Sziasztok!
Picit eltűntem most, hogy újra el kellett kezdenem a melót, aztán az emúlt napokban reggeltől estig dolgoztam! Nagyjából már rendbejöttem lelkileg, és újult erővel várom a januárt. Rengeteg emberrel beszéltem azóta, és rengeteg jó tanácsot kaptam, okosabban fogok belevágni a következő projektbe. Köszönöm szépen a vigasztalást és a biztatást, de tényleg nem tud ilyenkor jót mondani az ember, max. együttérezni. Kívülállókkal nem is szívesen beszélgettem most és ezer éves ezen a téren laikus ismerőseim társaságát sem nagyon kerestem, csak idegesített volna a közhelyes vigasztalásuk. Nem rosszból mondom, (vagyis írom) részükről ez természetes és kedves, de valamiért rám ez most így hat. Nagyjából elvetettem az ötletet,hogy megpróbáljuk friss hereszövetből, ami csak egy- a páromon elvégzett műtéttel, úgy, hogy összehangolják a punkciómmal-lenne lehetséges. Utánajártam, más intézménybeli koponyákkal és Fancsovics Dr. Úrral is beszéltem, és a lényeg, ha más szavakkal is, de egybehangzóan az volt a véleményük, hogy nehezen is de talán nagy utánajárással és anyagiakat nem kímélve lehet, hogy lenne rá lehetőség, de nem érdemes. Annyira csekély mértékben lenne így nagyobb az esély, és lehet több szövődménye lenne... a páromat egy újabb komoly műtétnek alávetni... ki tudja azóta mi a helyzet nála, van e még használható sejtje, és stb. A lefagyasztottak meg már annak idején alaposan le lettek kontrollálva, a lehetőségekhez mérten a legjobbak lettek lefagyasztva, és mivel most szépen fel is ébredtek, és szépen (9-ből 4) meg is termékenyült, amiből sok sejtes egészséges szedrecske lett, így pláne nem érdemes ebben gondolkodnunk.
Tehát ha végiggondolom, csak a megtapadással volt a baj, és kétszer sem mondom, h nem a klasszikus régi problémámmal a pajzsmirigyemmel van a baj. Az OK h a kezdésre lement normál tartományba, a TSH értékem de érdekes módon (erről írtam régebben,) önszorgalomból a GONA szúrásának 4és 5. napján nézettem, és felment az egekbe az érték. A prof. ezzel nem igazán foglalkozott, és azt mondta egy endokrinológus, hogy valszeg ez a Gona miatt van, és ha abbahagyom a szúrását, a TSH értékem pár napon belül visszaugrik normálba! Ezzel meg is nyugtatott. Nos, szerdán voltam laborban, és az értékem több mint valaha, azt hittem rosszul látok!!!
Úgy, h lassan egy hónapja nem szúrom magam! Lányok ez nem normális! Egy ismerősöm aki természetes úton volt terhes, pár hetesen elvetélt, és mint kiderült a magas TSH-ja miatt, de még mindig alacsonyabb volt neki mint nekem most, akkor mennyi lehetett beültikor???????? . Kezdek rájönni, hogy sajnos hiába szedem a gyógyszert a pajzsmirigyemre, és hiába áll be ettől normálisra, a szurik ezt teljesen kiütik, így pedig nem fog megtapadni. Beszéltem más csajokkal, nekik a szurik nem mozdították ki az értéküket, sem olyannak akinek sosem volt ezzel baja, sem olyannak, aki szintén gyógyszert szed rá. Erre mondják ahány szervezet annyi féle. Szerdán megyek Böbével a Magdi által ajánlott endokrinológushoz, Dr. Koppány Viktóriához, roppantul kíváncsi leszek mit mond.
Ne gondoljátok, hogy hipohonder vagyok...
egyszerűen csak nagyon rátettem a célt arra, hogy kiderítsem miért nem sikerült. Aztán ezt 100% ig nyilván csak a természet tudja.
Egyelőre ennyit rólam.
almaanna! Nagyon nagyon szurkolok neked! Ez a legrosszabb időszak, nagyon nehezen telik az idő, minden nap egy évnek tűnik, és csak kattogsz-kattogsz.. hol depi, hol vidámság.... ilyen ez... engem sem kötött le semmi, még ami amugy nagyon érdekelt volna egyébként az sem...
Ezt át kell vészelni, és ha megfogadsz egy jó tanácsot max. csak a két vv közötti napon tesztelj!!!! Az az eremény kb. 70%-ban fogja megmondani az igazat! Szerintem.... Ha az a két sejtecske szépen osztódott ne aggódj, bőven elég lesz , hogy pocis legyél! Nagyon szurkolok, és vigyázz magadra! Nagyon várom a fejleményeket! Mikor kell menned vvre?
Vigyorex! Nagyon kíváncsi vagyok mit mond hétfőn a doki! Írj azonnal...
Bucsok neked is nagyon szurkolok, te is nagyon megérdemelnéd már a sikert!
Remélem mindenki jól van, és fel a fejjel, rengeteg sikersztori létesült már itt a SOTE-n, én legalábbis ha közveteve is, de nagyon sokat hallottam. Megismerkedtem jó pár sorstárs csajszival akik szintén mesélnek ezt - azt, és elég széles látókörűek... nincsenek a fórumon.
Fruska mizujs?
El vagy veszeve....
Puszi, és szép hétvégét mindenkinek!