Sziasztok!
Én is gyönyörű, pihenős vasárnap délutánt kívánok Mindenkinek!!!
Lois, Anikó, Bols!
Most Ti vagytok porondon, most Nektek szorítunk!
Na persze az elkeseredettek se szomorkodjanak!
Andi! Csodálatos a hozzáállásod!
Lola! Jó, hogy kikapcsolódtál kicsit, Rádfért! További ilyeneket a következő programig, amihez Neked is hajrá!!
Angel! Rólad sem feledkezek ám meg!
Neked is lesz nemsokára, ugye tudod?
Eri!
Ez az angyalkás dolog nekem is nagyon tetszett! De hol van még karácsony!
A gólya is aranyos ötlet, láttam már kertesház teraszán fellógatva papírgólyákat, mikor született a pici. Nekünk talán előbb kellene!
Kismóki!
Üdv újra itthon! Köszönjük a táblázatot! Ügyi-bügyi vagy!
Helyzetjelentés
Én holnap megyek Debibe, gondolom akkor már megmondja, hogy a hormonok alapján melyik nap lesz a punkcióm. Nem emléxem már, hogy 2 éve hogy volt, de most kicsit feszítenek a petefészkeim, meg a cicim is kicsit érzékenyebb. Nálatok is voltak ilyenek punkció előtt? Vagy akik most bebabázódtak, csak a mostani 2 méret növekedést észlelik, és ez (amit én érzek) kutya füle ahhoz képest?
Már más is írta, hogy néha elkeveredik, meg nem tudja, ki hogy áll. Kismókus táblázata ugyan eligazít, ha épp eltévedünk a nagy forgatagban, de azért időnként írjatok már magatokról egy kis helyzetjelentést, még akkor is, ha épp nem teszt v. punkció, beülti előtt álltok. Ne legyünk lemaradva egymástól!
Főleg ne kelljen szégyenkezni, hogy olyannak drukkol az ember (lásd Lola esetét), akinek majd csak 2 hét múlva lesz esemény!
Köszke Nektek!
Puszika, és pihenjetek. (én megyek takarítani
tegnap nem voltam itthon, nem értem rá! )