Sziasztok!
Katica!
Annyira jó volt olvasni,hogy mi van veletek!Olyan megnyugtatón írtál le mindent,esküszöm még majdnem könnyeztem is!
Nagyon szép lehet,hogy együtt szopiznak a gyerkőcök,kipróbáltam volna én is 1x(most már nem)!
Örülök,hogy minden rendben van nálatok,tényleg nagyon jó volt olvasni!Na de ne ismételjem magam mindég.!
Gyönyörűek a gyerkőcök,édesen mosolyog a kislánykád álmában!
Olvadoztam egy sort rajtatok!Sárika pedig hozza a formáját!
Akkora lett ő is,hogy csak lestem egy nagyot!Zsani is nő mint a gomba.
Minden jót nektek és kívánom,hogy maradjon meg ez a családi idill nálatok!
Henus!
Nem lesz egy szép napod ma!
Tüccs!
Vigyázz magatokra!
Sok-sok puszika az ujjacskára!A gyerkőcök már csak ilyenek,minden érdekli őket ami mozog .........én is mindég megfogtam a méhecskét,persze mindég csípett is!
Nem tudod kivédeni,csak ha éppen ott vagy.Állítólag az ecetes borogatás nagyon jó rá!
Mali!
Zsani a mai napig imád tömeg közlekedni,nagyon tetszik neki!Mondjuk mi születése óta úgy járunk.
Képzeljétek elszállt a gépünkön az egyik vinyó ami 9 hónapos és a legjobb tesztelés után vette apa!Kettő vinyó volt a gépünkbe,hogy ha az egyikkel így járunk ott a másik(a mi most megy az 3-om éves már),még jó,hogy a másikon nem volt semmi kép,csak az összes jó kis fotó progi meg ilyenek!Így most a gépen semmi más nincs csak a Mozilla Firefox és a Kaspersky és ami nagyon kel,mert ez most csak ideiglenes állapot!Ez a vinyó kevés nekünk,úgyhogy visszavitte a másikat bevizsgáltatni!Minimum 3-om hét mire bevizsgálják!
Vasárnap nálunk Búcsú,meghívtam anyuékat ebédre hozzánk!Készülök fini húsi levessel,ananászos csirkemellel,és Tiramisuval!Fincsi menünk lesz?Ja és Francia salival is sok almával!
Képzeljétek! Lesz új komplett konyhabútorom,hűtőm,mosogatógépem,és talán egy új zuhanykabinom is!Na most nehogy azt hidjétek,hogy mi nyertük meg a hatost áááá nem,de jó lett volna!Egyszerűen visszavásároljuk 10 év után apa biztosítását,mert kötöttünk még tavaly egy újat,de megkel várni az október 1-ét,mert akkor telik le a 10 év,és akkor megkapjuk az egészet tisztán,nem kel visszafizetni semmit!Legalábbis így mondták,remélem nem lesz semmi kezelési díj,meg ahhoz hasonló kis szemétségek! Egyszóval már alig várom a szép új konyhámat!
Zsani nagyon sokat fejlődött,már mondókákat is szépen mondja,és egyre több éneket is énekel!Imád táncolni,rajzolni,szereti nagyon az állatokat,várja a karácsonyt,most az új sláger TELETUBIES KARÁCSONYA !Velük együtt mondja a szöveget és táncol is velük utánozza őket mindenben!Szóval lassan kinövi ám a "végső"babakort!
Na de nem baj,hiszen tudtam,hogy egyszer eljön ez az idő is!cicizni viszont még mindég cicizik,bár napközben már egyre ritkábban,inkább csak elalvásnál kel már neki.Mindegy is,majd leszokik magától most már.
rólunk ennyi!
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!