Új privát üzeneted érkezett!

Betti, lehet elugrom, megnézem! :lol: :wink:
tünci28

Akartam is mondani, hogy a személyes meggyőződésnél jobb nincs is.......

Betti
Kép
betti0412

Betti ja jövőre már nekünk sem kell vizum....
majd elugrunk megnézni.... :lol:

Ha lesz rávalónk...... :(
szintus

Sziasztok!

Végre van egy kis időm leülni. A kutyus jól érezte magát az éjjel. Nem sirt, nem hiányolta és még most sem hiányolja az anyját és a tesóját. Legalábbis úgy látni. Eszik, iszik, játszik, ha elfárad visszamegy a kosarába. Ja és éjjel 1órakor felébredt és elkezdett járkálni. Aztán kapott enni, inni, elvégezte a dolgát. Aztán egy kicsit játszott és visszafeküdt. Ügyesen a kiteritett pelenkára csinálja a dolgát, persze rá kell szólni, hogy ott marad, meg kicsit visszatologatni. Remélem nem lesz semmi baj. Ma is egész jól ment neki az evés, ivás, játszott most alszik. Úgy tűnik tetszik neki az új otthona. :)

Kép

Kép
melcsike70

PELENKÁRA????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKépKép
tünci28

Tünci !
Bocsi a belekottyért, de van kutyapelenka, kimondottan kiskutyáknak, a szobatisztaságra neveléshez kell. Bár én anno ujságpapirt használtam, akkor még nem volt ilyen.
Ezt le kell teriteni a földre, és a kutyus - elméletileg - oda végzi a dolgát. És mindig egy kicsit kijjebb kell huzni az ajtó felé, és egyszer csak hopp, eltünik, és a kutyu az utcán végzi el, amit kell.
pronizsuzsa

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
tünci28

P.zsuzsi

:lol: pontosan valami ilyesmit tervezünk. :wink:

Kép

Kép

A füle azért van összeragasztva, hogy ne konyuljon le. :lol: Még egy-két napig rajta kell hagynunk a ragasztót.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Hááát, ez nagyon kemény kutya!!!

igazi öleb lesz, remélem sokáig boldoggá tesz Titeket!
Őszintén szólva én mindig is a nagytestű kutyákat kedveltem, de panelba nagyon jól választottatok,neki is jó lesz és nektek is!Barci biztos egész nap a kutyán csüng!! :lol:

Olyan gyorsan elment ez a nap,most értünk haza Violától, ültettem új virágokat, remélem ezek jól bírják a hőséget, szinte mind odalett.

Képzeljétek foltos lett a festés a nappaliban, pedig már pakoltunk volna ma vissza, de ahol javítani kellett glettel, ott világosabb.Úgyhogy mehettünk megint festékért, holnap folytatjuk.Jaaa, remélem már az uram szülijére kész lesz, mert elegem van nagyon, hogy semmimet sem találom, a bútorok darabokban..

Jó éjt csajszik!

KépKépKép
tünci28

Tünci,
én is nagyon várom a holnapot!!! Ha festetek, beállok szívesen! Vigyek váltórucit?! :wink:
Ja, a keresgélés is ismerős...

Melcsike,
édesek a pirinyóid! A kutyapelus töxuper, nahát, már ilyen is van!
Igen, néha elfeledkezem róla, hogy a fiunk nő, és nő, mint a gomba, és ezzel szokott járni az okosodás is. Most már lassan két hete száraz az éjszakai pelusa, lehet, le kellene már szednünk róla, igaz???

Ma a mélyhűtőt engedtem le, és takarítottam ki, szerintem a fél villanyszámlánkat ez tette ki, olyan vastag volt a jég... :oops: Elfeledkeztem róla már több mint egy fél éve...

Jó éjt, lányok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Traccsolni hívlak ,nem dóóóógooozniiii!Ki hallott már ilyet???Délután nem lesz itthon az uram, ne zavarjon már minket, hm? :wink:

KépKépKép
tünci28

Lyly

Nyugodtan próbáld meg szerintem már levenni. Csak melegiti a kis popoját. A hűtőtök akkor már tényleg igazi hevesjeges lehetett.

Tünci,Lyly

Jó holnapi traccspartit. Tök jó hogy ilyen közel vagytok egymáshoz és megtehetitek.

Jó éjt.

Reggelt 6-ra én is megyek duuuuuuugooooooooozni. :?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Milyen virágokat ültettél? Ez a rohadt viharok gondolom azok rendezték el a virágokat. :( Már ezzel végeztek teljesen? Biztos szépek lesztek. Mármint a festésre gondolok.

És most még vissza kell fognom a közel 8 évest, mert a kutya szinte egész nap alszik. Amikor felébred enni, inni, stb....... akkor egy 10 percet játszik aztán visszafekszik aludni. Egész nap ezt csinálja. Ma találtam pótgazdit neki. Mert jövőhéten megyün nyaralni és oda nem tudjuk vinni. És nagyon főtt a fejem, mi lesz vele. De a Barci barátnőjének a szülei felajánlották hogy elvállalják. Ők már végigcsinálták ezt. Nekik 5 hónapos már a yorki-juk.

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok,

most én sem vagyok túl jól, szerdán lesz egy éve.

próbálom leírni, de nagyon nehéz. végeláthatatlannak és vígasztalannak tűnik.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jaj, Kisanyácska,
együttérzek veled. Néhányunknak bizony most jönnek a fordulók...
nem tudlak vigasztalni, mert magamat sem tudom mivel biztatni. De az érzés biztos, hogy majdnem ugyanaz... :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

jó reggelt!

Bende, Drága!

Nyanyónak sok szerettel kívánok Boldog Születésnapot és minden csodálatos szépet és jót az életben!

Kép
tünci28

Kisanya, Lyly és mindenki más, magunknak meg ezt kívánom tiszta szívből:

Kép

KépKépKép
tünci28

Tüncike,
de jó, hogy eszembe juttattad! Vagyis:

Bende-Nyanyónak boldogságos szép napot és hosszú életet kívánok én is!!!!

Tünci,
borozunk egy kicsit? Milyen szeretsz?

Köszönöm, jól jönne! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, van a tegnapelőtt megbontott Egri Bikavérből, ha az jóóóó???? :lol:

KépKépKép
tünci28

Aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat.

Hoznék képet is, de mindenki annyira szomorú, nem szeretném fokozni a szomorúságot...
bende

Jézusom Lyly, Tünci! mi lesz ott délután :shock:
bende

Nyanyónak nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Szinti
szintus

Isten éltesse Nikit egészségben és boldogságban!

Kép
kisanyácska

Véletlenül pont ma megyek ahhoz a lányhoz, aki velem volt, mikor megszültem a halott kisfiamat.

Véletlenül Budapestre kell mennem holnap "hivatalos ügyben". Ma egy éve voltam ott, és talán ott halt meg Andris.

Véletlenül szerdán találkozom a bábámmal, aki a kislányom születésekor velem volt. Talán szerdán is "velem lesz"; nem tudom, hogy bírnám ki egyedül.

Mert véletlenül Pieter sincs itt, pont úgy, ahogy egy éve sem volt itt.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Bende,
akkor priviben kérek képet! Lécci... :)

Hát,
szerintem ránk fér egy kis becsiccsentés...

Tüncike,
jó, én egy kis nyertes rozét vinnék, igazi borász választotta, és balatoni...
Embered mikor jön haza? ha háton pörgünk, nem lesz vészes????! 8)

Kép

Kép

Kép
lyly

Emberem délutános..... 8)

Meddig tudsz maradni?Ha jól emlékszem elég vacak a buszközlekedés oda, a tesómék ott laktak...

KépKépKép
tünci28

Kisanya!

Egyedül lenni, jó -e vagy rossz...sokat gondolkodtam, hogyan tölthetem azt a napot.
Anyu telefonált, hogy mindenképpen lejönne 1-jén.
Én dolgozom, este 6-kor elngednek ,hogy ki tudjak menni a temetőbe.Legkorábban 7-kor kiérek és nem akarok anyuval lenni ott.8amúgy is csak kötelességből jön)
Tegnap mondtam a páromnak, hogy ha gondolja,Ő menjen ki hamarabb aznap én pedig kimegyek egyedül, mert nem 10 percet szeretnék kinnt lenni, valószínű sírni is fogok..Mire Ő:Én azért nem fogok itt állni egy órát!-ez bizony nem túl szimpatikus megnyílvánulás, ugye?
És ezekután azt gondolom azokat a perceket, vagy órát nem is akarom megosztani senkivel, még a férjemmel sem..csak újabb fájdalmat okozna, ohgy ezt sem érti meg, megint nem érti meg, egyedül vagyok és egyedül is leszek mindig..

Ahogy Te is...Ebben nem segíthet senki.Senki sem sír majd helyettünk, senkinek sem sajog teste-lelke helyettünk.Nem is várom el.Én szeretnék aznap elbújni inkább, egyedül nyalogatni a sebeimet.

Hogy melyik jobb, nem tudom....

Szakemberként mit gondolsz???lehetséges objektivítás?

KépKépKép
tünci28

Bende gyermek:

Kép

Kép
jázmin20

Szia Jázmin!

Annyira izgulok, hogy milyen lesz a megbeszélésetek!Ugye rögtön beszámolsz majd?
tünci28

Tümci,
egy órát, mert a legközelebbi csak 18.17-kor megy. Kibírsz addig?!
16.535-kor indul Fvárról a buszom és 46-kor vagyok a kálozi útelágazásnál. Ez a templom????

Kiasanyácska,
én megint csak elgondolkozom a véletleneken...

Kép

Kép

Kép
lyly

Tüncike
Nagymamám erre azt mondaná, lányom nagy az asszony kötője, mindent eltakar.
Nem biztos, hogy kell a társaság, de ne azért menj, hogy kényszerítsd magad a szomorúságra, hanem hagy jöjjön az az érzés, aminek épp kell. Lehet, hogy másként fogsz rá már gondolni, de az is lehet, hogy nagyon rossz lesz. Előre, hogy milyen lesz, eltervezni nem lehet.

Betti
Kép
betti0412

Bende-baba Nikinek
Boldog születésnapot kívánok!

Kép
aarnika

Tünci:én is izgulok, de jövőhét már mindjárt itt van!Szerintem csütörtök reggel kerülök itt az irodába gépközelbe, de reggel jövök rögtön.Sokmindenről kell beszélnünk.Az itthoni orvosom szerint Prágába kellene mennünk, mert itthon nem foglalkoznak a petesejt genetikai vizsgálatával.Én mondjuk úgy tudom, hogy a 8 sejtes embriónak a preimplantációs vizsgálatát magyarországon is elvégzik lombik keretében...ááá, nem tudom...egyenlőre sok a kérdés.Nagy a homály.

Kép
jázmin20

Lyly, áá, csak egy óra???? :( Igen a templom, ott leszek.Ha a klózi járatot használod, akkor az elkanyarodik, de rögtön megáll, az öszes többi, meg közv. a templomnál áll meg.

Jázmin, nem létezik ,hogy Mo. nincs ilyen..Biztosan kaptok segítséget!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci:a két eljárás nagyon más, állítólag itthon a punkciókor nyert petesejtet önmagában nem tudják vizsgálni kromoszóma szinten.Nincs meg a technikai háttér illetve az engedélyek.A megtermékenyített sejtet viszont tudják 1-2 helyen vizsgálni még transzfer előtt.
Az a röhej, hogy egy halom dolog (vizsgálat, eljárás, beavatkozás, TB támogatottság) a magyar egészségügyben a rohadt engedélyeken múlik.Aki ezeket az engedélyeket visszautasítja, az egy állat és kívánom neki, hogy soha ne legyen gyereke.

Kép
jázmin20

.*.

Kép
jázmin20

Jázmin csak az a baj,hogy akik ezek a dolgok felett
döntenek,azok vagy férfiak v.pedig már van gyerekük,nem közdöttek meg érte így nem is érzik át a másik ember problémáját,sajnos :(

Tünci,Lyly jó traccsolást puszkó nektek!
szintus

Kedves Nyanyó, ezt Neked: Kép Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bende Nikiéjének

Én is Boldog szülinapot kívánok!

Kép

Zaha

Vencus kitett magáért! :wink: Ja tudja hogy kell udvarolni! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, Zaha, hát ez a legszebb dolog amit mostanában láttam!!!!!!!!!!!!!!!

Ha jól gondolom nem vagy túl jól, ugye???Mi az ami foglalkoztat mostanában?

Jázmin!
Pedig hihetetlen fejlődésen megy át a tudomány nap, mint nap..De olvastam egy olyan tanulmányt a napokban ,ami arról szól, ohgy 2050-re finoman szólva is túlnépesedik a Föld, s kapóra jön a sok meddő pár.. :twisted: ugyanebben le merte végre vki írni környezeti hatásként Csernobilt..

Lyly, azért itt ragadt kicsit tovább, mnit gondolta... :)

Most három nap munka következik, annyit tudok írni amennyit az emberek hagynak.

Kitartást magunknak!

KépKépKép
tünci28

Niki babának én is boldog szülinapot kívánok!
Képeket én is szeretnék,ha lehetséges.

Kép
beátab

Tüncike,
itthon vagyok ám már!!!! :oops:
Kicsit fejfájósan (ne igyon bort, aki délben evett utoljára), de lélekben megerősödve! Remélem, nem sikerült nagyon picsogósra! Köszönöm neked!!!! Kicsit restelkedem egy-két dologért, de majd legközelebb!!!! Most úgyis te/ti jössz/jöttök hozzánk, igaz????!!!! :wink:

Vincus nagyszerű kisfiú, ilyen lesz nagykorában is!!!

Jázmin,
nagyon drukkolok neked!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

HÁNEMEMGMONDAMHOGYEGYÉ?????????????? :lol:

Ehelyett most mindet felfaltam én... :oops:

Jóéjt!

KépKépKép
tünci28

"*"!!!!!

Má megint lekéstem a tegnapról!!! Egész nap azon járt az agyam, hogy Nikinek boldog szülinapot kívánjak még hétfőn! Erre nézem az órát, már kedd van :cry: Na mindegy!

Kis Nyanyó! Boldog szülinapot, nőj nagyra és készítsd ki jól a szüleidet!!!

Bende, nagyon tutik a torták. Tünci miért nem a Bende Dock-ból rendel a férjnek???

Szép álmokat mindenkinek!!!
hettuli

Hogy rajta maradt Nyanyón, a Nyanyó név!!! :lol: Tinikorában lesz néhány keresetlen szava hozzánk! :lol:

Bende docknak valószínű van elég dolga.Most mondjátok meg, van tortaházhoszállítás, már lezsíroztam 3200-ért házhoz hozzák, meg minden izé lesz rajat, csak még azt nem döntöttel el, ohgy számgyetya legyen, vagy szálas.Még sosem volt olyan ,hogy egy csomó gyertyát el kelljen fújni, az tök jó lehet, mint a filmeken...

KépKépKép
tünci28

Bende Dock vállal a Tünci férjnek tortát, ingyen házhozszállítással....

Most nem tudok többet írni, csak annyit, hogy nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!!!! nagyon nagyon aranyosak vagytok!

Vincusnak külön köszönjük a tortát. Nikit ideültettem a monitor elé és mikor meglátta Vincust elkezdett kiabálni. Először halandzsát, aztán egyfolytában azt hogy baba baba baba. Sok puszit küld a lovagjának.
Jövök még csak most reggeli, aztán bank és bevásárlás....

Puszilunk mindenkit és még egyszer nagyon köszönjük. Nagyon meghatódtam. Vincus képét pedig elmentem, Niki albumjába.
bende

Mikor tegnap olvastam a köszöntéseket, én is nyugtáztam magamban, hogy én is azt kívánom, de van egy probléma, ami foglalkoztat két napja, tudjátok az a billegős döntés, egyik pillanatban igen, másikban nem, érvek, ellenérvek, de ma reggel már megoldódik. Nem vagyok egy gyors döntő, ez esetben.

Szóval én is boldog szülinap.

Betti
Kép
betti0412

Ha még egyszer megkérdezi tőlem ez a hülye picsa a tévében, hogy biztos vagyok-e benne, hogy megteszek mindent a születendő gyermekem egészségéért, mert az elevittől nem lesz nyitott hátgerinc, lerugom a tévét......komolyan üldöz a reklám. Még csak fél kilenc, de már három csatornán láttam!

kikapcsolom.

Betti
Kép
betti0412

Azt a reklámot én is szívből gyűlölöm.Mindenki egészséges kisbabáról álmodik...ebben segít az elevit...hát baromira nem segített... :twisted:

Szabin vagy Betti?És mire jutottál döntés ügyben?

Kép
jázmin20

Ami engem felmérgelt korán reggel, az a blikk címlapja.Rohadjon meg az ilyen.

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?