Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nircee, nagyon örülök, hogy egyre jobban sikerül összecsiszolódnotok - mind a négyőtöknek. Le a kalappal a férjed előtt!

(Még annyit jegyeznék meg zárójelben, hogy szerintem senki nem gondolta, hogy a hajadat téped és őrjöngsz.. :wink: :lol: de egy kisbabának az jelenti a biztonságot, ha az anyukája nyugodt, kiegyensúlyozott, hisz minden rezdülésünkre "válaszol". De azt hiszem ezt itt senkinek nem kell magyaráznom.. ;) Nem is akarom tovább ragozni. Nircee, örülök nektek! :wink: )

Katica, de jó, hogy megint itt vagy köztünk.
Sok boldogságot a kis családnak!
Alig várom a friss képeket a legfiatabbról. Engem a te szemszögedből is érdekelne a szüléstörténet, ha van időd és kedved, szívesen elolvasnám.

Tüccs, Nem sok okasat tudok mondani neked, de nagyon-nagyon vigyázz magatokra!

Zsófi, Didri, boldog névnapot!

Andibab, merre vagy?

Tiop, szupik az új vonalzóid! :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Katica,
üdv itthon!!!!! Én is szívesen olvasnám a Te sztoridat is! És várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi Lányok!

Kép
Kép
nircee

Szantre,
cuppantalak a hiányolásért :wink: de andibab ezerrel megint házkeresésben van, így csak olvasni szoktam... sorry!
andibab

Atya-ég!
Andi!
Bogi mindjárt betölti a 3-at és oviba megy???
Készültök már? Vagy emiatt kerestek most ismét házat?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok, lányok!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :)

Képzeljétek, Didri MÁÁÁSZIK!!!!!!!!! :):):):)

Jó dolog azért ez a gekko, még az én makrancos lányomat is megtanították ott mászni, pedig nem volt könnyű :). És tudjátok, mi a durva? Hogy miután rájött, hogy ő tud mászni, egész este mászva közlekedett. Azóta csak néha megy le kúszásba. Biztos a névnapjára tartogatta, hogy ne felejtsem el, mikor mászott először :). Végül is az első rúgást is anyák napján kaptam :)

Katica, GRATULÁLOK! :)
Sárikának Boldog Születésnapot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, nagyon ügyes a nagylányod!
Jól vagytok? Elkezdődött neked is a suli?
Kérünk képeket a leányzóról!!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Lányok a jövő heti babaexpora van pár kuponom, amivel féláron lehet bemenni, esetleg nem kér valaki?

Kép
Kép
susytunder

Lányok, nagy hírem van: ma már több szoptatás sem fájt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Ahogy ígértem, itt van pár kép:
Kép
Kép Kép Kép

És képzeljétek, mi történt:
ma elmentünk a férjemmel és Simivel kabátot venni, addig anyós itt maradt Marcival. Mikor hazaértünk, azzal fogadott, hogy végigbőgte a délutánt (mármint anyós), mert Marci fogta a kedvenc plüss békáját (akit ma korábban be kellett pelenkáznom :lol: ), magához ölelte, ahogy én szoktam Simit, elkezdte simogatni a hátát, ringatta és énekelte neki, hogy tente. Ahogyan én szoktam büfiztetni. Hát, jó hogy nem láttam ezt a jelenetet, mert én is bőgtem volna! :oops:

Kép
Kép
nircee

Nircee, annyira édesek a gyerekek!! :lol: :lol:
Marci mekkora nagyfiú már! Olyan édes a tejfölös haja ;) És ez a békát dajkálós sztori.. nekem is könnybe lábadt a szemem, ahogy olvastam :oops: :)
Simon pedig nagyon formás, husis. Látszik, hogy jól van tartva!
Nircee, gratula a szopihoz, csak így tovább!!!!

Susy, a múltkor elfelejtettem írni neked, de most eszembe juttattad, hogy én is imádom, mikor hozzám bújva, a vállamon alszik el Márk (napközben most is így altatom). Persze, mikor nehezen aludt el, és én már fél-, egyórája cipeltem, akkor átkoztam magam, hogy miért nem tanítottuk meg elaludni, de ez szerencsére csak ritkán fordult elő. Most pedig már este egyáltalán nem igényli a dajkálást, csak azt, hogy ott feküdjek mellette az ágyon, nem is nagyon bújik hozzám (pedig én nagyon szeretném), csak forgolódik egy párat, iszik (természetesen), aztán elalszik. Mi meg állunk fölötte és gyönyörködünk benne.. :oops: :wink:
Szóval, ha neked nincs a dajkálással problémád, és a fiadnak is így jó, akkor ne törődj azzal, mások mit mondanak!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Halihó, Mindenki!
Senki nem ír? Most igazán nem mondhatjátok, hogy egész nap kint vagytok, mert olyan szép az idő.. :? :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

HElló!

Hát mi tegnap csavarogtunk, soppingoltunk. :wink: tegnap előtt szintén kimozdultam kicsit Szonjával, mert már kezdem bezizzenni a bezártságtól. Tegnap este a barátaink voltak itt, ma pedig anyuék jönnek vendégségbe. Úgyhogy futok is, mert főznöm kell :wink:
MAjd ha tudok, este jövök...pápá :wink:

thenus

Sziasztok!

Látszik, hogy hétvége volt, mindenki elfoglaltabb..

Piroska, gratula a mászáshoz!!

Nircee, örülök, hogy kezd nálatok is rendeződni a szopis helyzet. Csak így tovább!!! A képek klasszak, Simi igazi vasgyúrónak néz ki. (gondolom az is :D )

Dórit tegnapelőtt megcsípte egy méhecske a gyűrűsujján. Szegénynek 2napig fel volt dagadva a keze, ma már tűrhetően nézett ki. Az a vicces, hogy a szobában a földön láttam meg a rovart, de mire odaértem, már Dóri megfogta... azóta se tudom hogy kerülhetett a lakásba. :shock:
Én napról-napra rozzantabb vagyok, fekszem amennyit csak tudok de mégis. Jólenne már 3-4héttel előrébb járni, persze csak egyben...
Na megyek, zuhany és vízszint.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Nircee, nagyon szépek a gyerekeid!! Simi hatalmas kis vasgyúró :D Marci annyira édesen, gondoskodóan nyúl hozzá a fürdős képen!!Örülök, hogy megoldódott a szopi gond. Ugyan nem volt még időm visszaolvasni a probléma forrását :oops: , de örülök, hogy most már rendben vannak a dolgok.

Tüccs, vigyázz magatokra, pihenj, amennyit csak tudsz!!

Didrinek utólag is boldog névnapot!

Pár szó magunkról:
Sárika hihetetlenül édes a testvérkéjével. Amikor fent van, csak puszilgatja, simogatja, igaz, mikor alszik, akkor is azt tenné :lol: Segít nekem pelenkázni, ha már csak megnyekken Anna, akkor mondja, hogy "cicizni anya cicijéből", és vetkőztet, hogy adjak a kicsinek cicit. Aztán ő is bekéreckedik, így van, hogy ketten ciciznek egyszerre, ilyenkor Sára simogatja a picit. Odafigyelünk Sárikára nagyon, de nem látom rajta a féltékenység jeleit. Annyira örülök neki. Anna meg egy tündéri baba. Ha fent van, egy hangja nincs, békésen nézelődik, cuppogja az öklöcskéjét. Csak akkor sír, ha éhes, és én éppen tisztába teszem, meg fürdéskor. Egyébként egész nap és éjszaka egy hangja nincs. Nappal rengeteget alszik, persze enni azért nem felejt el felkelni, figyel a pocijára. Rengeteg tejcsim van, mivel Sárika is besegít, így csak 1x, vagy 2x kell fejnem naponta. Legkisebbem kicsit még felcseréli a nappalokat az éjszakával, éjszaka nincs meg az a nyugodt sok órás alvási periódusa, mint nappal, sokszor fent van, cicizik, nézelődik, fészkelődik, de nem keltik egymást a gyerekek hála Istennek. Másik szobában pelenkázok, ha kell, meg kezdetben ott etettem a kanapén ülve, de pár éjszaka óta közénk vettem a csöppöt, így kényelmesebb a szoptatás, bele is alszunk mind a ketten.
A szüléstörténetet sem felejtettem el, csak ritkán ülök most géphez, egyrészt a férjem dolgozik rajta, másrészt minden szabad percet, amit a gyerekek engednek pihenéssel töltök. Így ne haragudjatok, hogy nem reagáltam személyesen mindenkinek, és nem olvastam még mindent vissza.

Pár kép a gyerkőcökről:
Kép Anna baba Kép Szépet álmodok Kép nézelődés Kép kedvenc helyemen, az asztal tetején Kép testvérkék Kép gyermekeim

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

HElló!

KAtica, jajj, nagyon édesek a lánykák! :wink: NEkem így elsőre nem hasonlítanak egymásra...de ezt ti jobban látjátok :oops: :wink:
Örülök, hogy jól telnek az első napok, és hogy Sárika ilyen kedves a hugival :D

Nem tudom tényleg hová tűnt mindenki... :shock: Én ma egész nap keresgéltem valakit aki vigyázna holnap Szonjára még mi temetésre megyünk :? Persze mindenki dolgozik, vagy suliba van, vagy ő is a temetésre jön... :?Úgy volt, hogy bemegy az oviba de ott is szünet lesz :? NA mindegy...végülis a párom apukája el tud jönni... :roll:

Tüccs, vigyázz magadra!

thenus

Halllllóóóóó hol van mindenki????

Katica, jók a képek nagyon!!! Olyan nyugisnak tűnik Anna, pont ahogyan írtad. :D Gratulálok mégegyszer!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Katica! Olyan jó volt olvasni, hogy minden rendben nálatok! Nagyon édes Anna, a mosolygós kép tüneményes. Örülök, hogy Sárikát sem viselte meg a kistesó érkezése. Mennyit vagytok fenn éjszaka?

Tüccs! Én nagyon együtt érzek veled! Én is tiszta gáz vagyok. Alig sétálunk Danival egy kicsit, és már leszakad a derekam, minden csontom fáj. Szerintem nálam a kor teszi... :roll:
Mikor kell menned dokihoz? Szorítok, hogy minden rendben legyen! Pihenj sokat!

Henus! Polgármester temetés? Párod apukája vigyázott már Szonjára? Habár már Szonja "nagy", gondolom azt a rövid időt kibírják együtt! Én csak azért nem merem apukámra bízni Danit, mert szerintem nem tudná tisztába tenni, amúgy biztos, hogy szuperül ellennének.

Nircee! Örülök, hogy minden jól alakul! Azért ha van időd írj egy pár sort! Szokatlan tőled, hogy ennyi ideig nem jelentkezel!

Csakegy! , Verna! Köszi az infokat. Sikerült az indexen találnom egy szakértőt (nem a Szakbarbár, de együtt csinálják a fórumot). Az derült ki, hogy már mindegy nekem. Ha egy kicsit előbb jut eszembe, akkor még valami kis pluszt tudok kavarni, de most már nincs értelme.

Mégiscsak el kell mennem diabetológiára a biztonság kedvéért. Egy gondom van ezzel, hogy Danira nem tud senki vigyázni, ha rendszeresen kell mennem. Remélem nem lesz semmi baj, elvileg csak egy konzultáció. Csak, ahogy én tudom, bárki megjelenik ott, akkor mindegy, hogy van-e baja vagy nincs, szigorú diéta. Ugye Pilla? Na mármost én tudom, hogy a diéta az nagyon hasznos, főleg, hogy már akkora vagyok, mint egy tehén, de most nem érzek elég erőt a betartásához. Tudom, hogy hülyén hangzik, de, ha tudom, hogy elvileg jó a cukrom, akkor nincs plusz "motiváció". Így is elég nyűgös vagyok. Na mindegy, befejeztem a nyivákolást.

Képzeljétek elromlott a kocsink és úgy döntöttem, hogy itt az alkalom és elvittem Danit buszozni. Annyira élvezte! Az új ingerektől egész éjszaka mocorgott, sőt fel is kelt. Amikor odamentem hozzá, félálomban mondta, hogy jó volt buszozni. Majdnem megzabáltam, olyan édes volt.

Na mára ennyit! Jó éjszakát mindenkinek!

Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Mali, ja polgármester temetés... :( Kettesben még nem voltak apósommal, de nyugodt szívvel bízom rá. Szonját már nem kell pelusozni, bár szerintem az sem lenne gond. :wink: Egyéb mást meg tud közölni a leányzó... :wink: :)
Miért mondod, hogy a korod miatt nem birsz? Hány éves vagy? Bocs, már ha nem titok... :oops: :D
A diabetológiáról egyébként én is azt hallottam, hogy aki odamegy annak tök mindegy van e komolyabb baja, annak diéta, és kész! Szerintem menj el, tudd meg az értékeidet, és ha nincs gáz, tégy úgy ahogy eddig!!! Szerintem ha nem muszáj, nem kell magunkat megerőszakolni! :wink:

thenus

Sziasztok!
Katica!
Annyira jó volt olvasni,hogy mi van veletek!Olyan megnyugtatón írtál le mindent,esküszöm még majdnem könnyeztem is! :oops: Nagyon szép lehet,hogy együtt szopiznak a gyerkőcök,kipróbáltam volna én is 1x(most már nem)! :lol: Örülök,hogy minden rendben van nálatok,tényleg nagyon jó volt olvasni!Na de ne ismételjem magam mindég.! :oops: :? :lol:
Gyönyörűek a gyerkőcök,édesen mosolyog a kislánykád álmában! :D Olvadoztam egy sort rajtatok!Sárika pedig hozza a formáját! :lol: :wink: Akkora lett ő is,hogy csak lestem egy nagyot!Zsani is nő mint a gomba. :) Minden jót nektek és kívánom,hogy maradjon meg ez a családi idill nálatok! :wink: :D
Henus!
Nem lesz egy szép napod ma! :(
Tüccs!
Vigyázz magatokra!
Sok-sok puszika az ujjacskára!A gyerkőcök már csak ilyenek,minden érdekli őket ami mozog .........én is mindég megfogtam a méhecskét,persze mindég csípett is! :lol: :wink: Nem tudod kivédeni,csak ha éppen ott vagy.Állítólag az ecetes borogatás nagyon jó rá! :wink:
Mali!
Zsani a mai napig imád tömeg közlekedni,nagyon tetszik neki!Mondjuk mi születése óta úgy járunk. :wink: :lol: :D

Képzeljétek elszállt a gépünkön az egyik vinyó ami 9 hónapos és a legjobb tesztelés után vette apa!Kettő vinyó volt a gépünkbe,hogy ha az egyikkel így járunk ott a másik(a mi most megy az 3-om éves már),még jó,hogy a másikon nem volt semmi kép,csak az összes jó kis fotó progi meg ilyenek!Így most a gépen semmi más nincs csak a Mozilla Firefox és a Kaspersky és ami nagyon kel,mert ez most csak ideiglenes állapot!Ez a vinyó kevés nekünk,úgyhogy visszavitte a másikat bevizsgáltatni!Minimum 3-om hét mire bevizsgálják! :( :? :evil: :evil:
Vasárnap nálunk Búcsú,meghívtam anyuékat ebédre hozzánk!Készülök fini húsi levessel,ananászos csirkemellel,és Tiramisuval!Fincsi menünk lesz?Ja és Francia salival is sok almával!
Képzeljétek! Lesz új komplett konyhabútorom,hűtőm,mosogatógépem,és talán egy új zuhanykabinom is!Na most nehogy azt hidjétek,hogy mi nyertük meg a hatost áááá nem,de jó lett volna!Egyszerűen visszavásároljuk 10 év után apa biztosítását,mert kötöttünk még tavaly egy újat,de megkel várni az október 1-ét,mert akkor telik le a 10 év,és akkor megkapjuk az egészet tisztán,nem kel visszafizetni semmit!Legalábbis így mondták,remélem nem lesz semmi kezelési díj,meg ahhoz hasonló kis szemétségek! Egyszóval már alig várom a szép új konyhámat!
Zsani nagyon sokat fejlődött,már mondókákat is szépen mondja,és egyre több éneket is énekel!Imád táncolni,rajzolni,szereti nagyon az állatokat,várja a karácsonyt,most az új sláger TELETUBIES KARÁCSONYA !Velük együtt mondja a szöveget és táncol is velük utánozza őket mindenben!Szóval lassan kinövi ám a "végső"babakort! :( Na de nem baj,hiszen tudtam,hogy egyszer eljön ez az idő is!cicizni viszont még mindég cicizik,bár napközben már egyre ritkábban,inkább csak elalvásnál kel már neki.Mindegy is,majd leszokik magától most már. :wink:

rólunk ennyi! :lol: :lol: :lol: :oops: Bocsi kicsit hosszúra sikeredett! :oops: :oops: :oops: :lol:
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee!
Elfelejtettem neked írni,hogy nagyon aranyos Marci ahogy fürdeti Simit,látszik,hogy szereti őt! :wink: :D Simi pedig igazi kis vasgyúró ,szépen gyarapszik! :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, nálunk a Micimackó a sláger. Az a vicc, hogy eddig valahogy úgy alakult, hogy nem nagyon ment a tv, és nem volt dvd-nk, vagy videokazettánk sem... :shock: :oops: Egy darab Micimackó volt egy bábfilm, amit még vagy 5 éve a sógornőm hozott Japánból mikor ott dolgozott. A múltkor a második ilyen esős napon Szonja kotort a kazik között, és meglelte. Egyből meg is tetszett neki a borítója, és betettem hagy nézze meg! NA azóta (bár beszereztünk többféle mesét, kazit, dvd-t) csak ez megy...ÉS ja, mondja a szöveget...Csak basszus ez japánul megy!!! :lol: :lol: :lol: (ilyeneket mond: konicsiva Piguretto! :lol: :lol:) No mindegy van magyar Micimackónk is, de az valahogy nem tetszik neki. Könyv is van, azt viszont mindig hozza, hogy nézegessük... :wink: :) ÉS kb 5 nap múlva jöttem rá, hogy ő Micimackót hívja Malackának... :D :D :D Valóban vége a babakornak, mert olyanokat mondanak, meg csinálnak, hogy be kell sz@rni (bocsi :oops:)
Tényleg nagyon édes ez a kisgyermekkor. Mindig eszembe jut a pszichológia tanárom mondása (bocs, már biztos leírtam ezerszer), "hogy a természet nagyon bölcs, mert segít a szülőnek, hogy kisgyermekkorban megszeresse anniyra a gyermekét, hogy kamasz korban el tudja viselni!!!" :D :) :wink:

thenus

Henus!
Édes lehet Szonja amikor japánul dumál!szívesen meghallgatnám őt,olyankor.
Micimackó nálunk is kedvencek közé tartozik,és nevetni fogsz,de Zsaninak is a malacka a micimackó! :lol: Könyveket is szokta hordozgatni nekem,de csak az állatosakat ,és végig kel vele mondani az összes állatnak a nevét!Megfogja az ujjamat és odateszi mindég az állatokhoz és közben mondja a nevüket.Főzni is nagyon szeret,szokta mondani,hogy most- levest főzök,tésztával-Anya deje kóstold meg!-Ehhez hasonló dolgokat művel a szentem.Megfürdeti a babáját,megmossa a haját,majd megtöröli és lerakja aludni!Most pl kérdezem tőle,hogy mit vegyen anya a búcsúba?Válasz:Kocsi babát!(babakocsit),Keresztanyja is kérdezte tőle akkor amikor én nem voltam ott és neki is azt mondta,hogy babakocsit kér!
.Ja és Zsani kitulajdonította a kispárnámat,azt mondta,hogy -Enyém párna,nem anyáé-!Mindenhova húrcolásza magával,tuti,hogy az oviba is vinnünk kel majd! :lol:
elkezdődött nálunk egy új gyerekkor,ami nagyon sok újjat fog hozni,de ezektől az újaktól olyan szép!
:wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Katica
Kicsit megkésve bár, de sok szerettel gratulálok az új családtaghoz és sok boldogságot kívánok nektek!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! :)

Képzeljétek mi történt szegény nagymamámmal. (81 éves)
Tegnap levittük Aszódra az SZTK-ba a nőgyógyászhoz mert napok óta vérzik. Anyu mondta, hogy rendes volt velük a doki, mondta, hogy el kell mennie egy egészségügyi kaparásra és beküldte Kistartcsára.
Ma de. bevitte egy betegszállító, mivel nem tudtuk kocsival elvinni. Anyu pakolt is neki cuccot, mivel gondolta hogy biztosan bent tartják. Úgy is volt, hogy majd du. bemegyünk utána. Erre du. telefonál anyu, hogy mama otthon van, hazahozták. Bementünk hozzájuk és elmesélték, hogy mi történt.
A Várkonyihoz került szegény. Azt mondta, hogy megvizsgálta és teljesen kiakadt, hogy minek küldték őt be! Nem is csinált vele semmit, nem kapott gyógyszert, pedig a hasa is fáj. De szegény mama, úgy kiakadt, mert azt mondta, hog úgy beszélt vele a doki mint egy kutyával. Káromkodott össze-vissza aztán hazaküldte.
A betegszállító, aki bent volt végig, vígasztalta a mamát, hogy ez nem neki szólt. Biztosan mérges volt a doki meg ilenek, dehát gondolhatjátok szegént hogy megviselte.
Szóval most otthon van és majd lesz vele valami.
Jó, lehet, hogy egy 81 éves mamihoz már nem akarnak hozzányúlni, nem tudom, nem értek hozzá. De ez a stílus azért szerintem megengedhetetlen.

Na csak ezt akartam leírni, hogy bővüljön az infótok a jó öreg Várkoni doktor úrról.

Jó éjt!

Tüccs
Vigyázz nagyon magadra! Pihenj amennyit csak tudsz!!!
Vendég

Sziasztok!
Tusi!
:? :? :? :evil: :evil: :( :( :roll: :?: :?:
Mikortól dolgozol?? :roll: :?:
Kellemes napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Engem letepert a szokásos őszi depim, úgyhogy még írni sincs kedvem. Kínomban már nekiálltam nagytakarítani. Mondjuk rá is fér a lakásra...
Sárával is gondok vannak, meg itt a pályaválasztás is... Fingom sincs hova kéne beíratnom, ahova esetleg fel is veszik, nincs is túl messze, stb.
Lajura átment zsarnokba, már ő akarja irányítani az egész családot. Egy nap kb. kétszázszor hangzik el, hogy ANYA, már kezdem utálni ezt a szót... Emellett meg vicces, édes, szeretnivaló, okos pici lány. Imádom!

Látom Katicáéknál minden rendben és a lányok is gyönyörűek. Nircee tényleg rég jelentkezett, meg Andibab is. Pimpokáéknál meg gondolom internet problémák vannak.
Henus, Tiop eszméletlen ütemben fejlődnek a lányaitok.
Tusi, sajnálom ami a nagyival történt. Várkonyiról azt hallottam, hogy nagyon hangulat ember. Biztos most rossz hangulata volt...

Megyek tyúkot bontani...
Bocsi a borús hangulatért...
Vendég

Sziasztok!

Olvasó üzemmmódban vagyok , mert fekve nem könnyű írni. :?

Henus, ezen a konicsivás sztorin jót derültem, még apának is elmeséltem. :D

Pilla, süt a nap (végre), próbálj sokat kint lenni. Depi ellen a sok fény is segít. (anyósom szerint, aki szintén hajlamos)
Sárával mi a gond?? Csak a suli, vagy egyéb kamaszos dolgok is??

Márti
Durva ez a Várkonyi, szerintem nem lett volna szabad hazaengedni a nagyit. Nem viszitek vissza??

Holnap megyünk dokihoz a kórházba , drukkoljatok, hogy minden oké legyen. Még nem akarok befeküdni. :?

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Pilla, én is depis lennék, ha tyúkot kéne bontanom.. :? :wink:
Nem irigyellek most a két csaj miatt.. Remélem találtok megfelelő sulit Sárának.

Tusi, tényleg, dolgozol már?
Sajnálom a nagymamádat, képzelem mennyire rosszul eshetett neki, ami történt. És akkor most mi lesz vele? Az azért nem normális, hogy "ok nélkül" vérzik.

Tiop, eszméletlen milyen ügyes már a Zsani. :shock: :wink:

Katica, örülök, hogy jól vagytok. Tündériek a csajok. Tegnap visszaolvasgattam a hozzászólásokat, köztük a tiédet is, és úgy meghatott, hogy írtad, együtt szopiznak a csajok. Erre ma éjjel azt álmodtam, hogy Márk még szopizik.. :oops: :wink:

Ja, és lenne még egy kérédésem: kapnak a gyerkőcök 18 hós oltást? Mert a kiskönyvben a 15hós után már a 3éves van írva..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, igen. Nekünk a 3 éveshez írták a 18 hós. oltást.

Tüccs, megy a drukk!!!
Itt sajnos nem süt a nap... Sőt... Tiszta vacak, borongós idő van. Sárát meg a kamaszkor kapta el, de rendesen. Hazugságok, cigizés mutyiba... Azt hiszi az Ő seggéből süt nap...
Vendég

Pilla, köszi az infót!

Megkukkantottam a nagylányodat az iwiw-en.. hát nem lehet könnyű egy szárnyát bontogató egyéniséggel..

Tüccs, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen holnap!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Hali!

Csak egy gyors helyzetjelentés:
a háznézegetés olyan szinten tart, hogy ma már elvileg a hiteltanácsadóval egyeztetünk, hogy melyik bankot támadjuk meg :wink: van 2 nagggyon ígéretes vityilló, de a kivitelezővel egyeztetnünk kell még a részleteket illetően - mert mint tudjuk ott lakik az ördög. :roll:

Nekem a lépcső az egyik mániám, ugyanis a terveken normál lépcső van, de amit láttunk beköltözés előtt álló teljesen készet, ott mindkét lakásban csigalépcső volt - az pedig az én gyerekeimet alapul véve kész öngyilok.
Háttere: hétvégén szét kellett kapni a gyerekszobát, pontosabban az emeleteságyat. Merthogy Bogikám előszeretettel mászókázott a felső ágyon, meg ugrált, stb, annak ellenére fel tudott jutni, hogy teljesen el volt barikádozva előle és tökre telepakoltam, hogy ne lehessen még csak fel se kapaszkodni, de ő megoldotta. Pénteken az apja épp belépett valamiért a gyerekszobába, az az idióta némber meg pont akkor akart fejjel előre lezuhanni, apa alig bírta elkapni. :shock: Tiszta életveszély a gyerekem. Igazából már alig várom, hogy oviba menjen. :oops:

Amúgy gyönyörűek a házak és a környék, egy újonnan épült-épülő lakóparkról van szó Nagytarcsán, ahonnan autóval kábé 10-15 perc a férjem melóhelye, ha nekem is sikerül idekerülnöm, akkor az is ugyanennyi. BKV-val meg max 40 perc mert 1x át kell szállni.

Ja, és persze lakberendezni is kell, úgyhogy már most térdig járok a katalógusokban (konyhabútor, fürdőszoba, nappali, háló.... ) :roll: :wink:

Ha sikerül leegyeztetni és megoldani a lépcsőproblémát, akár már a karácsonyi pulyka is az új házban sülhet a szépséges-gyönyörű új konyhámban :wink: de ha nem tudunk dűlőre jutni, akkor egy most kezdődő építkezésbe "lépünk bele" ami jövő nyári költözést jelent. de már legalább látom a fényt az alagút végén...

Szóval ennyi, most rohanok, mert teregetni is kéne, már rég lejárt a mosógép :oops: :oops:

Pápá! Vigyázzatok magatokra meg a csemetékre! Majd jövök, amint lesz 5 percem írni! Ígérem! :oops: :wink:
andibab

Sziasztok!

Itt süt a nap!!! :D

Még nem dolgozom, valószínűleg okt.6-tól fogok. Zsófi szerintem jól el lesz anyuékkal, a múltkor már aludt is délután anyuval!!! Igaz 3-kor dőlt ki, de ez már valami.
Közben vettünk neki kiskuckót az Ikeában anyuékhoz, hátha az is segít.
Azt hiszem engem jobban meg fog viselni az elválás. :(

Nekem is azon jár az agyam, hogy valahová el kéne vinni mamát. Most megy anyu du. a háziorvoshoz, elmeséli a történteket. Meglátjuk mit mond.

Tüccs
Drukkolok, hogy még otthon maradhass!

Pilla
Nem irígyellek Sára miatt. Én is kegyetlen voltam egy időben, már előre félek, hogy mi hogyan fogjuk ezt kezelni. Baromi nehéz lehet!
Vendég

Sziasztok!
Én is depi voltam ettől a hülye időtől, de ma végre jobb a helyzet, voltunk is kint az udvaron délelőtt.
Viszont Lolo megkapta élete első popóra verését... :( Már nagyon régóta érett a dolog, ugyanis pelenkázás közben szándékosan próbál megrúgni. Hetek óta magyarázom neki, hogy anyának az fáj, ne csinálja, kértem szépen, rákiabáltam, mindent megpróbáltam. Már sokszor beígértem neki, hogy dádá lesz, de nem értette - honnan is értené, soha nem kapott még a popójára! Eddig mindig meggondoltam magam, de most tényleg rávertem kettőt, miután láttam, hogy minden rábeszélés, kérés, szidás ellenére továbbra is szándékosan igyekszik megrúgni.
Na, volt is sírás! Pár másodpercig hagytam hisztizni, aztán az ölembe ültettem, vigasztaltam, és elmagyaráztam neki, hogy ezt most azért kapta, mert nem fogadott szót, és szándékosan csinált olyat, ami anyának fáj. Azt is elmondtam, hogy én nem akarom bántani, és nem is fogom többet, ha szót fogad.
Nem akarom rendszeresíteni a verést, csak szeretném, ha legközelebb tudná, hol a határ...
Persze mondanom sem kell, hogy nekem jobban fájt, mint neki. :(
Vendég

Andi
hű, jóhírekkel jöttél! Még csak halkan, de gratula az új házikóhoz bármelyik legyen is majd az. Irigyellek az új konyha miatt és Tiop téged is!!!!!

Verna
hát Dóri is előszeretettel rugdos engem, és kinevet, ha rászólok. Ráütni még nem mertem. Azt vettem észre, hogy abszolút nem érzékeli a hatást, amit okoz és nem érti miért is szólok rá.
De legalább nem vagyok ezzel egyedül. :?

Márti
majd meséld el mi lett a nagyival, hogy döntöttetek.

Pilla
belegondoltam, de irtó nehéz lehet egy kamaszt meggyőzni, pl. ne cigizzen. Én a környékünkön is látom a kamaszokat mennyit szívnak. Iszonyat. Kitartást Sárához!

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Kösz a hiányolást, olvasok, de írni nincs már időm. Marcit ma leverte a lábáról valami nyavalya, tüzel a teste, már kapott Panadolt, mert alvásból sírva ébredt, és teljesen eldobta magát. Várom, hogy Simin mikor fog kijönni. :evil: :?
A nappalaink ismét kész rémálmok, de legalább éjszaka most már 4-5 órát alszik Simi, de ez még csak 2 napja megy, úgyhogy nem akarom elikiabálni. Nappal viszont nem alszik, csak ordít egész nap. Széllel bélelt a drágám. :? :roll:
A szopi ismét fáj, annyira, hogy elhatároztam, a bal mellemből fogok csak szoptatni, a jobból fejek, de még a fejés közben is a csillagokat látom. Viszont alig van időm fejni, így nem tudom, mi lesz. Már kezd elegem lenni a dologból, de a védőnő nem tanácsolta a tápot, egyrészt, mert attól még hasfjósabb lehet, másrészt most jön a tél, nagyon fontosak az immunanyagok.
Bocs, mennem kell, Simi ordít ismét, Marci meg épp elaludt.

Kép
Kép
nircee

Még a nagyis sztorihoz akartam írni, hogy anyukámnak egy időben évente kellett eü. kaparást csinálni, ugyanezért. Surányi csinálta mindig. Bár ő ugye nem 81 éves...

Pilla: Csak annyit tudok írni, hogy egy kamasznak sokkal nehezebb elviselni saját magát, mint a környezetének őt. Én még tisztán emlékszem, milyen volt kamaszlánynak lenni - talán ezért volt mindig jó kapcsolatom a tanítványaimmal, mert mélységesen átéreztem a helyzetüket. Az tuti nem jó, ha titkolóznia kell, olyan kapcsolatot kell kialakítani/fenntartani, hogy mindent elmondhasson. Persze nem szabad mindent ráhagyni, de az se jó, ha azt látja, hogy a felnőttek mindenért leszidják. Ő önálló akar lenni, önállóan dönteni, de azt kell tudatosítani benne, hogy akkor innentől kezdve felelős is a döntéseiért - beleértve a cigizést, pasizást, minden mást. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy mindent elmondhat - és akkor fogja elmondani, ha tényleg megértésre talál, nem kap mindenért letolást, rosszallást - akkor egy idő után rájön, hogy nem kell lázadnia. Próbáld meg egy kicsit kívülállóként tekinteni, nem mint az anyja, hanem mint egy "barátnő", vagy "nővér". Én azt tapasztaltam, hogy a kamaszok szívesen fogadnak el tanácsot, hiszen tele vannak bizonytalansággal, de csak akkor, ha az a tanács nem letolás, és nem érzik azt, hogy minden rossz, amit csinálnak. Előbb-utóbb belátják, hogy nem beszélsz hülyeségeket. Tudom, hogy kívülállóként könnyű tanácsokat osztogatni, megvalósítani nehezebb, de azt is tudom, hogy hosszú távon beválik. ;)
Vendég

Na, vagyok.
A szopival kapcsolatban lenne egy kérdésem:
már tudom, mi a gond: Simi nem mindig biggyeszti ki az alsó ajkát, de ha meg is teszi, a nyelvét nem dugja előre. Nincs lenőve, megnézettem. Ezzel mit lehet tenni? És a felső ajkát sem fordítja ki, hanem beszívja, így nagyone rősen harapja a mellem. Most lefejt tejet adtam cumival, akkor tudtam megnézni jobban, és igyekeztem kijavítani kézzel a kis száját, de nem igazán engedte, folyton visszarendezte. Ráadásul a cumival meg tudom tenni, hogy ki-be igazgatom, mert neki nem fáj, én viszont már közelíteni sem nagyon tudok a mellemhez. Mi a nyavalyát lehet ezzel tenni??????

Pilla,
nem irigyellek, én is szörnyű kamasz voltam, nem is tudom, hogy fogom túlélni a fiaim kamaszkorát! :roll:

Tusi,
:evil: :evil: :evil: :evil: Sajnálom a nagyidat!

Tüccs,
megy a drukk!!!

Bocs, de most csak ennyit tudtam írni, megyek tovább, még sok dolgom lenne, és kihasználom, míg alszanak. Bár ahogy hallom, Simi felébredt, de lent van az apja, majd dajkálja egy kicsit.

Kép
Kép
nircee

Nircee: én a helyedben megkeresnék egy szoptatási tanácsadót... mondom ezt úgy, hogy én nem igazán vagyok ennek a híve, de nálatok a "technikával" van gond, és abban lehet, hogy tudnának segíteni... (Viszont addig a cumit mindenképpen mellőzném, mert lehet, hogy csak ront a helyzeten.) Próba-szerencse...
Vendég

Nircee, amit Verna mondott szerintem is érdemes megfontolni (bár én nehezen tudom elképzelni a szitut, hogy jön hozzám egy idegen, és azt figyeli, hogy szoptatok..)

Szerintem megpróbálhatnád akkor megtanítani Siminek, hogyan tartsa a száját, mikor cumisüvegből iszik. Bár tudom, nem ugyanolyan a kettő, de hátha ráérez, hogy úgy ő is könnyebben jut tejcsihez, ha jól tartja az ajkait.

Verna, a kamaszos tanácsoddal is nagyon egyet értek!!! :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Hát, nekem is ezzel van a bajom a tanácsadókkal. Engem határozottan zavar, hogy idegen nézze a szoptatást. Már az is zavar, hogy anyu, a nagymamám és anyós is azt bámulja, hogy milyen aranyosan eszik, mialatt én a csillagokat látom, és ömlik rólam a víz.

Kép
Kép
nircee

Nircee: azért írtam, hogy alapvetően én is idegenkedem a dologtól, de szerintem egy "szakember" az más. A kórházban pl. kifejezetten jól viseltem, mikor a csecsemősök segítettek a mellretételnél, de még fejni is (én magamnak sose tudtam kézzel). Az egyáltalán nem zavart. Bevallom, az első napokban nem is tudtam rendesen mellre tenni Lolot, csak bohóckodtunk a szopival, mindig meg kellett kérnem valakit, hogy segítsen - aztán belejöttünk. :) Azért ajánlottam a tanácsadót, hátha van valami profi trükkjük, amit mi nem ismerünk. ;)
Vendég

Nircee, visszaolvastam a történetedet. Nagyon becsüllek azért, hogy ennyi szenvedés árán is akarod a szopit. Nekem is a tanácsadó jutott eszembe, függetlenül a többiektől. Itt Pécelen van egy hölgy, dúla, és szoptatási tanácsadó, aki a szopis csoportot is vezeti, ahova Sárikával jártunk régen. Nagyon rendes, ha nem akarsz személyes találkozót, telefonon is felhívhatod, vagy levélben értekezhetnétek. Van egy fórum is, ahol ő válaszol a kérdésekre a grilla.hu oldalon. Azért merem ide írni az elérhetőségét, nem priviben, mert ezek a neten is fent vannak. Szerintem egy próbát megér, ha valamilyen formában megkeresed.
tel:(06-20) 944-0225
E-mail: kataluna@freemail.hu

Lányok, képzeljétek, tegnap előtt lemértük Annát fürdetés előtt, és 5 nap alatt (a kórházból hazajövet akkorig) 290 g-ot hízott. Hogy mennyit eszik, fogalmam sincs, kíváncsiságból lemérem egyszer, de mindig elfelejtem. De enni azt tud a kisasszony :D Na meg aludni. Egész délelőtt fent volt ma, egész délután alszik. Majd most fürdésre felkel, aztán jön az esti program.

Mali, te kérdezted, mennyit vagyunk fent éjszaka. Elég sokat, mert nappal alszik, éjszaka meg társasági életet él. Tegnap pl. 11kor aludt el, volt, hogy 1-kor, aztán 2-kor kelt, majd 4kor, ötig fent voltunk, és hatkor Sára is felkelt. De délután tudok pihenni, mert egyszerre alszanak a drágáim. :lol: Szóval még egyenlőre keveri a nappalt az éjszakával. :?

Délelőtt Sárika ölében volt Anna, előtte evett, és be is kakilt. Mondom Sárikának, hogy most már viszem tisztába tenni, erre ő mondja, hogy "Lesz még kaki Baba ölébe" A baba az ő maga. Azért mondta, mert én szoktam kérdezni tőle, mikor bilizik, hogy lesz még kaki, vagy készen vagy? :lol:

Andi, örülök, hogy sinen van a ház vétel.

Tusi, nem semmi, ami nagymamáddal történt. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki.

Köszönöm lányok a sok dícséretet a lányaim nevében is. Hízott a májam rendesen :lol: :lol: :oops: :wink:

Na megfyek, mindjárt fürdetés.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Nircee, ja a nevét elfelejtettem leírni. Werner Katalinnak hívják a szopis tanácsadót.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Csak nagyon gyorsan mert fürcsizünk. Nircee, jó ötletet adtak a lányok, de első dolog ami eszembe jutott. Hiába igazgatod a cumisüvegnél a kis száját teljesen másképp van an nyelv állás mint cicinél. A tanácsadó is lehet ezt mondja majd nem tudom. De annak idején sokat olvastam erről. Szóval az nem mérvadó, hogyan cumizik. :wink:
Na majd később jövök...

thenus

NA itt vagyok...

Pilla, szinte gondoltam, hogy ilyesmi miatt nem vagy már napok óta...Ez az időjárás valóban nem kedvez a jó kedvünknek! :) :? Nálunk ma is és tegnap is elég jó idő volt, ma kifejezetten sütött a nap.
Sárával kapcsolatban pedig fő a higgadalom, és kívülről a legkönnyebb dumálni, bár jókat mondtak a lányok. De ezek szerint igaz a mondás amit tegnap írtam. :lol: NEked ott a két véglet ( a kisgyermekkor, és a kamaszok... :lol: )

KAtica, sokszor irigyelem a nyugalmadat. Olyan kiegyensúlyozottan, békésen írod a családi eseményeket, hogy öröm olvasni! Biztos, hogy ezt a vérmérsékletet a gyerekek is átveszik, és ezért olyan jó a harmónia nálatok. :wink:
Azt nem is írtad, hogy ebben a "felfordulásban" hogyan ünnepeltétek Sárika szülinapját? :wink: :D

Márti, nagyiddal elég gáz ami történt. :x Szegény... :( ű

Andi,sok sikert a házvásárláshoz!

Szantre, igen van 18-hós oltás, a kiskönyv elavult... :D Három éves pedig nincs, csak 6 éves lesz legközelebb...

Nircee, még annyit akartam, hogy a szopis tanácsadót ne félj felkeresni, legfeljebb nem fogadod meg amit mond. Egyébként meg én is úgy voltam, hogy ha családtagok jöttek a "csudájára járni" hogyan szopizunk, fejbe tudtam volna verni a sok bunkót. Nagyon zavart...HA valami idegen, orvos, csecsemős jött, nem zavart...érdekes ez...
:roll:

Tüccs, minden jót holnapra!

Most futok, Született feleségek... :oops:

thenus

Sziasztok!
Pilla!
Nyugi nem vagy egyedül a depis korszakoddal! :? :oops:
Mondjuk a héten kifejezetten szép időnk volt eddig,mert ma hajnalban megint hallottam,hogy esik az eső!ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom,ki nem állom ,ha esik.Reggel még tök sötét van 6-kor is és este meg már szürkül 5-kor. :evil: Egész Őszben és télben csak a karácsony havát szeretem,mert akkor van mire készülni és olyan jó amikor látod a gyerekek arcán az izgalmat,hogy mikor lesz már itt a karácsony,mikulás stb....!Már tőlem kérdezték,hogy idén is csinálunk-e mézeskalácsot együtt?Roli kérdezte azt is,hogy segíthet-e megint fát díszíteni...........húúúú jól elkalandoztam :oops: .
Sárával annyit tudok mondani,hogy gondolj bele a saját lánykorodba,milyen volt!Miket csináltatok és akkor kicsit nyugisabb leszel.Cigarettát ha tiltod annál rosszabb lesz(tapasztalat,mert engem is tiltottak és annál jobban szívtam sunyiban).A hazugságból meg valahogy ki kellene szoktatni,mert Roli nekem már most próbálkozik,vagyis tavaly kezdte a leckékkel kapcsolatban,azt hitte,hogy nem fog kiderülni,ha nem csinálja meg a leckét.Apával elmondtuk neki egy párszor(mert nem 1x próbálkozott hazudni,eltitkolni valamit),hogy a hazugság előbb vagy utóbb kiderül és annál rosszabb nincsen amikor rajta kapják az embert,hogy hazudott!Párszor a saját bőrén megtanulta,hogy tényleg igazunk van,és azóta hála istennek nem lódított8legalábbis eddig még nem vettem észre,mert egyből lerí az arcáról)!Az a gond,hogy Sára már tényleg abban a korban van,hogy azt hiszi ő a kis király(bocsi),de tényleg így van és,hogy ő sz.....a a Spanyol viaszt(bocsi).Anyámék mindég ezt mondták nekem.Nem tudsz mit tenni,csak nyomon követed a dolgait és bízol benne,hogy nem csinál nagyon nagy hülyeséget és ha netalántán 1x bekövetkezne a gond akkor kel vele leülni beszélgetni,hogy most akkor gondolkodjon el a dolgain!most sem árt beszélgetni,de szerintem most nagyon az elején van ezeknek a dolgoknak.Visszagondolok a saját lánykoromra,és eszembe jut az amikor anyuék mindég veszekedtek velem,hogy nem mehetsz,nem csinálhatod ezt-azt!Sokkal rosszabb volt,ha tiltottak,mert akkor meg elszöktem és csak egy cetlit hagytam otthon,hogy azért ne izguljanak élek.Aztán megbeszéltük,hogy mikor mehetek el otthonról és meddig maradhatok(nekem is jó volt,és ők is kordában tudtak tartani)!Na bocsi,kicsit hosszúra sikeredett :oops: :oops: :? Kitartás!!!!!!!!! :wink: Szerintem a legnehezebb korszakban vagytok most! :? Még valami!Legyetek barátnők!!!!!!!!!!
Tüccs!
Gondolok ma rád!Minden rendben lesz,meglátod! :wink:
Andibab!
Kívánom,hogy jussatok dűlőre,mert sokkal egyszerűbb lenne mint az építkezés!Remélem összejön! :wink: :D
Nircee!
Szerintem is megér egy próbát,hátha tudnak segíteni és akkor mosolyogva tudsz majd visszagondolni ezekre az időszakokra! :wink: :D

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sárával kapcsolatban! :oops: :oops: :oops: :?

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszi csajok a bíztató és együttérző szavakat.

Úgy érzem, hogy már mindent bevetettem és totál tehetetlen vagyok. A cigizéssel sem az a legfőbb baj, hogy csinálja (bár ennek sem örülök), hanem az, hogy a szobaablakban dohányzik, ahonnan befújhatja a szél a parazsat és kigyullad az egész ház. Soha nem tiltottam a dohányzást, csak elmagyaráztam, hogy nem örülnék neki és különben is korainak tartom. Megkértem NE csinálja...
Nem vagyok az a vasfegyelmet követelő valaki, mindent elmondhat nekem. De nem... Hazudozik össze-vissza.
Hétköznap ugyan nem mehet sehova a tanulás miatt, de hétvégeken mindig elengedjük, ha megmondja pontosan hova, kivel megy és mikor jön. Ennek ellenére többször megtörtént, hogy nem is oda ment és nem is azzal akit mondott. Ha meg valami gáz van, azt sem tudom hol keressem.
Rendezett családi körülmények között él, mindene megvan. Más gyerek kinyalná a hátsómat, ha ilyen élete lehetne...
Ajajjjjjjjj...
Én lázadó kamasz voltam, de egy kalap végtermék volt a családi életünk. Soha, sehova nem engedtek el, anyám ivott, apám állandóan engem cseszegetett...
Szóval nem értem...
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett... Ez még csak a negyede, amit leírtam.

Katica, tényleg nem írtad, hogy ünnepeltétek Sára szülijét.
Andibab, sok sikert! Drukkolunk Nektek!
Nircee, lehet, hogy egy vadidegen embertől nem idegenkednél, ha megmutatná, hogyan szoptasd Simit. Egy próbát megér.
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!
Randa egy idő van már megint :(
Tegnap éjjel ráadásul rekordot döntöttem, négy órát sikerült darabkákban összealudnom. A kisasszony nem hagyott. Vagy evett, vagy nyafogott... A nagyobbik meg tiszta nátha, ő is fel-felsírt este, hogy fáj a torka. Mára legalább a torokfájás elmúlt, de állandóan papírzsepivel rohangálok utána, mert ha nem kapom el, szétkeni a trutyit az arcán, ruháján, stb. Kénytelen voltam sajnos feladni a harcot a szobatisztaságért folytatott küzdelemben, mert rájöttem, hogy nem bírom erővel meg idegekkel még a pisis nadrágok csereberéjét is a pici mellett.....
Na jól kipanaszkodtam magam. :) Ráadásul most csak ennyire volt időm, de igyekszem jönni még......

Kép
Kép
sun74

Sziasztok!

Tegnap este Marcinak már 39 fokos láza volt, akkor adtam neki Panadolt, meg csináltunk egy hűtőfürdőt. Ez olyan "jól" sikerült, hogy éjfélre 40 fokos lett a láza, ismét Panadol, hűtőfürdő, majd Germicid. Ezzel hajnalra 38,6-ra sikerült levinnünk, majd akkor adtam ismét Panadolt, és most azóta nincs láza. Tegnap egész délután-éjjel bágyadt volt, nem evett és nem ivott semmit, ez utóbbi borzasztóan idegesített. Nem kerülhetünk kórházba, mi a fenét csinálok akkor???
Persze szegénykémn végigordította a hőmérőzést, fürdetést és a kúpot is. Úgy sajnáltam, vele együtt sírtam én is.
Egész éjjel nem aludtunk, Marci 1/2 2-kor aludt el, Simi 2-kor ébredt, majd 1/4 4-ig fent volt (előtte persze 6 órát aludt egyfolytában!!!), aztán Marci 1/2 4-kor felsírt. Aztán Simi 1/2 6-kor már ébresztett is. Végül 7-kor már nem bírtam tovább (persze nem akart elaludni), átadtam a férjemnek, büfiztesse meg etesse meg lefejt tejjel, ha megéhezik, így 1/2 9-ig sikerült aludnom.
Marci most végre nyammog már valamit, és iszik is, de nem viszi túlzásba. A kedve viszont kiváló. Kihívtam azért a gyerekorvost, 1/2 1-körül jön, nem árt, ha megnézi. Nekem gyanús, hogy nem akar enni, lehet, hogy fáj a torka,a nyirokcsomói is kicsit meg vannak duzzadva.
Simi persze azóta alszik..... :roll:

Katica,
már én is akartam írni, hogy borzaszóan irigyellek a nyugalmadért, én sajnos már ott tartok, hogy mindenen nagyon könnyen kiborulok. :oops: :oops: :oops:
A Lányok gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!

Pilla,
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudok mást mondani, ha tiltod, az a baj, ha engeded, az a baj. Ha nem hallgatod meg, akkor az a baj, ha meghallgatod, úgysem mondja el. Tudom, mert én is ilyen voltam. Sőt! Én imádtam, ha direkt betarthattam nekik. Ezt már nagyon szégyellem, de szinte jól esett fájdalmat okozni nekik, mert akkor úgy érezhettem, én nyertem. :oops: :oops: :oops: Szóval nem könnyű, és fogalmam sincs, én mit fogok csinálni. Egyszer ez is elmúlik, és egész normális felnőttek lesznek azért belőlük! :wink:

Bocs, hogy most nem írok mindenkinek, de hulla vagyok, csak bejelentkeztem. Délután majd megpróbálok valamit aludni, de sajna nem egyszerre alszanak, úgyhogy nem tudom, mi lesz.

Kép
Kép
nircee

Hello!!

Megjöttünk, és hála a jó I..-nek minden okés. A méhszáj visszazárt, már "csak" 1000-es, szóval jót tesz ez a sok fekvés. Még a tüdőérlelőt is elnapoltuk 2héttel. Úgy örülök!! :D

Nircee
fú, mi a fenétől lehetett ez a magas láz??? Elég ijesztően hangzik. Szegény, sajnállak az éjszaka miatt, elég ramaty lehetett. Majd ha tudod, írd meg mit mondott a dokinő.

Pilla
érdekes, hogy Sára annak ellenére nem mond igazat, hogy jó a viszonyotok. Vagy talán ő mégsem így érzi?? Biztos megvan az oka ennek is, én megkérdezném tőle finoman, hogy miért érzi szükségét, hogy mást mondjon nektek, hova-kivel megy. :roll:
Sajnos én is sokszor hazudtam anyuéknak, de ők határozottan tiltottak sokmindentől, így szinte kénytelen voltam. De ettől szerintem ti sokkal jobb kapcsolatban vagytok Sárával...
Meg még az jutott eszembe, hogy a zsebpénzéből fedezi a cigarettázást?? Merthogy nem olcsó dolog ez, lehet, hogy ezzel is hatni lehetne rá. :roll:
Persze ezek csak ötletek és legkevésbé sem akarok beletolakodni az életetekbe, csak kiszaladtak a gondolataim.

KépKép
tüccs

Nircee: jobbulást Marcinak! (Ha esetleg a doki nem találná el, mi a gond, tudok ajánlani magándokit Cinkotán, holnap délután rendel! Nagyon tudom ajánlani!!!)

Tüccs: ez aztán a jó hír! ;) Pihizz továbbra is, de nagy baj mostantól már nem lehet! (Úgy értem, 28 héttől már igen jó esélyeik vannak a korababáknak is. Persze jó lenne, ha még nem születnének meg, de az sem tragédia, ha esetleg mégis...)

Pilla: erre én is csak azt tudom mondani, amit Tüccs, hogy kérdezz rá, miért nem akarja elmondani az igazat. Bár nem lepődnék meg, ha nem lenne rá válasz, de max. elgondolkodik rajta a kisasszony. ;)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?