Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ancsurka!

Én Dr Paragi Péternél fogok szülni, szerintem jó orvos nagyon odafigyelt rám az egész terhesség alatt. Én nagyon megvagyok vele elégedve.
Ha szeretnél még valamit kérdezni róla szivesen válaszolok!

Andi
andi005

Brik!
Voltal mar dokinal? Mi a helyzet?

Kép
boga

Szia Boga!

Még nem 14 30-ra kell mennem. 4 körül leszünk otthon, utána mindenféleképp irok. Ma nagyon aktiv a babám. Olyan jókat rugdos, nagyon élvezem:-)

Haza értem irok! Kicsit izgulok ám:-)

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik?

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok lányok :D

Egyszer régen már "bekontárkodtam"ide hozzátok és sokat segítettetek.
Most megint kérdésem lenne hozzátok,remélem segítetek :D
Érdeklődtem ma a dokimtól a szülésznők iránt és bár azt mondta mindenki szuper,kiemelt két nevet:Dömötör Margitot és Zsoldosné Etát.
Ha tudtok nekem infót adni róluk,megköszönném,biztos van köztetek olyan,akinek tapasztalata van velük,milyenek,melyiket válasszam.
Köszönöm szépen előre is :D
Sziasztok

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Brik
Hogy vagytok? Mit mondott a doki?

Puszi: Évi és Ricsi

KépKép
ranpo

Szia Boga!

Érdekes, hogy Neked és Tücsinek is csinálta ezt a fülgyömöszölést a babája. Ma mintha kevesebbszer csinálta volna. Én is rövidre vágom a körmért, minden héten kell vágni, olyan gyorsan nő neki.

Ma voltam egy barátnőmnél, aki a 33. hétben van. Olyan jó volt nézni a pocakját! (olyan jó lesz majd, ha nekem is megint nagy lesz a pocakom....)

És van új tudomány...péntek óta hasról hátra megy a torna! :)
Nagyon élvezi a kicsi, de én jobban.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Brik, remelem minden rendben nalatok!

Lukrecia, en Etara szavazok, nagyon-nagyon rendi, teljesen termeszetes szules parti, gatvedelem nala altalaban osszejon, emellett rendkivul kedves, figyelmes, megnyugtato szemelyiseg, olyan anyuka fele no.
O volt az ugyeletes amikor szultem (nem volt valasztott szulesznom), nagyon sokat segitett, gatvedelem sikerult (tudtam ulni rogton szules utan, ez azert nem mindegy :wink:), rendkivul kedves volt. Semmit nem akart elfogadni a ferjemtol szules utan, ilyen ember...

Vanda, gratula a sok uj tudomanyhoz! :)

Gabek, ha jol ertem ugy lenne a tali, h az elso ora utan mar fizetni kellene? Valahogy legyen! Bucsuzzunk el szepen Ritaektol!!! Feltoltjuk oket energiaval, biztos rajuk fer a nagy ut elott :wink:!

Tobbiek?? Eletjel?

Nalunk vegre eldolt, hogy jovore lesz kotozes, nem nyomulunk, h iden koltozhessunk. Nincs ertelme.
Eleg szukosen leszunk itt negyesben, de tok megnyugodtam, h vegre eldolt, h mi lesz.
saara

Sziasztok!

Nem tudtam jönni tegnap. De itt vok:-) Minden ok, zárt a méhszáj, jövő hét uh, 34. héttől ctg. És jó lenne már nem sokat hizni, mert a vérnyomásom ingadozó sajnos. A vizesedésre pihit javasolt a dokim. Igen kicsit többet kéne.

A kajcsizásra valamit ki kell találnom! De nem tudom mit. Nincs ötletetek?

De az a lényeg minden ok és közeledik a nagy nap:-)

Köszi hogy velem izgultatok!!!!:-) És azt is köszi, hogy ilyen sok tanácsot adtok!!!:-)

Sok puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia mandala!

Engem érdekelnének ezek a a zsákok, nagyon szépek! A lányomra 92-es méret kellene, van akkora? És vízhatlanok ezek? Mennyi az áruk?
zsk

Sziasztok,

Boga, Tücsi
A fülpiszkálás az azért lehet, mert lehet, hogy elindult a foguk. Ugyanis vannak avalami idegek, amik valamerre arra futnak, és ezért a fülét piszkálja, mert ott jön ki a fájdalom, ill. nekik még csak furi érzés szerintem.

Saara
Nem sokan reagáltak a talira :x
csak olyan belépőt tudok, ami egy nap max. 1 órára szól. Aki maradni akar még annak fizetnie kell, vagy aki nem akar fizetni, az pedig egy óra után elmehet.
Szerintem azért jobb ha a megszokott otthonba mész haza még egy pici babával, mint egy félig berendezett házba.

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Gabek, Sára, én kettőtökkel (négy... ötötökkel pontosabban) is szívesen találkozom. :lol:
Mondjuk én nem bánnám, ha ismert helyen lenne, és nem kéne a parkolással kínlódnom. Vagy bkv-zzunk?... :roll: Na, mind1, ez már részletkérdés.

Csak találjuk ki mielőbb a részleteket, mert én nov 12-én elhúzom a csíkot. De monjduk nem az utolsó hétre kellene hagyni, mert akkor már nem lesz ilyenre időm.

Fülpiszka: Jutka mondta annak idején, hogy akkor is csinálják, ha álmosak. Máté meg néha csak úgy kíváncsiságból piszkálja, sőt most a legújabb, hogy bedugja a fülét, és figyel, hogy mit (nem) hall.

Brik,
örülök, hogy minden oké veletek!
Puszi

Kép

Kép
rita81

Sziasztok!

Gabek, Saara, Rita, mi szívesen csatlakoznánk az Állatkerti dologhoz! Annál is inkább, mert Ritáékkal és Saaraékkal még személyesen nem találkoztunk.

Saara,
a kistesó érkezésén kívül az is hasonló, hoyg mi is nemsokára költözünk, mi is most döntöttük el, hoy majd csak akkor, mikor már 2-3 hónapos lesz a kisebbik, igaz nem Gödre, hanem Fótra. De az is szinte a szomszédban van!

Erika kismama, mi van Veletek?

Dina, hiányoznak a reggeli hozzászólásaid! Na jó, a délutániak és az estiek is!

Többieknek is puszi,

Cseragi, Panka

Kép

Kép
cseragi

Sziasztok!

Mi is szívesen csatlakoznánk a kis csapathoz. Csak mondjátok meg mikor és hol.
Mátét már úgyis rég láttuk és egy darabig gondolom nem is fogjuk...

Cserági!
Hát Te sem viszed túlzásba a bejelentkezéseket. :)
Hogy bírod a pocaklakóval Pankát?
Ha jól tudom Erika kibérelt egy ágyat a Klinikán. Javítsatok ki csajok ha rosszul tudom.

Brik!
Úgy örülök hogy minden rendben, de jelentkezz sűrűbben Te is, hogy hogy vagytok.

Dina!
Tényleg jöhetnél gyakrabban.
Segítünk finnül tanulni. :P

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Cserági, most nézem a vonalzódat, mi az hogy 29 nap a szülésig? inkább 10 hét, de akárhogy számolok az nem 29 nap... vagy én vagyok lüke?

Tündi
Kép
Kép
_manó

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Megvagyunk ám,csak ez az egyetemsdi nagyon felborította a mi kis életünket!
Kéthetenként cuccolom a gyereket és megyünk a nagyikhoz Nyíregyházára, ami azt jelenti,hogy már csütörtök megyünk! (Jövő hét is ilyen)
De van úgy hogy ide jön a nagyi, de az ugyan olyan macerás!
Esténként meg népszerű magyar barokk önéletrajzírásokat olvasgatok!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :? ÚÚÚÚtálom!

Talira megyünk,ha szerdán vagy kedden van!

Cserági!
Nincs kedvetek Csiri-biri tornára járni??? Megyeri út 205! Hétfőn láttalak titeket,mi akkor mentünk hazafelé a tornáról,szerintem ti boltban voltatok!

Ja és közben áruljuk a házunkat,é s házakat nézegetek!

És középkori szemináriumi dolgozaton gondolkodom,vagy könyvtározok!

De vagyunk!
Megyek halászni! :lol:
Majd még jövök!!!!! :lol:

Kép
anid

Horgászidény megvolt! :lol:

Kérdés:
- Aki kapott már 15 hós oltást hova kapta? Mi comba,pont ma,bár nem ezért mentünk. extra rémísztő dolgokat hallottam erről!Most akkor parázzam agyon magam,vagy sem????

-Szintén 15 hósnak kell még adni a D vitamint????? Doki azt modta nem kell!
A telepen mindenki kapja még!

Brik, Vserági, Sára
További szép pocakosodást!!!!
:oops:

Brik
Kajára nincs ötletem, én 30 kg-t híztam tokkal vonóval! :oops: :?

Most kopik, a sok rohangálás miatt!

Egyébként meg napközben nincs idő leülni,mert a csajsz sem engedi, amikor meg alszik,akkor olvasok!
JUT ESZEMBE!
keresem szuper S.O.S. a következő könyvet:
SZÖVEGGYŰJTEMÉNY A RÉGI MAGYAR IRODALOM TÖRTÉNETÉHEZ első kötet, valami csoda folytán a második rész megvan!
SEGÍTSÉG

Kép
anid

Sziasztok!

Talira mi is mennénk, ha nem csütörtökön lesz.
Az állatkerti játszóház is oké, majd valahogy megoldjuk a közlekedést. Gabek,
Néztem, hogy intézményeknek van csoportos belépő 400 Ft/fő/óráért, ha netán Minimaxilag ez megodható (az végülis intézmény :roll: ). Nem akarok anyagiaskodni, de biztos többeknek jól jönne, mert 1 óra múlva senki nem akar elrohanni majd remélhetőleg és akkor talán többen lennénk. Ha rossz a felvetés, akkor sorry :oops: , csak járt az agyam miután megnéztem a honlapjukat.

Mandala,
Zsák lehet, hogy engem is érdekel. Tavaly ilyen volt Blankának, azt anyuéknál vettem a piacon.

Dina,
Mi vállba kaptuk a 15 hós oltást.
Extra para nem volt, de valószínűleg legyengítette Blanka immunrendszerét, mert extra foltos kiütései lettek, olyan tenyérnyi és babszemnyi méret között. Az ijesztő az volt benne, hogy vándorolt és a folt felülete tök forró volt, de semmi láz meg egyéb, így kaptunk rá fenistil cseppet + kenőcsöt és kerültük az allergénkajákat. Szóval előre ne parázz, én is csak azért ijedtem meg, mert nem tudtam csípés-e és volt az arcán is. Bár most biztos nem nyugtattalak meg. :roll:
D vitamin KELL! Ősztől nálunk mindenkivel szedetik újra, pedig mi aztán vagyunk levegőn és napon most is. :-)

Na elteszem magam holnapra.
ági

prucsok

Sziasztok!

Manó, csináltam új vonalzókat, a régiek megálltak Panka 1 éves szülinapján...
Jól bírom a pocakosodást, néha kicsit elfáradok estére. Panka kicsit nyakbacsüngő lett, meg nagyon eleven, sok energia kell hozzá. De igyekszünk sok programot csinálni. Meg elég sokat alszik napközben is, akkor pihizek... (vagy főzök, vagy takarítok, vagy vasalok, vagy......)
Mikor kérdezem tőle, Hol van a kistesó, simizzük meg Zsófit, akkor bárhol is legyünk, bármilyen ruha is van rajtam, felhúzza-letépi, és vadul bökdösi a köldököm, simogatja a hasam és vigyorog meg beszél. Már alig várom, ha kint lesz Zsófi, lássam őket együtt! Mindenkinek csak ajánlani tudom a kistesó projektet!

Erikára kíváncsi lennék, ha valaki tud róla biztosat, ossza meg légyszi velünk!

Dina!

A Csiri-birit sok ismerősöm ajánlotta, de nem tudom, bírnám-e... Nem nagyon megeröltető? Sokat kell őket emelgetni? Vagy inkább olyan mondókás? Melyik nap van? Egyszer már majdnem rászántam magam... Lehet, hogy megnézzük...

Mi is áruljuk a lakásunkat, a ház meg már megvan. Merre nézelődtök? Kerteset?

Az állatkerti találka mikor lenne?

Jó éccakát mindenkinek,

Cseragi

Kép

Kép
cseragi

Sziasztok:)

Tudom, hogy ezer meg egy éve nem jártam erre, de már lassan ott tartok, hogy egy Főkefényi hókotró se lenne elég, hogy utolérjem magam.

Most is azért irok, hogy ha talit terveztek akkor nem lehetne délelött???? Nekem az ovi miatt a délután 3 az csak ábránd, mert fél 5ig el kell hozni Danit, és ha az állatkerti játszóházba akartok talizni akkor még az is kivitelezhetelen számomra, hogy annyit mondjak nektek hogy szia, és menjek, mert nem érnék onnan az ovihoz időre.
Meg szerintem azon felül, hogy elég drága az óradíja a játszóháznak (mert gondolom mindenki hosszabb időre tervezte a talit, mint egy óra ), még igazán szerintem annyira se tudnánk ott beszélgetni, mint a mekiben, mert itt aztán lehet a manók után rohongálni.

Szal ha megoldható lenne, akkor nem lehetne mondjuk egy délelött 10 órás tali?

Minden pocakosnak nagyon jó egészséget, nah persze a nem pocakosoknak is ám:) Probálok jövögetni, de nem igérek semmit tutira, mert ez az ovis lét nem igazán boldogít mostanában, (egy hét ovi, egy hét itthon, igaz a mostani csúcs másfélnap ovi és újra itthon...)

puszi mindenkinek

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ági!

De rég hallottam rólatok!
Hogy vagytok? Látom megkezdödött az ovi, az nagyon jó dolog:-) Nem baj lehet hogy most nehéz, de majd könnyebb lesz, hidd el. Mi is új suliba járunk és nálunk is sok minden rosszul kezdödött de már minden ok.

Olyan jó lenne beszélni veled, mondjuk msn-en. Sokszor hivtalak, üziztem, de lehet hogy már nem az a számod.

Gyere sűrűben! Jó hallani rólatok!!!

Sok puszi nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Anid!
Mi is szedjük még télen a D-vitamint!
Vendég

Na az előbbi elszállt :twisted:

Szóval kedvezményes belépőt csak úgy tudunk 400ft/fő/óra ha legalább 10-en vagyunk. De csak a gyerek számít, szülőknek nem kell belépő.
De ha jól számolom: Lilló, Anid, Manó, Cserági, Saara, Rita és mi, ez pedig még csak 7.
25-e nem jó a Lillónak, 24-e pedig a Ritának. Na akkor mi legyen, esetleg 26?

Ági
Nálunk délelőtt 8-kor reggeli, utána alvás 10-től kb. 1-ig, így ha délelőtti lesz a találka, arra biztos nem megyünk.

Anid
D vitamint 2 éves korig kell szedni, én úgy tudom.
15 hós oltást mi is vállba kaptuk.

Furi, hogy mindent 2-szer kell leírni, kell leírni :-)

Gabek

Kép

Kép
gabek

Ja és Prücsök is, na akkor már 8-an lennénk, alakul....

Kép

Kép
gabek

Kedves GABEK és RITA!

Igazatok van a fogzással kapcsolatban. Azért gyömöszöli a füleit ilyen hévvel, mert egyszerre jön neki mind a két alsó metszőfoga. Tegnap vettem észre játék közben.
Vettem Dentinox-ot és azzal kenem neki lefekvés előtt.
Eddig nem volt probléma, nem volt olyan nyűgös, szerintem csak napok kérdése és áttöri az inyt.

Nem lesz többé fogatlan a kisfiam, majd csak 90 éves korában kegközelebb!!! :cry:

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Gabek :)

Akkor bocsi, csak szerettem volna talizni veletek, de nem szeretném hogy miattunk ne tudj jönni, a délelötti tali ötletét töröltem.

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Emlékszik még valaki? Hihetetlen, hogy megint erre tudtam járni!!!! :) :) De nagyon örülök! Épp Debrecenben vagyok a gyerekekkel, így most leültem és beleolvastam.

Nagyon jó hallani Rólatok; mindenkinek örülök, és külön-külön is nagyon sokmindent tudnék kérdezni/mondani! Szuper a sok kismama és az ismerős kismamáknak nagyon örülök! Brik és Sára! Annyira jó!!!

Elég régen írtam... (lehet, hogy most minden olvasó egyszerre fogja a fejét: micsoda? ez ki? és minek örül ennyire?) Velünk minden rendben egyébként; Bence már ötéves nagyfiú: ovi, bicikli, roller, szülinapi buli, rajzolás, természettudós karrier, ilyenek. :) Dorka nyáron volt két éves, igazi kis csirkefogó, mindent eltanul a bátyjától, amit csak lehet... hihetetlenül önálló, egyedül eszik, alszik rendesen, öltözik, fürdik, és nyár eleje óta szobatiszta. Ámde néha csúnyán beszél, kicsit verekszik és folyton piszkálja Bencét. Egyszóval tipikus második gyerek... :) Ja, és egész nap, gyakorlatilag folyamatosan beszél. :)

Nagyon szeretnék menni a találkozóra, nekünk mindegy az időpont, tudunk alkalmazkodni bármihez!! De jó lenne látni Benneteket!

Puszilok mindenkit!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka

Hellooooo!

Nahat! :D Ez a nagy visszatérések napja vagy mi van??? :) AGI es JUTKA is, éljen! :D
Jutka, az uj sztar képektöl nem térek magamhoz, a termeszettudos karrierrol nem is beszelve :lol: Na és az, hogy mar 5 (!!) éves Bence, kész! Le is esek a székröl!

Agi, Briknek talan igaza van. Ha tullesztek mar a sok betegségen biztos jobb lesz. Mit gondolsz?

Vanda, emlékszem, én is kivoltam, mikor jöttek ki Vince fogai, h milyen béna lesz. Na de most mikor nézzük a régi képeket! Jujj hogy néz ki fog nélkül :lol: Meg az egész gyerek egyaltalan hogy nézett ki :lol: mint egy kis hurka pedig ö nem is volt olyan dagi allitolag.

Cseragi, ezek szerint lany??! dejoo! nalatok 100% ugye a teszt miatt, ha jol emlékszem. Zsofi nagyon cuki név! Nekem is kedvenc (volt).
Mi is mennénk szivesen talizni (még mindig). 26-an lesz Vincus szulinapja, de nem terveztünk semmi különöset, masnap lesz a nagy banzai 8)
EGy dolog jutott eszembe, h az péntekre esik és ilyenkor halal kocsival közlekedni ugyhogy jöjjön mindenki BKV-val!
Délelött nekünk 10 elött lenne jo (délben szundi van) ugyhogy végül jobb a délutan, de valszeg mi is késünk majd egy picit.

Pocaklako nalam ma nagyon aktiv, biztos a szél... Egyre erösebben rugdos :)

Zsuzsaval mi a szösz van?? eltünt teljesen.

Ja és Dina, nekem is hianyoznak a reggeli kukkorékolasaid :lol:
Könyv: ilyenünk nincs sajna...

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Saara az én kisfiam is nagyon aktív már három napja:-)

Néha olyan erőseket tud rúgni:-) De én úgy élvezem! Igaz aludni nem igazán tudok, de majd fogok :-)

Ági ha feljösz majd elmondod nekem még egyszer a vizesedésre, hogy mit lehet. Mert nagyon vizesedem, sajnos. Előre is köszönöm!

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így betörök, de szeretnék kérdezni Tőletek valamit (ha gondoljátok akkor privibe is jó a válasz...).

Zsoldosné Etát kértem fel szülésznőmnek (egyébként most tündérinek tűnik a nő, remélem ilyen nyugalmat árasztó marad szülés közben is :) ) és szeretném megkérdezni, hogy mennyit szoktak adni a szülésznőnek? A dokimtól (Gimes) direktbe megkérdeztem, ő válaszolt is a maga módján :) , de Etától nem kérdeztem... tudtok segíteni nekem?

Előre is köszi!

Kép

KépKép
babuci99

HAIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Gyerek alszik,pipi sül, szalad a lakás, én meg megyek masszőrhöz délután!!!:))))))
A lakást majd utolérem!Ha agyark elköltözött!:))))))))

Babuci:
szia!
Szerintem ez egyéni, amennyire meg vagy elégedve! Én anno 30-at adtam, dokinak meg 60-at!
Nem akartam ennyit,de a végén mivel dolgozni kellett rajtam meggondoltuk. HA simán megy minden, de ez már történelmietlen.

Valaki nem tudja Muzsu email címét véletlenül?????????

Kép
anid

Sziasztok!

Babuci: írtam privit neked!

Ne haragudjatok, hogy ritkán jövök, de nagyon nem jól telnek napjaink..

Nem tudom, tudnátok e segíteni abban, hogy a gyerekem úgy néz ki, hogy GOR-os (azaz állandóan bukik), ami magában még nem lenne gond, de fogy.
Elvittük a gyerekklinikára, ahol közölték, hogy majd kinövi, és adjak neki tápszert, ne anyatejet, mert az anyatej miatt nem hízik a gyerekem (????). Már 6hónapos kora óta hozzátáplálunk, eszi a főzelékeket, a gyümölcsöket, és a tejpépeket (ezekben aztán van kalória rendesen), de mivel két etetés között folyamatosan jön a kaja vissza, és még mozog is, így nem hogy nem hízik, de fogy.

Volt esetlen valakinek hasonló tapasztalata? Ha igen, akkor szeretnék segítséget kérni, hogy hová érdemes elvinni a gyereket, vagy az étkezésben mit lehetne változtatni? Anyatej persze megmarad, mert a háziorvos szerint nincs ennél jobb (ez szerintem is így van), és kap kiegészítésnek spec.tápszert (előetetésre), és gyümölcsdarát, rizspépet, kétszer főzeléket, de még mindig nem mutat a mérleg változást. (a doki állította össze az étrendet, azt követem)

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, vagy ajánlani valamit!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok!!

jajjdejójajjdejó!!! Itt fogom a fejem Jutka, hogy te azt hiszed, mi már meg sem ismerünk. :lol: Olyan jó, hogy újra itt vagy! Ági! neked is pont így örülünk!!!

Namármost, a 26-a az nekem megint csak nem jó... :( Ez azóta derült ki. (És a péntek délutáni csúcsot is kihagynám, ha lehet.) Akkor inkább 24. 24-én csak este van programom, tehát elvileg a délután belefér még. De nekem jó a délelőtt is, mert délután mi is csak 4 körül tudnánk odaérni. :roll: :roll:

Dina, nekem is hiányoztak a reggeli (délutáni, esti) hsz-eid!!

Pusza mindenkinek,
R.

Kép

Kép
rita81

szia Szilvi!
Kismama orvosa, Dr. Veres, van magánrendelése is, ld. az újságban és I. Gyermekklinika
http://www.sote.hu/intezetek/munkatarsa ... mp_id=1652
szerintem ő nem mond olyat, hogy tápszer anyatej helyett...
melyik gyerekklinikán voltatok?
Tücsi
20150827140659

Szia Tücsi!

Itt voltunk az I. Gyerekklinikán, csak szerdán nem a Veres Gábor rendelt, hanem egy nő (vagyis inkább öreg asszony...).
Nem akarom ide visszavinni, mert nekem egyáltalán nem volt szimpatikus sem a hely, sem a hozzáállás. De persze lehet, hogy a Veres dokinak más a hozzáállása, mint az idősebb kolléganőjének. A kismamába jókat írogat, mindig olvasom.

Most megpróbálok homeos orvost keríteni a környékünkön, és oda elvinni. (Dunakeszi, Újpest, illetve Bp szinte bármelyik részén jó, ha esetleg tudtok jó orvost, szívesen venném)

Nagyon köszi Tücsi a segítséget!

Szilvi

b.szilva

Szilvi, sajnalom :(
Mikor kezdodott el ez az egesz? Mindig ilyen volt Akos?
Az jutott eszembe, lehet, h olyan valami van a diétaban, amit nem bir megemeszteni. valami allergia nem lehet? Nincs tej vagy ilyesmi abban a spéci tapszerben? Tejpepet kihagynam a helyedben, ezeknel tehentejet hasznalnak alapnak, kezelik, de annak, aki erzekeny ra hiaba van kezelve.
Sinlac-ot nem javasolta a dokitok? Allergiasoknak vagy allergia gyanus babaknak adjak. Semmi allergén nincs benne es az is kaloriadus.
Vagy vannak spéci szoja alapu tapszerek is.

Sztem erdemes lenne masik gasztroenteorologushoz is elvinni. Nevet nem tudok mondani. Talan Moni (Huncut). A Vaci korhazban nincsen?

Homeos dokit itt tudsz nézni: http://www.homeopata.hu/budapest.html

Halasz Gabriellarol halltottam jokatt aztan van még a mi dokink (nincs a listan), de ö kamaraerdoben van, nektek nem igazan esik utba...
Van vidék rovat is, nezd meg.

Tali akkor 24-en legyen? Ugy remlik akkor nem er ra Lilla :(
saara

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint eltűntünk, de "őszelni" voltunk a Tátrában. De újra itthon jó kis izomlázzal, de tele élményekkel. Benéztem mi a helyzet találkozó ügyben.

Nos, nekünk a 24.-e elvileg jó lehet. Inkább délután aznap, mint délelőtt, mert akkor még anyukáméknál leszünk, és aznap jövünk haza. De ha délután van akkor kis kerülővel jövünk haza és útba ejtjük a talit. (25.-e semmiképp nem jó, mert akkor kapjuk a 18 hós oltást és akkor nem szivesen hurcolnám sehová a kis macsekomat, még ha meg se kottyannak neki az oltások akkor sem.) 26.-a jó. Időpontilag a délelőtt 10 óra 24.-e kivételével nekünk tökéletes lenne, mert mi kb. 1 órától alszunk, olyan 3-4-ig. Szóval ha délután, akkor 4-5 körül tudunk odaérni.
A múltkori tali 3-ra volt meghirdetve és Anidékon kívül senki nem ért oda időre (gondolom az alvások végett), a legtöbben fél 5 körül jöttek. (Kis segítség Gabeknak a szervezéshez :wink: )

Jutka, Ágiboszi!!! Éljenek az eltűnt báránykák! De jó, hogy jelentkeztetek! Mekkora nagy csaj lett Dorka! Jó lenne, ha jönnétek a talira mindannyian.

Szilvi: Sajnálom, hogy ez van Veletek. :( Igaza lehet Sárának, lehet, hogy valamit nem bír megemészteni. Én a helyedben azt próbálnám meg, hogy mindennap egyfajta kaját adok csak neki, és így talán ki lehet szűrni a bűnöst. Lehet érdemes a tejpéppel kezdeni. Az anyatejet semmiképpen nem hagynám el, igaza van a háziorvosnak. És tápszert sem adnék, ha van tejcsid elég, inkább Sinlacot.
Bár nem tapasztalatból beszélek, mert nálunk ilyesmi nem volt. Bálint is lassan gyarapszik, néha fogy is kicsit, de ő rengeteget mozog és nagyon rossz evő, és ez már olyan 10 hós kora óta van. Még mindig csak 10,3 kiló,de igazából addig nem aggódom, míg látom, hogy jókedvű, életvidám és kutyabaja.
Az I. gyerekklinikán van egy nagyon kedves bácsi az allergiológián, asszem Schmidt Károlynak hívják, mi nála voltunk, őt tudom ajánlani. Nem próbálsz ki egy allergia vizsgálatot? Mi más okból, folytonos orrfolyás, köhögés miatt csináltattuk. De ez is egy ötlet.

Dina: D vitamint egy éves koráig adtam, aztán nyáron nem kellett, de most újra adom, két éves koráig mondta a gyerekdoki, hogy adjam.
A 15 hóst vállba kaptuk mi is. Semmi baja nem volt tőle, állítólag egy hét múlva lehet hatása, de nekünk nem volt.

Brik, Sára,Cseragi: Örülök, hogy jól vagytok Kismamik! Cseraginak ejnye-bejnye a ritka bejelentkezésért, de gratulálok a kislánykához!

Na megyek, mert megyünk ma lagziba vidékre és még össze kell készülődni.

Puszi:
Lilla

lilló

Sziasztok!

Szilvi!
Én Alexal jártam az I.gyerekklinikára 3,5-5 éves koráig (Más okból mint Ti,Ő Kawasaki szindrómás volt!)Mi a Bókai doktorhoz jártunk!Imádom a pasit!Aztán amikor Zinának voltak problémái (tejallergia + nem hízott,és 1 évesen még csak 7 kg volt!!!)Őt is oda vittem!Én nagyon-nagyon megvoltam elégedve Vele!
Profi a pasi!!! :lol:
Pl. mi előtte a madarászba jártunk Alexal ezzel a Kawasakival(Akkor még nem tudtuk,hogy az,mert Ők sem tudták!),csak amikor már kezdett leállni a gyerek veséje akkor gondoltuk nem tudják mit csinálnak :evil: Akkor ajánlották nekünk A Bókai doktort aki egy pár vizsgálat után megállapította,hogy mi a baj!És az sem utolsó,hogy imádta a gyerekem!
Vendég

Halihóóóóóóóóóóóó!

Csajok,ha így folytatjuk tavaszi időpontban tudunk talizni! :lol:

(köveket lehet dobálni :oops: ) én borítom a gyerek napirendjén, ha ilyne lehetőség van,hogy játék jó helyen. Vagy csak nemkem van szerencsém,hogy nem zakkanki. Alszik,míg odaérünk,vagy hazafelé,meg este!Egyébkéént nagyalvás van náluk is 12-15-ig,de ha ezt várnám meg mindig sehova nem jutnék el.

Szilvi
Dr. Csiszár Katalin, Káposztás II.-n rendel. Van telefonszáma is,ha érdekel,homeos doki. Mi is megyünk majd hozzá!

Kép
anid

Sziasztok!

Sára: nem volt ilyen Áki, egy hónapja kb megfázott, de csak az orrát kellett szívni, nem volt semmi más tünet (orvoshoz is elvittem azért), és nem is kapott semmi gyógyszert rá, csak homeos orrsprayt javasolt a doki. Ebből gondolom, hogy nem allergiás, mert korábban is kijött volna, vagy nem?? Az a baj, hogy az anyatejet is kibukja, nem csak a szilárd étel jön ki belőle..Ma voltunk vérvételen, talán okosabbak leszünk csütörtökön. Borzalmas volt a vérvétel is, itt helyben nem tudták levenni, így elküldtek a Madarászba.. Ott is 5perc alatt sikerült 1,5fiolát.. Úgy sírt, és hát én is sírtam nem szégyenlem.
Hogy van a pocaklakód?

Lilla: köszönöm a segítséget, próbáltuk már a Sinlacot is, az kezdett el először kijönni, így arra gyanakodtam, próbáltam más pépet helyette, illetve el is hagytam egy időre, de aztán már minden jött.. Szegénykém csak büfög egész nap, én meg mosok :(
Még mindig 7,3kg... Mondtam már neki, hogy ne akarjon modell lenni, és sovány maradni :D :lol: Persze, nem viccelem el, nagyon kivagyok emiatt, és bánt ez az egész. Főleg az, hogy ilyen dokihoz kerültünk az I. Klinikán. Jövő hétfőn megyek tanácsadásra megint, akkor ha nem változik a helyzet, kérek máshová beutalót.
Ritkán jössz Te is mostanában, gondolom kicsi Bíí kötölti minden idődet. Jól vagytok?

Alziza: láttam a neten a Bókayt, de itt az ambulancián kint sem volt, hogy mikor rendel. Az ambulancián van Ő, vagy a kórházban? Fiatal, idősebb, milyen ember? Már időshöz nem akarom vinni, ez a nő nagyon nem volt nekem szimpatikus..

Anid: érdekelne a doki, megírod a számát priviben? Nem akarom ezzel offolni a topicok! Előre is nagyon köszönöm!Voltatok már nála korábban is? Mindenképp el szeretném vinni, szerdán felhívnám, hogy mikorra van időpont, remélem nem kell hónapokat várni.

Nagyon köszönöm Mindenkinek a segítséget, nagyon nagyon sokat jelent, aranyosak vagytok!

Puszi: Szilvi

b.szilva

Sziasztok!

Ha nem gond kérdeznék tőletek. Én az elős babámat várom és január közepére vagyok kiírva. Újvári E. dokinál fogok szülni (legalábbis nagyon remélem)
Van olyan aki, nála szült? Milyen tapasztalataitok vannak? Egyáltalán a korházzal, a dokival kapcsolatban.
Érdemes-e szülésznőt választani? Én úgy gondoltam hogy választok, és olvastam is hogy lukréciának ajánlottatok is egyet, akivel meg volt elégedve valamelyikőtök (bocs hogy nem tudtam megjegyezni a válaszadót)
Volt már valaki olyan helyzetben, hogy volt választott orvosa, de mégsem nála tudott szülni? Ha igen mit csináltatok ebben a helyzetben? Gondolok itt a pénzre!
Még a korházat sem láttam, úgy tudom nov. 6-án és 20-án lesz szülőszoba látogatás. Jár valaki tőletek jelenleg a szülés felkészítő tanfolyamra? Én elég messze lakom (1 óra autóval jó esetben) uh. ezekre nem tudok elmenni, pedig nagyon érdekelnének a helyieljárások, vizsgálatok, beavatkozások a szülés előtt stb.

Remélem nem gond hogy ennyit kérdeztem, és hogy tudtok nekem válaszolni. Lenne még egy pár kérdés, de inkább majd később.

köszi

KépKép
domidina

DomiDina, nézd meg az eggyel lejjebi topicot is, én ott összeszedtem, amit én tudok, elég friss az élmény. Németh Éva védőnővel külön időpontot is egyezttetsz kórházbejárásra, szerintem nagyon érdemes, én is csak azon voltam.
A dokidat nem ismerem, nálunk a császár miatt sem merült fel a szülésznő választás.
Tücsi
20150827140659

Sziasztok

LANYOK! SOS!!!!!!!
van olyan h az embernek egyszer csak elmegy a teje??????
bar lujzi cs 1x ebredt fel ejjel es cs egyik cicibol evett, most reggelre ugy erzem, nem igazan van tejem.... :o

Ilyenkor duzzadtak szoktak lenni cicik, es most nem azok... mit csinaljak????? most, h meg vedono, doki sincs...??? van ilyen??

lefekves elott meg rendes adagot lefejtem...

SEGITSEG!!!!!!

Kép
boga

szia Boga, szerintem nincs ilyen, én naponta többször érzem ezt, de az 1 hónapos gyerek esti mérése megnyugtat...
szerintem pihenj egyet, nyugodj meg, szoptass többször ha Lujzi hajlandó rá vagy próbálj fejni és Lujzi úgyis jelzi, ha valami furcsaság történt
próbálj meg esetleg egy szoptatási tanácsadót, hátha vki felveszi a telefont
szólj, ha küldjek számot, Kismamából ki tudom nézni, ha nincs neked, de szerintem neten is fent van
aztán mondd, hogy mi van veled
20150827140659

szia tucsi!

miutan irtam, megkinaltam lujzit uvegbol lefejt tejjel, es csak 40 ml-t evett, vagyis vlszeg nem volt ehes!
lehet, h csak faradt vagyok, meg ma telik le a buvos 6 honap, amit mindenkepp ki akartam huzni szoptatassal, es lehet, h tudat alatt az paraztat, h mostantol megvaltozik minden.
es amiota babam van, minden ismeretlentol felek kicsit...

koszi, h irtal!!!

boga

Kép
boga

jól, van, örülök, hogy megnyugodtál és gratula a féléves szülinaphoz és a sikeres szoptatáshoz - ez olyan jó!

jó esetben, ha az elválasztást Lujzira tudod bízni, úgy jársz majd, mint én a fiammal, nem is tudom, mikor fogyott el a tej, de egyszer gyanút fogtam,hogymár csak megnyalogat elalvás előtt

akkor fejéssel ellenőriztem, igazam volt :) utána már csak összebújtunk

szép napot!

Tücsi
20150827140659

Tucsi!
Koszi meg egyszer!

Ma megkapta Lujzi az elso ket kanal almalevet, nagyon izlett neki :)
Kicsit furcsa arccal izlelgette, kb ez volt leolvashato: "Mi ez, mit adsz nekem? Hm, egesz jo, ide vele!"
Nagyon cuki volt :)

Holnap beszelek vedonommel, h hogyan tovabb, es h mit csinaljak, ha tenyleg nem eleg neki a tejcsim... Szerintetek tap vagy fozelek? Nappal el vagyunk cicivel, de estenkent mindig uvegbol adok neki tejcsit, amit elozo este meg ejjel fejek le (ha nem ebred fel ejjel...), mert mar a kezdetektol nem volt este annyi tejem h jol belakjon belole. De mostanaban stabilan 280 ml-t eszik uvegbol, igy a fagyasztobol kell mindig kiegesziteni. A keszletem viszont kb holnap kifogy, igy vmit tennem kell...

Ti mit tennetek a helyemben??

Koszi, puszi,
boga

Kép
boga

HAlihó!

Szilvi

A telcsiszám: 06/30-921-9679
Mi még nem voltunk nála,csak készülünk!

Boga
Én sajna nem tudok a témához hozzászólni,mivel Kata mindig is vegyestüzelésű volt,míg volt tejem, aztán meg maradt a táp!
De szerintem ne parázz, szoptass míg van tejed, aztán szép lassan Lujzi fogja elhagyni, ha már kevés van!
És külünben is, semmi baj nincs ha tápot kap! Szép,okos gyerkőcötök lesz a táppal is!
A lényeg,hogy Ne PARÁZZ!
Csak nyugodtan, jól csinálod a dolgokat és kész! :lol:

CSAJOK!

Mi van holnapi vagy heti találkával??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
anid

Sziasztok!

sajnos most en nem nagyon tudok talira menni, de azert figyelem mi lesz a vegso dontes, hatha..
Docog a felujitas, a falak allnak, de a vizesek nagyon lassan dolgoznak. Ugy remelem, hogy Karacsonyra benn leszunk, drukkoljatok legyszi!

Mas. Egyik ismerosom terhes, cukorterhelesre ment a klinikara, de elkuldtek, aztan a korzetitol is elkuldtek, mert a doki nem utalhatja be ot a haziorvosahoz. Csak akkor csinalhatjak meg, ha kifizetik. Patthelyzet, vegul "protekcioval" megis megcsinaltak a vizsgalatot fizetes nelkul.
Szeretnem megkerdezni, hogy Ti hogyan/hol csinaltatjatok a terhesseghez tartozo vizsgalatokat most? Vervizsgalat, afp, cukor stb.
En errol a cukorterhelesrol meg nem is hallottam, Hollandiaban ilyet nem csinaltak soha nekem.

Boga, szerintem adhatsz Lujzinak bolti pempot, tapit egy kis rizspehellyel. Mi azzal kezdtunk, a Lacko allergias volt, ugyhogy hipoallergen tejporba kevertem a rizspelyhet. Amugy egy kis krumplipurevel, almalevel probalkozhatsz, de ne eroltesd.
Egyebkent nagyon ugyes vagy a 6 honappal!!

Sziasztok, jo ejszakat!

Anita

Kép
Kép
panzej

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?