Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Andrea,
a cicikkel épp így volt, mint nálad! :wink:

Sajnos azt én sem tudom, hogy pontosan, hogy számolják a 3 hónapot... Jó lenne, ha már novemberben nekivághatnátok a következőnek! :)

Csibe,
a punkció napján reggel sem éreztem semmi különöset, de mire odaértünk dél körül a Kaáliba, addigra már nem tudtam ülni sem rendesen, úgy húztak a petefészkeim.

Nahát, hogy ez az LH nem megy feljebb :roll: Remélem holnapra már emelkedik, és lesz mosoly! :) Egy ilyen: :D Drukk, hogy kitűzhessétek a leszívás napját!

Küldöm drukkjaimat a nemsokára tesztelőknek! +++++++++
angel37

Csibe! Akkor majdnem ugyanaz a helyzet nálunk.Csak nekem a hormonokkal nincsen probléma.Legalábbis nem mondták. :roll: Nekünk a vége 160ezer lett.Sajnos a semmibe ment el ez a pénz. :evil: De hát ez van! Biztos minden rendben lesz,nyugi!Hát nem hiába kapod a szurikat.Igen,3hónap és ahogy lehet már kezdjük is!Még idén szeretném őket visszakapni és ki nem engedem onnan őket csak kb. 9hónap múlva! :wink: :lol:

Angel! Hát akkor reméljük a következő beültikor semmi cicifájás nem lesz!!! :wink:
andrea23

Sziasztok Lányok!

Először is elnézést kérek, mert az előző táblázatban csináltam egy kis bakit. :oops: :oops: :oops: Lolának beírtam az ET időpontjára szept. 2-t, ami teljesen nagy hülyeség. (Rájöttem, hogy hol hibáztam: mikor nyaraltunk mindig kijegyzeteltem a fejleményeket, és fent a szobánkban írtam be a táblázatba. Valószínűleg a saját jegyzeteimben a 2. lombikot valahogyan 2-ának vettem.) Mégegyszer bocsi, ezután igyekszem jobban figyelni!
Bocsi Lola!

Íme a táblázat:

Kép
Kép
Kép
Kép

Ha valami nem stimmel, szóljatok!
kismokus

sziasztok!

ma megkaptam az első szurim! Apa nagyon ügyi volt, nem jött ki a gyakorlatból... :D

Louis, Anikó!

nagyon szorítok! tesztel egyáltalán nem próbálkoztok? rögtön vérvételre mentek?

Melcsi!
mindjárt te is kezded! hogy vagy?

Kismókus!

mindig nyomod felfelé a táblát, de magadról ritkán írsz... te hogy állsz?

katyerina

Katyerina! :D
Gratulálok az első szurihoz!
Ügyesek vagytok apával együtt! :wink:

Lois! :D
Elmész holnap a vérvételre?
Vagy esetleg egy teszt? :wink:

Bols! :D
Hogy telt a hétvége?
A cicifájás miatt ne aggodj hogy muloban mert nekem minden beavatkozásnál fájt igy tul nagy jelentősége nincs! :(

Kismokus! :D
Nagyon szuper a tábla!
Köszönjük!

Melcsi! :D
Olvastalak a másikon! Kép
Jobbulást neked! :D

Zsebike! :D
Téged is meglestelek! :wink:
Fantasztikus a pocakod!
Pontosan nem tudom,hogy mikor van a szülinapod de
Isten éltessen sokáig! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Köszönöm szépen a köszöntést 2-án volt. Életem legszebb szülinapja ez volt.
Nagyon nagyon drukkolok neked a hétre hogy gyere át a sárga részbe és gyere a babásra sűrűbben.

Louis, Bols!
nektek is külön külön rengeteg drukkot küldök és remélem ti is zebrás híreket kaptok.

Tényleg mindenki vérvételre megy vagy próbáltok tesztekkel?

Csibe!
Neked is nagy drukk holnapra. Biztos rendben lesz minden.

Andrea!
Nekem azt mondta Krizsa hogy az Et-től a köv Et-ig kell eltelni három hónapnak szóval végül is két és fél után lehet kezdeni mert ugye még ott a stimu is. Az első nekem november elején volt az et és januárban már kezdhettem is volna csak nem volt erőm inkább lapart csináltattam. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Anikó!
Nem felejtettem ám el a csurit! Csak piszokul fájt a fülem. És sajnos lehet hogy nem is tudunk kezdeni emiatt! Ma felhivom Krizsát, mert a doki a kórházban azt javasolta, 1-2 ciklust hagyjunk ki. Csunya nagy adag antibiotikumokat kaptam, és a baktériumok is ellepték a testemet, kell idő hogy kiürüljön teljesen. A Suprefactot 7-én kellene kezdenem.
Látom közeleg az idő, és szép tüneteid vannak :D Pihengetsz? Kicsi fiad otthon van már Veled?

Üdv az ujaknak!És nagy szoritás, mutassátok meg lányok, hogy ez 1 pozitiv topic! :wink:

Andrea, Angel :cry: :cry: :cry: . Lehetett volna ügyesebb ez a Máguskánk! De ujult erővel meghozza a Jézuska, amire annyira vágytok!
Krizsa nekem azt mondta, a lombiktól 3 naptári hónap után lehet az első gyógyszert kapni.

Loiska!
Remélem Neked sikerül! :D Nehogy már hire menjen, hogy milyen dokink van :oops: Csuri Értetek is! Látom minden jel azt mutatja, hogy csikosodni fogsz!

Zsebike!
Olvastalak odaát, hogy büvészkedsz! Remélem mostmár felhőtlenebbül fogsz pocakosodni :D Boldog születésnapot Neked!

Csibe!
Remélem mosolyogni fog az a doki!

Bocs, ha nem irtam mindenkinek, csak annyit kellett visszaolvasni! Pörög a topic rendesen!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Andrea,
Vhogy cicinövekedés/fájás nélkül nem tudom elképzelni a sikert! :lol: De ez lehet, hogy az én hülyeségem! :wink:
De tőlem bármit művelehetnek a cicik legközelebb, csak legyen hozzá baba is! :D

Katyerina,
gratula ez első szurihoz! :)

Melcsi,
Jaj de kár lenne, ha nem tudnád elkezdeni a szúrást 7-én! :? Remélem Krizsa dokitól jó híreket kapsz! Csuri! :)

Máguska ügyes volt, csak sajnos a tapasztásnál nem tud ott lenni! :roll:

Csibe,
helyzet? :)

Kismókus,
néztem a táblát, nekem most fagyibabás fog következni! :D

Lois, Bols, Anikó,
hú, itt már nagyon közeleg az eredményhirdetés! :wink:
Reméljük mindenkinek pozitív! Két csík vagy jó kis hcg! :) :)
angel37

Sziasztok!

Húúú, annyira izgulok már értetek csajok (Lois,Bols, és persze Anikó!), hogy mi az eredmény???!!!
Tényleg én is csodálkozom, de majdnem úgy izgulok, mint amikor a saját eredményemet vártam! :oops:
Mindjárt itt a szerda és remélem hárommal nő a sárga tábla sorainak száma! :lol:

Nagyon szurkolok nektek (meg persze azért mindenki másnak is, akinek szüksége van rá)!

+++++++++++++++++++++++
samyke
samyke

Csajok, ha esetleg érdekel valakit féláron, megmaradt két doboz duphaston gógyszerem és két 75-ös Gonal f injekcióm!
samyke

Sziasztok!

Kismókus!
Nagyon köszönöm, hogy betettél a táblába! :D

Lois, Bols, Anikó!
Nagyon feldobná a topik hangulatát, ha siker?lne nektek!! :wink:
Alig várom már a 6-át!! Gondolom ti is! Most mindannyian nagyon szorítunk nektek!!

Melcsi!
Fülfájás :evil: az nagyon rossz. Kíváncsi vagyok mit mond Krizsa!
Remélem minden rendben lesz!!

Zsebi!
Átkukkantottam a másikba, gyönyör? a pocid! A lakók szépen bôvítgetik a lakást :lol:
Örülök, hogy már minden rendben van!

Katyerina!
Éljen! Hát elkezdôdött a szurizás, drukkolok!

Csibe!
Vannak jó hírek? Szorítok!

Tegnap voltunk kirándulni, így ma végre megjött!! Juhé! :)
Most nagyon örülök, hogy elkezdôdött az új ciklusom, mert már nagyon zavart, hogy csüt este vettem be az utolsó duphastont és egész hétvégén nem jött meg. Ez gyakran elôfordul? :roll:
35 napos ciklus, nekem egy örökkévalóságnak t?nik...

Mindenkinek szép napot!
Lona
lona1

Sziasztok!
Mire caló a Suprefact 7? Az ütemezési papíromon láttam, de foggalmama sincs róla. azt kik kapják? én Marvelont szedek és majd a Gonalt szúrják. Mitől függ?

Zsó
zsofian

Zsó :)
a suprefact állítja le a petefészkeket. Ha marvelont szedsz majd gonal, akkor nagyon valószínű, hogy at 1-5 napokon a suprefact is szóba fog kerülni.
ha hosszú a protokoll, akkor a marvelon helyett van a suprefact a ciklus talán 22. napjától, vagy valahogy így. A rövidnél van az, hoyg fogigátló a megelőző ciklusban, utána stimu. de a stimu alatt is megy a petefészek visszafogó hormon, hogy a tüszők egyenletesebben nőjenek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Katyerina! :)
Gratulálok az első szurihoz!
Kérdezted, hogy mi van velem! Hát jelentem: ma este veszem be az első fogigátlót! :lol: :lol: :lol:
19-én megyek Krizsa dokihoz kukucskára, aztán majd meglátjuk hogyan tovább... Szóval várjuk, hogy teljenek a napok (amik mintha egyre hosszabbak lennének. Ti nem így érzitek???)

Melcsi! :)
Olvastam, hogy beteg vagy! Kép
Jobbulást!

Lois! Bols! Anikó! :)
Remélem, rengeteg dolgom lesz szerdán/csütörtökön a táblázattal (kékből sárgába, zebra-osztás, stb.)! :wink: :lol:

Icsilya! :)
Ti hogy álltok? (A táblázatomban szeptemberi lombik van.)

Régen hallottunk Ágiról, nem??? Ági, mi van veled?

Holnap igyekszem feltenni az új táblát!
kismokus

Zseboroszlán! Köszönöm a segítséget,így már jobb kedvem is lett.mert szerintem az nem ios olyan sok idő,kilehet bírni! Remélem Veled minden okés!

Melcsi! Hát igen,sajnos nem jól alakult nekünk az első próbálkozás Angellel,de majd a következő! :wink: Ami remélem a Jézuska ajándéka lesz.

Angel! Ezt én is így gondolom.Bármit elviselek csak legyen ott a babóca!
andrea23

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors helyzetjelentés.
Tegnap este pecsételő vérzés kezdődött nálam :(
El vagyok kenődve, nem ilyen híreket szerettem volna közölni. Érdekes, mert az ET utáni 9. nap és csak a 22. ciklusnapom volt tegnap. Nem tudom hová tegyem, mivel a ciklusaim rendszeresek 27-28 naposak. Most meg a Duphaston mellett ennyivel előbb?! :?

Köszönöm a drukkokat, de ez van.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kismókus :)
fogigátlót szedem. szerda volt az 1. nap... csüt. beszéljük meg Kr. dokival, hogy hány nap is legyen akkor pontosan a fogigátló.
19 vagy 26.... én a 19-re szavaznék :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bols!
Nem akarsz még is egy tesztet csinálni!
Ezzel az egésszel különben ugy vagyok,hogy az ET.után alig várom,hogy menjen az idő innentől meg rettegek minden perctől!
De még ne add fel!Csinálj egy tesztet!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Bols!
Ha megcsinálod a tesztet és pozitiv akkor azonnal irány fel a Kaáli vérvétel és progipotlás még mert lehet hogy kevés a duphaston!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Bocs lányok, hogy ilyen kussba vagyok, de már félek bármit is leírni.... :oops:
Ami tény:
Holnap megyek a Kaáliba tesztelni.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Anikó!

Nem lesz szükségem tesztre, mert a hasam is úgy kezd fájdogálni, mint amikor meg akar jönni. :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Halihó Csajszik!

Csak röviden tudok írni, úgyhogy helyzetjelentés:
Köszönöm a szurkolást, úgy tűnik haladunk! Ösztrogén 724? asszem, lehetne több is (bár Icsilya sztem tudná rá a választ), LH 1,7 jó! Kb 8-10 petesejtet láttak bennem érlelődni, volt már 12 mm-es is. Úgy tudom, jó lenne, ha lennének vagy 20 mm-esek, ugye?

Icsilya! Nem tom honnan vagy ilyen okos, de nagy segítség vagy Te nekünk! Köszönjük!!!!

Bols! Ilyen pici vérezgetés természetes terhességnél is előfordul, ne keseredj!

Bebabásodottak! Tartsátok bent őket kb. 9 hónapig még!

Szurkások! Kitartás, én is már kezdek besokallani, meg a bőröm is kékül! :(

Többiek! Pihenjetek, h újult erővel tudjatok a következőnek nekifogni!

Mindenkit szeretettel ölelek!

Csibe
csibe73

Ja, ha mnden igaz, akkor pénteken lesz a leszívásom!

Puszka!

Csibe
csibe73

sziasztok!

hát a mai napom nem alakult túl jól inekció terén :( a gynevactól éppen leszakad a derekam, Apa meg letépte a fél hasam, nem sikerült átböknie az elefánt bőrömet, pedig tegnap nagyon ügyi volt. ugyhogy most körbefájok :roll:

lois!
nagyon izgulok, én se merek neked semmit sem írni... rögtön írj mi a helyzet... szerintem holnap rá kattanok a gépre!
bols!
nekem mindig azt mondják a dokik, hogy a pecsételés az semmi! még ne keseredj el. szerintem áldozd fel azt a tesztet!

anikó! gondolom már te is tűkön ülsz :), annyira izgulok mintha nekem kellene tesztelnem :)

melcsi!

a másikon olvastam, hogy beteg voltál! nagyon sajnálom, csodálkoztam is, hogy nem vagy! drukkolok, hogy ne csússzál!

kismókus!
ez nagyon jó! akkor mindjárt veled is izgulhatunk a petécskékért!

lányok!
mindenkinek küldöm a pozitiív erőket!

katyerina

Csibe :)
hányadik stimus nap ez :)
stimunál nem feltétlenül a méret a lényeg hanem, hogy egyformák legyenek nagyjából, hogy egyszerre lehessen őket repeszteni.
a 10-12 nagoyn szép szám, és a 12mm-es is hipp-hopp megnő, különösen a repesztő szuri tud sokat lendíteni rajtuk.

sajna az ösztrogénszinthez nem tudok hozzászólni, mert nekem azt sosem nézték, és magánszorgalomból sem néztem sosem utána.

jah látom, hogy péntek a céldátum... hát addig simán lehetnek 20 mm nagyok :D :D
(e tüszők egyébként tényleg csodákra képesek, akár 1-2 nap alatt is elő tudnak bújni a semmiből :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bols!
Sajnálom, de talán még van ott valaki én is véreztem és mégis itt figyeltek a pocakban. Azért ha nem jön meg rendesen az éjjel szereintem menjél fel egy vérvételre biztos ami biztos.

Louis!
Én is megyek holnap a Kaáliba bár te reggel pedig jó lett volna összefutni. Drukk hegyek mennek neked.

Csibe!
Ezek nagyon szép eredmények. Drukkolunk nagyon!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebi!
Nem korán megyek tesztelni, csak 11 körül érek oda. Valaki azt írta, hogy lehet menni addig

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
Rajtad a topic szeme! Óriásdrukk a vérvételhez! Azonnal gyere az eredménnyel! :D

Anikó,
neked is megy a drukk! :)

Bols,
sajnálom, hogy így érzed! :(
Mikor múlt héten nekem megjött, hétfő este volt pecsét, és éjszaka be is indult rendesen! Ne add fel! :)

Andrea,
ugye? :wink:

Csibe,
LH-hoz gratula! :)
Sztem nem rossz az az ösztrogén, úgy tudom érett tüszőnként 200!

Kismókus,
na, sikerült bevenni az első fogigátlót? :wink:

A napok nálam is ólomlábakon haladnak :roll:
angel37

Lois :)
ha 11re mész, akkor csak másnap lesz eredmény.
a reggelinek van meg aznap az eredménye.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lois!

Nagyon szorítok!!

Lona
:wink:
lona1

Angel! :)
Igen, sikerült bevenni! Beállítottam a telefont napi emlékeztetőre, hogy még véletlenül se felejtsem el. :lol:

Icsilya! :)
Akkor Te 5 nappal vagy előttem! (Te szerdán vetted be az elsőt, én meg tegnap.)

Lois! :)
Nagyon szorítok! Várjuk a híreket!
kismokus

Latimi!

Hogy vagy? Hol tart a sorszám?
Gondolom a táblában lévô már csökkent, igaz?

Lona
lona1

Sziasztok Lányok!
Loiska!
Csendben gondolok valamit! Gyere hamar az eredménnyel!
Bols!
Lehet még ott baba, ne gondolj rosszra!
Anikó :?:
Csibe!
Hajrá! Be fogják várni egymást, péntekig még sokat nőnek.
Zsófi!
Mikor kezded a Suprefactot?
Kismokus, Icsilya!
Szedjétek szorgalmasan a gyógyszert!
Katyuska!
Drukkokat küldöm!
Kiscsillag!
Végefelé tartasz annak a gyógyszernek?
Zsebike!
Mit csinálsz a Kaáliban?

Még nem hivtam fel Krizsát. De ugy beszéltük meg a férjemmel, hogy megmondom neki, hogy csak akkor kezdjük el, ha visszajön Kuala Lumpurból, mert mindenképp azt akarom, hogy Ő csinálja elejétől. Igy tehát mégis elhalasztjuk a kezdést.
Igazából féltem is ettől az október eleji beültetéstől, talán azért lettem beteg. Állitólag mindent a tudatalatti irányit... De félek hogy kicsuszok az időből, ezért nem mondtam rá nemet. Ugyanis szintén október elején tette be azt a babát, aki itthagyott. :cry:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Lois!
Nagyon nagyon drukkolok. Talizni akkor nem fogunk mert én csak fél kettőre megyek.
Nagyon izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsi!
Krizsa kérte hogy még mindenképp menjek vissza a 13-14 hét körül és mivel múlt héten kórházban voltma nem tudtam menni hát most megyek. Biztos érzékeny búcsút veszünk egymástól, gondolom kapok még egy utolsó buksisimit az útra és nagyonbízom benne hogy a két egészséges törpével tudunk majd visszamenni hozzá.

Lona, Kismómus!
Timi épp tegnap írta a babásra hogy már 115. a sorszámuk nagyon szépen csökken és én már nagyon várom hogy megkapják a babájukat.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csibe!
Szurkolok a pénteki napra!!

Bols!
Ma mi a helyzet?Kitartás! Szorítunk neked is nagyon :)
Szerintem, hallgass Zsebire!

Anikó!
Ma hogy érzed magad?

Angel!
Olvastam, hogy neked is lassan tellik at idô... remélem már nem kell sokáig várnod!

Zsebi!
Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a jó hírt! Én is nagyon szurkolok nekik!! Krizsánál jó búcsúszkodást!

Melcsi!
Szerinted, így mikor kezdtek? Ha féltél az októbertôl akkor jobb is így. Az ember megérzi az ilyesmit, szerintem.

Kismókus!
Hát elkezdôdött... izgalmas, nem?

Ági!
Nagyon csendben vagy!
Remélem nemsokára jó hírrel örvendeztetsz meg bennünket!

Holnap kezdem a gyógyszert a következô inszemhez.

Szép napot mindenkinek!
Lona 8)
lona1

Sziasztok!

Katyerina! Amilyen injekcióval együtt kapod a Gynevacot? A stimuval párhuzamosan? Ki írta fel?

Melcsi! Hát ez az, nem kapok Suprefactot. Csak a kezelő lapomon láttam, hogy létezik ilyen. Pénteken szedem be az utolsó Marvelont és 13-án szerdától kapok 5 GonalF-et.
Azért is kérdeztem, mert nem értem, hogy mitől függ. Attól, hogy a Costibegytnek milyen hatása volt? Vagy attól, hogy van-e bajom? Vagy attól, hogy hanyadik lombik? Próbáltam máshol is utána nézni, de legegyszerűbb és értelmesebb (számomra) válaszokat itt kapom :)

Zsó
zsofian

Zsó :)
az orvosodtól függ! de tényleg.
nálunk nekem semmi bajom, sosem szedtem clostyt, első lombiknál is már volt a suprefact.
ez tényleg dokifüggő!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Melcsi,
vagy valaki, aki a mostanában járt/jár Krizsa dokinál!
Ő pontosan mettől meddig nem lesz majd :?:

Lona,
neked ebben a ciklusban már megy a következő, ugye? :)

Lois :?:
Mi van már??? :roll:
angel37

Hát sajna én sem javítom a statisztikát... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nagyon-nagyon sajnálom!
Kép
kismokus

Lois!

Egész nap a babanetet figyeltem, de nem erre a hírre számítottam :(
Kívánom, hogy minnél hamarabb vígasztalódhass!!

Ölelés!
Lona
lona1

Jaj Lois, úgy sajnálom :cry: :cry:
Pedig annyira biztató jelek voltak... a franc :(

Van fagyibabátok? Nekivágtok, amint lehet?
angel37

Angel!

Igen, nekikezdünk a 2-nak :D
Neked mennyit kell várni? Próbáltam figyelni, de összekavarodtak bennem a dolgok... bocsi.

Lona
lona1

Lona,
Az jó! :)
Remélem, hogyha most megjön, akkor a következő ciklusban visszakaphatom a fagyibabákat! :D Az úgy okt. eleje felé lenne!
angel37

Kedves Lois,
én eddig csak olvasóként voltam jelen, de annyira-annyira szurkoltam neked, nagyon együttérzek veled. Én is most várom, hogy az első lombikomról kiderüljön, sikerült-e, úgyhogy nem tudok jó tanácsokkal előállni, csak valahogy úgy érzem, hogy ha te kibírod, akkor én is ki fogom. Úgyhogy pihenj egy óriásit és a következő már sikerülni fog.
Szonya
szonya

Angel!
Az október eleje mindjárt itt van!! :lol:
Mennyi margarétát fagyasztottak le? Remélem ügyesek lesznek a kis eszkimók :wink: és hamarosan révbe érsz!

Szonya!
És mikor derül ki, hogy sikerült-e? Ha megengeded, drukkolok!

Lona
lona1

Sziasztok!!

Olvaslak én ám titeket, csak hát velem most nem történik semmi, várjuk,. hogy megjöjjön,és mehessek a következő inszemre!! De ha elkezdődik a stimu nem kíméllek titeket!! :-)
Ági28

Lona,
már nagyon várom! :D
8-an sorakoznak a hűtőben! :)

Szonya,
drukk a lombikodhoz! :)

Ági,
neked meg mihamarabbi mikulást! :)

Most kivételesen én is azt várom! :wink:
angel37

Lois!
Pedig olyan igéretes volt!
Annyira nagyon drukkoltam!
Teljes szivemből sajnálom!
Hu,abszolut nem erre számitottam! Kép Kivánom hogy hamar begyogyuljon a lelked és ujult erővel vágj bele a következőbe! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Mindenkinek szép napokat
hát vasárnap óta jó sokat írtatok

mindenkinek mennek a drukkok ezerrel, ne csüggedjetek, nekem egyszer még a leges legelején volt aki azt mondta, hogy miért legyen nekem jobb mint másnak - gondolom ezt úgy értette, hogy mindenkinek kell legalább 1 babuci akivel végig "szenvedi" a különböző korszakokat, úgy hogy mindenkinek kell legalább 1 babuci de inkább több előbb vagy utóbb, de inkább utóbb mint soha, úgyhogy fel a fejjel mert ezt a "szenvedést" nem veheti el a sors senkitől.

Mégegyszer drukk hegyek ezerrel mindenkinek

Erika
erika13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?