Sziasztok!
Ma egy kicsit jobb a helyzet. Tegnap dálután átjött Anyu, mi meg itthagytuk a 2 gyerekkel, elmentünk gyerekülést és kengurut venni. Én csak Marcit akartam vele hagyni, de mondta, hogy menjünk nyugodtan ketten, elbír a 2 gyerekkel. NA, hát megtudta, hol lakik az Úristen!!! Lefejt tejjel etette, így látta, hogy mi a szitu: azt mondta, nagyon megijedt, mert ilyen mohón még sosem látott gyereket enni!!! Öntötte magába a tejet (előtte 1,5 órával evett!), és akkora kortyokkal nyelte a levegőt, hogy megijedt, hogy megfullad, többször abbahagyta az etetést, hogy megbüfiztesse, de azt kikérte magának Simi, hangosan ordított, hogy enni kér! Mondanom sem kell, a leglassúbb Avent cumival etetjük, hogy dolgoznia kelljen érte, de még ebből is képes 1 perc alatt eltüntetni 180ml-t! Aztán nagy nehezen befejezték, elkezdődött a büfiztetés, aminek óriási büfik és bukások lett a vége. Ilyenkor szó szerint ömlik kifelé a tej belőle. Na, ezen is túl lettek, majd végre elaludt Simi, Anyu letette és megengedte Marci vizét. Épp a kezében volt a fürdősó, amikor Simi felébredt, és olyan bömbölésbe kedzett, hogy Anyu eldobta a dobozt ijedtében, mert azt hitte, megfullad! Szó szerint többször halálra rémítette Simi azalatt a 2 óra alatt, míg mi elvoltunk!!!!!
Szóval ez a baj. Annyira mohón eszik, és olyan rengeteg levegőt nyel, hogy ilyet ti nem láttatok!!!! Rossz hallani! Büfiztetés közben érezni, ahogy kluttyog a testében a levegő, de sajnos nem jön ki az összes, hanem megy lefele, akármennyit büfiztetem.
Ráadásul mivel ennyi levegőt nyel, szopi közben is tekergeti a fejét, de a cicimet nem engedi el, hanem satuként fogja, Amúgy is rohadtul fáj, de mikor 3-4 centire hátraveti a fejét, akkor ordítani tudnék.
Egyszóval nem egyszerű.
Olyan kengurut vettünk, amiben tud feküdni is, ma kipróbáltam, igazábólbevált, mert csöndben volt, de az én derekam majd' leszakadt 2 perc után! Függőlegesen meg még kicsi hozzá. Szóval nem tudom, mi lesz, de valószínűleg a derekamat fogom feláldozni.
Hogy miért a férjem alszik? Jó kérdés. Nem így tervezem, de egyszer csak fogja magát, és mire egyet fordulok, azon veszem észre magam, hogy hangosan hortyog.
Mindig megelőz. Én meg nem akarom felébreszteni, nem vagyok olyan típus.
Kérdeztétek, hogy miket próbátunk ki: Infacol, Espumisan, Gripe Water, hoemós bogyók, hason fektetés, háton fektetés, oldalt fektetés ágyban, kézben, ringatás, fel-alá járkálás, mózeskosár, pihenőszék (hintáztatva, rezegtetve), hordozó (hintáztatva), babakocsi tologatás a kertben stb... Ezek mind 5-10 percig működnek, aztán jön a bömbölde. Mindegy, már csak 6 hét van hátra a 3 hónapig.
Na, felébredt (ma kivételesen elég jól aludt). Lépek, mielőtt nagy ordítozás lesz.
Ja, Henus, még neked akartam írni, hogy azért van olyan,hogy nyekereg, de utána még bealszik 1-1,5 órát (éjjel), emiatt nem veszem fel azonnal, csak ha már hallom, hogy sír. Pelenkázni meg muszáj, mivel annyit pisil, hogy ha nem cserélem ki, akkor etetés végére már pisiben fog úszni.