Új privát üzeneted érkezett!

Katica, hát a helyzet, hogy mostanában nem volt olyan hogy ne aludt volna napközben Szonja. HA későn is de mindig aludt, mert úgy voltam vele, mindegy, hogy 2-4 ig alszik, vagy 4-6-ig akkor is este 11-kor tér nyugovóra. De reggel ahogy mondtad, szöget ütött a fejünkbe, és mivel ma is 3/4 10-kor ébredt, kigondoltuk, hogy ha délután nem aludna el rendes időben, hagyjuk hagy vészelje át a napot. NA így is lett, bár 4 órakor már emlegette, hogy "anya, bubizsunk?" ( úgy mondja az alvást, hogy bubikázik... :oops: :) ) hát akkor kicsit megijedtem, mert nem tudtam hogy ütjük majd el az időd legalább 7-ig. Végül is az egyik barátunk a segítségünkre sietett, mert pont erre sétáltak a kisfiával, és elhívtak minket is a tóhoz. NAgyon jól érezte magát Szonja. Futottak, játszottak, fociztak. Ez volt 4-kor, és 3/4 6-ra értünk haza. Itt még játszottak kicsit, utána vacsi. A fürdésnél viszont végképp kidőlt: ordított, és visított, nem is tudok rá szavakat. A fáradságtól minden baja volt.Alapból nem ragaszkodtam volna a fürdéshez, de tegnap is kialkudta, hogy nem fürdik. NAgyon sajnáltam. Végülis 8-kor aludt el. Remélem holnap fel tudunk kelni időben, és visszatérünk a régi kerékvágásba...
:roll: :wink:

Na ezt jó részletesen elecseteltem...bocsi mindenkitől.. :oops:

thenus

Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő, már egy hónapos a kis csöppöm. Aki nem is olyan csöpp már, 1200g-ot hízott, ha a hazajöveteltől számoljuk. Ha a születésétől, akkor pont 1 Kg-ot. Az első hónapforduló meghozta az ihletet, és leírtam nektek a szüléstörténetet az én szemszögemből is, amivel még "lógtam" nektek.

Utoljára azt írtam, hogy délután elment a nyákdugó, és éreztem, hogy itt hamarosan nagy dolgok fognak történni. Sárikát elaltattam kilenckor, negyed tíz felé éreztem az első enyhe összehúzódásokat. Aztán tíz percenként, nem túl erőseket. Lefeküdtünk, gondoltam, aludjunk, ameddig lehet. A férjem alig bírt elaludni, én már nem is aludtam, figyeltem az időt. Éjfél körül öt percesek voltak, de még mindig nem erősek. Aztán 3-5 percesek, ekkor már felhívtam Éva nénit. Lelkiismeret furdalásom is volt, hogy éjszaka hívom, mi van, ha épp nem dolgozik, és én felkeltem. Hát, szegény akkor ért haza egy hosszú nap után, nappalos volt+ estére szült meg az egyik kismamája. Épp feküdt volna le. Mondta, hogy majd szóljunk, ha a kórházba érünk, és megnézték, mi újság. Szóval fél egyre értünk be, mi voltunk az ötödikek. Front volt. Épp Kovács Réka, az orvosom volt ügyeletes, ennek örültem, legalább őt nem kellett ugrasztani. Ami vicces, hogy én voltam aznap a harmadik kismamája, aki szült a műszakjában. Mondta is, hogy a főnöke nem fogja elhinni, hogy nem csinált semmit velünk, csak így jött ki a lépés. :wink: Átöltözés, előkészítés, vizsgálat, kiderült, hogy még mindig csak bő egy ujjnyi a méhszáj, noha szűk egy ujj volt már a héten. Erre elkenődtem, hogy öt perces fájások mellett még csak itt tartunk. Éva néni meg megérkezett közben, nem is kellett szólni neki. Kedvesen, egy jelét sem mutatva a fáradtságnak "átvett" az ügyeletes szülésznőtől. A hármas szobába lett helyünk(nagyon sokat számít, hogy volt fogadott szülésznőnk ebben a tumultusban), aminek örültem, Sárika is itt jött világra. Kértem, hogy hagy üljek be a kádba, Sáránál is olyan jól esett a meleg víz. Ücsörögtem, de éreztem, hogy lelassulnak a fájások, és nem is olyan erősek. Nem tudom mikor(az idő összemosódott kicsit, Balázs jobban tudja, mi hány órakor történt :D ) kiszálltam, megnézett a doki, nem sokat tágultam, így már nem ültem vissza a kádba. Közben ellenőrizték a szívhangot. Ebben az időszakban elment Éva néni pihenni egy kicsit, rábízott Sárközi Anikóra. (szimpatikus volt ő is) Ekkor kezdett sűrűsödni a dolog, egyre erősebb fájásaim lettek. Ez öt óra körül volt. Ekkor három ujjnyi voltam. Anikó észrevette, hogy fájás alatt esik a baba szívhangja, de utána visszaáll. Szólt Éva néniek. Ez azért lehetett, mert nem kapott ez alatt elég oxigént Anna, mondták, mélyeket lélegezzek, lassan, ne kapkodva. Ez után már jó volt az érték, megnyugodtunk. De baromi erős fájások alatt nehéz volt lassan lélegezni, de a babáért mindent. Szóval fél egytől ötig tágultam két ujjnyit, onnantól három órára rá megszületett Anna baba. Ez a szakasz nagyon intenzív volt, Sárikával nem voltak ilyen erősek a fájások, viszont hosszabb idő alatt született meg. A toló szakasz is nagyon gyorsan ment, pár tolásra (3-4 körül volt) meg is született. És akkor hallottuk, hogy kislány. A mi gyönyörűséges, magzatmázos meglepetés kislányunk.Onnantól egyértelmű volt, hogy nem is lehetett volna más :D Annyira jó volt, mert rögtön megkaphattam, a hasamra tették. Ott Sírt fel, addig csak nyöszörgött. Majd Balázs elvágta a köldökzsinórt, én lelkesen fotóztam a műveletet. Rendbetették Annát, majd az apukája karjaiból személétük egymást, míg engem "macerált" az orvos. Ki kellett tisztítani a méhemet, mert a méhlepény megtört, vagy mi volt vele. De nem maradt bent rész. És ami még számomra nagyon jó volt, hogy sikerült a gátvédelem, hála Éva néninek!! Egyetlen varratom sem volt, nem is repedtem. Ennek köszönhetően azonnal tudtam ülni, nem fájt!! Hatalmas élmény volt még nekem, hogy ott a szülőszobán már megszoptathattam a babámat. Két éve ebben sem lehetett részem, ert Sárát rögtön elvitték, ahogy kibújt, mert meconiumos volt a magzatvíz. Most örülhettünk egymásnak mindhárman. Mire megszületett a Manó, a szüleim is megérkeztek Nyíregyházáról. Hajnalban indultak, Balázs kivitte az üvegajtóig Annát megmutatni nekik. Sárikát pedig az anyósomék várták így a kórházban :wink: Utána én is találkoztam anyával, mikor átvittek az osztályra. A nőgyógyászati osztályra :? Nem volt ugyanis hely az újszülött osztályon. Én meg még két ágyasról álmodoztam, de ez nem jött össze. ( most jöttem rá, hogy ezt ma már leírtam. Bocsi :oops: )Szóval intenzív, fájdalmas, gyönyörűséges szülésem volt.

Egyébként ugyan az van Annával is, mint anno Sárikával. Piros ecsetelés, hexaclorophen, hurrá :evil: :evil: :evil: Most kis piroska szegénykém. Én ezt nemértem. A dokinéni azt mondta, hogy a kórházból hozhattuk haza ezt a fertőzést. De hogy a fenébe lehet az, hogy mind a két lányom elkapta, és itt senki másnak a babája nem??? Elvisszük bőrgyógyászhoz is Annát, lássa "szakember" is.

Henus, kíváncsi vagyok, holnap mikor kel Szonja. Remélem, sikerül visszarázódnotok.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica, jó volt olvasni a történetet... :wink:
Amúgy alváshoz még azt akartam, hogy kérdezted mi sokáig vagyunk e fenn... Hát igen... :? Ezért is nem tűnt fel hogy így kihúzódott Szonja alvásideje... A párom 1-2 fele esik ágyba, én olyan átlag éjfél. Tul. képp mi is akkor keltünk reggelente mikor Szonja... Mármint a régi időben, 8 körül. Mióta fél 10-ig alszik nem tartjuk vele az iramot... :lol:

thenus

Giga, küldtem privit!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Csajok,
Most olyat írok, hogy ki fogtok akadni. Muszáj kiírnom, mert mindjárt megpukkadok a méregtől! Az oviról van szó, ismét.

Ma 2-kor felhívott megint az az aszaltképű unott nőszemély, hogy üvölt a gyerekem, menjek érte. Kivételesen nagyon halkan beszéltem vele - Roni épp aludt. Közöltem, hogy egy olyan pici épületben, ha az én gyerekem elkezd üvölteni, azt én kiválóan hallanám még telefonon keresztül is. Na erre helyesbített, hogy sír. Kérdem, hogy miért - merthogy általában megmondja a gyerek. Erre közli, hogy neki nem volt hajlandó elmondani, csak a dadusnéninek mondta, hogy apával szeretne elaludni, mert egyedül nem tud. 3 nap alatt elérte az a némber, hogy a gyerek nem áll vele szóba!!!! :shock:
Mondtam neki, hogy most nem tudunk értemenni Bogiért, mert az apja suliban van - 4000Ft/óra magántanárnál - nekem meg itt alszik a kicsi, ha felkel, csak akkor tudok menni. Erre újra finomított, hogy hát uzsonnaidőre menjek érte, az meg 3/4 3 - 3 óra körül van. Jó. Bevágtattunk Ronival.

Amit tapasztaltam:
- nem Bogi volt az egyetlen gyerek, aki nem aludt
- Bogi nemhogy nem üvöltött, mégcsak nem is sírt, egy kisfiúval meséskönyvet nézegettek, és halkan :!: beszélgettek
- az óvónőt sehol :!: sem találtam

Viszont aki ott volt, az a daduscsajszi. Vele jó negyedórát értekeztem... miközben figyeltem a gyerekemet. Ha egy gyerek ki van borulva, és hiányolja a szüleit, akkor nem vigyorog meg magyaráz boldogan másoknak, és nem meséskönyvet nézeget, hanem minimum feszengve nézi az ajtót, hogy jönnek-e már...
A dadus elmondta, hogy végülis megint volt egy pici pityergés elalvás előtt, merthogy apát szerette volna a csajszi. Aztán elaludt, de csak rövid időre, mert annyira melege volt, hogy csatakosan ébredt fel, és nem aludta ki magát. Szólt a dadusnak, hogy akkor ő most kimegy a csoportszobából, mert a többiek alszanak, és akkor ő most kint lesz az öltözőben, mert sírni szeretne. Erre a dadus mondta neki, hogy sírni bizony nem kéne. Mire a csaj: jólvan, akkor gyere te is, és mesélj nekem! :wink: A dada kiment vele, és félórát meséltek-beszélgettek...
De hát ő csak a dadus... nem az óvónő... neki nem megerőltető foglalkozni a gyerekekkel, bezzeg annak, akinek ez lenne a dolga, annak büdös a meló!!! :evil: :evil: :evil:

Ekkor előkerült végre az óvónő, és kezdte nekem, hogy lehet, hogy nem jó megoldás, hogy a gyerek oviba jár, és ott is alszik... merthogy pedagógiailag így-meg-úgy.... Nagyon kultúráltan közöltem vele, hogy a pedagógiát talán hanyagoljuk, azt én is több évig tanultam :P

Az az egész lényege, hogy semmi, de tényleg semmi gond nincs a gyerekkel, amíg ez az aszottképű némber meg nem jelenik délután, merthogy a délelőttös óvónénit is szereti a lányom... onnantól kezdve, hogy megjön a délutános Bogi még csak azért sem szól, hogy pisilnie kéne, hanem megvárja, hogy a daduscsaj bemenjen a szobába (merthogy neki más dolga is van, nem csak a gyerekek pátyolgatása) és neki szól inkább....

És végignéztem kábé félórában, hogy mit művel a gyerekekkel ez a nőszemély... :evil: :x :evil: Mintha ott se lettem volna.... lehet, fel se fogta, hogy bementem... ugyanis Roninak muszáj volt picit játszania, míg a tesó uzsonnázik. :oops: :lol:

Hát, csajok, megáll az eszem.... nem hittem a szememnek és a fülemnek...

Volt egy 2 kislány, akik még aludtak, de a többiek közül páran már az asztaloknál ültek, várva a kaját. Az egyik kislányhoz odament, megbökdöste :!: és közölte vele, hogy "fel kéne már kelni, el kell pakolni az ágyat!" és otthagyta... ugyanez a másikkal... Egyikük fel is kelt, szegénykém a világát se tudta, hogy merre van... odaült egy asztalhoz (egyedül), pohara meg tányérja ugyan volt, de szendvicses tál nem volt az asztalon. És elkezdett pityeregni, hogy akkor most ő nem fog kapni uzsonnát, mert későn kelt? Erre a nő reakciója: "Ne legyél már ilyen élhetetlen! Nem igaz, hogy képtelen vagy felfogni, hogy menj oda a másik asztalhoz és vegyél onnan ennivalót!" - mindezt olyan hangnemben, ahogy egy kóbor kutyához se szólnék... és persze az egészet a jelenlétemben!!! Tök döbbent pofával ülhettem, mert a dadus végignézte szintén a jelenetet - csak ő épp a még alvó gyerkőcöt próbálta ébresztgetni - és szerencsétlen olyan "bocsi, nem tehetek ellene" módon nézett rám, és égett a feje. Az óvónő mikor észlelte, hogy bámulom, csak félrenézett, és kiment...

Ja, és amikor felöltöztünk - merthogy Bogi nem volt hajlandó rendesen meguzsonnázni, mert a nő megállt az asztaluk mellett, inkább otthagyta a kaját és szólt, hogy menjünk már - és elindultunk kifelé, még visszanézett, hogy a dadusnéni merre van, neki :!: integetett, és amikor odajött hozzá a dada, azt mondta, hogy "Kriszta néni, holnap majd fogok aludni, csak hozom a kiskutyusomat, jó?"

Teljesen el vagyok képedve!!!
Kapnak még időt a jövő hét végéig, aztán ha nem változik a helyzet pozitív irányba, lesz pár keresetlen szavam az óvoda vezetőjéhez... nem muszáj pont ennek az ovinak megkapnia a pénzt, amit a férjem szerzett az alapítványuknak... más intézmény is örülne neki szerintem.... :twisted: :twisted: :twisted:
andibab

Andi,
jaaaaajjjj!!!!!!!!!!! Melyik óvoda ez????

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,
nyugi, nektek nem "körzetes" :wink:
andibab

Andi!
Asszem ez egy kicsit vérlázító!
Szegény Bogi. Azért nagyon büszke lehetsz a lányodra, hogy ilyen jól kezeli a helyzetet! Okos kislány: inkább kimegy sírni a szobából, mert nem akarja felkelteni a gyerekeket.
Remélem, hogy elpaterolják onnan azt az óvónőt!

Kép
Kép
giga1

Andi,ilyenkor felmegy az agyvizem, mikor ilyen történeteket hallok. Minek megy az ilyen némber óvónőnek???? :evil: A többi szülő mit szól a kedves nénihez?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Lellének Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Lellének Boldog Névnapot! :)

Andi:
Köszi, remélem, tényleg nem jutunk oda. Bár az az igazság, hogy elég nehezen találnak itt helyet az oviban a kismamák. Nagyon sokan vagyunk. Majd meglátjuk. De azt tényleg nem értem, hogy miért megy az olyan ember óvónőnek, aki utálja a gyerekeket. :shock:
Bogi tényleg ügyesen kezelte a helyzetet, de ki tudja, meddig bírja még cérnával szegényke. :?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, és az a borzasztó, hogy ezt a nőt tuti, hogy nem fogják kirúgni, sajnos. Az ilyeneket nem szokták kirúgni, mert ezek valamiért meg merik maguknak engedni azt, amit megengednek. Vagy ismeretsége van, vagy valami. Egyébként nem biztos, hogy merne ilyeneket csinálni.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

http://picibaba.freeblog.hu/

Sokat gondolok rájuk...
Vendég

Csak egy "ovis vírusnak" indult és leukémia lett belőle... Esküszöm, nem értem... Hogy történhet meg ilyen?
Vendég

Istenem :cry:

Kép
Kép
sun74

Ez szőrnyű! Én nem is tudom, hogy mit csinálnék ebben a helyzetben. Hihetetlen, hogy ez pont egy ártatlan kisgyerekkel történik meg. :cry: Imádkozni fogok értük!!!

Kép
Kép
giga1

Istenem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nircee

:( :( :( :( :cry: :cry: Nem tudok mit mondani!

Kép
Kép
Kép
tiop

Nem találok szavakat...a könnyeimmel küszködök...

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ne szomorkodjatok, Csajok! Én nagyon drukkolok ennek a pici fiúnak.
Úgy tűnik kicsit jobban is van, úgyhogy hatásos a sok pozitív energia.
Vendég

Sziasztok!

Már napok óta kérdezni akarom, hol van Tüccs??? :shock:
Remélem nincs valami gond... :roll:

Nálunk nagyban zajlik a "bioritmus átállító projekt" több-kevesebb sikerrel... :?
Tegnap például reggel 3/4 8 fele kelt és délután is már negyed 2-kor aludt másfél órát. Este pedig fél 10-kor aludt el. Nagyon elégedettek voltunk, de az örömünk nem tartott túl sokáig. Ugyanis ma reggel már fél8-kor felkelt a lelkem, és délután már 1-kor el is aludt, ám bepótolta a lemaradást, és fél 4-kor kelt csak fel. Szóval tudtam, hogy szép lassan visszaállítja majd ő a maga biológiai óráját, nehogymá mi mondjuk meg... :? Úgy is lett, most este már megint negyed 11 volt, hogy hosszas huza-vona után végre elaludt...
Mérges vagyok... :x De reggel kíméletlen leszek.... :wink:

Bocs, hogy csak enniy, de most én is megyek ágyba dőlök...

thenus

Jó reggelt!

Mi szívunk, mint a torkos borz... Hét végén Laura kapott egy ifjúsági ágyat, ami tök jó, mert nap közben önállóan befekszik és szunyál. Éjszaka viszont gondol egyet és átjön hozzánk. Innentől kezdve nem nagyon alszunk, mert megpróbál minket kitúrni az ágyból. A hab a tortán pedig az, hogy kb. 1 hónapja hajnal 1/2 7 körül ébred. Szóval kicsit élő hullák vagyunk mostanában apával. Majdnem, mint amikor csecsemő volt a lány...

Andibab, én megkönnyeztem az ovis sztoritokat. Úgy bele tudom magam élni az ilyen leírásokba. Bogi amúgy baromi talpraesett kiscsaj, gratulálok hozzá! Az ovónénis gond pedig remélem megoldódik.

Katica, sajnálom ezeket a pöttyöket. Emlékszem anno még képet is raktál fel Sáráról, hogy milyen kis pöttyös.
A szüléstörténetet nagyon jó volt olvasni.

Giga, remélem Nektek beválik az ifjúsági ágy. :wink:

Tiop, nálatok mi a helyzet? Rég írtál bővebben...

Henus, örülök, hogy kezd visszaállni nálatok Szonja alvása. Valamit nekem is ki kell találnom, mert ez így nem módi, hogy hajnalok hajnalán kaszinózik a csajom...
Vendég

Jó reggelt!

Úgy látom, stabil a kisfiú állapota - nagyon sokan szorítanak érte :)

Naccempilla, amíg Gabi a rácsos ágyban aludt, 9-10 óra is volt, mire felkelt. Amióta megvan a másik ágya, hatkor előbattyog, ha törik, ha szakad. Na jó, néha fél hét is lesz belőle. Szerencsére éjjel eszébe sem jutott soha átjönni hozzánk.

Thenus, nem irigyellek...igaz, mostanában nagy szó, ha hat órát sikerül aludnom éjjel. :)

Andi, sajnálom :( Nagy az Isten állatkertje :(

Katica, szépen kerekedik a lányod! :D Sajnálom a pöttyöket, én még ilyenről nem is hallottam. Kérdezted, hogy másnál van-e: nekünk csak néhány tejkiütés vagy mifene van a Zsuzska orrnyergén, de már azok is múlóban. Szerencsére jó kis bőre van (Gabié nagyon száraz volt az első hetekben), úgyhogy én alig-alig kenem még a popsiját is.

Jaj, mennem kell, mert visít a kisebbik. MIndíg az az idézet jut eszembe (csak ciki módon azt nem tudom, kitől van), hogy "a kisbaba elől hangos, hátul pedig gátlástalan" :D :D :D

Kép
Kép
sun74

Jó reggelt!

Pilla, a korán kelésnek majd meg lesz a gyümölcs ha oviba/suliba mentek. Szonja születésétől kezdve sokáig alszik reggel. Én már előre fosok hogy lesz az átállítás, mert 10-re azért nem járhatunk... :? MOst megyek is és kezdem az ébresztést... :?
JA, azt nem próbáltátok éjjel, hogy ha átmászik hozzátok, és elalszik, mindig visszapakoljátok a saját ágyába?

Amúgy ez tök érdekes, mert Szonja nagyon sokáig velünk aludt, pici korától. Mikor lehoztuk ezt az ágyat onnantól valamiért nem hajlandó átjönni a miénkbe, hiába hívom. Reggelente sem birom rábeszélni, hogy kicsit jöjjön összebújni, inkább nekem kell menni őhozzá.... :roll:
Biztos kielégítette az a másfél év míg velünk aludt... :)

thenus

Jó reggelt!

Képzeljétek, éjszaka Anna babám fél 11-től fél5-ig aludt!!!! Életében először :lol: :lol: Aztán még aludt negyed 8-ig, most megint szunyál. A Picikém egyszer kelt fel, nővérkéje meg kétszer :? Valami rosszat áémodhatott, mert sírva hívott.

Pilla, sajnálom, hogy ilyen rosszak az éjszakáitok. Nálunk úgy van, hogy a nagyágyban elalszik, aztán átpakolom a saját ágyába. Ha éjszaka kel, ő ahhoz lusta, hogy jöjjön, engem hív, én megyek hozzá. :wink: Reggel átbattyog, és akkor négyen heverünk a nagy ágyban. Ma reggel viszont balhé volt, hogy Anna hamarabb kapott cicit, mint ő :lol: Ami nekem is szívfájdalmam, hogy Sára is hétkor kel már egy jó ideje. Régebben nyolc, fél kilenckor...Így nincs esélyem visszabújni az ágyba, ha hét után Anna elalszik :(

Henus, sikerült felkelteni a leányzót? :wink:
Pilla, Henus, rég láttam a lányaitokat, tegyetek fel képet! Mindenkitől jöhetnek gyerkőcös képek!!Nézegethetnékem van :lol:

Nircee, pocakfájás, cicizés terén mi a helyzet??

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica! Ez nagyon jó! :) Szerencsére Zsuzska gyakran megcsinálja ezt :) Csak az a baj, hogy én is éjszakai bagoly típus vagyok, úgyhogy úgy kell rákényszeríteni magam, hogy menjek feküdni, ha a lány elaludt...
Nézegethetnékhez:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
sun74

Sun, gyönyörűek a gyermekeid! Meghatóak ezek a tesós képek.

Köszi a tanácsokat, csajok. Bevallom, hogy olyan szinten vagyunk kómában, amikor átjön a gyermek, hogy még nem tudtuk visszavinni a saját ágyába. Szerintem nem is nagyon sikerülne, mert onnantól kezdve, minden apró pisszenésre felébred.
Azért majd megpróbálkozunk vele, ha annyira kipihentek leszünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.18 05:56-kor.
Vendég

Sun, nagyon cukik a tesók, és nekem nagyon hasonlítanak is... :wink:
így profilból legalábbis... :roll: :)

Pilla, Laurát nagyon birom, a tipikus "szeme sem áll jól"... Kis boszi :lol:
És micsoda tokát növesztett! :shock: :lol: Jól áll neki! :wink:

Majd este én is keresek fotókat...

thenus

Sziasztok!
Pilla!
Köszi a hiányolást,de velünk csak a hétköznapi dolgok történnek,iskola,tanulás,ovi nyügi stb..............!Oviba Anett iskola előkészítőre jár hetente 4x.Aztán beírattam őt még Zene oviba,ami nagyon jó tanulnak sok-sok mondókát,körjátékot stb....jár még néptáncra,ami muszáj volt,mert az iskolába tantárgyak közé fog tartozni! :!: Aztán naponta tanulok vele itthon is körit/matekot!Nagyon nagy a követelmény,tudni kel 10-es számkörben mozognia a gyereknek!(kivonni,összeadni stb....)Persze játékosan!Hála az égnek Anett szereti megoldani a feladatokat és a kézügyessége is szebb jobb mint a Rolinak volt ennyi idősen,de gondolom azért mert lány.Roli szépen tanul,tegnap is hozott haza egy ötöst matekból, köriből pedig egy négyest!Jó esze van neki,csak néha rá kel őt vezetni a tanulásra,mert különben elkanászodik! :wink: Zsani egész nap meg nem áll,pörög ezerrel,szépen színez már,mondókákat együtt mondja a Fisher kutyával,mondatokban beszél már.Szóval kezd érni az ovira!a szobatisztaság addig megy neki amíg le nem fekszünk aludni,aztán kel még a pelus!Haladunk! :lol: :oops: :?
Én lázban égek,mert holnap megyünk a konyhát kinézni,megvenni a Zsani kiságyát,új hűtőm is lesz és mosogató gépet is kapok!
:D Remélem nekünk beválik az ágy Zsaninál,mert Rolinál nagyon bejött az biztos! :wink:
Röviden és tömören ennyi! :lol: :lol: :wink:

Sun!
Édesek a gyerkőcök nagyon!
Henus!
Nekem Zsani egész jól beleszokott a korai kelésbe!Néha már ő kel fel magától,de legtöbbször keltenem kel őt!Olyankor úgy sajnálom szegénykét! :( :evil:

Pilla!
Nagyon jók a képek!Te vagy ugye a csajoddal??????????Nagyon hasonlítotok!Te pedig milyen fiatal vagy!!! :shock: :wink:

Teszek fel én is pár képet!
így szokott reggelente aludni Zsani amikor fel kel keltenem őt!
Kép
Valamelyik este így aludtak el nálunk!
Kép
Zsani arca1
Kép
2
Kép
Kép
Kép
sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla,
sajnálom az alvás dolgot! Én még nem tudok ehhez hozzászólni. Úgy döntöttem, hogy Marci még 1 évig a rácsos ágyban alszik, és csak utána alakítjuk át ifjúsági ággyá.

Sun, Tiop, Pilla,
szuperek a képek! Édesek a gyerkőcök, egytől egyig!

Alvás,
nálunk szerencsére ezzel nem sok gond van. Persze mostanában Marci megpróbál hisztizni, de mindig sikerül valamivel rávenni, hogy aludjon el végre, onnantól meg átalussza az éjszakát este 8-tól reggel 6-ig.
Simi is 8-tól 4 - 1/2 5-ig alszik. Persze vannak kivételek, de 10-ből 8 éjszaka így alszik. :lol:

Katica,
kérdezted, mi van velünk. Semmi jó, de nem akarok mindig panaszkodni. Szopi pár napig nem fájt, aztán nem tudom, mi történt, talán egyik éjjel Simi ráharapott, azóta annyira fáj minden etetés, hogy már előre félek tőle, és húzom-halasztom. Ma már ott tartottam, hogy egész nap csak lefejt tejet kap, és csak este térünk vissza a szopihoz, mert 2 etetés között is borzasztóan fájtak a melleim. Muszáj kicsit pihentetni őket, mert tényleg abba kell a végén hagynom. Sajna a fejés is nagyon fáj, de talán 1 nap pihenéstől jobb lesz.
A pocakfájás sem múlik, az a gond, hogy piszok gyorsan eszik, és elcsapja a pocakját. Próbáltam kanállal etetni lefejt tejjel, hát azt kikérte magának, ráadásul több levegőt nyelt, mint cumival / szopival. Pedig az nagy szó, mert több levegőt nyel általában, mint tejet. :roll: :? Múltkor volt a mélypont: hajnal 4-től éjjel 11-ig ordított megállás nélkül (kivéve szopik), nem is aludt semmit. Aztán annyira kimerült, hogy egész éjjel aludt, 1/2 1-től 7-ig, majd egész másnapot átaludta, csak enni ébredt. Majd következő nap kezdte újra.
Az idegeim már teljesen kivannak, a férjemmel is csak kiabálva értjük meg egymás szavát, úgyhogy f.sza a helyzet. Ráadásul a férjem épp elkezdte (ismét) a leszokát a cigiről, így ő is folyton hisztizik, meg Marci is a hisztikorszak kellős közepében van, úgyhogy sokszor olyan a ház, mint egy bolondok háza, 3 férfi ordít, én meg a hajam tépem. Ez van, majd csak elmúlik.

Tüccs????????

Kép
Kép
nircee

Hú, mennyi édes gyerek termett itt hirtelen :)

Naccempilla, az jutott eszembe (lehet, hogy hülyeség), de mi lenne, ha valaki melléfeküdne a szobájába egy szivacsra pl.? Úgyis kómások vagytok, így sem-úgy sem alszotok, hátha így az ágyában maradna. Aztán pár nap után vissza lehetne vonulni. (nagyon huncut képű a lánykád :) )

Thenus, köszi :) Nekem is nagyon hasonlítanak. Érdekes: Gabira ilyen idősen simán azt mondtuk, hogy tiszta apja (ez azóta is így van). Zsuzska viszont Apára nem hasonlít annyira, Gabi akkori pofijára viszont igen.... :shock: Azt nem tudom, hogy ez hogy lehet :) Várjuk a Te képeidet is :)

Tiop, de jó az a kép a három beájult kölökről!!! :D

Nircee, Gabi is így alszik :) Nálunk a fürdést nézte ki nyafogás tárgyának. Először bemenni nem akar, aztán kijönni :D Neki ez kell, hogy teljes legyen a napja :)
szopihoz: ezeket a mellápoló krémeket nem próbáltad? Nálam az Avent nagyon bevált Gabival, most a dm-ét használom és az is ugyanolyan jó, viszont fele annyiba kerül. Zsuzska ugyanis imád a cicin lógni, ezzel aztán kikészíti néha. Zsuzska nekem akkor eszik kapkodva, amikor nagyon sok a tejcsi és nem fejek le belőle szopi előtt. Ma d.u. vettem észre, hogy amikor elengedte egy percre a cicit, kb. másfél méterre kispriccelt a tej :oops: Nem lehet kellemes a babának, amikor ennyire zúdul a cucc... Azt már próbáltad? MÁrmint lefejni egy kicsit szopi előtt.
Szegények! :( Kitartás, majdcsak kinövi a csöpp a hasfájást....

Kép
Kép
sun74

Sun,
jaj, dehogynem próbáltam! Én az Avent-et használom, Marcinál is azt használtam, de ott sem nagyon segített, csak az idő. Marcinál 5 hónapig fájt a szopi, majd hirtelen elmúlt, de mire épp belejöttem volna, és élveztem volna, akkor úgy döntött, köszöni, elég volt belőle, 6 hónaposan abbahagyta a szopit. :? Beszéltem szoptatási tanácsadóval is, mondott néhány tanácsot, kiderült, nincs semmi gond a technikával, a bőröm ilyen érzékeny. :evil: Próbáltam a fejést is, igazából már mindent végigjátszottam. Majd kinövi. Egyébként már vannak jó időszakok is, mert már kezdi felfedezni a környezetét, a játszószőnyegen már 5-10 percet elnézelődik magától, aztán még én is tudok vele beszélgetni 5-10 percet, ilyenkor már válaszolgat és mosolyog, aztán egyszer csak jön a bömbölde. Szóval haladunk, de nagyon-nagyon lassan.

Olyan sokminden írnivalóm lenne, de nincs semmire sem időm, mindig futok. Egyébként a blogomba most írtam elég sokat, ha valakit érdekel. Erre volt csak időm és energiám. Azért majd csak rendeződnek a dolgok, és akkor jobban tudok jönni.

Úgy tűnik, Botond állapota stabilizálódik, drukkolok érte!!! Mikor olvastam, szégyelltem magam amiatt, hogy milyen dolgokon problémázok, szegény anyuka gondolom a fél életét odaadná, ha ilyen gondjai lennének. :oops:

Kép
Kép
nircee

Tiop, igen én vagyok a képen. Utálom, ha fényképeznek, mert borzalmas búrám van... A fiatalságról meg csak annyit, hogy két évvel idősebb vagyok, mint Te, és jelenleg legalább hatvannak érzem magam. :lol: :roll: :oops:
Rolinak gratulálok a jó jegyekhez!

Henus, Laura mindig ilyen kis tokás volt. Apja lánya... Láttam a páromról képeket, amiken még pici volt. Feje, mint a lámpabúra... :roll: :lol: Ahogy olvasgattam itt, hogy mennyit esznek a pindúrok, Laura sehol sincs kaja ügyileg. Egyszerűen ilyen kis hurkabébi. De mi így imádjuk! Van mit harapni rajta. :lol: :wink:

Sun, köszi az ötletet. lehet, hogy kipróbáljuk, ha már semmi nem válik be...
Vendég

Tiop, jók a képek! Főleg az együtt alvós. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lányok, én mindannyiótokat baromira irigyellek az alvás miatt. Nálunk egyre rosszabb, de már fogalmam sincs, hova tud ez romlani... Mostmár EGY végigaludt órának is úgy örülök, mint majom a farkának... :(

Tiop, nekem is tetszik a kép, ahol mindhárman kidőltek a nagyágyban.

Sun, Zsuzskának milyen édes kis borzas haja van. Nagyon tetszik. Meg a puszilók kép is tök szuper.

Pilla, tényleg nagyon hasonlít rád a csajod!

Nircee, nem irigyellek! Nem lehet könnyű a 3 hisztis pasiddal! De Marci egyre okosabb lesz, és Siminek is remélhetőleg hamarosan elmúlik a pocifájás... Vannak új képek a Törpékről?

Katica, nagyon szép volt a szüléstörténeted.
Sárát és Anna Borókát is rég láttuk...

Andi, le a kalappal Bogi előtt! Milyen okos, és tényleg talpraesett! Tiszta anyja! :wink: :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Kép Kép

Kép Kép [/quote]

thenus

Helló Csajok!

Még mindíg nincs net, tv... mán kezdem kicsit unni...

Hm, nálunk Lelle mostanság úgy alszik, hogy rendszeresen elkésünk reggelente, vagyis a férjem, de ma én is épp, hogy csak beestem időben az egyemre. Eddig fél7-7ig aludt , most meg 8-fél9ig is húzza. Este fél9-9 között fekszik és napközben szunyál 1-1fél órát.
Az ágya pedig már lassan egy éve nem rácsos ágy, még télen vettük neki az ikában és vettünk neki hozzá sátrat is, amit most a tető miatt nem tudunk használni, de majd ha már felépítkeztünk, hátha. Most kis baldachint csinálgatnék neki, ha lenne időm... de már az anyag megvan hozzá.
Az evések változatlanul katasztrofálisak nálunk, de legalább már elérte a 10 kg-t, vannak napok, amikor semmi főtt ételt nem eszik meg. Néha levest. De második nem kell, hacsak nem paprikás csirke nokedlival vagy korábban még megette a rántott karfiolt. De ha már egy héten kétszer kínáltam ezekkel nem kellett.
Reggel este megissza a két deci kakaót, napközben eszik gyümit, almát, körtét, szőlőt, de csak egy-egy faltot, néha egy kis nesquik gabonapelyhet magában, majd jön az ebéd, abból egy kis levest, délután pedig néha tükörtojit, vagy egy-két katona kenyeret sajttal vagy felvágottal. A ivás változatlanul kedvenc tevékenység, mint eg szivacs.

Lellének annyira nem tetszik, hogy suliba járok, mert ma is pl. letojt mikor hazaértem, és már dög éhes volgtam, na akkor bezzeg kellettem, amikor leültem az asztalhoz. 9-19ig volt előadás, szombaton pedig 8-18ig van. Péntekenként a hugom, szombaton az apja vigyáz rá. Jól elvannak, csak kicsit túlaggódnak mindent.
De nekem sem tetszik annyira, vagyis jó, csak ne lenne ez a matekozás... most tanárt keresek, muszáj. Már jönnek a zh-k, én meg tök béndzsa vagyok, égni fogok.

Pilla, köszi a lapot Lelle nevében is és a többieknek is.
Nagyon jól nézel ki a képen! Laura nagyon hasonlít rád! Mi a helyzet Sárával?

Nircee, nagyon csodállak, hogy így bírod, persze nem tudsz mást csinálni, de akkor is. És a cicizést is, hogy kitartó vagy a sok fájdalom ellenére is.

Henus, nem írtad vagy csak nekem kerülte el a figyelmem, hogy vissza mész-e dolgozni.

Sun, jaj, nagyon édesek és Zsuzskának milyen kis gömbölyű arcocskáka van!

Tiop, jók a képek, Zsanit alig leletem a nagyágyban a két nagy lába alatt.

Jaj mennem kell, van egy halom vasalni valóm, ha nem mondtam volna még...:)

Üdv Mindenkinek!

Na még azt nem is mondtam, hogy Lelle már tud pont-pont vesszőcskézni, rajzolja és mondja, hogy po-po, ve, tész, anya embe, pipő, téz. Pont-pont vesszőcske, kész, anya, ember, cipő, kéz. És amikor az autóban utazunk, állandóan hallgatunk zenét, most már énekli ő is. Nagyon édes. Persze csak szavakat kap el belőle, de akkor is.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Henus, nagyon kemény a napszemcsis-wcézős kép!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Bocs, nem tudtam választani. :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nircee

Nircee, nagyon jók a képek! Főleg ahol Marci áll a földúton újsággal a kezében! Simi pedig óriási, nem is két hónaposnak néz ki!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Tényleg nem kicsi, 6kiló,és már a 68-as ruhák éppen jók rá, rugiból van néhány Kenguru Gold-od 74-es, ami jó rá, csak a lábánál kell visszahajtani kicsit, de testre jó! És épp néztem, hogy a 3-as Libero szélességre éppen jó, majdnem átmegy a tépőzár a lilába, ami már azt jelzi, 4-est kellene adni!!! Persze az még óriási lenne hosszra, de szélességben nem. Marci is 5-ös pelusokat hord már egyébként. Nagyon nagy gyerek, 92-es a mérete, csak ő nagyon vékony, minden nadrág leesik róla. :roll:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Gyorsan megosztom veletek is a boldogságomat! Voltam tegnap diabetológián és kiderült, hogy az én vércukormérőm 1! egész egységet téved. Ezek szerint soha nem volt magas a cukrom (mondjuk csak 1-2 tizeddel mértem többet a megengedettnél). Ennek ellenére folytatom a diétát, hátha már nem hízok többet, nem lenne rossz. Majd még este megpróbálok jönni, úgyhogy bocs, hogy most nem reagálok másra.

Mali
Kép
Kép
mali

Mali!
Ez nagggyon jó hír! Gratula!

Nircee!
Nagyon szépek a gyerekek! Jó nagy baba Simi! :wink: Marci meg nagyon kis huncut, ahogy a sapi alól kikandikál. :lol:
Sajnálom, hogy ilyen nehéz a szopi nálatok, de azért nem semmi vagy, hogy így kitartasz! A pocakfájásnak meg biztosan nemsokára vége lesz! :wink:

Pimpo!
Szerintem ne idegeskedj a kaja miatt. Majd eszik a lány, ha akar. Elfogyni nem fog! Lili is alig több 10 kilónál... Ő is leginkább csak csipegeti az ételt. Persze a nagyszülőknél meg olyan szépen tud enni... :roll:

Szantre!
Mi lehet a baj az éjszakákkal? Egyedül alszik Márk? Úgy értem, hogy külön szobában van? Szerintem azért másfél évesen már nem kéne ennyiszer ébrednie. :?

Henus!
Nagyon komoly a lány a wc-n. :lol:

Tiop!
Nagyon szépek a gyerekeid még mindig. :wink: Nem semmi az a kép, ahol hárman alszanak az ágyon! Jól sikerült! :D

Pilla!
Tényleg nagyon hasonlítasz Lajára! Aranyos a kis piros nózival! :lol:

Sun!
Meg kell zabálni a két tesót! Olyan kis édes pisze nózija van Zsuzskának! :D

Kép
Kép
giga1

Írtam ma sms-t Tüccsnek, kérdeztem, hogy mi a helyzet velük és ezt válaszolta:
"Volt egy kis gond, jelenleg a sotén fekszem. A babák jól vannak, csak nekem kell kitartanom. Üdv mkinek."
:?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok, lányok!

Jajj, szegény Tüccs!
Mi lehet a baj???

Na, ennyi időm volt...

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tüccs,ez nem hangzik valami jól. Remélem, nem nagy a gond!! mielőbbi gyógyulást!!!!

Alszanak a lányok!!!El sem hiszem!! :lol: Sára ma sem aludt délután, és amíg én Annát etettem, altattam fent, addig Sára apával volt a nappaliban. Gyanúsan nagy volt a csönd egy idő után, mikor nyolckor lementem, már az alvó kislányom apa karjaiban volt, épp indult az ágyba tenni. Elaludt szép csendben a szőnyegen játszás közben :D Ilyen még soha nem fordult elő!!Nem kellett "anya, cici!" :lol: Picikém is nagyon keveset aludt nap közben, húsz perceket. Nem volt jó nagy alvása, mint szokott, így ő is kidőlt hamar.

Köszi lányok a gyerkőcös képeket!Annyira édesek rajta a gyerekek!

Tiop, nekem is az tetszik legjobban, ahol a nagy ágyban alszanak a testvérkék!!

Klári, Gabi milyen édesen puszilja Zsuzskát!! Cuki borzas lánykád van! :lol:

Nircee, Simi tényleg hatalmas kislegény! Már eltűnt minden újszülöttsége. Sajnálom, hogy nem javult még a helyzet! :( Kitartás!! Ahogy Tiop mondaná, ez a gond is elmúlik idővel, semmi sem tart örökké.

Henus, nagyon vagány Szonja a napszemcsiben a wc-n :lol: :lol:

Pilla, tényleg nagyon hasonlít rád a lányod!!De nem hitted nekem, mikor már régebben is mondtam :wink:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

JAjj, szegény Tüccs... :( Valahogy éreztem...Remélem nincs semmi komoly... :roll:

Tiop, tök jók a fotók! Mi mostanában alig fotóztunk... :? Te mindig elkapod a jó pillanatokat... :D Pl az ágyban hárman nagyon jó... :wink: :D

Nircee
, hát Simi tényleg jó kis vasgyúró :wink: Szonja is megnézte a képeket, és a fürcsisnél azt mondta: "Nézsd anya, nagy pocója kisbabának!" :lol: :lol:

Pimpoka, tőled nem kérjük, hogy tegyél fel fotókat, mert azt mondod sz@r a net. De ha lesz jobb, megnézném már Lellét, mennyit nőtt... :wink:

Mali, ezek tényleg jó hírek! Én ki nem birtam volna terhesség alatt a diétát...nagyon becsülöm aki betartja...:wink:

Szantre, én is gondolkodtam, hogy mi lehet az oka, ogy Márk ilyen gyakran ébred... :roll: ÉS konkrétan fel is ébred, vagy csak nyöszörög?
Mert Szonja is van hogy egész éjjel a cicin lóg (mint múlt éjjel pl. ) de szerencsére ez nem mindennapos. :D

Szonja amúgy tényleg nem piti a wc-n Így nyomja. Kinéz az ablakon, ha kellően világítani látja a napot akkor nincs kecmec a wc-n is kell a szemüveg... :lol:
Egyébként nagyon birom, mert olyan jó kis kezdetleges szerepjátékokat játszik. Vesz egy szatyit, és odajön mindenkihez elköszön két puszival. Közli megy vásárolni. Általában Tescoba, vagy Auchanba, de van, hogy csak a zöldbe. ( az a zöldséges :) )
Aztán látom a szobában veszi a pénztárcát, telerakja a szatyit a polcokon lévő játékokkal, és fizet a nem létező pénztárosnak. Végül megérkezik ismét közénk, és előszedi kinek mit vett...halálos... :lol: :lol:

thenus

sziasztok

kaptam a kórházba netet, kicsit tudok írni.
1hétig tarcsán feküdtem korhazan, kinyilt méhszaj es gorcsok is voltak. aztan rosszabb is lett a helyzet és most a sotera kerultem. itt figyelnek ram a dokik es profik mindenben, raadasul itt a legjobb a pic.
nagyon sok meselnivalom lenne, talan majd egyszer...
bocs a helyesirasert.
udv es remelem mki jol van.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Mali, HURRÁ!!! Tudtam, tudtam, csak nem sejtettem. (Oscar)

Tüccs, mennek a drukkok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.18 05:58-kor.
Vendég

Pilla!
Sok-sok boldog szülinapot a nagylánynak!!!

Tüccs!
Drukkolunk nektek, hogy minden rendben legyen, és még bent maradjanak a babók is! :wink:

Hát lányok, ha ezt valaki elmeséli nekem ami ma velem történt, szerintem el sem hittem volna.
A sztori: Tegnap összejövetel volt nálunk, és Bulcsú nagyon álmos volt, ezért felhoztam a babakocsit, hogy majd az erkélyen elaltatom. Működött is a dolog. Ma viszont el akartam menni a gyerekekkel sétálni, ezért levittem a babakocsit (alapjáraton a földszinten tároljuk, csak tegnap lett felhozva). Amikor kiléptem az ajtón a lány természetesen hisztizni kezdett, hogy ő is jönni akar. De mivel mind a két kezem kell a babakocsi lecipeléséhez, ezért nem vittem magammal. Jövök vissza és már kb 2 lépésre voltam az ajtótól mikor hallok egy kattanást. :shock: Lili rám zárta az ajtót. Van a cilinderen egy biztonsági zár, amit csak belülről lehet kinyitni. Egy rohadt kis pöcök, amit csak el kell fordítani. Na, ezt a lány meg is tette. Nálam semmi nem volt, se kulcs (bár annak úgysem vettem volna hasznát), se telefon. Odahívtam a csajszit az ajtóhoz, hogy próbálja meg kinyitni a kis kallantyút, de nem tudta. Csak bezárni tudja. :? Próbálgattam neki mondani, hogy mit csináljon, de nem tudta kinyitni. Lementem az egyik szomszédhoz, hogy elkérjem a telefonját, hogy fel tudjam hívni apát. Még időben csíptem el, mert már az autópályán voltak a kollégájával. Miskolcra kellett volna menniük. Visszafordultak gyorsan, és Attila hazajött. Addig azonban már mindent megpróbáltunk. A helyzet a következő volt. A hálónk és a gyerekszoba ablaka bukóra volt nyitva, az erkélyajtó és az étkezőben az ablak totál zárva. :shock: :x Hip-hip-hurrá! :x Kértem hosszú létrát és felmásztam az erkélyünkre, hogy legalább megnézzem, hogy mi van a gyerekeimmel. Bulcsú üvöltött, Lili meg nézte a Minimaxot. Szegény fiam szinte talpig beöltöztetve, mert hát sétálni indultunk, éppenhogy sapka meg kabát nem volt rajta... :? Biztosan melege is volt, meg szerintem attól is megijedhetett, hogy én a bejárati ajtón keresztül kiabálok a Lilinek. Már ott voltam, hogy kihívom a tűzoltókat, hogy juttassanak be, de szerencsére közben megjött Attila. Felmászott a hálónk ablakához, és elvágta azt a fém lemezt ami az ablakot megtartja bukó állapotában. Sikerült megtartania az ablakot, de a sarka így is eltört, de sz.rom le! A gyerekeknek végül semmi bajuk nem lett, csak a Bulcsú sírta végig az egészet. Azóta le is szereltük a gyors-zárat az ajtóról, így ezzel nem lesz gond...
Lányok! Sose kerüljön senki ilyen szituba, mert annál nincs rosszabb, mint amikor nem tudod, hogy mi van velük. Most gondolkoztam el azon, hogy az ember mennyire védi magát a kinti dolgoktól, de amikor ő ragad kint a szerettei meg bent az kegyetlen. Az ajtót kivűlről nem lehetett volna kinyitni sehogy sem, csak ha szétrongáljuk, az ablakok mind bezárva vagy bukón, a függöny olyan hogy kívülről ne lehessen belátni (úgy rimánkodtam Lilinek, hogy húzza el a függönyt az erkélyajónál, hogy láthassam a Bulcsút, hogy minden rendben van-e vele)...
Szóval szörnyű volt! :cry:

Kép
Kép
giga1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?