Sziasztok!
Katica, szerencséd, hogy olyan rossz idő volt szombaton, így el sem indultunk a nem létező búcsúra!
Nálunk is együtt fürdik Apa Gabival, igaz, kicsit más a helyzet, merthogy ők mindketten fiúk. Mi úgy gondoltuk, hogy amikor majd Zsuzska is tud nagy kádban pancsizni, akkor majd együtt fürdik a két apró. Dehát majd meglátjuk, úgyis úgy lesz, ahogy magától alakul a dolog... Hosszú útra, ha jól megvan Boróka az autósülésben, sztem nyugodtan vihetitek. Mi is tervezzük már az Egerbe utazást Zsuzskával. Elég optimista vagyok, mert a hordozóban mindíg alszik a lány, csak nem lesz gond.
Tanulás: mindíg csodáltam, aki gyerek(ek) mellett képes még tanulásra is adni a fejét. Én már a munka melletti tanulástól is ódzkodom...öreg vagyok én már ehhez!!!
Ja, egyébként én is közgáz vonalon tanultam és első félév elején a matek tanár nálunk is természetesnek vette, hogy csípőből tudunk deriválni. Nahát én közgáz szakközépből mentem főiskolára és nem is hallottunk a deriválásról.....persze ez évszázadokkal ezelőtt volt
Nircee, de jó! Édes lehetett az a mosoly
Ilyenkor érzi az ember, hogy azért csak megéri a sok kínlódás! Egyébként nálunk is megy most a pocifájás, két napja esténként irtó visítást rendez a kiccacconyka. Én úgy látom, kaki gondja van, mert ritkán és nehezen kakil, de akkor olyat, hogy már kétszer kellett lezuhanyoznom a nőt, mert a háta közepe is trutyis lett......