

Hettuli, Te is írjál, mi van most veletek?

Jaj, bende a fuldoklásos olyan ijesztő, már láttam pár ilyet és mindig ledöbbenek ,hogy az anyukák mennyire észnél tudnak lenni a pánikban is éas mindig lazán fejreállítják a gyerekeket!!!Jó, hogy ilyen talpraesett vagy!!!

Hasli, azt hiszem Neked elfelejtettem boldog névnapot kívánni!!!

Jázmin, Betti!
A tesztekhez nem tudok hozzászólni, annak idején ez eszembe se jutott, bezzeg most, én is bebiztosítanám magam.mifelénk a 12 hetes vérből vett teszt ingyenes, csak nem nagyon reklámozzák...

No, akkor én most igazán szép hosszút írtam, ilyesmit kérek mindenkitől!!!Most megyek a vérvételre.

Kérlek Titeket, mindenki meggyőződése szerint, szorítson, vagy imádkozzon, hogy ne kerüljön sor a műtétre!!!!

puszi

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tüncikém, nagyon sajnálom. Annyira sokszor mondtam már ezt, hogy olyan üresen kong ez a két szó, de nem tudom másképp megfogalmazni.
És szorítok Neked nagyon, hogy ne legyen műtét, hogy meg tudjék oldani másképp.

Én nem nagyon tudtam jönni, max. beleolvastam a topikba, mert bent őrület van, hétvégén meg esküvő, lagzi volt.

Nagyon nagy a csend...

Én is bocs, amiért most nem írok mindenkinek, mennem kell dolgozni, de igyekszem jönni.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tüncikém
Én tudod, hogy továbbra is csak orvos párti vagyok, a te érdekedben, de nagyon szorítok ma.

Betti
Kép
betti0412

Tünci:minden drukkom a tied ma!+++
jázmin20

Zaha, nálunk is bolondok háza van. Épp most ordítottam, mert táppénzről néhány feladatot kérek, hogy csináljanak meg, hogy mire jövök legyen előkészítve valamennyire, de nem csinálják, így én hiába jöttem szinte ma is be.
Kiakadtam, nem nagy dolgok, és a munka gondolkodós részét én viszem, ez csak manuális fénymásolás, írd rá ezt meg azt, vidd ide oda, aláíratni, de nem.
Ha jövő hónaptól 50% lesz a táppénz akkor beletojok még ennyire is az egészbe komolyan.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci,semmi gond,köszönöm!

Az ember mindig arra szàmit,hogy jön ,màr jobb is ...-aztàn fenèt! :evil:
Remèlem nem lessz szüksèged mütètre,szurkolok nagyon!

Zaha tèged ,màr hivni is akartalak ,mert aggodtam nagyon!Jobban vagy picit,multhèt ota?Vinyo mèg nagyszülöknèl?

Èn most azon imàdkozom,hogy ne vetèlès legyen ami most törtènik velem!Semmit nem mutat a 3.-ik teszt sem,1 hete kèsik,de eleve pcos-miatt nem is meglepö.Lènyeg az ,hogy piros vèrzès,de ugy hogy reggel àgynemüt mostam èbredès utàn...-ilyen mèg nem volt.Ami èrdekes,hogy 1 hete görcsölök...
Remèlem nem lessz semmi baj ès,csak normàlis menz...-,ha igen akkor a 3.-tol a 7.-ik napig szedem a peteèrès elösegitöt ,utàna 12.-ik naptol ultrahangozàs ès probàlkozàs.Addig is felhivom az orvost ,mert fura ez az egèsz!? :roll: :shock:

Többiek!?

Mi ujs?

Kriszta
Vendég

Zaha, mesélj a lagziról!Én olyan kevésben voltam, de mindig olyan szép.

Hasli, hát neked sem egyszerű..talán ha negatív a teszt ,akkor nem vetélés volt..remélem jó kezekben vagy a dokidnál!

Jázmin,Hasli, Betti,Lyly,Zaha köszi!
Megvolt a vérvétel, majd meglátjuk mi lesz belőle ,holnap lesz uh.
Voltam a háziorvosomnál, ha még emlékeztek,Ő egy nagyon rendes ,együttérző ember, elmondtam mi van most velem, aztm ondta simán táppénzen tart ameddig a végére nem járunk ennek az ügynek.Megérti z aggályaimat a kürettel kapcsolatban és aztm ondta, véleménye szerint ne kapkodjunk, ha csak nincs veszély.Nagyon bizonytalan vagyok, félek, ugyanakkor reménykedem, hogy megoldódik másképp.Várja a híreket, elég csak betelefonálnom, addig meg táppénz.Legalább emiatt nem kell idegeskednem.Mostmár csak szeretném ha végre kiderítenék ,ohgy mi történik velem, már nem bírom ezt a bizonytalanságot.

Újabb jó hír, hogy a konyhában a falban valahogy megsérült a vízvezeték,pár nap alatt láttuk, hogy egyre vizesebb a fal, elhúztuk a hűtőt, párom megrajzolta a felázás határait, ami szépen másnapra kiszélesedett.Az előbb kb fél négyzetméteren kibontotta a falat, rendesen spriccelt a víz, most tele a konyha törmelékkel,lehet majd újra falazni, festeni.Este jön a vízvezetékszerelő, ha tudja megcsinálja ma, ha nem, akkor holnap visszajön.A legjobb az egészben ,hogy a bevezető cső legeleje, úgyhogy nem elég ott elzárni a vizet, hanem minden alkalommal le kell mászni a vízóraaknába, ha kell a víz, megnyitni, majd elzárni a főcsapot...

Nem tudom még mi fog jönni, de most aztán kezdek kiicsit kiborulni.

KépKépKép
tünci28

Tünci se negativ,se pozitiv!Pont ez a baj! :(
Vendég

Hasli, Tünci:szar után még szarabb...én nem bírom, ha vígasztalnak, úgyhogy én sem teszem, de remélem javulnak a dolgok.Irány a doki csajok, az a biztos.
Ölelés nektek.És kitartás.Ez úgy látszik egy nagyon szar periódus.
jázmin20

Lányok!
Ez már komolyan olyan, mintha valaki kitalálná... Mi a fene van már???

Szorítok nagyon mindenkinek!!! Most gyorsan megyek ezer a dolgom, csak bekukkantottam.

Puszi mindenkinek!!!
hettuli

Hasli, az mit jelent?

Hát ez az Hettuli, már csak abban reménykedem ,hogy valaki megmondja végre ,hogy mi van..

KépKépKép
tünci28

Tünci!
Azért én úgy gondolom, lehet jobb a műtéten átesni. Tudom nem valami felemelő érzés, átestem én is rajta, hát nem kívánom senkinek. De talán utána helyreáll a dolog. Ki tudja...
hettuli

Hajnali álmatlanságban szenvedek napok óta..áá, de utálom ,aztán egész nap kómázom.Tegnap is próbáltam pár percet aludni nappal, de képtelenség, zajban nem tudok.

Fél ötkor keltem ma, fáj az egész hátam, nyakam,rémálmaim voltak.Egy csapat hófehér gyönyörű kutya apró darabokra tépett szét a szemem láttára egy felnőtt férfit...

Szépen indul a napom.

kimondhatatlanul ideges vagyok, ég a gyomrom..

KépKépKép
tünci28

Tünci szorítok...

Kép
leda2002

Én is éjféltől kettőig néztem a tv-t, de 10.kor feküdtem, de 11.30 kor már ébredtem is.
Utána bementem a hálószobába, és reggel 6 óta kóválygok a szobában.

Eszembe jutott, hogy egy éve ilyenkor kaptam az első szurit az oxitocinnal, aztán 8.-kor az utolsót.

Drága Kicsi Franciskám, bárhol is vagy, remélem egyszer megbocsátod ezt nekem, mert én nem tudom magamnak.

Betti
Kép
betti0412

Hettuli, én is műtét párti vagyok, de ezt Tünci tudja, én is kétszer éltem át, valóban nagyon megalázó dolog, de nagyon aggódok Tünciért és remélem a véreredmény valami olyat mutat, ami miatt nem kell elvégezni.
De ha mégis muszáj, ne halogasd kérlek Tünci.

Betti
Kép
betti0412

Olyan csend van. Párom még alszik. Fura egy reggel, olyan csend van.
Nem gondoltam erre a napra, nem terveztem semmit, igazából mindjárt megyek dolgozni itt Szegeden, tegnap este jutott eszembe az először, hogy egy évvel ezelőtt már jöttek a tágítópálcikák. Most reggel sem ez volt az első gondolatom csak a harmadik.
Most azonban úgy érzem, legszívesebben egész nap pizsamában bambulnám a tv-t itthon, hagyjon békén a világ. Pocsék érzések, rég nem éreztem ezt.
Talán jó is, hogy megbeszélést szerveztem délelőttre, délután pedig vendégek jönnek.
Utálatos egy nap ez.

Betti
Kép
betti0412

Tüncikém, mikor tudod meg az eredményt és mire lehet majd belőle következtetni, mit néztek, milyen hormonokat?

Betti
Kép
betti0412

Tüncikém, szorítunk.....
bende

Betti:
Kép
jázmin20

Tegnap voltam utoljára a kinezológusomnál.Elég volt, már idegesített és nem segít, úgy érzem.És anyagilag sem bírom.
Magamnak kell segíteni magamon.
Mostmár csak Ti vagytok, akiknek panaszkodhatok.
jázmin20

Helló csajok.

Jázmin, tudod, itt bármikor, bármit…hogy vagy mostanában?
És a kineziológushoz meddig jártál? Mit csinált?

Haslikám, azonnal írj, ha beszéltél az orvossal, jó?
Múltkor is ilyen piros vérzésed volt, ugye?
Ez a hét jobb egy fokkal, köszi. Vincus már itthon van, talán azért is. Itt van velünk anyósom, napközben ő vigyáz rá. Annyira jó, hogy hazamegyek és van kaja, a gyerkőc rendben, nekem már csak játszanom „kell” vele.

Betti, lehet, hogy jó is, hogy ennyi a melód, legalább nem agyalsz. Én is arra gondoltam, hogy ha esetleg megint nekivágnánk, be fogok csavarodni otthon, már ha muszáj otthon maradnom.
Úgy vigasztalnálak, hogy ne vádold magad, de tudom, hogy van ez. Én is így döntöttem volna a helyedben, és ezzel rohadt nehéz megbirkózni. Már csak a gondolattal is. De szerintem ez mindennél nagyobb dolog, hogy el tudtad őt engedni, mert itt nem lett volna jó neki. Nem biztos, hogy az a jó anya, aki nem tud róla lemondani.
Mondom ezt én, aki szintén hasonlókkal gyötri magát.

Tünci, sejtem, hogy milyen napjaid lehetnek. Ez az álmatlanság…
Nagyon várunk a hírekkel. És tényleg baromi rendes a háziorvosod. Itt kezdődnek a dolgok.
A lagzi nem volt rossz, igazából távoli rokoné, úgyhogy alig ismertünk valakit. Ettünk-ittunk, elvoltunk. A polgári esküvő nagyon szép volt, a templomit nem élveztem túlzottan, hánynom kellett.
Nem baj, augusztus végén lesz még egy, egy nagyon jó barátomé, ott lesz egy csomó régi cimbora, ismerős, az biztos jó lesz.

Heni, Ti hogy vagytok?
Férjemnek annyira tetszik a Száva név, mindig elmondja, ha szóba kerültök.

Leda, írsz pár sort, hogy vagy?

Bende, Melcsi, Lyly, Bea, Királylány? Többiek?

Körülöttem mindenki várandós: barátnők, ismerősök, rokonok. És az egyik szomszédom, aki nem akarta/akarja, spirál mellett lett terhes, nem választott orvost, mondván, hogy ha a gyerek meg akar maradni, megmarad.
Mindenkinek nagyon szorítok, és soha nem tudnék még annak sem rosszat kívánni, aki nekem rosszat akar, csak...tudjátok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szépen vagyunk ma is..úgy szeretném, ha végre gondalan, vidám bagázs lennénk..

Betti,már hajnalban is akartam írni, de reméltem ,hogy nem gyötröd magad vele, s inkább hallgattam...de persze ezt sosem felejtjük el.

Bende, mégegyszer ne csinálj ilyet!!!!Éppen lejárt az elfogadható várakozási idő a bejelentkezéshez, innentől komoly zaklatásnak tettelek volna ki!!!!!!!!!!!!

Jázmin!
Nemrég többen is javasolták nekem is a kineziológiát, akkor úgy gondoltam teszek egy próbát, ha képes a kineziológus megtalálni az egyensúlyt a hitemmel, akkor talán segíthet..de most megint nem ezt érzem..egyébként az orvos ,akinél voltam szombaton, a beszélgetés során azt jsavasolta, sürgősen kérjek segítséget pszichológustól..
Nem vagyok jól, nem is áltatom magam, most reggel remegek az idegességtől, hogy mit találnak még, mi jöhet még...
Betti fél évvel ezelőtti mondata kattog a fejemben:
Nem tudom ,hogy ebből hogy állok fel újra...

Jelenelg azt érzem ,hogy kizárt ,hogy rászánom magam a műtétre, kizárt ,hogy meg tud győzni.És ez nem hiszti lányok, dehogy az.De a jelenem sokkal fontosabb, mnit a jövőm.Elfogyott már a türelem, a várni tudás.

KépKépKép
tünci28

És most ezt elmondom: a múlt héten azt mondta nekem egy falubeli ismerősöm részeg férje, mivel befogadtam a feleségét és a gyerekét a házunkba, hogy szívből örül, hogy elvetéltem a két kölykömet és hogy családgyilkosok vagyunk.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tüncikém, mit mondjak Neked?
Azt, amit nekem egy kolléganőm írt akkor: fogunk még együtt örülni.
Puszillak és a többieket is.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tujátok ma mondta nekem valaki, hogy talán nem véletlen ami a testemben történik.Ha figyelembe vesszük, ohgy a test betegségei lelki terhekre vezethetők vissza..egyrész itt van ez a kibírhatatlan nyak, váll, hátfájás..hát, igen, hányszor mondtam ki hangosan, hogy már ne mbírok több níomást, nem bírok több terhet...
S, hányszor szidtam magam, hányszor okoltam a testem Viola haláláért.A méhemre haragudtam, hogy miért üzte, hajtotta Őt, mért nem ölelte óvon...kimondhatatlan gondolataim voltak, a Jóisten bocsássa meg nekem..s, most itt van ez, ami van..

Zaha,örülök, hogy mostanra ha kicsit is ,de jobban vagy.Nagy segítség, ha már tényleg nem kell foglalkozni este mással csak a játszással, szeretgetéssel.
A másik lagzi biztosan jó lesz ,ha tudtok nagyokat nevetni ,beszélgetni.sokszor gondolok a Bettiéknél töltött időre, komolyan hiszem, hogy az olyan nevetésnek gyógyító ereje van.

KépKépKép
tünci28

Ó, Jézus Zaha, sima fejlövés az alkoholistának....
tünci28

Bende, mért nem írtál ennyi ideig, valami gond van/volt?Remélem betegek azért nem vagytok!!!
tünci28

Zaha:atya ég...ilyet mondani...élve temetném el és kínoznám.Szánalmas és felháborító és bár nem kéne vele foglalkoznod, tudom mennyire bánthat.Engem legalábbis nagyon bántana még akkor is, ha tudom, hogy egy utolsó mocsok tróger mondta.((()))
Kinez:régen járok, évek óta, megszakításokkal.Amikor a nagymamám, aki felnevelt, leukémiás lett és ottmaradtam egy két agyvérzés után lebénult nagyapával, egy komplett házzal és a saját egyedülállóként albérletben élt életemmel napi 9 órás munka mellett, akkor kicsit becsavarodtam.Senkim nem volt és senki nem segített, egyedül csináltam végig vele azt az 5 hónapot.Végignéztem egy teljes pusztulást és közben el kellett látnom a nagyapámat, aki le volt bénulva.Akkor jó volt és segített a a lelkemen, de most idegesít.Elmeséltem neki a genetikai betegségemet és akkor jött a lelki oldalával.Hogy a lányom lelki beteg és ezért van genetikai betegsége, mert kódolva van még a születése előtt...és én is..na ez nekem már sok volt, meg is mondtam, hogy ezt hagyja abba, mert gáz és sért.Értem én, hogy van lelki oldala minden betegségnek, de a genetika az külön tészta.Ott nincs hókuszpók, meg lélektan.Az kőkemény orvostudomány és pont.És én most abbn hiszek.
És amúgy 6000 forint 60 perc...
jázmin20

És nem bírom az állandó pozitívoskodást és örüljünk mindennek és éjlen a világbéke...a fenét, ilyen nincs.Vannak szar napok és még szarabbak és nem lehet állandóan pozitívnak lenni!És én most ezt élem.Negatív vagyok a várakozás miatt, nehezen viselem a dolgokat, beintek az elevitreklámnak és dühít a tehetetlenség, bánt az igazságtalanság és nem tudok örülni semminek.
De ez is én vagyok!És lesz majd jobb, de most ezt élem.
jázmin20

Jázmin, ez érthető.tudod mi a legfurább?hogy tényleg bárhová fordulok, párom, anyu, barátok, orvosok, nővérek, mnidig mindenki:TÜRELEM!Értem én ,hogy a görcsös akarás nem jó, meg ejj, ráérünk még, fiatalok vagyunk...basszus hosszú hónapok óta most először a háziorvos húzta össsze gondterhelten a szemöldökét, amikor remegő szájjal mondtam ,hogy mi van..s Ő mondta egyedül, ohgy megérti az aggodalmam, 100%osan amelett van, ha nem muszáj ne legyen műtét és naná ,hogy részéről addig maradok táppénzen ,amíg csak pihenni akarok és bár segíthetne többet és megérti ,hogy padlón vagyok ,amiért a türelmes várakozás ezt a gyümölcsöt termette...
Szinte kapaszkodni kell a mindennapi apróságokba, amik máskor örömet hoznak az életünkbe..úgy kell rákényszeríteni magunkat, hogy ne egész álló nap ez töltse ki minden gondolatunk...Akárhogy is nézzük, betegség ez is és egy beteg embert legkevésbé vígasztal a türelemre intés.
Csak remélni tudom, hogy nektek jobban viseli a kapcsolatotok, mert a mienk igencsak összeomlóban van..átvészeltük Viola halálát,megerősödtünk miatta, utána, de ez a mostani helyzet olyan, mint ha fogaskerekek között örlődnénk...A férjemnek láthatóan elege van már, az újabb és újabb akadályokból, az újabb és újabb egészségügyi gondokból.Nem akar már betegségre, orvosokra gondolni.Látja maga körül a munkatársai feleségeit, akik 9 hónapos terhesen még fára másznak, én meg mindig kínlódom vmivel, nekünk nem természetes és ki tudja meddig vállalja ezt fel.Szerintem nem hiszi már ,hogy lehet még egészséges terhességem.Nem is hibáztatom érte, de már egyáltalán nem akar beszélni semmiről, ami ezzel kapcsolatos.Mikor berszéltünk a műtétről, akkor mondta, hogy:Háát, esetleg tud kivenni egy nap szabit, hogy ne egyedül kelljen egy altatásos műtét után hazabuszoznom....
Szóval mi itt tartunk, s csak remélem hogy TI nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.08.11 08:29-kor.

KépKépKép
tünci28

Tünci!

ha műtét lesz, mi természetesen hazafuvarozunk. Ez nem lehet kérdés.
bende

Jaj, Bende, dehogy!!!Megoldjuk majd!

Azt meséld, hogy Veled mi van, ijesztő ez a hallgatás, mi van veletek?????????????????

KépKépKép
tünci28

Már vagy egy hete nem beszéltünk ,nem jöttetek sétálni se mifelénk, ugye nem haragszol rám valamiért?Tudom, ohgy most elhanyagoltam mindenkit, de majd pótolom, jó????????Ne haragudjatok rám!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Nincsen semmi különös...

Néha fáradtak vagyunk....

Néha ki is dőlünk...

[Néha szorult helyzetbe kerülünk...

Néha nagyokat eszünk....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.08.11 08:45-kor.
bende

Ha megnézted a képeket, majd kitörlöm, úgy érzem mostanában nem jók ezek ide.
bende

Jól vagyunk, senki nem beteg, Nyanyó ügyesedik, csak néha nagyon nagyon nyüszike. Keveset voltunk itthon, vasárnap benéztem hozzátok, de csak a főnöködet láttam.
bende

Jaj, de felröhögtem!!!Nem mondod, hogy abban a helyzetben aludt????????????Megzabálom!!! :lol: És anyááám, milyen szép barna, pedig amúgy fehér bőrű, hogy tud így lebarnulni!!! :shock:
Na, nehogymár irigykedjek egy egyévesre!!! :oops:
tünci28

Párom áthozta Anyutól az elliptikus trénert, tegnaptól újra edzésbe álltam. Régen 40 percet nyomtam le egyszerre, most ahogy a Nyanyó engedi 2x 20 percet edzek délelőttönként. Vacsora továbbra is száműzve vagyon, de délelőtt a nasi is engedélyezett. A 20 percek után 200 hasprés és 200 fenékemelés. Talán karácsonyra újra formában leszek.
bende

Így aludt. Kinn voltam a konyhában, főztem. Hallottam, hogy dumál, aztán egyszercsak csend lett. Bejöttem és így találtam meg.

Nikinek nem kifejezettem fehér a bőre, mármint nem extrémen, érzékenyen fehér.... viszont most már durván barna.
bende

Szabad hétvégés voltam, a héten dolgoznék öt napot, de nem emgyek,táppnéz.Sajnos most ez is nagyon rosszul alakult, emrt az idősebb kolleganőm szabin van két héig, szóval minden nap egyedül kell a két pasinak lenni.Bár a főnökömre rá is fér, legalább megtudja, milyen ,amikor vele vagyok.De azért mégis sajnálom Őket, mert az egyik kollegám hétvégén nősül, s mindketten mennének a lagziba és nekem kellett volna menni szombat- vasárnap..dehát ez van.

láttam tvben egy riportot, a szerkesztő Bende Balázs!

KépKépKép
tünci28

Nem haragszom. Gondoltam jót tesz Neked is egy kis csend, az, hogy nem lelkendezek körülötted, hogy nem zargatlak az esetleges problémáimmal. Olvasni se nagyon jöttem, minden nap volt valami program.
bende

Kell is ám az edzés, nehogymár csak simán karcsú legyél,legyél inkább fittnesz gebe!!! :lol: Jó , mondjuk igazad van, legalább szép feszes leszel.Én meg közben teljesen szétfolyok. 8)
tünci28

Nem tudok mit írni az újabb hírekre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.08.11 08:59-kor.
bende

Jajj,ne mááár!Te hányszor hallgattál engem, hm????
tünci28

Aranyos vagy, de sajna most még se nem karcsú, se nem feszes nem vagyok. De a cél elérhető közelségben lebeg előttem!!!!!
bende

Tünci:a fenébe...annyira csak ez tölt ki, hogy rombol mindent körülötted.A pasik ezt másképp élik meg.Mi pedig még miattuk is szarul érezzük magunkat.És tetézti a dolgot, hogy magunkat vádoljuk a gyerekünkért és a kapcsolatunkért, mindenért.Totális önvád, önmarcangolás.Ebből kilépni?Nem tudom.Örömöt találni?De miben?Nem tudom.Valaminek pedig történnie kell, hogy láss egy kis reményt.De ezt csak te tudod megoldani.Átérzem a szitut, de mégsem ugyanaz a helyzet, én nem vagyok ennyire ki most, mint Te.Nincs gond a házasságommal sem, mert minket is összekovácsolt a tragédia, de mégsem az igazi.Nem találom a helyem és egy dolgot tudok, hogy nekem családra van szükségem, gyereket akarok szülni, mert lételemem a gondoskodás, csak abban tudok kiteljesedni és meg akarom adni a férjemnek és a gyerekemnek, ami nekem nem volt.Csak így tudnék megnyugodni.Össze vissza írkálok, csapongok, bocs.
Menj el Bettihez, feltölt, hidd el!!!Aztán folytatódik úgyis,de kapcsolj ki pár napra.Sírj, piálj, tombolj...csak nyugodj meg egy picit.Úgy segítenék...

Bende:cukipofa
jázmin20

Igen..de légyszi vedd ki azt a sort, nem akarom, hogy ... na érted....annyira rendesek voltak.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?