Új privát üzeneted érkezett!

Tünci:nem akarok közhelyeket, csak annyit, hogy mi itt vagyunk neked és küldök egy nagy ölelést a lelkednek.És sajnálom, hogy ezt meg kell élned.Fura dolog, de mikoözben olvastalak, folyamatosan szorult össze a szívem, néha mintha a saját gondolataimat láttam volna.Megértelek és átérzem.Mást nem tudok adni segítségképpen.DE NEM VAGY EGYEDÜL.((()))

Lyly:én is augusztus22.-én szültem volna...

Kép
jázmin20

Tünci, Zaha, Bea privit kapott!

Melcsike,
nagyon sajnálom, gondoltam rád, remélem, már kicsit könnyebb.
Barci gyönyörű a képen, kis néger csajszi, és nagyon csinos! Puszi a szép kis okos fejére!
Még egy nap a "kollégával"? Rémes... :(

Jázmin,
hú, akkor neked is szomorú dátum ez....Sajnálom...

Zaha,
aug. 8-án délelőtt rettenetes mozgást, kavargást vitt véghez a kisfiunk a pocakomban, valószínűleg akkor fuldokolt, és kapálózott végső kétségbeesésében (potyognak a könnyeim, bocsi), mert egy-két percig csinálta ezt annyira, hogy simogattam a pocimat, és beszéltem hozz: na, kicsim, mi a baj, mi történt? Hátha megnyugszik... aztán hirtelen csönd lett, és innentől nem éreztem már soha többé a mozgását. A b...nál is azt mondták, kb. 2 - 2 és fél hete lehetett halott... ez egybeesik ezzel a 8-ával, mert 23-án b..ák....:cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira mozgott, hogy fel is írtam a tavalyi naptáramban akkor, hogy nagyon élénk volt a mozgása.... ezért gyanítom, hogy ekkor történhetett ez a szörnyűség...
Gyűlölöm a testemet, mert nem vigyázott rá.

Kép

Kép

Kép
lyly

Bende,
köszönöm az ölelést! Jólesett!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Most küldök egy még nagyobbat! Szörnyű lehet erre visszaemlékezni!!!!
bende

Lyly! kaphatok én is privit????? :shock: Úgy szeretném.....
bende

Azt a mondatot a Pöttöm/Hüvelyk Pannából/Matyiból vettem... Gyerekkoromban azt gondoltam, milyen hülyeség, nekem aztán nem kellene egy hüvelyknyi gyerek. Azt hiszem, most már másképp gondolom.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Lyly, látom az avatárodat, nem tudnád megvilágítani előttem, mi a különbség a vízililiom és a lótuszvirág között?

Köszi!
kisanyácska

Melcsike, téged aztán nem kell félteni! :-) 8) megvéded magad, ha valaki beszól. Te leszel a példaképem, ezentúl tényleg nem hagyom magam.. Nagyon sokszor eddig csak hallgattam, esteleg még mosolyogtam is a hülyeségeikhez, hogy nehogymár ők rosszul érezzék magukat. :oops:
Azt hiszem ezzel igazoltam is, hogy helyesen teszik, hogy semmibeveszik az érzéseinket és tulajdonképpen elbagatellizálják a kislányunk halálát.

Tünci, úgy sajnálom! :cry: velem is volt már többször, hogy buszon, boltban, vagy más nyilvános helyen egyre csak nőtt a "gombóc" a torkomban és alig bírtam visszatartani a sírást. :cry: Otthon ilyenkor csak zokogva összerogyok, és utána megkönnyebbülök... nade emberek között tartani kell magunkat. Nem tudom, honnan jön ehhez az erő. Amikor azt hiszem, hogy kész, vége, nem bírom tovább, valahogy akkor is van még egy utolsó csepp.. épp csak annyi, hogy túléljük azt a napot. Legalábbis én ilyesmit szoktam érezni.

Zaha. anyud bulija :-( atyaééég. :? :shock:
nálunk egy hasonló "sztori": anyum férje felhívta a páromat és felháborodottan mondta, hogy mennyire tapló dolognak tartja, hogy nem köszöntötte fel édesanyámat a névnapján... (remélem érthető, hogy ki kinek a kicsodája.) Pár nappal a lányunk halála után volt ez a bizonyos névnap.
Hát, tényleg nem voltunk valami ünneplős hangulatban..., :cry: én sem köszöntöttem senkinek semmit, mégcsak boldog Karácsonyt sem kívántam.
Viszont voltak olyanok, akiket semmi/senki sem akadályozott meg abban, hogy körbepusziljanak és kellemes ünnepeket kívánjanak. Részvétnyilvánítás nélkül persze. Volt olyan megjegyzés is, miszerint csak egy kis hó hiányzik még a szép Karácsonyhoz.
Zaha, végülis azt írtam anyának, hogy eszem ágában sincs nekik gratulálni. sok körítéssel. De azt itt bonyolult lenne elmagyarázni a nem egyszerű családi viszonyok miatt. Egybként távolságtartó vagyok vele, mert sokszor "csalódtam" benne, elárult, kibeszélt. Szerinte nagyon jóban vagyunk :) Állandóan beszélgetni, beszéltetni akar, de én nem szeretnék, mert csak kioktat a végén és úgy magyaráz, mintha gyengeelméjű lennék. Mindig megmondja, hogy nekem mit kell éreznem, és mit illik tennem. Pl.: mennyire helytelen, hogy utálom az egész világot, mert nem mások tehetnek arról hogy meghalt a gyerekem. (jéééé! tényleg???) mintha ez legalábbis így működne.. áhh :evil: :(
szóval ilyenek. Néha viccesnek is látom ahogy erölködik, hogy megmagyarázza nekem, hogy az élet megy tovább, és ezt én alakítom.

Szerncsés, hogy nem tudja, miről beszél!!!!!!!!!!!

:(
franka

Lyly :cry:
nekem is nagyon nagyon sokszor eszembe jutnak az utolsó napok, próbálom felidézni, hogy mikor történhetett..
és gyűlölöm magam, amiért még csak észre sem vettem, hogy szenved a csöppségünk. nem segítettem neki.
Soha senkit nem szerettem még így... és Ő meghalt bennem........
franka

Kisanyácska,
nem vagyok profi benne, de mintha a vízililiom dél-afrikai, a lótusz pedig ázsiai, ausztráliai lenne. A lótusz a szebb, nagyobb, nagylevelű, színesebb, a vízililiom kisebb, szerényebb...
A gyönyörű tündérrózsák is a lótuszfélékhez tartoznak. Hogy rendszertanilag, biológiailag mi a különbség, nem tudom.
:(
A képet, idézetet én is megkönnyeztem.

Bende, köszönöm, hamarosan írok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!(vagy micsoda..)

Tényleg ne haragudjatok rám lányok, este nagyon rossz hangulatban voltam, jól kisírtam magam, most jobb, mindig ez van.

Kaptam nagyon kedves vígasztaló üzeneteket,mostanra sikerült mind elolvasnom, válaszolgatok majd, nagyon köszönöm.
Ma este tényleg normálisan reagálgatok mindenkinek, most nekiállok a házimunkának, ohgy legyen is belőlem vmi, még egy fél órát engedélyezek magamnak, addig mindent elolvasok, amit a topikba írtatok.

mindenkinek legyen könnyű napja,nagy ölelés és kitartás a szomorkodóknak!!!

puszi

KépKépKép
tünci28

Melcsike, ha én egy babaruhák előtt sírdogáló nőt látnék az tuti odamennék hozzá és megkérdezném mi baja van. Valószínű, hogy utána két babaruhák előtt síró nő lenne belőle...
hettuli

Lányok,
most találtam egy szakmai lapban:

"Licitálni lehet a Velencei-tavi turisztikai szolgáltatásokra
A Velencei-tó vendégforgalmának fellendítése végett internetes árverésre bocsátotta több vállalkozó a vendéglátással kapcsolatos szolgáltatásait. A nagycsaládosok pénz helyett PET-palackokkal licitálhatnak - mondta el az MTI-nek az ötlet gazdája.
A turizmus növelésének ezzel a lehetőségével azért próbálkoznak az idegenforgalomban érdekelt tókörnyéki vállalkozók, mert a szezon első felében nem nőtt a Velencei-tavi turizmus - mondta el Bálint György.
A projekthez eddig nyolc vállalkozás csatlakozott, s kínál többféle szolgáltatást licitálásra. Az ajánlatok az eredeti ár 70 százalékkal csökkentett szintjéről indulnak. Licitálni lehet egyebek között strandbelépőkre, sátras, faházas, panziós és négycsillagos szállodai szálláshelyekre, játszóházi belépőkre, Velencei-tavi hajóútra, hangulatos vacsorákra, Velencei-tó kártyára.
A nagycsaládosok nem pénzzel, hanem műanyag PET palackokkal szállhatnak versenybe a különféle szolgáltatásokért. A palackok darabja az árverésen 100 forintot ér.
Bár a licitálási lehetőség csak hétfőtől "él" a Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósággal közösen kialakított velencei-to.com weboldalon, máris nagy iránta az érdeklődés.
Bálint György szerint a weboldal kínálata folyamatosan bővül majd, s a szervezők számítanak rá, hogy a tó környéki vállalkozások közül többen is csatlakoznak majd az egyedülálló kezdeményezéshez. (MTI)"

Kép

Kép

Kép
lyly

Bende,
ment a privi!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Végre eltünt!!!!!!!!!!!!

Most látom :

Tünci

A gondolataid csak a legrosszabb eshetőgekről szóltak. Ennek ki kell jönnie, hogy újra fel tudj töltődni. Tüncike tudod én vagyok az öreglány nem te. :wink: Még attól messze vagy, hogy azon gondolkodj hogy fiatalabb jönne helyetted. Én is nagy-nagy ölelést küldök neked.

Franka drága

Ha valaki nincs rád tekintettel, nem kell jóképet vágni hozzá. Legyél csak csipős, és gonoszkodó. :evil: Megsértődnek nagy kaland, majd elfelejtik.

Lyly

Köszönöm neked is a kedves szavakat.

Hettuli

Nem voltam szerintem olyan feltünő, mert ez ilyen csendes könnyezés volt csak. Próbálom mindig leplezni, bár azért törölgetem a szemem. Meg gondolom ilyenkor kipirul. Köszönöm hogy velem könnyeztél, igy utólag tudom, hogy nem voltam egyedül.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Tegnap kérdezted mitől félek. Magamtól. :( 1-én Boglárka, 17-én első szülinap, 27-én ment el Bogika. Látod minden-minden ami Bogiról szól augusztusban van.

Az álmod szegényem biztos megviselt.... :( Ölelés megy neked is.

Bende

Most nem megy Barci sehova. 4 napot otthon leszek, aztán dolgozok hármat és utána együtt megy a család nyaralni. 8) Csak attól tartok, hogy nem fogom tudni eltitkolni ott sem nagyon a fájdalmamat. Ráadásul ott lesznek az amerikai rokonaink is. Meg még itthoni rokonok is. Mert egy 8 szobás vendégházat foglaltunk le. Ráadásul ez lesz az első olyan nyaralás, hogy rokonokal megyünk nem csak mi magunk.

Kép

Kép
melcsike70

Bende, na végre már, hogy jöttél!
Nagyon jó párod lottó-beszólása, tetszik. :)
És tökéletesen igazad van abban, amit írtál.

Lily, 8-a :cry: :cry:
Hányadik hétben voltál akkor?
Igen, az öngyűlölet, hát ez ismerős. Talán nem múlik el soha. :(
Ez a licitálós dolog nagyon jó ötlet.

Franka, anyámmal hasonló a szitu annyi különbséggel, hogy ő még azzal sem fárasztja magát, hogy oktasson...
:roll: Ő bekkel, mikor lehet már elfelejteni ezt az egészet. :?

Melcsike, akkor a cél az augusztust túlélni... :cry:
De ez a nyaralás biztos jó lesz, nagy társasággal, el leszel foglalva velük, így talán nem jönnek olyan sűrűn a szomorú gondolatok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,
a 17-et töltöttem.
Ezek az álmok jobban kikészítenek, mint a napi gondok. Én néhány napja álmodtam azt, hogy Kisbenyót elütötte az autó. Nagyon sírtam, jajveszékeltem álmomban.

Melcsike,
ez a nyaralás egy 8 szobás házban jól hangzik. TESSÉK PIHENNI! A gondolatokat, bánatot sajnos nem lehet könnyen elűzni, de legalább próbálj pihizni.

Tüncike,
jobban vagy már? Sikerült tegnap csinosítani a lakást?

Nekem volt még egy szörnyű álmom a napokban: egy pici baba (nem Bence, hanem egy ismeretlen kis arc, mintha még magzat lett volna) egy nagy üvegfazékban (tálban?) lévő borsólevesben (!!!!!) feküdt, többször felém nézett, én pedig ki akartam venni őt onnan kétségbeesetten, de nem tudtam. Aztán volt egy hihetetlen viharos, gyors kalimpálása, mozgássorozata, lesüllyedt a tál aljára, és aztán csend lett, de végig engem nézett és mosolygott. Kiabáltam, zokogtam, a párom alig tudott megvigasztalni, Bencét is felébresztettem, annyira szörnyű volt. A párom szerint álmomban éltem át azt, ami történhetett, és a kicsi talán így üzent, a mosolyával, hogy jól van...

Bencének minden nap fáj a pocija, és hajnalban köhécsel, félálomban. Elegem van.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaaj,Lyly... :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt, hát hol vagytok??? :shock: :shock: :)

Lily, az álmod... :cry: :cry:

Tünci, jól vagy?

És többiek?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem nem jövök többet,majd talán egyszer,csak olvaslak titeket.

Mindenkinek további jó napokaz és mielőbbi babásodást!

Kép
anyci

Mi a baj Anyci, miért??

most mennem kell, délután jelentkezem, dokihoz megyek.

KépKépKép
tünci28

Anyci - elmeséled, miért?

Tünci! Megy a drukk a dokilátogatáshoz!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Anyci, kedves, miért????

Kép

Kép

Kép
lyly

Az élet nem akarja ,hogy megosszam veletek a bajom.Másodszor írtam be jó hosszan,szépen minden gondoltaom, de már nincs türelmem ,nem küldi el az üzenetet a weblap.

Tehát akkor sokkal rövidebben:
Ma kiderült, hogy Pcos-om van, baba nem lesz mostanában, peteéréssem nincs, menstruációm nincs, van viszont két cisztákkal telis tele petefészkem ,(eedig csak az egyik volt ilyen)amiben primer tüsző nincs,egy agyalapi mirigyem ami ontja magából az Lh-t, tehát az ovu tesztekkel se megyek semmire.Ha végre méltóztatik megjönni, akkor elkezdjük a teljes hormonkivizsgálást+uh követést.
És volt egy terhességem, kb két -három hetesen megállt, mostanra már teljesen felszívódott.Volt pár pozitív tesztem és néhány gyönyörű napom.Mire orvoshoz mentem viszont már vérből is alig volt kimutatható a hcg, aztán már ott sem.
Valószínű ez volt az oka, most már ezt is tudom.

Ennyi lányok.

KépKépKép
tünci28

Jaj, Anyci mi ez a búcsúzkodás??? Mi történt???

Lyly??? Veletek mi volt, én is megtudhatom?

Huh, ezek az álmok. Nekem is néha szoktak lenni ilyenek, de szerencsére jól elfelejtettem már, hogy mik.

Melcsike, talán jobb is, hogy most nagy családdal lesztek, elterelik majd a gondolataidat. Remélem te is jól érzed majd magad, mint Zaha. (És én tuti kiszúrtalak volna, van érzékem az ilyenhez...

Zahának egy évig nyaralás a családdal orvos által előírva!!!! Persze OEP támogatással! :lol:

Olyan szomorú most mindenki :cry: :cry: :cry: Azért hihetetlen, hogy már egy éves a topic.

Szebb napokat mindenkinek!!!
hettuli

Tüncike
Nekem már elfogytak a szavaim délelőtt, mikor beszéltünk, azóta sem jut értelmes gondolat eszembe.
Bármikor szükséged van rám, hívj,írj.

Amit mondtam, hogy talán monoton mondogatni, fejünket a homokba, és minden rendben lesz, minden rendben lesz, minden rendben lesz. Fene egye meg, hátha használ. Mást nem tudok kitalálni.
Most ez is okafogyott, álljunk pozitívan hozzá?

Betti
Kép
betti0412

Továbbra sem értem Istent, a mértékét, amivel mér. Biztosan megérdemeljük, valaki vagy magunk helyett, miatt, kell, hogy legyen elfogadható magyarázat, túl sok már a véletlen számláján ez.

Betti
Kép
betti0412

Tünci Drága!

Vagyok, csak egyszerűen nem bírok utánaolvasni, hogy mit is jelent ez a betegség. Addig meg nem szeretnék butaságokat mondani.

Veled vagyok szívvel, lélekkel és, ha bármiben tudok segíteni, szólj és ugrok!

lucskosra áztathatod a vállam a könnyeiddel, viszek bikavért, hogy mosolyt csaljak az arcodra, fogom a kezedet és nagyokat hallgatok...bármit megteszek, hogy segítsek felkelni a földről, ahová az élet ismételt pofonja küldött.

Nem érdemelted meg, ezt sem, az előzőt sem. Viszont én hiszek benne, hogy előbb- utóbb kárpótol az élet és ezt a hitet igyekszem még ha cseppenként is, de átadni Neked!!!
bende

Anyci! Írok privit!

Melcsike! szép, megjegyzés és szomorúságmentes nyaralást kívánok. Azt, hogyha mégis rádtör a sírás, akkor szabadon kibőghesd az összes könnyed, ne zavarjon meg senki benne!

Lyly! sajnálom az álmot! igyekszem válaszolni a privire és ha kellek tényleg nyomd meg annak a hülye telefonnak néhány gombját!!!!!
bende

Tüncike!!!
Ha Bendét ráncosra áztattad a könnyeiddel és Bettivel egy vagyont eltelefonáltál és ez még mindig kevés, akkor nekem is van két jó széles vállam... Hiszem, hogy igaza van Bendének és a fene egye meg, lentről már csak felfelé lehet menni!!!
hettuli

Tünci sajnálom :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Nem éreztél ezzel kapcsolatb.semmit?
Irtad(másik forumon),hogy se hizás,se szörösödés,semmi.....
De bizzunk benne,hogy ez gyógyitható és minden rendben lesz!
Terhesség...biztos ezért ment el....ölellek téged.....
szintus

Vagy még lentebb....
Tudom itt én vagyok a vészmadár.

Nem baj, az, ha lent vagy és újra és újra, csak erő legyen belőle felállni. Csodával határos módon ezt eddig megtettük, de elég már, nekem biztos, egyre kevesebb az erő, legalább is bennem, de még van.

Tüncike már az is jó, ha mi meghallgatunk, sokszor az sincs, aki tud hallgatni és nem mondd értelmetlen közhelyeket.

Betti
Kép
betti0412

Hettuli,
ment a privi.

Bende drága,
nagyon köszönöm neked itt is! Vica-verza, tudod..

A többire most nem találok szavakat, a könnyek meg már elfolytak, így csak ég a szemem ebben a pokoli melegben.

Betti,
ezek nem véletlen dolgok szerintem sem. Valahol , valamit nagyon elszúrtam, amiért most jött a bünti. De rendesen. Szeretnék már én is megnyugodni. nem megy.
Valaki küldött nekünk postán, ismeretlenül (Püspök Miklós = Mikulás) aláírással pénzt. Szégyellem, és zokogtam rajta, mert még csak meg sem tudtam köszönni. Ezt a pénzt elvette a sors azonnal, 2 nap múlva, a lerobbant kocsival, Bence orvoshoz cipelésével.
Kedves "Püspök Miklós"! Bárki is vagy, így is köszönjük, és szeretném visszaadni!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci, döbbenet... :cry:
Nem tudok mondani semmit.
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom... :cry: :cry:

A francba. :x

A Te dokid derítette ki, vagy valami speciális vizsgálaton voltál?
Ez okozhatta Viola idő előtti megszületését is, mit mondanak?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Összeszedem ám majd magam, megint és újra.Csak jó volt végre őszintének lenni, hogy ne kelljen magyarázkodnom mi miért van most velem.
Gondolkodom, talán ma még ki is tombolom magam, aztán holnap már nem engedhetem meg magamnak, megint és újra nem.Holnap ismét felveszem a munkában kötelező álarcot, aztán majd telnek a napok.
Elkezdjük majd a vizsgálatokat, most meg jó mélyre bedugom a fejem, abba a bizonyos homokba, ahogy Betti tanácsoltad.
Most kigondoltam, hogy hátha rosszul látta,hátha téved az orvos, hátha a 6 Lh teszt mindegyike téved, hátha rendeződik magától, hátha csak időnként felüti a fejét ez a vacak, de komoly gondot nem okoz, hátha..

Kár volt várni egy évet, hamrabb kellett volna kezdeni.De egész másra koncentráltunk,csak a méhem egészségére, mást nem néztünk.

Magamtól is össze kell tudjam szedni magam, mert tudom, érzem, hogy erre rámehet minden, a hétköznapokat nem élhetem úgy,mint most, belebetegítem a férjem, magamat meg már beteggé tettem..De legalább az állandó idegbetegség okát megfejtettük, a rohadt tesztoszteron tehet róla, mert az is több..

Most még nyavajgok egy kicst, aztán nem foglak Titeket minden nap ezzel traktálni, csak most, jó???
A dokimtól is bocsánatot kértem, nem igaz, hogy mindig sírni kell nála, olyan hülyén viselkedem, csoda, hogy még elvisel,azt se tudta ,hogyan vígasztaljon.

Az alsó vonalzót meg szépen le is veszem...

KépKépKép
tünci28

Ne hülyéskedj Tünci!

Nem traktálsz minket, írd le nyugodtan a gondolataidat, akár minden nap.

Betti Te is!!!!

Ha a negatív gondolatokat sokáig magunkban tartjuk fizikailag is megbetegítnek. Szóval tessék, kiönteni mindent!!!!
bende

Lyly, drága, köszi a hívást, de tényleg ne foglalkozzatok velem ennél többet csajszik, nektek is van elég bajotok, sőt van akié mellett az enyém eltörpül!!
Püspök Miklós bárki is csodaszép lelkű ember lehet!!!

Zaha!
Nem is akarom ,hogy kiderüljön, hogy Viola ezért ment el, azt nem bírnám elviselni!!Az őelőtte történt vizsgálatok nem igazolták egyértelműen a Pcos-t, az Lh-Fsh arány elfogadható volt, az inzulinrezisztencia is.Ez most sokkal rosszabb.Akkor volt spontán petérés, most csak "az" volt, azóta nem.
A saját dokimnál voltam, először nem is akart mondani semmit az uh után, meg az Lh teszt után, aztán azt mondta, hogy muszáj megvárni a vérzést, ahhoz, hogy elkezdjük a vizsgálatokat, ami igazolja,de minden efelé mutat..csak már nem akart vele ennél is jobban felzaklatni, hiszen látja milyen állapotban vagyok...

valahogy legyünk túl ezen, ez a lényeg, meg kell értetnem magam a párommal, el kell tudnunk vonatkoztatni ettől, valahogy.

Terelem a gondolatokat, főzök, mosok, ablakot pucolok.

Leda nagyon régen volt, valaki tud róla, vmit???aggódom érte, remélem nem betegek!!!
tünci28

Tünci!

Írtóra sajnálom :( :( :(
Nagy ölelés Neked!!!!!
beátab

Tünci!!!
Ez nem traktálás. Itt mindenki tudni szeretné mi van a másikkal. Szerintem ez egyértelmű...
hettuli

Tünci, mostmár basszus jöjjön már meg. Már ilyen nincs. Legalább már ez legyen kíméletes és ne húzzon tovább.
Mintha bármit is tudnánk tennie ez ügyben..... :?

Betti
Kép
betti0412

Tünci,
most nem kifejezetten csak a vigasztalás miatt, de nekem a dokim a következőket mondta:
1. Az LH-tesztek nagyon megbízhatatlanok, hasonlóan a hCG-tesztekhez.
2. Nekem is rengeteg "pöttyöt" látott az egyik uh-nál (menzesz után közvetlenül (gyakorlatilag még vérezgettem, az 5. napon voltam) az egyik petefészkemben, és azt mondta, ez normális, mert ez sok apró tüsző, ennyi indul neki a ciklus elején, de rendszerint csak 1 (néha több) érik meg, a többi visszafejlődik. Szóval szerinte gyakorlott szem kell ahhoz, hogy a cisztát egyértelműen meg lehessen különböztetni a sok apró tüszőtől.
Ehhez kapcsolódóan van egy cikk, majd mindjárt előkeresem.

Na, megvan:
http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html

Várj még egy kicsit! A hormonvizsgálat elvileg egyértelműen jelez, de az sem bizonyít!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lh tesztet csináltak bennt a kórházban is.

Azért várok még és igyekszem a lehető legkevesebbet utánaolvasni a neten,mert csak kikészítem magam.
Ami biztos, ohgy egyelőre ne memnstruálok, hiába olyan vastag a nyálkahártya már két hete ,mint menzesz előtt közvetlenül,az egyik petefészekre már a múltkor mondta, hogy nem valószínű, hogy működik,és egyáltalán nincs még megközelítőleg érett tüsző sem(pedig ugye az van középidőben, tehát akkor mégsem valószínű, hogy mostanában menstruálok)de persze biztosra csak a vértesztek, hormonvizsgálatok után lehet menni.
Majd kiderül, bár ne úgy lenne!

Álomba sírtam magam délután, most kávézok, az előbb ébredtem, aztán ha csillapodik a meleg, kimegyek a temetőbe.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Azt a mindenit mire értem ide!!!!!!! :shock:

Tünci

Nem is tudok már mit mondani. Vigasztalni szeretnélek, de igy nem az igazi. Talán ha ott lennék. Továbbra is erősnek kell lenned! Ez a legfontosabb. Én nem tudtam az lenni, de valami hajtott engem is hogy ami tőlem telik mindent meg kell tennem. Mert utána a saját lelkiismeretem meg fog ölni. Hosszú-hosszú évek teltek el úgyis tudod. A 3. év küzdelem után a Istenhegyi úton az akkor orvosigazgató helyettesitette a dokimat és egy az egyben a pofámba vágta, Maga ne is álmodjon róla, hogy ilyen hormonképpel valaha is terhes lesz!!!!!!!!

Ez három évi odajárás és küzelem után, és pont egy beültetés után 1 órával történt. Utána rohanni kellett a vonatra. Egyszerre szenvedtem, sajnáltam magam és gyülöltem azt az embert, amiért ezt megtette velem. 24 éves voltam. Teli voltam várakozással, reménnyel. És úgy éreztem mindennek egy csapásra vége. De mégis tovább folytattam a küzdelmet ezzel a tudattal. MAGA SOHA NEM LESZ TERHES. Higyjétek el velem megtörtént a csoda. Bogikánál még orvoshoz sem jártam. Spontán csak úgy. De mégis elvették tőlem. Ő ott fent. :cry:

Tünci bocsánat egy kicsit túl hosszú voltam lehet, de nem magam miatt irtam le. Mert tényleg közhelynek tünhet hogy vigasztallak. De tudod, hogy van mögöttem már sok minden, ami miatt talán a szavaimmal is tudok egy kis erőt adni neked. És most ölelllek téged. Sokszor-sokszor.......... Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.07.23 15:54-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Én találtam egy honlapot erről a kórról, ahol tök jókat mondanak, meg azt is Tünci, amit te mondtál, hogy nem mindenki hozza a tipikus testi tüneteket.
Szóval ott biztatókat írnak, hogy semmi gond, lehet már kezelni, jó eredménnyel.

Baromi meleg van itt. Csak a pékségbe dugtam ki az orrom, elég volt az a 30 méter oda, 30 méter vissza, égetett a nap. Nem is tudom, hogy mernek ilyen sugárba strandra menni az emberek.

Betti
Kép
betti0412

Anyci

Miért?????????????????????

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lànyok!

Elöször is tartozok 1 bocsànatkéréssel az elhamarkodott vülemüny nyilvànitàsèrt!
Történt valami nagy tragèdia ami eggyben nagyon fèlelmetes is volt,kikèszitett rendesen!Talàn ezért is voltam ilyen elhamarkodott!
:oops:

Tüncikèm èn veled eggyütt sirok!Ismerem sajnos a Pcos-t ès nem is akarlak vigasztalni ,mert rohadt 1 dolog ez !2 ès fèl èvembe került nekem is teherbe esni...-azt is injekciozàssal ès hormon tàmogatàssal.Most ugyanezt csinàljuk idöpontra eggyüttlèt ,gyogyszer stb...
Remèny hal meg utoljàra .... :roll: :cry: !

Ha leereszkedsz lelked mélységeibe, megtalálod a boldogsággal kevert szomorúságot. Vajon lehetnek-e boldogok a napok, ha nem ismerjük a szomorúságot? Ott van ő mindenben, a lombját hullató fa koronájában, a szirmát vesztő virágban, a medréből visszavonuló tenger hullámában és a felhők mögött lebukó nap búcsúzásában. A hegyek szívében is ott lapul a szomorúság. Bánkódnak, hogy nem nőttek az égig, s ha egykor az egek lábát is súrolták, az évek múlásával ormuk megkopott, színük elhalványult. Ezt teszi velünk az idő: a szépség is törékeny, mért volna kegyesebb az örömökkel? Hogy minden boldog pillanatba egy csepp szomorúság vegyül – sosem vagyunk maradéktalanul boldogok -, úgy a szomorúság felkészít a boldogabb időkre. Emberi ez is: alászállás és felemelkedés. Ahogy a nap és az évszakok búcsúznak, majd magukhoz ölelik újra a csillagokat, úgy változandóság honol mindenben: az emberi szívben, a hangulatokban, a körülményekben.” (Tatiosz)

szerettem volna ezt veletek is megosztani ,tegnap olvastam ès nagyon megèrintett!

Nagy ölelès mindannyiotoknak!!!

Kriszta
Vendég

Hasli

Örülök neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci mèg annyit,hogy itt mütenek is bizonyos esetekben,de az a Pcos-ällapotàtol függ!Gyogyitani nem lehet sajnos ,de sokat lehet ellene tenni is ,mondjuk nekem elèg rossz a hajhullàs ès a sulyom miatt... :(

a multhavi baba magazinban foglalkoztak vele (neharagudj ,hogy irom èn is vèletlenül làttam a lapot! :(
Vendég

Meli! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?