Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lànyok!

ÈN IS BOLDOG BÈKÈS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÀNOK MINDENKINEK! :D :D :D :D :D 2015-ben folytatjuk :D :D 8) 8) pusziiii
dolli
Szigetszentmiklós

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Szívből kívánom, hogy akik még nem élték meg a babavárás örömét, azok 2015-en átélhessék :). Akik hozzám hasonlóan már a baba érkezését várják, azoknak a legjobbakat kívánom a hátralévő hetekre, vigyázzatok magatokra, hamarosan karunkban tarthatjuk a gyermekünket, akit annyira vártunk. A már babázóknak pedig sok-sok örömöt, egészséget és kitartást kívánok :)!

Puszilok mindenkit, jövőre ugyanitt :)!
lexi01
Budapest

Kedves Lányok,

mindenkinek szeretném megköszönni, hogy mellettem állt a nehéz időkben, tanácsaival, együttérzésével támogatott, sok erőt adott nekem! Ebben az évben is folytatjuk, minden hasonló helyzetben lévő lánynak kívánok sok szerencsét és várva várt kisbabát, akik pedig már várják a babát, azoknak minden problémától mentes szülést és boldogságos babázást kívánok, ezen kívül pedig mindenkinek olyan boldog új évet, ahol nyugalom és béke van, szeretet, a kívánságok pedig teljesülnek!
Remélem ebben az évben mindannyiunk álma valóra válik! Puszi nektek!
janula

Kedves LÁnyok,

én is csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. Mindenkinek nagy köszönet aki támogatott és mellettünk állt az elmúlt évben. Nagyon sokat jelent, jelentett ez nekünk. És Mindenkinek akinek a 2014-es év még nem hozta meg a várva várt csodát, kívánom, hogy 2015 legyen az Ő évük legyen!
Örvendek, hogy rátok találtam, köszönöm, hogy vagytok nekem, nekünk (is) :)!

Sok puszi és ölelés!Nagyon boldog új évet!
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Hát gondolom nem sejtettétek, hogy én jövök a következő gólyahírrel, de tegnap délben megszületett a mi kis Lilink a 35. héten :).
Sajnos sürgős császárra volt szükség, mert reggel/délelőtt nem alakultak annyira jól a dolgok, és a dokim azt mondta az a biztos, ha befejezzük a terhességet. Kis minike, mert 46 cm és 1750g, de a körülményekhez képest jól van, stabil és nem kell lélegeztetni csak egy kis orrszonda segíti a légzését.

Puszi mindenkinek
lexi01
Budapest

Lexi kedves, el sem hiszem! :) Gratulálok! Annyit gondoltam rátok, de nem jutottam el addig, hogy írjak pár sort :(. Már számolgattam, hogy csütörtökön kezdődik a 36. hét. Nem baj, ha minike, meg fog szépen nőni :). Az a lényeg, hogy egészséges és nagyon jó, hogy nem kell lélegztetni. Küldesz majd fotót? :)
Te jól vagy? Most akkor bent leszel még egy darabig a kórházban? Vagy nem tudod még?
Mert engem is "megfenyegetett" a dokim, hogy lehet be kell feküdnöm, mivel sok a méhösszehúzódás. Akkor találkoznánk :). Szerdán kell hívnom, és akkor kiderül.

Sok-sok puszi és ölelés!
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :)
Sok szeretettel gratulálok a babócákhoz! :) Már egy hónapja kb h nem voltam errefelé, és azóta szépen gyarapodott a létszám. :)
Én ma telefonáltam a Sotéra. Legnagyobb meglepetésemre pénteken, a 19. ciklusnapomon mehetek. El sem hiszem. Biztos voltam benne, h nem adnak időpontot. Rákérdeztem a papírokra is, és még minden érvényes, az altatóorvosi dolgok is.
Drukkoljatok, hogy cisztamentes legyek! :)
vigyorex

Sziasztok Lányok!
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek, kívánom, hogy ez az év meghozza számotokra a várt csodát!! Ma hallottam egy asztrológusi év elemzést, nagyon szerencsés lesz ez az év, szó szerint azt mondta, igazi bébibumm lesz ;-) Szóval hajrá, és nem feladni!!!
Lexi drága, szívből gratulálok, örülök, hogy jól vagytok mind a ketten. Lilivel minden rendben lesz, több ismerősöm is a 35. héten szült, és pikk-pakk megerősödtek a babák, és makk egészségesek. A lényeg, hogy pihengess, termeld a tejcsit a pici Lili számára. Van módod lefejni az anyatejet? Odaadják neki? Nagyon fontos táplálék ilyenkor nekik. A párod Veled lehetett a szülésnél? Mostmár rendeződödtt a vérnyomásod?
Leszezjobb, várjuk a babahíreket ;-) Nagyon megható volt az írásod (bár mostanában mindenen bőgök, ezek a hormonok )
Janula, remélem, ma minden rendben volt a műtétnél és hamarosan jelentkezel!
Évi, jól alakult végül a ciklusod? Megjött kicsit hamarabb? Érted is szorítunk a héten!!
Cermiák, élvezd a pihenést ;-) !!! Mi volt a dokinál 30-án? Minden rendben, ugye?
Micim, hogy vagy?
Magdim, sajnálom, hogy így megkínlódtátok a szülést, de szerintem megérte, gyönyörű kisbabátok van, a legszebb karácsonyi ajándék idén a Tiétek volt. Nagy ölelés Neked!! 
Dolli, szuper, hogy túl van a mumus vizsgálaton, drukkolok, hogy mihamarabb kezdhess!
Cicuci, nagyon helyes, hogy igényes maradtál ;-) Várjuk Felőletek is a gólyahíreket!! Könnyű, gyors és problémamentes szülést kívánok!!
Vigyorex, hajrá stimu kezdés!!!! Majd gyere a hírekkel!!
Edinám, Ti hogy álltok? Átmentek másik intézménybe? Kívánom Neked, hogy mielőbb jelentkezzen Nálatok is a csodababó és kerekedjen a pocakod ;-)
Puszi Mindenkinek!!

maci80

Sziasztok lányok nem sokat tudok írni

Lexi
Nagyon nagyon és teljes szívből gratulálok!!! Picilány Isten hozott :)Gyors növekedést és sok boldogságot kívánok :)

Pont ma lett meg a citológiám rendben van negatív, és a mensim is Megjött reggel igaz nem elöbb de szerencsére nem is késett.
Úgyhogy szerda reggel mehetek befeküdni.... Izgulok :)
Millio puszi
Igyekszem írni .... :)
evi89
Vecsés

Sziasztok !

Lexi gratulálok a kicsi Lilihez nagyon sok tejcit gyors súlygyarapodást és mielöbbi hazatérést kívánok nektek. Ha nem gond majd én is szeretnék látni képet róla ha úgy érzed és nem tolakodó a kérés.

Lányok lassan mindenki követi Lexit és a karjaitokba tarthatjátok a leggyönyörűbb teremtést a világon. Kismamik vigyázzatok magatokra és mndenkinek fájdalom mentes és gyors szülést kívánok.
Maci te már lassan félidőnél jársz ugye vagy előre szaladtam kicsit?
Még nem tudom mikor és hol folytatjuk. Nem kértem még ki a Sotéról se a leleteimet . A Kaáli és a Bmc között vacilálunk mert a Kaáliba van egy akcis lehetőség amivel nem lőnénk el a 4. támogatott lombikunkat . Tudod nekünk már csak 2 lehetőségünk maradt.

A most kezdőknek kitartás és sok sikert a kezeléshez. Janula remélem már otthon pihizel és jelentkezel ha tudsz gondoltam ma rád de már túl vagy rajta és ez a fő.

Puszi mindenkinek és az újdonsült mamáinknak és a babáknak nagy ölelés .
edina71
Budapest

Sziasztok Lányok!

Lexi,
gratulálok Ha Lili picike, ne is törődj vele, hát majd megnő, behozza ő a lemaradást Ha kaphat anyatejet, akkor meg aztán hamar megerősödik A lényeg, hogy rendben vagytok

Lányok!
Nálunk semmi változás... 38+3 vagyok ma, és Natika nem nagyon akar kibújni. Pedig pénteken egész álló nap görcsölgetett a hasam alja, reméltem, hogy ez már valami előjel, de aztán nem lett semmi belőle. Szombaton este voltunk CTG-n kérdeztem a szülésznőmtől ezt a görcsölgetés dolgot, de azt mondta hogy ha csak alul fájt a hasam, akkor az feltehetően azért van, mert Natika helyezkedik egyre lejjebb és lejjebb, de akár a hidegfront is kiválthatta ezt nálam.. Meg mondta azt is, hogy az igazi fájásoknál az egész hasam fog piszkosul fájni A férjem még ezen a héten dolgozik, aztán szabin lesz. Azt mondta ma, hogy nem igazán tud nyugodt szívvel itthon hagyni egyedül, ahogy közeledik az diőpont. Ő talán még jobban izgul mint én.  Fura, mert tök nyugodtan gondolok a szülésre. Amitől inkább tartok, az a szülés utáni időszak, főleg a szoptatás része   de remélem már nem kell sokat várni és megszületik az én kislányom is

Puszi mindenkinek lányok!
cicuci
Budapest X. kerület

Maci, semmit nem írtál magatokról. Hogy vagytok? Minden rendben?

Minket 30-án 1 órára hívott a dokim a magán rendelőjébe és 3 órakor jutottunk be. Nem volt hely hová leülni. Eléggé lehangoló volt. Hogy utána kb. 5 perc alatt lezavarja a vizsgálatot. Szerencsére minden rendben babókával, 1900 gramm volt, azt mondta a doki, hogy majdnem két héttel nagyobb. Ami kicsit rossz, hogy szerinte elég sok a méhösszehúzódás. Most számolnom kell, és szerdán jelentenem az eredményt. Csak az a baj, hogy pl. azt nem tudom hová tenni mikor babó neki feszíti magát a hasfalamnak és ezután keményedik be a hasam. Mert ilyenből pl. sok van. Remélem nem fog befektetni, mert a brutális hátfájást leszámítva, teljesen jól vagyok és még rengeteg elintézni való van, többek közt babó szobája. Pihenni sajnos még mindig nem tudok, ablakot cseréltünk és építő telep a lakás :(. Úgy néz ki nekem már nem nagyon lesz pihenés :).

Janula, már reggel akartam írni, hogy szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen ma. Várom, hogy jelentkezz!

Évi, örülök, hogy minden ilyen jól alakul. Neked is nagyon szorítok szerdán. Bár gondolom a műtét csak másnap lesz. Melyik kórházban is leszel?

Edina, remélem sikerül meghozni a jó döntést és megtalálni a megfelelő intézetet és hamarosan a nyomdokainkba lépsz :).

Cicuci, fájdalom mentes, könnyű és nagyon szép szülést kívánok neked! :) Jelentkezz ám amint tudsz.

Leszezjobb, veletek mi a helyzet?

Vigyorex, hajrá, hajrá! Majd várjuk a híreket.  

Lányok mindenkit pusziloK!

cermiák
Budapest IX. kerület

sziasztok,

buék mindenkinek!
gratulálok az újdonsült anyukáknak :) remélem többen is csatlakozunk a kismamik táborához idén :)
ha ki akarom kérni a leleteimet, a dokitól kell vagy elég a csajoktól? ha kérdezik miért kell nyugodtan mondjam hogy intézetet szeretnék váltani? vagy hogy megy ez?
bucsok

Sziasztok Lányok! 

Drága Lexi gratulálok nektek,jó egészséget és sok sok örömöt kívánok! 

Lányok, lenne egy kérdésem!,  Nektek a HSG vizsgálat után rendesen a  megszokott  időben jött meg a mensesetek???  Csak mert nekem már megkellett volna jönnie ,és sehol semmi!! Sőt!,  ma már legalább a ciklus 3. napján kellett volna lennem, (legalábbis én úgy számolta, hogy ha a megszokott időben jön meg , akkor ma kellett volna vissza mennem az Aro-ra ) De még mindíg nem jött meg!!!!! Már több tesztet is csináltam de mind negatív lett. Nekem legkésőbb  30 napra mindíg meg szokott jönni, pontosabban 26-30 nap között szokott lenni a ciklusom de legkésőbb a 30. napra mindíg megjött!  Ma a 31 napnál tartok és sehol semmi!! Én arra gondoltam ,hogy esteleg a Hsg vizsgálat kavarhatott be szerintetek is??  Most ettől függ, hogy mikor kezdjük az inszemet , a ciklus 3. napján kell vissza menünk. Kicsit félek és nem értem ,hogy miért nem jön meg, már annyi mindenre gondoltam. Volt már valakinek hasonló problémája??? a válaszokat előre is köszönöm.  Puszi Dolli 

dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Lexi, sok szeretettel gratuéálok neked!!! :) Isten hozta a pici lányodat ezen a világon! Ne aggódj, minden rendben lesz, szépen behozza majd azt a kis lemaradást! :)

Vigyorex, örülök, hogy ilyen klasszul kaptál időpontot! De legyél óvatos, eddig én is szépen eljutottam, sőt, 3-szor kaptam azt a választ, hogy minden leletem jó még, és amikor odamentem, hogy kezdek, akkor kezdték vonogatni a vállukat, hogy hát mégsem jó. Nem akarom, hogy megijedj, lehet, hogy minden oké, mint ahogy nekem is az volt addig. 

Bucsok, elég a csajoktól kérni! Én kértem telefonon, megmondták, hogy mikor mehetek érte. Nem kérdezték, hogy miért kell. Viszont még ott nézd át, hogy minden megvan-e, amit szeretnél, hogy benne legyen!

Dolli, szerintem hatással lehet a HSG a ciklusra. Én a helyedben felhívnám a dokit, hogy megnyugodjak!

Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám (én is mindig gondolok rátok!  ). Minden rendben volt a HSK-n, nem volt vészes az egész. Már itthon is vagyok, nem talált a doki semmi oda nem valót! :)
janula

Janula
Örülök hogy már túl vagy rajta és minden rendben van.
Gondoltam rád tegnap :D
Egy újabb lépés előre ... :D
evi89
Vecsés

Sziasztok!

Köszönöm Janula,   de már ma reggel megjött szerintem is a HSG kavarhatott be

Örülök hogy te is túlvagy a HSK-n és, hogy minden rendben van veled ,most még pihengessél amennyit csak tudsz  ,,
Nekünk csütörtökön irány az ARO

Puszi mindenkinek!
dolli
Szigetszentmiklós

@janula:

Köszi a drukkokat lányok! :)

Én sem bízom bennük Janula, mert eddig engem is mindig elküldtek valamivel. Viszont februárban lejár a rákszűrésem, márciusban pedig a 4 alkalmas hormonpanelem, úgyhogy ha addig nem tudunk elindulni, akkor jövő hónapban elmegyek rákszűrésre, és utána intézmény váltunk és átmegyünk a szegedi Kaáliba. Az közelebb is van.
vigyorex

Vigyorex, igen, én abban nem voltam ügyes, hogy magamnak nem jegyzeteltem, hogy melyik leletem mikori. Akkor nem tudtak volna így elbánni velem. Csak nekem volt bizalmam abban, hogyha rákérdezek, akkor megnézik és megmondják. Hát nem így történt. Utólag nem bánom, mert úgy érzem, hogy ez segített hozzá ahho, hogy egy olyan helyre menjek, ahol nem csak egy beteg vagyok, hanem ember és úgy is bánnak velem. Ráadásul sok olyan módszerbeli tudás van, ami ott nem volt. Így a reményem újra visszatért, hogy talán nekem is sikerülhet! Szóval mindennek oka van! :)
janula

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

A babásoknak szívből gratulálok!!
Remekül kezdődik az évetek!

Akiknek még nem érkezett a gólya,ne csüggedjetek,ez az év a miénk lesz!!

Nekünk nem sikerült az 1. inszem,most januárban folyt köv
vkcs

Sziasztok!

Kétségbe esve keresem a jogszíbályt arra, hogy az OEP hány éves korig támogatja a lombikot, de sehol nem találom, talán Ti tudtok segíteni.
A Bmc-be szerettem volna bejelentkezni, de megkérdezték a korunkat és mikor mondtam, hogy a férjem már elmúlt 45 éves (én még nem), akkor azt mondták, hogy már nincs lehetőségünk. Ez valóban így van? Akkor a SOTE-n miért fogatak és csináltak decemberben lombikot, akkor is idősebb volt 45-nél. Sajnos ezzel az intézménnyel nem vagyunk elégedettek (prof. hozzáállása) és váltanánk, de lehet, hogy máshol tényleg nincs esélyünk. Teljesen el vagyok keseredve, mivel 12 éve próbálkozunk, hogy végre szülők lehessünk, de eddig eredménytelenül.

Remélem tudtok segíteni.
Nila
nila45

Szia Nila

Én nem hallottam olyanról hogy ha a pár férfi tagja elmúlt 45 éves nem fogadja őket a meddőségi klinika. Én is csak arról tudok hogy a nő életkora 45 feletti akkor nem lehet támogatott a lombik.
A Sotéról mi is most akarunk eljönni mert már volt 3 sikertelen lombikubk és most úgy érzem csak egy helyben toporgunk. Remélem sikerül egy jó klinikát találni nektek is ahol úgy érzed biztos kezekbe vagytok és sikerül a lombikototk nektek is.
edina71
Budapest

Sziasztok!
Folyamatosan olvaslak Titeket, mint írtam már telefonról nem szeretek pötyögni.
Lexi, gratulálok, Lili hamar eléri a súlyát és mehettek is haza. Bent lehetsz vele sokat? Puszikáld meg helyettünk, ha teheted!
Evi ma műtenek, ha jól emlékszem!!! Minden rendben lesz!
Mi 14- én 13:30-ra megyünk az Aro-ra, nagyon várom. Bár lányunk is velünk lesz, ő csak 4 órát van suliban.
Ne haragudjatok, de nem vagyok a szavak embere, így most elbúcsúzom!

Puszika Mindenkinek!

kittikata
Vecsés

Edina, köszönöm a válaszod. Én is így tudtam. Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy maradunk. A Bmc ugye kilőve, a Dévainál 1 év a várakozás, nekem pedig nincs ennyi időm.

És mindenktől bocs, hogy ilyen tuskó módon törtem a topikra, de teljesen el vagyok keseredve.
Szóval szeretnék gratulálni az új pici jövevényekhez, sok boldogságot és egészséget kívánok.
nila45

Sziasztok Lányok:Én Évike1224 vagyok,csak újra kellett regizne
m,mert sehogy sem tudtam belépni :/  Állandóan nyomon követtelek idáig is titeket...Gratulálok a babócákhoz,sok egészséget nektek :) Én ma vagyok 17hetes terhes...Nagyon jól érzem már a picikét a hasamban.19-20-i héten lesz a következő uh-om,amin már remélhetőleg már megmutatja megát hogy fiú-vagy lányocska kuporog odabent...Megvoltak a kötelező Genetikai vizsgálatok is:Negatív lett minden eredményem :) 2015.06.21-re vagyok kiírva..Mindenkinek szurkizok:Edina,Janula.stb....Nem feladni csajok,várjuk a mihamarabbi jóhíreket..Puszi
icurimicuri12
Fót

Sziasztok lányok! 

Tegnap voltunk a profnál megnézett ultrahangon, meg felírta a gyógyszereket a clostit, meg a bromot, majd jövőhéten csütörtökön kell vissza mennem 8-ra vérvételre utána 11-re ultrahangra és majd akkor kiderül kell e még gyógyszer. Nagyon várom már az inszemet!   és már nem sok van hátra addig!                     Puszi mindenkinek,  remélem ti jól vagytok!      Dolli 
dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok
Már otthon vagyok, túl vagyok a műtéten.
Jo volt a megérzésem illetve a tünetek.
I. Endomrtriozisom volt meg összenövések.
De amúgy odabent minden szép és jó.
Illetve ami lényeges hogy mind a 2 petevezetékem átjárjató....ami ügye tavaly hsg nem volt az...:)
A pocakom azért fáj meg a gáz amivel felfujtak az se kellemes de nagy kő esett le.....volt értelme megcsináltatni :)
A de úr annyit mondott varratszedés hétfőn kontroll 1 hónap múlva és utána gyorsan teherbe esni ez a feladat.
Nekem tetszik a lecke hát meglátjuk hogy alakulnk
Ugyhogy nemsokára mi is kezdünk.
Nagy ölelés mindenkinek :)
evi89
Vecsés

Sziasztok!
Évi, hogy vagy? Tegnap rendben volt minden a műtét közben?
Évike 1224=Icurimicuri 12 Gratulálok a pocakhoz! Majdnem egyidős várandósak vagyunk, mensi/beültetés szerint 06.15-re vagyok kiírva, a bébi méretei miatt viszont előrébb hozta a dokim 1héttel.
Cicuci, mi újság Veled? Hogy vagy(tok)? Ne izgulj, bent még nem maradt baba ;) Nekem eddig Mindegyik gyerkőcöm a 40.héten született.
Cermiák, hogy vagy? Mikorra is vagy kiírva? Drukkolok, hogy mindent el tudj még intézni a kisbabó születése előtt! Elárulod, mi lesz a neve?
Leszezjobb, Dekatka, hogy vagytok??
Dolli, hajrá inszeeeeem ;) drukkolok nagyon!!
Magdi, javulgatsz?

Velünk minden rendben, nagyon jó lett az integrált tesztem, kevesebb, mint 1:50 000 Down-szindrómára és Edwards kórra is, alacsony kockázatba soroltak. Egyre többször érzem a mocorgását. Jövő héten megyünk genetikai uh-ra. Rohan az idő, mindjárt félidőnél tartok...KisMackó jól van, bár küzdünk a bőrével (ekcémás+van a kis szervezetében vmi góc, ami túlzott allergiás reakciót vált ki belőle, és kiütéses :( ) Nagy gyerekeimnek félévi hajtás a gimiben, de szép lesz a bizijük :)
Puszi Mindenkinek!
maci80

Évi, egyszerre írtunk :) már kezdtem aggódni Érted... Örülök, hogy minden oké ;) Hajrá pocakosodás!!!
maci80

Maci szedsz valamilyen terhes vitamint?Engem leállítottak róla,már az elején,mert kikészült a gyomrom tőle,meg jók a vitamin háztartásaim,dokim mondta...Gratulálok én is a pocaklakódhoz...neked kellett fizetni a Down-kór vizsgálatért?
icurimicuri12
Fót

Évi!!! Örülök, hogy minden rendben! A vállad nem fáj? Nagyon vártam, hogy jelentkezzél!
Írhatna Lexi, esetleg találkoztatok Évi?
Vigyorex mi volt, mit mondtak?

kittikata
Vecsés

Sziasztok!
November ota nem jartam itt, de remelem meg nem felejtettetek el.
A novemberi elso lombiknal jol birtam a stimut, de kiborultam, amikor a leszivott 9 petesejtbol csak 2 termekenyult meg. Visszaultettek, onnantol szornyu volt az a tiz nap, amig jott a vervetel. Napkozben probaltam pozitiv lenni, magamra eroltettem. Ejszakankent csurom vizesen ebredtem es remalmaim voltak. Sajnos meg vervetel elott megjott. Kiborulas, rendese. Par nap, par het kellett, hogy azt mondjam, tul vagyok rajta. Jott a karacsonyi keszulodes, ferjem elutazott, minden ram maradt, lebetegedtunk, majd jott Karacsony. Ez mind segitett abban, hogy elterelodjon a figyelmem, es ne a kudarcon porogjek. Karacsony elotti heten meg morogtam is, hogy jol megkutyultak a hormonokkal, mert kesik, amugy sosem szokott. Kesik, kesik, de jon a Karacsony, beteg is vagyok....ket unnep kozott hivtam az ARO-t, mi a helyzet. Csinaljak tesztet, addig szoba se allnak velem. Masnap elontott a boldogsag, pozitiv lett a teszt. Kovetkezo nap reggel is.
Januar eleje Murber, majd du rozsaszinezgetes. Este sajat dokim. Minden rendben, jo helyen tapad, 6 hetes spontan csoda. Csoda, mert egy petevezetekem van. Szerdan is szines volt a wc papir :( csutortok estere az egesz napos "erzem a hasamat" erzesbol gorcsok lettek. Reggelre enyhe verzes. Szt Imre korhaz, ahol mar csak az volt a kerdes, hogy reggeliztem-e, mert ha igen, akkor holnap reggel menjek, hogy muszeresen befejezzek a mar megkezdodott vetelest. Nem volt szivhang, elkezdodott a petezsak levalasa. Nem tudom elmondani, mit erzek...belehalok
almanna

almanna nagyon sajnálom ami veled tőrtént!!!  Sajnos tudom mit érzel ,én is átéltem már hasonlót. Nehéz ilyenkor bármit is mondani ,kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjél testileg és lelkileg is!!! Sok sok erőt kívánok neked, nektek!! 

evi89 örülök, hogy túl vagy rajta,és kívánom ,hogy a leckét minél előbb teljesítsétek!!! 
maci80 köszönöm a drukkokat!!! aranyos vagy, örülök hogy, jók lettek a tesztek, szerintem a genetikán is minden rendben lesz!!! olyan jó érzés lehet, hogy mostmár egyre jobban érzed a pocalakódat!!!
dolli
Szigetszentmiklós

Almanna..pihenjél jó sokat,ne stresszeld magadat,össze fog jönni,hinni kell benne,de tényleg.Volt nekem is vetélésem,átérzem.Utána jött az első beültink,nem jött össze,de a másodiknak már nagyon lazán álltam neki,aminek meg is lett az eredménye...Lányok kitartást mindenkinek össze fog jönni.
icurimicuri12
Fót

@kittikata:

Szia!
Aranyos vagy, hogy gondoltál rám! :)
Nem tudtam írni, mert le kellett feküdnöm, mert a fejfájástól a hányás szélén állok.
Nem kezdhetünk. 3 centis tömlőm van.
Szokásos rend a rendetlenségben. Minden papír okés, bla ... bla..., ultrahang, majd a harmadszorra hallott, DEEEE, sajnos nem kezdhetünk ...
Próbáltam rábírni, hogy nézzen bele a papírjaimba, ugyanis ősz óta ezzel szívok. Egy fokkal normálisabb volt, mint szokott, és bele is lapozott.
Erre a felvetésemre közölte, hogy nem a köv. 20.napomon találkozunk, hanem a 2. vagy 3. napon és ha van ciszta, akkor fogibogyó addig, míg el nem múlik.
Ha erre novemberben rájön, akkor már túl lennék mindenen és akár kezdhettünk volna.
Azt nem tudom, hogy ha ez a kórelőzmény, és ennyire cisztásodom, akkor vajon rövd protokoll lesz, vagy marad a hosszúnál?! Szerintem a hosszúval én nagyon pórul járnék ...
Csak azt nem tudom, hogy miért nekem kell vívnom vele, hogy vegye a fáradtságot és fél szemmel fussa át az előzményeket.
vigyorex

@evi89:

De jó, hogy túl vagy rajta és minden okés. :)
Tessék hallgatni a dokira és elvégezni a házi feladatot! :)
vigyorex

@almanna:

Almanna! Ma is éppen eszembe jutottál, mint megannyiszor az utóbbi időben.
Tudom, hogy most bármit is írnék, semmi nem lenne vigasz. Így csak annyit kívánok, hogy legyen erőd túljutni a nehézségeken és új erőre kapni. Annyi biztos, hogy a CSODA létezik, és nincs lehetetlen! Hatalmas ölelést küldök Neked!
vigyorex

@kittikata
Jaj dehogynem baromira fájt fáj próbálok minnél többet sétálni hogy menjen ki a gáz.....és múljon el a fájdalom...
A torkom már jobb....
evi89
Vecsés

@vigyorex
Neked is szurkolok hogy tudjál végre kezdeni !!!!!
evi89
Vecsés

Almanna! Gondolom a sajnálatom nem sokat segít, de Sikerülni kell, ne add fel.

Jaj Évi, azért azt a pocakot tessék pihentetni is!!! Pár nap és elmúlik a fájdalom.

Vigyorex! Én is a ciszták miatt aggódom, de kezdhetem a vérvételeket megint megcsináltatni, remélem a többi papír még jó!

Képzeljétek Garamvölgyi doki hívott, mert megnézte a TSH és a cukrom, 1000 mg Merckforminra állított át, és Premensre. Elküldött a házidokihoz, hogy csináltassak teljes vérképet, és UH-ra is mehetek. Rendes ez a doki. Azt hiszem Ő marad a dokim. Én sok dokiban csalódtam már! Szerdáig összeírom mit akarok kérdezni, úgy is a nagy izgalomban elfelejtem megkérdezni.
Icurimicuri, Maci! Ez a vérvételes, vagy a magzatvizes? Ez engem is érdekelne! Maci, Örülök hogy jó az eredmény!

Puszka Mindenkinek!

kittikata
Vecsés

Segítséget kérnék lányok.
Akinek volt endomrtriozisa az szedett valami gyógynövényt , pl barátcserje kapszulát?
evi89
Vecsés

Évi Premens bár ez nem kapszula, de nekem és barátnémnak ezt ajánlották! Borókás patika Vecsésen ott rendeltek! Én most szedem 1 hete.
kittikata
Vecsés

Sziasztok 
Gratulálok Lexi és üdv ezen a bolygón kis Lili
Egy hete élvezem a magyar egészségügy szolgáltatásait a kórházban  Elméletileg még 11 napunk lenne hátra, de úgy néz ki, hogy pici fiam kíváncsi a világra. A mai napra bepuhult a méhnyak és már 1 ujjnyira kinyilt a méhszáj. Az orvosommal megbeszéltük, hogy mindent a természetre bízunk, semmit se siettetünk és várjuk, hogy minden menjen a maga útján.  Minden esetre, már az eddig eltelt idő is csoda és minden hártalevő nap ajándék a számunkra 
Jelentkezem, ha fejlemények vannak, addig is kitartás mindenkinek 
leszezjobb

Köszönöm, csajok! <3
Valószínűleg majd én is rendbe fogok jönni, mint sok más ember, akivel ilyen történt. Csak most még friss és fájdalmas....

Nagyon örülök a babóknak a pocakban, és gratula a már megszületett pindúroknak :) Nagyon vigyázzatok magatokra, és jó egészséget és rengeteg szeretetet kívánok mindannyiótoknak!!

Akinek még várat magára a csoda, kitartást, lazulást és türelmet kívánok!
almanna

Sziasztok!
Utolsó nap, így 2 in 1-ban  Holnap meg fog érkezni az oly rég óta várt pici csodánk 
Amint erőre kapunk jelentkezem 
leszezjobb

Leszezjobb
Nagyon nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen :)
evi89
Vecsés

Leszezjobb
Hidd el nagyon drukkolunk, de minél előbb jelentkez!!!
kittikata
Vecsés

Leszezjobb, nagyon szép és könnyű szülést kívánok! Na meg gyors felépülést. Várom, hogy jelentkezz a jó hírekkel :).
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Hú látom nagyon beindult itt az élet, úgyhogy igyekszem felzárkózni.

Leszezjobb, hű eljött a nagy nap, nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen, amint lehetőséged engedi, adj hírt magatokról, imádkozom értetek!

Évi, örülök, hogy túlvagy a műtéten, na milyen jó, hogy elmentél Bokor dokihoz és legalább kiderült, mi van odabent és helyretette :). Én nem szedtem semmilyen gyógynövényes kapszulát, viszont elég kemény diétát tartottam (nagyjából ez alapján csináltam, csak én még vörös húsokat sem ettem, mert a doki azt kifejezetten kiemelte: http://glutenmentesen-egeszsegesen.com/ ... l%C3%A9se/) és szerintem az is segített, hogy eddig még nem jött vissza. A doki a császárnál "körbenézett" és azt mondta tiszta a terep, nyoma sincs endometriózisnak, ami megnyugtató, bár kicsit tartok tőle mi lesz, ha újra elkezdek mensturálni, de ezzel most igyekszem nem foglalkozni. 
Akkor most már nincs messze a kezdés, nagyon drukkolok :)!

Edina, remélem sikerül egy olyan intézményt találnotok, ahol tudtok haladni és ahol végre teljesülhet a vágyatok, drukkolok Nektek!

Icurimicuri/Évike gratulálok Neked, problémamentes babavárást kívánok :)!

Dolli, de jó, hogy beindultak a dolgok, hajrá, nagyon szorítok Neked!

Maci, te jó ég, így elment az idő, hogy már félidős vagy, nem semmi. Örülök, hogy minden rendben a babóval, Kismackónak pedig jobbulást.

Almanna, jajj Istenem, potyogtak a könnyeim, miután elolvastam... annyira sajnálom, nehéz bármit mondanom, imádkozom érted, és sok-sok erőt kívánok, hogy sikerüljön elfogadnod, hogy ez történ és aztán előre tekinthess és újult erővel vágj bele a dolgokba.

Vigyorex, anno nekem is a cisztákkal gyűlt meg a bajom és többször sem tudtam kezdeni miattuk, így végül a doki rövid protokoll mellett döntött.

Kittakata, Garamvölgyi doki tényleg nagyon rendes, míg kórházban voltam, volt szerencsém hozzá többször is, mivel ő az osztályvezető ott ahol feküdtem, szerintem nála biztosan jó kezekben leszel :).

Janula, örülök, hogy túl vagy a HSK-n és minden rendben van. Mostanában gyakran sétálok el ott a BMC előtt és mindig Te jutsz eszembe róla, nagyon szorítok, hogy sikerüljön :).

Cicuci, Cermiák, nálatok mi a helyzet?

Én múlt csütörtökön jöhettem haza a kórházból, fájdogál még azért a heg, de most már egészen jól mozgok, dehát muszáj is, nincs pihenés, megyek minden nap Lilihez. Őt pénteken szállították át a János kórházba, szerencsére jól van, már nem kap gyógyszereket sem, azt mondják életre való és ügyesen eszik. Szombaton végre a karomba vehettem, majdnem egy hetet kellett várnom rá, de csodás érzés volt, már kétszer meg is etethettem. Viszek neki minden nap tejcsit, úgyhogy remélem szépen fog gyarapodni, a születési súlyát már meghaladja, szóval ha így halad, akkor kb. két hét és hazahozhatjuk. Én jövő hétfőn beköltözöm hozzá a kórházba, hogy "összeszokjunk" és megismerkedjünk.
Csatolok róla egy képet, kis mazsola (a dokim nevezte így, miután megszületett:), minden ruha lóg rajta, de majd belehízik :).

lexi01
Budapest

Lexi

Annyira cukiii kis hercegnő !!!
Hamar röpül az idő és már otthon is lesz :D
Aztán te is gyógyulgass !!!
Köszönöm a diétához a segítséget ! Azt hiszem megpróbálom  vagyis csinálnom kell !!!
Nagy ölelést küldök :D
evi89
Vecsés

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?