Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Le tudnátok írni hogyan tudok képet beilleszteni?

Lona
lona1

Lona!
Elmented azt a képet egy dokumentumba amit szeretnék felrakni.A melléklet feltöltésére rákattintassz és megnyitod azt a dokumentumot!Arra figyelj hogy JPG legyen és 600x600 nál ne legyen nagyobb a képed mert nem teszi fel a babanet!Én igy csinálom de lehet hogy van más modszer is!

KépKépKépKép
aniko24

Lois!
Én bevallom őszintén nem érzek semmit az égvilágon! :?
De csak halkan sugom meg hogy amikor a kisfiammal terhes voltam az első három honapban ugyan ezeket a hangulat és érzelmi hullámokat éltem át!! Kép De csak tényleg csendben mondom!!! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Erika!
Sok-sok és nagyon boldog névnapot kívánok Neked!:wink: :D

Anikó!
Én sem érzek semmit, de bróbálok nem is figyelni az apró jelekre sem. Igaz tegnap reggel nagyon rossz általános közérzettel ébredtem, ma pedig a hasam fájdogál, nem tulajdonítok jelentőséget ezeknek a tüneteknek. Pihengetek, de azért mindent elvégzek amire szükség van. Azért jó, hogy itthon vagyok, mert ha elfáradok ledőlök egy kis időre.

Lois!
A hangulatváltozást úgy gondolom a hormonok okozzák, én is sokkal feszültebb vagyok, (a férjem egész jól tűri :wink: ) felkapom a vizet hamar, de ugyanilyen gyorsan meg is nyugszom.
Azonban azt észrevettem magamon, hogy nagyon aluszékony vagyok. Nálam mindig gond volt az alvással,(keveset és éberen alszom) most pedig napközben is sikerül szundikálni.

Csibe!
Meg van a mosoly a dokid arcán?! Remélem!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Anikó!

Köszi a gyors választ. Így próbáltam én is, de amikor rákattintok a feltöltés gombra, azt írja, hogy nem választottam fájlt... pedig kiválasztom és meg is jelenik kicsiben.

Hogy érzed magad? Nekem is lassan telt az idô, együtt érzek veled.
Hogyan telnek a napjaid? Ki tudsz kicsit kapcsolni?

A reggeli tesztemen lett egy halvány csík, de lehet csak átszivárgott :roll: . Korán felébredtem, és megcsináltam akkor negatívnak láttam bár nem nagyon tudtam nyitva tartani a szemem ezért pár perc múlva visszafeküdtem. Mikor felkelltem ott volt a halvány csík. Hát nem tudom... parányi reményem maradt, holnap még egy teszt és meglátjuk. Van valami jótanácsotok, melyik teszt lenne a legjobb?
Icsilyának van igaza, a vérvétel a legjobb, de nem említették, hogy inszem után mehetek csak a tesztet adták és mondták csináljam meg.

Puszi :D
Lona
lona1

Lona!

A halvány csík is csík!!!
Nyugodtan menj vérvételre, nem kell bejelentkezni és a biztos eredmény valóban így tudható meg! Megy a drukk!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Már jártam itt, amikor a donorspermás topikot indítottam. Röviden: szeptemberben kezdjük az inszemeket a Káliban (Bp, Kovács doki), sajnos nem a párom, hanem egy donor segítségével.

Olvasgatva benneteket úgy látom, itt hatalmas tapasztalathalmaz gyűlt össze, ezért szeretnék feltenni néhány kérdést:

Az inszem előtt hányszor, milyen gyakorisággal csinálnak UH-t? Nekem Kovács doki azt mondta, hogy a 12.cn-on menjek UH-ra először, utána még várhatóan hányszor kell mennem? Naponta? Kétnaponta? Az UH-ért külön fizetni kell, vagy az benne van az inszem árában?

Inszem után mennyit kell ott az ágyon vagy a Káliban feküdni? A párom ott lehet velem?

Meddig érdemes utána otthon pihenni? Én 1-2 napra gondoltam.

előre is köszi a válaszokat!

A pocakosoknak gratulálok, a többieknek pedig sok türelmet, kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!

Üdv: nyusziful
nyusziful76

Lányok!
Olyan jo nektek,hogy legalább ilyeneket éreztek!
Én tényleg semmit!És pl ma is kérdezte az ápolonő,hogy érzek e már valamit és olyan rossz azt mondani,hogy semmit! :(

KépKépKépKép
aniko24

Szia Nyuszifül!

Én még csak egy inszemen vagyok túl, de talán tudok segíteni.
Összesen kétszer voltam UH-on, a 12. és talán a 16.napon. A 19-en volt inszem, utána fél óráig kellett ott feküdni. Velem nem volt ott a párom és nem is láttam bent csak lányokat, szerintem kint kell várnia, de ez nem biztos :?
Az Uh-okért nem kell külön fizetni, az inszem ára tartalmazza :D
Remélem tudtam segíteni!

Bols!
Köszi a drukkot és a bíztatást! Holnap lesz a 14.nap, csinálok reggel még egy tesztet, aztán úgy is telefonálok az eredménnyel a Kaáliba és akkor meglátjuk hogyan tovább...
Én is drukkolok neked!

Lona
lona1

Szia Anikó!

Talán nem is kell érezned semmit!! :wink:
Szép csendben pihennek!
Szívesen segítenék, de nem tudok...
Kitartás!!

Lona
lona1

Sziasztok

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a jókivánságokat

Nyuszifül
míg inszem után bent v. fent feküdsz a párod nem lehet veled, neki lent a váróban kell rád várnia
azt tudom hogy lombiknál a beültetés alatt ott bent lehet a párod, de utána ugyanúgy lent kell várnia a váróban.
És ha jól tudom (nekünk legalábbis tavaly) akkor csak a leges legelső UH-ért kell fizetni.

Anikó
szerintem mindenki más, és nincs is két egyforma terhesség, úgyhogy szerintem abban nincs semmi hogy nem érzel semmit, én nagyon remélem és a drukkok mennek ezerell :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
(Szerintem tuti)

Szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13

Helló lányok!
Erika!
Nagyon boldog névnapot neked!
Mindenkinek köszönöm a biztatást!
Andi!
a beült napjától számítva három hónap.onnantól számítva amikor egy új ciklus indul az ingyenes.pl.nekem aug 10.volt a beülti.nov 10 után ha megjön az számít. ha előtte,akkor nem.én is innen szedtem az infókat!
ma vettem egy tesztet.negatív,felhívtam a kaálit,hogy alig mensiztem,azt mondták a hormonoktól lehet.
lola29

Bols!
Az aluszékonyságot a Utrogestan v. Duphaston okozza, nem tudom melyiket kaptál. Az utóbbitól én is egyfolytában aludtam, az Utrotól most kevésbé vagyok álomkóros.
A mentális tünetek mellett, közepesen erős, szinte összefüggő görcseim vannak a hasamban, ezt nem tudom mi okozza, már a beültetés utáni 4-5-ik naptól, jó 10 nappal megelőzve a menstruációt, ami nálam nem is jár különösebb görcsökkel, max az első napján, de előtte nem nagyon.
Egy kérdés, ha tudjátok:
Vérvételre napszak szerint mikor lehet menni??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hali csajszik!

Voltam Debiben. Bols! Icsilya! Igen, volt mosoly a doki arcán, és most már tudom, h az ösztrogénemet mondta a múltkor. Most 191 volt, azt mondja, az jó. az LH-m viszont csak 0,3 1,5 helyett. A Gonal-ból visszavett, 75-öt kapok, a Menopurból viszont már 3-at. UH-n nézett, azt mondta, h lát egy rakat petesejt kezdeményt. Hát, remélem, hogy lesz belőlük valami, illetve VALAKI!

Lona, Anikó!
Nagyon-nagyon hajrá!!!!!! Egyébként én helyettetek is érzek! :lol: Ezek a kis peték már feszítik a petefészkeket. Remélem nem hiába!!!!

Erika! Boldog neved napját!

Nyuszifül!Üdv itt nálunk! Ugye, h ez milyen klassz topic? És tök jófej, segítőkész csajszik vannak.

Jó éjszakát, jó peteértetést és babanövesztést Mindenkinek! (ki-ki a magáét :lol: )

Csibe
csibe73

Lois!
Nálunk 8-9-ig lehet vért vetetni!

Csibe
csibe73

CSibe!
Bocs a hülye kérdésért, de mi az hogy nálunk??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mármint Debrecenre érted??
Lassan csak összerakom... :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Ha délelőtt beérsz a Kaáliba akkor 1-2 óra múlva eredmény!
Nálunk ez fontos kérdés, mivel Egerből a forgalomtól függően kellett májusban is időben elindulni. Szóval a doki azt ajánlotta, érjünk be 11-ig.
Akkor a Duphastontól alszom ilyen jól!
A hasam mától nekem is görcsöl szinte folyamatosan, mensinél nálam sincs nagy fájdalom és ez nem is olyan érzés.

Csibe!
Csak így tovább!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols!
Köszi, sokat segítettél. Én sem tudom ezt a fájdalmat hova tenni, fura....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Andrea, Angel!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült, tudom ez már közhely de higgyetek benne fognak jönni azok a babák. Most nagy levegő ki kell sírni magatokat aztán új erővel nekilátni mert van kiút ebből a nagyon hosszú alagútból.

Kép

Louis, Anikó, Bols!
Nagyon nagyon drukkolok nektek és a picurkáknak hogy ügyesek legyenek. Ne keressetek tüneteket nekem az egész 12 hétig csak három nap volt amikor hányingerem volt semmi több.

Lányok!
Sajnos velem mindig van valami galiba, de nem panaszkodom de így sajnos nagyon ritkán tudlak titeket olvasni. Most hazatérve a kórházból elolvastam a heti eseményeket annyira megérintenek a csalódások a sok sikertelen lombik. Nagyon nehéz időn mentek most keresztül tudom mert három és fél évig benne voltam ebbe a cipőbe és nehéz hinni hogy van kiút, de mégis mindenkit arra bíztatok nézzétek meg hogy azért előbb utóbb mindenkinek sikerül. Sajnos az élet kegyetlensége hogy nem adja oda azt az oly áhított bébit első vagy msáodik sokszor sokadik lombikra, de hiszem és tudom hogy mindenkihez elmegy a gólya hisz itt mindenki nagyon nagyon megérdemli. Ehhez kívánok nektek nagyon nagyon sok erőt kitartást és én mindig gondolok rátok még akkor is ha írni nem tudok.

Sok szeretettel ölellek benneteket drukkolok mindenkinek!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SZiasztok,

Lona,
mi újság???

Csibe,
megvolt a mosoly! :)
Drukk a kis kezdeményeidnek!

Zsebi :)
nagyon köszönjök a soraidat, olyan jó volt olvasni!

Milyen galiba? :?

Anikó, Lois, Bols,
++++++++++++++++++++++ :) :) :)
angel37

Angel,
Köszi tündér vagy , hogy még ilyenkor is ránk gondolsz:)
Zsebi,
olvastam mi volt veled, örülök, hogy már jobban vagy/vagytok!!!
Rólam annyit, hogy már megint mindjárt kidobom a taccsot, éjszaka meg majdnem kiestem az ágyból akkorát ugrottam úgy begörcsölt a hasam :? :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Angel!
Annyira rendes vagy! A helyzet lehetne jobb is de nem adjuk fel!!
A ma reggeli teszt negatív lett és nagyon meg akar jönni úgy érzem.
Próbálom felhívni a doktornôt, de vagy vizsgál vagy a Kaáli foglalt :?
Most akkor mit csináljak? Gondolom a gyógyszer miatt kell telefonálnom, mert ha ma megjön akkor már vasárnap be kell venni.

Zsebi gyönyör?t írtál!!

Anikó, Lois, Bols nagyon drukkolok!

Lona
lona1

Sziasztok!

Köszönöm a sok segítséget!

Lona! Erika! Nem is úgy értettem, hogy a párom akkor lenne bent, amikor az inszem van, hanem mondjuk mialatt pihenek. Nem szeretném, ha magát a beavatkozást látná.
Az azért jó, hogy az UH-ért már nem kell külön fizetni, mert a donorért viszont igen. Így 40e inszem+30e donorspermával 70-re jön ki egy inszem, ami azért elég húzós, de nem akarok normál kórházba menni, mert ott tapasztalatom szerint nem igazán figyelnek oda az emberre (hús-hús), márpedig az inszemnél az időzítés miatt ez nagyon fontos. Köszi mégegyszer!

Csibe!
Igen, nagyon jó, hasznos a topik, csak nem igazán tudok lépést tartani a rengeteg hozzászólással :D Azért a táblázatot mindig megnézem, és mindenkinek nagyon drukkolok!
nyusziful76

Sziasztok

Nyuszifül
azt nem tudom, hogy inszem alatt bent lehet-e, csak azt hogy lombik beültetésnél igen, de inszem után ill. lombik beülti után amíg pihen ember lánya akkor már nem lehet ott a párod, lent kell rád várnia a váróban rád.

sziasztok

Erika
erika13

Lona,
szóval nega lett... :( Sajnálom :(
Azóta már biztos elérted a doktornőt!
Milyen gyógyszert kellene bevenned?

Lois,
Akkor te nem panaszkodhatsz tünethiányra! :wink:
Remélem jót jelentenek! :) :)

Nyuszifül,
Erika leírta, amit én is írtam volna! :wink:
Én nagyon örültem, hogy párom bent lehetett a beültetésnél! :)
Meg legalább ennyi jusson neki, ha már nem természetes úton készül az a baba! :lol:
angel37

Sziasztok!

Lois!
:lol: Igen, Debrecenben! Bocsi, igazad van, nem tarthatjuk fejben, hogy ki hová jár, és ki milyen stádiumban van. Bocsika! :oops: További jó taccsolást! :wink:

Zsebi!
Aranyos vagy, meghatottak a szavaid!

Angel!
Köszi, tulképpen mosolygott, hát remélem, h hétfőre már az LH-m is jó lesz!

Nyuszifül!
Hát igen, sokan vagyunk, és néha bizony vissza kell lapozni, h tudjuk, ki hol áll! Hidd el, nekünk sem megy fejből mindenki! :wink:

Lona!
Nagyon sajnálom! :cry:

Csibe
csibe73

Sziasztok Lányok! :)

Üdv az újaknak! :)
Kép

Megjöttünk a nyaralásból! Hát, az idő nem volt túl jó, a Balatont is csak egyszer láttuk. :cry: (Azt is csak azért, mert egyik este a kikötőben volt szalonnasütés, és arra mindenképpen menni szerettünk volna.)
De sebaj, mert rengeteget pihentünk, kirándultunk, és az üdülőben is nagyon sok minden volt, amivel el lehet tölteni az időt (pl. uszoda, szauna, szolárium, konditerem, vizitorna, gyógytorna, csocsó, billiárd, ping-pong, stb. - és ez még csak a "benti" lehetőségek egy része :lol: ).

Ma délelőtt voltunk Krizsa dokinál, vittük vissza a hiányzó leleteket, és megnézett ultrahanggal is. Mindent rendben talált, pár nap múlva megjön, akkor kell kezdenem a fogigátlót! Már ki is váltottam. :lol:
Egyébként ma rengetegen voltak a Kaáliban, nem volt parkolóhely az udvarban, úgyhogy amíg én bejelentkeztem, addig párom kint várt, amíg valaki el nem ment, és be tudott állni a helyére.
Szerencsére csütörtökre megkaptuk a HIV, Hepatitis eredményeket is (kb. 7 hét után, úgy hogy a háziorvos rákézdetett az ÁNTSZ-nél), és így már azt is vihettük magunkkal. Egyébként a háziorvos mondta, hogy nem csak a mi leleteinknek veszett nyoma, másokét is ugyanígy kellett lenyomozni. Jó, mi? Nyilván azért kér valaki valamilyen vizsgálatot, mert szüksége van a leletre, erre meg mások elfelejtik, vagy elveszítik....

Amíg nem voltam, addig is igyekeztem követni az eseményeket, és aktualizáltam a táblázatot!
Ha valami nem stimmel, vagy valakinek vannak új információi, szóljatok nyugodtan! Aki be szeretne kerülni a táblába az is jelezze (és adja meg az adatait), szívesen beteszem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Zsebike! :D
Olyan szépeket irtál!Szeretem az irásaid!
Köszönöm!!
Örülök,hogy minden rendben én is átnéztem a másik topikba hogy tudjam mi volt!
Örülök nagyon hogy jol vagytok!

Kismokus! :D
Nekem teszt idejének a 6-7 ird be légyszi mert nem tudom melyik nap tudok felmenni vérvételre!De tesztet nem csinálok azt már tudom!

Lois,Bols! :D
Pihengettek?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!

Tegnap megjött a menszim,de úgy mint még soha.Még hasmenésem is volt meg miegymás.Bocs a gusztustalanságomért,csak ezért nem írtam eddig,mert baromi rosszul voltam.Ma már jobban vagyok szerencsére.Szeptember 19.-én megyünk a dokimhoz a következő megbeszélésre!
Na visszaolvasok!
Puszi Mindenkinek!!!
andrea23

Sziasztok

Szépjóreggelt Mindenkinek

Anikó
megy a drukk ezerel

Andrea
remélem, hogy már jobban vagy

Mindenkienk szép és még szebb napokat

Erika
erika13

Szia Erika!
Köszönöm már jobban vagyok fizikailag is,meg lelkileg is! Most már csak az jár a fejemben,hogy még idén én akkor is kismama leszek!!!Nincs mese! :wink:
andrea23

Szép, napsütéses hétvégét mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek az együttérzô szavakat!

Angel!
A doktornôvel végül nem sikerült beszélnem, de egy segítôkész asszisztens felíratta nekem, így csak odamentem és megkaptam a recepción. Serophene-t kaptam, a closti állítolag hiánycikk :?
Te hogy vagy?
Lola!
Ma van a nagy nap? Szorítok!
Anikó, Lois, Bols!
Hogy érzitek magatokat? Nemsokára vége a várakozásnak! Hogy bírjátok?
Andrea!
Örülök, hogy már jobban vagy! Tetszik a hozzáállásod! Ebbôl tényleg baba lesz!
Kismókus!
Beírnál engem is a táblába? Lona1 30 Kaáli Dr. Kováts kiskatonák miatt+volt endómetriózis 2.inszem szeptemberben.

Na persze a mensim tegnap óta lapít... pedig jó lenne minnél hamarabb kezdeni. :D

Lona
lona1

Csibe73!

Drukkolok nagyon az elsô lombikodhoz!!
Kívánom, amit te is szeretnél :wink:

Lona
lona1

SZiasztok!

Andrea,
ez az, ez az: az idén kismamák leszünk és kész! :D :D
Én 18-án megyek, megint egy nap van köztünk! :wink:

Kismókus,
örülök, hogy okés volt az UH! Jöhetnek a bogyók! :)

Lona,
köszi, megvagyok!
Azért jó, hogy szeptemberben máris jön a következő inszem! :) Az üres várakozás annyira sz*r :roll:
Biztos miklósbácsi is már készülődik! :wink:
Egy másik fórumon láttam egy topicot, hogy megszűnik a closty :?: , de nem nyitottam ki... Nem tudom van-e benne valami, vagy hülyeség.

Drukk a célszalaghoz közeledő befutóknak! :D
Lois, Anikó, Bols! Mutassátok meg a topicnak! :)
angel37

Sziasztok!
Helyzetjelentés nálam:
1. Ma megint iszonyú hasfájásra ébredtem, ez nem menstruációs görcs-szerű, hanem inkább, mintha egy marha nagy késsel szurkálnának. És érzek olyasmit, -bár elég hülyén hangzik-, mintha viszketne a méhem....
2. A melltartóméretem kb. 2 számot ugrott felfelé, ma esküvőre megyek, nem igazán tudom, miben érezném kényelmesen magam.. :oops: :oops:
3. Tegnap egész délelőtt émelygés
4. Étvágytalanság a múltté, nagyon is!!!! :roll:
5. Valszeg kedden megyek vértesztre, ha addig nem történik valami... :?
Anikó, Bols????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! :D
Ezek a tünetek nagyon jol hangzanak! :wink:
Nekem a kötözködös ingerült hangulat gyönyörűen előbujt! :roll:
A melleim is brutál méreteket öltöttek! :shock: És mikor leveszem a melltartom leakarnak szakadni annyira fájnak!
De nekem émelygésem sincs és éhes sem vagyok! :(
Te már hétfőn is mehetnél vérvételre szerintem mert az a 12-ik nap!Jo szorakozást as esküvőn!

Andrea!
Örülök,hogy jobban vagy!

Erika!
Köszönöm! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Mégegyszer Mindenkinek Szép Napot

Andrea
Örülök, hogy ilyen a hozzáálásod, nagyon remélem, hogy jézuskát - angyalkát - és miklósapó ajándékait is megelőzve kapsz ajándékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loislane
érezzd jól magad a bulin, és tényleg ne azzal törödj, hogy hogy nézel ki, hanem azzal, hogy nagyon nagyon jól és kényelmesen (ruha) érezd magad (szerintem tuti siker)

Mindenkinek akinek szüksége van a drukkokra azoknak megy ezerel!!!!!!!!!!!!!!!, hogy mindenkinek legkésőbb karácsonykor legalább 1 angyalkája legyen a pocakban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt csak az olvassa el aki akarja
(én tavaly előtt még a lobmik előtti karácsonykor kint hagytam kiakasztva 1 db horgolt angyalkát, és sikerült májusban az 1-ső lombik = lett egy pocaklakó angyalkánk aki ma 7 hónapos és 1hetes furfangos kis fickó)
ezt csak azért írtam le, hogy hátha van más is aki csinál mások számára ilyen fura dolgokat arra gondolva hogy talán ez is segít)

Mégegyszer szép napokat kívánok mindenkinek és kitartást, és olyan gondolkodást mint Andrea!

Erika
erika13

Lona! Remélem igazad lesz! Hát igen ilyen szemét ez a menszimanó,mikor várjuk akkor nem jön,amikor meg nem várjuk jön egyből.Ki van ez találva. :(

Angel! De Neked lettek fagyibabáid,igaz?Nekem sajnos nem,így Te sokkal elöbb leszel kismami,mint én!De nem baj,mert én ennek is örülök! :wink:

Loislane! hűűűhaaa! Szerintem ott baba van! :lol:
andrea23

Anikó! Ari vagy,köszi! Szorítok Nektek rendesen!

Erika! Neked is köszönöm a szép szavakat! És nagyon jó ötlet volt az angyalka!Lehet én is elkezdek horgolni! :lol:
andrea23

Lois,
Ez így nagyon babagyanús! :D :D

Na az ilyesmi tüneteket hiányoltam magamon! :wink: Ez extracici megvolt, de sajnos nem jelentett semmit. És mensi első napján boszorkányos gyorsasággal visszamentek eredeti méretre. :roll:

Andrea,
Nagyon aranyos vagy! :)
Igen, vannak fagyibabák! Bevallom, ha nem lennének nagyon magam alatt lennék :oops:
Hidd el, kiegyeznék ha Veled együtt lehetnék kismama decemberben! :)
angel37

Sziasztok Lányok!
Úgy látom nagyon beindult a topik, nem győztem visszaolvasni.

Zsebike!
Köszi a megnyugtató gondolatokat, örülök, hogy Nálad is minden jól alakul.

Andrea!
Szeptember 19. mindjárt itt van. Húzz bele, ilyen pozitív hozzáállással nem kérdéses az eredmény!

Lona!
A következő inszemre gondolj nézz előre. Andrea hozzáállása legyen a példa!

Lola???

Angel!
A fagyibabák türelmetlenül várják, hogy a pocidba kerülve jól érezzék magukat.

Lois!
Ezek ám a tünetek! Tényleg nagyon baba-gyanús a dolog. Az esküvőn érezd Magad jól!
Te már hétfőn mehetnél vérvételre. Hogy döntesz?

Anikó!
Akkor a hangulat Nálad sem rózsás :wink:
Nálam a cicifeszülés alábbhagyott mára, a pocakom néha-néha begörcsöl, de nem vészes. Egyéb semmi :(

Erika!
Ez az angyalka dolog tetszik, aranyos.

Mindenki más akit nem említettem név szerint, ne haragudjon ezért rám. Kívánok mindenkinek szép, nyugodt szombat estét.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Hát sziasztok lányok!
tegnap nem jelentkeztem.olyan jó napom volt!!!valahogy elfeletkeztem a bajaimról.a férjem a barátjánál lakásfelújít,én meg főztem sütöttem,takarítottam, pakoltam,mostam.sz'al nagyon jó volt egy kicsit ÉLNI az életet.de ezt csak úgy tudtam megcsinálni,hogy tudta,.nemsokára megint BEÜLTETÉS.
néha belegondolok,hogy az elmúlt 1,5 év,semmi másról nem szól, csak mensiről,peteérésről,orvosról.
közben megy felettünk az élet.de nem tudom máshogy csinálni.este egy kis pezsgőzés is volt,szóval okés vagyok.mondjuk most alig látok, mert nem tudtam kialudni magam.
kISMÓKUS!
nem értettem miért szorítanak nekem a többiek tegnapra.csak kb két hét múlva lesz az ET!ennyire gyorsan azért nem tudta elintézni!pénteken megyek győrbe 11. napi vérvétel+uh.ha vki akkor megy jelezzen!
Losi,Bols!Anikó szorítok nektek!már vki javítsa a statit,mert úgy látom mostanában csak gabibinek sikerült!!!!
Angel,Andi!veletek érzek.
puszi mindenkinek!
ilyen babaváró jelképeim nekem is vannak.
van egy plüss gólyám,mikor tavaly kivették a petevezetőmet, a méhen kívüli miatt,beba*tam a szekrénybe,most megint a polcon ül.de nagyon lusta.egy ismerősömtől kaptam egy üvegdíszt,ablakra kisbaba levélen,a vitrinen van.ennek az ismerősömnek a 3. lombik sikerült,írt egy levelet is,azon bőgtem.
lola29

Sziasztok

Mindenkinek Nagyon Szép Napsütéses Reggelt

Lola
Örülök, hogy jobban érzed magad - lelkileg.
Kitartás és tuti siker.
Ahogy néztem a táblázatot neked van még 1 petevezetőd azért neked még van = hátha sikerül egyszer spontán (én sajnos ezt nem mondhatom el, mert nekem 1-et kivettek és a másikat is megoldották). Fel a fejjel és nagyon de nagyon remélem hogy nemsokára Te Ti is úgy ünnepelhetitek az idei jézuskát mint még soha!

Mégegyszer mindenkinek kitartást nagyon nagyon sokat!

Sziasztok

Erika
erika13

Sziasztok!

Én is gyönyörű, pihenős vasárnap délutánt kívánok Mindenkinek!!!

Lois, Anikó, Bols!
Most Ti vagytok porondon, most Nektek szorítunk! :lol:

Na persze az elkeseredettek se szomorkodjanak! Andi! Csodálatos a hozzáállásod! Lola! Jó, hogy kikapcsolódtál kicsit, Rádfért! További ilyeneket a következő programig, amihez Neked is hajrá!! Angel! Rólad sem feledkezek ám meg! :wink: Neked is lesz nemsokára, ugye tudod? :)

Eri!
Ez az angyalkás dolog nekem is nagyon tetszett! De hol van még karácsony! :D A gólya is aranyos ötlet, láttam már kertesház teraszán fellógatva papírgólyákat, mikor született a pici. Nekünk talán előbb kellene! ;)

Kismóki!
Üdv újra itthon! Köszönjük a táblázatot! Ügyi-bügyi vagy!

Helyzetjelentés
Én holnap megyek Debibe, gondolom akkor már megmondja, hogy a hormonok alapján melyik nap lesz a punkcióm. Nem emléxem már, hogy 2 éve hogy volt, de most kicsit feszítenek a petefészkeim, meg a cicim is kicsit érzékenyebb. Nálatok is voltak ilyenek punkció előtt? Vagy akik most bebabázódtak, csak a mostani 2 méret növekedést észlelik, és ez (amit én érzek) kutya füle ahhoz képest? :lol:

Már más is írta, hogy néha elkeveredik, meg nem tudja, ki hogy áll. Kismókus táblázata ugyan eligazít, ha épp eltévedünk a nagy forgatagban, de azért időnként írjatok már magatokról egy kis helyzetjelentést, még akkor is, ha épp nem teszt v. punkció, beülti előtt álltok. Ne legyünk lemaradva egymástól! :oops: Főleg ne kelljen szégyenkezni, hogy olyannak drukkol az ember (lásd Lola esetét), akinek majd csak 2 hét múlva lesz esemény! :!:
Köszke Nektek!

Puszika, és pihenjetek. (én megyek takarítani :x tegnap nem voltam itthon, nem értem rá! ) :?

Csibe
csibe73

Angel! Én is kiegyeznék vele szívesen!És ez így is lesz! :wink:

Bols! Szeptember 19.-én csak megbeszéljük a hogyan továbbot... De az én beültetésem az még messze van.Azt nem tudom,hogy a 3hónap azt jelenti,hogy: ha nekem aug.16.-án volt az ET. , akkor a következő ET. november 16.-án lesz,vagy akkor még csak a szurkálás kezdődik? De nem gáz,ha ti sem tudjátok,majd a doki úgyis mondja,csak jó lenne így előre tudni...

Csibe! Nekem alapból elég pici a cickóm. :oops: De amikor a Marvelont elkezdtem szedni,láthatóan kezdett nőni meg feszülni.Aztán megjött akkor vissza is esett az alap méretre.5nap múlva kellett szúrnom magam,úgy egy hét múlva megint elkezdett feszülni.Aztán punkció elött két nappal Choragon injekció,akkor aztán rendesen feszült megint.Tehát a punkcióra már úgy mentem,hogy nekem sem a normál méret volt.És a beültetés után is iszonyúan feszült és sokatt nőtt.Aztán egy negatív teszt,megjött és olyan pici,mint volt.... :oops: De nekem nem sikerült,úgyhogy ne is vegyél alapul! :wink: Csak gondoltam leírom!
andrea23

Sziasztok

Csibe
nekem tavaly a leszívás előtt már napokkat a petefészkeim majd szét durrantak, a melleim is feszültek rendesen, mondjuk én nem vettem észre hogy nőttek volna, de feszülni feszültek elég rendesen és fájtak is. De azt mondták hogy ez normális.

Mindenkinek szép hétvégét még amennyi hátra van belőle

Andrea
kitartás és nagyon drukkolok neked is mint mindenkinek, hogy még az idén sikerüljön.

Sziasztok

Erika
erika13

Szia Andi!

Köszi, h leírtad. Nekem tulképpen nem kicsik így sem, de mostanában néhány kg-mal gyarapodtam, ezt a nyaralásnak tudom be, de a cicifeszülést már nem! :) Majd meglátjuk mi lesz velem is.

Csibe
csibe73

Erika! Köszönöm szépen! Remélem így is lesz! Nem is! Biztos,hogy így lesz! :wink: :lol:

Csibe! Kiváncsi vagyok mi lesz Veled! Hogy is állsz most? Úgy láttam a táblázatban,hogy Neked sincsen petevezetőd?Egyik sem?Nálatok is csak ez a probléma?
andrea23

Andi!

Igen, volt két méhen kívüli terhességem, így egy petevezetőm sincs. Apánál minden oké, csak az én hormonjaim kissé fegyelmezetlenek, nem úgy reagálnak a szurikra, ahogy kellene. Ma vagyok 12. napos, holnap megyünk Debrecenbe, és ha minden jól megy, napokon belül punkció. Remélem lesz mit leszívni, mert már 150ezer forintnál is többet bökött belém a férjem. Sajna nem nagyon akaródzik felmenni a hormonszint. Az ösztrogénem csütörtökön 194 volt, ami a doki szerint jó, de az LH-m csak 0,3 1,5 helyett. Így most Gonalból 75-öt kapok naponta, Menopurból pedig 3 adagot. Hát, most így állunk. Holnap már többet tudok. :)

Te most kivárod a 3 hónapot? :?:

Csibe
csibe73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?