2015.03.12 07:20
2015.03.15 18:44
2015.03.19 13:50
Sziasztok Lányok!
Novemberben jelentkeztünk be a SOTE I. meddőségi klinikára, múlt héten kezdtük az első protokollt (hosszú) Murber dokival. Olvasgattam a sok-sok bejegyzést és jó lenne csatlakozni Hozzátok, valószínűleg a folyosón is összefutunk majd időnként. J
Gonapeptylt használok 1 hete és kezd késni a menzeszem. A mellem meg majd szétrobban. Ez normális? Pontosan mi a szerepe a gonapeptylnek?
Drukkolok mindannyiatoknak, és örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra!
sziasztok,
Móni
2015.03.19 14:58
2015.03.20 14:19
2015.03.22 12:17
2015.03.23 19:29
Szia Eni!
Én kb két napot pihentem, amikor tényleg tévét néztem meg ilyenek, de aztán mozogtam, azt mondják, hogy a vérkeringésnek nem tesz jót, ha sokat fekszel.
Szerintem éld az életed, nyilván ne most kezdjél nagytakarítani, meg maratont futni, felkapálni a kertet.
Sokan esküsznek a sok vígjáték nézésre!
Egyik ismerősöm a beültetés után a Margit szigeten bringóhintózott, mondta, hogy totál szétrázta és ikrei lettek!
Tudom nehéz elfogadni, de spontán terhességnél se szoktak feküdni az emberek, szóval nem ezen fog múlni!
Minden jót Nektek!
2015.03.27 09:21
2015.03.27 15:23
2015.03.30 11:20
Sziasztok
Hát sajnos nem jártam szerencsével , ott vigyorgott a drága cisztám , és persze nem is lett kisebb.
A dr úr elég bizonytalan volt , mert kérdezte hogy januárban a műtétkor ez nem vették észre vagy ott e volt.
Hát ez jó kérdés .........
Most kaptam 10 napra norcolutot és ha megjön telóznom kell.
Nagyon remélem hogy elmúlik mert ha nem akkor lehet műtét..........
Már nem is vagyok ideges , nem is bosszant egyszerűen már csak nevetek hogy még mit kell átélni ...........
Meglátjuk mi lesz
Pusza neketek
2015.03.30 13:45
evi89
Én is két alkalommal nem tudtam a bennragadt tüsző miatt kezdeni a lombikkal. Most február elején pedig a miómámom volt Dr. Murber kiakadva. Elküldött nőgyógyászhoz, szerinte műteni kellett volna, mert határértéknél van.
Elmentem a nőgyógyászhoz, aki nem szívesen műtené meg, na én sem.
Felkerestem egy keleti orvoslásban járatos orvost, aki a miómákra is kezel.
Ha gondolod privátban megadom az elérhetőségét.
2015.04.03 14:32
2015.04.03 14:39
2015.04.13 08:55
2015.04.13 13:41
2015.04.14 20:26
2015.04.15 06:45
2015.04.15 08:19
@vigyorex: "@salsera:Szia! A vírusszűrés 2 hét alatt vagy van meg úgy emlékszem.Van egy altatóorvosi konzi is, ami előtt el kell végeztetni egy sima (nem hormon) vérvételt, vércsoport vv-t, ekg-t és tüdőszűrést.Én emiatt a viselkedés miatt jöttem el a Sotéról. Szerintem ahhoz, hogy októberben kezdjetek, nagyon flottul kellene mennie mindennek, de előfordulhat."
2015.04.15 13:46
Sziasztok!
Végre gép elé jutottam. Telefonról olvasok mindig, de arról írni
Monimoni, hogy állsz a lombikkal? Lasan már eredmény, ha jól számolom
Évi, de jó hogy eltűnt a ciszta!! Biztosan letakarították a húsvéti szünetben a doki monitorját Nagyon bízok benne, hogy nem jön vissza az a fránya ciszta. Esetleg bevetsz vmit, hogy távol tartsd a cisztákat?
Dolli, visszamentél a dietetikushoz? Hogy állsz a fogyással? Remélem, hamarosan eléred az orvos által elvárt súlyt és kezdhetsz
Leszezjobb, hogy vagytok? Rég írtál.
Dekatka is eltűnt
Salsera, tesóprojekt indul ? Drukkolok De jó, hogy Andinak babája lesz! Mázlim van, hogy még időben mentem, én is őt szerettem a legjobban Nekem mázlim volt tavaly. Eleinte úgy indultunk, hogy fagyibaba beültetés lesz, aztán mikor végre cisztamentes lett az övezet, Murber doki mégis a rövid protokoll mellett döntött. Akkor 2 hetem volt megcsináltatni a vizsgálatokat, még szerencse, hogy Andival önszorgalomból elintéztük a hepa, hív szűrést. Nekem akkor nem mondta M doki, hogy a páromnak is kellenek vizsgálatok. Nekem csináltatott 1 vv-t. De gondolom, ha egyből stimuval akart volna kezdeni, én sem úszom meg ennyivel. De így is 6 hónap telt el, mire kezdhettünk. Pedig minden leletet beszereztem 2 hét alatt. Persze, labort magánban kellett, hogy kész legyen és az andrológust megúsztuk. Szerintem októberben tudtok majd kezdeni
Vigyorex, Janula, Edina, Sziszi, Veletek mi újság?
Lexi, hogy vagytok?
Cermiák, sikerült kicsit pihenned? Jól vagytok?
Cicuci, isten éltesse a névapos Nati babát!
Paurora, Magdipeti, rólatok is nagyon régen hallottunk
Icurimicuri. hogy vagytok? Minden oké?
Velünk minden rendben, KisMackó és KisMackó 2.0 növöget szépen, fejlődnek. Én egyre bálnább vagyok, de ez a rendje a dolgoknak. Próbálom kiélvezni a hétra lévő heteket.
Maradt Betadine kúpom és Utrogestanom is, szívesen tovább adom valakinek, nem szeretném, ha megromlanának és ki kéne dobni. Hátha szerencsét hozna valamelyikőtöknek
Puszi Nektek
2015.04.15 14:18
2015.04.15 15:28
2015.04.16 17:31
salsera
Velünk is ezt akarták eljátszani, mindenáron az andrológiai magánrendelésre hajtanak, 27 ezer forintért.
Mi nem tömtük a SOTE urológusainak a zsebét a magánrendelésén, hanem a férjemnek kértem időpontot a Ferencvárosi Rendelőintézetbe Kovács főorvos úrhoz.
Nem kellett hónapokat várni rá, 10 ezer forintba került, kb. 45 perc alatt megvolt az eredménye és nem kellett két alkalommal mennie.
Csak azért kellett fizetni, mert vidékiek lévén nem tartozunk területileg oda. Ja és mellesleg nem az orvos zsebébe vándorolt ez a pénz, hanem a rendelőnek a bevétele volt, ÁFA-s számlát kaptunk róla.
Nagyon rendes és kedves a főorvos úr is és az asszisztense is.
2015.04.16 23:14
@sziszi73:
köszi a tanácsot.
Egyébként elfogadták a sote-n ezt is, nem ragaszkodnak a sotés urológushoz?
Mi anno magánrendelésre mentünk, mert nem akartuk húzni az időt.
A legbosszantóbb az volt, hogy gratulált az orvos, hogy milyen tökéletes spermakép, rá két hétre az aron meg már határesetes, alig 30% mozog volt.
Most komolyan két hét alatt nem romlik le így egy spermakép, különös, ha nem volt beteg, meg nem szaunázott!
Férjem is bedühödött és mondta, hogy nem fizetünk magánt.
Viszont már csak szeptemberre tudnak időpontot adni, de most nem tudunk feliratkozni, hanem telefonáljak szeptemberben! Hát ez vicc!
Maci:
Nem is tudtam, hogy már ennyire a végén jársz, már mindjárt itt a június!
Elmondhatnád, hogy csináltak megint fiút Nektek!
Úgy döntöttünk, hogy aug-szeptemberben nekiállunk a vizsgálatoknak, így lehet, hogy csak januárban lesz lombik. Addig még spontánkodunk.
Majd írj légyszi priviben árat, meg hogy hol tudnám átvenni!
köszönöm
2015.04.17 17:34
2015.04.17 17:39
2015.04.20 18:29
2015.04.21 18:27
2015.04.29 12:49
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|