Sziasztok!
Bocsánat, hogy megint eltűntünk, de "őszelni" voltunk a Tátrában. De újra itthon jó kis izomlázzal, de tele élményekkel. Benéztem mi a helyzet találkozó ügyben.
Nos, nekünk a 24.-e elvileg jó lehet. Inkább délután aznap, mint délelőtt, mert akkor még anyukáméknál leszünk, és aznap jövünk haza. De ha délután van akkor kis kerülővel jövünk haza és útba ejtjük a talit. (25.-e semmiképp nem jó, mert akkor kapjuk a 18 hós oltást és akkor nem szivesen hurcolnám sehová a kis macsekomat, még ha meg se kottyannak neki az oltások akkor sem.) 26.-a jó. Időpontilag a délelőtt 10 óra 24.-e kivételével nekünk tökéletes lenne, mert mi kb. 1 órától alszunk, olyan 3-4-ig. Szóval ha délután, akkor 4-5 körül tudunk odaérni.
A múltkori tali 3-ra volt meghirdetve és Anidékon kívül senki nem ért oda időre (gondolom az alvások végett), a legtöbben fél 5 körül jöttek. (Kis segítség Gabeknak a szervezéshez
)
Jutka, Ágiboszi!!! Éljenek az eltűnt báránykák! De jó, hogy jelentkeztetek! Mekkora nagy csaj lett Dorka! Jó lenne, ha jönnétek a talira mindannyian.
Szilvi: Sajnálom, hogy ez van Veletek.
Igaza lehet Sárának, lehet, hogy valamit nem bír megemészteni. Én a helyedben azt próbálnám meg, hogy mindennap egyfajta kaját adok csak neki, és így talán ki lehet szűrni a bűnöst. Lehet érdemes a tejpéppel kezdeni. Az anyatejet semmiképpen nem hagynám el, igaza van a háziorvosnak. És tápszert sem adnék, ha van tejcsid elég, inkább Sinlacot.
Bár nem tapasztalatból beszélek, mert nálunk ilyesmi nem volt. Bálint is lassan gyarapszik, néha fogy is kicsit, de ő rengeteget mozog és nagyon rossz evő, és ez már olyan 10 hós kora óta van. Még mindig csak 10,3 kiló,de igazából addig nem aggódom, míg látom, hogy jókedvű, életvidám és kutyabaja.
Az I. gyerekklinikán van egy nagyon kedves bácsi az allergiológián, asszem Schmidt Károlynak hívják, mi nála voltunk, őt tudom ajánlani. Nem próbálsz ki egy allergia vizsgálatot? Mi más okból, folytonos orrfolyás, köhögés miatt csináltattuk. De ez is egy ötlet.
Dina: D vitamint egy éves koráig adtam, aztán nyáron nem kellett, de most újra adom, két éves koráig mondta a gyerekdoki, hogy adjam.
A 15 hóst vállba kaptuk mi is. Semmi baja nem volt tőle, állítólag egy hét múlva lehet hatása, de nekünk nem volt.
Brik, Sára,Cseragi: Örülök, hogy jól vagytok Kismamik! Cseraginak ejnye-bejnye a ritka bejelentkezésért, de gratulálok a kislánykához!
Na megyek, mert megyünk ma lagziba vidékre és még össze kell készülődni.
Puszi:
Lilla